Pensioenactivist

Documentaire: Natuurwetenschappelijke dogma’s
Staan onze wetenschappelijke verklaringsmodellen echt op het fundament van betrouwbare wetenschappelijke studies? Zijn de theorieën die dagelijks op scholen en universiteiten worden onderwezen alleen gebaseerd op willekeurige aannames? Zes centrale thema's belichten dit.

Oproep tot openbaar debat over beoordelingen door deskundigen
Wordt u ook stilaan “coronamoe”? Kijk en luister in de indrukwekkende video naar 33 deskundige beoordelingen, die helaas geen vermelding vinden in de eenzijdige berichtgeving van de toonaangevende media, maar die het beluisteren en bespreken waard zijn.

Verplichte maskers, quarantaine voor kinderen – experts zijn ontzet!
Het zijn de kinderen die het meest te lijden hebben onder de corona-situatie en de beschermingsmaatregelen. Steeds weer nieuwe absurditeiten wakkeren de onzekerheid en de angst in hen aan. In de volgende bijdrage doen we verslag van een veelzeggend interview over dit thema met de historicus en kinderonderzoeker Michael Hüter. Luister naar wat hem en andere deskundigen beweegt, onder andere ook bij het thema van verplichte maskers voor kinderen.

Drosten- coronastudie onhoudbaar! De verzwegen “wetenschappelijke aardbeving”
De uitvoering van de coronatests en dus ook de beperkende maatregelen die voortvloeien uit de resultaten ervan zijn gebaseerd op een studie van Prof. Drosten, die nu is geanalyseerd door een commissie van internationale wetenschappers. Hun oordeel komt neer op een “wetenschappelijke aardbeving”! Verspreidt u deze video opdat er eindelijk een publiek debat zal plaatsvinden!

Slimme meter – de gezondheid beschadigende spion in huis
Een slimme meter geeft de stroomleverancier via een communicatienetwerk informatie over hoeveel energie er is verbruikt en wanneer. Maar hoe zit het met elektrosmog en de gevolgen daarvan voor de gezondheid? En wist u dat slimme meters elke 15 minuten hun stroomverbruik doorgeven en dat er dus bepaalde persoonlijkheidsprofielen kunnen worden gemaakt?

De countdown van de dood loopt, kijk, denk na en deel...

Kabinet negeert bewijs grootschalig onderzoek. Kijk, denk na en deel ...

Ex-vicepresident van Pfizer over corona: Feiten spelen geen rol meer!
De voormalige vice-president van de Amerikaanse farmaceutische fabrikant Pfizer, Dr. Michael Yeadon, spreekt zich uit over het wereldwijd gevoerde corona-beleid. De ervaren expert op het gebied van allergieën en ademhalingstherapie brengt ernstige beschuldigingen naar voren en drukt zijn bezorgdheid uit over het feit dat wetenschap en feiten er steeds minder toe doen.

Macht netwerken – de oorzaak van de globale gelijkschakeling
De Corona-crisis domineert de politiek en de media in 2020. Het is daarbij opvallend dat bijna alle landen in de wereld op dezelfde manier op de crisis reageren. Enorme economische schade en sociale tragedies worden op de koop toe genomen en kritische stemmen tegen de heersende opinie worden gewoon weggevaagd. Is deze opvallende wereldwijde gelijkschakeling slechts een toeval?

Macht netwerken – de oorzaak van de globale gelijkschakeling
De Corona-crisis domineert de corrupte politiek en de media in 2020. Het is daarbij opvallend dat bijna alle landen in de wereld op dezelfde manier op de crisis reageren. Enorme economische schade en sociale tragedies worden op de koop toe genomen en kritische stemmen tegen de heersende opinie worden gewoon weggevaagd. Is deze opvallende wereldwijde gelijkschakeling slechts een toeval?

Gezondheidssysteem in de klauwen van commercialisering en machtsbelangen
Prof. Dr. Dörner noemt de commercialisering van bijna alle gebieden van de gezondheidszorg dodelijk, omdat daardoor gezondheid tot handelswaar verwordt. Big Pharma verdient zichzelf “suf”. De huidige Corona-pandemie is hiervan niet uitgezonderd. Maar deze verkeerde ontwikkelingen hebben verregaand diepere wortels.

Een video die iedereen gezien moet hebben.

None

Is het corona-vaccin een groter gevaar voor de gezondheid dan de ziekte zelf?
Volgens berichten in de media staat een nieuw coronavaccin dicht bij de toelating en dus toepassing bij de mens. In Duitsland moeten enkele duizenden mensen per dag worden gevaccineerd in geplande corona-vaccinatiecentra. Maar wat door de farmaceutische industrie wordt geprezen als een “historische doorbraak”, moet echter kritisch worden bekeken.

Mensheid 2.0 Arts waarschuwt voor nieuwe vaccinatietechnologie – Interview met Dr. Carrie Madej
Dr. Carrie Madej is een internist in Amerika. Haar speciale onderzoeksinteresse was al vroeg gericht op vaccins. Maar waarom zijn Covid-19 vaccins problematischer dan andere vaccins? Bevind de mensheid zich echt in het midden van een groot experiment? Waarschuwt Dr. Madej terecht de hele mensheid voor de komende genetisch gemanipuleerde vaccinatie? Als u nog nooit gehoord heeft van hydrogel, luciferase en het internationale Bill Gates patent 060606 en het verband met de 5G-technologie, kijk dan beslist naar dit Kla.TV interview met de klokkenluider-dokter en verspreid het!

Rob Elens over simpele, goedkope medicijnen tegen Corona. Vaccin niet gewenst.!!

De Duitse auteur en journalist Ernst Wolff toont in één van zijn speciale Wall Street- uitzendingen met de titel “Corona Pandemie - einddoel: digitaal geldfascisme” samenhangen en ontwikkelingen aan met een enorme explosiviteit en omvang

De voormalige Vaticaanse diplomaat en aartsbisschop Viganò neemt in zijn bezorgdheid voor de mensheid betreffende zijn beoordeling van de coronacrisis en de door politici en de media aangekondigde “Great Reset”, geen blad voor de mond. Met zijn zielennood richt hij zich zelfs rechtstreeks in een open brief tot de president van de Verenigde Staten

De schandalige slinksheid achter de Corona-vaccintesten
Het farmaceutische bedrijf AstraZeneca moet stoppen met het testen van het coronavaccin vanwege ernstige bijwerkingen! Er wordt een “zuivere voorzorgsmaatregel” voorgewend. Daarnaast zijn er testcriteria die vreemd zijn aan de praktijk, om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk bijwerkingen aan het licht komen. Het vaccin dat wordt nagestreefd heeft ook het potentieel om onze samenleving nog verder te verdelen door de verschillende visies daarop

PCR-tests moeten het aantal - met Corona - geïnfecteerde personen en zo de toestand van de corona-epidemie weerspiegelen. Daarmee in overeenstemming regent het vanuit de regeringen dwingende maatregelen tot aan een totale lockdown toe. Maar wat als de uitvinder van de test nooit de bedoeling heeft gehad om het te gebruiken voor coronadetectie, en het zelfs ongeschikt acht?

Ondanks 100 frontale aanvallen van de mainstream media, alleen al van januari tot oktober, beantwoordt Ivo Sasek explosieve vragen van 3sat-Kulturzeit - en onthult daarmee een tijdbom die al 2.000 jaar tikt - op scherp gesteld voor de dag dat de mensheid mondig wil worden. Voor wie vrede en vrijheid iets betekenen, verspreid deze kennis…

Staat de wereldbevolking op dit moment voor een nieuwe bedreiging, het gevaar, tot vaccinaties gedwongen te worden? Sommigen zeggen, dat elke persoon op de planeet gevaccineerd en getraceerd moet worden, om terug te kunnen keren naar de normaliteit. Is dit nu gebaseerd op degelijke wetenschap? Is onze vrijheid bedreigd? Deze video wil een antwoord geven op deze en andere vragen. Kla.TV heeft deze video voor haar kijkers vertaald en nagesynchroniseerd met de Engelse titel “We say no!” Geef moed aan anderen en verspreid deze video

Volgens berichten in de media staat een nieuw coronavaccin dicht bij de toelating en dus toepassing bij de mens. In Duitsland moeten enkele duizenden mensen per dag worden gevaccineerd in geplande corona-vaccinatiecentra. Maar wat door de farmaceutische industrie wordt geprezen als een “historische doorbraak”, moet echter kritisch worden bekeken.

Dr. Theodore Noel explains the facemask aerosol issue

Protestbeweging tegen corona maatregelen Bern Zwitserland drukt de mensen op de werkelijkheid. Het vaccin uit de hel moet verboden worden en de promotors opgehangen.

SHOW MORE

Created 8 months, 3 weeks ago.

53 videos

Category News & Politics

Informatie over diverse belangrijke onderwerpen zoals politiek, gezondheid, etc. Video's die door Facistenboek, Google en YouTube worden gecensureerd zijn hier wel zichtbaar. Ook op dit platform is en blijft het belangrijk je EIGEN GEZONDE VERSTAND te gebruiken. Form je eigen mening door diverse bronnen te bekijken of te beluisteren. Op de gevestigde media hoeren (m/v) bij de NOS, NPO, RTL, etc. wordt alleen maar gangbare 100 % PROPAGANDA verspreid..