#magyarorszag

Tria non 1920-2020 első rész https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-01
Tria non 1920-2020 második rész https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-02
Népek Krisztusa, Trianon 1920-2020 https://nepekkrisztusa.weebly.com/
Christ of Nations, Trianon 1920-2020 https://trianon100.weebly.com/

Vers: Sajó Sándor - Magyar ének 1919-ben - Ifj. Jászai László előadásában (részlet)
Teljes vers létöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/sajo_magyar_enek_teljes.mp3
Az elhangzott részlet letöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/magyar_enek.mp3

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=YYWEETrm6kU

2 months ago

Nemrég volt a homofóbia és a transzfóbia elleni világnap. Sajnálatos, hogy a normális emberek véleménye ellen világnapot hoznak létre. Hiába döbbennek rá Európa társadalmaiban egyre többen, hogy az LMBTQP mozgalmat meg kell állítani, ha a szélsőséges balliberális politikai erők politikai haszonszerzés céljából folyamatosan támogatják őket és uszítanak a hagyományos, keresztény, nemzetben gondolkodó többség ellen.

2 months, 2 weeks ago

Dr. Szikinger István, Budaházy György I. rendű vádlott védőjének perbeszéde 2018.03.27-én.

A még mindig folyamatban lévő ügyben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat az alábbi közleményt adta ki:

„Mint az ismeretes, néhány hónapos kihagyást követően újra megkezdődött 2018 szeptemberében a Budaházy ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Mint arról már korábban adtunk tájékoztatást, az ugyanezen bírói fórumon született sokkoló elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla a jelentős eljárási hibákra és ezek másodfokú eljárásban való kiküszöbölhetetlenségére tekintettel hatályon kívül helyezte, az elsőfokú bíróságot új eljárásra kötelezte.

A másodfokú ítéletben számos, a fellebbezésekben, valamint védőbeszédekben foglalt érvelés visszaköszönt, továbbá a másodfokú bíróság értékelte az elsőfokú ítélet kihirdetése, közlése kapcsán felmerült jelentős eljárási aggályokat is, melyekre a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és annak együttműködő ügyvédei hívták fel a figyelmet. (lásd. korábbi közlemény …..)

Az ítélet hatályon kívül helyezése tehát jelentős részben a magas szintű védői szakmai munkának, valamint a NJSZ fenti ügyben történő töretlen kiállásának és jogvédő munkájának is köszönhető.

Az új eljárásban a Fővárosi Törvényszék Ignácz György bíró úr elnökletével a teljes bizonyítási eljárást megismétli, a már korábban meghallgatott tanúkat ismételten meghallgatja, köztük a vád „koronatanúit” is. Remélhetőleg az új eljárásban tisztázódik, hogy a feltett védői kérdésekre rendre kitérő, homályos, sokszor önellentmondásos nyilatkozatokat tevő Benkő György pontosan milyen együttműködést végzett – ez a mai napig nem tisztázott - az ügy kapcsán eljáró hatóságokkal, valamint, hogy Soós Tibor vallomásainak önellentmondásokkal tarkított kuszasága végül alkalmassá teszi-e azokat bármely logikus következtetés megalapozására.

Az új eljárás tehát lassan egy éve folyik, és még várhatóan hosszú hónapokat, akár éveket várhatunk az újabb elsőfokú ítéletre, mely talán választ ad arra a számtalan kérdésre, amely az eljárás immár lassan egy évtizede alatt foglalkoztatja az ügyet követő közvéleményt.

A novemberi tárgyalásokon történt tanú és sértetti meghallgatásokat követően a tárgyalássorozat folytatása februárban várható, Soós Tibor meghallgatásával és a bizonyítás folytatásával, de addig is, csupán az emlékezet felfrissítése érdekében közzétesszük a II. fokú bíróságon elhangzott védői perbeszédeket.”

7 months, 2 weeks ago

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat "Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem" c. konferenciájának felvételét három részben közöljük, ez az első rész. A konferencia 2019.11.09-én került megrendezésre.

7 months, 2 weeks ago

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen (https://www.bitchute.com/video/w6FZAhIR7HXa/).

A rendezvényen dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője bejelentette a "Tégy a magyargyűlölet ellen!" akció megindítását:

"Ennek lényege, hogy arra kérjük a Lovas István Társaság és Nemzeti Jogvédő Szolgálat szimpatizánsait és minden felelősen gondolkodó, tettre kész magyar embert, hogy kísérjék figyelemmel a hazai és külföldi sajtó, illetve közélet magyarsággal kapcsolatos megnyilvánulásait.

Ha pedig a magyar nemzet méltóságát súlyosan sértő, gyalázkodó írást, megszólalást észlelnek, jelentsék be haladéktalanul a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak ([email protected]) a forrás megjelölésével.

Ha úgy ítéljük, hogy az Alaptörvény és a Ptk. alapján un. kollektív személyiségi per eséllyel indítható, akkor a jogsértéstől számított 30 napon belül nagyszámú hazafi felperes bevonásával benyújtjuk a keresetet a jogsértés megállapítása, a jogsértő kitétel eltávolítása, a további jogsértésektől való eltiltás, elégtételi közlemény kiadatása és jelentős összegű sérelemdíj iránt.

Ne bántsd a magyart ! Megvédjük a magyar nemzet méltóságát !"

8 months ago

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen.

A díjazott kőkemény beszédben (https://www.youtube.com/watch?v=m4qqSlyl8XU) adott körképet a nyomasztó liberális túlsúlyról a kultúra minden területén és a magyarság által a túlélés, megmaradás érdekében megvívandó kultúrharc feladatairól.

A rendezvényen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében méltatta Gaudi-Nagy Tamás Lovas István bátor munkásságát, felidézte a képviseletében az őt támadó balliberálisok elleni jogi csatákat. Az ügyvéd így ír erről Facebook oldalán:
"Megtisztelő volt számomra, hogy Pistát négy peres eljárásban is képviselhettem ezzel védve, támogatva őt igazságharcaiban.
Lovas István bátor, hatalmas tudású, kitartó és igazságszerető munkássága mindannyiunknak nagyon hiányzik. Fontos, hogy az ő szellemisége és kérlelhetetlen nemzeti elkötelezettsége a hazai sajtóéletben tovább éljen. Ezért hoztuk létre a Lovas István Társaságot és alapítottuk meg a Lovas István Sajtódíjat, amelyet most adunk át először.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szoros együttműködést valósít meg a Lovas István Társasággal, erről fontos bejelentést tettem az eseményen, erről egy másik felvételen beszélek:
A Lovas István Társaság kezdeményezését is támogattam, magam is tag vagyok, illetve az alapítás jogi dokumentumait ügyvédi irodám készítette pro bono alapon, a bejegyzési eljárásban is én jártam el."

8 months ago

Ifj. Tompó László irodalomtörténész, római katolikus teológus előadása Zsámbékon, a Keresztelő Szent János plébániatemplomban 2019. november 17-én.

8 months, 2 weeks ago

Előadása bevezetésében Dr. Kékesi Raymund rövid történelmi áttekintéssel érzékeltette, hogy miért éppen napjainkban van a legnagyobb szükség a Kárpát-medencében nemzeti jogvédelemre, majd bemutatta, miért egyre nehezebb az egyéni jogvédelem és érdekképviselet. A téma szakértőjeként röviden áttekintette a székely terroristaper néven elhíresült koncepciós per, azaz a Beke-Szőcs ügy, valamint az erdélyi magyar intézményrendszer felszámolásának jogi, joginak tűnő és egyéb eszközeit, valamint egy valódi jogállamban megengedhetetlen visszásságait. Nyomatékosította, hogy jelen európai parlamenti ciklusban miért égetően szükséges e kérdések folyamatosan napirenden tartása, és utalt rá, hogy reményeinek és döntéshozó helyzetben lévő politikusokkal való egyeztetéseinek megfelelően a jövőben mindez miképpen lehetséges.

8 months, 2 weeks ago

Budaházy György és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot.

10 months, 1 week ago

Az Aurórában szeptember 26-án tanároknak akartak "továbbképzést" tartani az iskolai LGBT propaganda mikéntjéről, azonban az esemény megtartását hazafiak egy csoportja megakadályozta. A tiltakozó akció zárásaként Budaházy György rövid sajtótájékoztatót tartott, amely közben a hely egyik törzsvendége, korábbi erőszakos magatartását tovább eszkalálva, joghurtot fröcskölt a társaságra. A helyszínen lévő Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő szerint a cselekmény a közösség tagja elleni erőszakot is megvalósítja, ezzel ez már a sokadik ilyen eset az LGBT-kötődésű emberek részéről az utóbbi években.

10 months, 1 week ago

Budaházy Edda és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítójának bátyja, Budaházy György "zéró toleranciát" hirdetett meg a gyerekeket és fiatalokat célzó LGBT propagandával szemben.

10 months, 1 week ago

W.P.T. amerikai-görög állampolgár LGBT tüntető szeméremsértő módon zaklatta dr. Téglásy Imre sértettet. 4,5 évvel az eset után az ügy a bíróság előtt van.

Újrafeltöltés Youtube csatornánk törlése után.

10 months, 2 weeks ago

Kint jártunk az idei pride-on is, és beszélgettünk a felvonulókkal. Sokat tanultunk ebben a színes kavalkádban, az Új Világrend ünnepén.
Emiatt a videó miatt a (((Youtube))) figyelmeztetés nélkül törölte a csatornánkat, így áttértünk a cenzúramentes Bitchute-ra.

1 year ago