#magyarorszag

Today is Szent István Napja / National Day of Hungary.

My Gab: https://gab.com/SalzigerHans

9 months, 3 weeks ago

𝐍𝐢𝐦𝐫ó𝐝/𝐃𝐨𝐫𝐦𝐢𝐞𝐧𝐭 = Á𝐥𝐦𝐨𝐬 = 𝐒𝐳𝐚𝐩𝐨𝐥𝐲𝐚𝐢 | 𝐇é𝐭/𝟕-𝐀𝐥𝐯ó𝐤 , 𝐋𝐚𝐭𝐳𝐢 𝐬 𝐀𝐭𝐢𝐥𝐚/𝐄𝐭𝐳𝐞𝐥 𝐤𝐢𝐫á𝐥𝐲, Kolumbusz/Klovisz, Troja 𝐬𝐭𝐛 | 𝐊𝐫𝐨𝐧𝐨𝐥ó𝐠𝐢𝐚
-
https://www.youtube.com/watch?v=bBcUAGSQsCk&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=49

1 year, 4 months ago

Semmi sem az, aminek látszik.

Történelmi áttekintő nagy ugrásokkal.

1 year, 9 months ago

(Video Language: Hungarian / magyar)
Uploaded to Bitchute, as Youtube age-restricted it for no reason...

1 year, 11 months ago

A II. kerületi Átriumban megrendezni tervezett genderpropagandát tartalmazó mesék felolvasása ellen vonult utcára a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, néhány más szervezet aktivistái és szimpatizáló civilek 2020. október 4-én.

2 years, 8 months ago

A European Patriots Unite egyesület az idei Budapest Pride felvonulás elmaradása ellenére is megtartotta tiltakozó demonstrációját az agresszív nemzetközi LMBTQP felforgatás ellen.

2 years, 9 months ago

Hazafiak egy csoportja idén is fellépett a nemzetközi LGBT mozgalom hazai ügynökei által szervezett agitáció ellen. A felforgatók a családot is újra akarják definiálni, ezzel tovább bomlasztva a nemzet egységét.
A mostani akció a Pride "kerekasztal beszélgetés a magyarországi szivárványcsaládokról" elnevezésű rendezvényén történt, amely 2020. augusztus 18-án a Bp., VIII. Salétrom u. 4. szám alatt található Loffice elnevezésű liberális találkahelyen került megrendezésre.

2 years, 9 months ago

Tria non 1920-2020 első rész https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-01
Tria non 1920-2020 második rész https://maghon.weebly.com/blog-hun/trianon-1920-2020-02
Népek Krisztusa, Trianon 1920-2020 https://nepekkrisztusa.weebly.com/
Christ of Nations, Trianon 1920-2020 https://trianon100.weebly.com/

Vers: Sajó Sándor - Magyar ének 1919-ben - Ifj. Jászai László előadásában (részlet)
Teljes vers létöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/sajo_magyar_enek_teljes.mp3
Az elhangzott részlet letöltése: https://hungarians.weebly.com/uploads/2/0/0/3/20035969/magyar_enek.mp3

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=YYWEETrm6kU

3 years ago

Nemrég volt a homofóbia és a transzfóbia elleni világnap. Sajnálatos, hogy a normális emberek véleménye ellen világnapot hoznak létre. Hiába döbbennek rá Európa társadalmaiban egyre többen, hogy az LMBTQP mozgalmat meg kell állítani, ha a szélsőséges balliberális politikai erők politikai haszonszerzés céljából folyamatosan támogatják őket és uszítanak a hagyományos, keresztény, nemzetben gondolkodó többség ellen.

3 years ago

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Trudell

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

3 years ago

Dr. Szikinger István, Budaházy György I. rendű vádlott védőjének perbeszéde 2018.03.27-én.

A még mindig folyamatban lévő ügyben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat az alábbi közleményt adta ki:

„Mint az ismeretes, néhány hónapos kihagyást követően újra megkezdődött 2018 szeptemberében a Budaházy ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Mint arról már korábban adtunk tájékoztatást, az ugyanezen bírói fórumon született sokkoló elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla a jelentős eljárási hibákra és ezek másodfokú eljárásban való kiküszöbölhetetlenségére tekintettel hatályon kívül helyezte, az elsőfokú bíróságot új eljárásra kötelezte.

A másodfokú ítéletben számos, a fellebbezésekben, valamint védőbeszédekben foglalt érvelés visszaköszönt, továbbá a másodfokú bíróság értékelte az elsőfokú ítélet kihirdetése, közlése kapcsán felmerült jelentős eljárási aggályokat is, melyekre a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és annak együttműködő ügyvédei hívták fel a figyelmet. (lásd. korábbi közlemény …..)

Az ítélet hatályon kívül helyezése tehát jelentős részben a magas szintű védői szakmai munkának, valamint a NJSZ fenti ügyben történő töretlen kiállásának és jogvédő munkájának is köszönhető.

Az új eljárásban a Fővárosi Törvényszék Ignácz György bíró úr elnökletével a teljes bizonyítási eljárást megismétli, a már korábban meghallgatott tanúkat ismételten meghallgatja, köztük a vád „koronatanúit” is. Remélhetőleg az új eljárásban tisztázódik, hogy a feltett védői kérdésekre rendre kitérő, homályos, sokszor önellentmondásos nyilatkozatokat tevő Benkő György pontosan milyen együttműködést végzett – ez a mai napig nem tisztázott - az ügy kapcsán eljáró hatóságokkal, valamint, hogy Soós Tibor vallomásainak önellentmondásokkal tarkított kuszasága végül alkalmassá teszi-e azokat bármely logikus következtetés megalapozására.

Az új eljárás tehát lassan egy éve folyik, és még várhatóan hosszú hónapokat, akár éveket várhatunk az újabb elsőfokú ítéletre, mely talán választ ad arra a számtalan kérdésre, amely az eljárás immár lassan egy évtizede alatt foglalkoztatja az ügyet követő közvéleményt.

A novemberi tárgyalásokon történt tanú és sértetti meghallgatásokat követően a tárgyalássorozat folytatása februárban várható, Soós Tibor meghallgatásával és a bizonyítás folytatásával, de addig is, csupán az emlékezet felfrissítése érdekében közzétesszük a II. fokú bíróságon elhangzott védői perbeszédeket.”

3 years, 5 months ago

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat "Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem" c. konferenciájának felvételét három részben közöljük, ez az első rész. A konferencia 2019.11.09-én került megrendezésre.

3 years, 5 months ago

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen (https://www.bitchute.com/video/w6FZAhIR7HXa/).

A rendezvényen dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője bejelentette a "Tégy a magyargyűlölet ellen!" akció megindítását:

"Ennek lényege, hogy arra kérjük a Lovas István Társaság és Nemzeti Jogvédő Szolgálat szimpatizánsait és minden felelősen gondolkodó, tettre kész magyar embert, hogy kísérjék figyelemmel a hazai és külföldi sajtó, illetve közélet magyarsággal kapcsolatos megnyilvánulásait.

Ha pedig a magyar nemzet méltóságát súlyosan sértő, gyalázkodó írást, megszólalást észlelnek, jelentsék be haladéktalanul a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak ([email protected]) a forrás megjelölésével.

Ha úgy ítéljük, hogy az Alaptörvény és a Ptk. alapján un. kollektív személyiségi per eséllyel indítható, akkor a jogsértéstől számított 30 napon belül nagyszámú hazafi felperes bevonásával benyújtjuk a keresetet a jogsértés megállapítása, a jogsértő kitétel eltávolítása, a további jogsértésektől való eltiltás, elégtételi közlemény kiadatása és jelentős összegű sérelemdíj iránt.

Ne bántsd a magyart ! Megvédjük a magyar nemzet méltóságát !"

3 years, 6 months ago

A magyarság kultúrharca terén kifejtett munkásságára tekintettel Szakács Árpád újságíró kapta meg a Lovas István Társaság (LIT) által létrehozott Lovas István Sajtódíjat 2019. november 21-én a Szent Margit Gimnázium dísztermében rendezett nagyszabású ünnepségen.

A díjazott kőkemény beszédben (https://www.youtube.com/watch?v=m4qqSlyl8XU) adott körképet a nyomasztó liberális túlsúlyról a kultúra minden területén és a magyarság által a túlélés, megmaradás érdekében megvívandó kultúrharc feladatairól.

A rendezvényen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében méltatta Gaudi-Nagy Tamás Lovas István bátor munkásságát, felidézte a képviseletében az őt támadó balliberálisok elleni jogi csatákat. Az ügyvéd így ír erről Facebook oldalán:
"Megtisztelő volt számomra, hogy Pistát négy peres eljárásban is képviselhettem ezzel védve, támogatva őt igazságharcaiban.
Lovas István bátor, hatalmas tudású, kitartó és igazságszerető munkássága mindannyiunknak nagyon hiányzik. Fontos, hogy az ő szellemisége és kérlelhetetlen nemzeti elkötelezettsége a hazai sajtóéletben tovább éljen. Ezért hoztuk létre a Lovas István Társaságot és alapítottuk meg a Lovas István Sajtódíjat, amelyet most adunk át először.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szoros együttműködést valósít meg a Lovas István Társasággal, erről fontos bejelentést tettem az eseményen, erről egy másik felvételen beszélek:
A Lovas István Társaság kezdeményezését is támogattam, magam is tag vagyok, illetve az alapítás jogi dokumentumait ügyvédi irodám készítette pro bono alapon, a bejegyzési eljárásban is én jártam el."

3 years, 6 months ago

Ifj. Tompó László irodalomtörténész, római katolikus teológus előadása Zsámbékon, a Keresztelő Szent János plébániatemplomban 2019. november 17-én.

3 years, 6 months ago

Előadása bevezetésében Dr. Kékesi Raymund rövid történelmi áttekintéssel érzékeltette, hogy miért éppen napjainkban van a legnagyobb szükség a Kárpát-medencében nemzeti jogvédelemre, majd bemutatta, miért egyre nehezebb az egyéni jogvédelem és érdekképviselet. A téma szakértőjeként röviden áttekintette a székely terroristaper néven elhíresült koncepciós per, azaz a Beke-Szőcs ügy, valamint az erdélyi magyar intézményrendszer felszámolásának jogi, joginak tűnő és egyéb eszközeit, valamint egy valódi jogállamban megengedhetetlen visszásságait. Nyomatékosította, hogy jelen európai parlamenti ciklusban miért égetően szükséges e kérdések folyamatosan napirenden tartása, és utalt rá, hogy reményeinek és döntéshozó helyzetben lévő politikusokkal való egyeztetéseinek megfelelően a jövőben mindez miképpen lehetséges.

3 years, 6 months ago

Budaházy György és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot.

3 years, 8 months ago

Az Aurórában szeptember 26-án tanároknak akartak "továbbképzést" tartani az iskolai LGBT propaganda mikéntjéről, azonban az esemény megtartását hazafiak egy csoportja megakadályozta. A tiltakozó akció zárásaként Budaházy György rövid sajtótájékoztatót tartott, amely közben a hely egyik törzsvendége, korábbi erőszakos magatartását tovább eszkalálva, joghurtot fröcskölt a társaságra. A helyszínen lévő Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő szerint a cselekmény a közösség tagja elleni erőszakot is megvalósítja, ezzel ez már a sokadik ilyen eset az LGBT-kötődésű emberek részéről az utóbbi években.

3 years, 8 months ago

Budaházy Edda és társai azért jelentek meg az Aurórában szeptember 26-án, hogy az iskolákat célzó homoszexuális propagandatevékenységgel szembeni tiltakozásuknak adjanak hangot. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítójának bátyja, Budaházy György "zéró toleranciát" hirdetett meg a gyerekeket és fiatalokat célzó LGBT propagandával szemben.

3 years, 8 months ago

W.P.T. amerikai-görög állampolgár LGBT tüntető szeméremsértő módon zaklatta dr. Téglásy Imre sértettet. 4,5 évvel az eset után az ügy a bíróság előtt van.

Újrafeltöltés Youtube csatornánk törlése után.

3 years, 8 months ago

Kint jártunk az idei pride-on is, és beszélgettünk a felvonulókkal. Sokat tanultunk ebben a színes kavalkádban, az Új Világrend ünnepén.
Emiatt a videó miatt a (((Youtube))) figyelmeztetés nélkül törölte a csatornánkat, így áttértünk a cenzúramentes Bitchute-ra.

3 years, 11 months ago