#gener

Alternativ länk: https://newtube.app/SvenskaUndertexter/p0Kio99

I den tredje delen får vi veta att vi är den enda civilisationen som är känd av den Galaktiska Federationen som har Argentum Astrum. Vi är dock så outvecklade att vi inte kan vara under nuvarande förutsättningar en tillgång för den Galaktiska Federationen och därmed andra civilisationer. Därför har dessa civilisationer bestämt att de ska påskynda den biologiska utvecklingen med hjälp av specifika inprogrammerade virus som ska sätta på och stänga av vissa utvalda gensekvenser. Vi får också veta varför Ryssland och Indien håller tillbaka när det gäller att informera människor.

Alternativ länk: https://newtube.app/SvenskaUndertexter/p0Kio99

Länk för nedladdning: https://ulozto.net/file/8f6NModlXBBO/aktuella-forutsagelser-till-usas-utveckling-del-3-4-czech-swesub-mp4

Kontakt: [email protected]

3 months, 2 weeks ago

Ett föredrag om vacciner del 2/3 (GER – SWESUB)

Alternativ videolänk: https://newtube.app/SvenskaUndertexter/OCBerSc

Denna del handlar om biverkningar och det enorma lidande som vaccinationer skapar.
Själv har jag många vänner som är mycket gravt handikappade p.g.a. vacciner. Men den gråa folkmassan som får andra sjukdomar med tiden kommer aldrig att hänföra dessa till vacciner med all den gift som dessa vacciner utan undantag innehåller och som kroppen inte kan göra sig av med på ett vettigt sätt. Dessa gifter sätter sig i kroppen på de mest oönskade ställen och förorsakar en hel rad sjukdomar som man helst skulle vilja undvika.

Vill du hålla dig frisk, revidera i första hand hur du tänker och känner. Är ditt liv i harmoni med dig själv? Gör du saker som du innerst inne inte vill göra men som du för omgivningens skull gör ändå? Hur skolar du din immunitet med mat du äter? Läser du innehåll på det du köper för att undvika alla giftiga E substanser?

Det finns givetvis en tredje väg också men den är förunnad till fåtal. Leva i en mycket hög vibrationsnivå – då kommer inget att skada dig. Här tänker jag på Hawkins skala: https://theinspirationjournal.com/the-hawkins-scale-of-consciousness/
Det är bara 12 människor i världen som lever på 1000 punkter och bara tio tal som lever på 600 punkters nivå. Vi människor i allmänhet rör oss omkring 220 punkter i genomsnitt. För att uppnå sådana nivåer, glöm rädsla, tvivel, osäkerhet och allt annat som drar ner dig till nivåer där du lever med dina djuriska instinkter med rädslan för ditt liv. Den tredje vägen är bäst och det är aldrig försent att börja med den, d.v.s. att jobba med sig själv – självkännedom!

AZK: https://www.anti-zensur.info/
Anti Censur Koalition – Conference AEGIS – Aktives Eigenes Gesundes Immun-System
Hälsosam och aktiv Immunsystem

Vaccin = en biologisk katastrof

100 år av forskning om skolmedicin bevisar att vaccinering är orsak till mer lidande och dödsfall än vilken annan mänsklig aktivitet som helts i hela medicinhistorien.

”DET EXISTERAR INTE ETT ENDA VACCIN SOM SKULLE KUNNA SKYDDA OSS, VÅRA BARN, VÅRA DJUR FRÅN EN SJUKDOM ÅTMINSTONE UNDER NÅGRA TIMMAR!”

När det var påssjuka blev 15 000 barn sjuka i hela Schweiz.
Virus har kommit ända till Gotthard och vågade sig ända till Wälschland – den har varit överallt. Om detta pratade man inte alls. Därför att någon tyckte att denna epidemi var för pinsam. Därför att man har kommit fram till; Hälsomyndigheten blev tvungen att inför läkarna erkänna, att AV DESSA 15 000 BARN HAR VARIT MER ÄN 75 % TVÅ GÅNGER OCH ENLIGT FÖRESKRIFTERNA VACCINERADE!

Prof. Dr. Ulrich Heininger: https://www.rki.de/DE/Content/Kommissionen/STIKO/Mitgliedschaft/Mitglieder/Profile/Heininger_Profil.html

https://www.rki.de/DE/Home/homepage_node.html;jsessionid=F851D963D70B389F3B6743670C7CA942.internet062

Paul Ehrlich Institut: https://www.pei.de/EN/home/home-node.html

Dr. med. Klaus Hartmann https://www.gesundheitlicheaufklaerung.de/dr-klaus-hartmann-impfstoffe-sicherheit/

Dr. med. G Buchwald Das Geschäft mit der Angst
https://www.amazon.de/Impfen-Das-Gesch%C3%A4ft-mit-Angst/dp/3891891784

Hittills översatta föredrag kan du se på följande länkar:
Länk: https://www.bitchute.com/channel/ivanbjorn/
Länk: https://newtube.app/SvenskaUndertexter
Länk: https://www.youtube.com/channel/UCiZTSGSFiqFSPvyBOMff3rA?view_as=subscriber
P.S. YouTube har redan tagit bort en video om 9/11

Länk för nedladdning: https://ulozto.net/file/nZhGjHuzu1UD/ett-foredrag-om-vacciner-del-2-3-ger-swesub-mp4

Kontakt: [email protected]

5 months ago