#preppaus

Käyn tällä videolla pikaisesti läpi varustusta, jota minulla on itseni suojaamiseksi koronavirusepidemialta. Osan omasta varustuksestani olen jo toki antanut eteenpäin läheisilleni heidän suojakseen. On tärkeää muistaa, että tämä ei ole mitään välineurheilua tai kilpavarustelua! Tärkeämpää, kuin välineistö tai etenkään sen määrä, on tieto aseptiikasta ja koronaviruksesta, sekä poikkeusoloista. Erityisen tärkeää välineistön osalta on, että sitä osaa käyttää oikea-aikaisesti ja oikealla tavalla, tai siitä ei ole mitään apua, vaan päinvastoin haittaa. Suosittelen jokaista perehtymään esim. käsineiden käyttöön ja riisumiseen, sekä hengityssuojainten käyttöön ja riisumiseen, aseptiseen käsienpesuun ja yleiseen aseptiikan noudattamiseen esimerkiksi Youtube-videoiden kautta.

Siitä, miten itse käytän eri välineitäni, olen antanut yksityiskohtaiset kertomukset ja ohjeet blogikirjoituksessani "Kuinka suojautua koronavirukselta (COVID-19) yhteiskuntana ja yksilönä?" , kohdassa "Miten minä itse suojaudun koronavirukselta?", ks.
http://markusjansson.blogspot.com/2020/03/kuinka-suojautua-koronavirukselta-covid.html

Kannattaa katsoa myös aikaisempi videoni "Lääkinnällinen varautuminen":
https://www.bitchute.com/video/CUVvRlC0wdRW/

PS. Pahoittelen, ääni katosi jonnekin reilun neljän minuutin kohdalla toviksi. Ette menettäneet mitään tärkeää, kerroin vain P3-suodattimen kestosta normaalikäytössä ja aprikoin, että nuo P3-suodattimeni riittävät minulle vaikka monen vuoden kauppareissuihin.

PPS. KORJAUS: Sanoin vahingossa, että 1 mittalusikallinen Virkon-S jauhetta litraan tekee 2% liuoksen...EI TEE, vaan 1% liuoksen (jonka pitäisi kyllä olla senkin riittävää desinfiointiteholtaan). Jos haluaa sen 2% liuoksen, pitää luonnollisesti laittaa 2 mittalusikallista (20g) Virkonia litraan vettä.

2 years, 3 months ago

Kuulin taas kerran, miten päin helvettiä lampaat evakuoituvat lentokoneista, että muut ihmiset ovat todellakin selviytymistä ajatellen se heikoin lenkki. (20180805)

3 years, 7 months ago

11-minuuttinen video, jossa esitän lukuisia tärkeitä parannusehdotuksia nykyisiin väestönsuojiin. Nykyiset väestönsuojathan ovat välineistöltään ja ajattelumalliltaan II maailmansodan peruja, eivätkä oikein vastaa nykypäivän uhkakuviin. Asia olisi helposti korjattavissa, miksei näin tehdä? (20160627)

3 years, 7 months ago