#jarvany

Nincs leforditva, az angolt érteni kell. Lesz még belöle több is.
Ez olyan kulcs fontosságu hir, hogy bármilyen nyelven is de egyszer látni kell.
Az egyetlen szinte teljesen véglegesnek tünö magyarázat. Követjük.

Azoknak az árva magyaroknak ajánlva akik még hiszik az egészet. Ez a végállomás, most tényleg le kell szállni.

5 months, 1 week ago

Reiner Fuellmich vagyok, és szeretnék beszámolni a Berlini Koronabizottság eddigi vizsgálatainak eredményeiről. Irodámban 27 éve dolgozom ügyvédként kollégáimmal együtt. Jogosult vagyok Németországban és Kaliforniában. A Kovid megjelenéséig kizárólag a fogyasztókat, valamint a kis- és középvállalkozásokat képviseltük olyan globális, bűnöző társaságokkal szemben, mint a Deutsche Bank, a VW és a Kühne & Nagel, a világ legnagyobb teherfuvarozója.
Ez megváltozott, miután 2020 márciusában egy korábban ártalmatlannak titulált vírust hirtelen globális világjárvány okozójának nyilvánítottak, és a világot lezárták, társadalmi távolságtartást rendeltek el és maszkviselési mandátumokat, valamint tömeges PCR-tesztet és úgynevezett védőoltást erőltettek tökéletesen egészséges emberekre.
(...)

8 months, 3 weeks ago

„Reiner Fuellmich vagyok, és szeretnék beszámolni a Berlini Koronabizottság eddigi vizsgálatainak eredményeiről. Irodámban 27 éve dolgozom ügyvédként kollégáimmal együtt. Jogosult vagyok Németországban és Kaliforniában. A Kovid megjelenéséig kizárólag a fogyasztókat, valamint a kis- és középvállalkozásokat képviseltük olyan globális, bűnöző társaságokkal szemben, mint a Deutsche Bank, a VW és a Kühne & Nagel, a világ legnagyobb teherfuvarozója.
Ez megváltozott, miután 2020 márciusában egy korábban ártalmatlannak titulált vírust hirtelen globális világjárvány okozójának nyilvánítottak, és a világot lezárták, társadalmi távolságtartást rendeltek el és maszkviselési mandátumokat, valamint tömeges PCR-tesztet és úgynevezett védőoltást erőltettek tökéletesen egészséges emberekre.”

8 months, 3 weeks ago

1. A Kovid-intézkedések soha nem az egészségről szóltak. Nálunk nincs járvány; egy vírus kering nálunk, amivel minden ép emberi immunrendszer éppúgy fel tud küzdeni, mint az influenza. És ez igaz, függetlenül attól, hogy a vírus természetes úton vagy laboratóriumban keletkezett. Ezen kívül vannak nagyon jó alternatív kezelési módszerek a betegség megelőzésére vagy kezelésére , mint például a C- és D-vitamin, a cink, esetleg az ivermektin és mások.
2. Kormányaink, legalábbis szinte az összes európai kormány, valamint az Egyesült Államok kormánya nem a saját népük érdekeit szem előtt tartva cselekszik, hanem nagyrészt a globális nagyvállalatok és nem kormányzati szervezetek támogatóinak irányítása alatt áll – összegzi Catherine Austin. Fitts mint „ Mr. Global ”. Itt is ezt a kifejezést fogom használni, amikor azokra utalok, akik a színfalak mögött húzzák a húrt.

8 months, 3 weeks ago

Szakács Árpád újságíró beszéde
Budapest, 2021. november 20.

10 months, 2 weeks ago

Tucker Carlsonék (és sokan mások) nyíltan megvádolták Antony Faucit a Wuhan-i COVID-19 szándékos / gondatlan elterjesztésével.

A "járvány" tényleg kitört. A kérdés az, hogy a valóságban, vagy csak a médiában.

Itt is meg tudod nézni:

https://ugetube.com/watch/12B56rNkdzSLaf9

Itt is tudsz követni:

https://www.bitchute.com/channel/5RRUQKFEUx3F/

https://www.minds.com/antikommunistaantifasiszta/

Oltási Sérültek Csoportja: https://www.minds.com/groups/profile/1233806285752184832/feed

https://ugetube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta2

Csatornák amiket érdemes követni a COVID-19 -el kapcsolatban:

https://www.bitchute.com/channel/symfirst/ sym.first

https://www.bitchute.com/channel/tamasi_jozsef/ Tamasi_József

https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok-2/ AlcyonPlejádok-2

1 year, 4 months ago

Itt is meg tudod nézni:

https://hundub.com/post/313235_wochenblick-az-oltasok-okozzak-a-veszelyes-mutans-covid-virusokat.html

"Az oltásoknak hála a mutálódott vírus már nem csak az időseke van hatással akiknek alapbetegségeik vannak, hanem egyúttal hatalmas ugrás következett be a kritikus COVID-19 eseteknél a fiatalok körében is, beleértve az újszülötteket."

1 year, 6 months ago

Ha nem indul el a videó, nézd meg itt:

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

https://www.globalresearch.ca/

https://www.globalresearch.ca/manufactured-pandemic-testing-people-any-strain-coronavirus-not-specifically-covid-19/5707781

1. A karantén és távolságtartás legyengíti az immunrendszeredet, így fogékonyabb leszel a betegségekre.

2. A maszkon keresztül a saját baktériumaidat és az elhasznált levegődet lélegzed vissza, ami csökkenti az immunrendszeredet.

3. A depresszió, szorongás a lezárások, kijárási tilalom és a gazdasági összeomlás miatt akár 40% -al is csökkentheti az immunrendszeredet.

4. Az oltás megölhet azonnal, napok múlva, hetek múlva, akkor amikor a következő vírussal találkozol ami ellen az oltás miatt nem tudsz védekezni, vagy akár 5 év múlva is attól függően, hogy mit hogyan tesz tönkre a génjeidben (ez a feltételezés az eddigi koronavírus elleni oltások adatain alapul amikkel több mint 20 éve probálkoznak, és SEMMELYIK gyártónak NINCS bizonyítéka az ellenkezőjére). Minden ehhez kapcsolódó haláleset egy "új, mutáns törzsnek" lesz tulajdonítva, így a "járvány" örökké tarthat, amihez mégtöbb oltás kell, ami mégtöbb embert öl meg, és így tovább (minden erre vonatkozó részletes adatot megtalálsz a többi videóban).

1 year, 6 months ago

Amellett, hogy legjobb tudásom szerint - jelen pillanatig - sincs egyetlen vírológiai labor sincs a világon, amely fel tudna mutatni egy laboratóriumi körülmények között izolált Sars-Cov-2 vírusmintát, amellett érdekesek lehetnek a videóban elhangzó tények. Ha tévednék - mert lehet, hogy tévedek - kérem linkelje be az erre vonatkozó hiteles forrásokat.

Vannak emberek, akik hogy, hogy nem, előre látták a "koronavírus járvány" bekövetkezését, évekkel azelőtt, hogy most, 2020-ban megtörtént volna.

2017-ben, éppen Wuhanban, Kínában hoztak létre egy - a nemzetközi standardok szerint - legmagasabb, 4-es biztonsági besorolású virológiai laboratóriumot, melyben már akkor nyíltan koronavírusokkal is foglalkoztak.

Bill "Nostradamus" Gates, és Melinda Gates már két évvel a járvány kitörése előtt nyilatkozott arról, hogy igen, Ők képesek vakcinát készíteni a vírus ellen.

Épp a járvány kezdetén jelent meg a Netflix "Pandémia" című tévésorozata - amely épp a járvány "kitörésekör" debütált, és akárhogy is nézzük, a legegyszerűbb józan logika szerint is legalább hónapok kellenek egy tévésorozat elkészítéséhez. A látnoki képességek is itt is felsejlenek, valaki más is tudta, hogy járvány lesz.

2019-ben "lemodellezték" egy nemzetközi rendezvény keretein belül - melyen magas rangú emberek vettek részt - hogy "milyen lenne, ha kitörne egy koronavírus járvány a világon" - és hogy mit kellene tenni.

"Természetesen" a "javaslatok" itt is a központosítás és az "összefogás" felé mutattak, nemzetközi intézkedések meghozását sűrgették, mint ahogy azt az összes "világégés", vagy soros világkatasztrófa idején már megszokhattuk.
Mint tudjuk, mindegy, hogy terrorizmus, világgazdasági összeomlás, járvány, globális felmelegedés - az "elit" a megoldást mindíg ugyanabban látja: A TE fokozott megfigyelésedben, jogaid megvonásában, és a Te ellenőrzésedben.
A soros "világégés" mindíg lehetővé teszi, hogy csorbuljanak a civilek jogai, a hatalom tovább nőjön, és a világ központosítása tovább folytatódjon.

Kitekintő a jövőbe - Orwell megjósolta, Kínában megvalósították, végcél az egész világ;
https://www.bitchute.com/video/Zjb5XX5ZSvSy/

De ez egy másik történet.

Akárhogy is, sok a véletlen egybeesés, és a "jövőbe látás". Most is.

A videóban ezekbe a véletlen egybeesésekbe pillanthatunk bele.

A videó készült: 2020. februárjában.
---

A "pandémia" forgatókönyve - avagy a világjárványok általános forgatókönyve - mert igen, mindig ugyanaz:
https://www.bitchute.com/video/xycvgPaXSlIV/

1 year, 6 months ago

Persze nem nehéz megjósolni valamit, ha te vagy az okozója!

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 7 months ago

Amint láthatod, a média BÁRMIT megtehet, és a vírus is pont úgy terjed, ahogy ŐK akarják!

Ha Trump kampányol, akkor a "vírus" megöl mindenkit. Ha a Fekete Életek Számítanak kommunisták és az Antifa(sisztá)-nak nevezett tőkommunisták tüntetnek miközben gyujtogatnak, rombolnak és embereket ölnek, akkor a "vírus" terjedése valójában még le is lassul.

Ha tényleg lenne egy "halálos világjárvány", akkor az amerikai média kiirtotta volna a Trump ellenes tüntetőket azzal, hogy azt mondja nekik, ne féljenek a vírustól, ha Trump ellen akarnak tüntetni.

Semmi ilyesmi nem történt.

Szóval ki az az agymosott, agyhalott ökör, aki ezek után elhisz bármit is, amit bármilyen fősodrású média mond bárhol?!

Teljesen mindegy, hogy doktor, professzor, szakértő, nővér, tudósító, akárki, aki a kormány zsebében van, az hazudik!

Az esetek száma NEM növekszik, és NINCS sokezer halálos áldozat CSAK AZÉRT, mert bemondja a tévé.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 8 months ago

Nem, az esetek száma NEM növekszik, és NINCS világjárvány csak azért mert bemondja a média!

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 8 months ago

https://wellnessforumhealth.com/about/pamela-popper/ - Dr. Pamela Popper

https://truth11.com/2020/12/27/the-lawsuit-that-could-end-covid-1984-with-dr-pam-popper/ - Dr. Pamela Popper

Minden, amit most látsz, az a sertésinfluenzánál elkövetett hibáik javítása. Van kamu teszt ami pozitívat mutat, van lezárás, hogy ne mehess be a kórházba, van korrupt média amit nem érdekel az igazság,

https://www.joy.hu/kristen-bell-insta-maradj-otthon-126123?utm_medium=hirstart - kisimítjuk a görbét

Anthony Fauci az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének az igazgatója Amerikában 1984 -óta. Röviden és tömören mindenki azt csinálja Amerikában a járvánnyal kapcsolatban, amit ő mond, a Föld többi állama - kevés kivétellel - pedig azt csinálja, amit Amerika. Vagyis miatta viselsz maszkot, tartasz távolságot, zárod be a vállalkozásodat, teszed tönkre a gazdaságot, szegényedsz el és maradsz otthon este 8 után.

Az AIDS betegséget NEM a HÍV vírus okozza (ez SEM összeesküvés elmélet, nincs tudományosan bizonyítva, hogy a HÍV vírus AIDS-et okoz és soha nem is volt):

https://blog.kareldonk.com/hiv-does-not-cause-aids/

https://www.bmj.com/rapid-response/2011/10/28/hiv-does-not-cause-aids

https://www.physicsforums.com/threads/ten-reasons-why-hiv-could-not-cause-aids-from-my-inbox.11498/

http://www.renewamerica.com/columns/fischer/120106

https://reason.com/1994/06/01/what-causes-aids-2/

Erről persze nem hallasz, mert ahogy mondta, az ellenvéleményeket eltüntetik.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 8 months ago

Koronavírus. Annyira sokismeretlenes egyenlet ez a jelenség, hogy a legtöbb dologgal kapcsolatban nem igazán van lehetőségünk biztosat állítani. Kérdéseket viszont feltehetünk. Mert ha válaszaink nincsenek is, a helyes kérdésfelvetések lehetővé tehetik, hogy legalább részben átlássuk a most zajló és az ezzel összefüggésben bekövetkező jövőbeli eseményeket.

Támogass minket: https://www.patreon.com/mediavadasz

1 year, 8 months ago

Eredeti cim: "Plandemic" (Tervezett jarvany). Mikki Willis ujsagiro interjuja Dr. Judy Mikovits mikrobiologussal. Magyar felirattal. A felvetel 2020. majus 4-en hetfon kerult publikalasra Kaliforniaban. Jatekido: 26 perc

2 years, 4 months ago