#politiek

60 jaar na moordaanslag op John F. Kennedy - De opdrachtgevers ontmaskerd
+++ De grote Kla.TV onthulling ter gelegenheid van de herdenkingsdag: De opdrachtgevers achter de moord op John F. Kennedy. +++ Kla.TV legt vernietigende connecties bloot die na 60 jaar nog steeds wereldwijd vaststaan en die vandaag de dag nog steeds een serieuze invloed hebben op de wereldgebeurtenissen. Het is daarom belangrijk om de onthulde samenhangen te kennen.

1 week, 3 days ago

Hoe zionist Sheldon Adelson's weddenschap op Trump hem de grootste winnaar van de verkiezingen van 2016 maakte... ''Trump was levend meer waard dan dood''

2 weeks, 2 days ago

In Gesprek Met - over de Nederlandse Politiek

Over Dr. Shiva ( de uitvinder van e-mail ) en op zijn homepage een korte samenvatting van zijn hele video met bv Robert F. Kennedy Jr. en zijn familie - https://vashiva.com/

Hele video: https://vashiva.tv/video/1677/dr.shiva%E2%84%A2-live-the-swarm---how-the-few-control-the-many.-what-we-do-to-break-free.?channelName=DrShivaHighlights

The Trueman Show #144 Jan Storms
'In bewustzijn schuilt een onbegrensde kracht'
Deze week te zien in The Trueman Show: Jan Storms. Jan is auteur en een deskundige op het gebied van bewustzijn. Hij was el eerder te gast in aflevering #14. Jan begeleidt mensen bij het herstellen van schade die zij hebben opgelopen in destructieve relaties, waarover hij het boek 'Destructieve relaties op de schop' heeft geschreven. Hij brengt een schat aan kennis met zich mee, niet alleen vanuit zijn achtergrond in de vedische wetenschap, maar ook vanuit zijn begrip van zowel wetenschappelijke als spirituele tradities.
https://thetruemanshow.com/podcast-144

Robert Jensen - Https://jensen.nl - VERJAARDAGSSHOW DEEL 1 - DE JENSEN SHOW #559

David Icke - https://davidicke.com - 1997 - https://vimeo.com/881678539

Meer info op https://brainfusion.nl

3 weeks, 5 days ago

Israeli security forces today raided an anti-Zionist Jewish neighborhood in Jerusalem ( Mea Shearim, there is such a place) to remove Palestinian flags.

‘Meanwhile Biden and his top aides discussed the possibility that Israeli Prime Minister Netanyahu’s political days are numbered, writes Politico.
The topic of “Netanyahu’s short remaining political shelf life” has come up in recent White House meetings involving Biden, two senior administration officials said. This includes discussions that took place following Biden’s trip to Israel, where he met with Netanyahu.
Biden went so far as to invite Netanyahu to consider lessons he would share with his eventual successor, the two administration officials added.

1 month ago

Volgens analist en arts Heiko Schöning bundelen farmaceutische bedrijven en geheime diensten momenteel hun krachten in het onderzoek naar bio-wapens. Na maanden van onderzoek weet Schöning het zeker: "Deze keer zullen het bacteriën zijn!". De arts voorspelde al maanden voor corona een in scène gezette gezondheidsnoodsituatie. Nu, in het AUF1 interview met Stefan Magnet, noemt hij concrete namen en bedrijven en vraagt hij om verspreiding. Want het bekendmaken van de betrokkenen, zegt Heiko Schöning, zou een vooraf geplande misdaad kunnen verijdelen. Meer op www.odvn.nl

1 month, 1 week ago

China - dit controlesysteem bedreigt ons allemaal!
Wist u dat Mao Tse-tung aan de macht kwam met de hulp van Rothschild, Rockefeller en de geheime organisatie Skull&Bones? En dat de opkomst van China van een volledig verarmde agrarische staat tot wereldleider een sociaal experiment was dat door zijn wreedheid 80 miljoen mensen het leven kostte? WEF-oprichter Klaus Schwab prijst daarentegen de "verworvenheden" van de communistische partij. De huidige ontwikkelingen geven ook aan dat het door Mao gecreëerde maatschappelijk systeem naar de hele wereld zal worden overgedragen. Op die manier is China een voorafschaduwing geworden van het geplande wereldcontrolesysteem.

1 month, 3 weeks ago

Vrijwel alle politieke partijen hebben onze kinderen en kleinkinderen vogelvrij verklaard! De motie van Baudet om onze (klein)kinderen te beschermen werd door linkse haters weggestemd! De haat tegen Baudet/FvD is dus groter dan de liefde voor (klein)kinderen. Het is werkelijk te zot voor woorden!

2 months ago

Eén wereldregering van de VN door agenda 2030?
Wat levert de VN de wereldgemeenschap op? Heeft zij het belangrijkste hoofddoel bereikt dat in hun handvest staat vermeld? Bevordert ze vreedzame samenlevingen door middel van Agenda 2030? En wat is de invloed van de familie Rockefeller op de VN? In deze uitzending nemen we u mee op een spannende reis naar het begin van deze regeringsorganisatie en ontdekken we hoe het er onder de dekmantel van mooie woorden uitziet en wat ons in de toekomst te wachten staat als de werkelijke doelen van Agenda 2030 worden omgezet.

2 months, 1 week ago

Zet de politiek de lijnen uit, of volgen ze? Hoe werkt het debat in Nederland, en is er ruimte voor kritiek binnen het systeem? En voor Christenen, wat moeten wij daarmee?

Tom de Nooijer staat in deze lezing vanuit zijn eigen ervaring bij deze vragen stil.

Toevoeging over het fragment over zwarte piet:

Het gaat in dit geval om hoe een relatief kleine KOZP-actiegroep, door middel van schurende en intocht-verstorende demonstraties zwarte piet eronder weet te krijgen. Doordat ze door veel burgemeesters worden gefaciliteerd, krijgen ze ruim baan. Vervolgens zwichten de lokale intochtcomités (die bestaat uit mensen die dit er vrijwillig en voor de gezelligheid naast hun baan doen) voor de druk van deze groep, onder het mom van ‘het is een kinderfeest en we hebben geen zin in elk jaar gedoe, demonstraties en verstoringen van deze groep, dus laten we maar toegeven’.

Ondanks dat de meerderheid van het publiek er anders over denkt, zie je dat verandering in dit geval dus vanuit een kleine groep kan komen. Wanneer je ook nog eens impliciet de steun hebt van een burgemeester, zullen je slagingskansen verder toenemen.

Tijdcodes
00:00 introductie
5:34 Wat is de rol van de politiek?
28:22 Hoe werkt het debat?
43:15 Waar ligt de macht?
46:35 Manieren van politiek bedrijven
54:22 Ideologische ontwikkelingen
1:03:28 Christelijke politieke agenda

2 months, 2 weeks ago

Politiek Cafe Brandpunt fragment
Datum van opname: 18-9-1989
Bron: pal vhs

2 months, 2 weeks ago

De meesterbreinen achter 9/11
+++ Recentste onthullingen +++ Deze documentaire onthult voorheen onbekende, maar opmerkelijke feiten over 9/11. Het levert indirect indicaties dat kringen van personen van tevoren op de hoogte waren van deze gebeurtenis. Naast onmisbare achtergrondkennis over de 9/11 Commissie, komen ook ongelooflijke vervlechtingen en intriges van de toenmalige Amerikaanse regering aan het licht. Ook kom je meer te weten over de vermeende dader Osama bin Laden.

2 months, 3 weeks ago

Psycholoog André Rozendaal geeft in zijn speech een heldere uitleg over psychopathie in oa de politiek en het bedrijfsleven.

2 months, 3 weeks ago

Overbevolking – Wie is te veel?
Al tientallen jaren waarschuwen de media ons voor de gevaren van wereldwijde overbevolking. Deze zijn verantwoordelijk voor milieuschade, armoede en honger in de wereld. Maar zijn er echt te veel mensen of is dit gewoon een goed verkocht en volledig onhoudbaar sprookje?

2 months, 4 weeks ago

"Jullie zijn de niet-gevaccineerde, jullie zijn het probleem!" - Het lot van de gevaccineerde
Tijdens de Coronapandemie en de voortdurende vaccinatiepropaganda waren er verschillende uitspraken in de media van politici, presentatoren en beroemdheden die de niet-gevaccineerde bevolking op de meest venijnige manier belasterden. In deze uitzending geeft Kla.TV talloze voorbeelden, waaruit blijkt hoe massaal sociale druk werd uitgeoefend op de bevolking om zich toch te laten vaccineren. Zie in contrast hiermee de lotgevallen van prominente slachtoffers van de vaccinatie die de vaccinatiepropaganda volgden of zwichtten voor de druk. [

3 months ago

De dochter van de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, is uit de schaduw getreden en heeft een huiveringwekkende bedreiging tegen de mensheid geuit.

Volgens Nicole Schwab bereidt de wereldwijde elite zich voor op het uitrollen van permanente "klimaatlockdowns" of je het nu leuk vindt of niet - en je kunt maar beter wennen aan het idee, want je kunt er niets aan doen.

Schwab's dochter zegt dat de plannen van de mondiale psychopaten (elite) voor een zogenaamde "nieuwe mensheid" zo ver gevorderd zijn dat er niets is dat gewone mensen zoals jij en ik kunnen doen om ze te stoppen. Maar er is een fatale fout in de agenda van de globalist die we kunnen gebruiken om hun plannen uit te buiten en te bederven

3 months, 4 weeks ago

Er is een patent uit 2015 aan het licht gekomen met de titel: “Systeem om giftige muggen in de lucht los te laten”. Naast vele andere dingen staat er letterlijk: “Voor militaire doeleinden zouden de muggen een ziekteverwekker zoals malaria kunnen overbrengen om ziekte te veroorzaken, of ze zouden veel besmettelijkere ziekteverwekkers en virussen kunnen gebruiken.” Feit is dat er al honderden miljoenen genetisch gemodificeerde muggen achter onze rug om in het milieu zijn losgelaten. Iedereen die iets anders beweert, zal op de officiële websites van de Verenigde Naties ongelijk krijgen. Zo ook het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA), dat het vrijlaten van maximaal 2,4 miljoen genetisch gemodificeerde muggen in 2022 heeft goedgekeurd. Hier zijn de laatste gruwelijke feiten, maar ook de eerste verbazingwekkende uitwegen - door Kla.TV oprichter Ivo Sasek.

4 months, 1 week ago

Politici willen de mensen doen geloven dat economische sancties maatregelen zijn om “een land zonder geweld tot bezinning te brengen” vanwege zijn zogenaamd politiek verwerpelijke handelen. Het rapport van James Corbett toont echter de keiharde realiteit: “Sancties doden!”. Hij gebruikt twee voorbeelden om de verwoestende effecten voor een gesanctioneerd land aan te tonen.

4 months, 2 weeks ago

Menigten vaccinatieslachtoffers dwalen dwars door het zogenaamde gezondheidssysteem, reizen van de ene stad naar de andere, omdat de ziekenfondsen iedere betaling weigeren voor hun “niet-erkende ziekten” - tenzij de vaccinatieslachtoffers bereid zijn verschrikkelijke leugens te vertellen ... Een zwijgschandaal veroorzaakt door de STIKO dat in de openbaarheid thuishoort! [verder lezen]

4 months, 2 weeks ago

Een wereldomvattend Rusland-China pact komt precies overeen met het eeuwenoude plan van de vrijmetselaars. Otto Kahn, waarschijnlijk een van de beroemdste bankiers en hooggeplaatste vrijmetselaars van de VS, onthulde al in 1919 openlijk: "Jullie zeggen dat het marxisme de bitterste vijand is van het kapitalisme, dat heilig is voor ons. Maar het zijn slechts tegengestelde polen die ons in staat stellen de poolas te zijn. Ondertussen hebben beide polen hetzelfde doel: de vernieuwing van de wereld van bovenaf door de controle over de rijkdom, en van onderaf door revolutie." Poetin is dit eeuwenoude plan zeker aan het uitvoeren, echter niet op de wijze die in het script gedicteerd wordt, maar op de wijze waarop hij het wil.

4 months, 3 weeks ago

Ik weet bijna wel zeker dat jij iemand bent die altijd probeert het goede te doen, wat er ook gebeurt, en ook dat jij iemand bent die zou weigeren om iets te doen waarvan je weet dat het verkeerd is. Maar vaak kom je in een situatie terecht waarin de wet in strijd is met je eigen morele geweten, en waarin politici eisen dat je iets doet waarvan je weet dat het verkeerd of irrationeel is. Wat is uiteindelijk het juiste om in zo'n situatie te doen? Kijk tot het einde om het antwoord te vinden.

Wil je geen aankomende video's missen? Abonneer op mijn gratis nieuwsbrief! https://realeyesation.nl/

Steun het Platform door een Donatie Over te maken Naar: paypal.me/AlexanderRaskovic

Lees onze blogs op https://realeyesation.nl/status-quo/ en ontdek meer over de wereld van de esoterische filosofie!

Status Quo, Wat Is Gezonde Voeding? https://realeyesation.nl/blog/wat-is-gezonde-voeding/

Muziek die ik gebruik: https://artlist.io/Alexander-2922097

Benieuwd Naar Meer? Volg ons!

Website: https://realeyesation.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/RealEyesation-208760667824216

Twitter: https://twitter.com/useyourrealeyes/

Parler: https://parler.com/#/user/RealEyesation

Hive blog: https://hive.blog/@realeyesation

Minds: https://www.minds.com/realeyesation/

Gab: https://gab.com/RealEyesation

Instagram: https://www.instagram.com/therealeyesation

5 months, 1 week ago

Het onsmakelijke dossier “insecten in voedsel”
Onlangs zijn meer insecten goedgekeurd voor toevoeging aan onze levensmiddelen en de media zijn ijverig om ze voor ons smakelijk te doen voorkomen. De parallellen met de coronamaatregelen zijn treffend. De gezondheidsrisico's worden gebagatelliseerd, de werkelijke motieven erachter worden helemaal niet genoemd. Deze documentaire legt beide bloot, evenals mogelijke andere ernstige gevolgen van deze onsmakelijke mondiale agenda.

5 months, 1 week ago

De Bilderberg-groep - de geheime schaduwregering?
Van 18 tot 21 mei 2023 vond de jaarlijkse Bilderbergconferentie plaats - zoals altijd ver van het publieke oog. Het opmerkelijke hieraan is dat op dat moment nauwelijks bekende personen na hun deelname aan de conferentie snel opklimmen naar hoge sleutelposities. Deze documentaire geeft een diep inzicht in de Bilderberg-groep: Wie zijn de hoofden van deze geheime club? Wat zijn ze precies van plan? Wie waren dit jaar de topfavorieten?

5 months, 2 weeks ago

27 Slachtoffers + 27 Getuigen van de bloedsekte
Zijn er vandaag nog mensenoffers? 27 Slachtoffers en 27 Getuigen over de hele wereld bevestigen dit en doen afschuwelijke uitspraken over een “gruwelijke bloedsekte”. Hun uitspraken komen nauwkeurig overeen met 100den andere slachtoffer- en getuigenverklaringen, die allemaal onafhankelijk van elkaar hetzelfde zeggen. Zet u schrap en confronteer u met deze uitspraken. Verspreid u alstublieft deze uitzending. want de mainstream-media doen dit niet.

5 months, 2 weeks ago

Er zijn zoveel mensen die de overheid vragen om hun voorkeuren en prioriteiten aan iedereen op te leggen. Sommige mensen willen dat de overheid mensen dwingt om naar transgenders te verwijzen met het geprefereerde geslachtsvoornaamwoord, sommige mensen willen dat de overheid mensen beboet of arresteert omdat ze dingen zeggen waar ze het niet mee eens zijn, sommige mensen willen dat de overheid iedereen dwingt te betalen voor iets waarvan zij denken dat het belangrijk is. Wat de wens ook is, het is één ding om te wensen dat iets op een bepaalde manier is. Er op uit gaan en het ook daadwerkelijk zelf waarmaken is iets anders. Zijn mensen zich er wel van bewust waar ze voor pleiten als ze de overheid vragen om hun voorkeuren en ideeën met geweld aan andere mensen op te leggen? Een nog grotere vraag zou zijn: zouden ze bereid zijn om het zelf te doen?

Wil je geen aankomende video's missen? Abonneer op mijn gratis nieuwsbrief! https://realeyesation.nl/

Steun het Platform door een Donatie Over te maken Naar: paypal.me/AlexanderRaskovic

Lees onze blogs op https://realeyesation.nl/status-quo/ en ontdek meer over de wereld van de esoterische filosofie!

Status Quo, Wat Is Gezonde Voeding? https://realeyesation.nl/blog/wat-is-gezonde-voeding/

Muziek die ik gebruik: https://artlist.io/Alexander-2922097

Benieuwd Naar Meer? Volg ons!

Website: https://realeyesation.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/RealEyesation-208760667824216

Twitter: https://twitter.com/useyourrealeyes/

Parler: https://parler.com/#/user/RealEyesation

Hive blog: https://hive.blog/@realeyesation

Minds: https://www.minds.com/realeyesation/

Gab: https://gab.com/RealEyesation

Instagram: https://www.instagram.com/therealeyesation

5 months, 3 weeks ago

Begin maart 2023 werd een persconferentie gehouden met als onderwerp "Zijn op gentechnologie gebaseerde "vaccins" de farmaceutische misdaad van de eeuw? In korte verklaringen verduidelijkten deskundige sprekers de enorme omvang van de schade van de Covid "vaccinatie"! De "vaccinaties" werken niet alleen niet, maar richten vooral schade aan! De genoemde feiten spreken meer en meer voor het feit dat de Corona-vaccinatie een bio-wapen is! Kijk zelf maar.

5 months, 3 weeks ago

Een documentaire die het verhaal vertelt dat de overwinnaars nog steeds niet willen dat je het weet. Leer de verschrikkelijke waarheid over de verkrachting, marteling, slavernij en massamoord die het Duitse volk is aangedaan door de geallieerde overwinnaars van Wereld Tweede Wereldoorlog.

6 months ago

6 months, 1 week ago

Heel vaak zeggen mensen dat verandering alleen tot stand kan komen als we politiek actief zijn, en dat we het systeem van binnenuit moeten bestrijden als we onze vrijheid terug willen, maar is dat echt waar? Kijk tot het einde om het echte antwoord te vinden.

Hoe Vrij Is Vechten voor Vrijheid?: https://youtu.be/nfUPCnUdPBY

Wil je geen aankomende video's missen? Abonneer op mijn gratis nieuwsbrief! https://realeyesation.nl/

Steun het Platform door een Donatie Over te maken Naar: paypal.me/AlexanderRaskovic

Lees onze blogs op https://realeyesation.nl/status-quo/ en ontdek meer over de wereld van de esoterische filosofie!

Status Quo, Wat Is Gezonde Voeding? https://realeyesation.nl/blog/wat-is-gezonde-voeding/

Muziek die ik gebruik: https://artlist.io/Alexander-2922097

Benieuwd Naar Meer? Volg ons!

Website: https://realeyesation.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/RealEyesation-208760667824216

Twitter: https://twitter.com/useyourrealeyes/

Parler: https://parler.com/#/user/RealEyesation

Hive blog: https://hive.blog/@realeyesation

Minds: https://www.minds.com/realeyesation/

Gab: https://gab.com/RealEyesation

Instagram: https://www.instagram.com/therealeyesation

6 months, 2 weeks ago

Live

6 months, 2 weeks ago

6 months, 3 weeks ago

De Europese Unie - en dus iedere EU-burger (!) - is in oorlog met Rusland. Hoe kon het zover komen? In deze documentaire belicht Kla.TV de geschiedenis van het ontstaan van de EU en de besluitvormers - van de oprichters tot de huidige toppolitiek. Wie controleert de Europese Unie en welke doelen streeft zij werkelijk na?

6 months, 3 weeks ago

Het door Pfizer verborgen gehouden plan tot volkerenmoord, keert zich tegen hen. Kla.TV oprichter Ivo Sasek geeft hier commentaar op explosieve Pfizer-documenten die op gerechtelijk bevel openbaar zijn gemaakt in plaats van 75 jaar verzegeld. Pfizer hield duidelijk rekening met de "tijdbom dood door vaccinatie" nog voor de vaccinatie begon, maar niet met de hoorbare kreet van vaccinatie-doden uit velerlei statistieken. Het Duitse pensioenfonds bijvoorbeeld klaagde nog over een tekort van 6,5 miljard euro voordat de Covid-vaccinatie begon! Nu echter, nog geen twee jaar na de start van de Covid-vaccinatie, verwacht het door het hoge aantal doden een overschot van € 2,1 miljard. Dat is een ‘winst’ van 8600 x 1 miljoen! Een opzienbarende "Doden-Countdown Tussenstop".

7 months ago

Het dossier “Koning Charles III” geeft een heel ander beeld dan wat de massamedia presenteren. Die laten aan miljoenen tv-kijkers over de hele wereld als het ware een koninklijke schijnwereld, een illusie door middel van een pompeus geënsceneerde kroning zien, terwijl in werkelijkheid er achter de muren van de prachtige paleizen iets heel anders speelt. Hoe is het mogelijk dat een pedofilie-sympathisant en potentiële huurmoordenaar tot koning wordt gekroond en er geen tegengeluid is?

7 months ago

OPSTAAN/TV

7 months, 2 weeks ago

7 months, 3 weeks ago

OPSTAAN/TV

7 months, 3 weeks ago

Een kort overzicht van redenen om tegen de slavernij excuses te zijn.

7 months, 3 weeks ago

OPSTAAN/TV..belt met de NL se communistenleider ,van de VCP, en belt een plaatselijke VVD er over de positie van Rutte ...

8 months, 1 week ago

Van wie is de Federal Reserve? Hoe werkt de Federal Reserve? Je staat op het punt één van de grootste geheimen uit de wereldgeschiedenis te leren kennen - een geheim dat enorme gevolgen heeft voor iedereen die op deze planeet leeft. De meeste mensen voelen diep van binnen, dat er iets niet klopt met de wereldeconomie, maar weinigen weten wat het is.

8 months, 1 week ago

Naar aanleiding van CNN werd een rapport over de de-dollarisering van de wereldeconomie gepresenteerd door het Fox News-kanaal

Ondertussen zijn de Verenigde Staten begonnen met het dringend overmaken van contante dollars naar de centrale banken van andere landen.

8 months, 1 week ago

OPSTAAN/TV

8 months, 1 week ago

Fox News, de meest bekeken nieuwszender in de VS, meldde op 10 maart 2023 dat het duidelijk was dat de VS de terreuraanslag op de Nord Stream had gepleegd. De Duitse regering verschuilt zich echter nog steeds achter een vermeend "geheimhoudingsbelang". Had kanselier Scholz kennis van een Amerikaanse inlichtingenoperatie? Zo ja, dan zou dit geheime Nord Stream terreuraanslag-dossier heel snel een ‘Scholz-Gate’ kunnen worden...

8 months, 1 week ago

Internationaal lobbyisme, verstrengeling en corruptie door Big Pharma in politiek en rechterlijke macht maken duidelijk dat een fundamenteel nieuwe, onafhankelijke rechterlijke macht nodig is. Vooral in samenhang met de wereldwijde covid-19 misdaden, een genocide van ongekende omvang, is een speciaal tribunaal nodig, vergelijkbaar met de processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog. Een groep juristen maakt hier interessante vorderingen

8 months, 2 weeks ago

Energiecrisis: duurzame oplossingen niet gewenst
Als er één onderwerp is dat sinds enkele maanden regelmatig ter sprake komt, dan is het wel energie. We moeten het koste wat kost redden, omdat het duur en schaars is, maar ook omdat het vervuilend is. De Fransen staan onder druk, het voelt alsof ons een mes op de keel wordt gezet. Sinds meer dan een eeuw zijn er echter energiebronnen ontdekt, waarvan sommige gratis en met zeer weinig vervuiling. Helaas werden hun uitvinders gecensureerd, soms dood aangetroffen, en zagen hun uitvindingen nooit het daglicht. Maar wat waren deze prachtige uitvindingen en energieën?

8 months, 3 weeks ago

Dodelijke onwetendheid of wereldbesluit - Toespraak tot de naties door Ivo Sasek
Politici die achter de schermen banden onderhouden met wapenhandelaren, drugshandelaren, geheime organisaties, enz. berokkenen door hun machts- en winstbejag de volkeren meer schade dan alle roemruchte terroristen samen. In deze toespraak tot de naties geeft Kla.TV-oprichter Ivo Sasek nieuwe feiten over dit onderwerp en roept hij op tot democratische wereldbesluiten zoals die nog nooit eerder zijn gezien. Deze wake-up call hoort thuis in elk huis

9 months ago

Telkens weer haalt het Amerikaanse leger de krantenkoppen. Meest recent in verband met de oorlog in Oekraïne. Maar bijna niemand weet hoe onbeperkt de Amerikaanse militaire macht tot op de dag van vandaag in Duitsland kan doen en laten wat het wil. Daarmee sleept het ons land mee in een rampzalige oorlogsdynamiek. De Amerikaanse basis in Wiesbaden-Erbenheim speelt hierbij momenteel een bijzondere rol.

9 months, 2 weeks ago

In 2022 heeft het beeld van de politie als vriend en helper bij grote delen van de bevolking opnieuw een deuk gekregen. Of het nu gaat om de overdreven strengheid waarmee politieagenten bij sommige demonstraties tegen vreedzame demonstranten optraden. Of de huiszoekingen en inbeslagnames bij critici van coronamaatregelen en de gevangenneming van diverse activisten. Dit alles liet niet alleen een bittere smaak na, maar riep ook vragen op: Waar zijn we nu beland, en hoe - in vredesnaam - zijn we daar gekomen?

9 months, 3 weeks ago

De aanklacht tegen de separatisten en Rusland is evenwel tot op heden niet gebaseerd op harde feiten ...

9 months, 3 weeks ago

De octopus van het digitaal-financiële complex
De ene crisis na de andere doet de wereld schudden. Er dreigt een recessie, honger en armoede voor miljoenen mensen. Is dit enkel toeval of is er een macht die in staat is zulke ontwikkelingen wereldwijd te sturen?

9 months, 3 weeks ago

GroenLinks is in 1990 opgericht na een fusie van vier kleine linkse partijen: de PPR (Politieke Partij Radicalen), de PSP (Pacifistische Socialistische Partij), de CPN (Communistische Partij van Nederland) en de EVP (Evangelische Volkspartij).

9 months, 3 weeks ago

NGO PATH: Schandalige vaccinatie-experimenten voor de winst van Bill Gates?
PATH is een niet-gouvernementele organisatie die door de mainstream en de bevolking nauwelijks wordt opgemerkt, maar die miljoenen waard is! Stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation en farmaceutische bedrijven van naam staan erachter. Wat zijn de doelstellingen van PATH? Waarom geven westerse farmaceutische bedrijven er bijvoorbeeld de voorkeur aan om studies naar nieuwe geneesmiddelen in arme landen uit te voeren op de arme bevolking? Kla-TV zoekt deze vragen grondig uit en laat samenhangen zien.

9 months, 4 weeks ago

Onafhankelijk Wereldtribunaal: Waarom het zo hard nodig is en hoe het momenteel tot stand komt (met documentaire THE PLAN)
Met forensische precisie en zorgvuldigheid werken duizenden advocaten, medische deskundigen, historici en vele anderen wereldwijd aan een encyclopedie van het oorzakelijk verband. Grootschalige misdaden tegen de menselijkheid zijn gedocumenteerd met onweerlegbaar bewijs. Een voorbeeld hiervan is de lang geplande en wereldwijd in scène gezette covid-19 pandemie, die de mensheid wereldwijd onnoemelijk veel leed heeft berokkend. De uitzending laat zien hoe, in de stijl van de processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog, momenteel een onafhankelijk wereldtribunaal ontstaat en wat ieder individu kan doen om ervoor te zorgen dat gerechtigheid en vrijheid weer wereldwijd kunnen worden beleefd.

9 months, 4 weeks ago

De Verenigde Naties rollen momenteel Agenda 2030 uit, met de beruchte "duurzaamheidsdoelen". Dit wereldwijde project wil elk aspect van het menselijk bestaan volledig veranderen: voedsel, seksualiteit, familie, werk, financiën, gezondheid, onderwijs, alles! Dit zal zogenaamd een einde maken aan armoede, honger, ongelijkheid, ziekte en andere slechte dingen. Een voormalig uitvoerend directeur die twee decennia bij de VN werkte, vertelt een ander verhaal. Hij legt uit dat de VN wordt gecontroleerd door criminelen die de VN gebruiken om zichzelf te verrijken en de mensheid tot slaaf te maken.

10 months, 1 week ago

Ben je verrast of geïrriteerd door tekorten, inflatie, oorlogen, coronamaatregelen, klimaatverandering, politieke beslissingen, dus dingen die ons dagelijks leven direct vormgeven? En heb je je ooit afgevraagd hoe dit allemaal tot stand komt? Financieel-economisch expert Ernst Wolff laat zien hoe het World Economic Forum WEF de bovengenoemde leefomstandigheden beïnvloedt.

10 months, 2 weeks ago

In weerwil van alle waarschuwingen van de kant van Rusland om elk land dat wapens levert aan Oekraïne militair te overvallen, hebben bondskanselier Olaf Scholz (SPD) en co. precies dat gedaan - en in naam van Duitsland. Duitsland, dat als verliezer van de Tweede Wereldoorlog tot op heden geen vredesverdrag heeft, werd dus achterbaks verwikkeld in oorlogshandelingen tegen Rusland. Kan een brandhaard nog op tijd worden voorkomen? Zo ja, dan hoogstens door de landverraders Scholz en Co. zo snel mogelijk over te leveren aan een “Neurenberg” tribunaal voor oorlogsmisdadigers.

10 months, 3 weeks ago

In zijn presentatie op de 18e AZK opent Heiko Schöning onze ogen voor de mate waarin de wereld wordt geteisterd door bio-terrorisme. Schöning laat niet alleen zien, hoe al in een vroeg stadium de basis werd gelegd voor een gigantisch crimineel kartel bestaande uit politici, banken, bedrijven, media, etc., hij presenteert ook een uitweg: een vreedzame, onderzoekende, gezamenlijke we

11 months ago

Zur Entwicklung von 6G hat die EU das Projekt Hexa-X ins Leben gerufen. Das 6G-Netz soll etwa ab 2030 in Betrieb gehen. Doch wozu ist die extrem hohe 6G-Datenübertragung überhaupt notwendig? Erfahren Sie in dieser Sendung, welche erschreckenden Ziele mit diesem Projekt verfolgt werden

11 months ago

Onlangs werd bekend dat het Duitse bureau voor de bescherming van de grondwet al honderden virtuele agenten heeft geïnfiltreerd in de sociale netwerken. Officieel moeten geplande aanvallen worden geïdentificeerd. Maar zijn dit de echte motieven? Zie de beoordeling van ex-parlementslid Sebastian Friebel ...

11 months ago

https://t.me/Nederlandsverzet

Wij strijden voor onze vrijheid. Zeg nee tegen alle nieuwe regels die onze vrijheid beperken. Verzet je tegen het nieuwe normaal en strijd voor het welzijn van ons en onze kinderen.

11 months, 2 weeks ago

Bevolkingsreductie lang van tevoren gepland
“Overbevolking”, “social engineering”, “bevolkingsreductie” ... begrippen die al jaren een vaste plaats innemen in politieke discussies. Bij nader inzien blijkt dat actieve bevolkingsreductie al eeuwenlang op de agenda staat. Wie zijn de drijvende krachten achter deze onmenselijke agenda?

11 months, 3 weeks ago

“Galerij van de gruwel” – een doorn voor de coronapolitiek? (Interviews met Peter Ganz en Beate Bahner)
In Duitsland trekt de reizende tentoonstelling “Galerij van de gruwel” momenteel van stad naar stad. Het doet verslag van de aantoonbaar tragische gevolgen van de corona-vaccinatie. Verzwegen of zelfs in diskrediet gebracht door de mainstream: De tentoonstelling is een doorn in het oog van de voorstanders van het coronabeleid en de vaccinatie-exploitanten. En toch: het trekt overal waarheidsliefhebbers aan ...

1 year ago

Angst voor black-outs door stroomtekorten en tegelijkertijd subsidies van de Staat voor e-mobiliteit - heeft dat zin? Komt u ook te weten welke onopgeloste problemen e-mobiliteit met zich meebrengt

1 year ago

Nooit zijn rationele argumenten en morele principes meer genegeerd door politici dan in het “coronatijdperk”. Dit heeft tragische gevolgen voor onze kinderen. Alleen al doordat zij gedwongen werden mondmaskers te dragen, hebben ze onherstelbare schade opgelopen. Dit wordt nu vanaf de herfst herhaald, ondanks al het verzamelde bewijsmateriaal en de vele waarschuwingen van deskundigen

1 year ago

De Zwitserse minister van Volksgezondheid Alain Berset maakte in 2018 met succes bezwaar tegen een geplande mobiele telefonieantenne in zijn woonplaats. Dankzij de informatiewet ontving een tegenstander van de antenne het bezwaarschrift van Berset, dat sindsdien in de media de ronde doet. In de uitzending van vandaag (persbericht van de vereniging “Schutz vor Strahlung” (“bescherming tegen straling”) kunt u echter horen wat de massamedia niet melden.

1 year ago

Putin gelooft in het gezonde verstand van de gewone Europese burger. (Nederlands ondertiteld)

1 year ago

David Icke mag het antwoord hierop niet geven.

1 year ago

Halloween heeft zijn oorsprong in het Samhain-festival, waarop mensen geofferd werden. Zijn er vandaag nog mensenoffers? 27 Slachtoffers en 27 Getuigen over de hele wereld bevestigen dit en doen afschuwelijke uitspraken over een “gruwelijke bloedsekte”. Hun uitspraken komen nauwkeurig overeen met 100den andere slachtoffer- en getuigenverklaringen, die allemaal onafhankelijk van elkaar hetzelfde zeggen. Zet u schrap en confronteer u met deze uitspraken. Verspreid u alstublieft deze uitzending.

1 year, 1 month ago

Goede lezing van Kenneth Johannes over de ontwikkelingen in de politiek van deze laatste dagen

1 year, 1 month ago

Omtzigt eist nu echt inzage in de gasopbrengsten. Dik 30 Miljard waard, verkocht aan welke landen?

1 year, 2 months ago

'Mark Rutte zat politieke problemen onder het tapijt te vegen', ten koste van Groningers

1 year, 2 months ago

Viruswaarheid, 16 september 2022

Het weekjournaal bevat weer wat alles wat u gewend bent: de kolder vanuit de politiek, en specifiek het energie-debakel. Internationaal nieuws laat zien dat Europa afstevent op een zware recessie en politiek instabiel wordt. Ook hebben Willem en Jeroen het over de-industrialisatie die is begonnen, vooral het financiële gedeelte begint parten te spelen. Bij het medisch nieuws zijn er de overlijdensberichten. Tot slot: de demonstratieagenda.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

1 year, 2 months ago

G. Wisnewski was de eerste Duitse journalist die vraagtekens zette bij de officiële berichtgeving over de aanslagen van 11 september 2001 en dus bij de "oorlog tegen het terrorisme". Momenteel worden we meegesleurd in een Rusland-Oekraïne oorlogsverhaal. Zijn er geheel andere achtergronden, strategieën, belanghebbenden en profiteurs dan die welke door de politiek en de toonaangevende media voor onze ogen worden afgeschilderd?

1 year, 2 months ago

Niet helemaal, denk ik - antwoordt Minister Kamp op vraag of de ernst duidelijk was van aardbevingen

1 year, 2 months ago

Markuszower met beschuldigingen van leugens door Gündoğan die hij punt voor punt weerlegt.

1 year, 2 months ago

AGRA-Watch, een campagne van de Community Alliance for Global Justice (CAGJ), ontmaskert in twee korte video's hoe de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) en haar dochteronderneming, de Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA), Afrika letterlijk in het verderf storten. De door de Afrikaanse regeringen opgelegde zaaddictatuur en het op schulden gebaseerde monetaire systeem spelen daarbij een doorslaggevende rol.

1 year, 2 months ago

Vogelbeschermers beleefden in de zomer van 2022 een apocalyptisch scenario: duizenden vogels lagen dood op de stranden, vooral in Nederland en Frankrijk. In de media wordt de schuld uitsluitend bij de vogelgriep gelegd. Deze documentatie onderzoekt echter een heel andere verdenking en eindigt met een dringende oproep!

1 year, 2 months ago

Waarin de coalitiepartijen alle voorstellen van Azarkan (Denk) naar de prullenbak verwijzen.

1 year, 2 months ago

Is met het plaatsen van de sluitsteen in de mysterieuze Georgia Guidestones het aftellen naar de Great Reset begonnen? Hebben we hier - ook bij het opblazen van de Guidestones - te maken met zeer explosieve cultische riten van verborgen satanische geheime genootschappen?

1 year, 3 months ago

Als beroepsstarter heb ik momenteel rechtstreeks te maken met de verplichte vaccinatie in instellingen. Ik vraag me af waarom de leus “My body, my choice”, hier niet van toepassing is, maar alleen in verband met abortus en vrouwenwetten geldt?

1 year, 3 months ago

Tijdens het onderzoek besefte Thomas Röper in zijn boek “INSIDE CORONA” al snel dat Bill Gates in de pandemie als de spin in het centrum van het web zit en de touwtjes in handen heeft. Gates verdiende miljarden, niet alleen met de vaccinaties, maar ook met de tests en de behandeling van degenen die door covid ziek zijn geworden. Hoe kreeg hij die macht? En wat zit er achter deze oppervlakkige “daad van onbaatzuchtigheid”?

1 year, 3 months ago

Australië is letterlijk een halve wereld hier vandaan, maar de speech in deze video had letterlijk in bijna elk parlement ter wereld gehouden kunnen worden. Net zoals in bijna alle landen op hetzelfde moment dezelfde maatregelen werden genomen en dezelfde taal werd gebezigd: “het nieuwe normaal,” “een vaccin is de enige uitweg uit de crisis,” “het vaccin is veilig en effectief,” etc. Zoiets moet toch de wenkbrauwen doen fronsen.

Dan ga je nadenken, duidelijk is dat er een centraal aansturende factor moet zijn. In dit geval kom je dan uit bij de Wereldgezondheidsorganisatie en ontdek je twee sinistere zaken; de grootste gever aan de WHO blijkt de ogenschijnlijk sullige multimultimiljardair Bill Gates te zijn, wie kent hem niet, Amerika's grootste grootgrondbezitter, afkomstig uit een nest van eugenetisten (wie betaalt bepaalt?). Leuk weetje nog over Gates. Tegen hem loopt in India een aanklacht wegens... massamoord. Vanwege zijn medeverantwoordelijkheid bij het “vaccin” van AstraZeneca. Naast betrokkenheid bij de dood van acht vrouwen die het HPV-”vaccin” kregen. Eerder liep er al een aanklacht in India tegen Gates vanwege zijn betrokkenheid bij een “vaccinatieprogramma” tegen polio. Zo'n 450.000 kinderen kregen na inspuiting nieuwe verlammingsverschijnselen en hun leven was verwoest nog voor het was begonnen. Zo'n lieve en aardige man, die Bill.

En verder ontdek je dat het hoofd (!) van diezelfde WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, door kandidaat voor de Nobelprijs voor de Vrede en Ethiopië-kenner David Steinman wordt beschuldigd van... genocide.

Steinman zei tijdens een digitale persconferentie dat Tedros zich schuldig heeft gemaakt aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid doordat hij niets deed om wandaden van regeringsfunctionarissen te voorkomen in zijn periode als minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië van 2012 tot 2016.

Ook hier weer een duidelijk patroon. Het maakt bijna niet uit welke “respectabele” hoogwaardigheidsbekleder je onderzoekt. Hoe vaak blijkt niet dat ze ooit betrokken waren bij smerige zaakjes? Het lijkt bijna een kwaliteit die strekt tot aanbeveling voor hoge posities, waar men macht heeft over vele miljoenen, soms miljarden medemensen.

Iemand met zijn normale cognitieve functies intact moet zich hierbij toch afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat dit soort schimmige figuren telkens weer terecht komen op dergelijke plekken. “het stinkt als morgen de hele dag,” zou mijn opa hebben gezegd. Een ander zou zeggen: Stront komt altijd bovendrijven.”

Het was de WHO, onder leiding van iemand die mogelijk verantwoordelijk was voor massamoord, voor een groot deel betaald door Bill Gates, beschuldigd van massamoord, die de centraal aansturende factor was bij het uitroepen van de “pandemie” en bij het aanbevelen van de maatregelen.

Als mensen toch wisten...

1 year, 3 months ago

EU-parlementariërs eisen het aftreden van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Reden: zij maakt deel uit van een gigantisch covid 19 wetenschappelijk bedrog en een propagandacampagne. Vanwege haar activiteiten en de enorme belangenconflicten zou ze moeten aftreden. Kla.tv onderzoekt de activiteiten van Ursula von der Leyen wat nauwkeuriger en komt tot resultaten die op de voorpagina van elke krant thuishoren!

1 year, 3 months ago

Thierry Baudet over de AFBRAAK van Nederland.

1 year, 4 months ago