#boa

👉► https://www.righteousremnant.nl ◄👈

Alweer meer ontwikkelingen in begin corona, ook Jensen kwam in beeld bij ons.
Toen.... waren we nog vrij positief.
En de opkomst van de BOA's was ook een zeer opvallende ontwikkeling
Kijk mee!

1 week, 3 days ago

#SamenSlopenWeNWO-157: BEBOETTEN BOA'S NU BRAVE BURGERS? DE GELE CAMERA KON NOG VLUCHTEN maar M'N MATTIES WAREN DE KLOS?! #DeGeleCamera #TheYellowCamera
https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/04/samenslopenwenwo-157-beboetten-boas-nu.html

3 months ago

The Jasper Experience #19 op CSTV

Iedere week... hier op CommonSenseTV: “The Jasper Experience”.
De experience is de wekelijkse nieuwe show voor jouw wekelijkse dosis gezond verstand.

Tijdens de 19e experience show gaat het over de toekomst. “ Hoe krijgen we het gezonde verstand terug”. Door te bespreken wat er allemaal mis is, en hoe we beter kunnen doen, kunnen we Common Sense weer terug krijgen.

We gaan helemaal terug naar het begin. Oud minister #BrunoBruins verteld dat #CoffeeShop, S*x-clubs, Sportscholen en Restaurants dicht gingen. Een groot jaar verder en we horen er niks meer over.

Even later moesten we toch ook moest er ook “verplicht” je mond afgesnoerd worden. Ook wij steunen het landelijk ritueel verbranden, en kappen met (mond-) kappen. Want mondpakjes zijn schadelijk!

Ook bespreekt Jasper de grote financiële #recessie die gaat komen. Hij komt met een voorbeeld met het sneeuwbal effect. Van gesloten MKB-ers tot gaten in de #pensioen pot. Met alle gevolgen van doen als gekort worden op het pensioen.

Hoera, onze shop is weer terug. Bestel je #GezondVerstand items via: https://commonsensetv.nl/cstv-vrijheidsshop/#!/l

Help ons Nederland wakker te schudden en doneer aan Team CommonSenseTV. Voor directe donaties :
https://getfunded.nl/doPayment/7302-commonsensetv-wij-gaan-nederland-wakker-schudden

Meerdere manieren om te doneren:
https://commonsensetv.nl/steun-ons/

De EMFHeathcard bestellen?:
https://emfhealthcard.com/nl/?referral=CSTV&campaign=banner2cstv

Vragen, opmerkingen of commentaar? Stel ze hier.

3 months, 2 weeks ago

Tucker Carlson reports that Bank of America is allegedly turning over private information about its customers to federal law enforcement officials without the knowledge or consent of its customers.

5 months, 3 weeks ago

BOA Bond voorzitter Richard Gerrits wil boete voor overtreden coronamaatregelen naar 1000 euro. De boetes zijn momenteel 95 euro. Net zo hoog als een entreekaartje voor een dancefeest. Als je heel bewust naar zo'n feestje gaat, of erger, je bent de organisator van zo'n feest, dan verdien je wat ONS betreft een hoge boete", zei Richard Gerrits in: Dit is de Dag op NPO Radio 1.
Ook wil Richard Gerrits, tevens eigenaar Adviesburo Veerkracht: voor aanpak onrechtmatige bewoning & overlast, alle BOA'S voorzien van een vuurwapen! Richard Gerrits is helaas helemaal de weg kwijt in deze gedesorienteerde samenleving.

Gerrits spreekt van "ROTTE APPELS" die hard moeten worden aangepakt. "Ik bedoel daarmee de ONDERNEMERS die bewust de regels overtreden, maar ook recidivisten, die naar dancefeesten gaan. IK ga dat met de MINISTER BESPREKEN."

Afgelopen weekend kreeg een Eindhovense ondernemer een waarschuwing nadat hij zijn restaurant tegen de regels in had geopend. "Die moet natuurlijk ook een veel hogere boete krijgen en als hij gebruik heeft gemaakt van een financiële regeling, moet die worden teruggevorderd." vindt Richard Gerrits.

Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland, ook te gast in het radioprogramma, is het niet met Gerrits eens. "Ook ondernemers moeten zich aan de wet houden, maar het water staat sommigen niet aan, maar zelfs óver de lippen. Als je niets meer te verliezen hebt, dan grijp je naar dit soort noodmaatregelen."

(Persoonlijke aanvulling, omhooggevallen stadswachter Richard Gerrits is behoorlijk de richting kwijt in deze VALSE pandemie van WHO Bill Gate$$$$$ ) Maar wat wil je ook met de WHO lemmings Rutte en de Jonge enz...

Music = War & Eric Burdon - Gun

6 months, 2 weeks ago