Vrijheidsrechten

De verduistering van het WOB verzoek in rechten
en de stappen deze strafbaar te stellen in strafrecht op de verantwoordelijk bestuurder.

In een video-interview met advocaat Viviane Fischer en advocaat Dr. Reiner Füllmich van de Corona-commissie deelde een klokkenluider schokkende inzichten in de vaccinatiepraktijken in een Berlijns verpleeghuis. Daar kregen op 3 januari 2021 in totaal 31 bewoners van een dementieafdeling het BioNTech-vaccin van Pfizer toegediend, waarbij in sommige gevallen onmiddellijk dwang werd uitgeoefend – met verwoestende gevolgen.

U.S CONGRESS WAS ARRESTED Uitleg via internet connectie !!!

US Under Military Law, Congress Arrested

LEER UW RECHT WAT HAD HIER MOETEN GEBEUREN? Meneer de agent deze BOA pleegt hier willens en wetend een ambtsmisdrijf art 365 SR Hier door heb ik een plicht aangifte te moeten doen art 160 SV zij word hier op heterdaad betrapt dus plaats ik haar onder arrest art 53 SV en draag haar aan u over op uw plicht art 162 tot 165 SV mijn aangifte aan te nemen op het misbruik van gezag art 365 sr! Als u dienst weigert hindert u mijn rechtsgang en mijn plicht tot aangifte van deze strafbare feiten en pleegt u het zelfde misdrijf art 365 sr in zaken art 6 EVRM PS filmen mag je mag alles gebruiken je onschuld te bewijzen en je rechten te verdedigen. En stel deze PERSOON aansprakelijk voor alle schade die er uit voortvloeid art 6:162 BW SLACHTOFFER VAN AL DIT ONRECHT? www.vereniging-onsrecht.nl meld je aan als gratis lid alleen samen staan we sterk verenig je zelf en deel deze link onder elk onrecht dat je langs ziet komen. Dit kan niet langer getolereerd worden.

Is JOUW BOEKHOUDING WEL OP ORDE? BIJ OVERHEID IN ELK GEVAL NIET.
Zo EEN 70 % ZIJNDE 210 MILJARD van uw schenkingen aan verenigingen niet terug gevonden word ("OEPS EN WEG IS UW BELASTING GELD!") Ik snap wel dat jullie boos zijn.
Dat zegt Arno Visser, president van de Rekenkamer, in het programma Buitenhof.
EN FEMKE HALSEMA NOG EVEN OVER UW GESCHIEDENIS IN DEZE DWANGDICTATUUR! En daarom heeft u elk recht ook boos te zijn.

Waarschuwing! Reeds nu worden kinderfeestjes met overmacht van politie en ook verschillenden andere feestjes met grof geweld beëindigt en wederrechtelijk en onrechtmatig binnen gevallen en beëindigt. Behalve als het een huwelijks feest van Minister van Justitie Grapperhaus betreft of ander hoogwaardigheid bekleders natuurlijk.

(interview vanaf 2:13) Op last van de burgemeester van Venlo, Antoin Scholten (VVD), werd op 30 december 2020 de APK Drive-in Garage Kruizenga in Tegelen binnengevallen door zo'n 60 man mobiele eenheid. Eerder die middag hadden 2 agenten de oudjaarsborrel van de eigenaar al verstoord door de aanzegging te komen doen dat het feestje gestopt moest worden.

Zij zijn toen de deur gewezen door de eigenaar, Jeroen Kruizenga.
0:02:13 - interview, met daarin de volgende live opgenomen beelden:
0:05:02 - onaangekondigd bezoek van de politie
0:15:23 - politieagente doet mondkapje op om haar gezicht te bedekken
0:20:35 - vordering van M.E. door de luidspreker om het pand te verlaten
0:24:35 - M.E. ramt een deur naar een privéruimte in het pand in met stormram
0:25:53 - M.E. komt het pand binnen
0:28:01 - M.E. sluit aanwezigen in het pand in
1:00:12 - Livebeelden en arrestaties

Bij de inval op privéterrein zijn meerdere arrestaties verricht en zowel de eigenaar als zijn partner zijn naast anderen gearresteerd en een nacht vastgehouden in een politiecel. De M.E. heeft zonder omhaal de deur naar een privéruimte in het bedrijfspand met een stormram open gebeukt. Ten tijde van de inval waren er kinderen in de bedrijfshal aanwezig. De garage is op last van burgemeester Antoine Scholten tot 31 maart gesloten. De arrestanten zijn zonder dat hun een strafbaar feit ten laste gelegd is in de loop van donderdagmiddag heengezonden.

🚨 PLEASE DEEL DIT ONDER AL JE VOLGERS 🚨

Doordat demonstranten worden aangevallen door de politie en geframed door Romeo's (undercover agenten), ben ik opzoek naar strijders die het nederlandse volk/demonstranten willen beschermen tegen het excessieve politie geweld en de framing van de demonstranten.

spreek mij persoonlijk aan als je wilt aansluiten om het volk de volgende keer gecoördineerd te beschermen. ron.lak
https://www.instagram.com/ron.lak/

Website registratie en inloggen met tel of tablet!

GLOBAL WARNING GLOBAL BLACK OUT GLOBAL MESSAGES!

De Revolutie voor vrijheid op www.vrijheidsrechten.nl Dit is een sociaal multimedia platform als een facebook echter dan zonder censuur!
In deze video leert u hoe U op verschillenden manieren foto's kunt plaatsen en albums te maken zo deze privé alleen voor u zichtbaar zijn en in uw privé album word opgeslagen en wel of niet voor iedereen zichtbaar zijn als wel in het algemeen overzicht album van ieder komen te staan. Als avatar te gebruiken en als omslag foto te gebruiken

De Revolutie voor vrijheid op www.vrijheidsrechten.nl Dit is een sociaal multimedia platform als een facebook echter dan zonder censuur!
In deze video leert u hoe U op verschillenden manieren video's kunt plaatsen zo deze prive alleen voor u zichtbaar zijn en in uw privé album word opgeslagen en wel of niet voor iedereen zichtbaar zijn als wel in het algemeen overzicht album van ieder komen te staan.

De Revolutie voor vrijheid op www.vrijheidsrechten.nl Dit is een sociaal multimedia platform als een facebook echter dan zonder censuur! In deze video leert u hoe het in eerste aanleg werkt.

Huisregels zijn private regels die gelden voor iedereen.
1. Eigen voorwaarde in eigen ruimte als winkel of bedrijfsvoorwaarde werden geclaimd in rechten
2. Politie werd gesommeerd bij binnen treden mondkapjes af te doen!
3. Politie werd gesommeerd het pand nu te verlaten anders volgen er aangifte en boetes!
4. Politie vertrekt onverrichte zaken op waarschuwing van persoonlijke aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid!

Artsen wereldwijd verklaren dat het CORONA vaccin levensgevaarlijk is!

COVID 19 IS NIET WETENSCHAPPELIJK “ NIET” GEÏSOLEERD, NOCH BEWEZEN!
WAT ZIT ER IN DAT VACCIN EN WAAR VOOR IS DAT VACCIN DAN?

Compilatie van de strijd in duitsland

HOE AANGIFTE TE DOEN LEER JE IN DEZE VIDEO!

VIDEO DIE U INFORMEERT OVER UW TOEKOMST EN DE KEUZE DIE U MAAKT.

EEN MENS HEEFT MENSENRECHTEN! EEN BURGER HEEFT BURGERRECHTEN EEN MENS IS GEEN BURGER! EEN BURGER HEEFT GEEN MENSENRECHTEN!

DEEL 2>vals< in de wet, duivels, geraffineerd, geslepen, gewiekst, kwaadaardig, hoe dat te herkennen en terug te vinden als wel je daar tegen te verdedigen door het te herkennen. ERG BELANGRIJK TE WETEN WAAR JE OP MOET LETTEN!

deel 1>vals< in de wet, duivels, geraffineerd, geslepen, gewiekst, kwaadaardig, hoe dat te herkennen en terug te vinden als wel je daar tegen te verdedigen door het te herkennen. ERG BELANGRIJK TE WETEN WAAR JE OP MOET LETTEN!

Uitleg in wet van goed en fout en hoe vind je de juiste weg.

wiens macht geeft de machtiging? Juist uw macht!

SHOW MORE

Created 2 months, 3 weeks ago.

32 videos

Category Education

Vrijheidsrechten Leert en verdedigt uw mensenrechten en burgerrechten binnen haar organisatie.
Hier vind u video’s over uw recht wat het is en hoe uw rechten te handhaven in strijd tegen het onrecht dat u word aangedaan.