#jeroenpols

Viruswaarheid, 12 augustus 2022

Trollenleger gaat los

In dit weekoverzicht hebben Jeroen en Willem het over het geactiveerde trollenleger.

Zij zien een duidelijk verband tussen strafrechtadvocaten, oude media en internettrollen die op een hele duidelijke manier smaad en laster plegen in een verwoede poging om het kritische geluid de mond te snoeren. Ook de toneelstukken van de Nederlandse zowel als de internationale politiek komen langs en de effecten van Agenda 2030.

1 day, 9 hours ago

Viruswaarheid, 5 augustus 2022

In dit weekoverzicht bespreken Jeroen en Willem de politiek en gaan in op het protest in Almelo en de boerenprotesten in het algemeen.

Het trollenleger gaat in overdrive en radicaliseren flink.

Agenda 2030 gaat in stroomversnelling, geopolitiek ligt het niet op een lijn.

Het verhaal rondom de Oekraïne staat op instorten.

Na Covid19, CO2 en stikstof lijkt water het volgende middel om het volk te knechten.

5 days ago

Viruswaarheid, 29 juli 2022

Jeroen en Willem bespreken zoals elke week politiek, propaganda, censuur, internationaal nieuws, Agenda 2030, de boerenopstand en medische en juridische zaken. Er is een bonanza van nepnieuws, waarbij er een paar hele opmerkelijke berichten zijn. Het heeft er alle schijn van de de NCTV samen met de media een “false flag” uitvoert op het boerenprotest. Dus bij deze een dringende oproep om achter de boeren te blijven staan en ze te blijven steunen.

2 weeks, 1 day ago

Viruswaarheid, 27 juli 2022

In het juridisch weekjournaal bespreken Jeroen en Willem drie rechtszaken. De eerste is de zaak van de Amsterdamse taxi’s die is gewonnen en die heel duidelijk laat zien hoe Sharon Dijksma en de haren via de gemeente hebben gepoogd de gelaagde handhaving van onrechtmatige en onwettige maatregelen erdoorheen te drukken. Dit dossier stamt uit 2014 en is een van de dossiers die als blueprint heeft gediend voor wat er in de Covid crisis naar voren kwam, namelijk het indirect dwingen via bedrijfsbranche organisaties. Daar heeft de rechter uiteindelijk toch een streep door gezet door terecht op te merken dat dit in strijd is met allerlei beginselen van de rechtsstaat. De enige uitkomst zal moeten zijn dat hetzelfde met alle Covid maatregelen ook gaat gebeuren.
De tweede zaak gaat over het vonnis in het hoger beroep in de zaak van Joop.nl, oftewel BNN Vara, waar de rechter op hele curieuze wijze krampachtig probeert te stellen dat Engel niet mag winnen, en hoewel Joop over de schreef is gegaan en zich schuldig heeft gemaakt aan laster en smaad, daar verder geen consequenties aan verbonden zijn. Dus weer een vonnis om in te lijsten.
De derde zaak gaat over het beste vonnis tot nu toe tijdens de Corona crisis: een rechter in Florence heeft geoordeeld dat vaccinmandaten niet toegestaan zijn omdat het gaat over experimentele, gen therapeutische injecties die schadelijk kunnen zijn en zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben. Gezien de ingrediënten nog niet bekend zijn is er geen informed consent mogelijk. De beroepsgroep van de ontslagen psycholoog had moeten weten dat de mandaten geen effect hebben aangezien een geïnjecteerde nog steeds ziek kan worden en de ziekte ook nog steeds kan doorgeven. Als laatste wordt er een uitspraak gedaan over de onrechtmatigheid van het discrimineren op basis van de medische status of van de vaccinatiestatus. Daarmee worden alle punten die VW in de rechtszaken hebben aangevoerd bevestigt en wordt er gehakt gemaakt van het prikken en de qr-code.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

2 weeks, 3 days ago

Viruswaarheid, 22 juli 2022

In dit journaal komt de politiek aan bod, de WOB stukken laten de criminele intentie van de overheid zien en het internationale nieuws wordt doorgenomen. De WEF-coup lijkt gestalte te krijgen bij het overnemen van Sri Lanka. Het goede nieuws is dat allerlei pogingen lijken te falen, vooral in de VS verkeert Biden in zwaar weer. In Europa kondigen een aantal landen aan dat maatregelen zoals mondkapjes, prikken en testen weer terug zullen komen. In het medische gedeelte wordt bevestigd dat de lock downs niet hebben gewerkt, dat de injecties dodelijk kunnen zijn, voor trouwe kijkers niets nieuws onder de zon. Er komt een internationaal congres met internationale en nationale sprekers en experts, zie www.voorwaarheid.nl voor het programma en de kaartverkoop. Aanstaande zaterdag is een groot protest in solidariteit met de boeren dat wereldwijd is opgepakt.

3 weeks, 2 days ago

Corona Investigative Committee, July 9, 2022

The farmers' protests in the Netherlands and the background: about the expropriation of a third of the farmers on the basis of intended savings on nitrogen and protest reactions by farmers, about (armed) police violence.

The Corona Commission was founded on the initiative of lawyer and economist Viviane Fischer and lawyer Dr. Reiner Fuellmich. It is examining the evidence regarding the Corona crisis and measures.

1 month ago

Viruswaarheid, 8 juli 2022

Jeroen en Willem bespreken de politieke perikelen, propaganda en censuur. Zij gaan specifiek in op alle Twitter-misdrijven. Zowel het internationale nieuws wordt doorgenomen als ook Agenda 2030 en de medische vergrijpen. Het vonnis uit Uruguay is heel goed nieuws: onder 13 jaar mag er niet meer geprikt worden omdat Pfizer weigerde de gegevens aan te leveren. Zij bespreken het boerenprotest en de stikstofcrisis, die vooral een beleidszwendel is, dat laten zij zien aan de hand van een aantal plaatjes.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

1 month, 1 week ago

Viruswaarheid, 1 juli 2022

Tijdens dit weekjounaal besteden Jeroen en Willem natuurlijk bijzondere aandacht aan het boerenprotest. Zij nemen de Agenda 2030 items door, de opmerkelijke uitspraken uit Amerika, maar ook uit Nederland, het medisch bedrog dat kraakt en piept en zij bespreken de publicaties van de oversterftes. Ook de firma "List en Bedrog" in de politiek komt aan bod.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

1 month, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 25 juni 2022

In deze extra uitzending bespreken Jeroen en Willem het rapport dat is gemandeerd door de motie van Omzigt om de oversterfte aan het eind van 2021 te onderzoeken. Het rapport is gemaakt door CBS en het RIVM en het beantwoordt eigenlijk een andere vraag, namelijk: "Leiden de vaccinaties tot meer sterfte of leidt de vaccinatie tot voorkomen van Covid-doden?" Die vraag was niet perse gesteld en wordt ook niet beantwoord, maar ze claimen het toch. Jeroen en Willem gaan vooral in op de vier hoofdpunten: het her-labelen via de WHO-codes, het niet vrijgeven van de bron-data, het gebruik maken van aannames en prognoses alsof het harde feiten zijn en het hele concept van oversterfte presenteren alsof dat een absoluut getal is, terwijl dat niet zo is. Zij laten aan de hand van de codes en demografische gegevens zien dat door te manipuleren met de verwachting en door de doden te her-labelen er pieken worden gecreëerd die in feite data-epidemieën zijn en dat er niets aan de hand is qua epidemie, maar dat er aan het eind van 2021 wel een trend lijkt te zijn van meer sterfte die niet veroorzaakt wordt door Covid-19. Men weigert de meest voor de hand liggende conclusie te trekken, namelijk dat dit de doden zijn verkregen door de derde prikcampagne van de 400.000 immuun gecompromitteerden.

1 month, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 10 juni 2022

In dit overzicht weer een aantal onderwerpen in de categorieën: Politiek, Propaganda en Censuur, Internationaal, Agenda 2030 en Juridisch. Vanavond bespreken Jeroen en Willem onder anderen de inflatie, Wob document NCTV, ombudsman, ON, en over het conceptvoorstel wijziging Wet Publieke Gezondheid.

2 months ago

Viruswaarheid, 8 juni 2022

In deze extra uitzending praten Jeroen Pols en Willem Engel over psychologie, ideologie en beleid.

2 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 8 juni 2022

Dit is het vervolg op de aflevering "Ideologie - One world, one health". Jeroen en Willem gaan in op verschillende aspecten, zoals wat de doelen zijn van de mensen binnen de "One health"-groepering: hoe dit tot beleid is geïmplementeerd, welke veranderingen er te zien zijn in het medisch-ethisch denken en welke psychologische beïnvloeding er wordt gebruikt om de zichtbaarheid van beleid te verminderen. Zo wordt het volk steeds meer als vee behandeld, door mensen niet meer te betrekken bij de argumentatieve discussie in het politieke spectrum.

https://www.wrr.nl/binaries/wrr/documenten/publicaties/2010/02/07/hoe-mensen-keuzes-maken/Hoe-mensen-keuzes-maken.pdf

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://www.cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

2 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 3 juni 2022

Deze week spreken Jeroen en Willem onder andere over de onthulling over "Pegasus", een softwareprogramma waarmee iedereen in Nederland afgeluisterd wordt. In het internationale nieuws komt de schandelijke nederlaag van de WHO aan bod, gekkigheid rond de Oekraïne en censuur en propaganda. Zij laten aan de hand van een aantal websites zien dat er anti-gedateerd wordt en op deze manier geschied- en bewijsvervalsing plaatsvindt. In het onderdeel juridisch nieuws nemen zij een aantal opmerkelijke rechtszaken in de VS door: de rechtszaak van Jort Kelder, van de KLM tegen vaccinatieplicht bij nieuw personeel die is gewonnen en ook de aanstaande rechtszaak van 20 juni tegen Willem Engel. In het medische gedeelte verklaren zij de reden van de apenpokken - namelijk om angst en teststructuur overeind te houden. Ook bespreken zij het falen van de prikken. Tot slot nodigen zij iedereen uit voor de demonstatie in Leeuwarden op zondag 5 juni.

2 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 29 mei 2022

Vanavond gaat het over medische berichten in de media. Willem en Jeroen lichten deze berichten toe.

https://fb.watch/djBcTuae_c/

2 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 20 mei 2022

Jeroen en Willem bespreken in dit weekjournaal bekende onderwerpen zoals de politiek, de propaganda en censuur, internationaal en medisch nieuws, agenda 2030 en juridisch onderwerpen. Zij zoomen in op de sms-gate en het andere grensoverschrijdend gedrag van meerdere politici.

https://fb.watch/d7FXkOxXMI/
https://media.videowaarheid.nl/uploads/2022/05/2022-05-20-Weekoverzicht-week-20.pptx

2 months, 3 weeks ago

Café Weltschmerz, 17 mei 2022

Binnenkort is er een kort geding van de pilotenbond tegen KLM. KLM kondigde in april jl. aan dat nieuw personeel voortaan gevaccineerd moet zijn. In strijd met de CAO die vaccinatie als een kwestie van vrijwilligheid regelt. De kwestie van de vaccinatieplicht is daarmee nog altijd actueel. In dat kader worden in deze uitzending een aantal gerechtelijke uitspaken uit het buitenland behandeld die tegen het dominante corona narratief ingaan en op dit moment interessante argumenten tegen vaccinatieplicht opleveren. Last but not least wordt een recente gerechtelijke uitspraak behandeld waarin het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) benadrukt dat in acute crisissituaties de toetsingsplicht voor de rechter ten aanzien van de genomen maatregelen juist nog zwaarder telt dan normaal, temeer omdat van regering en parlement dan geen diepgaande discussie en besluitvorming kan worden verlangd. Uiteraard ziet dat ook op de kwestie van verplichte vaccinatie, mocht dat aan de orde zijn.

Bronnen:

EHRM, 15 maart 2022 (klik op: here) : https://hudoc.echr.coe.int/eng-press#{%22sort%22:[%22kpdate%20Descending%22],%22itemid%22:[%22003-7285299-9926890%22]}
United States of America v. Karl Brandt, et al oftewel het artsenproces, 20 August 1947, onder Permissible medical experiments, p. 181 en 182: https://www.legal-tools.org/doc/c18557/pdf
Ezekiel J. Emanuel and Christine Grady, Four Paradigms of Clinical Research and Research Oversight, Cambridge Quarterly of Healthcare Ethics 2006, p. 93: https://collab.its.virginia.edu/access/content/attachment/6c8b7f20-0de5-43a8-9d6e-7812621c0002/Syllabus/db1e5d48-2f23-4279-ad97-72c7246865a5/EmanuelGrady-FourParadigmsofClinicalResearch.pdf?fbclid=IwAR1h2R9_RYVLN09yr5SabXSzoYrG7qJZy_Aqg42rJXfqdRlvOpl5-Bs2uJM
EHRM, 8 april 2022, rov. 278, 288, 279 en 293, p. 62, 63, 65 en 66: https://www.courthousenews.com/wp-content/uploads/2021/04/VAVRICKA-CZ.pdf
Zie in dit verband ook: https://viruswaarheid.nl/juridisch/de-hogere-moraal-van-verplichte-tsjechische-kindervaccinatie-uitgelegd/
The Supreme Court of the US, 13 januari 2022, onder II, A, 1e, 2e en 4e alinea, p. 5 en 6: https://www.supremecourt.gov/opinions/21pdf/21a244_hgci.pdf
The High Court of New Zealand, Wellington registry, 25 februari 2022, onder Conclusion, rov. 105 en 106: https://www.courtsofnz.govt.nz/assets/Uploads/2022-NZHC-291.pdf
The Supreme Court of India, 2 mei 2022, onder Conclusion, rov. iii en v, p. 42 en 43:https://www.livelaw.in/pdf_upload/439-jacob-puliyel-v-union-of-india-2-may-2022-416511.pdf
Consiglio di Giustizia Amministrative per la regione Sicilia, 22 maart 2022, onder PQM, sub a., p. 71: https://www.studiosparti.it/wp-content/uploads/2022/03/Ordinanza-rimessione-alla-Corte-Costituzionale-CGA-N.-012722021-REG.RIC..pdf
en https://www.covid19litigation.org/case-index/italy-administrative-justice-council-region-sicily-order-no-3512022-2022-03-16
en de rechterlijke verplichting om te toetsen

https://shorturl.at/goEN5

2 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 13 mei 2022

Jeroen en Willem nemen internationaal nieuws door, spreken over politiek, propaganda, censuur, Agenda 2030 en medische en juridische zaken. Zij zoomen in op een aantal WOB-stukken waarin werkelijk niets te lezen is aangaande de demonstraties van 21 juni 2020 en 14 maart 2021.

https://fb.watch/c_pUar4vwj/

3 months ago

Viruswaarheid, 8 mei 2022

Voor de verandering dit weekoverzicht een keer op zondag. Jeroen vers van vakantie terug.
Waar hebben beiden het deze week over?
Ze bespreken de politieke situatie, de censuur en propoganda. Ook nemen ze het internationale nieuws door en berichten rond agenda 2030. Er komen ook juridische en medische aspecten aan bod.

https://media.videowaarheid.nl/uploads/2022/05/2022-05-08-Weekjournaal-week-18.pdf

3 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 29 april 2022

In het weekjournaal hebben Jeroen en Willem het over politiek, propaganda en censuur, over The Ministry of Truth en de overname van Twitter, het debacle van de MRNA injecties, internationale informatieoorlogen en de vorderingen van Agenda 2030.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

https://cafeweltschmerz.nl/videos/jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-5/

3 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 22 april 2022

Het is weer vrijdag dus tijd voor het weekoverzicht. Jeroen belt in vanuit Duitsland. Samen met Willem neemt hij het nieuws van de week door.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
- politiek
- agenda 2030
- juridische zaken
- internationaal nieuws
- het klimaat
- en propaganda

https://fb.watch/cyLs9_RHvc/

3 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 19 april 2022

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols (of mr. Hanno Wisse) en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Ditmaal met Willem Engel als derde gesprekspartner gelet op het onderwerp van vandaag.

Vandaag (in deel 26) wordt ingegaan op het arrest d.d. 19 april 2022 van het Gerechtshof Den Haag. Het is belangrijk om eerst de uitzending van gisteren (medisch weekjournaal) te bekijken omdat daarin al veel duiding gegeven wordt: https://videowaarheid.nl/video/medisch-weekjournaal-inzake-de-gezondheidsraad-en-het-cbg/

Deze uitzending gaat over het arrest inzake het hoger beroep (in kort geding) tegen de individuele leden van de Gezondheidsraad, het CBG en de Staat (inzake de onmiddellijke opschorting van de injectiecampagne om mensen nog langer in te spuiten met experimentele gentherapie zo lang niet duidelijk is wat de lange termijn gevolgen hiervan zijn).

Deze door ons opgestarte juridische procedure is het directe gevolg van het feit dat de Staat zich telkens weer ‘verstopt’ achter de zogenaamd ‘heilige’ adviezen van het OMT, de Gezondheidsraad en nog een aantal van dit soort louche clubs, terwijl er overduidelijk sprake is van perverse financiële prikkels en van belangenverstrengeling, zoals óók reeds het geval was ten tijde van de Mexicaanse griep (toen stond ongeveer de helft van de zogenaamd onafhankelijke wetenschappers op de payroll van Big Pharma).

Vrijwel alle adviezen van de Gezondheidsraad zijn onrechtmatig nu er aan geen van de 7 wettelijke criteria is voldaan (hetgeen wij uitvoerig hebben bewezen in een bijna 100 pagina tellende dagvaarding). Het Gerechtshof durft echter niet in te gaan op de INHOUD van de zaak, maar gaat enkel in op de vraag of Viruswaarheid wel of niet ontvankelijk is. Absurd genoeg zijn Viruswaarheid, de NVKP en Jeroen Pols als eisers in hoger beroep alsnog niet-ontvankelijk verklaard, terwijl zij in eerste aanleg wel ontvankelijk waren. Er zal daarom op zeer korte termijn nog aangifte worden gedaan door Viruswaarheid tegen deze 3 rechters: dhr. P. (Paul) Glazener (voorzitter), dhr. M.Y. (Michel) Bonneur en mw. M.E. Honée. Laatstgenoemde blijkt ook weer allerlei dubieuze nevenbetrekkingen te hebben.

Het is absurd te noemen dat deze injecties überhaupt zijn toegevoegd aan het Rijksvaccinatieprogramma, aangezien géén van de middelen definitief is goedgekeurd (de meeste clinical trials worden immers pas tussen december 2022 en maart 2024 voltooid) en er is nu alleen sprake van een Emergency Use Authorisation (EUA) ofwel een voorlopige toelating waarbij de therapeutische indicatie ‘actieve immunisatie’ is. Tijdens de rechtszaak is erop gewezen dat de experimentele gentherapeutische injecties niet voldoen aan ook maar een van de gestelde voorwaarden voor voorlopige toelating.

https://cafeweltschmerz.nl/videos/criminelen-in-togas-maria-louise-genet-willem-engel-jeroen-pols/

3 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 18 april 2022

In deze uitzending blikken Jeroen en Willem vooruit op het vonnis van morgen, dinsdag 19 april met betrekking tot het hoger beroep inzake de Gezondheidsraad en het CBG. Het WOB-verzoek naar de verslagen van het CBG laat zien dat verslag 984 ontbreekt, en volgens hen zelfs niet bestaat. Wat staat daar dan in?
De datum waarop die meeting had moeten plaatsvinden was er wel een meeting van de Commissie Gentherapie met de WHO, FDA en andere partners over de definitie van gentherapie.
Daarnaast nemen we het meest recente SEC rapport door van BioNTech. Hierin komt duidelijk naar voren dat alle middelen alleen door EUA (Emergency Use Authorization) op de markt zijn en er geen garanties gegeven kunnen worden, omdat we spreken over experimentele middelen.

https://fb.watch/cu19cApXkj/

3 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 15 april 2022

In het weekjournaal van 15 april 2022 bespreken Willem en Jeroen het internationale nieuws, de Nederlandse politiek, de rechtszaken die zij aan het voeren zijn, de opmerkelijke seponeringen vanuit het OM , met name rond 23 maart 2022 en de misstanden in de strafzaak tegen Willem Engel. Ook de vorderingen van Agenda 2030 komen aan bod en de heren sluiten af met de uitgangsagenda: welke demonstraties vinden plaats, waar vinden ze plaats en waar kan je je voor inzetten.

Onderwerpen

* De diverse aangiftes die Willem heeft gedaan de afgelopen week
* De gang van zaken in Penitentiaire inrichtingen
* In de eerste week dat Willem vast zat werden maar liefst vier lopende procedures tegen de staat afgewezen. Toeval???
* Diverse nieuwsberichten uit de politiek.
* Een reeks berichten uit het buitenlandse nieuws.
* Agenda 2030
* Medische berichten
* En tot slot een oproep voor het 'It Ain't Right' protest op 1 mei 2022 in Amsterdam

https://fb.watch/cpv15lEUYK/

4 months ago

Viruswaarheid, 8 april 2022

Vanavond nemen Jeroen en Willem de week door. In deze aflevering gaat het over politiek, internationaal nieuws, medische informatie, juridische zaken en natuurlijk de stand van agenda 2030… Liggen we op schema en wat kunnen we er aan doen.

https://fb.watch/cgddgwuNzy/

4 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 1 april 2022

In deze uitzending gaat het over de rechtszaak van het OM tegen Willem Engel, vooral over de zaken die niet volgens het boekje zijn gegaan: het lekken van informatie naar derden, in dit geval de pers, en de “trial by media”. Daarnaast werd het internationale nieuws besproken, in Duitsland, Frankrijk en Canada worden ook dissidenten opgepakt. Ook de politiek in Nederland komt langs.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

https://cafeweltschmerz.nl/videos/jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-3/

4 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 25 maart 2022

In dit weekoverzicht gaat Jeroen het hebben over de arrestatie van Willem, Amnesty en bespreekt hij ook de vervroegde uitspraak met betrekking tot de rechtszaak over de demonstraties van 21 en 28 juni 2020, waarvoor het Hoger beroep op 9 maart 2022 diende.

https://fb.watch/bZRTiW3tY3/

4 months, 3 weeks ago

Reiner Fuellmich en Viviane Fischer laten zich bijpraten over de huidige situatie in Nederland door Jeroen Pols (Viruswaarheid.nl). Ze praten onder andere over de coronamaatregelen, diverse rechtszaken en vanzelfsprekend over de arrestatie van zijn collega Willem Engel. Duits gesproken, Nederlands ondertiteld.

4 months, 3 weeks ago

Reiner Fuellmich en Viviane Fischer laten zich bijpraten over de huidige situatie in Nederland door Jeroen Pols (Viruswaarheid.nl). Ze praten onder andere over de coronamaatregelen, diverse rechtszaken en vanzelfsprekend over de arrestatie van zijn collega Willem Engel. Duits gesproken. Video met Nederlandse ondertiteling: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2022/03/24/jeroen-pols-in-gesprek-met-reiner-viviane-nl-subs/

4 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 22 maart 2022

Crisis Compilatie met o.a. de speech van Jeroen Pols afgelopen zondag 20 maart in Amsterdam.

https://fb.watch/bWvvQWcJQd/

4 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 20 maart 2022

- Bijna twee jaar vechten Willem en ik voor het behoud van de rechtsstaat, voor een leefbare en menselijke samenleving.
- We voerden meer dan twintig rechtszaken. Onophoudelijk hebben we informatie verspreid
- Informatie en kennis waar u recht op heeft maar waarvan het regime Rutte niet wil dat u die krijgt.
- En dat was niet altijd even makkelijk, maar we bleven overeind. We gingen door.
- We hielden er rekening mee, maar toch heeft de arrestatie van Willem afgelopen woensdag mij geschokt.
- Hij is niet de eerste. Eline en Max, Huig Plug en andere activisten gingen hem voor. Arrestaties zijn aan de orde van de dag.
- Als we niet oppassen, wordt dit het nieuwe normaal.
- Maar hiermee overschrijdt het regime Rutte een duidelijke rode lijn. En dit mogen we niet accepteren.

https://fb.watch/bTkz47dh8c/

4 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 18 maart 2022

Zoals verwacht gaat Jeroen in op de aanhouding van Willem op 16 maart 2022, vandaag (18-03) werd Willem voorgeleid. Hij is daarop in bewaring gesteld, wat inhoud dat hij voorlopig nog 14 dagen vast zit. Willem is aangehouden onder andere door de aangifte van Norbert Dikkeboom. Een en ander wordt door Jeroen belicht.

https://fb.watch/bRaWc1H9k7/

4 months, 4 weeks ago

BPOC2020, 16 maart 2022

Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie

Extra Nieuwsflits 16 maart 2022 - Interview Jeroen Pols n.a.v. arrestatie Willem Engel

https://www.bpoc2020.nl

5 months ago

Café Weltschmerz, 16 maart 2022

Vanochtend om 11h15 is Willem Engel in Rotterdam in hechtenis genomen terwijl hij onderweg naar huis was na het stemmen voor de gemeenteraadsverkiezing.
De reden voor zijn arrestatie blijkt een beschuldiging van ‘maandenlange opruiing’ te zijn. Waarom Engel juist nu wordt opgepakt, en niet eerder, is onduidelijk. Waarom hij überhaupt wordt opgepakt, is een nog betere vraag.
Pieter Stuurman bespreekt Willems arrestatie met jurist Jeroen Pols, oud advocaat Frank Stadermann en Max von Kreyfelt.

https://fb.watch/bO0HYKaZqR/

5 months ago

Viruswaarheid, 15 maart 2022

De rechtszaak van 9 maart 2022 tegen de Veiligheidsraad Den Haag wordt nabesproken.

https://fb.watch/bMGjfFkeW_/

5 months ago

Viruswaarheid, 10 maart 2022

Rico (Potkaars) interviewt Willem en Jeroen voor en na de rechtszaak tegen de Veiligheidsregio Den Haag van 9 maart en blikt vooruit naar de rechtszaak tegen de Gezondheidsraad van 10 maart.

https://fb.watch/bFRaEgmOWK/

5 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 10 maart 2022

Hoger beroep civiele zaak over coronavaccins, dd 10 maart 2022

https://fb.watch/bFEbpGpD47/

5 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 4 maart 2022

Jeroen en Willem bespreken in deze aflevering onder andere censuur en politiek theater, Rusland, Oekraïne, One World Gouvernement, demonstratie recht, asymptomatische transmissie en ook over de vergrote kans op sterven door de prik.

https://fb.watch/byXXLhw36p/

5 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 27 februari 2022

In deze aflevering worden onder andere de Wob verzoeken behandeld die betrekking hebben op vaccin deals en de betrokkenheid van de Bil & Melinda Gates Foundation.

https://fb.watch/bwYVUnV3Ng/

5 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 25 februari 2022

Jeroen Pols en Willem Engel nemen de week door.

https://fb.watch/bpD07ddQND/

5 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 22 februari 2022

Huishoudelijke mededelingen (3 stuks):
A. Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor de Algemene Juridische Avond (Q&A) bij Sociëteit Weltschmerz (Schiphol-Rijk) op woensdagavond 16 maart 2022: shorturl.at/fyBEW
B. Op dinsdag 1 maart 2022 zal deel 2 van de cursus Politie Interventies, Demonstratierecht & Europese Rechtspraak worden gegeven nabij Utrecht (kosten: € 30). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Zet je telefoonnummer s.v.p. in de mail zodat er aanvullende informatie kan worden verschaft.
C. Op vrijdag 4 maart 2022 van 13-17 uur zal er nabij Schiphol-Rijk een cursus "Grond- en Mensenrechten" worden gegeven (kosten 55 euro). Hiervoor is de aanschaf van wettenbundels (liefst van Kluwer) noodzakelijk. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Zet je telefoonnummer s.v.p. in de mail zodat er aanvullende informatie kan worden verschaft.
Inhoud: Juridisch Weekjournaal d.d. 22 februari 2021
Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.
Voor de eerdere 20 afleveringen van het Juridisch Weekjournaal wordt verwezen naar de website van Café Weltschmerz of Videowaarheid.
Vandaag (in deel 21) wordt ingegaan op de rechtszaak die aanstaande 9 maart 2021 (middag) zal worden gehouden in Den Haag terzake van de juridisch relevante zaken rondom de twee demonstraties van Viruswaarheid op 21 juni en 28 juni 2020. Bijna twee jaar later komt deze zaak eindelijk een keer op zitting. Er zal worden ingegaan op de (onrechtmatige) noodbevelen en op de last-minute provocaties aan de zijde van de overheid of de politie (veelal Romeo's; agenten in burgerkleding die voor onrust zorgen, waarna de boel escaleert). Zodra er een link bekend is naar de livestream van de zitting is, dan zal deze worden gedeeld.
De PowerPoint van vandaag is te vinden op de website van videowaarheid.nl.
Bronnen:
~ Aflevering Café Weltschmerz d.d. 23 februari 2022 over het psychologische fenomeen "gaslighting" (interview van Kiki Scheepens met Daan van Deursen): [TO DO CWS: linkje toevoegen]
~ Actrice Evangeline Lily (hoofdrolspeelster Kate van 2004-2010 in de TV-serie Lost) spreekt zich uit tegen de tirannieke houding van Justin Trudeau: https://fb.watch/bkf0xJriov/ (over de antidote tegen vooringenomenheid; te weten: kennis. Dat uit wederzijds respect en begrip bestaat en aleen maar kan ontstaan door naar elkaar te luisteren.
~ Rapport Venice Commission (97 pagina's): Strasbourg / Warsaw, 8 July 2019 CDL-AD(2019)017, Study n° 581/2010, EUROPEAN COMMISSION FOR DEMOCRACY THROUGH LAW (VENICE COMMISSION), OSCE OFFICE FOR DEMOCRATIC INSTITUTIONS AND HUMAN RIGHTS (OSCE/ODIHR): GUIDELINESON FREEDOM OF PEACEFUL ASSEMBLY (3rd EDITION), website: shorturl.at/jI258
~ Evaluatie WOM 2016 shorturl.at/btGN4

5 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 20 februari 2022

Jeroen en Willem nemen de week door, week 7 extra (Volledige beschrijving op https://videowaarheid.nl/)

In deze aflevering worden onder andere de Wob verzoeken behandeld die betrekking hebben op app consultancy, mondkapjes, gedragsonderzoeken en de beleidsdoelen (vaccinatieplicht). Ook komen digitale identiteit en medische ethiek als dekmantel voor de schuld presumptie aan bod.

Aan het begin van de video vertelt Willem dat onze facebook pagina zonder opgaaf van redenen verwijderd is. We hebben nog een facebookpagina Viruswaarheid 2.0 https://www.facebook.com/Viruswaarheid-20-113266477112887

En natuurlijk zijn al onze video’s te vinden op https://videowaarheid.nl/

https://fb.watch/biu3hhc2il/

5 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 19 februari 2022

Vandaag ligt de focus op Ernst Kuipers, Canada, antisemitisme, cijfers, VAIDS, PCR zwendel en internationaal nieuws.

https://fb.watch/bgN8UShrV7/

5 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 8 februari 2022

In deze aflevering van het Juridisch Weekjournaal neemt Willem Engel het stokje over van Maria Louise Genet en blikt hij samen met Jeroen Pols vooruit op het verweer van de staat.

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

6 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 5 februari 2022

Schokkende onthullingen rond: testen, mondkapjes, asymptomatische overdracht, serologie, medicatie maar vooral de NCTV. Ook zijn er weer genomineerden!

https://fb.watch/a_HGrDv992/

6 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 4 februari 2022

In deze aflevering behandelen Jeroen en Willem onder andere de volgende onderwerpen: Politiek, internationaal nieuws, GGD gate, Pfizer Gate, bijwerkingen, censuur en propaganda.

https://fb.watch/aZx4s869kj/

6 months, 1 week ago

Café Weltschmerz / Viruswaarheid, 1 februari 2022

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

6 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 31 januari 2022

Deze aflevering gaat over het internationale nieuws, agenda 2030 en de QR code. Ook wordt er nog ingegaan op juridische zaken en de WOB verzoeken.

https://fb.watch/aTYHXtLFMY/

6 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 25 januari 2022

Juridisch Weekjournaal van 25-1-2022. Minister koos bewust voor catastrofaal beleid!

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.
Huishoudelijke mededelingen (2 stuks):
A. Op vrijdag 28 januari 2022 van 13-17 uur zal er nabij Utrecht een cursus "Omgaan met Politie Interventies tijdens demonstraties" worden gegeven (kosten 55 euro). Hiervoor hoeft geen huiswerk te worden gemaakt en wettenbundels zijn niet noodzakelijk (maar wel handig). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Zet je telefoonnummer s.v.p. in de mail.
B. Er zijn weer kaartjes beschikbaar voor de Algemene Juridische Avond bij Sociëteit Weltschmerz (Schiphol-Rijk) op woensdagavond 16 februari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan via de volgende link: https://luistervrijbijmij.nl/.../algemene-juridische.../. Bij succes wordt deze avond ook herhaald op 16 maart 2022.
De bedoeling van deze bijeenkomsten is om mensen een juridische weerbaarheidstraining te geven zodat ze zich beter kunnen verweren op het moment dat ze in een lastige positie terechtkomen (zoals een arrestatie, insluiting tijdens een demonstratie, verweer tegen boetes, schending grond- en mensenrechten, buitensporig politiegeweld, injectieschade etc.).
Deze bijeenkomst is een herhaling van de twee eerdere kennismakingsbijeenkomsten om anderen ook de kans te geven om de avond te kunnen bijwonen. Er worden geen opnames gemaakt, zodat de anonimiteit van alle deelnemers en juristen gewaarborgd blijft.
Tijdens de algemene avond wordt heel kort een algemeen perspectief geschetst op de situatie waarin we ons bevinden en de stand van de rechtsstaat in Nederland. Daarna wordt het aanbod aan juridische cursussen gepresenteerd. Verder is er ruimte voor interactie met de zaal. Er zijn ook juristen aanwezig uit de rechtspraktijk die praktische juridische vragen kunnen beantwoorden. Inschrijflijsten voor de cursussen zullen klaarliggen.
Tevens wordt de gelegenheid te baat gegrepen om juridische probleemvelden te verkennen. Dit kan dan weer aanleiding vormen voor ontwikkelen van nieuwe cursussen.

https://fb.watch/aM8aXQSVWU/

6 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 22 januari 2022

Weekoverzicht, 22-01-2022

Wat is het, waar komt het vandaan? Waarom zijn er zoveel in NL?

Wie worden daar berecht en voor welke misdrijven?

Daarnaast natuurlijk de wekelijkse nominaties voor de Anton Mussert prijs.

https://fb.watch/aKaGw9YE1u/

6 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 21 januari 2022

Jeroen en Willem nemen de week door. Onderwerpen zijn politiek, internationaal nieuws, juridische zaken, testen. Met speciale aandacht voor de veroordeling van Max en Eline en de demonstratie in Bremer haven.

https://fb.watch/aHYd8cdMde/

6 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 18 januari 2022

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

Huishoudelijke mededelingen:

A. Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar voor de Algemene Juridische Avond bij Sociëteit Weltschmerz (Schiphol-Rijk) op woensdagavond 19 januari 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan via de volgende link: https://luistervrijbijmij.nl/optreden/algemene-avond-juridische-weerbaarheid/?wcs_timestamp=1642618800 Bij succes wordt deze avond ook herhaald op 26 januari 2022.
De bedoeling van deze bijeenkomsten is om mensen een juridische weerbaarheidstraining te geven zodat ze zich beter kunnen verweren op het moment dat ze in een lastige positie terechtkomen (zoals een arrestatie, insluiting tijdens een demonstratie, verweer tegen boetes, schending grond- en mensenrechten, buitensporig politiegeweld, injectieschade etc.).

B. Op vrijdag 21 januari 2022 van 13-17 uur zal er nabij Utrecht een cursus "Grond- en mensenrechten" worden gegeven (kosten 55 euro). Hiervoor dient men van tevoren een Zoom-college van ongeveer 7 kwartier te kijken en dient men 2 wettenbundels aan te schaffen: (https://shop.wolterskluwer.nl/Collegebundel-sNPKLCOLBU/).

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Bij 20 deelnemers gaat de cursus door. Zet je telefoonnummer svp in de mail, want het is nog niet zeker of de cursus doorgaat. Je krijgt ook nog een handige matrix toegestuurd met daarin alle grond- en mensenrechten. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kan men dit filmpje bekijken (NB de data in dit filmpje zijn verouderd): https://youtu.be/WNFd8mkDlO0

https://fb.watch/aC_lFWpcvh/

6 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 15 januari 2022

Met Jeroen, Willem en Jacob

https://fb.watch/az0zsUbuRy/

7 months ago

Viruswaarheid, 14 januari 2022

In dit weekoverzicht gaat het onder anderen over de vele documenten die binnengekomen zijn na alle WOB verzoeken, het 'schoolbesluit wordt er even uitgelicht.. Er worden later nog wat uitzendingen aan geweid. Artsen vragen Spotify om coronaregel tegen corona onzin Joe Rogan. Verder nog over de versoepelingen en de veteraan Arjen Smits die vastzit en nog veel meer..

https://fb.watch/aypjnucMKq/

7 months ago

Viruswaarheid, 11 januari 2022

Deze aflevering gaat over het onderzoek van de VAERS data, dat is de bijwerkingen van vaccins database uit de VS. Daar is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer ernstige schade veroorzaken en dat er een hele grote heterogeniteit is tussen de batches. Dat in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten, die bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is en dat we dus te maken hebben ten eerste met een misdrijf, ten tweede dat de injecties moeten worden gestopt en ten derde dat alles teruggehaald en vernietigd moet worden.

Café Weltschmerz
https://cafeweltschmerz.nl/videos/data-analyse-bewijst-dodelijke-opzet-jeroen-pols-en-willem-engel/

7 months ago

Viruswaarheid, 7 januari 2022

Willem en Jeroen nemen de week door – WEF, RIEC en politiek

https://fb.watch/aotuM43Vuo/

7 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 31 december 2021

In deze uitzending van 31 december 2021 bespreken Jeroen en Willem het World Economic Forum.

Vier pijlers worden besproken:

1. De brieven
2. Wat is het World Economic Forum.
3. Wie is het World Economic Forum.
4. Hoe zit het qua wetgeving.. denk aan ondermijning, landverraad en om welke wetsartikelen gaat het.

https://fb.watch/afZFUOXf6O/

7 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 28 december 2021

Hoe heeft deze rechter haar (rechten)diploma ooit behaald? – Maria Louise en Jeroen Pols

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

In de eerste 10 delen van deze reeks bij Weltschmerz is het Dossier (On)Gezondheidsraad besproken, waaronder de sommatiebrief, de dagvaarding in de bodemprocedure, de dagvaarding in de kort geding procedure, de zitting op 8 november 2021, de rol van het CBG, Kamerdebatten, wetgeving en andere bijbehorende zaken. Op 29 november jl. is uitspraak gedaan in deze zaak.

In deel 11 is uitgebreid ingegaan op het nieuwe wetsvoorstel rondom de mogelijke invoering van 2G en de uitbreiding van de coronatoegangsbewijzen naar niet-essentiële winkels en dienstverlening (CTB’s / QR-code / QR-app).

In deel 12 werd er ingegaan op het demonstratierecht. Daarbij werd ingegaan op het rapport van de Venice Commission en de folder van burgemeester Halsema (2018).

Op 29 november jl. is uitspraak gedaan in de zaak tegen (de volgende 3 partijen) de Staat, de individuele leden van de Gezondheidsraad en het CBG. In deel 13 is het vonnis ontleed en punt voor punt besproken.

In deel 14 is ingegaan op het getuigenverhoor dat 3 weken geleden heeft plaatsgevonden bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant waarbij de directeur Taskforce (per ongeluk?) onder ede heeft toegegeven dat hij een presentatie heeft gegeven over de ontmanteling van Fort Oranje in een bijeenkomst waar niet alleen allerlei overheidsinstanties betrokken waren, maar óók een aantal rechters. Dit is absoluut in strijd met artikel 12 van de Wet op de Rechterlijke Organisatie en dus in strijd met de Trias Politica.

Vandaag (in deel 15) wordt de Hoger Beroep Dagvaarding (spoedappèl) inzake de Gezondheidsraad besproken. Deze dagvaarding is gisteren betekend en staat voor 4 januari op de rol (roldatum). In deze aflevering wordt puntsgewijs uitgelegd wat er allemaal mankeert aan het vonnis van 29 november 2021 en worden de 7 grieven uitgebreid toegelicht.

Bronnen:

~ Proefschrift ‘Rechters in oorlogstijd’:https://www.rechtspraak.nl/Themas/rechtspraak-oorlog-vrijheid

~ Rechter: 2G voor winkels Nedersaksen ontoelaatbaar – Duitsland Instituut:https://duitslandinstituut.nl/artikel/47512/rechter-2g-voor-winkels-nedersaksen-ontoelaatbaar?fbclid=IwAR3NK7YoRDI7JEuIeid97VxEQAMUH4o-B6zn1hB1RABD62oMVVxm9jZO7sQ

~ Uitzending bij de Blauwe Tijger Studio d.d. 7 februari 2021 met de titel “Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zélf” (uitgebreide talkshow over het RIEC zelf) met Tom Zwitser, Jeroen Pols en Jan Engel:https://deblauwetijger.com/podcast/overheid-ondermijnt-de-rechtstaat-al-jaren-zelf-uitgebreide-talkshow-over-het-riec/

~ Uitzending bij de Blauwe Tijger Studio d.d. 22 december 2021 met de titel “Jan & Willem Engel: Staatsterreur via de (rechtbank) (uitgebreide talkshow over het RIEC) met Tom Zwitser, Willem Engel en Jan Engel:https://deblauwetijger.com/video

https://cafeweltschmerz.nl/videos/hoe-heeft-deze-rechter-haar-rechtendiploma-ooit-behaald-maria-louise-en-jeroen-pols/

7 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 24 december 2021

Om 20:00 uur nemen Jeroen en Willem de week door met o.a. Agenda 2030 en het demonstratie recht.

Nu de coup bewezen is moeten we doorgaan met spreken en demonstreren.

https://fb.watch/a5X9z-YWrl/

7 months, 3 weeks ago

Rechtszaak tegen Willem Engel - Jeroen Pols en Willem Engel

7 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 17 december 2021

Weekjournaal Jeroen & Willem over o.a. de politiek, regeerakkoord, 14 maart politie geweld, internationaal en meer

https://fb.watch/9ZF7aDXOaV/

8 months ago

Viruswaarheid, 14 december 2021

KABOOM 💥💥💥 De rechtspraak ontmaskerd...

Vandaag (in deel 14) wordt ingegaan op het getuigenverhoor dat vorige week heeft plaatsgevonden bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant waarbij de directeur Taskforce (per ongeluk?) onder ede heeft toegegeven dat hij een presentatie heeft gegeven over de ontmanteling van Fort Oranje in een bijeenkomst waar niet alleen allerlei overheidsinstanties betrokken waren, maar óók een aantal rechters. Dit is absoluut in strijd met artikel 12 van de Wet op de Rechterlijke Organisatie en dus in strijd met de Trias Politica. Hiermee is komen vast te staan dat de rechtspraak niet onafhankelijk (en mogelijk zelfs corrupt?) is. Dit is een 'smoking gun' om het nog maar mild uit te drukken. De rechtspraak weet dat zelf ook, aangezien de rechter tijdens de zitting buitengewoon ongemakkelijk werd toen dit ter sprake kwam, aangezien zij ook wel aan haar theewater voelt dat dit alle perken te buiten gaat en dat de onafhankelijke rechtspraak hiermee door haar hoeven is gezakt. Hiermee staat de weg open naar herziening van eerdere vonnissen, aangezien diverse wrakingskamers zelf hebben opgeschreven dat 'als er van tevoren overleg had plaatsgevonden over individuele zaken', dit een reden voor toewijzing van de wraking zou zijn geweest. Destijds kon dit niet bewezen worden (al stonden alle seinen op "rood" en was alertheid geboden), maar nu dus wel. Dit verhaal gaat dus nog een staartje krijgen...
NB Kijkerswaarschuwing. De inhoud van deze uitzending kan als zeer schokkend worden ervaren door zowel juristen als burgers. De rechtspraak is hiermee compleet ontmaskerd en heeft haar ware gezicht laten zien. Het wordt tijd om met een hele grote bezem door de rechtspraak heen te gaan. Deze zaak staat niet op zichzelf, maar is illustratief voor iets wat wij al veel langer weten, maar nu eindelijk ook kunnen bewijzen. Dit is vergelijkbaar met de misstanden bij Jeugdzorg alsmede de Kinderopvangtoeslagaffaire, waarin de rechtspraak eveneens gefaald heeft.

https://fb.watch/9UTNrPNstY/

8 months ago

Viruswaarheid, 10 december 2021

Komt de redding vanuit het westen of het oosten?

Jeroen en Willem in samenwerking met Café Weltschmerz

https://antonmussertprijs.nl/

https://fb.watch/9PtCsty4vS/

8 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 5 december 2021

Viruswaarheid Extra Editie: Willem & Jeroen, 5 december 2021

https://fb.watch/9IX5ybIni8/

8 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 3 december 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 3 december 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols

https://fb.watch/9GhS5uwsyN/

8 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 26 november 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 26 november 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols m.m.v. Café Weltschmerz.

https://fb.watch/9z7EWycWpw/

8 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 19 november 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vrijdag 19 november 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols.

https://fb.watch/9nQazVbIEP/

8 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 15 november 2021

Viruswaarheid Extra met o.a. Willem Engel en Jeroen Pols, 15 november 2021

https://fb.watch/9iuw1y1B9l/

9 months ago

Viruswaarheid, 12 november 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 12 november 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols m.m.v. Café Weltschmerz.

https://fb.watch/9ieOdmnJFb/

9 months ago

Viruswaarheid, 9 november 2021

Viruswaarheid Juridische Zaken d.d. 9 november 2021 (Titel: Zitting Gezondheidsraad. Het is stil aan de overkant. Stil aan de overkant...)

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

https://fb.watch/9bebfGf2Or/

9 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 5 november 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 5 November 2021 door Willem Engel en Jeroen Pols, 5 november 2021

https://fb.watch/95tBnGVtYM/

9 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 5 november 2021

Amnesty Nederland onder Vuur met Jeroen Pols

Credits: Potteraskwhy

https://fb.watch/95rYvaUFTT/

9 months, 1 week ago

Jeroen Pols & Wybren van Haga, 4 november 2021

De grote groep mensen, die door de ziekte te hebben doorlopen beter beschermd zijn dan alle gevaccineerde bij elkaar, wordt gediscrimineerd. De logica van alle maatregelen is ver te zoeken en geen enkele maatregel heeft een significante invloed op de curve gehad.

Soms moet een groep zich verweren tegen de meerderheid, onze fundamentele rechten worden ons ontnomen. Dan moet je de ballen hebben om te zeggen: "Hugo, tot hier en niet verder!"

--- --- --- --- --- ---

Café Weltschmerz

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

9 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 2 november 2021

Viruswaarheid Juridische Zaken 2 november 2021 met mr. Jeroen Pols en mr. Maria-Louise Genet m.m.v. Café Weltschmerz.

https://fb.watch/926Ld8rf1n/

9 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 29 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vrijdag 29 oktober 2021 met Jeroen Pols en Willem Engel, 29 oktober 2021

https://fb.watch/8Y4NZOSF1u/

9 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 26 oktober 2021

Viruswaarheid Juridische Zaken d.d. 26 oktober 2021 (Titel: Reclamebureau Hugo de Jonge brengt "vaccins" aan de man, mag dat eigenlijk wel?)

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

9 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 23 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vervolg, zaterdag 23 oktober 2021

https://fb.watch/8QKf5kWIEh/

9 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 22 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 22 oktober 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols in samenwerking met Café Weltschmerz.

https://fb.watch/8OVbghEivh/

9 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 19 oktober 2021

Viruswaarheid Juridische Zaken. Gezondheidsraad: geen actieve herinneringen aan de Mexicaanse Griep?

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

In de eerste 7 delen van deze reeks bij Weltschmerz zijn de 7 criteria besproken waaraan voldaan moet zijn voordat een vaccin in het Rijksvaccinatiecampagne mag worden opgenomen. Aan geen van de 7 (cumulatieve) voorwaarden is voldaan en is besproken wat hiervan de gevolgen zijn. De adviezen van de Gezondheidsraad zijn onrechtmatig, onethisch en immoreel en dienen per direct ingetrokken te worden. Vorige week werd ingegaan op diverse rapporten van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (en haar ontstaansgeschiedenis: de Softenon-problematiek) en in welke spagaat het CBG zich thans bevindt. Het lijkt erop dat er een aantal zeer consciëntieuze werknemers zijn, maar ook dat er een paar ‘rotte’ appels in het personeelsbestand zitten. Nader onderzoek is geboden.

Deze week wordt ingegaan op diverse Kamerstukken/debatten alsmede de Mexicaanse Griep, de opmerkelijke versoepeling en het loslaten van zeer strenge waarborgen rondom de GGO-procedure (genetisch gemodificeerde organismen) en de rol van Van Dissel, Ab Osterhaus en nog een aantal ‘Usual Suspects’.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Bronnen:

~ Nieuwsuur ‘Leugens en manipulaties door de WHO & RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009’ d.d. 16 november 2010: https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA
~ Argos Radio ‘De maakbare griep-pandemie’ d.d. 17 april 2010: https://www.vpro.nl/argos/speel~POMS_VPRO_345534~de-maakbare-griep-pandemie-argos~.html
~ Argos TV Medialogica-reeks: De mexicaanse koorts d.d. 11 juni 2013: https://www.vpro.nl/speel~VPWON_1192771~de-mexicaanse-mediakoorts-argos-tv-medialogica~.html
~ VPRO Tegenlicht ‘Een portret van het virologie laboratorium van Ab Osterhaus’ d.d. 7 december 2009: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2009-2010/het-lab-van-ab.html
~ Op 30 mei 2011 is er een WODC-rapport van 119 pagina’s verschenen met de titel ‘Mexicaanse griep in Nederland Berichtgeving, verontrusting en publieksreacties’, waarin de rol van de reguliere media zwaar bekritiseerd is (het voeren van een onnodige angst-campagne): https://www.wodc.nl/binaries/volledige-tekst_tcm28-71937.pdf.
~ Aflevering Zembla d.d. 20 oktober 2010 “De overbodige griepprik”: https://www.bnnvara.nl/zembla/videos/544392
~ NOS artikel d.d. 20 september 2018: https://nos.nl/artikel/2251232-ministerie-trekt-miljoenen-uit-voor-schikkingen-na-vaccin-mexicaanse-griep
~ Kindervaccinatie awareness debat d.d. 3 juli 2021: https://cafeweltschmerz.nl/videos/kinder-vaccinatie-awareness-day/ (zie speech Anne-Marie Kroes)
~ Resolutie van de Raad van Europa van 27 januari 2021 (werkgevers mogen geen vaccinatieplicht opleggen): https://pace.coe.int/en/files/29004/html (Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations)
~ Podcast over de spoedwet en aanverwante onderwerpen met mr. Sven-Åke Hulleman d.d. 17 februari 2021: https://eenoorlogreedsverloren.nl/2021/02/17/onderwerping-bij-wet-voorzien-in-gesprek-met-maria-louise-genet-3-07/
~ Beantwoording Kamervragen (Hugo de Jonge) over het bericht ‘Farmalobby wil dekking tegen claims over vaccins d.d. 1 oktober 2020: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/10/01/beantwoording-kamervragen-over-het-bericht-farmalobby-wil-dekking-tegen-claims-over-vaccins
~ The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
~ Juridisch Weekjournaal d.d. 27 juli 2021 over het ‘wurgcontract’ met Pfizer: https://www.facebook.com/113266477112887/videos/363781492123347/
~ Stiftung Corona Ausschuss -> te bekijken vanaf 1 uur 38 minuten en 56 seconden (Remdesevir): https://odysee.com/sca63_converted_720p:0bf543b8f9d5061694b417a16d5d1f2c4f523664?src=embed (vorige week vergeten het linkje aan te hechten, dus bijgaand alsnog de bron)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

2
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
3
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
4
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
5
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
6
https://www.bitchute.com/video/Pr5UOxoa3D79/
7
https://www.bitchute.com/video/sG4kuf92o7J9/
8
https://www.bitchute.com/video/jFlTriUTIKgr/
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
https://fb.watch/8KTBW_bt-r/

9 months, 4 weeks ago

Viruswaarheid, 15 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vrijdag 15 oktober 2021 met Jeroen Pols en Willem Engel, 15 oktober 2021

https://fb.watch/8FJUmDugwf/

10 months ago

Viruswaarheid, 12 oktober 2021

Viruswaarheid Juridische Zaken 12 oktober 2021 deel 7 van 7: Remdesivir, vaccinaties en het CBG

https://fb.watch/8CdPSlYGgu/

--- --- ---

Deel 1: ernst en omvang van de ziektelast (24 augustus 2021) (nog niet via Weltschmerz)
Deel 2: effectiviteit (7 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
Deel 3: veiligheid van de injecties (14 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
Deel 4: aanvaardbaarheidstoets (21 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
Deel 5: doelmatigheid & prioritering van de vaccinatie + herhaling deel 1 (28 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
Deel 6: Adviezen Gezondheidsraad: onrechtmatig, onethisch en immoreel (5 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/Pr5UOxoa3D79/
Deel 7: Remdesivir, vaccinaties en het CBG (12 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/sG4kuf92o7J9/

10 months ago

Viruswaarheid, 8 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vrijdag 8 oktober 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols

met dank aan Café Weltschmerz

https://fb.watch/8xHoBRULr0/

10 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 8 oktober 2021

Jeroen Pols en Willem Engel geven op 8 oktober 2021 om 16.00 uur een persconferentie. Hierin komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

- Rechtszaken leden Gezondheidsraad
Inmiddels ontvingen negen leden van de Gezondheidsraad persoonlijk een dagvaarding voor een bodemprocedure. Ook is een datum aangevraagd voor een kort geding. Een update van de stand van zaken waarbij ingegaan wordt op de reactie van de landsadvocaat.

- Klacht Internationale Strafhof Den Haag
Dinsdag 12 oktober 2021 biedt Willem Engel samen met een aantal nabestaanden van Holocaustslachtoffers en een Israëlische mensenrechtenadvocaat een klacht aan bij het ICC namens onder meer een aantal Auschwitzoverlevenden en Israëlische rabbi’s. Tegelijkertijd biedt Viruswaarheid een klacht aan tegen de leden van de Gezondheidsraad.

- Update ING-zaak
Viruswaarheid is door de voorzieningenrechter in het gelijk gesteld en behoudt de beschikking over haar bankrekening.

- Media en politiek
De laatste bijzondere ontwikkelingen. De persconferentie is via een livestream te volgen op onder andere de website van Viruswaarheid en Facebook.

https://fb.watch/8w5aLqIDxQ/

10 months, 1 week ago

Café Weltschmerz, 5 oktober 2021

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

In de eerste 5 delen van deze reeks bij Weltschmerz zijn de 7 criteria besproken waaraan voldaan moet zijn voordat een vaccin in het Rijksvaccinatiecampagne mag worden opgenomen. Aan geen van de 7 (cumulatieve) voorwaarden is voldaan. Daarom wordt in deze aflevering besproken wat hiervan de gevolgen zijn. De adviezen zijn onrechtmatig, onethisch en immoreel en dienen per direct ingetrokken te worden. Daarnaast wordt in deze aflevering ingegaan op het ontbreken van ‘informed consent’ en misdaden tegen de menselijkheid. Tot slot wordt de reactie van Pels Rijcken op de dagvaarding kort besproken.

Volgende week wordt ingegaan op diverse Kamerstukken/debatten alsmede de Mexicaanse Griep.

Bronnen:

~ Interview van Thomas Bollen (van Follow The Money) met Marion Koopmans:
https://www.youtube.com/watch?v=4uwv_DLgSQs
Bijbehorend Twitterdraadje:
https://twitter.com/mrtbollen/status/1442462333838577664?ref_src=twsrc%5Etfw
~ Briefje aan Marion
https://janbhommel.nl/briefje-aan-marion/
~ Rapport 2013 van de WHO inzake ethische kwesties met betrekking tot vaccinaties:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23599553/
‘Ethical considerations for vaccination programmes in acute humanitarian emergencies’, Keymanthri Moodley et al, Bull World Health Organ 2013;91:290–297 | doi:10.2471/BLT.12.113480
~ https://www.ftm.nl/artikelen/kluytmans-belang-coronatesten
~ https://www.ftm.nl/artikelen/ziekenhuizen-artsen-cashen-corona
~ Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’
https://de-ware-wereld.nl/2021/09/27/topeconoom-armstrong-wereldwijde-great-reset-machtsovername-zal-na-2022-2023-falen/
~ Rapport Gezondheidsraad ethische en juridische afwegingen COVID-19-vaccinatie d.d. 4 februari 2021:
https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2021/02/04/ethische-en-juridische-afwegingen-covid-19-vaccinatie
(in het bijzonder wordt verwezen naar pagina 15 van 37 van het rapport)
~ Leden van de Beraadsgroep van de Gezondheidsraad (de meesten sinds 1 januari 2020, nog voordat de pandemie begon):
https://www.gezondheidsraad.nl/over-ons/organisatie/beraadsgroep
~Documentaire Tim Gielen: Monopoly The Great Reset (Nederlands):
https://www.bitchute.com/video/PzqaZLoXSxfl/
~ Documentaire Tim Gielen: Monopoly The Great Reset (English):
https://rumble.com/vmyx1n-monopoly-who-owns-the-world-documentary-by-tim-gielen.html
~ BRITISH MEDICAL JOURNAL No 7070 Volume 313: Page 1448, 7 December 1996; De Neurenberg code gaat voornamelijk over informed consent (zie regel 1)
https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf
~ Vraag van Wybren van Haga aan Mark Rutte tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen op 22 en 23 september 2021 waarin hij Rutte vraagt: ‘Wat als u voor een rechter komt?’:
https://www.youtube.com/watch?v=H12yPIyCK9E
~ YouTube Kanaal David Groot (Groot Nieuws) waarin hij in 17 minuten uitlegt welke kinderrechten uit het VN IVRK (Internationaal Verdrag voor de Rechten van het Kind er allemaal geschonden worden:
https://www.youtube.com/watch?v=pYhaF8MTQDk

https://cafeweltschmerz.nl/videos/adviezen-gezondheidsraad-onrechtmatig-onethisch-en-immoreel-jeroen-pols-en-maria-louise-genet/

10 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 1 oktober 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht vrijdag 1 oktober 2021 met Jeroen Pols en Willem Engel, 1 oktober 2021.

https://fb.watch/8nICHgYasn/

10 months, 2 weeks ago

Café Weltschmerz, 29 september 2021

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Deze keer eenmalig op woensdag omdat gisteren het kort geding inzake het opschorten van het coronapaspoort diende en dit ‘live’ gevolgd werd (Bart Maes & Elte Lentink versus De Staat). Voor degenen die deze zitting willen terugkijken, kan de volgende link gebruikt worden: https://m.youtube.com/watch?v=Px6LaoyCSpA. De uitspraak volgt uiterlijk volgende week woensdag (6 oktober 2021) om 10.00 uur.

Vandaag komt het vijfde en zesde deel van de dagvaarding tegen de Gezondheidsraad aan bod, alsmede het eerste deel van de dagvaarding. Hierbij wordt ingegaan op de doelmatigheid en prioritering van de vaccinatie & de ernst en de omvang van de ziektelast.

--- --- ---

Deel 1: ernst en omvang van de ziektelast (24 augustus 2021) (nog niet via Weltschmerz)
Deel 2: effectiviteit (7 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
Deel 3: veiligheid van de injecties (14 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
Deel 4: aanvaardbaarheidstoets (21 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
Deel 5: doelmatigheid & prioritering van de vaccinatie + herhaling deel 1 (28 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
Deel 6: Adviezen Gezondheidsraad: onrechtmatig, onethisch en immoreel (5 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/Pr5UOxoa3D79/
Deel 7: Remdesivir, vaccinaties en het CBG (12 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/sG4kuf92o7J9/

Bron(nen):

~ Kwartaalrapport BioNTech SE Quarterly Report for the Three and Nine Months ended September 30, 2020, p. 68:
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1776985/000156459020053062/bntx-ex991_6.htm:

“Although we expect to submit BLAs for our mRNA-based product candidates in the United States, and in the European Union, mRNA therapies have been classified as gene therapy medicinal products, other jurisdictions may consider our mRNA-based product candidates to be new drugs, not biologics or gene therapy medicinal products, and require different marketing applications. Securing regulatory approval requires the submission of extensive preclinical and clinical data and supporting information to the various regulatory authorities for each therapeutic indication to establish the product candidate’s safety and efficacy.”

10 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 24 september 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht Vrijdag 24 september 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols, 24 september 2021

https://fb.watch/8dXmIPN2XR/

10 months, 3 weeks ago

21 september 2021, Jeroen Pols en Maria-Louise Genet

Gezondheidsraad gedagvaard – Aanvaardbaarheidstoets – Jeroen Pols en Maria-Louise Genet

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Vandaag komt het vierde deel van de dagvaarding tegen de Gezondheidsraad aan bod. Hierbij wordt ingegaan op de aanvaardbaarheidstoets.
--- --- ---

Deel 1: ernst en omvang van de ziektelast (24 augustus 2021) (nog niet via Weltschmerz)
Deel 2: effectiviteit (7 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
Deel 3: veiligheid van de injecties (14 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
Deel 4: aanvaardbaarheidstoets (21 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
Deel 5: doelmatigheid & prioritering van de vaccinatie + herhaling deel 1 (28 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
Deel 6: Adviezen Gezondheidsraad: onrechtmatig, onethisch en immoreel (5 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/Pr5UOxoa3D79/
Deel 7: Remdesivir, vaccinaties en het CBG (12 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/sG4kuf92o7J9/

Bronnen:

~ De rest overleed aan andere aandoeningen en had daarvoor een positieve test. Zie: https://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-08/COVID-19_WebSite_rapport_wekelijks_20210817_1158_publicatie.pdf
~ Conclusie: Om drie levens te verlengen moeten we er twee accepteren als gevolg van injecties. Walach, H.; Klement, R.J.; Aukema,W. The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy. Vaccines 2021, 9, 693. https://doi.org/10.3390/vaccines9070693
~ Verenigd Koninkrijk aanschaf van antibloedstollingsmiddelen BP 3.185.000.000 om post-vaccinatietrombosevorming te behandelen.

Zie: https://yourtenderteam.co.uk/contracts/nhs-framework-agreement-for-the-supply-of-direct-oral-anticoagulants-doacs-for-the-nhs-in-england/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

10 months, 3 weeks ago

Viruswaarheid, 17 september 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht Vrijdag 17 september 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols, 17 september 2021

https://fb.watch/85dLujWRNz/

11 months ago

Jeroen Pols en Maria-Louise Genet, 14 september 2021

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door.

Vorige week kwam het tweede deel van de dagvaarding tegen de Gezondheidsraad aan bod. Hierbij werd ingegaan op de werkzaamheid van de injecties. Hierbij komen schokkende details aan bod: https://www.cafeweltschmerz.nl/dagvaarding-tegen-de-gezondheidsraad-jeroen-pols-en-maria-louise-genet/.

Vandaag komt het derde deel aan bod, waarbij wordt ingegaan op de veiligheid van de injecties en de (ernstige) bijwerkingen.

Voor degenen die de aflevering d.d. 24 augustus 2021 gemist hebben waarin het eerste gedeelte van de dagvaarding werd besproken. In dit deel werd ingegaan op de ‘aanmerkelijke ziektelast’: https://fb.watch/7Tfla48u6-/

Volgende week 14 september 2021 zal deel 4 van de dagvaarding worden besproken en zal er deels worden teruggeblikt op deel 1 (de ziektelast). Dit onderdeel gaat in op de veiligheid van de injecties.

Bronnen:

~ Nieuwsuur ‘Leugens en manipulaties door de WHO & RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009’ d.d. 16 november 2010: https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA + clipje waarin Ab Osterhaus de whiskey opent om de eerste besmetting in NL te ‘vieren’: https://youtu.be/lkS0ki6G4ec
~ Plaatje KNOEMA database (aantal overlijdens per 1.000 inwoners): https://knoema.com/about/us (Knoema, an Eldridge business, is the most comprehensive source of global decision-making data in the world. Our tools allow individuals and organizations to discover, visualize, model, and present their data and the world’s data to facilitate better decisions and better outcomes)
~ VERORDENING (EG) Nr. 507/2006 VAN DE COMMISSIE van 29 maart 2006 betreffende voorwaardelijke vergunningen voor het in de handel brengen van geneesmiddelen voor menselijk gebruik die binnen het toepassingsgebied van Verordening (EG) nr. 726/2004 van het Europees Parlement en de Raad vallen:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006R0507&from=EN
~Stichting Werkgroep Antibioticabeleid: https://swab.nl/nl
~ Resolutie 2361/2021 van de Raad van Europa van 27 januari 2021 waaruit blijkt dat werkgevers geen vaccinatieverplichting mogen opleggen: https://pace.coe.int/en/files/29004/html.
~ Vanguard & Blackrock biljonairs alleen maar rijker sinds de crisis: https://stichtingvaccinvrij.nl/de-waarheid-over-ons-systeem-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset-must-see/
~ https://www.ellaster.nl/2020/04/11/robert-f-kennedy-jr-uit-zware-kritiek-op-vaccinatie-agenda-van-bill-gates/
~ Indiase Orde van Advocaten heeft eind mei 2021WHO-hoofdwetenschapper dr. Soumiya Swaminathan aangeklaagd vanwege het verspreiden van desinformatie over Ivermectine, wat volgens de Orde rechtstreeks tot de onnodige dood van talloze Indiase burgers heeft geleid: https://www.xandernieuws.net/algemeen/indiase-advocaten-orde-klaagt-who-aan-vanwege-desinformatie-over-ivermectine-en-daardoor-talloze-onnodige-doden/
~ Meta analyse 42 peer reviewed studies over Ivermectine (63 in totaal) https://ivmmeta.com/
~ Database Drugbank Online: https://go.drugbank.com/
~ Kwartaalrapport BioNTech SE Quarterly Report for the Three and Nine Months ended September 30, 2020, p. 68: https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1776985/000156459020053062/bntx-ex991_6.htm

“Although we expect to submit BLAs for our mRNA-based product candidates in the United States, and in the European Union, mRNA therapies have been classified as gene therapy medicinal products, other jurisdictions may consider our mRNA-based product candidates to be new drugs, not biologics or gene therapy medicinal products, and require different marketing applications. Securing regulatory approval requires the submission of extensive preclinical and clinical data and supporting information to the various regulatory authorities for each therapeutic indication to establish the product candidate’s safety and efficacy.”

~ Advies COGEM d.d. 24 juni 2020: https://cogem.net/app/uploads/2020/06/200624-01-Advies-COGEM-nav-Voorstel-Europese-Commissie-om-de-milieurisicobeoordelig-bij-klinische-studies-tbv-COVID-19-af-te-schaffen.pdf
~ Artikel in BMJ van Peter Doshi (senior editor BMJ): ‘Covid-19 Vaccines: In the rush for regulatory approval, do we need more data?’ d.d. 18 mei 2021: https://www.bmj.com/content/bmj/373/bmj.n1244.full.pdf
~ FDA Safety Surveillance of COVID-19 vaccines: Draft Working List of possible adverse event outcomes: www.fda.gov/media/143557/download

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

11 months ago

Viruswaarheid, 10 september 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht Vrijdag 10 september 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols, 10 september 2021

https://fb.watch/7XttVVE82j/

11 months, 1 week ago

Jeroen Pols en Maria-Louise Genet, 7 september 2021

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Vandaag komt het tweede deel van de dagvaarding tegen de Gezondheidsraad aan bod. Hierbij wordt ingegaan op de werkzaamheid van de injecties. Hierbij komen schokkende details aan bod.

Voor degenen die de aflevering d.d. 24 augustus 2021 gemist hebben waarin het eerste gedeelte van de dagvaarding werd besproken. In dit deel werd ingegaan op de ‘aanmerkelijke ziektelast’: https://fb.watch/7Tfla48u6-/

Volgende week 14 september 2021 zal deel 3 van de dagvaarding worden besproken. Dit onderdeel gaat in op de veiligheid van de injecties.

Voor wie meer wil weten over de Mexicaanse griep en alles wat daar mis is gegaan (en thans een herhaling van zetten lijkt te zijn), wordt ook nog naar deze afleveringen verwezen:

~ Nieuwsuur ‘Leugens en manipulaties door de WHO & RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009’ d.d. 16 november 2010: https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA
~ Argos Radio ‘De maakbare griep-pandemie’ d.d. 17 april 2010: https://www.vpro.nl/argos/speel~POMS_VPRO_345534~de-maakbare-griep-pandemie-argos~.html
~ Argos TV Medialogica-reeks: De Mexicaanse koorts d.d. 11 juni 2013: https://www.vpro.nl/speel~VPWON_1192771~de-mexicaanse-mediakoorts-argos-tv-medialogica~.html
~ VPRO Tegenlicht ‘Een portret van het virologie laboratorium van Ab Osterhaus’ d.d. 7 december 2009: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2009-2010/het-lab-van-ab.html
~ Op 30 mei 2011 is er een WODC-rapport van 119 pagina’s verschenen met de titel ‘Mexicaanse griep in Nederland Berichtgeving, verontrusting en publieksreacties’, waarin de rol van de reguliere media zwaar bekritiseerd is (het voeren van een onnodige angst-campagne): https://www.wodc.nl/binaries/volledige-tekst_tcm28-71937.pdf.

Op 31 augustus 2021 is het arrest van het Gerechtshof over alle maatregelen besproken (ECLI:NL:GHDHA:2021:1603): https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHDHA:2021:1603

De uitzending is te bekijken via deze link: https://fb.watch/7TftAoINxB/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.

--- --- ---

Deel 1: ernst en omvang van de ziektelast (24 augustus 2021) (nog niet via Weltschmerz)
Deel 2: effectiviteit (7 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
Deel 3: veiligheid van de injecties (14 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
Deel 4: aanvaardbaarheidstoets (21 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
Deel 5: doelmatigheid & prioritering van de vaccinatie + herhaling deel 1 (28 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
Deel 6: Adviezen Gezondheidsraad: onrechtmatig, onethisch en immoreel (5 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/Pr5UOxoa3D79/
Deel 7: Remdesivir, vaccinaties en het CBG (12 oktober 2021)
https://www.bitchute.com/video/sG4kuf92o7J9/

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

- - - - - - - - -

https://www.cafeweltschmerz.nl/dagvaarding-tegen-de-gezondheidsraad-jeroen-pols-en-maria-louise-genet/

- - - - - - - - -

Deel 1: ernst en omvang van de ziektelast (24 augustus 2021) (nog niet via Weltschmerz)
Deel 2: effectiviteit (7 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/mFT8v9wzirWd/
Deel 3: veiligheid van de injecties (14 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/rIK6e7nnmQSV/
Deel 4: aanvaardbaarheidstoets (21 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/gsg7ErUtGmmb/
Deel 5: doelmatigheid & prioritering van de vaccinatie + herhaling deel 1 (28 september 2021)
https://www.bitchute.com/video/4REwgJDoa2fa/
Deel 6: bespreking van Kamerstukken/debatten alsmede de Mexicaanse Griep (5 oktober 2021)

11 months, 1 week ago

Viruswaarheid, 3 september 2021

Viruswaarheid College: Neurenberg Code door Jeroen Pols uit Weekoverzicht 3 september

https://fb.watch/7UbTAEVlLR/

11 months, 1 week ago