#fakepandemic

EVEN ATTACKS BY MEANS OF NEGATIVE REVIEWS CANNOT STOP THE TRUTH TO BE EXPOSED
=============================================================================
ENGLISH
by Stew Peters May 23, 2022
The Globalists will do everything they can to weaken us. Do not fear! Dr. Jane Ruby knows that Monkeypox is not a deadly illness, and shares a solution to cure it!

Watch this show now at StewPeters.com!

Visit our friends at Goldco!
http://goldco.com/SP

Get Dr. Zelenko's Anti-Shedding Treatment, NOW AVAILABLE FOR KIDS: http://zStackProtocol.com

Go Ad-Free, Get Exclusive Content, Become a Premium user: https://redvoicemedia.com/premium

Follow Stew on Gab: https://gab.com/RealStewPeters

See all of Stew's content at https://StewPeters.TV

Watch full episodes here: https://redvoicemedia.net/stew-full-shows

Check out Stew's store: http://StewPeters.shop

Support our efforts to keep truth alive:
https://www.redvoicemedia.com/support-red-voice-media/

---------------------------------
Tägliche politische und Geoengineering-Nachrichten
Meine Kanäle:
https://www.bitchute.com/channel/chembuster/
https://vimeo.com/chembuster

My personal greetings from Germany go to all patriots in the world:
https://www.bitchute.com/video/WKlTKbH5CWBx/

1 month, 1 week ago

Dr Nagase: exposes how the crime of spreading false news was removed from the criminal code in 2019 by Trudeau. The year before the fake pandemic and the release of the dangerous "vaccines" that have been injected into most Canadians without their informed consent. Trudeau pays off all the mainstream fake news sources like CBC, CTV, Global, etc that lie to Canadians 24/7.

2 months ago

I agree! At this point the people who are supporting crimes against humanity are guilty too!

2 months ago

Just one more before I die, please.
Fake pandemic.
Worldwide scam to get you to take an experimental jab to change your DNA and make you transhuman.
Hope you didn't fall for it.

3 months, 4 weeks ago

Antena 3 manipulează oamenii cu privire la Războiul din Ucraina. Iată dovada maximă!
Distribuiți masiv!

Nesimțiții de la Latrina 3, fiind vânduți cu totul parteneriatului cu CNN, sug și înghit tot ce vine de la Studioul de Producție CNN - a se citi Departamentul de Operațiuni Psihologice de Manipulare a Maselor al C.I.A.
Salvați clipul, distribuiți-l peste tot ca să ne trezim din acest terorism mediatic, că altfel europenii vor să provoace Ursul Rusesc cu sărăcia, ceea ce va duce la Război Nuclear.
Și război își doresc globaliștii ca să-și acopere crimele vaccinurilor!
Fiți treji și vigilenți!

https://t.me/AG_RealEducation

Ce vedem noi acum nu este un război, este o operațiune militară condusă pe teren de grupul Wagner https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Grupul_Wagner împreună cu câteva divizii de infanterie și aviație, armatele Rusești nici măcar nu s-au mobilizat, atenție - armatele !

Istoric B.Culeasca:"Abia a trecut o săptămâna și “fakenews”-ul și propaganda mincinoasă la adresa războiului, a Ucrainei și a lui Putin este pe val.
“Razboiul continua sa distruga vietile oamenilor nevinovati!
Si totusi! De ce se recurge la astfel de mizerii ???
“Amintiți-vă doar că prima victimă a unui război este întotdeauna adevărul.
Urmăresc voleul de fotografii trucate cu care vă hrănește mass media, comentariile lor complet lipsite de probe și concluziile atât de false încât mă apucă mila pentru cei dintre voi care înghit aceste intoxicări.
Mă gândeam să fac un top al minciunilor din presă dar sunt atât de multe încât mă mulțumesc să dau premiul cel mare pentru cea mai nesimțită manipulare și apoi să enumăr alte câteva pentru a vă trezi din vrajă.
Așadar, premiul cel mare pentru ticăloșia cu care v-au mințit este acordat "putorilor" de la Antena 3, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor și toți ceilalți din platou care v-au prezentat “LIVE” și au “comentat” ca experți o luptă aeriană cu trasoare, rachete, avioane doborâte și piloți parașutați. Culmea e că toți din platou luau lumină de la Generalul Spânu care comenta și el imaginile luptei aeriene deși ce vă arătau ei pe ecran nu erau lupte din Ucraina ci imaginile unui joc pe computer intitulat Arma 3.
Mai enumăr:

- Imaginile unei explozii cauzate de atacurile Israelului în Gaza și prezentate drept explozii din Ucraina.

- O fotografie din 2018 a unei femei rănită într-o explozie a unei conducte de gaz, bandajată la cap și cu răni pe față prezentată ca victimă a atacului din Ucraina.

- Avioane de luptă zburând în formație și prezentate ca și când atacă Ucraina dar fotografia este făcută la o paradă militară din 2020.

- CNN anunță decesul ziaristului “Bernie Gores” în Ucraina deși aceeași fotografie anunța decesul acestuia în Afganistan cu ceva ani în urmă. Culmea e că ziaristul e bine mersi, îl cheamă altfel iar imaginea este a unui gamer de pe internet.

- O filmare în care cineva acuză o rană la picior și se aud explozii dar clipul video este din Beirut în urma exploziei la rezervorul de gaz lichefiat.

- Știrea conform căreia toți cei 13 soldați ucraineni care apărau Insula Șerpilor au fost uciși luptând eroic dar în realitate aceștia sunt în viață și s-au predat rușilor imediat.

- O casă din Donețk distrusă de bombe de către ucraineni cu mult timp în urmă dar prezentată ca fiind în Harkov și lovită de ruși.

- Președintele Ucrainei, Zelenskiy, prezentat în uniformă de luptă pe front dar imaginile sunt din septembrie 2021 când acesta era în inspecție pe teren.

- Doi copii care salută un tanc ce trece pe lângă ei. Fetița este în roz și ține un ursuleț în mână. Imaginea este de fapt făcută în 2016.

- Un bărbat înfășurat în steagul Ucrainei îmbrățișează o femeie înfășurată și ea dar în steagul Belarus. Imaginea este postată ca provenind din teatrul de luptă ucrainean dar în realitate a fost făcută la un concert de muzica rapp în Polonia.

Mă opresc aici sperând că ați priceput mesajul.

În războiul din Ucraina doar moartea este reală, restul fiind manipulare emoțională pentru a vă împinge să vă puneți steagul Ucrainei la profilul virtual și a uita complet care sunt cu adevărat dușmanii voștri.

Rușii vor refacerea imperiului creat de Petru cel Mare, Americanii vor supraviețuirea imperiului lor creat de cele două războaie mondiale iar Europa vrea reconfigurarea sferelor de influență pentru garantarea imperiului globalist în formare.

Ucraina este o țară formată artificial de către sovietici prin răpirea de teritorii de la țările vecine, jumătate de milion de români din Maramureșul istoric, din Bugeac și Bucovina de Nord fiind permanent umiliți, ignorați și asimilați de către autoritățile ucrainene iar cei care cunosc istorie nu pot uita că la 1918 și 1945 Ucraina a vrut să ne ia Basarabia, că în 1992 au luptat împotriva românilor basarabeni pentru desprinderea regiunii transnistrene și au fost mereu de partea Rusiei în acel conflict.
Iată așadar pentru cine vă puneți voi steagul la profil și pentru cine postați mesaje de susținere.”
APUD ..."

4 months ago

En: Open statement on Italian TV network.

The famous Italian infectious disease doctor Bassetti, director of the covid ward of one of the hospitals, openly declared on TV that all those who are admitted to the hospital with any other disease (heart, kidney, liver issues, etc) are "tested" for the disease of the century. If they receive a positive test for covid, even in the absence of any symptoms, they are immediately entered in the statistics of covid patients, despite being treated for something entirely different in hospital.
Most importantly, everyone who arrives at the hospital after a road traffic accident is tested, and if a person dies as a result of a road traffic accident but is found to have a positive test for covid, then they are included in the covid death statistics.

Ro: Declarație deschisă, în sfârșit la televiziunea italiană.

Celebrul medic infecționist italian Bassetti, director al secției covid a unuia dintre spitale, a declarat deschis la televizor că toți cei care sunt internați în spital cu orice altă boală (inima, rinichi, ficat, orice!) în timpul examinării primesc un test pozitiv pentru covid, chiar și în absența oricăror simptome, sunt imediat introduși în statisticile pacienților cu covid, în ciuda faptului că sunt tratați pentru altceva în spital.
Și cel mai important: toți cei care ajung la spital după un accident de circulație sunt testați, iar dacă o persoană moare în urma unui accident de circulație, dar se dovedește că are un test pozitiv pentru covid, atunci este inclus în statisticile deceselor covid.

5 months ago

Which one will you get today ?
Do you let these things govern your Freedom ?
Maybe ask yourself Why?

But yeah. Trust the 'science'

5 months, 1 week ago

and masktards

5 months, 2 weeks ago

“The House Cat Flu” Pandemic is Coming. The Meow Apocalypse - The Simpsons (2010) by Prof Michel Chossudovsky, Global Research, republished January 3, 2021 [originally published April 18, 2020]. This episode of the Simpsons was released in 2010. It is a satire but at the same time it reveals an unspoken truth. The writer of the script, Michael Price, is an award winning author and political analyst. This episode was not “taken out of the blue”? When The House Cat Flu episode was broadcast on TV in November 2010 the World was recovering from the 2009 H1N1 swine flu pandemic which turned out to be “fake”. In the REAL LIFE 2009 H1N1 swine flu pandemic, it was a worldwide campaign against the pig. Hundreds of thousands of pigs were slaughtered.
The WHO was and remains controlled by Big Pharma. In 2009, WHO Director General Margaret Chan ordered 4.9 billion doses of an H1N1 vaccine from the pharmaceutical industry. It was a multi-billion dollar scam and there lessons to be drawn in regards to the ongoing 2020-2021 corona crisis. See details below on the H1N1 Swine flu pandemic scam:
The H1N1 Swine Flu Pandemic: In 2009, hundreds of thousands of pigs were executed Worldwide, despite the fact that the WHO had confirmed that there was no danger of transmission from pigs to humans, and then what happened, an authoritative study by the John Hopkins School of Public Health was released saying that humans could infect the pigs. Putting Meat on the Table Industrial Farm Animal Production in America, see also Washington Post, May 9 2009.
Based on incomplete and scanty data, the WHO Director General nonetheless predicted with authority that: “as many as 2 billion people could become infected over the next two years — nearly one-third of the world population.” (World Health Organization as reported by the Western media, July 2009). It was a multi-billion bonanza for Big Pharma supported by the WHO’s Director-General Margaret Chan. In June 2009, Margaret Chan made the following statement:
“On the basis of … expert assessments of the evidence, the scientific criteria for an influenza pandemic have been met. I have therefore decided to raise the level of influenza pandemic alert from Phase 5 to Phase 6. The world is now at the start of the 2009 influenza pandemic. … Margaret Chan, Director-General, World Health Organization (WHO), Press Briefing 11 June 2009.
What “expert assessments”?
In a subsequent statement she confirmed that:
“Vaccine makers could produce 4.9 billion pandemic flu shots per year in the best-case scenario”, Margaret Chan, Director-General, World Health Organization (WHO), quoted by Reuters, 21 July 2009.
The Western media which provided daily coverage of the pandemic, remained 'mum' (with some exceptions) on the issue of financial fraud and disinformation.
I should emphasize that the present Public Health Crisis concerning China’s novel coronavirus is of an entirely different nature to that of H1N1 but there are important lessons to be learnt from the 2009 H1N1 Pandemic: The fundamental issue we must address pertaining to both present as well as previous public health emergencies:
Can we trust the Western media?
Can we trust the World Health Organization (WHO)?
Can we trust the US government including the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), all of which are serving the interests of Big Pharma (at tax payers’ expense)?

Source:
https://www.bitchute.com/video/TSDDnoKtok8Z/

5 months, 3 weeks ago

Crisis actors are being used by the mainstream fake news sources and criminal tyrannical Governments. Crisis actor Henry Dyne faked being sick in the corrupt Hospital to tell people to get the dangerous mRNA clot shot injections they are calling "vaccines". This is more evidence this is a fake pandemic being used to poison and enslave us.

War has been waged on humanity. Prepare everyone you can mentally, physically, and spiritually for this nightmare we all face. Nuremberg rope justice needs to get everyone behind this fake pandemic and the danagerous mRNA clot shot injections.

6 months ago

tIny_DE WÜNSCHT DIR SCHÖNE WEIHNACHTSFEIERTAGE !!! + !!! TOP INFO : 2 Professoren im Gespräch !
!
+ CORONA NEWS 24 12 21 + MEGA-VIDEO !!!
!
GIGANTISCH ! : TOP-PROFESSOR fragt TOP-PROFESSOR !!! BITTE Anhören von Anfang bis Ende ! *undkeineGnade!*
!
s.FILM !
Prof.Dr.Chr.P.erronne : Prof.f.Infektiologie a.d. Uni Versailles St.Quentin + IMPFEXPERTE z.b. Vorsitz nat.Kommission f.Infekttionskrankh. + Vizeexperte EU f.
OMICRON in ZA + Oslo : LEICHTER VERLAUF
TOP Prof.Dr.Dr.H.aditsch !!! *applaus!*
+
+
+ ich hätte Euch gerne auf der Seite bzw. in der Gruppe ein schönes Weihnachtsfest gewünscht, was aber wegen der Sperre bis Januar nicht möglich ist... Hoffe dass Du meine Grüsse und Wünsche weiterleitest und teilst, damit es möglichst viele mitbekommen - DANKE !
-
-
- v.d.L.eyen *Merkelsschergin* : prüft Impfpflicht für EU-Bürger !!! *rattenvolkmässig*
+
+
! KEIN FAKE !!!
IMPFDURCHBRÜCHE NOCH + NÖCHER 50%, 70%,... !!!
aus unserem letzten Beitrag ! DANACH DIE FB-SPERRE !!!!!
NOV.-Zahlen direkt vom RKI !!!
Wenn Du beim Prozentrechnen nicht so gut warst, wird es für Dich schwierig das zu verstehen, dann vertraue dieser Warnung !
FREUNDE ! ACHTUNG !!!
die Hälfte die liegt und stirbt IST/WAR GEIMPFT !!! R.i.F.!
das klingt genauso wie man es von den wenig förderlichen Grippeimpfungen immer wieder hören musste ! : Chance um 50/50 !
ABER dann braucht man nicht noch das zusätzliche Risiko einer IMPFUNG in Kauf nehmen !!!!!
LASSEN WIR ES ! mfg C. BUNKT!
s.Bild offiz.Rki-Hospitalisierung + Sterbefälle !!!!!
Facebook.com/Internetneedsyoudeutsch/posts/5440822022627760?ref=Cali.Huaber
+
+
! DER GROSSE BE-Schi-S-S !!!
* sor! 2 S darf man nicht mehr zusammenschreiben, sonst wird versucht daraufhin eine NA.ZI-Verfolgungsakte zu eröffnen... ;) *
Das Beispiel mit den neuesten Zahlen aus Bay.ern + Saxen :( (22.12.21)
HIER DER "ECHTE" VERGLEICH DER EXTREM SCHLIMMEN ZAHLEN aus den "schlimmen" Bundesländern.
*Man sollte dort die Leute knebeln, damit Sie nicht mehr sprechen können - und sich dadurch nicht anstecken - und Sie gleichzeitig festketten - damit Sie diese "Seuche" (s.Öder) nicht weiter tragen können ?!! Oder sollte man das mittlerweile nicht besser mit den Gesetzesgebern machen !??
!
Mit die "SCHLIMMSTEN" Bundesländer : (TODESFÄLLE je 1.000 Einwohner 21.12.21)
:
Thüringen : 2,7
Sachsen-Anhalt : 2
Sachsen : 3,1
Bayern : 1,5
! :o
+ WAS SAGT UNS DAS ???
! ES IST WEDER EINE SEUCHE, NOCH EINE PANDEMIE, NOCH... !!!!!
! schlimmstenfalls könnte man das als eine schwere Grippe bezeichnen, ABER ! dies auch nur in den Wintermonaten ! *Und im Winter war es immer schon gefährlicher mit Infektionen...!*
WARUM ?
Weil, wenn in einem Dorf von 1.000 Menschen, "nur" zwischen 1,5 bis 3,1 Menschen sterben R.i.F.!,
bleiben dort noch zwischen 996,9 bis 998,5 Menschen im Dorf von diesen 1.000 Einwohnern am Leben !!!!! *wer will schon gerne sterben, irgendwann müssen wir sowieso alle !*
*aber sich immer wieder für das Über-
more: bit.ly/tiny_DE

6 months, 1 week ago

Everyone is still pretending its a medicine and a choice.
ITS A FUCKING GENOCIDE SHOT
Fake pandemic
Fake vaccine
Mark of the Beast / Democide

6 months, 3 weeks ago

"We have interviewed 150 scientist from all over the world." ...
"The CPR test cannot tell us anything about infections, this is a lie. Anybody who says different, lies"... "since the PCR test is the only basis for this pandemic, there is no basis. We have no pandemic, we have a PCR test pandemic."

6 months, 4 weeks ago

A COVID-19 előjátéka, talán főpróbája...
Hamis tesztek, egészséges emberek beteggé nyilvánítása, gyilkos „gyógyszerek” nem csak a tényleges betegeknek, de a tünetmentes egészséges embereknek is. Definíciók változtatása hogy azok a narratívát szolgálják. Kötelező tesztek.
Minden mai COVID-os taktika csíráját megtalálhatod az AIDS sztorijában.

7 months ago

Hamis teszttel teszt pozitívnak nyilvánítottak teljesen egészséges embereket, és utána terrorizálták őket, hogy halálos mérgeket szedjenek, mint pl. az AZT. Amely aztán végül beteljesítette a diagnózisukat, miszerint meg fognak halni az AIDS miatt.
Tervben volt az AIDS hoax kiterjesztése az egész világra. Az USA-ban volt is olyan állam, ahol törvényt hoztak a szülő/terhes nők kötelező teszteléséről. Vagy éppen a gyermek kötelező teszteléséről. Csak gondolj bele, ha az egészséges gyerekeket elkezdik világszerte AZT-vel és hasonló mérgekkel „kezelni” és nemsokára mindenkit, megelőzési céllal, olyanokat is akiknek még csak pozitív tesztjük sincs. Mint a videóban szereplő gyermek akit úgy kezdtek el begyógyszerezni, hogy még csak le sem tesztelték; megelőzési céllal. 18 hónapon keresztül mérgezte szegény gyermeket Mr. Fauci.
Miféle világméretű „járványt” tudtak volna kreálni. És egyre durvább intézkedéseket és mérgeket bevetni a „járvány” miatt. Minden hasonlóság a ma történő „járvánnyal” csupán a véletlen és a képzelet szüleménye, ...természetesen :).
Ezúton is megköszönöm mindazoknak akik akkoriban kiálltak ez ellen az agyrém ellen és küzdöttek ellene, valószínűleg sokan közülünk nekik köszönhetjük azt hogy ma még életben vagyunk, és mi is felvehetjük a küzdelmet az új próbálkozásuk ellen.

Visszatérve a mára. Ha azt gondolod megállnak az oltásnál, akkor nagyon tévedsz! Jönni fog, illetve már sok helyütt itt van a kötelező rendszeres tesztelés, a kényszer „gyógykezelése” az egészséges de fertőzöttnek mondott embereknek. Ausztráliában már teljes lángon tombol a fasizmus, vagy bárhogy is hívod, kommunizmus, mindegy a színe, ugyanaz a gonosz erő más-más köpönyegben.
Az ausztrál vezető miniszter, Michael Gunner, bejelentette, hogy a koncentrációs táborba (amit persze ők karantén tábornak neveznek) viszik a „fertőzötteket” értsd teszt pozitív a hamis teszttel, és azokat akiket sikerült levadászniuk, azokat akik kapcsolatba kerültek vele/velük. A múltkor arról beszélt az egyik napi tájékoztatón, hogy úgy vadásztak le embereket akik kapcsolatba kerültek egy „fertőzöttel”, hogy a bár kamerafelvételeiből próbálták megtalálni azokat akik az adott bárban jártak. De ezt azért mondta el, hogy kihangsúlyozza mennyire fontos, hogy mindenkit regisztráljanak, hogy ne kelljen nekik azzal bíbelődniük, hogy kamerafelvétel alapján kelljen beazonosítaniuk ezeket az embereket.

Globális háborúban vagyunk, amely nem ma kezdődött, de most vált sokak számára nyilvánvalóvá. Vagy úgy is mondhatnám a háború nem ért véget, és a propaganda tovább dübörög.

2014-es film, a tervezett népirtásról, néhány részlet itt: https://www.bitchute.com/video/0i3tx03L1Dnk/
ODD TV - „Nehéz látónak leni, amikor a többiek a világban vakok”: https://www.bitchute.com/video/zTB2vntYHcWj/

7 months, 1 week ago

FAIR USE NOTICE This video may contain copyrighted material; the use of which has not been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available for the purposes of criticism, comment, review and news reporting which constitute the fair use of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. Not withstanding the provisions of sections 106 and 106A, the fair use of a copyrighted work for purposes such as criticism, comment, review and news reporting is not an infringement of copyright.

Use the information found in these videos as a starting point for conducting your own research and conduct your own due diligence before making any significant decisions be it investment or otherwise.

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

7 months, 1 week ago

„MIT IS JELENT HIV TESZT POZITIVNAK LENNI?” Vajon van bármi köze bármiféle betegséghez? Vagy csupán pozitív eredményt ad bizonyos százalékban, függetlenül attól hogy beteg vagy-e vagy sem?

Az un. „HIV vírus” sosem volt megfelelően elkülönítve. Csakúgy, mint ahogy a „COVID vírus” is csupán a képzeletében létezik az un. tudósoknak, komputeres modell formájában. Az un. HIV vírus vizsgálat során, a beteg mintáját összekeverik egy másik sejt kultúrával, amelyeket Robert Gallo tenyésztett ki, és ehhez adnak erős kemikáliákat, hogy „akcióra késztessék” ezeket a sejteket. Mint ahogy ez a „fertőző betegségek képzete” (https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/) videóban szerepel. Bizonyos „tudósaink” szerint, a beteg sejtjei + Robert Gallo sejttenyészete + erős kemikáliák egy olyan közeget eredményeznek amely mutatja az adott minta HIV fertőzött mivoltát.
„Ezek a részek nem léteznek a betegben... nem léteznek abban az emberi lényben akitől a mintát kaptad. Ezeket a laborban kreáltad. És megkreálva ezeket a vírus részeket a laborban, az emberek azt mondják... elkülönítették a HIV-et egy emberi lényből. Nem tettek semmi ilyesmit.”
• Dr. David Rasnick, AIDS kutató, kémikus, protease inhibitor fejlesztő

A nem beteg emberek beteggé nyilvánítása sem ma kezdődött a COVID teszttel, ami szerint COVID teszt pozitív halott nem csupán egyenlő COVID halállal, hanem egészséges de COVID teszt pozitív embereket is betegként kezelnek, bezárják őket házi őrizetbe, vagy éppen egy táborba (amelyeket, csökkentendő a tett súlyát, sok helyen karantén hotelnek hívnak). Már az AIDS-es időkben elkezdték ezt a gyakorlatot, az AIDS-es számok feltornázására. Az egyik módszer az volt a számok feltornázására (ahogy ma sem a beteg embereket számolják, hanem a teszt pozitívokat), hogy elkezdték a nem beteg, tünet mentes embereket is számolni (hasonlóan ahhoz ahogy az előző részben is láthattuk, az afrikai számok feltornászására, definíció változtatással, amit aztán Amerikában is bevetettek).
„Így a T sejt szám alapján, abban az évben, Az AIDS esetek száma megduplázódott egyik napról a másikra. És ezzel a meghatározással, 182 000 amerikai, akik nem voltak betegek, AIDS-el diagnosztizálták őket.”

Hasonlóan mint az AIDS játékban, most is ha valaki szív beteg, vagy éppen súlyos rákos beteg, vagy szimplán influenzás és meghal, és produkálnak egy COVID teszt pozitív eredményt, akkor a COVID áldozatok közé kerül. Extrém példaként még akkor is ha éppen egy rendőr ölte meg azáltal hogy lelőtte. Már ezt a taktikát is alaposan begyakorolták az AIDS-es időkben:
„Szóval, hogyha bármelyike ezeknek a betegségeknek előfordul valakiben aki AIDS negatív, akkor a régi nevén hívják. De amikor valaki olyanban fordul elő, aki AIDS pozitív, akkor AIDS-nek hívják. - Mindenfajta betegség elkezdett bevándorolni az AIDS betegség családba.”
Mint az influenza napjainkban, ami gyakorlatilag eltűnt a nyilvántartásokból, mert ezentúl annak az esetében, aki COVID pozitív, ezentúl nem influenzának hívjuk hanem COVID-nak.

7 months, 1 week ago

Email: [email protected]
When the people speak, you better listen.
Thousands from around the world force WIL PARANORMAL to reverse his decision.
After an Australian group threw Dan Andrews down a flight of stairs, the warning is now very clear ..... Australians say ... We're Coming For You.
Link to SonOfEnos: https://www.bitchute.com/video/4ek8GSwAywGb/
MUSIC:
You Ain't Woman Enough - Lauren Alaina
The Man in Me - (BOB DYLAN Cover) - Ewan Cunningham
This Christmas Time - Chris & Susan Norman

7 months, 3 weeks ago

2. rész részletei: az AIDS gyógyszeréről, amely egy veszélyes méreg:
„Annak ellenére, hogy az AZT nem képes az AIDS meggyógyítására, és csupán arra képes, hogy lelassítsa az előrehaladását.”. Ismerős valahonnan? Mit is mondanak a COVID „végső megoldására” mint az oltás? Aminek a kedvéért még az oltás definícióját is megváltoztatták (az AIDS definícióját is megváltoztatták Afrikára, lásd a 2. részben, hogy feltornásszák a számokat)?
"Veszélyeztetett Nők" szervezetben 11 nő volt. Közülük hárman nem szedték az AZT-t. Azok akik szedték, 1.5 éven belül mindannyian meghaltak.
Hogyan is vezették be, Fauci közreműködésével a gyorsított engedélyezést, még az AIDS-es időkben, olyan veszélyes és halálos mérgek engedélyezésére gyógyszerként, mint az AZT. Gyorsított eljárás, közvetlen életveszélyt rejtő állapotokra.
„Felismerve azt, hogy az ilyen betegek hajlandók elfogadni a nagyobb kockázatot mint ami normális esetben lenne.”
„És az ideális, minden cég számára, ha van egy kormányod, amely előirja a terméked kötelező használatát.”
Talán ismerős lesz ez a taktika is, a mai sztoriból:
„És valószínűleg, azt fogják mondani AIDS-ben haltak meg, akárhogy is történjen. Így nem lesz senki sem felelősségre vonható.”

A 2. részben elhangzózó ACT-UP, egy az AIDS megszüntetéséért küzdő szervezet, de nem abban az értelemben, hogy azért küzdene hogy kiderüljön a hamis volta. A nevük az „AIDS Coalition to Unleash Power" rövidítése "AIDS koalició az Erő Elszabadítására".
Többször is találkozhattok az FDA-al. Az FDA egy amerikai állami szervezet, "Étel és Gyógyszer Adminisztrációs Hivatal". Ők engedélyezik, náluk kell engedélyeztetni a különböző gyógyszereket és bizonyos orvosi készülékeket, ennek hiányában, az adott gyógyszer, vagy készülék nem forgalmazható Amerikában.

7 months, 3 weeks ago

YOU CAN UNSUBSCRIBE ALL YOU LIKE - THE GOAL OF 50,000 WAS ALREADY REACHED AND HIGHER UP TO 50,011.
The ones Unsubscribing now are the losers in this group that I am talking about in this video. These are the assholes that were only here to cause trouble and disrupt my message.

As I tell you all towards the end of this video, I don't always show or tell you the absolute TRUTH in certain videos and by doing it this way, I'm hoping many of you will begin to do some research yourself. DO NOT USE GOOGLE. They are suppressing the TRUTH.
We all know that the video here of Kamala Harris was doctored by someone to change the meaning of what she said and we all know that Kamala is a LIAR, so we'll go with the doctored version to hear what she actually meant to say.
Over the past few years, I have been showing you the TRUTH on over 800 videos.
I have reached the plateau of my final goal of 50,000 Subscribers.
I have done my part in this War every single day for the past 2 years of this Plandemic trying to wake up the sheep and save as many as I can.
Thanks to all for participating in this journey. All I ask is that you Stand Up For Freedom and Do Not Comply to this Tyranny.

[email protected]

7 months, 3 weeks ago

Fontos, hogy szembenézzünk a múlttal. Nézzük meg az előző nagy áljárványt, amelynek az egyik szülője ugyanaz a csaló volt aki a mai áljárvány egyik kulcsembere: Dr. Anthony Fuaci. Vajon kiérdemli/kiérdemelte a tömeggyilkos jelzőt Mr. Fauci?
Nagyon hasonló forgatókönyvet követtek, mint amit most is követnek, azzal a nagy különbséggel, hogy most a modern kommunikációs technológiáknak köszönhetően, és a világot átszövő különböző szervezeteknek hála, ezt sikerült az egész világra kiterjedően végrehajtaniuk (lásd Billi nyilatkozatát, a korábban sosem próbált kombinációról: https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/).
Akkor is volt egy hamis tesztjük, amely fertőzöttnek mutatta a megvizsgált személyek egy részét. A "gyógymód" egy nagyon veszélyes, halálos méreg volt, az AZT. Az AZT, amit kemoterápiás méregként használtak, ami egy olyan veszélyes méreg volt, hogy a túlságosan mérgező volta miatt még a rákos betegek kezeléséből is kitiltottak. Ez az AZT megölte azokat akiket a diagnózis alapján elkezdtek "gyógyítani". Így beteljesítve az u.n. AIDS halálos mivoltát.
Ma ugyanezt a mintát követik, van egy hamis tesztjük, ami a kényük kedvük szerinti arányban pozitív eredményt ad. Ha valaki kórházban kőt ki akkor "gyógyszerekkel" legyengítik és ha sikerült eléggé kiütni akkor lélegeztető gépre kerülhet, amely közel egyet jelent a halálos ítélettel. Plusz extraként bekerült a fegyvertárukba az "oltás"-nak nevezett méregkoktél, amellyel mindenki célponttá vált, nemcsak a teszt pozitívok.
Kísértetiesen emlékeztet egy-egy akaratlanul kulcsszereplővé vált személlyel kapcsolatos történtek is a két áljárvány esetén. Gallo, aki felfedezte a HIV "vírust" és akinek ezt a felfedezését Montagnier az AIDS intézményesítésére használta, kijelentette, hogy a HIV vírus ártalmatlan lehet. Kerry Mullis aki akaratlanul kulcsszereplővé vált a mai történetben mint a PCR teszt megalkotója, szintén kijelentette, még az AIDS-es időkben, hogy a PCR teszt nem alkalmas betegség megállapítására (lásd, a teszt pozitív gyümölcsöket és állatokat: https://www.bitchute.com/video/KZ301f7Zsk6W/). Mullis nem mondhatja el ezt ma, mert egy furcsa véletlen folytán, 2019-ben, nem sokkal azelőtt mielőtt útjára engedték az áljárványt, elhunyt. Kerry Mullis nem csak azt mondta, hogy a PCR teszt alkalmatlan a diagnosztizálásra, hanem az egyik riportban arról is beszélt, hogyan jött rá, hogy az egész AIDS dolog egy nagy átverés (https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/).
Ez a sztori jól mutatja milyen korrupt és aljas szándékú emberekkel van tele az u.n. modern "tudományos és orvosi" közösség és az ezeket felügyelő állami szervezetek, és aki nem áll be a sorba, nem követi a fentről jövő utasításokat/protokollokat, azt kidobják a rendszerből.

7 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vo3jfh-indoctrinated-why-do-people-not-see-whats-going-on-new-wonder-pill-to-boost.html

We are being shown Mixed messages and it's hard to determine who's telling the TRUTH.
Did TRUMP sign the executive order banning all trade from countries who supported the Election fraud or is that made up?
Why is he continuing to allow people to die from these vaccines? Are we being fed perpetual Lies from both sides?
Two videos showing you the TRUTH ....one of them may be Misinformation but that's up to you to decide.

Source: Stew Peters
https://www.redvoicemedia.com/video/2021/09/dr-zev-zelenko-exclusive-stew-peters-1-on-1-explosive-interview-exposes-covid-lies/
Source: CURE for Being Around the VACCINATED - SonOfEnos
https://www.bitchute.com/video/4ek8GSwAywGb/

8 months, 1 week ago

RUMBLE LINK;
https://rumble.com/vnwhzl-un-whistleblower-tells-of-new-covid-weapon-unleashed-against-school-childre.html

UN Whistleblower Clare Edwards tells of a new Covid19 weapon to be released against school children and then blame it on the Pandemic in order to quarantine the school.
Parents will never see their children again. That is the next Wave coming - ELECTRO MAGNETIC WEAPON
- COLIN POWELL DEAD AT 84 - FULLY VACCINATED
- Cargo Containers have been sitting for 6 months untouched as Prices for everything Skyrocketing. including oil, food and much more.

8 months, 2 weeks ago

GRAVE WARNING:
Mother Mariam tells the world that we have not even a few months left to experience what we never imagined.

RUMBLE LINK FOR SMOOTHER VIEWING:
https://rumble.com/vnp0ss-warning-its-not-even-a-few-months-from-now-that-were-going-to-experience-wh.html

8 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vnk86c-history-teachers-stark-warning-about-the-genocide-going-on-people-need-to-o.html
"Schools are the Training Ground for a lot of the Agenda that the government is pushing on the children".
As more and more are being awakened to the GENOCIDE going on around the world, this history teacher lays it all out and states that "People Need To Open Their Eyes".
What's up for Halloween costumes this year?
Watch as the insane criminal Australian PM Scott Morrison is verbally ripped apart.

8 months, 3 weeks ago

This is not a game, NEW Urgent Poll values your response here http://polls.findinfoworld.com/survivalpoll

The Covid pandemic is a game of numbers used to fool the masses into believing cases and deaths are more than what they really are. Search engine algorithm AI bot does the impossible by providing a search result for almost any random number you search for. Check out the video, and test it out for yourself.

Help wake up the sleepwalkers by liking and sharing the video.

By the way, wouldn't more love, health, wealth, and happiness be a welcome added addition to your life? Download the 7 secrets to manifesting your dream life to find out how it's done here https://www.manifestyourdreamsnow.com/manifestsuccess

Be sure to follow us on Gab at https://gab.com/findinfoworld

Thanks for watching!

8 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vnimh3-denmark-sweden-norway-and-multiple-others-all-open-and-free-biggest-fraud-i.html
Australia, UK, United States and Canada are the few countries left perpetrating this LIE about the biggest Pandemic Fraud in the history of the world.
The television news in these remaining countries are still broadcasting the fake news and if they don't, their license to broadcast will be revoked as MONEY continues to rule in these remaining countries ruled by tyrannical dictators.

8 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vnexg7-allow-me-to-show-just-how-stupid-you-are-how-the-media-brainwashes-you.html

If you really believe what mainstream is telling you, let me show you how I can do the same thing using the TRUTH.
And after this video if you are still in Denial, then you're a bigger FOOL than I thought.
Song Credits:
1st Singer - Lauren Alaina
2nd Singer - Martina McBride
3rd Singer - Steve Stewart
4th Singer - Faith Hill

8 months, 4 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vn7hfv-emergency-broadcast-martial-law-to-be-implemented-between-oct.-8-16-share-t.html
This is an EMERGENCY ALERT TO EVERYONE.
PLEASE SHARE
Government to enact the War Measures Act .....Military Check points to be established .... Travel will be banned ....doctors, firefighters, police to be fired and United Nations Military to take over with strict enforcement.
PDF:
https://yl9wj1huk5pejen62zybt2w8-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2021/09/MO-Sep-13.pdf

9 months ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vn6s3n-dire-warning-given-be-prepared-to-bring-out-the-dead-this-fall-as-more-shee.html
This video was made as an introduction to this Channel for New Subscribers - WIL PARANORMAL.
If you ever wanted to send a warning to your friends and family members, this would be the video.
If it doesn't entirely shock them, it should send some kind of a signal to their brain, if they have any brain cells left at all after being injected with this Messenger RNA.
Source:
Dr. Darrell Wolfe
Spirit in the Sky - Norman Greenbaum
Bring Out The Dead - Monty Python

9 months ago

LINK TO RUMBLE:
https://rumble.com/vmlifh-australia-bombshell-red-cross-compromised-and-accepting-tainted-blood-6-dea.html
It is now being reported that the RED CROSS is accepting the tainted blood of the Vaccinated.
Listen to the Bombshell Testimony from Australia that tells you who is destroying the economy and ending your way of life.
Widespread MURDER in all Hospitals.
LINK TO COVID CURE:
https://www.bitchute.com/video/STKyUXmUn51h/

9 months, 2 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vmk0k1-hospitals-virtually-empty-patients-being-murdered-military-tribunals-set-fo.html
Hospitals have been virtually empty since early 2020 when this whole charade began.
If there are patients anywhere, it will be the Vaccinated.
People are commenting on Rumble that there are hospitals full of the Vaccinated.
What you are witnessing is called GENOCIDE or just plain ol' MURDER performed by doctors and nurses in your local hospitals.
Believe it or not ....that's what is happening.

9 months, 2 weeks ago

This is part one of an hour and a half chat with David Icke

In this video we discuss:
- The origins of covid-19
- The Psuedo-Pandemic
- The Global control Cult
- Vaccine passports and the China Social Credit system
- Human 2.0 and the genetic transformation agenda
- Australia, a blueprint
- Evil, Psychopathy and lack of Empathy
- The consequences of it all

#davidicke #Plandemic #vax #vaccination #sataniccult #nwo #covid18 #covid #tyranny #psycopaths

9 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vmbwcv-no-vaxx-for-google-employees-politician-or-any-world-leader-only-sheep-qual.html
If you ever wanted to know everything about what this whole Pandemic is all about, take the next 25 minutes to listen and Share the Heck out of this video to anyone who is sitting on the fence.
U.S. Senators calling for the arrest of this Traitor called Fauci.

9 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK:
https://rumble.com/vmbep1-biden-coming-after-florida-will-mandate-vaccines-for-everyone.html
It's now very clear to everyone what the intention is of all world governments ..... to eliminate everyone from the face of the planet.
When will you all see this for what it is and what will you do about it instead of just waiting for it to happen to you?

9 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK :
https://rumble.com/vm6yor-the-lying-filthy-murdering-scumbag-psychopath-fauci-exposed-for-who-he-real.html
There has never in our history before been a human as corrupt or as evil as this dirty little maggot Anthony Fauci.
Finally exposed as to who he really is and to the crimes he has committed against Humanity, the question is asked .....why is this Lying Bastard still ALIVE?
Dr. Bryan Ardis exposes Hospitals as MURDER ZONES and to never go into one if you have Covid-19. He says "You're going to be threatened with DEATH" if you go into a hospital with Covid-19.
Dr. Ardis says Covid-19 is highly curable and that Fauci was the one who told the World Health Organization and the CDC to ban doctors and hospitals from prescribing the proper medicines like Hydroxychloroquine.
Instead, he said that the drug Remdesivir was to be used which was actually causing acute kidney failure kidneys of patients and drowning them thus making Covid-19 look deadlier than what it was.
Hanging in Public cannot come soon enough for this war criminal.

9 months, 4 weeks ago

RUMBLE LINK for those unable to properly view this video on BitChute:
https://rumble.com/vm1okv-this-vaccine-changes-your-dna-vaccinating-the-children-boosters-for-all-med.html
Elon Musk gives you a hint of what this MRNA vaccine can do to you.
They have decided to use it for DEPOPULATION of the planet.
Compilation of videos showing you the VACCINE criminal activity going on all around us that Mainstream News hides from you.

10 months ago

WOW! Dr. Paul E. Alexander appeared on "The Stew Peters Show", confirming what we have all suspected, and leaving no doubt about what's really behind the COVID narrative.

Stew Peters lived up to his reputation for asking the real questions, in search of the uncomfortable truth.

Dr. Alexander was not shy about answering the questions surrounding President Trump, the "pandemic" and the "vaccines".

10 months, 1 week ago

"The declaration of a 'Novel Coronavirus' was actually entirely a fallacy": David Martin, Underwriter, patent expert and court witness for lawyer Dr. Reiner Fuellmich, referring to Sars-CoV-2.

Full video here: https://bit.ly/3B7aa87

10 months, 2 weeks ago

RUMBLE LINK for those unable to watch this video on BitChute:
https://rumble.com/vlgcnt-the-greatest-experiment-thats-ever-been-performed-mass-depopulation-lied-to.html
From a Jackal in the White House to tens of thousands of doctors speaking out against this Plandemic, whatever is keeping this murder hidden from the masses is beyond me and the millions of others who are wide awake.
If this event wasn't enough, the Elite are now trying to shift the focus to other world issues like Afghanistan.
When the world watches as the TALIBAN easily takes back the capital without a shot fired, you really have to wonder how this is possible.
Well, it begins with a plan for them to do just that. It was all planned out and staged. The props used, like massive airplanes and tanks were all inflatable rubber toys as the video shows.
Everything has been a lie right from the time we were born. It has all been a movie and we are the unpaid actors.

10 months, 2 weeks ago

RUMBLE LINK for those unable to watch this Video on BitChute:
https://rumble.com/vlednh-it-is-imminent-we-are-going-to-die-watch-agenda-21-being-shown-to-us-100-ye.html
COMMENTS have been disabled from BitChute because of TROLLS trying to persuade subscribers that this channel is all lies.
RUMBLE is open for comments because TROLLS must give out their cell phone number in order to leave a comment.
They would rather LURK in the weeds than give that out.
Why should they have a platform here when we are banned from Facebook, YouTube, Twitter and Instagram.
This Movie, AGENDA 21, called the PLANDEMIC, was all planned out 100 years ago.
Watch the proof play out right before your very eyes.
Source - Movie - "I AM LEGEND"

10 months, 2 weeks ago

RUMBLE Link for those unable to view this video on BitChute:
https://rumble.com/vlckmx-all-the-vaccinated-have-been-chipped-watch-what-happens-when-they-turn-it-o.html
-This Vaccine is not a vaccine. It's an engineered Bio-Weapon.
-Vaccine Side Effects
-Trudeau calls Canadian Election
-Taliban take control of Afghanistan
- REBEL NEWS
- Vaccine for Teens
- New Vaccine Mandates

Source: Movie - SURROGATES
Source:
Rebel News - https://www.youtube.com/watch?v=QqLtuORZexA
Source:
GreaseMonkeyVideos - https://www.youtube.com/watch?v=j7DY3rjEUKA

10 months, 2 weeks ago

RUMBLE LINK for those unable to view this video on BitChute:
https://rumble.com/vkyx22-schools-becoming-death-camps-for-kids-whistleblower-exposes-hawaii-covid-un.html

If you want the comments section back, contact BitChute Support and have them Ban the TROLL 'NZCANUCK' who Lurks here to Disrupt the smooth flow of the comments. Have them contact me when all is done. They don't seem to listen to me.

- If you really want to protect your kids, NO NOT SEND THEM BACK TO SCHOOL. What's waiting for them is the needle ....the DEATH JAB which is all approved by your corrupt Health officials and Paid Off Politicians.
- WHISTLEBLOWER Exposes Hawaii COVID Unit
- CARE HOMES in ENGLAND now have COMPULSORY VACCINATION. It's called MURDER!
Source:
Compulsory Vaccination for Care Homes - https://www.youtube.com/watch?v=lDZn47wUS9o
Source: Telegram

10 months, 3 weeks ago

RUMBLE LINK For those unable to view this video on BitChute:
https://rumble.com/vkyfkc-preparations-underway-to-have-biden-step-down.html
NZCANUCK IS A PAID TROLL sent here to disrupt the Comments section.
If you wish it back, contact BitChute Support to have him removed and have them contact me.
As Joe Biden continues to decline with Dementia, preparations are continuing to have him step down sooner than later.
But will this transaction actually go ahead?
On Friday, August 7th Dr. Dan Stock addressed the Mt. Vernon School Board in Indiana over the futility of mask mandates and Covid-19 protocols in most schools.
Dr. Stock Drops a WAKE UP BOMB on School Board.

10 months, 3 weeks ago

SOURCE: Pastor Greg Locke preaches NON Compliance
RUMBLE LINK for those unable to view this video on BitChute:
https://rumble.com/vkvjre-u.s.-set-to-announce-permanent-lockdowns-this-week-and-send-the-non-vaccina.html
..... If this is TRUE, it's time to bring out the artillery or go deep underground to a safe haven if there is such a thing anymore.
This is getting a little serious right about now as the FAKE BIDEN is proposing to announce new LOCKDOWN measures as early as August 11, 2021.
Those not believing this may have a point.
Many believed Trump would be sworn in on January 20 .....many believed Trump would be sworn in on March 4 in Washington as the Hotels were booked solid for that occasion .... which never happened.
Many believed the Fake Alien Invasion would take place in late July ......which never happened.
August 20, 2021 is another date where many are saying TRUMP will return .....Not holding my breath.
So this August 11 is another date that everyone is looking at to see if the 78 year old Fake Biden will finally take off his mask to reveal his True Identity and inflict the ultimate PAIN to AMERICA ......PERMANENT COMMUNISM.
This aging, stumbling and bumbling American President seems to be getting younger looking by the day as the aging lines and wrinkles are slowly disappearing.
WHO IS THIS GUY .......REALLY .....WHO IS HE?

10 months, 4 weeks ago

RED ALERT #14
WELCOME TO TRUTH TALK NEWS
"Where truth the mainstream media ignores is the top story!"

http://www.howardnema.com

TRUTH TALK NEWS 2011-2016 ARCHIVES: http://www.youtube.com/TruthTalkNews

Let us take a journey together down the rabbit hole.

START YOUR JOURNEY BELOW:

REPORT FROM IRON MOUNTAIN (published 1967): http://www.howardnema.com/wp-content/uploads/2016/08/Report_from_Iron_Mountain.pdf

SILENT WEAPONS FOR QUIET WARS (1979) FULL DOCUMENT: http://www.howardnema.com/2020/09/13/silent-weapons-for-quiet-wars/

THE FIRST GLOBAL REVOLUTION by Alexander King (1992): https://www.geoengineeringwatch.org/documents/TheFirstGlobalRevolution_text.pdf

OPERATION LOCKSTEP: http://www.howardnema.com/2020/08/22/operation-lock-step-using-covid-19-as-an-authoritarian-weapon-for-social-control/

UN Agenda 21 FULL DOCUMENT: https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf

Tragedy and Hope (MOST IMPORTANT EXCERPTS): http://www.howardnema.com/2016/10/25/critical-excerpts-from-tragedy-and-hope-1966-that-explain-events-in-the-world-today/

BETWEEN TWO AGES: America's Role in the Technetronic Era by Zbigniew Brzezinski: http://www.howardnema.com/wp-content/uploads/2016/08/5a-zbigniew-brzezinski_between-two-ages.pdf

Take advantage of all the other books, articles, links and information available at http://www.HowardNema.com

Read BOOKS YOU MUST READ TO UNDERSTAND THE NEW WORLD ORDER: Below is link to a path of breadcrumbs that leads to greater understanding of the world we live in and those who chart and guide humanity's progress from the shadows though out the ages. You will find an ever growing catalogue of hundreds of books, PDF's, articles, white papers, links, reports, documents and research material on all things New World Order.

http://www.howardnema.com/2020/08/19/books-you-must-read-to-understand-the-new-world-order/

WATCH TRUTH TALK NEWS in Western Connecticut ​5pm WEDNESDAYS and 9pm THURSDAYS 9 on Spectrum Cable Channel 192 serving the towns of Barkhamsted, Bethlehem, Bridgewater, Brookfield, Colebrook, Danbury, Harwinton, Kent, Monroe, New Hartford, New Fairfield, New Milford, Newtown, Roxbury, Sherman, Southbury, Trumbull, Washington, West Hartland, Winchester and Woodbury.

WILLIAM COOPER'S FULL MYSTERY BABYLON SERIES (44 EPISODES)
https://www.youtube.com/watch?v=itO8A0z5HdY&list=PLfqzOxBqtdDU3PQPiVs71k7FobaYKJLmL

Subscribe to William Cooper's MYSTERY BABYLON CHANNEL:
https://www.youtube.com/channel/UCZ5XZgqTNBIsGRB3CtszmcQ

SOCIAL MEDIA:
http://www.twitter.com/TruthTalkNews

http://www.facebook.com/TruthTalkNews

http://www.HowardNema.com is censored and blocked by Facebook. Nothing can be posted or shared on Facebook from HowardNema.com due to "community standards" violations concerning bogus accusations of bullying, harassment and hate speech.

When truth is called hate, when hate is called love, when ideological beliefs breed rage and violence, our society treads on dangerous ground. Ground that has been traveled many times before by fellow travelers and followers of Marx, Lenin, Stalin, Hitler, Mao, Pol-Pot and many other Utopian charlatan totalitarians throughout the centuries. Censorship should be a warning sign from history. For all of us. Silencing one silences us all.

STAND UP FOR FREE SPEECH! WATCH AND SHARE TRUTH TALK NEWS!

All information reported on TRUTH TALK NEWS and HowardNema.com is sourced and verifiable and for the purposes of education and FAIR USE. Take advantage of the many books, articles, videos and FULL PDF's available for FREE, safe downloads at http://www.HowardNema.com TRUTH TALK NEWS and HowardNema.com ARE FREE SITES. All books and information on the sites are FREE and NOT monetized in any way.

IF YOU WANT TO PROTECT OUR GOD GIVEN INALIENABLE RIGHTS TO LIFE, LIBERTY AND THE PURSUIT OF HAPPINESS YOU MUST TAKE ACTION!

COALITION FOR INDIVIDUAL LIBERTY TAKES ACTION!

GET INVOLVED!
https://www.facebook.com/groups/187778906331158
https://www.facebook.com/benjamin.martin.90410
https://www.facebook.com/luis.ewing.9275

You are not cattle. You do not have to be a brainwashed slave owned by the New World Order.

Do the research.

Think critically. Find your own truth. There is only one truth. . . .

Seek and you will find it. Awaken. Be a messenger.

Thank you for your continued support. God bless you all.

HN

TO SET UP A SCIENTIFIC DICTATORSHIP MEDICAL DISINFORMATION IS REQUIRED

10 months, 4 weeks ago