Pensioenactivist

Een documentaire die het verhaal vertelt dat de overwinnaars nog steeds niet willen dat je het weet. Leer de verschrikkelijke waarheid over de verkrachting, marteling, slavernij en massamoord die het Duitse volk is aangedaan door de geallieerde overwinnaars van Wereld Tweede Wereldoorlog.

Noodkreet uit Israël. Een dringende hulpkreet aan de wereld

Wie heeft de arrogantie om te beslissen over een van de meest fundamentele beslissingen? Blijkbaar de door Bill Gates gecontroleerde WHO, die een zwangerschap schadende vaccinatie heeft toegediend aan vrouwen in Kenia. Een duivelse agenda, met sterke bewijzen gedocumenteerd door Andrew Wakefield, Robert F. Kennedy en Children's Health Defense.

Het uitsluiten van niet-gevaccineerde loopt uit op genocide – voorbeeld WHO en Frankrijk
MDR-auteur Christiane Cichy kwam in een commentaar op 2 december 2022 tot de volgende conclusie: Zonder bewezen bescherming van derden is verplichte vaccinatie, zelfs in de verpleging, noch wetenschappelijk noch juridisch houdbaar. En toch is het uitsluiten van de niet-gevaccineerde niet van tafel, zoals deze uitzending aangeeft. Het gaat duidelijk niet om de niet-gevaccineerde, maar om het uitsluiten van "andersdenkenden" die zich niet willen onderwerpen aan het dictaat van een publiek geüniformeerde mening.

De Europese Unie - en dus iedere EU-burger (!) - is in oorlog met Rusland. Hoe kon het zover komen? In deze documentaire belicht Kla.TV de geschiedenis van het ontstaan van de EU en de besluitvormers - van de oprichters tot de huidige toppolitiek. Wie controleert de Europese Unie en welke doelen streeft zij werkelijk na?

Het door Pfizer verborgen gehouden plan tot volkerenmoord, keert zich tegen hen. Kla.TV oprichter Ivo Sasek geeft hier commentaar op explosieve Pfizer-documenten die op gerechtelijk bevel openbaar zijn gemaakt in plaats van 75 jaar verzegeld. Pfizer hield duidelijk rekening met de "tijdbom dood door vaccinatie" nog voor de vaccinatie begon, maar niet met de hoorbare kreet van vaccinatie-doden uit velerlei statistieken. Het Duitse pensioenfonds bijvoorbeeld klaagde nog over een tekort van 6,5 miljard euro voordat de Covid-vaccinatie begon! Nu echter, nog geen twee jaar na de start van de Covid-vaccinatie, verwacht het door het hoge aantal doden een overschot van € 2,1 miljard. Dat is een ‘winst’ van 8600 x 1 miljoen! Een opzienbarende "Doden-Countdown Tussenstop".

Het dossier “Koning Charles III” geeft een heel ander beeld dan wat de massamedia presenteren. Die laten aan miljoenen tv-kijkers over de hele wereld als het ware een koninklijke schijnwereld, een illusie door middel van een pompeus geënsceneerde kroning zien, terwijl in werkelijkheid er achter de muren van de prachtige paleizen iets heel anders speelt. Hoe is het mogelijk dat een pedofilie-sympathisant en potentiële huurmoordenaar tot koning wordt gekroond en er geen tegengeluid is?

Van wie is de Federal Reserve? Hoe werkt de Federal Reserve? Je staat op het punt één van de grootste geheimen uit de wereldgeschiedenis te leren kennen - een geheim dat enorme gevolgen heeft voor iedereen die op deze planeet leeft. De meeste mensen voelen diep van binnen, dat er iets niet klopt met de wereldeconomie, maar weinigen weten wat het is.

Naar aanleiding van CNN werd een rapport over de de-dollarisering van de wereldeconomie gepresenteerd door het Fox News-kanaal

Ondertussen zijn de Verenigde Staten begonnen met het dringend overmaken van contante dollars naar de centrale banken van andere landen.

Fox News, de meest bekeken nieuwszender in de VS, meldde op 10 maart 2023 dat het duidelijk was dat de VS de terreuraanslag op de Nord Stream had gepleegd. De Duitse regering verschuilt zich echter nog steeds achter een vermeend "geheimhoudingsbelang". Had kanselier Scholz kennis van een Amerikaanse inlichtingenoperatie? Zo ja, dan zou dit geheime Nord Stream terreuraanslag-dossier heel snel een ‘Scholz-Gate’ kunnen worden...

Internationaal lobbyisme, verstrengeling en corruptie door Big Pharma in politiek en rechterlijke macht maken duidelijk dat een fundamenteel nieuwe, onafhankelijke rechterlijke macht nodig is. Vooral in samenhang met de wereldwijde covid-19 misdaden, een genocide van ongekende omvang, is een speciaal tribunaal nodig, vergelijkbaar met de processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog. Een groep juristen maakt hier interessante vorderingen

Energiecrisis: duurzame oplossingen niet gewenst
Als er één onderwerp is dat sinds enkele maanden regelmatig ter sprake komt, dan is het wel energie. We moeten het koste wat kost redden, omdat het duur en schaars is, maar ook omdat het vervuilend is. De Fransen staan onder druk, het voelt alsof ons een mes op de keel wordt gezet. Sinds meer dan een eeuw zijn er echter energiebronnen ontdekt, waarvan sommige gratis en met zeer weinig vervuiling. Helaas werden hun uitvinders gecensureerd, soms dood aangetroffen, en zagen hun uitvindingen nooit het daglicht. Maar wat waren deze prachtige uitvindingen en energieën?

Dodelijke onwetendheid of wereldbesluit - Toespraak tot de naties door Ivo Sasek
Politici die achter de schermen banden onderhouden met wapenhandelaren, drugshandelaren, geheime organisaties, enz. berokkenen door hun machts- en winstbejag de volkeren meer schade dan alle roemruchte terroristen samen. In deze toespraak tot de naties geeft Kla.TV-oprichter Ivo Sasek nieuwe feiten over dit onderwerp en roept hij op tot democratische wereldbesluiten zoals die nog nooit eerder zijn gezien. Deze wake-up call hoort thuis in elk huis

Telkens weer haalt het Amerikaanse leger de krantenkoppen. Meest recent in verband met de oorlog in Oekraïne. Maar bijna niemand weet hoe onbeperkt de Amerikaanse militaire macht tot op de dag van vandaag in Duitsland kan doen en laten wat het wil. Daarmee sleept het ons land mee in een rampzalige oorlogsdynamiek. De Amerikaanse basis in Wiesbaden-Erbenheim speelt hierbij momenteel een bijzondere rol.

In 2022 heeft het beeld van de politie als vriend en helper bij grote delen van de bevolking opnieuw een deuk gekregen. Of het nu gaat om de overdreven strengheid waarmee politieagenten bij sommige demonstraties tegen vreedzame demonstranten optraden. Of de huiszoekingen en inbeslagnames bij critici van coronamaatregelen en de gevangenneming van diverse activisten. Dit alles liet niet alleen een bittere smaak na, maar riep ook vragen op: Waar zijn we nu beland, en hoe - in vredesnaam - zijn we daar gekomen?

In 2022 heeft het beeld van de politie als vriend en helper bij grote delen van de bevolking opnieuw een deuk gekregen. Of het nu gaat om de overdreven strengheid waarmee politieagenten bij sommige demonstraties tegen vreedzame demonstranten optraden. Of de huiszoekingen en inbeslagnames bij critici van coronamaatregelen en de gevangenneming van diverse activisten. Dit alles liet niet alleen een bittere smaak na, maar riep ook vragen op: Waar zijn we nu beland, en hoe - in vredesnaam - zijn we daar gekomen?

De aanklacht tegen de separatisten en Rusland is evenwel tot op heden niet gebaseerd op harde feiten ...

De octopus van het digitaal-financiële complex
De ene crisis na de andere doet de wereld schudden. Er dreigt een recessie, honger en armoede voor miljoenen mensen. Is dit enkel toeval of is er een macht die in staat is zulke ontwikkelingen wereldwijd te sturen?

NGO PATH: Schandalige vaccinatie-experimenten voor de winst van Bill Gates?
PATH is een niet-gouvernementele organisatie die door de mainstream en de bevolking nauwelijks wordt opgemerkt, maar die miljoenen waard is! Stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation en farmaceutische bedrijven van naam staan erachter. Wat zijn de doelstellingen van PATH? Waarom geven westerse farmaceutische bedrijven er bijvoorbeeld de voorkeur aan om studies naar nieuwe geneesmiddelen in arme landen uit te voeren op de arme bevolking? Kla-TV zoekt deze vragen grondig uit en laat samenhangen zien.

Onafhankelijk Wereldtribunaal: Waarom het zo hard nodig is en hoe het momenteel tot stand komt (met documentaire THE PLAN)
Met forensische precisie en zorgvuldigheid werken duizenden advocaten, medische deskundigen, historici en vele anderen wereldwijd aan een encyclopedie van het oorzakelijk verband. Grootschalige misdaden tegen de menselijkheid zijn gedocumenteerd met onweerlegbaar bewijs. Een voorbeeld hiervan is de lang geplande en wereldwijd in scène gezette covid-19 pandemie, die de mensheid wereldwijd onnoemelijk veel leed heeft berokkend. De uitzending laat zien hoe, in de stijl van de processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog, momenteel een onafhankelijk wereldtribunaal ontstaat en wat ieder individu kan doen om ervoor te zorgen dat gerechtigheid en vrijheid weer wereldwijd kunnen worden beleefd.

De Verenigde Naties rollen momenteel Agenda 2030 uit, met de beruchte "duurzaamheidsdoelen". Dit wereldwijde project wil elk aspect van het menselijk bestaan volledig veranderen: voedsel, seksualiteit, familie, werk, financiën, gezondheid, onderwijs, alles! Dit zal zogenaamd een einde maken aan armoede, honger, ongelijkheid, ziekte en andere slechte dingen. Een voormalig uitvoerend directeur die twee decennia bij de VN werkte, vertelt een ander verhaal. Hij legt uit dat de VN wordt gecontroleerd door criminelen die de VN gebruiken om zichzelf te verrijken en de mensheid tot slaaf te maken.

Ben je verrast of geïrriteerd door tekorten, inflatie, oorlogen, coronamaatregelen, klimaatverandering, politieke beslissingen, dus dingen die ons dagelijks leven direct vormgeven? En heb je je ooit afgevraagd hoe dit allemaal tot stand komt? Financieel-economisch expert Ernst Wolff laat zien hoe het World Economic Forum WEF de bovengenoemde leefomstandigheden beïnvloedt.

In weerwil van alle waarschuwingen van de kant van Rusland om elk land dat wapens levert aan Oekraïne militair te overvallen, hebben bondskanselier Olaf Scholz (SPD) en co. precies dat gedaan - en in naam van Duitsland. Duitsland, dat als verliezer van de Tweede Wereldoorlog tot op heden geen vredesverdrag heeft, werd dus achterbaks verwikkeld in oorlogshandelingen tegen Rusland. Kan een brandhaard nog op tijd worden voorkomen? Zo ja, dan hoogstens door de landverraders Scholz en Co. zo snel mogelijk over te leveren aan een “Neurenberg” tribunaal voor oorlogsmisdadigers.

In zijn presentatie op de 18e AZK opent Heiko Schöning onze ogen voor de mate waarin de wereld wordt geteisterd door bio-terrorisme. Schöning laat niet alleen zien, hoe al in een vroeg stadium de basis werd gelegd voor een gigantisch crimineel kartel bestaande uit politici, banken, bedrijven, media, etc., hij presenteert ook een uitweg: een vreedzame, onderzoekende, gezamenlijke we

Zur Entwicklung von 6G hat die EU das Projekt Hexa-X ins Leben gerufen. Das 6G-Netz soll etwa ab 2030 in Betrieb gehen. Doch wozu ist die extrem hohe 6G-Datenübertragung überhaupt notwendig? Erfahren Sie in dieser Sendung, welche erschreckenden Ziele mit diesem Projekt verfolgt werden

SHOW MORE

Created 2 years, 12 months ago.

188 videos

Category News & Politics

Informatie over diverse belangrijke onderwerpen zoals politiek, gezondheid, etc. Video's die door Facistenboek, Google en YouTube worden gecensureerd zijn hier wel zichtbaar. Ook op dit platform is en blijft het belangrijk je EIGEN GEZONDE VERSTAND te gebruiken. Form je eigen mening door diverse bronnen te bekijken of te beluisteren. Op de gevestigde media hoeren (m/v) bij de NOS, NPO, RTL, etc. wordt alleen maar gangbare 100 % PROPAGANDA verspreid..