#celltower

August 15 - 2021

2 months, 1 week ago

‘Covid variants’ have the same names as Alpha, Beta and Gamma waves emitted by a 5G cell tower

https://eindtijdnieuws.com/5g-illuminati-delta-variant-connectie-is-de-echte-delta-variant-de-nieuwe-delta-5g-mast/

5G – Illuminati – ‘Delta variant’ connectie: Is de echte Delta variant de nieuwe Delta 5G-mast?

De nieuwe 'Delta-variant' is wat de MSM probeert te verkopen. In werkelijkheid weten ze al dat mensen als vliegen zullen neervallen, als ze hun nieuwe 5G-systeem op volle toeren inschakelen, in het bijzonder degenen die gevaccineerd zijn.

Wanneer ze hun 5G-systeem volledig aanzetten, zullen er nog meer mensen omkomen en zullen ze de ‘Delta variant’ en de niet-gevaccineerden de schuld geven.

Delta: 40 jaar leiderschap
Wat doet Delta onder andere? ‘Delta biedt klanten een veilig, comfortabel, gezond, energiebesparend, productief en duurzaam gebouw. Delta is een belangrijke leverancier van telecomoplossingen voor 's werelds grootste telecomoperators.’

Delta onthult energie-efficiënte oplossingen voor 5G en IoT edge (Internet of Things edge), e-mobiliteit (elektrisch rijden), en slimme productie.
‘Edge computing’ is sterk in opkomst. Edge computing houdt in, dat de informatie aan de rand (edge) van het netwerk wordt verwerkt. Ook het verzamelen van data vindt dicht bij de bronnen plaats, evenals de uiteindelijke aflevering van de verwerkte informatie.

Let op het Delta logo, verborgen in het volle zicht...

En let daarna op het alziend oog symbool...

'Covid-varianten'
De varianten hebben dezelfde namen als de alfa-, bèta- en gammagolven die worden uitgezonden door een zendmast… mhh… Opmerkelijk te zien is, dat deze zogenaamde mutaties, waar de niet-gevaccineerden de schuld van krijgen, dezelfde namen lijken te hebben als de hersengolven:

Delta
Alfa
Beta
Gamma
Wat is de volgende… zombie tijd… activeert het ook zombiegedrag?

De echte bron van de video heb ik niet, wel informatie over de verschillende hersengolf frequenties.

De antennes met de toepasselijke naam: alfa, bèta en gamma
Hier volgt een interessant stukje uit een artikel van de Idaho Observer (2007)

De stralingsvergiftiging van Amerika (en de wereld)
Vóór 1996 kwam het draadloze tijdperk niet snel genoeg online, voornamelijk omdat gemeenschappen de bevoegdheid hadden om de plaatsing van zendmasten te blokkeren. Maar de Federal Communications Act (1996) maakte het voor gemeenschappen vrijwel onmogelijk, om de bouw van zendmasten nog te stoppen, zelfs wanneer ze een bedreiging vormen voor de volksgezondheid en het milieu! Sinds de beslissing, om het tijdperk van draadloos gemak in te gaan, voor ons politiek bepaald was, zijn we echter goed gedocumenteerde veiligheids- en milieuzorgen vergeten. En met een duivelse ijver die dodelijk kortzichtig is, hebben we elk draadloos speelgoed in ons leven opgenomen, dat op de markt te vinden is. We gedragen ons alsof we verslaafd zijn aan straling. Onze verslaving aan mobiele telefoons heeft geleid tot hardere ‘drugs’, zoals draadloos internet. En nu baden we in de straling, die ons draadloze enthousiasme zelf heeft gefinancierd. Over de apocalyptische gevaren van draadloze straling zouden we alarm moeten slaan.

Het bombarderen van de bemanning…
De constante zwervende pijn is intens voor de 32-jarige Kenneth Hurtado uit Zuid-Californië. Hij is naar de hel en terug geweest, te beginnen met een tumor van zeven pond op een nier, gediagnosticeerd in 2002. De kanker verspreidde zich naar zijn hersenen. Zijn eerste hersentumor werd verwijderd door craniotomie (schedeloperatie), de tweede door het cyber mes. In 2005 werden uitzaaiingen gevonden in zijn longen. In 2006 was de kanker uitgezaaid naar zijn benen. Dit jaar vecht hij tegen drie ondraaglijke tumoren op zijn ruggenmerg. Hurtado heeft een hekel aan zijn aanvallen. Zijn laatste stuiptrekking kwam op, terwijl hij aan het rijden was. "Het is alsof de duivel je lichaam overneemt", zegt hij.

Zijn carrière als installateur voor draadloze providers
Nu dat hij niet in staat is om te werken, zegt Hurtado dat hij in 1998 relatief gezond was, toen hij een carrière begon als installateur voor een grote internationale onderneming, die elektronische apparatuur voor draadloze providers produceerde. Aan de voet van de zendmasten staat er een ‘hut’ met apparatuur, waar installateurs de radio's, versterkers en filters combineren, die door de mens gemaakte microgolffrequenties genereren, en deze via enorme kabels naar de zenderantennes leiden. Gemonteerd op sectorsteunen met de toepasselijke naam alfa, bèta en gamma, verzenden en ontvangen de antennes deze kankerverwekkende radiogolven en hun gepulseerde datapakketten...

More information and translation button at: https://eindtijdnieuws.com/

3 months, 1 week ago

MUST WATCH BAND ON YOUTUBE ERIC KARLSTROM ISRAEL CONTROLS THE GLOBAL GANG STALKING PROGRAM https://www.bitchute.com/video/5abGDEZymNOt/ https://freedom.social/ftvVideo-GANGSTALKINGAUSTRALIA-48817 THE TREBLINKA ARCHAEOLOGY HOLOCAUST HOAX https://www.bitchute.com/video/MHgA0VhI7h6R/ - SANDY HOOK FALSE FLAG HOW QUICKLY THE GANG STALKING PROGRAM CAN INFILTRATE YOUR NEIGHBORHOOD https://www.bitchute.com/video/AxDdYg37zcAp/ - my facebook targeted individuals Australia and worldwide support group https://www.facebook.com/groups/142442139900704/ - my minds channel https://www.minds.com/aqswdefrgt1 - my bittubers channel https://bittubers.com/profile/GANG-STALKING-AUSTRALIA - my freedom channel https://freedom.social/cmpgm-israel34# - my vk channel https://vk.com/id558075730 - my gab channel https://gab.com/aqswdefrgT - my https://www.instagram.com/vinesa1982/ = my bitchute channel crisis actors false flags covert government run organised gang stalking and more https://www.bitchute.com/channel/Nfj8fzASS8yT/ = = my dtube channel https://d.tube/#!/c/anthony10 = I'm from Australia Melbourne Victoria Delahey = https://www.facebook.com/anthony.nesci.12 = https://twitter.com/1_stalking

1 year, 7 months ago