#koronavirus

Yuval Noah Harari, a transzhuman globalista project izráeli szóvivője szerint, a XXI században, az emberiség túlnyomó többsége immár fölösleges.

2 weeks, 3 days ago

Egy bárki által világosan érthető levezetés.

2 weeks, 3 days ago

Különböző márkájú oltóanyagok, különböző gén módosító technológiát tesztelnek az embereken...

2 weeks, 3 days ago

„Magnetofection”: a mágnesesség szerepe az „oltóanyagban” - Dr. Jane Ruby, Stew Peters az Infowars-ban.
Magnetofection : egy alternatív behatolási módszer a sejtekbe.
Lefizetett orvosok…

2 weeks, 3 days ago

Ez nem korántsem légből kapott: a kutatások mar jó ideje haladnak ebben az irányban…

2 weeks, 3 days ago

Egy spanyol kutatocsoport eredményei a vakcinakrol:
a bennük talalhato graphene oxid és az 5G összefüggései

2 weeks, 3 days ago

Temetkezési vállalkozó: a tömeges „oltások” óta tapasztalt szokatlan elhalálozások:
1. A 2021 eleje óta megnövekedett elhalálozások száma
2. Szokatlanul minden korosztályt érint
3. Az év olyan időszakaiban is ahol szokás szerint ritka
Vagyis, az oltások beindulása felborítja az addig tapasztalt elhalálozási statisztikát.

2 weeks, 3 days ago

A Sars-cov2 majomvírus, látszólagos elkülönítése, mint emberi vírus, „tudományos” csalás… mint egyre gyakrabban előfordul a „covid” kapcsán, nem követve az addig általánosan elfogadott és megkívánt eljárásokat, szabályokat.
Es más kapcsolatos kérdések.

2 weeks, 3 days ago

Ritmusát és tartalmát illetően „izgalmas” interjú, ahol Dr Ardis több eredeti anyaggal áll elő… Megint egy régebbi, de fontos anyag a dossziéhoz.

2 weeks, 3 days ago

A PCR „teszt” valójában a klón technológia egy része… a bioluminens szentjánosbogár DNA beadása, ami egy lehetséges mRNA hordozó, vagyis fennáll a lehetőség a génmódosításra.
A Luciferin ill. Luciferaz (e nevek sem véletlenül kerülnek elő) jelen vannak egyes oltóanyagokban: a beoltottak tapasztalják magukon, ill. ereikben a fluoreszkálást (éppúgy, mint a mágnesességet, a grafit oxid és más hydrogél jelenléte révén).
Genetikai kísérletek fajkeverékek létrehozására: ember-rovar, -majom, -disznó, stb,.... ezek már nem sci-fi forgatókönyvek, hanem a valóság.

2 weeks, 3 days ago

Egy másik kiemelkedő személyiség, Dr Michael Yeadon, volt Pfizer igazgató, elsők között lépett színre a pandémia és a vakcinák hamisságaira rámutatva.

2 weeks, 4 days ago

Rendkívül profi módon megcsinált video. Tele adatokkal, bizonyítékokkal. A ritmus és a pedagógia tökéletes. (megint csak angolul) Ettől a szerzőtől még fel fogom tölteni a pizzagate-ről szóló videóit is.
Emlékszem egy kb. 2021-es videóra, ahol egy nő, keservesen elmondja, hogy miután a férje belehalt a "covidos" kezelésbe egy kórházban, csak a hullaházban tudta viszont látni, ahol szó szerint minden ki volt szedve belőle...
(Ha megtálalom, felteszem.)
Ezért nem lehetett látogatni "covidos" betegeket kórházakban. Ezért rendelték el a rendkívül gyors "temetkezést" is... némely országban ez csak 2 óra volt, máshol 12, vagy 24... A hozzátartozókat csupán értesítették a helyről és időről (ha még ezt egyáltalán időben tették).
Na most… a video végén, van egy szándékosan elhomályosított rész: egy borzalmas körülmények közötti boncteremnek néz ki ahol az ott dolgozó kék köpenyes emberek szó szerint össze vissza kiboncolt véres hullák között tesznek vesznek, ahol azok egymás hegyén hatan vannak, még a földön is… alig lehet végignézni, ezért is van elhomályosítva. Úgy tűnik, oroszul beszélnek. De most már tudjuk, hogy Ukrajnából való a felvétel… csodálkozik valaki? Nos, ennek én találtam egy eredeti változatát, homályosítás nélkül, esetleg felteszem. Vagy mégse. Úgyis rejtve lesz, borzalmassága miatt… De tudjuk meg hogy miket művelnek.

2 weeks, 4 days ago

Màr nem tudom hol talàltam, de egy remek összeàllitàs. Magyar felirattal!
Majdnem mindenki szerepel benne.
Azota, az akkor feltett sok kérdésre màr akad vàlasz. Ès sajnos sùlyosabb vàlasz, mint amilyet a kérdés feltételezett...

3 weeks, 1 day ago

Azt hiszem, az egyik legfontosabb és leg célratörőbb anyag a dossziéban.
Dr David Martin egy sikeres üzletember, vállalat tulajdonos, több évtizedes nemzetközi karrierrel maga mögött, az innovációs szabadalmak terén.
Emellett, és ez nagyon fontos, egy igazi úriember, egy igazi személyiség.

Nos, munkájából kifolyólag (minden innovációs szabadalmat figyelemmel kísért a 90-es évek óta) össze tudja állítani az egész "covid" történetet, az azzal kapcsolatos szabadalmakat követve, illetve összekötve azok logikus kronológiáját.

Megdöbbentő bizonyíték rendszer àbràzolòdik ki...
Több, a (big-pharma) főszereplők àltal letett, mòdositott, megùjitott szabadalom arra utal, hogy màr több évtizede készültek a "covidra" illetve a 2019-es covid-19-re, és az ehhez tartozó vakcinákra.
CQFD.
Ez nagyon komoly tétel és immàr bizonyithatò! 2021 jùliusa òta.
A rendszer nyomot hagyott mögöttük.
Ha még nem lehet őket lebuktatni, az "csak" azért van, mert a kezükben tartjàk a rendszer "jòkereit": a fő médiàkat, az igazsàgszolgàltatàst, az egészségügyet, a politikusokat...
Így vagy ùgy, de rendszervàltàsra van szükség. Mégpedig az USA-ban, mert amig ez nem történik meg, addig (Nyugat-) Európa (ùgy tűnik) nem mozdulhat. Hacsak nem valami véres forradalom àràn. Ök is tartanak ettől. Ezért probàlnak behozni migràns tömegeket, amelyek természetesen nem rendelkeznek a Nyugatra vonatkozo politikai öntudattal, igy azt felhígítva képes szabotàlni... hasonló szerepet kap az LGBTqx... is, és az ifjùsàg szervezett butitàsa és elidegenitése. Ez utobbit Magyarorszàg se igen tudja kivédeni. Mint ahogy, szomorù mòdon, a "covidos" népirtàst sem... ami csak egyre folytatòdik.

De szemmel kell tartani egyeseket, akik még mindig, szemrebbenés nélkül, hajtanàk "sajàt" népüket a vàgohidra. O persze ez "szoftpower" "hightech" vagòhid... ha szokatlanul sokan halnak is meg, vagy betegednek le szokatlan betegségekbe, szokatlan korban, legtöbbje el tudja majd hùzni még néhàny évig, így a népgyilkolàs görbéje elsimitòdik az időben.
Nem szabad őket elfelejteni. Mert mindazokat, akik ezeket a gyilkos befecskendezéseket, mind màig, ilyen következetesen elősegítik az őket kiszolgàlò médiàkban, mindenképpen felelősségre kell majd vonni, ha eljön az Igazsàg ideje.
Mert el fog jönni.
Es akkor, legyen az főorvos, vagy dékàn... aki ezt az aljassàgot képes volt megtenni csak egy dolgot érdemel: azt, ami a hazaàrulàsért meg emberiség elleni bünért jàr.
Ámen.

3 weeks, 1 day ago

A bemutatott kivàlasztott interjù részletek nagyon vilàgosan magyaràznak és nagyon lényegbevàgoak. Erdemes, ha kell, öket többször is meghallgatni.

3 weeks, 1 day ago

Azota sok viz folyt le a Dunàn...
A jogi akciok sajnos akadoznak a széleskörü korrupcio és megfélemlités miatt.
De a harc folytatodik...
Erdemes követni.

3 weeks, 1 day ago

Az elsö mikroszkopos vizsgalatok egyike... ezutàn jön majd sok màsik...

3 weeks, 1 day ago

Hogy többet làss...

Ez a virus, csak virtuàlisan létezik. Ugyanùgy mint ahogy ezt a PCR teszt virtuàlisan kimutatja (ahogy nobel dijas feltalàloja mondta: "ha ügyesen csinàljuk, akkor bàrmit bàrkiben ki lehet mutatni vele...")

Ma màr vilàgos, hogy nem "virus" àll a "covid" szimptomàk vagy màs "hirtelenhalàl" szindromàk mögött...

3 weeks, 1 day ago

Hogy làssuk mindazokat az orvosokat és tudosokat akik fel mernek szolni és kiàllnak az igazsàg mellett...

3 weeks, 1 day ago

DARPA : a US army biologiai fegyver részlege

The Defense Advanced Research Projects Agency is a research and development agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military.

kis google forditàsban:

A "Védelmi Fejlett Kutatási Projektek Ügynöksége" az Egyesült Államok Védelmi (mondjuk ki: Hàborùs) Minisztériumának kutatási és fejlesztési ügynöksége, amely a katonai felhasználásra szánt új technológiák fejlesztéséért felelős.

(hivatalos definicio a darpa.mil -böl)

3 weeks, 1 day ago

Folyamatban lévö "tudomànyos" kutatàsok e célbol...

3 weeks, 1 day ago

Dr. Brian Ardis az, aki közzé tette a „kígyóméreg tételt” (lásd itt a háromrészes interjút).

3 weeks, 2 days ago

Ez egy régebbi, tavaly ilyenkori video, tehát kb. egy éves. Ráadásként.
Az érdekesség (!?) kedvéért, figyeljünk oda, hogy megemlítik ezeknek a gén módosított és szintén emberi gén módosítás céljából készült (transfection) biológiai vektoroknak (hidrák és paraziták) származási, előállítási helyét: Ukrajna, Kiev. Meglepő?

3 weeks, 2 days ago

Hallott-e mar valaki az úgynevezett „Felnőtt Hirtelenhalál Szindrómáról” ?
Mert ma a 18-40 év közötti elhalálozás kb. 400%-al nőtt az eddig tapasztaltakhoz képest. Így létrehoztak egy „Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) nevű szindrómát. Rögtön kitalálható, hogy túlnyomó többségük többször is vakcinált…
Erről, szól ez a videó…

3 weeks, 2 days ago

Ez egy kicsit provokatív cím, elismerem, de nem hamis.
Ez itt arról szól, hogy (legalábbis) a nyugati vakcinákkal beoltottak (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson& johnson, stb.), földi maradványai képesek valamiképpen megfertőzni a temetkezési dolgozókat, főleg azokat a balzsamozókat, akik utolsó útjukra „elkészítik” őket.

Vannak, akik egész vérrög gyűjteményt vesznek ki belőlük, amint ezt látni a videóban. Amikről egyébként, laboratóriumi vizsgálat során kiderült, hogy nem is igen vérből állnak, hanem különböző fémes anyag keverékből, amiknek egy része magában a vérben található, de más része nem (nehéz fémek, mint uránium, plutónium, de alumínium is). Az erről szóló videót is felteszem majd…

Egyébként már nem egy temetkezési vállalkozó felszólalt, még 2021-ben, megjegyezve a szokatlan számban, szokatlan időszakban megjelenő halottakat, és rendkívüli módon, minden korosztályt beleértve! Úgy, hogy a több mint 30 éve működő családi temetkezési vállalkozás ilyet még nem látott… (ezt a videót is felteszem majd).

3 weeks, 2 days ago

Ezt már régóta jelezték mikroszkópos megfigyelésekből kiindulva. Ez itt a mostanában felmerült elemzések mélyebb összegzése, új megvilágításban.
----
Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. És ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Tudjuk ugye, hogy a Moderna (értsd: „mRNA”, vagy „modification of RNA”, vagyis „gén módosítás”), csak e vakcina céljából jött létre (a befektetők között tálalható a US Army biológiai fegyver „elhárítási” részlege), és hogy egyik vezetője (még a „covid” előtt) úgy nyilatkozott hogy „hekkeljük az élet szoftverét”. Az informatika szlengben járatlanoknak ezt úgy lehet lefordítani, hogy „módosítjuk az élet kódját”. És itt ez is történik.
Es ne higgyük, hogy az „oltásoktól” tartózkodva védve maradunk. Az mRNA-t és egyébként sok más nano technológiai terméket, többféleképpen tudják beépíteni a szervezetbe. És kiderül róluk, hogy többlépcsős módon, lappangó állapotban, külső vagy belső hátasokra, kívánt funkcióik aktiválhatók. Így vannak például köztük olyan előre tervezett hatások is, amelyek a szervezetben már jelenlévő, vagy akár csak később megjelenő anyagok, elemek hátasa vált ki. Ilyen szempontból (is), ördögien „zseniális” találmány. Érthető, hogy mentést kaptak tartalmuk közzététele alól, az egyébként szintén kötelező, „mellék” hatások vizsgálata alól, és egyébként a felelősség alól is. Az egész globalista hatalom teljes támogatását és védelmét élvezik. Nem véletlenül. És főleg nem a WHO által akkoriban kihirdetett „vészhelyzet” miatt. (Amihez, az elején, meg kellett változtatniuk maga a „pandémia” definícióját. Ugyanúgy, ahogy később megváltoztatták az „oltás” definícióját is, hogy elhárítsák az ebből fakadó jogi ellentmondásokat és pereket.) Az ellentmondások, a kiderült hazugságok és hamisságok listája nagyon hosszú. Készült róluk egyébként több remek dokumentumfilm, spanyolul, franciául, angolul és németül is. Ezekből majd fel is töltök még ide… (de fordításukra nemigen lesz időm).
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. És ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Tudjuk ugye, hogy a Moderna (értsd: „mRNA”, vagy „modification of RNA”, vagyis „gén módosítás”), csak e vakcina céljából jött létre (a befektetők között tálalható a US Army biológiai fegyver „elhárítási” részlege), és hogy egyik vezetője (még a „covid” előtt) úgy nyilatkozott hogy „hekkeljük az élet szoftverét”. Az informatika szlengben járatlanoknak ezt úgy lehet lefordítani, hogy „módosítjuk az élet kódját”. És itt ez is történik.
Es ne higgyük, hogy az „oltásoktól” tartózkodva védve maradunk. Az mRNA-t és egyébként sok más nano technológiai terméket, többféleképpen tudják beépíteni a szervezetbe. És kiderül róluk, hogy többlépcsős módon, lappangó állapotban, külső vagy belső hátasokra, kívánt funkcióik aktiválhatók. Így vannak például köztük olyan előre tervezett hatások is, amelyek a szervezetben már jelenlévő, vagy akár csak később megjelenő anyagok, elemek hátasa vált ki. Ilyen szempontból (is), ördögien „zseniális” találmány. Érthető, hogy mentést kaptak tartalmuk közzététele alól, az egyébként szintén kötelező, „mellék” hatások vizsgálata alól, és egyébként a felelősség alól is. Az egész globalista hatalom teljes támogatását és védelmét élvezik. Nem véletlenül. És főleg nem a WHO által akkoriban kihirdetett „vészhelyzet” miatt. (Amihez, az elején, meg kellett változtatniuk maga a „pandémia” definícióját. Ugyanúgy, ahogy később megváltoztatták az „oltás” definícióját is, hogy elhárítsák az ebből fakadó jogi ellentmondásokat és pereket.) Az ellentmondások, a kiderült hazugságok és hamisságok listája nagyon hosszú. Készült róluk egyébként több remek dokumentumfilm, spanyolul, franciául, angolul és németül is. Ezekből majd fel is töltök még ide… (de fordításukra nemigen lesz időm).
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

----
Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. Es ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Ma, november 3-án, az M1-en egy „főorvos” volt meghívva a reggeli híradóban. (Nem figyeltem, hogy ki, de most ez nem is fontos, majd a Nürnberg 2.0-i bíróság előtt kiderül – ha elérünk odáig…) Elképesztő módon, azzal érvelve, hogy a múlt évben „nem volt” influenza, azt állította, hogy így az most még inkább veszélyes lesz, „még gyerekek számára is”, ezért siessen mindenki beoltatni magát az influenza ellen (is). Holott ez az állítás teljesen hamis: a múlt évi influenza Éseteket „koronavírusos” Éseteknek könyvelték el, ezért „hiányzik” az influenza a statisztikából. De csak onnan. Ez ma már bizonyítható tény.
Még többek között, olyat is mert nyilatkozni, hogy minél több vakcinát vegyen föl mindenki… mert az arányos a „védettségi” szinttel; mindezt szemrebbenés nélkül. Alig bírtam végignézni…
Szóval, ilyen korrupt „orvosok” manipulálják a médiákat Magyarországon. Így, az orvosi egyetem dékánja is rendszeresen szónokol az M1-es híradókban, az oltás reklámozása és a félelem keltés, ill. fenntartás ügyében.
Furcsa egyébként a rendszeres, immár szertartás szerű, „véradó központi” közvetítés is… mindig az M1-en.
Egyébként, sok minden arra utal, hogy Magyarországon a „covid/oltásos” lobby igen befészkelte magát…
Ez nem meglepő, ha tudjuk (és ez legalábbis „világjárt” szemmel nagyon szembeszökő), hogy Magyarországon, az egészségügyi lobby mindig is nagy befolyással bírt. Nincs egy másik olyan ország, mondjuk nyugat Európában, hogy legyen összehasonlítási alap, ahol annyi gyógyszer reklám menne a tévében: több mint 50%. A magyar nép jó része, főleg az idősebbek, már évtizedek óta, egyfajta egészségügyi megfélemlítés alatt van. Ezt fokozza egy általános egzisztenciális félelem: rettegés a „bajtól” – mintha arra mindig kellene számítani. Ebből fakad egy rendkívül nagy hiszékenység és befolyásolhatóság is.
Magyarországon, az orvosi etika, az orvos személyének függvénye. Vannak erényes orvosok (mondjuk ki, főleg a fiatalabb generációból), és vannak olyanok, akik csak a pénzért, a karrierért és az abból fakadó szociális státuszért lettek azok. És ezt nagyjából büntetlenül tehetik, anélkül hogy felügyeleti szerveik legálabb megdorgálnák őket. Ki nem ismer környezetében olyan személyt, aki műtétébe belehalt, vagy durva intervenciót végeztek rajta amibe belerokkant, vagy más ok miatt kórházba kerülve elhalálozott. Hanyagság, nemtörődömség, vagy más durvaság… egyszóval az elemi orvosi deontológia megvetése miatt, de mondhatnánk azt is, hogy az elemi emberi felebaráti szeretet hiányában. Állítom, hogy ez nyugat európai országokban nem létezhet, legalábbis tartósan, egyszerűen azért, mert az rögtön kitudódna a szakmában, ahol ez belsőleg korrigálva lenne, mivel ott erősebben hat a szakmai deontológia, ami hozzá tartozik a professzionalizmushoz. És ez, nagyjából ott minden szakmára igaz: eszébe se jutna pl. egy szobafestőnek munka közben sörözgetni, vagy egy kőművesnek rádiót hallgatni, vagy nem engedheti meg magának egy szolgálatban lévő ügyeletes orvos, hogy például „kurvázzon” vagy kártyázzon… ugyanis, se kollégáitól se beosztottjaitól nem kapna rá fedezetet.
A „covid” óta, úgy tűnik, az ilyenfajta különbségek egy kissé elmosódnak, mivel most már szabad teret kaphat az, aki tudatosan vagy hajlamosságainál fogva részt kíván venni a globalisták által szponzorált népirtásban. Ami bizonyos, az az, hogy több korház vezetése, olyan protokollokat alkalmaz (főleg „covidosnak” nyilvánított páciensek irányában), amibe azok nagy eséllyel belehalnak. Erről több adat létezik az USA-ból.

3 weeks, 2 days ago

...amit nálunk igen irónikusan „emlékeztető” oltásnak mernek nevezni!

--------
Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. Es ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. Es ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. Es ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Egy új „koronavirus” témakörű sorozatot indítunk, mert a helyzet súlyosbodik. Sőt, kimondhatjuk, hogy ördögiesen súlyosbodik. Es ez azért van, mert egyre jobban értjük a bevetett biológiai fegyver rendszer működését.
Az elmúlt két év alatt, bar nagyon sok, a „covid” betegségről és a hamis vakcinákról szóló adat került felszínre, most és néhány hete mindez új, és még fenyegetőbb értelmezést és megvilágítást kapott.
Megpróbálom e legutóbbi híreket logikusan csoportosítani és mindegyiket egy-két videóval illusztrálni. Mind eredetiben, angolul van (az USA-ból). Nincs időm őket feliratozni.
Aki érti az próbálja megosztani. Nem tudok többet tenni.

3 weeks, 2 days ago

Kla-TV sorozat 6/6: „Oltások és autoimmun megbetegedések.” 2021 május. Feliratos.
Ez már végre messzebb megy… de még mindig sok immár felderített tény kimarad.
Sokkal bővebb – és mondjuk ki, félelmetesebb - adatok állnak rendelkezésre például Stew Peters podcast műsoraiban, azoknak, akik értik az angolt.
Ezek csúcspontjának számit az a 3 vagy 4 eredetiben feltöltött itt található Dr. Bryan Ardis video.

5 months, 2 weeks ago

Kla-TV sorozat 5/6: „Sürgős felhívás! A koronavírus elleni oltás beavatkozik a DNS-be!”. 2021 március. Magyar szinkron.
Szerintem elég gyenge, mert sok más jogosan felmerülő kérdést mellőz. A dolog ennél sokkal összetettebb és hogy úgy mondjuk, ördögibb. De ez is jobb a semminél.

5 months, 2 weeks ago

Kla-TV sorozat 4/6: Viganó érsek felfedi a Covid-19 általi „Great Reset-et” (avagy a világ gazdasági, szociális, kulturális… egészségügyi és más fundamentális létkörülményeinek tönkretételére irányuló olyan ellenállhatatlannak szándékozott törekvés, amelybe multi milliárdos kezdeményezői végtelennek tűnő pénzmennyiséget fektettek be, szó szerint „felvásárolva” szükséges végrehajtóit).
Magyar szinkron.
Lásd: Klaus Schwab „Covid-19 és Great Reset” című könyve.

Egyébként, a Klaus Schwab által reklámozott Great Reset zsidó hagyomány szerinti változata, illetve eszmei előzménye a „tikkun olam” vagyis a világ „kijavítása”, aminek beteljesülését a Messiás eljövetelének egyik feltételeként tartanak számon.

5 months, 2 weeks ago

Kla-TV sorozat 3/6: David Icke: „A jelenlegi globális fenyegetés nem a koronavírus, hanem a fasizmus.” London, 2020 novembere. Feliratos.

5 months, 2 weeks ago

Sajnos a válasz erre a kérdésre ma egyértelmű. De azóta emellett sok más kérdés is felvetődött.
A német Kla-tv-böl összeállított sorozatunk 1. része, még 2020 áprilisából.
Azóta sok víz folyt le a Dunán. És a gyanúk csak bebizonyosodtak, vagy fokozódtak az összegyűlt adatok és tények során.

Ezeket a Kla-TV videokat nem azért tettem fel mert a legjobbak lennének, hanem mert elérhetöek magyarul.
A legtartalmasabb informaciok angolul talalhatok, többek között Stew Peters podcast müsoraiban.
Aki érti az angolt az inkabb keresse "Stew Peters show-t" a Rumble-en vagy a "redvoicemedia"-n.

5 months, 3 weeks ago

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa és az ukrán biológiai laboratóriumok
VOLTAIRE NETWORK | 2022. MÁRCIUS 12
https://www.voltairenet.org/article216042.html

Az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsa 2022. március 11-én Oroszország kérésére összeült, hogy megvitassák az Egyesült Államok által támogatott katonai biológiai laboratóriumok ukrajnai jelenlétét.
A kínai külügyminisztérium már felkérte az Egyesült Államokat, hogy adjon magyarázatot arra a 336 biológiai laboratóriumra, amelyeket mintegy 30 országban tart fenn különböző néven.
Victoria Nuland helyettes külügyminiszter a szenátus külügyi bizottsága előtti meghallgatásán tagadta, hogy bármiféle közük lenne ehhez az ügyhöz, és elismerte létezésüket, és "biológiai kutatólétesítményekként" emlegette őket, és hogy országa együttműködik az ukránokkal annak megakadályozásában, hogy a veszélyes anyagok orosz ellenőrzés alá kerüljenek.
Az ENSZ Titkársága kijelentette, hogy soha nem tájékoztatták katonai biológiai programok létezéséről Ukrajnában, amely ország aláírta a biológiai fegyverek tilalmáról szóló ENSZ-egyezményt.
Az Egyesült Államok és szövetségesei azzal vádolták Oroszországot, hogy bizonyíték nélkül kongatta meg a vészharangot. Franciaország ismét Moszkvát hibáztatta, amiért biológiai fegyvert alkalmazott Alekszej Navalnij és Szergej Szkripal ellen. A nyugati résztvevők azt állították, hogy Moszkva biológiai hamis zászló hadműveletet készít elő Ukrajnában.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megerősítette, hogy 2005 óta tud az Egyesült Államok és Ukrajna veszélyes kórokozókkal kapcsolatos civil együttműködéséről. A WHO egy meg nem határozott időpontban e-mailben kérte Ukrajnát, hogy a terjedés veszélye miatt gondosan semmisítse meg a laboratóriumaiban tárolt kórokozókat.
Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy kiadja az ukrán laboratóriumokból lefoglalt dokumentumokat; hogy közvetlenül hozzáfogott 320 konténer kórokozó megsemmisítéséhez; és hogy az ezekben a laboratóriumokban végzett kutatások kiterjedtek a denevér koronavírusokra is.

------

A Kreml nyilvánosságra hozza az ukrajnai amerikai biológiai laboratóriumokban lefoglalt dokumentumokat
VOLTAIRE NETWORK | 2022. MÁRCIUS 10
HTTPS://WWW.VOLTAIRENET.ORG/ARTICLE216001.HTML

2022. március 9-én a Kreml bejelentette, hogy kiadja az Egyesült Államok ukrajnai biológiai laboratóriumaiból lefoglalt dokumentumokat.
Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok nemcsak megsértette a biológiai fegyverek külföldön való betiltásáról szóló ENSZ-egyezményt, hanem nagyon veszélyes kísérleteket is végzett, amelyek kockára tették emberi tengerimalacainak életét.
Egy nappal korábban, március 8-án Kína nyilvánosan felkérte a Pentagont, hogy magyarázza el a 330 biológiai laboratóriumot, amelyeket különböző néven üzemeltet 30 országban.

------

A Pentagon denevér koronavírusokkal kísérletezett Ukrajnában
VOLTAIRE NETWORK | 2022. MÁRCIUS 10
HTTPS://WWW.VOLTAIRENET.ORG/ARTICLE215992.HTML
...

8 months, 1 week ago

Coronavirus - How does the the mortality numbers grow (EngSub|HunSub)(2022)

Mostanra már közismert lett a tragikus egészségügyi gyakorlat, hogy nyiltan hagynak meghalni embereket, miután ráfogták, hogy covidos - függetlenül attól, hogy valóban covidos-e, vagy csak tesztpozitív, netán autóbalesete volt... ez utóbbi épp erről szól.

Mintha az orvosok felhagytak volna a gyógyítással, szembeköpve a beteget és önmagukat, megszegve orvosi esküjüket (nem mintha az orvosi esküjük már rég nem a Hippokratészi eskű lenne...).

A videóban szereplő ember elmondja, hogy autóbalesetet szenvedett, kissebb sérülései voltak. Az ellátás során öntudatlan állapotba hozták már a helyszínen (néhány kisebb karcolási sérülése volt) és mire beért a kórházba, már - varázslatos módon - covid betegként volt jelent egy "járványkórházban".

Itt jött a fordulat.

Valamilyen Isteni csoda folytán magához tért.

Körülnézve magán, borzalmas látvány fogadta. Katéter, infúziók, INTUBÁCIÓS CSŐ, lélegeztető gép... Amikor nemvolt benn senki, kiszedte magából az összes eszközt, és felöltözött, majd kiment, hogy kérdőre vonja a nővéreket és orvosokat, és hogy elkérje a papírjait.

Az orvosok nem számítottak rá, hogy magához tér... nem a sérülései miatt, hanem mert annyi nyugtatóval tömték meg, hogy egy lovat is kiütött volna.

Propofol, fentanil, morfium... karcolásokra. Kemény, nemde? Vajon melyik "orvos" vállalta a hóhér szerepet?

9 months, 2 weeks ago

Bill Gates nyilatkozta a koronavírusról egy előadásában. Facebookon találtam #1

9 months, 3 weeks ago

Nekada rešenja VELIKIH problema leže u “MALIM stvarima“ koja se nalaze ispred nas, ali koja mi zbog svoje 'nesigurnosti' odbijamo da vidimo a zatim i iskoristimo !
Ovaj video deluje komično, medjutim: on u sebi nosi jednu veoma OZBILJNU PORUKU kojom se rešava 'nešto što je sve ali samo ne komično' !

VAŽNA NAPOMENA: Video koji objavljujemo potiče sa britanske i medjunarodne društveno-aktivističke platforme www.freedomdemic.com, a uz saglasnost i podršku njegovih vlasnika pripremljena je i verzija za srpsko govorno područje.

9 months, 4 weeks ago

Zdroj: www.vipnoviny.cz
Žánr: Parodie

Kanál VIP Novin na Bitchute můžete finančně podpořit platbou bankovním převodem, kartou, nebo kryptoměnou na tomto odkaze:
https://www.vipnoviny.cz/donations/prispevek-na-provoz-stranek/

Mimo finanční podporu nám pomáháte růst kliknutím na tlačítko "Líbí se mi", sdílením, komentováním videa a přihlášením se k sledovaním kanálu.

10 months ago

10 months, 1 week ago

A koronavírus körüli hivatalos és nem hivatalos események ismerősek lehetnek. A világon a legtöbb országban egyszerre, ugyanazok az intézkedések és "események" történtek a koronavírus kapcsán.
Egységes kormányzati narratíva ('mindMeghalunk'), és egységes intézkedések; logikátlan bezárások, egyes intézmények nyitva lehetnek, másoknak be kell zárni, "járványkórházak" építése, tömeges tilalmak, fals-pozitív PCR tesztek, vizsgálni nem akaró orvosok...

A dokumentumfilm jobbára az amerikai események alapján készült, de lévén, hogy egy központi irányítás mentén történt az egész az egész világon szinkronban - az események a saját országodban is ismerősek lehetnek.

Míg a kormányzati finanszírozású média, és az azt kiszolgáló, behódolt bemondók, és műsorvezetők betűre pontosan azt hazudták, amiért fizették őket - hogy a népesség terrorban, félelemben maradjon - eközben sokan, egyre többen a világon nem vették be a hazugságpropagandát, és maguk tájékozódtak a valóságról. Így születtek meg a felvételek az üres kórháztermekről, melyekről a média azt hazudta, hogy teljesen tele vannak a járvány áldozataival, és így születtek meg a lejáratókampányok is ezek ellen az emberek ellen, akik nem fogadták el a hazugságot.

3. rész | "Ideje felébredni" / "Eljött az idő"

10 months, 1 week ago

A koronavírus körüli hivatalos és nem hivatalos események ismerősek lehetnek. A világon a legtöbb országban egyszerre, ugyanazok az intézkedések és "események" történtek a koronavírus kapcsán.
Egységes kormányzati narratíva ('mindMeghalunk'), és egységes intézkedések; logikátlan bezárások, egyes intézmények nyitva lehetnek, másoknak be kell zárni, "járványkórházak" építése, tömeges tilalmak, fals-pozitív PCR tesztek, vizsgálni nem akaró orvosok...

A dokumentumfilm jobbára az amerikai események alapján készült, de lévén, hogy egy központi irányítás mentén történt az egész az egész világon szinkronban - az események a saját országodban is ismerősek lehetnek.

Míg a kormányzati finanszírozású média, és az azt kiszolgáló, behódolt bemondók, és műsorvezetők betűre pontosan azt hazudták, amiért fizették őket - hogy a népesség terrorban, félelemben maradjon - eközben sokan, egyre többen a világon nem vették be a hazugságpropagandát, és maguk tájékozódtak a valóságról. Így születtek meg a felvételek az üres kórháztermekről, melyekről a média azt hazudta, hogy teljesen tele vannak a járvány áldozataival, és így születtek meg a lejáratókampányok is ezek ellen az emberek ellen, akik nem fogadták el a hazugságot.

1. rész | "Ideje felébredni" / "Eljött az idő"

10 months, 1 week ago

A koronavírus körüli hivatalos és nem hivatalos események ismerősek lehetnek. A világon a legtöbb országban egyszerre, ugyanazok az intézkedések és "események" történtek a koronavírus kapcsán.
Egységes kormányzati narratíva ('mindMeghalunk'), és egységes intézkedések; logikátlan bezárások, egyes intézmények nyitva lehetnek, másoknak be kell zárni, "járványkórházak" építése, tömeges tilalmak, fals-pozitív PCR tesztek, vizsgálni nem akaró orvosok...

A dokumentumfilm jobbára az amerikai események alapján készült, de lévén, hogy egy központi irányítás mentén történt az egész az egész világon szinkronban - az események a saját országodban is ismerősek lehetnek.

Míg a kormányzati finanszírozású média, és az azt kiszolgáló, behódolt bemondók, és műsorvezetők betűre pontosan azt hazudták, amiért fizették őket - hogy a népesség terrorban, félelemben maradjon - eközben sokan, egyre többen a világon nem vették be a hazugságpropagandát, és maguk tájékozódtak a valóságról. Így születtek meg a felvételek az üres kórháztermekről, melyekről a média azt hazudta, hogy teljesen tele vannak a járvány áldozataival, és így születtek meg a lejáratókampányok is ezek ellen az emberek ellen, akik nem fogadták el a hazugságot.

2. rész | "Ideje felébredni" / "Eljött az idő"

10 months, 1 week ago

Amikor eldöntöttem, hogy elindítom a SZK-t, egy fontos szempont volt számomra, hogy időről időre hangot adjak azoknak, akik nem kapnak teret arra, hogy megosszák a publikummal a véleményüket, kutatásaik eredményét fontos témákban. Balogh Tibor informatikussal készült beszélgetésem lesz a mai podcast fő témája, ugyanis Tibor érdekes COVID adatokkal keresett meg, amiről mindenkinek érdemes tudnia. Az általa ellenőrzött halálozási adatok párhuzamban vannak saját kutatásaimmal, amik mind azt igazolják, hogy a vakcinák
– nem működnek,
– és bevezetésük összeköthető a gigantikus mértékben megnövekedett számú mellékhatások és halálozások bejelentéseivel.

Hivatkozások:
https://szkeptikuskerekasztal.com/a-covid-szamok-buvoleteben/

🚀 🚀 🚀 🔥 🔥 🔥

🙏
✅ Ne felejts el feliratkozni Odyseen:
https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9
✅ Ne felejts el feliratkozni a tartalék Youtube csatornámra:
https://www.youtube.com/watch?v=II9f5I1o84w&t=0s
👉 LBRY app az Odysee videók nézéséhez (Android, PC, Mac):
https://lbry.com/get
👉 Rumble app (Android, iOS):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rumble.battles&hl=en_GB&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/rumble/id1518427877
Szkeptikus Kerekasztal elérhetőségek!
👉 WEBOLDAL: https://www.szkeptikuskerekasztal.com

👉 FACEBOOK: https://www.facebook.com/szkeptikuskerekasztal

👉 ODYSEE: https://www.odysee.com/@szkeptikuskerekasztal

👉 BITCHUTE: https://www.bitchute.com/szkeptikuskerekasztal/

👉 RUMBLE: https://rumble.com/user/SzkeptikusKerekasztal

👉 TELEGRAM CSATORNA: https://t.me/szkeptikus

👉 TELEGRAM CSOPORT: https://t.me/joinchat/A2ZnDHeuaVMyZDNk
Ha támogatni szeretnéd a további munkám, fejlesztéseket:
👉 Patreon közösség: https://www.patreon.com/szkeptikuskerekasztal

👉 Paypal egyszeri támogatás: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=NXZFVX52629C4

👉 Bitcoin: bc1qn4rnxs9eqvvjxumn8vsykk8gqnvkq9h4d2sdz5
👉 Ethereum: 0xdeF8A8E60f0604cBe512bbcf4DDF6CEb118f332C
🙏

10 months, 1 week ago

Vallan keskittämistä ja totaalista kontrollointia valepandemialla ja teknologialla
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/09/01/vallan-keskittamista-ja-totaalista-kontrollointia-valepandemialla-ja-teknologialla/

Erittäin haitallinen koronatestaus lopetettava välittömästi
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/10/23/vaarallinen-koronatestaus-lopetettava-valittomasti/

Ei ole virusta eikä tartuntoja – Covid-19 on psykologinen operaatio
https://tokentube.net/v/3433606280/EI-OLE-VIRUSTA-EIK%C3%84-TARTUNTOJA-%E2%80%93-COVID-19-ON-PSYKOLOGINEN-OPERAATIO

Petokselliset virologit syypäitä valepandemiaan
https://tokentube.net/v/2835373098/PETOKSELLISET-VIROLOGIT-SYYP%C3%84IT%C3%84-VALEPANDEMIAAN

Psykologit ohjaavat väestön manipulointia
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/12/08/psykologit-ohjaavat-vaeston-manipulointia/

Rikollinen Agenda 2030
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/07/13/rikollinen-agenda-2030/

Rikoksen ja vastuun osoittaminen
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/10/14/rikoksen-ja-vastuun-osoittaminen/

Sairauksien todelliset aiheuttajat
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

Iso muutos sähkömagneettisissa kentissä on edeltänyt jokaista pandemiaa
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/11/06/iso-muutos-sahkomagneettisissa-kentissa-on-edeltanyt-jokaista-pandemiaa/

Sähkömagneettisen säteilyn aiheuttamia oireita
https://olennaisiafaktoja.files.wordpress.com/2021/11/mikroaaltosairauden-oireita.jpg

SÄHKÖMAGNEETTINEN SÄTEILY ASEENA
https://tokentube.net/v/2455377120/S%C3%84HK%C3%96MAGNEETTINEN-S%C3%84TEILY-ASEENA

5G JA SÄHKÖMAGNEETTINEN SÄTEILY ASEENA
https://tokentube.net/v/2277205212/5G-JA-S%C3%84HK%C3%96MAGNEETTINEN-S%C3%84TEILY-ASEENA

10 months, 2 weeks ago

Lausunto viruksen eristämisestä
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/02/26/lausunto-viruksen-eristamisesta/

7 virologian kumoavaa faktaa
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/07/12/7-virologian-kumoavaa-faktaa/

Tri Stefan Lanka kumoaa kaikki väitteet virusten olemassaolosta + juttua oikeudenkäynnistä
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/01/10/tri-stefan-lanka-kumoaa-kaikki-vaitteet-virusten-olemassaolosta/

Videokooste Stefan Lankan voittamasta oikeudenkäynnistä
https://tokentube.net/v/3847990988/Tri-Stefan-Lanka-voitti-tuhkarokkovirus-oikeudenk%C3%A4ynnin-vuonna-2016

Todistekooste: Ei ole olemassa viruksia
https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/todistekooste-ei-ole-olemassa-viruksia35413.pdf

Tri Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/06/12/stefan-lanka-on-kumonnut-virusopin-lopullisesti/

Kaikki virustestit täysin merkityksettömiä
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/07/virushuijaus-lyhyesti/

Tietopyyntöjä virusten eristämisestä
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/20/virologian-kulissit-kaatuu/

Virologia on täyttä petosta
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/10/30/virologia-on-taytta-petosta/

Sairauksien todelliset aiheuttajat
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

Psykologit ohjaavat väestön manipulointia
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/12/08/psykologit-ohjaavat-vaeston-manipulointia/

Rikollinen Agenda 2030
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/07/13/rikollinen-agenda-2030/

Vallan keskittämistä ja totaalista kontrollointia valepandemialla ja teknologialla
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/09/01/vallan-keskittamista-ja-totaalista-kontrollointia-valepandemialla-ja-teknologialla/

10 months, 2 weeks ago

Reiner Fuellmich vagyok, és szeretnék beszámolni a Berlini Koronabizottság eddigi vizsgálatainak eredményeiről. Irodámban 27 éve dolgozom ügyvédként kollégáimmal együtt. Jogosult vagyok Németországban és Kaliforniában. A Kovid megjelenéséig kizárólag a fogyasztókat, valamint a kis- és középvállalkozásokat képviseltük olyan globális, bűnöző társaságokkal szemben, mint a Deutsche Bank, a VW és a Kühne & Nagel, a világ legnagyobb teherfuvarozója.
Ez megváltozott, miután 2020 márciusában egy korábban ártalmatlannak titulált vírust hirtelen globális világjárvány okozójának nyilvánítottak, és a világot lezárták, társadalmi távolságtartást rendeltek el és maszkviselési mandátumokat, valamint tömeges PCR-tesztet és úgynevezett védőoltást erőltettek tökéletesen egészséges emberekre.
(...)

10 months, 3 weeks ago

„Reiner Fuellmich vagyok, és szeretnék beszámolni a Berlini Koronabizottság eddigi vizsgálatainak eredményeiről. Irodámban 27 éve dolgozom ügyvédként kollégáimmal együtt. Jogosult vagyok Németországban és Kaliforniában. A Kovid megjelenéséig kizárólag a fogyasztókat, valamint a kis- és középvállalkozásokat képviseltük olyan globális, bűnöző társaságokkal szemben, mint a Deutsche Bank, a VW és a Kühne & Nagel, a világ legnagyobb teherfuvarozója.
Ez megváltozott, miután 2020 márciusában egy korábban ártalmatlannak titulált vírust hirtelen globális világjárvány okozójának nyilvánítottak, és a világot lezárták, társadalmi távolságtartást rendeltek el és maszkviselési mandátumokat, valamint tömeges PCR-tesztet és úgynevezett védőoltást erőltettek tökéletesen egészséges emberekre.”

10 months, 3 weeks ago

1. A Kovid-intézkedések soha nem az egészségről szóltak. Nálunk nincs járvány; egy vírus kering nálunk, amivel minden ép emberi immunrendszer éppúgy fel tud küzdeni, mint az influenza. És ez igaz, függetlenül attól, hogy a vírus természetes úton vagy laboratóriumban keletkezett. Ezen kívül vannak nagyon jó alternatív kezelési módszerek a betegség megelőzésére vagy kezelésére , mint például a C- és D-vitamin, a cink, esetleg az ivermektin és mások.
2. Kormányaink, legalábbis szinte az összes európai kormány, valamint az Egyesült Államok kormánya nem a saját népük érdekeit szem előtt tartva cselekszik, hanem nagyrészt a globális nagyvállalatok és nem kormányzati szervezetek támogatóinak irányítása alatt áll – összegzi Catherine Austin. Fitts mint „ Mr. Global ”. Itt is ezt a kifejezést fogom használni, amikor azokra utalok, akik a színfalak mögött húzzák a húrt.

10 months, 3 weeks ago

Az emberiség győzelme a hazug globalista cionista hazaárulók felett.

12 months ago

Helyesbítés:

A felvételen egy adatot hibásan említettem, de szerencsére a képernyőn látható a korrekt információ. Pfizer hibás szívbillentyűkkel nem 100 ezer embernek, hanem 100 embernek okozott kárt. A lényegen sokat nem változtat, Pfizer egy bűnös cég, de nyilvánvalóan óriási különbség van a két adat között, szóval elnézést a félreolvasásért.

Hivatkozások:

https://szkeptikuskerekasztal.com/amit-a-vakcina-lobbi-eltitkol-novekvo-szamu-megbetegedesek-helyesbites-a-leirasban/

🙏
✅ Ne felejts el feliratkozni Odyseen:
https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9

✅ Ne felejts el feliratkozni a tartalék Youtube csatornámra:
https://www.youtube.com/watch?v=II9f5I1o84w&t=0s

👉 LBRY app az Odysee videók nézéséhez (Android, PC, Mac):
https://lbry.com/get

👉 Rumble app (Android, iOS):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rumble.battles&hl=en_GB&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/rumble/id1518427877

Szkeptikus Kerekasztal elérhetőségek!
👉 WEBOLDAL: https://www.szkeptikuskerekasztal.com
👉 FACEBOOK: https://www.facebook.com/szkeptikuskerekasztal
👉 ODYSEE: https://www.odysee.com/@szkeptikuskerekasztal
👉 BITCHUTE: https://www.bitchute.com/szkeptikuskerekasztal/
👉 RUMBLE: https://rumble.com/user/SzkeptikusKerekasztal
👉 TELEGRAM CSATORNA: https://t.me/szkeptikus
👉 TELEGRAM CSOPORT: https://t.me/joinchat/A2ZnDHeuaVMyZDNk

Ha támogatni szeretnéd a további munkám, fejlesztéseket:
👉 Patreon közösség: https://www.patreon.com/szkeptikuskerekasztal
👉 Paypal egyszeri támogatás: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=NXZFVX52629C4

👉 Bitcoin: bc1qn4rnxs9eqvvjxumn8vsykk8gqnvkq9h4d2sdz5
👉 Ethereum: 0xdeF8A8E60f0604cBe512bbcf4DDF6CEb118f332C
🙏

1 year ago

VAŽNA NAPOMENA: Video koji objavljujemo je kopija sa britanske i medjunarodne društveno-aktivističke platforme www.freedomdemic.com, a po zahtevu njegovih vlasnika (koji su dozvolili kopiranje) u nastavku navodimo i prevod originalanog OPISA VIDEA: www.youtube.com/watch?v=l14Srp_NEhI !

U svim dešavanjima koja potresaju svet od 2020. godine do danas, vezano za takozvanog “Nevidljivog Neprijatelja”, ovo je PRVI PUT da se običnom čoveku “stavlja konkretan alat u ruke” u smislu toga kako da sebi REALNO NADOKNADI NAČINJENE ŠTETE i pre svega kako da SPREČI da se dogode jos mnogo VEĆE I TRAGIČNIJE u budućnosti.

Video je nastao po članku objavljenom na blogu u okviru platforme: www.freedomdemic.com na kojoj se nalazi i prezentacija zbog koje je sve ovo radjeno i koju savetujemo da OBAVEZNO POGLEDATE, jer vam može biti KORISNA i isto tako vam dati “NADU da i ‘mali čovek’ može OPSTATI u ovim teškim vremenima samo zahvaljujući svom PRAKTIČNOM ZALAGANJU”: http://www.freedomdemic.com/video/video-1.mp4

PORUKE:
https://teechip.com/freedomdemic-a07

1 year ago

Proszę sprawdzić:
https://apps.who.int/flumart/Default?Hemisphere=Northern&ReportNo=5

- Mój nowy YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCGplYXnUmepAxu9D-0lTsEw/videos

**************** Wsparcie ****************
BTC 355EqptZYEknZJMJHjzbB7VXwpmHxyAnhB
ETH 0xF630734B58B9845d6BE565621c7734df4bb17E99
LINK 0xF630734B58B9845d6BE565621c7734df4bb17E99
https://paypal.me/11rtyu
**********************************************************

#plandemia #covid19 #koronavirus #SzczepionkaCOVID-19
#plandemic #covid19 #coronavirus

1 year, 4 months ago

Itt is meg tudod nézni:

https://hundub.com/post/313235_wochenblick-az-oltasok-okozzak-a-veszelyes-mutans-covid-virusokat.html

"Az oltásoknak hála a mutálódott vírus már nem csak az időseke van hatással akiknek alapbetegségeik vannak, hanem egyúttal hatalmas ugrás következett be a kritikus COVID-19 eseteknél a fiatalok körében is, beleértve az újszülötteket."

1 year, 8 months ago

Fordítási hiba: ahol azt mondja hogy "De úgy tűnik, hogy az oltások talán felelősek lesznek százezrek haláláért akik nem lettek beoltva..." ott valójában SZÁZMILLIÓKAT mond.

Elnézést kérünk érte.

"Sajnos azt hiszem talán már túl késő megmenteni a legtöbbjét annak, aki megkapta az oltást."

"A politikusok és a tanácsadóik hazudnak majd és azokat hibáztatják az új, mutáns vírusok és a megemelkedett halálozások miatt, akik nem oltatták be magukat".

Ha nem indul el a videó, nézd meg itt:

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

http://lightpaper.co.uk/

https://vernoncoleman.org/

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

1 year, 8 months ago

Ha nem indul el a videó, nézd meg itt:

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

A Natural News egy tudományos alapú természetes egészség támogató szervezet akit az aktivistává vált tudós, Mike Adams vezet.

A Natural News kulcsfontosságú küldetése a szintetikus vegyszerek, nehézfémek, az ételekben, gyógyszerekben, gyermekjátékokban található hormon zavarók és egyéb vegyi anyagok megismertetése a fogyasztókkal.

2008 -óta áll ki sikeresen az emberek jogaiért az illegális kormányintézkedésekkel szemben, illetve leplez le ételekben lévő szennyező és mérgezőanyagokat, többek közt a McDonald's -nál is.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

1 year, 8 months ago

Ha nem indul el a videó, nézd meg itt:

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

A kormány: "Itt az új hullám, rengeteg ember került lélegeztetőgépre".

A valóság: Nincs SEMMILYEN járvány, MOST a lélegeztetőgépekkel öljük meg az embereket!

Barotrauma: a légnyomás hirtelen csökkenése vagy növekedése által okozott sérülés, tünet (pl. repülőgépen, könnyűbúvároknál, ill. robbanások esetén).

https://americanpressassociation.com/news-and-events/dr-cameron-kyle-ny-its-not-pneumonia-but-high-altitude-pulmonary-edema/ - Dr. Cameron Kyle-Sidell

https://hu.wikipedia.org/wiki/Intub%C3%A1l%C3%A1s

http://nursing.hu/oxidativ-stressz-mi-ez-hogyan-lehet-megelozni-es-hogyan-lehet-harcolni-ellene/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Apopt%C3%B3zis

https://hu.wikipedia.org/wiki/Iszk%C3%A9mia

http://real.mtak.hu/1308/ - Iszkémia/reperfúzió indukálta károsodás

1 year, 8 months ago

Milyen érdekes, hogy a kormány azt mondja hallgass a szakértőkre (az Ő szakértőire), miközben az igazi szakértők azt mondják, hogy végezz kutatást saját magad!

https://www.ukmedfreedom.org/ -Angol Orvosi Szabadság Szövetség

brandnewtube.com

https://childrenshealthdefense.org/press-release/robert-f-kennedy-jr-and-childrens-health-defense-call-for-congressional-investigation-of-covid-origin/ - Robert Kennedy

https://hu.wikipedia.org/wiki/Epstein%E2%80%93Barr-v%C3%ADrus - Epstein–Barr-vírus

www.cormandrostenreview.com/report/ - PCR teszt tanulmány (angol)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Eugenika - Eugenika

https://lexiq.hu/citokinvihar - Citokinvihar

Konzervatív sebész jelentése: Olyan művelet, amely a legkevésbé agresszív, gyakran a legtöbb szövetet konzerváló terápia egy állapot esetén, például a lokalizált emlőrák esetén a lumpectomia a mastectomia helyett.

Olyan eljárás, ahol műtétnél a lehető legtöbb egészséges szövetet igyekeznek megtartani.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 8 months ago

Milyen érdekes, hogy a kormány azt mondja hallgass a szakértőkre (az Ő szakértőire), miközben az igazi szakértők azt mondják, hogy végezz kutatást saját magad!

A legtöbb orvost ezek közül felfüggesztették a videó után.

https://www.ukmedfreedom.org/ -Angol Orvosi Szabadság Szövetség

brandnewtube.com

https://childrenshealthdefense.org/press-release/robert-f-kennedy-jr-and-childrens-health-defense-call-for-congressional-investigation-of-covid-origin/ - Robert Kennedy

https://hu.wikipedia.org/wiki/Epstein%E2%80%93Barr-v%C3%ADrus - Epstein–Barr-vírus

Konzervatív sebész jelentése: Olyan művelet, amely a legkevésbé agresszív, gyakran a legtöbb szövetet konzerváló terápia egy állapot esetén, például a lokalizált emlőrák esetén a lumpectomia a mastectomia helyett.

Olyan eljárás, ahol műtétnél a lehető legtöbb egészséges szövetet igyekeznek megtartani.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 8 months ago

Dr. Bhakdi több mint 300 cikket publikált az immunológia, bakteriológia, virológia és parazitológia területén, amikért számos kitüntetést kapott és a Rajna-Pfalz Érdemrendet.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 9 months ago

BÁRKI! Se teszt, se semmi nem kell!

Ez a statisztikai csalás egy új szintje!

És nyugodtan elhiheted, hogy ha Angliában ezt csinálják, akkor itt is.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 9 months ago

Persze nem nehéz megjósolni valamit, ha te vagy az okozója!

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 9 months ago

...és ami nincs, azt nehéz izolálni.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 9 months ago

Ötszörösére növekedett a halálozási arány izraelben a tömeges védőoltások után.

Csak pont ahogy mondtuk.

Itt is tudsz követni:

https://hundub.com/Kapitalista

1 year, 9 months ago