#magyarorszag

Gyakori besz√©dt√©ma mostan√°ban, hogy rosszul hallgatjuk a zen√©t ‚Äď pontosabban rosszul k√©sz√≠tik el nek√ľnk. T√∂bben azt √°ll√≠tj√°k, hogy a standard 440 Hz-en elk√©sz√≠tett zen√©k k√°rosak pszich√©s √°llapotunkra (valaki m√©g glob√°lis √∂sszeesk√ľv√©st is sejt m√∂g√∂tte), √©s ehelyett az ‚ÄúAnyaf√∂lddel rezon√°l√≥‚ÄĚ 432 Hz-et r√©szes√≠ten√©k elŇĎnyben, aminek m√©g gy√≥gy√≠t√≥ hat√°st is tulajdon√≠tanak.

1755 hertz: √Āltal√°nos r√°kellenes frekvencia.

20 000 hertz: Egy rendk√≠v√ľl hat√°sos regener√°l√≥ √©s fiatal√≠t√≥ frekvencia.

50 0000 hertz: Anan√°sz.

15 000 000 hertz: Mandula.

Stb...
__________________________________________________
KeŐĀrjuŐąk, koŐąvesd be a ForraŐĀs NeŐĀpe oldalt

‚ÄĘInstagramon, ha tetszenek a videoŐĀink: http://instagram.com/forrasnepe
@forrasnepe

‚ÄĘFacebook oldal - http://www.facebook.com/forrasnepe

‚ÄĘFacebook csoport: ForraŐĀs NeŐĀpe Sivanandini csoportja https://m.facebook.com/groups/2491023051192252/?

‚ÄĘVideoŐĀcsatornaŐĀnk: https://www.bitchute.com/forrasnepe
__________________________________________________
Vibrációs frekvencia

Tudtad, hogy a 80-as 90-es évek amerikai diszkóslágerei betegítenek?
7 dolog, ami befoly√°solja a vibr√°ci√≥s frekvenci√°dat a kvantumfizika szemsz√∂g√©bŇĎl.
A kvantumfizika rezg√©se azt jelenti, hogy minden energia. Vibr√°l√≥ l√©nyek vagyunk bizonyos frekvenci√°kon. Minden rezg√©s egyen√©rt√©kŇĪ egy √©rz√©ssel √©s a vil√°gban '' rezg√©s ", csak k√©tf√©le vibr√°ci√≥ l√©tezik, pozit√≠v √©s negat√≠v. B√°rmilyen √©rz√©s miatt olyan rezg√©st adsz ki, ami lehet pozit√≠v vagy negat√≠v.

1 - * gondolatok *
B√°rmilyen gondolat frekvenci√°t bocs√°t ki az univerzumnak, √©s ez a frekvencia visszat√©r az eredetihez, teh√°t ha negat√≠v gondolataid vannak, cs√ľgged√©s, szomor√ļs√°g, harag, f√©lelem, mindez visszat√©r hozz√°d. Ez√©rt olyan fontos, hogy gondoskodj a gondolataid minŇĎs√©g√©rŇĎl, √©s megtanuld, hogyan nevelj pozit√≠vabb gondolatokat.

2 -* A t√°rsul√°s *
A k√∂r√ľl√∂tted l√©vŇĎ emberek k√∂zvetlen√ľl befoly√°solj√°k a rezg√©sfrekvenci√°dat. Ha √∂r√∂mteli, pozit√≠v √©s hat√°rozott emberekkel veszed k√∂r√ľl magad, akkor te is bel√©psz ebbe a rezg√©sbe. Ha panaszkod√≥, k√∂zvet√≠tŇĎ √©s pesszimista emberekkel veszed k√∂r√ľl magad, l√©gy √≥vatos! Val√≥ban, cs√∂kkenthetik a frekvenci√°dat, √©s √≠gy megakad√°lyozhatj√°k, hogy kihaszn√°ld a vonzalom t√∂rv√©ny√©t a javadra.

3 -* Zene *
A zene nagyon erŇĎteljes. Ha csak olyan zen√©t hallgatsz, ami a hal√°lr√≥l, √°rul√°sr√≥l, szomor√ļs√°gr√≥l, elhagy√°sr√≥l besz√©l, mindez belesz√≥l abba, amit vibr√°lsz. Figyelj oda a dalsz√∂vegre a zen√©re, amit hallgatsz, cs√∂kkenti a rezg√©sfrekvenci√°dat. √Čs ne feledd: pontosan azt vonzod be az √©letedbe, amit vibr√°lsz.

4 -* A dolgok, amiket nézel *
Amikor olyan programokat nézel, amelyek balszerencsékkel, halálesetekkel, árulásokkal stb. foglalkoznak. Az agyad ezt valóságként fogadja el, és egy egész kémiát bocsát ki a szervezetedbe, ami befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Nézd meg azokat a dolgokat, amelyek jót tesznek neked, és segítenek magasabb frekvencián rezegni.

5 -* A légkör *
Ak√°r otthon, ak√°r a munkahelyen, ha sok idŇĎt t√∂lt egy zavart √©s piszkos k√∂rnyezetben, az a rezg√©sfrekvenci√°j√°ra is hat√°ssal lesz. Jav√≠tsd azt, ami k√∂r√ľlvesz, rendezd √©s tiszt√≠tsd meg a k√∂rnyezeted. Mutasd meg az univerzumnak, hogy alkalmas vagy arra, hogy sokkal t√∂bbet kapj. Gondoskodj arr√≥l, amid m√°r megvan!

6 -* A szó *
Ha rosszat √°ll√≠tasz vagy besz√©lsz dolgokr√≥l √©s emberekrŇĎl, az befoly√°solja a rezg√©sfrekvenci√°dat. A frekvencia magas tart√°s√°hoz elengedhetetlen, hogy megsz√ľntesd a panaszkod√°s szok√°s√°t, √©s ne besz√©lj m√°sokr√≥l. Teh√°t ker√ľld a dr√°m√°t √©s az √°ldozatv√°llal√°st. V√°llald a felelŇĎss√©get az √©leted v√°laszt√°sai√©rt!

7 -* h√°la *
A hála pozitívan befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Ez egy olyan szokás, amit most be kell illesztened az életedbe. Kezdj el köszönetet mondani mindenért, a jó dolgokért és amit rossznak tartasz, köszönd meg mindazt az élményt, amit átéltél A hála kinyitja az ajtót, hogy pozitívan történjenek a jó dolgok az életedben.

4 months ago

A II. ker√ľleti √Ātriumban megrendezni tervezett genderpropagand√°t tartalmaz√≥ mes√©k felolvas√°sa ellen vonult utc√°ra a Hatvann√©gy V√°rmegye Ifj√ļs√°gi Mozgalom, n√©h√°ny m√°s szervezet aktivist√°i √©s szimpatiz√°l√≥ civilek 2020. okt√≥ber 4-√©n.

5 months ago

A European Patriots Unite egyes√ľlet az idei Budapest Pride felvonul√°s elmarad√°sa ellen√©re is megtartotta tiltakoz√≥ demonstr√°ci√≥j√°t az agressz√≠v nemzetk√∂zi LMBTQP felforgat√°s ellen.

6 months, 2 weeks ago

Hazafiak egy csoportja id√©n is fell√©pett a nemzetk√∂zi LGBT mozgalom hazai √ľgyn√∂kei √°ltal szervezett agit√°ci√≥ ellen. A felforgat√≥k a csal√°dot is √ļjra akarj√°k defini√°lni, ezzel tov√°bb bomlasztva a nemzet egys√©g√©t.
A mostani akci√≥ a Pride "kerekasztal besz√©lget√©s a magyarorsz√°gi sziv√°rv√°nycsal√°dokr√≥l" elnevez√©sŇĪ rendezv√©ny√©n t√∂rt√©nt, amely 2020. augusztus 18-√°n a Bp., VIII. Sal√©trom u. 4. sz√°m alatt tal√°lhat√≥ Loffice elnevez√©sŇĪ liber√°lis tal√°lkahelyen ker√ľlt megrendez√©sre.

6 months, 2 weeks ago

Tria non 1920-2020 elsŇĎ r√©sz https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-01
Tria non 1920-2020 második rész https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-02
Népek Krisztusa, Trianon 1920-2020 https://nepekkrisztusa.weebly.com/
Christ of Nations, Trianon 1920-2020 https://trianon100.weebly.com/

Vers: Saj√≥ S√°ndor - Magyar √©nek 1919-ben - Ifj. J√°szai L√°szl√≥ elŇĎad√°s√°ban (r√©szlet)
Teljes vers létöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/sajo_magyar_enek_teljes.mp3
Az elhangzott részlet letöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/magyar_enek.mp3

Forr√°s: https://www.youtube.com/watch?v=YYWEETrm6kU

9 months, 1 week ago

Nemr√©g volt a homof√≥bia √©s a transzf√≥bia elleni vil√°gnap. Sajn√°latos, hogy a norm√°lis emberek v√©lem√©nye ellen vil√°gnapot hoznak l√©tre. Hi√°ba d√∂bbennek r√° Eur√≥pa t√°rsadalmaiban egyre t√∂bben, hogy az LMBTQP mozgalmat meg kell √°ll√≠tani, ha a sz√©lsŇĎs√©ges balliber√°lis politikai erŇĎk politikai haszonszerz√©s c√©lj√°b√≥l folyamatosan t√°mogatj√°k ŇĎket √©s usz√≠tanak a hagyom√°nyos, kereszt√©ny, nemzetben gondolkod√≥ t√∂bbs√©g ellen.

9 months, 3 weeks ago

Dr. Szikinger Istv√°n, Budah√°zy Gy√∂rgy I. rendŇĪ v√°dlott v√©dŇĎj√©nek perbesz√©de 2018.03.27-√©n.

A m√©g mindig folyamatban l√©vŇĎ √ľgyben a Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat az al√°bbi k√∂zlem√©nyt adta ki:

‚ÄěMint az ismeretes, n√©h√°ny h√≥napos kihagy√°st k√∂vetŇĎen √ļjra megkezdŇĎd√∂tt 2018 szeptember√©ben a Budah√°zy √ľgy t√°rgyal√°sa a FŇĎv√°rosi T√∂rv√©nysz√©ken. Mint arr√≥l m√°r kor√°bban adtunk t√°j√©koztat√°st, az ugyanezen b√≠r√≥i f√≥rumon sz√ľletett sokkol√≥ elsŇĎfok√ļ √≠t√©letet a FŇĎv√°rosi √ćt√©lŇĎt√°bla a jelentŇĎs elj√°r√°si hib√°kra √©s ezek m√°sodfok√ļ elj√°r√°sban val√≥ kik√ľsz√∂b√∂lhetetlens√©g√©re tekintettel hat√°lyon k√≠v√ľl helyezte, az elsŇĎfok√ļ b√≠r√≥s√°got √ļj elj√°r√°sra k√∂telezte.

A m√°sodfok√ļ √≠t√©letben sz√°mos, a fellebbez√©sekben, valamint v√©dŇĎbesz√©dekben foglalt √©rvel√©s visszak√∂sz√∂nt, tov√°bb√° a m√°sodfok√ļ b√≠r√≥s√°g √©rt√©kelte az elsŇĎfok√ļ √≠t√©let kihirdet√©se, k√∂zl√©se kapcs√°n felmer√ľlt jelentŇĎs elj√°r√°si agg√°lyokat is, melyekre a Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat √©s annak egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎ √ľgyv√©dei h√≠vt√°k fel a figyelmet. (l√°sd. kor√°bbi k√∂zlem√©ny ‚Ķ..)

Az √≠t√©let hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©se teh√°t jelentŇĎs r√©szben a magas szintŇĪ v√©dŇĎi szakmai munk√°nak, valamint a NJSZ fenti √ľgyben t√∂rt√©nŇĎ t√∂retlen ki√°ll√°s√°nak √©s jogv√©dŇĎ munk√°j√°nak is k√∂sz√∂nhetŇĎ.

Az √ļj elj√°r√°sban a FŇĎv√°rosi T√∂rv√©nysz√©k Ign√°cz Gy√∂rgy b√≠r√≥ √ļr eln√∂klet√©vel a teljes bizony√≠t√°si elj√°r√°st megism√©tli, a m√°r kor√°bban meghallgatott tan√ļkat ism√©telten meghallgatja, k√∂zt√ľk a v√°d ‚Äěkoronatan√ļit‚ÄĚ is. Rem√©lhetŇĎleg az √ļj elj√°r√°sban tiszt√°z√≥dik, hogy a feltett v√©dŇĎi k√©rd√©sekre rendre kit√©rŇĎ, hom√°lyos, sokszor √∂nellentmond√°sos nyilatkozatokat tevŇĎ BenkŇĎ Gy√∂rgy pontosan milyen egy√ľttmŇĪk√∂d√©st v√©gzett ‚Äď ez a mai napig nem tiszt√°zott - az √ľgy kapcs√°n elj√°r√≥ hat√≥s√°gokkal, valamint, hogy So√≥s Tibor vallom√°sainak √∂nellentmond√°sokkal tark√≠tott kuszas√°ga v√©g√ľl alkalmass√° teszi-e azokat b√°rmely logikus k√∂vetkeztet√©s megalapoz√°s√°ra.

Az √ļj elj√°r√°s teh√°t lassan egy √©ve folyik, √©s m√©g v√°rhat√≥an hossz√ļ h√≥napokat, ak√°r √©veket v√°rhatunk az √ļjabb elsŇĎfok√ļ √≠t√©letre, mely tal√°n v√°laszt ad arra a sz√°mtalan k√©rd√©sre, amely az elj√°r√°s imm√°r lassan egy √©vtizede alatt foglalkoztatja az √ľgyet k√∂vetŇĎ k√∂zv√©lem√©nyt.

A novemberi t√°rgyal√°sokon t√∂rt√©nt tan√ļ √©s s√©rtetti meghallgat√°sokat k√∂vetŇĎen a t√°rgyal√°ssorozat folytat√°sa febru√°rban v√°rhat√≥, So√≥s Tibor meghallgat√°s√°val √©s a bizony√≠t√°s folytat√°s√°val, de addig is, csup√°n az eml√©kezet felfriss√≠t√©se √©rdek√©ben k√∂zz√©tessz√ľk a II. fok√ļ b√≠r√≥s√°gon elhangzott v√©dŇĎi perbesz√©deket.‚ÄĚ

1 year, 2 months ago

A Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat "Patri√≥ta jogv√©delem vs. liber√°lis jogv√©delem" c. konferenci√°j√°nak felv√©tel√©t h√°rom r√©szben k√∂z√∂lj√ľk, ez az elsŇĎ r√©sz. A konferencia 2019.11.09-√©n ker√ľlt megrendez√©sre.

1 year, 2 months ago

A magyars√°g kult√ļrharca ter√©n kifejtett munk√°ss√°g√°ra tekintettel Szak√°cs √Ārp√°d √ļjs√°g√≠r√≥ kapta meg a Lovas Istv√°n T√°rsas√°g (LIT) √°ltal l√©trehozott Lovas Istv√°n Sajt√≥d√≠jat 2019. november 21-√©n a Szent Margit Gimn√°zium d√≠szterm√©ben rendezett nagyszab√°s√ļ √ľnneps√©gen (https://www.bitchute.com/video/w6FZAhIR7HXa/).

A rendezv√©nyen dr. Gaudi-Nagy Tam√°s √ľgyv√©d, a Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat (www.njsz.hu) √ľgyvezetŇĎje bejelentette a "T√©gy a magyargyŇĪl√∂let ellen!" akci√≥ megind√≠t√°s√°t:

"Ennek l√©nyege, hogy arra k√©rj√ľk a Lovas Istv√°n T√°rsas√°g √©s Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat szimpatiz√°nsait √©s minden felelŇĎsen gondolkod√≥, tettre k√©sz magyar embert, hogy k√≠s√©rj√©k figyelemmel a hazai √©s k√ľlf√∂ldi sajt√≥, illetve k√∂z√©let magyars√°ggal kapcsolatos megnyilv√°nul√°sait.

Ha pedig a magyar nemzet m√©lt√≥s√°g√°t s√ļlyosan s√©rtŇĎ, gyal√°zkod√≥ √≠r√°st, megsz√≥lal√°st √©szlelnek, jelents√©k be halad√©ktalanul a Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°latnak ([email protected]) a forr√°s megjel√∂l√©s√©vel.

Ha √ļgy √≠t√©lj√ľk, hogy az Alapt√∂rv√©ny √©s a Ptk. alapj√°n un. kollekt√≠v szem√©lyis√©gi per es√©llyel ind√≠that√≥, akkor a jogs√©rt√©stŇĎl sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl nagysz√°m√ļ hazafi felperes bevon√°s√°val beny√ļjtjuk a keresetet a jogs√©rt√©s meg√°llap√≠t√°sa, a jogs√©rtŇĎ kit√©tel elt√°vol√≠t√°sa, a tov√°bbi jogs√©rt√©sektŇĎl val√≥ eltilt√°s, el√©gt√©teli k√∂zlem√©ny kiadat√°sa √©s jelentŇĎs √∂sszegŇĪ s√©relemd√≠j ir√°nt.

Ne b√°ntsd a magyart ! Megv√©dj√ľk a magyar nemzet m√©lt√≥s√°g√°t !"

1 year, 3 months ago

A magyars√°g kult√ļrharca ter√©n kifejtett munk√°ss√°g√°ra tekintettel Szak√°cs √Ārp√°d √ļjs√°g√≠r√≥ kapta meg a Lovas Istv√°n T√°rsas√°g (LIT) √°ltal l√©trehozott Lovas Istv√°n Sajt√≥d√≠jat 2019. november 21-√©n a Szent Margit Gimn√°zium d√≠szterm√©ben rendezett nagyszab√°s√ļ √ľnneps√©gen.

A d√≠jazott kŇĎkem√©ny besz√©dben (https://www.youtube.com/watch?v=m4qqSlyl8XU) adott k√∂rk√©pet a nyomaszt√≥ liber√°lis t√ļls√ļlyr√≥l a kult√ļra minden ter√ľlet√©n √©s a magyars√°g √°ltal a t√ļl√©l√©s, megmarad√°s √©rdek√©ben megv√≠vand√≥ kult√ļrharc feladatair√≥l.

A rendezv√©nyen a Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat nev√©ben m√©ltatta Gaudi-Nagy Tam√°s Lovas Istv√°n b√°tor munk√°ss√°g√°t, felid√©zte a k√©pviselet√©ben az ŇĎt t√°mad√≥ balliber√°lisok elleni jogi csat√°kat. Az √ľgyv√©d √≠gy √≠r errŇĎl Facebook oldal√°n:
"MegtisztelŇĎ volt sz√°momra, hogy Pist√°t n√©gy peres elj√°r√°sban is k√©pviselhettem ezzel v√©dve, t√°mogatva ŇĎt igazs√°gharcaiban.
Lovas Istv√°n b√°tor, hatalmas tud√°s√ļ, kitart√≥ √©s igazs√°gszeretŇĎ munk√°ss√°ga mindannyiunknak nagyon hi√°nyzik. Fontos, hogy az ŇĎ szellemis√©ge √©s k√©rlelhetetlen nemzeti elk√∂telezetts√©ge a hazai sajt√≥√©letben tov√°bb √©ljen. Ez√©rt hoztuk l√©tre a Lovas Istv√°n T√°rsas√°got √©s alap√≠tottuk meg a Lovas Istv√°n Sajt√≥d√≠jat, amelyet most adunk √°t elŇĎsz√∂r.
A Nemzeti Jogv√©dŇĎ Szolg√°lat szoros egy√ľttmŇĪk√∂d√©st val√≥s√≠t meg a Lovas Istv√°n T√°rsas√°ggal, errŇĎl fontos bejelent√©st tettem az esem√©nyen, errŇĎl egy m√°sik felv√©telen besz√©lek:
A Lovas Istv√°n T√°rsas√°g kezdem√©nyez√©s√©t is t√°mogattam, magam is tag vagyok, illetve az alap√≠t√°s jogi dokumentumait √ľgyv√©di irod√°m k√©sz√≠tette pro bono alapon, a bejegyz√©si elj√°r√°sban is √©n j√°rtam el."

1 year, 3 months ago

Ifj. Tomp√≥ L√°szl√≥ irodalomt√∂rt√©n√©sz, r√≥mai katolikus teol√≥gus elŇĎad√°sa Zs√°mb√©kon, a KeresztelŇĎ Szent J√°nos pl√©b√°niatemplomban 2019. november 17-√©n.

1 year, 3 months ago

ElŇĎad√°sa bevezet√©s√©ben Dr. K√©kesi Raymund r√∂vid t√∂rt√©nelmi √°ttekint√©ssel √©rz√©keltette, hogy mi√©rt √©ppen napjainkban van a legnagyobb sz√ľks√©g a K√°rp√°t-medenc√©ben nemzeti jogv√©delemre, majd bemutatta, mi√©rt egyre nehezebb az egy√©ni jogv√©delem √©s √©rdekk√©pviselet. A t√©ma szak√©rtŇĎjek√©nt r√∂viden √°ttekintette a sz√©kely terroristaper n√©ven elh√≠res√ľlt koncepci√≥s per, azaz a Beke-SzŇĎcs √ľgy, valamint az erd√©lyi magyar int√©zm√©nyrendszer felsz√°mol√°s√°nak jogi, joginak tŇĪnŇĎ √©s egy√©b eszk√∂zeit, valamint egy val√≥di jog√°llamban megengedhetetlen vissz√°ss√°gait. Nyomat√©kos√≠totta, hogy jelen eur√≥pai parlamenti ciklusban mi√©rt √©getŇĎen sz√ľks√©ges e k√©rd√©sek folyamatosan napirenden tart√°sa, √©s utalt r√°, hogy rem√©nyeinek √©s d√∂nt√©shoz√≥ helyzetben l√©vŇĎ politikusokkal val√≥ egyeztet√©seinek megfelelŇĎen a j√∂vŇĎben mindez mik√©ppen lehets√©ges.

1 year, 3 months ago

Budaházy György és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot.

1 year, 5 months ago

Az Aur√≥r√°ban szeptember 26-√°n tan√°roknak akartak "tov√°bbk√©pz√©st" tartani az iskolai LGBT propaganda mik√©ntj√©rŇĎl, azonban az esem√©ny megtart√°s√°t hazafiak egy csoportja megakad√°lyozta. A tiltakoz√≥ akci√≥ z√°r√°sak√©nt Budah√°zy Gy√∂rgy r√∂vid sajt√≥t√°j√©koztat√≥t tartott, amely k√∂zben a hely egyik t√∂rzsvend√©ge, kor√°bbi erŇĎszakos magatart√°s√°t tov√°bb eszkal√°lva, joghurtot fr√∂csk√∂lt a t√°rsas√°gra. A helysz√≠nen l√©vŇĎ Gaudi-Nagy Tam√°s nemzeti jogv√©dŇĎ szerint a cselekm√©ny a k√∂z√∂ss√©g tagja elleni erŇĎszakot is megval√≥s√≠tja, ezzel ez m√°r a sokadik ilyen eset az LGBT-k√∂tŇĎd√©sŇĪ emberek r√©sz√©rŇĎl az ut√≥bbi √©vekben.

1 year, 5 months ago

Budaházy Edda és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítójának bátyja, Budaházy György "zéró toleranciát" hirdetett meg a gyerekeket és fiatalokat célzó LGBT propagandával szemben.

1 year, 5 months ago

W.P.T. amerikai-g√∂r√∂g √°llampolg√°r LGBT t√ľntetŇĎ szem√©rems√©rtŇĎ m√≥don zaklatta dr. T√©gl√°sy Imre s√©rtettet. 4,5 √©vvel az eset ut√°n az √ľgy a b√≠r√≥s√°g elŇĎtt van.

Újrafeltöltés Youtube csatornánk törlése után.

1 year, 5 months ago

Kint j√°rtunk az idei pride-on is, √©s besz√©lgett√ľnk a felvonul√≥kkal. Sokat tanultunk ebben a sz√≠nes kavalk√°dban, az √öj Vil√°grend √ľnnep√©n.
Emiatt a vide√≥ miatt a (((Youtube))) figyelmeztet√©s n√©lk√ľl t√∂r√∂lte a csatorn√°nkat, √≠gy √°tt√©rt√ľnk a cenz√ļramentes Bitchute-ra.

1 year, 8 months ago