#avondklok

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=yk68b1lpfuU
Bron: https://www.stichting-jas.nl/2022/01/kijk-minister-kuipers-weigert-antwoord.html

Kuipers schoof bij elke talkshow aan, maar hield een maand lang bewust zijn mond over de ineffectiviteit van de avondklok. Terwijl Nederlanders onnodig werden opgesloten, was hij vooral bezig met zijn volgende baan als minister. Deze man is niet te vertrouwen.

Gideon van Meijeren (FVD) confronteerde zorgminister Ernst Kuipers donderdag met een uitspraak die hij vorig jaar heeft gedaan over de avondklok. “Mijn vraag is: waarom heeft de heer Kuipers destijds pas een dag na de afschaffing van die avondklok aangegeven dat die geen effect heeft gehad in plaats van al veel eerder, zodat we niet zo lang onder die maatregel gebukt hadden hoeven gaan?”

Kuipers beweerde dat Van Meijeren hem onjuist citeerde en zei: “Ik heb gezegd dat na afloop de avondklok geen aantoonbaar effect had gehad op het aantal ziekenhuisopnames in Nederland.”

Van Meijeren zette de minister voor het blok en verwees naar een artikel dat op 12 augustus vorig jaar in de Volkskrant is verschenen, waarin staat dat Kuipers al twee maanden na invoering van de avondklok zag dat die in geen enkele regio had geleid tot een knik in de curve van de ziekenhuisopnames. Daarnaast zei Kuipers dat hij die cijfers met het ministerie heeft gedeeld, maar dat ze er niets mee deden en de avondklok toch weer werd verlengd. Tot slot zei hij dat de avondklok geen enkel effect heeft gehad. “Ik citeer hier uit de Volkskrant,” benadrukte Van Meijeren.

Kuipers ‘was blij’ met de invoering van de avondklok
“Dat betekent dus dat de heer Kuipers al een maand voordat de avondklok werd afgeschaft wist dat die geen effect heeft gehad. Waarom heeft hij dat toen niet direct aangegeven?” vroeg het FVD-Kamerlid.

“Wat ik gezegd heb, is dat de avondklok geen aantoonbaar effect had gehad op de ziekenhuisopnames in Nederland. Punt. Waarvan akte,” aldus Kuipers.

Van Meijeren wees erop dat de oorspronkelijke reden om de avondklok in te voeren het doorbreken van de curve van de ziekenhuisopnames was. “Dat doel was zinloos en daar kwam Kuipers twee maanden na invoering van de avondklok achter. Hij trok een dag nadat hij was afgeschaft pas aan de bel? Waarom heeft hij een maand lang zijn mond gehouden, terwijl hij wel iedere week bij tal van programma’s op televisie zat te babbelen over het coronabeleid?” vroeg hij.

Kuipers zei dat hij ‘blij was’ met de invoering van de avondklok, maar dat hij alleen geen impact heeft gehad op het aantal ziekenhuisopnames.

Bergkamp snoert Van Meijeren de mond: ‘Het is nu klaar’
Van Meijeren beklaagde zich over het feit dat hij geen antwoord kreeg op de kernvraag. Hij vroeg nog een keer waarom Kuipers niet publiek kenbaar heeft gemaakt dat de avondklok geen invloed had op de ziekenhuisopnames, terwijl de avondklok juist daarvoor bedoeld was.

“Ik was in mijn vorige rol geen onderdeel van het kabinet. Ik maakte niet het beleid. Het was ook niet aan mij om iets over het beleid te zeggen,” zei Kuipers.

Van Meijeren stelde de vraag nóg een keer. “Waarom heeft u Nederland niet publiekelijk geïnformeerd dat die avondklok totaal geen effect had op de ziekenhuisopnames?”

Er gebeurde vervolgens iets opmerkelijks. Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) vroeg minister Kuipers (D66) niet om antwoord te geven op de vraag, maar snoerde Van Meijeren de mond. “U heeft nu vier keer dezelfde vraag gesteld en ik kan me niet voorstellen dat de minister een ander antwoord geeft.” Ze voegde toe dat ‘het een beetje op een ondervraging begint te lijken’.

“Ik heb geen reactie van de minister gehad,” klaagde Van Meijeren.

Toen hij zei dat hij niet anders kan dan constateren dat de minister weigert te antwoorden op een vraag die hij vier keer heeft gesteld, zei Bergkamp: “Het is nu klaar.”

5 days, 12 hours ago

Kort geding tegen de avondklok

1 month ago

Turbo spoed appel avondklok

1 month ago

Kort geding tegen de avondklok

1 month ago

Turbo speod appel avondklok

1 month ago

Café Weltschmerz, April 14, 2021

“Avondklok geldt niet in de auto!” - Juridisch coronajournaal #4

FRANK STADERMANN MET ISA KRIENS - PARTIJDIGE RECHTSPRAAK

We weten het allemaal nog: de golf van blijdschap die door het land ging toen de Haagse rechtbank de regering gebood om de avondklok op te heffen.

De vreugde was van korte duur. De regering ging meteen in hoger beroep en werd een paar uur later al gehoord. De rechtbank schortte daarop direct de opheffing met een week op.

Oud-advocaat Frank Stadermann verdiepte zich in de juridische soap rond de avondklok. In deel 4 van het Juridisch Coronajournaal vertelt hij aan Isa Kriens dat hij in zijn lange carrière nog nooit heeft meegemaakt dat een hoger beroep zo snel kon plaatsvinden.

Stadermann uit vernietigende kritiek op de manier waarop regering en rechterlijke macht te werk zijn gegaan. Zo wijst hij erop dat de reden die door de rechtbank werd aangevoerd om het besluit op te schorten – er zou anders sprake zijn van een “jojo-effect” rond de avondklok – door de regering zelf helemaal niet is aangevoerd. “Het is een doodzonde voor de rechter om zelf met argumenten te komen die door de eiser niet zijn aangevoerd,” zegt Stadermann. Het laat volgens hem zien dat de rechtbank niet onpartijdig heeft gehandeld.

De badinerende manier waarop de rechtbank de aanklager, Viruswaarheid, behandelde, was volgens Stadermann ook stuitend.

Stadermann heeft echter ook nog een maas in de wet weten te vinden: volgens hem kan de avondklok niet gelden voor iemand die in de auto zit. “De wet geldt voor mensen die in de open lucht verkeren. Maar als je in een auto zit met een gesloten dak dan bevind je je niet in de open lucht.” En als je toevallig een carport of een erf hebt bij je woning, dan mag je daar uitstappen, en ben je ook niet in overtreding.

Dit is vierde aflevering van het Juridisch Coronajournaal. Hierin belichten Kriens en oud-advocaat Frank Stadermann juridische aspecten van de coronamaatregelen.

Eerdere afleveringen van het Juridisch Coronajournaal zijn hier te zien en op de website van Café Weltschmerz:

Het Juridisch Corona Journaal #1
https://www.bitchute.com/video/NVCeozly2NEQ/
https://www.cafeweltschmerz.nl/het-juridisch-corona-journaal-1/

Het Juridisch Corona Journaal #2
https://www.bitchute.com/video/5FWsNbxqnUMb/
https://www.cafeweltschmerz.nl/het-juridisch-corona-journaal-2-isa-kriens-en-frank-stadermann/

Juridisch coronajournaal #3
https://www.bitchute.com/video/G2Gx5oDVGSe1/
https://www.cafeweltschmerz.nl/juridisch-coronajournaal-3-basisschool-niet-verplicht-maatregelen-te-volgen/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/​

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/​

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's?
Klik hierboven dan op Abonneren!

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

https://www.youtube.com/c/CafeWeltschmerz/
https://www.youtube.com/watch?v=jx3YG41gnfE

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Juridisch Coronajournaal speellijst
https://www.bitchute.com/playlist/VCpk3iQEk09Z/

9 months, 2 weeks ago

Utrecht, 10 maart 2021

Drie dikke boetes én een paar uur cel, maar Jorge blijft elke avond op een pan trommelen tegen de avondklok

Bijna twee maanden trommelt Jorge Araneda Perez iedere avond vanuit zijn dakraam om 21.00 uur dertien minuten met een lepel op een pan. Als protest tegen de avondklok. Het leverde de Chileense Utrechter drie stevige boetes en een paar uur politiecel op. Maar Jorge is niet van plan te stoppen.

https://www.ad.nl/dossier-instagram/drie-dikke-boetes-en-een-paar-uur-cel-maar-jorge-blijft-elke-avond-op-een-pan-trommelen-tegen-de-avondklok-br~a8ba67b4/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

10 months, 2 weeks ago

Rwntaams, 1 maart 2021

Over een opvallende uitspraak van Ferd Grapperhaus tijdens het 1ste kamer debat over de avondklok.

http://www.tijdvoortaams.nl
https://www.youtube.com/channel/UC47AcN3u0vQ3QpfPpCLL_wA/
https://www.youtube.com/watch?v=zNssni1N5qI

10 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 26 februari 2021

Op vrijdag 26 februari 2021 om 13:00 hebben Willem Engel en Jeroen Pols een verklaring afgelegd over:

1. Vonnis Hoger beroep inzake de avondklok
2. Nederland weer open
3. Demonstratierechten
4. Gen-therapie
5. Eerlijke verkiezingen

Wij nodigden alle media - nieuw en oud - dit te registeren en eventueel vragen te stellen.

Locatie:
Hilversum

Potkaars:
https://potkaars.nl/

11 months ago

Een Oorlog Reeds Verloren, 21 februari 2021

Nadat actiegroep Viruswaarheid de afgelopen week onverwacht succes behaalde in de rechtbank met het aanvechten van de avondklok was het land in rep en roer. Even leek het er op dat de democratische rechtstaat zegevierde over de autoritaire neigingen van de zogenaamd liberale regering, echter niets bleek minder waar: het kabinet zette alles op alles om de avondklok in stand te houden en liet daarbij zijn ware gezicht zien.

Dat is de grootste winst van de door Willem Engel en Jeroen Pols aangespannen procedure: de Nederlandse overheid is gedwongen om kleur te bekennen en de stemming omtrent de "Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19" heeft de bevolking misschien wel de best denkbare stemwijzer opgeleverd.

Waarom toch deze drang om zo groot mogelijke controle? Wat voor wereld hebben onze leiders voor ogen met deze maatregelen en hun ontwrichtende gevolgen? Heerst in de Haagse bubbel werkelijk nog de overtuiging dat, na een jaar van vrijheidsbeperking met sterk betwiste effectiviteit, dit de juiste weg is? Nevenschade lijkt in elk geval een stuk minder erg wanneer je ervan uitgaat dat alles weer wordt teruggebouwd - en beter ook...

Links:
Viruswaarheid tegen de Staat, in kort geding over de avondklok - Potkaars 11 februari 2021: https://potkaars.nl/blog/2021/2/12/viruswaarheid-tegen-de-staat-in-kort-geding-over-de-avondklok-11-februari-2021
Avondklok toch nog niet van de baan: hof schort uitspraak op: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5215049/avondklok-coronamaatregelen-corona-rechtszaak-engel-wraking-pols
Kamerleden voelden druk om avondklok te steunen: https://www.telegraaf.nl/video/713990247/kamerleden-voelden-druk-om-avondklok-te-steunen
Willem Engel van Viruswaarheid kijkt uit naar hoger beroep: 'Kabinet laat zich zien als een wannabe-dictatorschap': https://www.hartvannederland.nl/nieuws/politiek/willem-engel-over-hoger-beroep-avondklok
Rechter turbospoedappèl avondklok werkte eerder samen met van Dissel in tuchtcollege: https://nooit.nl/rechter-turbospoedappel-avondklok-werkte-eerder-samen-met-van-dissel-in-tuchtcollege/
Eerste Kamer akkoord met spoedwet, avondklok blijft: https://www.ad.nl/politiek/eerste-kamer-akkoord-met-spoedwet-avondklok-blijft~afd19681/
Stemming Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Tweede Kamer): https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/wetsvoorstellen/detail?id=2021Z03297&dossier=35732
Stemming Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Eerste Kamer): https://www.eerstekamer.nl/verslagdeel/20210219/tijdelijke_wet_beperking_vertoeven_3
Transcendence Official Trailer #1 (2014) - Johnny Depp Sci-Fi Movie HD: https://youtu.be/VCTen3-B8GU​
The Elites Who Control You: https://youtu.be/suCeNgAzQhA​
"Build Back Better" Compilation - "The Great Reset" Montage: https://youtu.be/YkcaeaD45MY​
The Fourth Industrial Revolution -Most People Don't Know What's Coming!: https://youtu.be/ab5jIX82Wro​
Charlie Chaplin - Final Speech from The Great Dictator: https://youtu.be/J7GY1Xg6X20​

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/​

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/​ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl​

11 months, 1 week ago

Huig Plug, 20 februari 2021

Gisteren was het een drukte van belang op het Binnenhof. De Eerste Kamer mocht achter het kabinet aantijgen om de nieuwe Avondklokwet goed te keuren (die ook machtigt om iedereen 24/7 in huis op te sluiten, zelfs je eigen tuin is verboden). En op Algemene Zaken was het kabinetsoverleg bij Rutte. Huig Plug denkt, weet en zegt er het zijne van. Op het einde vangt hij de Onderkoning van Nederland op, de man met dertig petten op; Niek-Jan van Kesteren (CDA, Eerstekamerlid, PP-Group et cetera). Huig is op dreef, dus kijken!

Schrijf je in op BlueTube om niks te missen van de volgende video's: https://www.deblauwetijger.com/administratie/klant/registreren

Doneer aan de Blauwe Tijger: https://www.deblauwetijger.com/administratie/Doneer

Of bezoek onze webwinkel voor de nieuwste bestsellers: https://www.deblauwetijger.com/winkel/​ Kies te kust en te keur over alle mogelijke thema's die u interessant vindt:

Epoque 10. De 'Great Reset' Los verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-10/

Per abonnement: www.epoque.media (gratis ons corona-boek als welkomstkado!) Corona, vals alarm? https://www.deblauwetijger.com/produc...​

Gekochte Journalisten https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: [email protected]

11 months, 1 week ago

Wybren van Haga, 18 februari 2021

🎥 Hoe ver laten we dit afgetreden kabinet eigenlijk nog gaan?! De samenleving gaat kapot aan de lockdown en de avondklok. Nu komt het kabinet met een ophokwet waarmee ze Nederlanders 24/7 kunnen opsluiten en de avondklok eindeloos kunnen verlengen.

👉 Wybren van Haga trekt onvermoeibaar ten strijde tegen de vrijheidsbeperkende maatregelen van Rutte en Grapperhaus. Op 17 maart rekent Nederland af! ⤵️ t.me/fvdnl

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/forumvoordemocratie/
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​

11 months, 1 week ago

Anna Zeven met Jeroen Pols, 18 februari 2021

In een serie "Zeven Vragen!" gaat Anna Zeven in gesprek met mensen die iets bijzonders te vertellen hebben. Heel Nederland was een week lang bezig met de avondklok. Het eerste live gesprek op donderdag 18 februari 2021 was met Jeroen Pols, die als jurist van Viruswaarheid de staat voor de rechter heeft gedaagd.

https://www.facebook.com/115600180276143/videos/4012893082077036

11 months, 1 week ago

Mordechai Krispijn, 20 februari 2021

De demonstratie vanmiddag, Jeroen Pols en de rechtzaak, waar ligt jou grens? Ga je koffie drinken morgen?

11 months, 1 week ago

Viruswaarheid vs de Staat, 19 februari 2021

Livestream gerechtshof Den Haag spoedappel avondklok

Hof doet over week uitspraak

11 months, 1 week ago

Viruswaarheid vs de Staat, 19 februari 2021

Livestream gerechtshof Den Haag spoedappel avondklok

Hof doet over week uitspraak

11 months, 1 week ago

Joris de Wilde en Willem Engel, 18 februari 2021

Advocaat Joris de Wilde interviewt Willem Engel van Stichting Viruswaarheid over de turbulente dag waarin de uitspraak over de avondklok werd gedaan, een verzoek tot schorsing en een wraking.

Dinsdag 16 februari 2021 won Stichting Viruswaarheid de aangespannen rechtszaak over de onrechtmatigheid van de avondklok. De rechtbank oordeelde dat de avondklok per direct moest worden opgeheven. De Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag (WBBBG) zou niet correct zijn ingezet.

Dit was de tweede rechtszaak tegen de coronamaatregelen die Stichting Viruswaarheid heeft gewonnen. Eind december oordeelde de rechter dat de verplichting van een negatieve PCR-test bij reizen naar Nederland niet goed geregeld was, waarna de regeling met spoed aangepast werd.

Het kabinet ging in hoger beroep maar dit heeft geen opschortende werking voor het opheffen van de avondklok. Het hoger beroep dient vrijdag 19 februari 2021.
De Nederlandse staat wilde echter dat de avondklok gehandhaafd zou blijven tot er een uitspraak van het hoger beroep over deze zaak is gedaan.
En heeft daarom een schorsingsincident aangevraagd wat op dezelfde middag nog voorkwam.

Jurist Jeroen Pols wilde spreken, maar mocht dat niet van de rechter en dreigde ze hem de zaal uit te zetten. Hierop wraakte Viruswaarheid de rechter omdat ze vooringenomen was.
De wrakingsverzoek werd door de wrakingskamer afgewezen.
In het spoedappel werd de uitspraak van de rechter geschorst en daardoor de avondklok van kracht.

Vrijdag vind het hoger beroep plaats met dezelfde rechter.
Ondertussen is het kabinet een spoedwet aan het voorbereiden die aan de Tweede Kamer wordt aangeboden.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

https://www.cafeweltschmerz.nl/uitspraak-avondklok-joris-de-wilde-en-willem-engel/

11 months, 1 week ago

Peter Bierhof, 19 februari 2021

Abonneer je op dit kanaal en blijf op de hoogte

Telegram: https://t.me/nederlandsverzet21​
Twitter: @peterbierhof
YouTube: https://www.youtube.com/c/PeterBierhof/

11 months, 1 week ago

Daniela Van Der Pluijm, 16 february 2021

Wel avond klok, geen avond klok... Het wordt tijd voor pek en veren!

https://www.facebook.com/on.abrea/videos/2188365907961931

11 months, 1 week ago

Kuzu (Denk) noemt Rutte een avondklok dictator.

11 months, 1 week ago

ON!, 16 februari 2021

Op naar Hilversum! ON heeft 60.000 betalende leden in 2020!
Dankzij de fantastische inzet van leden & vrijwilligers zijn we deze magische grens gepasseerd.
En we groeien door, hoe meer leden hoe sterker we staan, word lid!

Ongehoord Nederland

https://www.youtube.com/watch?v=-TyHd444j6s
https://www.youtube.com/c/OngehoordNederlandON/featured

11 months, 1 week ago

De rechter oordeelde in kort geding tegen de Staat vandaag dat de avondklok niet mocht doorgaan. Direct tekende de Staat protest aan en kregen ze nog dezelfde middag een spoed procedure bij het Hof toegewezen. Potkaars was er bij en sprak Pedro Kuit van de https://bpoc2020.nl​ en Willem Engel en Jeroen Pols van Viruswaarheid.

Potkaars kreeg de persdienst van het Hof niet te pakken, de NOS kennelijk wel. En nadat de NOS was gegund verslag te doen, werd potkaars via Email afgewezen. Ook was het me niet toegestaan zonder opname te maken bij de zitting aanwezig te zijn.

Verslag van hoe de opname Kort Geding tot stand kwam in de Potkaars nieuwsbrief van 13 februari https://us16.campaign-archive.com/?u=8d6119c39b97b89dfef68abc7&id=ae8112190c

artikel / links https://potkaars.nl/blog/2021/2/12/viruswaarheid-tegen-de-staat-in-kort-geding-over-de-avondklok-11-februari-2021

Wil je meer Potkaars? Help via https://potkaars.nl/help​

livestreram zoals de NOS die maakte: https://www.youtube.com/watch?v=xZvaJx8SsXI&t=0s

11 months, 2 weeks ago

#CoronaSoap #ControlaErnst #RutteCatuur #Gema5Gnetrond #VacciVermoorden #VerzetVerzetVerzet #PacifistischeOpstand #BurgelijkeOngehoorzaamheid #GeenGeweld #VreedzameVictorie #WijZijnHetVolk #CoronaIQtest-51: CORONA-'VIRUS' als beestje BESTAAT NIET want 5G = OORZAAK en CORONA = GEVOLG. 5G-DOOD-ZIEK + VACCI-VERMOORDEN! #DeGeleCamera https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/02/coronaiqtest-51-corona-virus-als.html

11 months, 2 weeks ago

#AvondKlok #KnechtKlok #RutteCatuur #StaOpNederland #VoorUwKinderen #SamenSlopenWeNWO-117: GA MEE NAAR BUITEN ALLEMAAL want DIE AVONDKLOK = RUTTE-CATUUR. ALLEEN BEDOELD OM NL TE KNECHTEN! #DeGeleCamera https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/02/samenslopenwenwo-117-ga-mee-naar-buiten.html

11 months, 2 weeks ago

Tom Zwitser, 11 februari 2021

Een journaal over de Elfstendetocht, avondklokjagers, ijsbreker Rutte en heel veel Blauwetijgernieuws! Mark Rutte begint in de Hofvijver aan zijn verkiezingstournee: hij peddelt van het Torentje naar de Friese Elf Steden om alle ijs kapot te maken wat hij tegenkomt. Plezier ist verboten in dit land! En dat gaan wij straalhard negeren.

Bezoek onze webwinkel voor de nieuwe bestsellers:
https://www.deblauwetijger.com/winkel/​

Te kust en te keur:
Blue Tiger bestsellers:

Epoque 10. De 'Great Reset'
Los verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-10/
Per abonnement: www.epoque.media (gratis ons corona-boek als welkomstkado!)

Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

Gekochte Journalisten
https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen,
IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71
paypal: [email protected]

11 months, 2 weeks ago

op 11 februari diende het kort geding van stichting Viruswaarheid, Willem Engel en Jeroen Pols tegen de Staat der Nederlanden om de avondklok te laten stoppen. Potkaars maakte van de zitting opnamen, deze komen in twee delen online. Dit is deel één met daarin de opening en het pleidooi van Jeroen Pols.

In deel twee het antwoord van de landsadvocaat, en dupliek (binnenkort online). Uitspraak dinsdag 16 februari 10.00 uur (uiterlijk woensdag).

https://potkaars.nl​

Wil je meer Potkaars? Help via https://potkaars.nl/help

11 months, 2 weeks ago

Daniela Van Der Pluijm, 30 januari 2021

Omg we zijn knettergek met avondklok

https://www.facebook.com/on.abrea/videos/2174824819316040

11 months, 3 weeks ago

Sven Hulleman, 24 januari 2021

Waar velen immer gedwee de overheidsmaatregelen om het coronavirus te beteugelen blijven opvolgen is de onvrede in de samenleving onmiskenbaar aan het groeien. Twijfels over statistieken en het beleid dat eruit voortkomt klinkt steeds vaker ook uit gematigde hoek en met de invoering van een avondklok tegen vele adviezen in lijkt er een gevoelige snaar geraakt te zijn bij het Nederlandse volk.

Wat moet er nog gebeuren om de mensen die ondanks de rammelende onderbouwing en uitblijvende resultaten nog steeds vertrouwen hebben in de competentie van de overheid van gedachten te doen veranderen? Die ondanks het ongekend onrecht van de toeslagenaffaire nog steeds geloven in hun goede intenties? Welke besluiten moet de overheid nog nemen om hen te doen inzien dat zij lijden aan het Stockholmsyndroom?

Links:

Nogmaals: de “bijzondere” grafiek van Ernst Kuipers: https://www.maurice.nl/2021/01/22/nogmaals-de-bijzondere-grafiek-van-ernst-kuipers/
Leaders Are More Likely To Be Sociopaths: https://bigthink.com/videos/leaders-are-more-likely-to-be-sociopaths
Stockholmsyndroom: https://nl.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndroom
Nederland in Crisis #2: Redding op eigen rekening: https://youtu.be/YbRGidcfjQs​

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/​ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

1 year ago

Tisjeboy Jay, 20 januari 2021

DE AVONDKLOK 🤷🏾‍♂️

https://www.facebook.com/TisjeboyJay/videos/415489073005816/

1 year ago

Wybren van Haga, 21 januari 2021

Na bijna een jaar lockdown is Nederland een angstig land geworden. Hoe lang blijven we nog accepteren dat de overheid ons een lockdown oplegt - en nu zelfs een avondklok?
Wybren van Haga verdedigt de vrijheid en fakkelt de avondklok tot de grond af!

Forum voor Democratie

✓ Blijf op de hoogte van alles wat FVD doet via Telegram:
https://t.me/fvdnl

✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar
https://fvd.nl/word-lid

► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/
► WEBSITE: https://fvd.nl

☻ BAUDET IN DE KAMER: http://bit.ly/2sXRhCK
☻ HIDDEMA IN DE KAMER: http://bit.ly/2thm3bT
☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

1 year ago

Huig Plug, 22 januari 2021

Gerard Roes, Minervaan, 'fixer' van Joris Demmink, maker van vele staatsterreurwetten en deksel van vele doofpotten, fietst langs Huig Plug en valt naar hem uit. De Avondklok stamt van een wet uit 1996, die onder gezag van Joris Demmink en Gerard Roes is bedacht en uitgewerkt. Het gaat om de zogeheten 'Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag', die in werking is getreden op 3 april 1996, maar niet is ‘geactiveerd’. Volgens bronnen wordt er eerder gekeken naar welke delen van die wet bruikbaar zouden zijn om een avondklok te kunnen instellen. Van het activeren van de gehele wet zou geen sprake zijn. ,,Wel kunnen delen nuttig blijken om onderbouwing te vinden voor maatregelen.”
Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug.
Gerard Roes was ook nog eens secretaris/notulist, bij de verhoren van onder meer de Minervanen Demmink en Opstelten. Het ging over de drugstransporten die door de NL staat werden georganiseerd. Zo houden vriendjes voor het leven elkaar de hand boven het hoofd. Als er problemen zijn, verhoor je toch gewoon elkaar?

Bezoek onze webwinkel voor opzienbarende nieuwe titels die eind januari verschijnen:
https://www.deblauwetijger.com/winkel/

Blue Tiger bestsellers:

Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

Gekochte Journalisten
https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen,
IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71
paypal: [email protected]

1 year ago

Blue Tiger Studio, 20 januari 2021

En ja hoor, Huig komt er wederom niet af zonder flinke politie-intimidatie, mediaschandalen en gladde politici en ABD Topconsult ambtenaartjes. Huig Plug kent ze allemaal, vertelt u wat ze doen en gedaan hebben, en vertelt hen ook wat ze móeten doen.
Deze Binnenhofreportage heeft een paar pikante persmomentjes; een zeker agressief NOS-bijklusmeisje van Amnesty-International en onze systeemverdedigende media staan er gekleurd op: Eén cameraploeg, bedient zowel de NOS, RTL, SBS als nog een een zooi 'onafhankelijke kwaliteitsmedia'.

Bezoek onze webwinkel voor opzienbarende nieuwe titels die eind januari en begin februari verschijnen:
https://www.deblauwetijger.com/winkel/

Maar natuurlijk zijn er ook de Blue Tiger bestsellers, zoals:

Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

Gekochte Journalisten
https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen,
IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71
Of gebruik onze doneerknop op onze website:
https://www.deblauwetijger.com/administratie/Doneer

1 year ago

Blue Tiger Studio, 19 januari 2021

Grapperhaus loopt de populaire jongen uit te hangen bij een paar totaal onkritische journo's, NCTV terrorist Aalbersberg vlucht bangig het ministerie in, en van het ministerie weer zijn auto. En tot verbazing van de betreffende topambtenaren, roept Plug ze aan bij hun naam en functie en laat zien hoe de meesten van hen al vele generaties rondlopen op het Binnenhof. Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug,

Bezoek onze webwinkel voor opzienbarende nieuwe titels die eind januari verschijnen:
https://www.deblauwetijger.com/winkel/

Te kust en te keur:
Blue Tiger bestsellers:

Epoque 10. De 'Great Reset'
Los verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-10/
Per abonnement: www.epoque.media (gratis ons corona-boek als welkomstkado!)

Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

Gekochte Journalisten
https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

Permafrost, de westerse geopolitiek tussen 1914 en nu
https://www.deblauwetijger.com/product/tom-zwitser-permafrost/

luxe boxen met de schitterende Epoques:

jaargang 1:
https://www.deblauwetijger.com/product/limited-edition-exclusieve-gesigneerde-1e-jaargang-epoque-magazine-in-linnen-cassette/

jaargang 2:
https://www.deblauwetijger.com/product/limited-edition-exclusieve-gesigneerde-2e-jaargang-epoque-magazine-in-linnen-cassette/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen,
IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71
paypal: [email protected]

1 year ago

Isa Kriens, 16 januari 2021

Avondklok vanaf maandag 20:00 tot 6:00u... honden uitlaten is geen uitzondering - door Isa Kriens

De Kleine Activist

https://www.dekleineactivist.nl/
https://twitter.com/IsaKriens
https://www.youtube.com/channel/UCfGslySrYzTicyjfC2UV_Lg

1 year ago

Isa Kriens, 6 november 2020

Welke achterlijke wetten zal ons fascistisch kabinet gaan afkondigen de komende tijd?

De Kleine Activist

https://www.dekleineactivist.nl/
https://twitter.com/IsaKriens
https://www.youtube.com/channel/UCfGslySrYzTicyjfC2UV_Lg

1 year ago

Mark Rutte breidt zijn arsenaal uit. Hij smeekt om een avondklok, aldus de NOS. Maar die Mark Rutte heeft iets met dividendbelasting in het vorige regeerakkoord gesmokkeld en met de kennis van nu weten we dat dat in het belang van het grootbedrijf was, niet in het belang van Nederland. Rico Brouwer aan Edsard Ravelli: ‘ik heb twee vragen aan jou: wie heeft Rutte ingefluisterd dat een avondklok een goed idee is en wat is de onderbouwing van een avondklok als je een virus wilt bestrijden?’ Ravelli: ‘Ik heb altijd focus op de data en ik laat de data me leiden tot een conclusie. Ik heb geen idee wat er in Ruttes hoofd rondgaat. Wat ik wel denk te zien; als het enige gereedschap dat je kent een hamer is, is daarmee nog niet ieder probleem aan te pakken alsof het een spijker is’.

In dit interview, opgenomen in de studio van Pierre Capel, hoe het gaat met de aanpak van het corona virus, welk probleem zijn we nu eigenlijk aan het oplossen en wat klopt er wel en niet van de rapportages van het RIVM?

artikel / notes: https://potkaars.nl/blog/2021/1/14/wie-heeft-rutte-ingefluisterd-dat-een-avondklok-een-goed-idee-is-edsard-ravelli

1 year ago

#NieWiederNazis #AvondKlok #SperrZeit #ArresteerRutte3 #ArresteerNepVanOranjes #PacifistischeOpstand #VechtVoorUwKinderen #VechtVoorVrijheid #SamenSlopenWeNWO-58: EEN AVOND-KLOK? RUTTE-3, VAL DOOD MET JULLIE CONTROLA. ONS NL BLIJFT VRIJ = WEG CORONA-STAATSGREEP! #DeGeleCamera #DelenDelenDank https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/01/samenslopenwenwo-58-een-avond-klok.html

1 year ago

Deze compilatie van Facebookpagina Meldpunt Nederland geeft duidelijk weer dat RIVM zelf aangeeft dat de ideeen voor een avondklok voor urgentiegevoel zijn en er geen bewijs is voor medisch effect. Premier Rutte beweert daarentegen ten onrechte dat gedragsbeinvloeding niet het doel is, en er wel sprake is van een aantoonbaar medisch nut. Fleur Agema van PVV vindt de maatregel ook veel teveel een vrijheidsbeperking als er geen substantieel medisch nut is. Bron (volg hun pagina op Facebook): www.facebook.com/MeldpuntNL/

1 year, 2 months ago