Pensioenactivist

Verwijder een democratisch gekozen president, plaats twee maal een AshkeNazi zionisten en de genocide wordt zoals altijd op dezelde wijze uitgevoerd en de werkelijke daders bij wet beschermd...

De wereldberoemde arts Dr. Vladimir Zelenko slaagde erin 6.000 Covid-patiënten door huisartsen te laten genezen met medicijnen zonder bijwerkingen. In een recent interview noemt hij de Covid-vaccinatie een levensvernietigend menselijk experiment. Hij legt meedogenloos de onderliggende corruptie bloot tot in regeringskringen toe.

“George Soros – het netwerk van de wereldstrateeg onthuld”
Wie is George Soros en wat zijn zijn doelen? Hoe beïnvloedt Soros wereldwijd de top van de politiek, de media en het onderwijs? Dit programma laat zien - met Oostenrijk als voorbeeld - via welke instanties George Soros toegang krijgt tot nationale staten. Bovendien krijgt elke kijker er aanwijzingen over hoe dit te onderzoeken voor elk land ter wereld!

Soros’ lobbywerk: regeringen als marionetten.
Het internetportaal DC Leaks maakt op bepaalde tijden informatie openbaar die ze toegespeeld krijgen zonder autorisatie. Daaronder bevindt zich nu ook een tekst die de intriges van de omstreden multimiljardair George Soros onthullen

This is one of the only documentaries that actually speaks on the real Secret Societies which for most are still a secret.

Het plandemic gaat door, maar de oorsprong ervan is nog steeds een snode mysterie.

Hoe werd de wereld ziek, hoe verspreidde Covid zich echt en vertelde de satanische elite de wereld van tevoren over dit biowapen? Dr. Bryan Ardis heeft een schokkend verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd van goed en kwaad die begon in de Hof van Eden.

In deze Stew Peters Network exclusive brengen regisseur Stew Peters, de bekroonde filmmaker Nicholas Stumphauzer en executive producer Lauren Witzke een waarheid aan het licht die satan zelf heeft bevochten te onderdrukken.

Documentaire over de geschiedeis van de zieke ''elite'' die de wereld willen regeren onder een fascistische controle systeem.

Een vrouwelijke advocaat en zeven andere aanklagers beschuldigen 16 hooggeplaatste personen, waaronder Bill en Melinda Gates, Anthony Fauci en Peter Daszak, van genocide. In een verbluffende aanklacht bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag worden zij beschuldigd van talrijke schendingen van de Neurenberg-Code en diverse misdaden tegen de menselijkheid.

In zijn nieuwe boek “GAME OVER”, bewijst de dokter en reserveofficier Heiko Schöning de criminele intriges rond COVID-19. Als in een blauwdruk hebben de daders van vandaag achttien jaar eerder een soortgelijke misdaad gepleegd met dodelijke antraxbacteriën. Details uit recherche en combinatiegave leidden hem tot de conclusie: dezelfde instituten en clans zijn nog steeds betrokken bij dit kwaadaardige spel. Zelfs ex-president Trump speelt er een rol in... In zijn exclusieve interview met Kla.TV geeft Schöning de eerste diepere inzichten in zijn explosieve onthullingen.

219 Amerikaanse oorlogen: een vergelijking met Rusland, China, Iran en Duitsland
Wie de Amerikaanse verkiezings- en oorlogspolitiek doorziet en telkens hierin de rode draad herkent, heeft vanaf het begin getipt op Hillary Clinton als eerste vrouwelijke president van Amerika. Waarom? Omdat zij zoals geen tweede mens op aarde bereid is, de bloeddorstige oorlogsgod van haar voorvaderen tot het einde te verzadigen door offers te brengen

Leer een stukje geschiedenis over Rusland - Hoe de oligarchen werden verwijderd en nu in het Angl Zionisten Rijk dood en verderf zaaien....

In weerwil van alle waarschuwingen van de kant van Rusland om elk land dat wapens levert aan Oekraïne militair te overvallen, hebben bondskanselier Olaf Scholz (SPD) en co. precies dat gedaan - en in naam van Duitsland. Duitsland, dat als verliezer van de Tweede Wereldoorlog tot op heden geen vredesverdrag heeft, werd dus achterbaks verwikkeld in oorlogshandelingen tegen Rusland. Kan een brandhaard nog op tijd worden voorkomen? Zo ja, dan hoogstens door de landverraders Scholz en Co. zo snel mogelijk over te leveren aan een “Neurenberg” tribunaal voor oorlogsmisdadigers.

De Duitse, Russischtalige, jonge vrouw Alina Lipp woont sinds vier maanden in Donetsk in Oost-Oekraïne. In de volgende video doet de freelancejournaliste op 24.2.2022 live ter plaatse verslag van hoe de mensen in Donetsk de huidige gebeurtenissen ervaren.

Dringende waarschuwing van Dr Robert Malone, één van de ontwikkelaars van de mRNA vaccinatie technologie
De Amerikaanse viroloog, immunoloog en moleculair bioloog Dr. Robert Malone heeft in het openbaar zijn standpunt bepaald over de COVID-19 vaccinatie van kinderen. Als één van de ontwikkelaars van de mRNA-vaccinatietechnologie waarschuwt Robert Malone voor fundamentele veranderingen in het immuunsysteem en voor schade aan de voortplanting, die zelfs toekomstige generaties van uw gezin zou kunnen treffen als gevolg van vaccinatie. enz...

Zo bewijst Kla.TV' FakeNews'
Augustus 1964: Golf van Tonkin. Voor de kust van Noord-Vietnam. Massamedia verspreiden het bericht dat Noord-Vietnamese torpedoboten zonder aanleiding twee Amerikaanse oorlogsschepen meermaals hebben beschoten. STARTSCHOT VOOR DE OORLOG! Vietnam wordt aangevallen door Amerika

Er zijn beelden van de NATO laptop die bij het Nazi bolwerk werd aangetroffen, ooggetuigenverslagen die het verhaal bevestigen van de Franse journaliste dat de overheid van Ukraine aanslagen pleegt op de eigen bevolking om zo Rusland de schuld te kunnen geven en daarbij komt de journaliste zelf ook in beeld.
Verder beeldmateriaal van Zelensky die tot voor 2019 werkzaam was als acteur en comediant en nog voor kort stond te dansen op hoge hakken en een leren broek aan.
Ook een gedeelte van een getuigenverslag MH17 en de BIOLABS.

Deze film is NIET geschikt voor jeugdige kijkers

In een recente analyse, gepubliceerd in de Royal Society of Medicine, zijn twaalf studies geëvalueerd die HPV-vaccinfabrikanten GlaxoSmithKline en Merck hebben gebruikt als bewijs voor de ”effectiviteit” van hun baarmoederhalskankervaccins (Cervarix en Gardasil).

De auteurs benadrukten de twijfelachtige methode die in deze studies wordt gebruikt. Zo was bv. de leeftijd van de vrouwen die deelnamen aan de onderzoeken niet representatief voor de jongere jongeren die de primaire doelgroep vormen voor HPV-vaccinatie. De deelnemers aan de studies werden ook niet willekeurig uitgezoch

In de video zegt een meisje dat de overheid de niet-gevaccineerden moet "straffen" door geleidelijk hun leven te ruïneren. En dat is precies wat er nu gebeurt. Inderdaad, de regering van Quebec gaat momenteel een zeer gevaarlijke weg in: het opleggen van strafmaatregelen.

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, de man die in 1983 hiv ontdekte en daarvoor de Nobelprijs kreeg, beweert dat het nieuwe coronavirus niet van natuurlijke oorsprong is en in een laboratorium is ontstaan. Montagnier, die niet vies is van enige polemiek en notoir , claimt dat Covid-19 per ongeluk uit een lab in Wuhan is ontsnapt. Hij deed de uitspraken bij de Franse zender CNews.

Voor en tegenstander van Gen Therapie ''vaccins'', maar eind goed al goed. Mooie boodschap voor Gen gevaccineerde en Gen vrije mensen... Samen stoppen wij deze PLANDEMIE...

Dit is de trailer van een serie die in september 2020 uitkwam. Dit moet minstens 1 of 2 jaar voor de plandemie zijn gemaakt. Deze scene komt uit de laatste aflevering waarin Dr. Kevin (John Cusack) het ware doel van de virusuitbraak en de massa-inentingsagenda onthult. De bedoeling is om ''de menselijke voortplanting voor drie generaties te stoppen''. Fictie?? Jij beslist...

Dit materiaal is biologisch niet afbreekbaar. Het blijft voor altijd in het lichaam. Zelfs als mensen niet meteen dood neervallen, snijdt het de kleine bloedvaten klein. Het vernietigt het hart. Al de hartaanvallen, al de beroertes. Als dokter moet je jezelf afvragen, waar komt dit vandaan? Als je begrijpt dat er nano-scheermesjes worden ingespoten, is het duidelijk waarom al die hart- en vaatziekten ontstaan. Het hart wordt opengesneden, de hersenen worden opengesneden. Bloedvaten worden opengesneden.

Immunologie uitgelegd in Jip & Janneke taal,
(In de hoop dat zelfs de corrupte trekpoppen in het OMT het kunnen begrijpen, en ze stoppen met hun leugens en bedrog)

Immunologie uitgelegd in Jip & Janneke taal,
(In de hoop dat zelfs de corrupte trekpoppen in het OMT het kunnen begrijpen, en ze stoppen met hun leugens en bedrog)

Les uit het verleden, Hajo Meyer verteld hoe hij en zijn mede gevangene zich niet hebben laten dehumaniseren, zijn nummer op zijn arm, de huidige QR-Code, is slechts een nummer op zijn arm. Hij heeft zich niet laten degraderen tot QR Code vee...

SHOW MORE

Created 1 year, 11 months ago.

139 videos

Category News & Politics

Informatie over diverse belangrijke onderwerpen zoals politiek, gezondheid, etc. Video's die door Facistenboek, Google en YouTube worden gecensureerd zijn hier wel zichtbaar. Ook op dit platform is en blijft het belangrijk je EIGEN GEZONDE VERSTAND te gebruiken. Form je eigen mening door diverse bronnen te bekijken of te beluisteren. Op de gevestigde media hoeren (m/v) bij de NOS, NPO, RTL, etc. wordt alleen maar gangbare 100 % PROPAGANDA verspreid..