GodLessEra

channel image

GodLessEra

GodLessEra

subscribers

В Нова Зеландия фашизоидното правителство изгаря пчелни ферми, след като уж е открило доказателства за заболяване от гнилец.
Фермерите по цял свят са подложени на атаки. Искат да унищожат фермерите, за да нахранят хората с алтернативна „храна“.

Ето с какво ще ни атакуват Глобалистите, за да прокарат Новия световен ред.

www.godlessera.com

"Beyond the Reset" е 3D анимационен късометражен филм с превод на български за не толкова далечното, но дистопично бъдеще. Той спекулира с потенциалните последици от прословутото "Голямо Нулиране", медицинската тирания, събудената култура и зеления дневен ред. Всичко, което Световният икономически форум (WEF) планира за нас.

www.godlessera.com

Евровизия = сатанизъм и содомия. Падението на Европа

www.godlessera.com

Истината е, че ракът е паразитно заболяване, но те не искат да знаете това, защото ще загубят индустрия за милиарди.

www.godlessera.com

Паразитите са навсякъде около нас, но над 90% от хората не правят нищо, за да се защитят.

www.godlessera.com

Никога не забравяйте, че оцелелите след ваксинацията ковидиоти са още сред нас. В момента са в латентно състояние и само чакат сигнал да излязат на повърхността. Тези непритежаващи душа дегенерати са колкото жалки, толкова и опасни, тъй като именно те са основните защитници на Матрицата.

Безмозъчното стадо е винаги готово да разкъса всеки, който се противопоставя на фашистката система, нищо че тя убива и самото него…

www.godlessera.com

Чуйте какво има да сподели с вас инж. Пламен Бенински и си направете сами изводите, колко важни за здравето са движението, Слънцето, солта и естествените витамини.

Хегеловата диалектика, кръстена на Георг Хегел, немският философ, е известна още като „Теза-Антитеза-Синтеза“ или „Ordo Ab Chao“ на латински "ред от хаоса". Това е мотото на масоните от 33°. Създайте проблема и предоставете решението.

Вашият телефон е дигитален близнак на вашия ум. Всеки текст, който набирате, всяко обаждане и всяко търсене, което правите, се съхраняват и въвеждат в изкуствен интелект, който вече е способен да програмира желанията и действията ви.
Колкото повече информация въвеждате, толкова повече подлежите на контрол.

www.godlessera.com

NASA обясняват, че не разполагат с технология да излъчат на живо кацането на частната американска мисия "Одисей" на Луната, нищо че преди цели 55 години уж излъчи така кацането на Аполо 11.
Мисия "Одисей" на Интуитив Машинс е втората комерсиална мисия до Луната, която се изпълнява в рамките на програмата на НАСА "Артемис" за подпомагане на частни фирми.

Директор на НАСА се държи абсолютно неадекватно в опит да отговори на елементарни въпроси. Той казва, че не знае защо китайците са „кацнали“ на тъмната страна на Луната и какво има там. Според него за американците е по-печелившо да отидат на „Южния полюс“, защото според тях там имало вода.

www.godlessera.com

„Никога не е имало безопасна ваксина, никога няма да има безопасна ваксина и е невъзможно да има безопасна ваксина... И всъщност ваксинацията потиска естествената функция на имунната система.“

www.godlessera.com

Бившият вицепремиер на България, Александър Томов, коментира злоупотребите на Урсула и Pfizer.

www.godlessera.com

Вижте енергийните оръжия, които използват Глобалистите срещу нищо неподозиращото население. Те са способни непрекъснато да ни следят и таргетирано обстрелват с невидими лъчи през мобилните антени, благодарение на биометричните ни данни.

www.godlessera.com

Един от големите мейнстрийм критици на Новия световен ред и болните му идеологии – канадският клиничен психолог проф. Джордан Питърсън, обяснява в прав текст докъде се е докарал съвременен Китай.
И тъй като тази държава е тестовото поле на Глобалистите, очаквайте съвсем скоро същия сценарий и по нашите географски ширини.

www.godlessera.com

Throwflame стартира продажбите на Robopass Thermonator
Той може да изстрелва огнена струя на разстояние до 9 метра. Може да се управлява чрез Bluetooth или Wi-Fi и да се зарежда в продължение на един час. Thermonator беше обявен още миналата година, но продажбите му започнаха едва сега. Цената му е 9 420 $.

Новини за филмите на ужасите!

Банкстерите са тези, които имат най-голяма изгода от дигиталните валути. Те искат да ни следят и таксуват за всяка една транзакция, а непослушните и бунтарите ще бъдат занулени.

www.godlessera.com

Гледайте извънредното предаване с адв. Нина Ламбова и Киро Скалата, в което обсъждат задаващото се Пандемично споразумение.

www.godlessera.com

Всичко, което започна през 2020 г., беше целенасочен план!
Днес никой не знае къде е Джейн Бъргермайстър (Bürgermeister), но тя беше европейски кореспондент на уебсайта за света на възобновяемата енергия. Позиция, от която беше внезапно уволнена през юли 2009 г. след поредица от криминални обвинения срещу Baxter и СЗО за биотероризъм и намерение за извършване на масови убийства. През април Бъргермайстър повдигна обвинения срещу Baxter International за производство на ваксина срещу птичи грип, заразена, за да причини глобална пандемия.
Тя първа заговори на тази тема и навремето я наричаха „психично болна“!
Накратко за казаното във видеото:
Джейн изложи на показ плановете на Новия световен ред още през 2009 г., говорейки за СЗО като средство за обединяване на света под ръководството на това Ново правителство, използвайки бъдещата ПАНДЕМИЯ като извинение. Има тайна, необявена биологична война, която се води срещу цивилното население от малка група срещу огромното мнозинство от милиарди хора, извършвана с хитрост и измама. И така, това, което технически е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, се продава на нас (обществото) като профилактично средство и освен ако не го приемем доброволно и не повярваме на МЕДИЙНАТА ИСТЕРИЯ, в крайна сметка ще бъдем ПРИНУДЕНИ да го приемем.
Те създават инфраструктурата за принудителна ваксинация! Тя вярва, че планът е изготвян години. Много здравни служители бяха КУПЕНИ. Джейн казва, че тези държавни здравни органи имат достъп до същите документи, които тя е събрала за своите изследвания. ОСНОВНИТЕ МЕДИИ ще играят важна роля в тази бъдеща програма за пандемия.
Джейн разкрива през 2009 г, че важната информация НИКОГА не идва от ОСНОВНИТЕ МЕДИИ, тъй като те са просто ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРОПАГАНДА. Медиите не съобщават съществените факти, а по-скоро тривиални ежедневни истории, така че повечето хора нямат представа какво всъщност се случва тук.
Тя казва, че хората трябва да изискват независими научни доказателства, че ваксините са безопасни и необходими, и ако някой бъде ощетен от тях, да му бъде изплатена подходяща компенсаци. От нас зависи да кажем на другите хора какво се случва, защото това не се съобщава от основните медии. Медиите просто съобщават за прессъобщения, дадени им от здравните власти, и те само подчертават опасностите от вируса (раздухвайки го от СТРАХ).
Видеото е на немски, който разбира да слуша особено внимателно от 25-та минута.

www.godlessera.com

Д-р Дейвид Мартин: „Държавите-членки нямат възможност дори да прочетат черновата на Пандемичното споразумение, до момента, в който трябва да гласуват за него. Няма никакво публично представяне на проекта на документа, всичко се извършва на затворени врати. Това на вас демократично ли ви изглежда? Разбира се, че не е!

На хората е забранено да направят своето информирано съгласие. Публичният дебат е изхвърлен през прозореца. Държавите няма да знаят за какво гласуват.

Помните какво се случи с договорите за COVID ваксините със Pfizer, нали? Никой дори в европарламента нямаше възможност да ги прегледа, а за обикновените граждани да не говорим. Въпреки това безумие държавите членки ги ратифицираха на сляпо. И сега заради тези обвързващи договори Pfizer съди Полша и Унгария, че не спазват задължението си и не купуват уговорените количества ваксини.“
Не е трудно да се досетите какво ни чака щом подпишем и Пандемичното споразумението. Пред него договорите за ваксини ще ни се видят като детска приказка.

www.godlessera.com

Представете си една алтернативна история, много по-различна от това, което някога са ви казвали в училище. Естествено, всеки, който притежава критично съзнание, никога не се е хващал на безумната лъжа, че сме произлезли от маймуните. Дарвиновата еволюция в природата не съществува, тъй като всичко в нея е плод на интелигентен дизайн, и не се е самосъздало от нищото, както „научната“ пропаганда лъже.
Вече не е тайна, че чрез РНК ваксините Елитът иска да промени нашето ДНК, за да ни превърне в частен ГМ продукт. Целта е да отнеме човешките ни права и да ги прехвърли към държащите патента корпорации. Ами ако историята просто се повтаря, и това вече се е случвало преди? Известно е, че фермерите обичат да маркират добитъка си, а дали старите владетели на отделните региони по света не са брандирали генетично своя? Различните човешки раси имат до 2% разлика в гените си, а всяка от тях е модифицирана така, че да е подходяща за работа в конкретната територия, която обитава. Съвпадение? Може би не…

www.godlessera.com

Карен Кингстън разкрива, че причинителят на COVID не е вирус, а наночастица. Джеймс Джордано обяснява как нано-частиците могат да бъдат разпръсквани със самолети (нано-аерозолни пръскания), как навлизат в лигавиците на носа, очите и устата. По този начин може да се предизвикат всякакви п(л)андемии.

www.godlessera.com

В това видео Карен Кингстън обяснява детайли от доклада на американското контраразузнаване, в който се казва, че чрез тестовете за ковид Китай е откраднал ДНК на милиони американци. Разкрива, че чрез геномните данни може да се направи биологично насочено оръжие и с него да се изнудват и манипулират хората.

Биометричните данни от тестовете за ковид се изпращат в мега-процесор, който може да обработва 700 трилиона генома в секунда.

www.godlessera.com

Д-р Пиер Кори разкрива защо ивермектинът е трябвало да бъде унищожен. Преди COVID ивермектинът беше възхваляван като „чудотворно лекарство“ заради ролята му в извеждането на речната слепота на ръба на изчезването.
Но пропагандаторите ви казваха, че това е опасен „препарат за обезпаразитяване на коне“. Защо?
1. Ивермектинът застрашаваше разрешението за извънредна употреба (EUA) за така наречените COVID19 ваксини. Ако ивермектинът беше доказал, че е ефективно лечение, тогава EUA за инжекциите C19 можеше да бъде анулирано.
2. Подкопаване на усвояването на ваксините. „Ако се беше оказало, че ивермектинът е ефективен, какво щеше да бъде усвояването на тези ваксини?“, попита д-р @PierreKory:„Щеше да падне рязко.“
3. Ивермектинът щеше да саботира печалбите от инжекциите C19. „Те знаеха, че това ще унищожи пазара. А този пазар, вероятно в продължение на няколко години, е на стойност над 100 млрд. долара“.
4. Той застрашаваше „пазара на конкурентните патентовани фармацевтични продукти като Paxlovid и Molnupiravir и Remdesivir, а те печелят много милиарди от тях“.
5. Твърде евтино, за да се правят пари от него. Д-р Майкъл Търнър казва, че ивермектинът струва само „24 долара, за да се спаси един живот от COVID“ (стойността на едно хапче е едва 6 цента).
6. „Тази псевдо-пандемия щеше да е приключила, ако всички бяха на ивермектин, и затова трябваше да го унищожат.“

www.godlessera.com

SHOW MORE

Created 2 years, 10 months ago.

287 videos

Category None