#marcvanranst

Viruswaarheid, 12 augustus 2021

Viruswaarheid Update: van Ranst en media door Willem Engel, 12 augustus 2021

https://fb.watch/7lkl9_rqJG/

2 months, 2 weeks ago

Viruswaarheid, 12 augustus 2021

Viruswaarheid Extra: Debat 1: Engel vs. van Ranst, 12 augustus 2021

https://fb.watch/7lkM1u5at5/

2 months, 2 weeks ago

14-17 september 2014, Riga, Estonia.
Communicating flu to all stakeholders: the experience of the Belgian commissioner on flu - Marc van Ranst

3 months, 3 weeks ago

BPOC2020, 27 juni 2021

De Belgische viroloog Marc van Ranst heeft op Twitter smadelijke en lasterlijke uitlatingen gedaan t.a.v. de BPOC2020.

De BPOC2020 accepteert geen enkele aantasting van haar eer en goede naam. Eén van de advocaten van de BPOC2020 heeft deze sommatie verstuurd aan dhr. van Ranst.

https://bpoc2020.nl/2021/06/27/smaad-en-laster-door-viroloog-marc-van-ranst/

4 months ago

Café Weltschmerz, 29 mei 2021

Precies een jaar geleden, op 29 mei 2020, stormde Willem Engel het publieke debat binnen: met een interview op Café Weltschmerz, door Ramon Bril.

De kop bij dat interview: “Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande.” https://www.cafeweltschmerz.nl/verkorte-versie-een-crisis-in-de-wetenschap-lockdown-is-een-schande-willem-engel-en-ramon-bril/

De video ging viraal – en Willem Engel werd een bekende, voor velen zelfs een beruchte, Nederlander.

Nu, een jaar verder, is Engel is nog steeds volop in het nieuws. De Belgische viroloog Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) noemde Engel in het FD nog onlangs, op 25 mei 2021, een “wappie” en “virusontkenner”. Het is een van de vele soortgelijke beschuldigingen die Engel over zich heen heeft gekregen vanwege zijn kritiek op het coronabeleid.

In dit interview gaat hij in op deze “framing”. Engel is zeker geen “virusontkenner”. In dat eerste interview bij Café Weltschmerz legde hij uit waarom de lockdown-maatregelen, zoals de 1,5 meter regel, niet werken – omdat het virus zich voornamelijk verspreidt via aerosolen, die zich over veel grotere afstanden verspreiden. Inmiddels erkennen de autoriteiten bij het RIVM en het OMT dit ook schoorvoetend.

Engel erkent dat de dood door een virus altijd een persoonlijk drama is. Maar, zegt hij, “die persoonlijke angst wordt misbruikt om een beleid door te voeren dat geen oplossing is voor waar we nu in zitten: een bestuurscrisis, een staatsrechtelijke crisis. Er is al meer dan acht jaar bezuinigd op gezondheid, politie, onderwijs. Daardoor ontstaat deze stress.”

Volgens Engel is de hele theorie over de 1,5 meter, het handenwassen, de mondkapjes, definitief ontkracht. “Het zou de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn sieren als ze zouden erkennen dat ze fout zaten. Op dit moment maken ze zich schuldig aan misdaden. De coronamaatregelen zijn afkomstig uit een strafregime en hebben niets met de volksgezondheid te maken.”

We hebben een kabinet, zegt hij, dat wetten erdoor duwt alsof we in oorlog zijn. “De rechtspraak is uitgeschakeld. Ze regeren per decreet. Het parlement is klapvee. Dit is feitelijk een totalitair regime.”

De test- en quarantainewet die net door beide Kamers is gejaagd is “in strijd met vijf internationale verdragen. We leven nu in een rechtsvrije ruimte. We zijn per definitie ziek tenzij we kunnen bewijzen dat we het niet zijn. De kern van het recht is weg. We zijn verplicht onze onschuld te bewijzen. Sterker nog, om te bewijzen dat we een virus of ziekte niet bij ons dragen.”

De vaccins die nu worden uitgerold zijn volgens Engel gentherapie. “We worden verplicht mee te werken aan een gen-therapeutisch experiment.” Het gaat volgens hem om een vorm van transhumanisme. “Ze sleutelen aan de genetische code van de mens. Ze zijn de mens aan het verbouwen.”

De pandemie, zegt Engel, wordt misbruikt om alle ethische discussie buitenspel te zetten. “Hier zit een heel enge ideologie achter, zoals achter elk megalomaan project. Pol Pot, China, de Sovjet-Unie, Nazi-Duitsland – achter al deze regimes zit een ideologie die de mensheid als een eenvormig geheel definieert. Alles wat daar buiten valt, is verboden.” Bewegingen als Black Lives Matter worden volgens Engel misbruikt door deze ideologie die niet zit te wachten op meerstemmigheid.

Hij waarschuwt dat het vaccinatiepaspoort veel meer informatie gaat bevatten dan alleen medische. “Dit is een social credit system. Het is het monitoring-systeem van het transhumanistische programma.”

Zoals het inreisverbod laat zien (Nederlandse burgers moeten negatief getest zijn om terug te mogen keren naar ons land) leven we nu in “een voorwaardelijke maatschappij”. De nieuwe test- en quarantainewet gaat nog veel verder dan de spoedwet.

Engel voorziet ook dat nieuwe varianten van het coronavirus, die er zonder meer aankomen, als excuus gaan worden gebruikt voor een permanent vaccinatieprogramma. “Er zullen nieuwe golven aankomen, want de prikjes bieden geen immuniteit. Je krijgt constant nieuwe besmettingen en infecties. Ze gaan ieder jaar weer een nieuw stukje MRNA in die prik gooien.”

Engel is niet van plan om het erbij te laten zitten. Hij gaat zich inzetten voor de participatie-democratie. “De oude politiek is klaar. We hebben geen behoefte meer aan mensen die namens ons praten. We kunnen voor onszelf praten.”

Zijn doel is om “vanuit liefde, waarheid, openheid, eenheid, eerlijkheid, transparantie, en rechtvaardigheid, de maatschappij te veranderen.”

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een onafhankelijk alternatief voor de mainstream media.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

5 months ago

#FalseFlag #TerroristenOndersteuners #StaatsTerrorisme #VanRanst #Conings #WeesSlimmer #Wappies #Vrijheid #Vrede #VechtVoorVrijheid-10: DE GELE CAMERA KEURT GEWELD CATEGORISCH AF maar VRAAGT WEL of 'VAN RANST' ALLEEN MAAR 'SLACHTOFFER IS'?! #DeGeleCamera #TheYellowCamera
https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/05/vechtvoorvrijheid-10-de-gele-camera.html

5 months ago

Source: https://vimeo.com/320913130

Lecture by Marc Van Ranst, Belgian Flu Commissioner, at the ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference on 22 January 2019.

Ab Osterhaus organized a "Pandemic Marketing Course" with Marc van Ranst on January 22, 2019. The event was named "Communication & Public Engangment" and took place on behalf of ESWI, the organization of interests to promote the vaccination readiness of citizens, under headed by Ab Osterhaus.

At this conference, Marc van Ranst is the guest speaker who, with humor and flair, presents the Mexican Flu as an example of its great success. After all, Belgium reached the highest vaccination rate in Europe in that Pandemic (which later turned out to be a mild flu) and Van Ranst is proud of that. He triumphantly tells a room full of international lectures how he did this and shares the tricks of the trade. How do you manipulate the press, politicians and the people and take them hostage in fear, so that they do what you want ... get themselves vaccinated.

---

Docsfair made a fascinating analysis with the documentary "Framing a Pandemic" and Flavio Pasquino (blckbx.tv) interviewed the producer Jean Jacques van Bemmel and lead actor Dick van den Berg the "Framing Specialist". After a short preliminary discussion, the documentary is shown and then there is a good discussion about what we have actually seen and how we should or can interpret this.

Framing a Pandemic - https://www.youtube.com/watch?v=V7UxJu1w-aU
BLCKBX.tv episode - https://www.youtube.com/watch?v=LFXSlg7zjeU

5 months, 1 week ago

BLCKBX, 21 april 2021

Griepcommissaris van België, Marc van Ranst, diende onlangs een klacht in bij de orde der artsen omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs haat en geweld zou zaaien met een omstreden uitspraak op Twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde dan ermee begrepen werd. In september 2020 moest Van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter.

Hoeyberghs kwam maar wat graag verhaal doen in de BLCKBX studio en reed in een streep vanuit Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen”. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts, gevolgd door nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavio Pasquino aan het lachen kregen.
Korte omschrijving

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training (zie integrale video), waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2009), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden. Stuk voor stuk onderwerpen die een uitzending op zich hadden kunnen vormen maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren.
Ook interessant

Kort geleden maakte BLCKBX al een reportage over de bewuste ESWI video van Marc van Ranst onder de titel “Framing a Pandemic” waarbij Dick van den Berg de video fragment voor fragment analyseert. Jeff Hoeyberghs stelt dat we zijn bedot door de WHO die België, Nederland en de meeste Europese landen haar soevereiniteit heeft afgenomen. “Dit onrecht moet tot aan de wortel worden uitgetrokken als we nog iets van een democratie willen overhouden voor het nageslacht”, sluit de geneesheer mee af.

https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht

6 months ago

Marc explains in detail on how to manipulate the people.
The audience seems to be entertained and is laughing out loud on hearing how easily the plep can be manipulated.

This was a World Economic Forum sponsored event

7 months ago

Weltschmerz clips, 17 maart 2021

Maarten van Rossum en Hugo de Jonge, waar zagen we dit eerder?
Past Hugo hier een marketing truukje toe dat hij van Marc van Ranst heeft afgekeken?

Een opvallende gelijkenis is er zeker in de situatie die wij zien gebeuren met wat van Ranst vertelde op de meeting van pandemic shareholders en
wat we nu uitgespeelt zien worden tussen Hugo de Jonge en van Maarten van Rossum.

Waardeer je deze video like share en

Abonneer je nu op onze kanalen
Weltschmerz Clips
https://www.youtube.com/channel/UC2lJizEY4xGHLhv_rlwew1g

Café Weltschmerz
https://www.youtube.com/c/CafeWeltschmerz

https://www.youtube.com/watch?v=648H7ZvyURM

7 months, 1 week ago

BLCKBX, 12 maart 2021

Ab Osterhaus gaf "Cursus Pandemie Marketing" met Marc van Ranst!

Ab Osterhaus organiseerde op 22 januari 2019 een "Cursus Pandemie Marketing” met Marc van Ranst. De naam van het event was "Communication & Public Engangment" en vond plaats uit hoofde van ESWI, de belangenorgasatie ter bevordering van de vaccinatie bereidheid van burgers, onder leiding van Ab Osterhaus.

Op deze conferentie is Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) de gastspreker die met humor en flair de Mexicaanse Griep ter voorbeeld stelt, van zijn grote succes. Immers Belgie bereikte in die Pandemie (die later een milde griep bleek te zijn) de hoogste vaccinatiegraad in Europa en daar is Van Ranst trots op. Hij vertelt aan een zaal vol internationale college dan ook triomfanmtelijk hoe hij dat deed en deelt de kneepjes van het vak. Hoe manipuleer je de pers, politici en het volk en kun je ze in angst gijzelen, zodat ze doen wat je wilt...zich laten vaccineren.

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire "Framing a Pandemic" en Flavio Pasquino interviewde de producent Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg de "Framing Specialist". Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog goed nagesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren.

Dit is de link op Vimeo naar de integrale ESWI conferentie "Communication & Public Engangment";

https://vimeo.com/320913130​

Meer info over Marc van Ranst;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst

Meer info over ESWI:

https://eswi.org/​

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren​

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

7 months, 2 weeks ago

Marc van Ranst describes how to fool the general public into doing what you want them to do -regarding pandemic and medical care

9 months, 2 weeks ago

Marc Van Ranst, January 22, 2019

Communication and public engagement - Marc Van Ranst

Lecture by Marc Van Ranst, Belgian Flu Commissioner, at the ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference on 22 January 2019. The lecture contains some spicy revelations about how to organize a pandemic.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst

ESWI

https://vimeo.com/user10449125
https://vimeo.com/320913130

10 months, 2 weeks ago

Marc van Ranst, January 22, 2019

Marc Van Ranst (Risk Assessment Group (RAG) / Wetenschappelijk comité Coronavirus, België) legt uit hoe je een pandemie verkoopt.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst

Volledige presentatie van Marc:
Communication and public engagement - MARC VAN RANST

ESWI: https://vimeo.com/320913130
Mirror: https://www.bitchute.com/video/2hx14AuK7Ote/

Vertaling / compilatie: Weltschmerz clips

10 months, 2 weeks ago