#qrcode

Willemijn van Brenk, 23 januari 2022

Willemijn over de QR en hoe het allemaal niet klopt.

https://www.facebook.com/100000943566323/videos/464164021828394/

45 minutes ago

Beste mensen, nogmaals wil ik erop aan dringen dat wegkijken zeer dom is! Onderzoek het!! We zien in deze video duidelijk wat er aan de hand is en wat er staat te gebeuren. Oostenrijk gaat ons slechts voor, wij zullen de volgende zijn. Ik doe een klein poosje onderzoek naar deze dingen en elke dag schrik ik meer van wat er allemaal gebeurt! Ook ik was 2 jaar geleden van mening dat al die "wappies" gek waren. Nu zie ik het echt geheel anders. Ook in het licht van de Bijbel zie ik steeds meer contouren opdoemen die meer bewaarheid gaan worden. Neem nu de MSM (Main Stream Media), nergens worden wij op de hoogte gehouden van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Ze houden bewust alles achter.
Zo lang het mogelijk is zal ik het belangrijkste nieuws meteen updaten.
DRINGEND! Verspreid deze video's zo wijd mogelijk, in het belang van allen, onder familie en kennissen, want we dreigen te worden onderworpen aan een medisch-sociale tirannie.

Abonneer je op dit kanaal, dan ontvangt u meteen de nieuwste updates!

(Del Bigtree interviewt Dr. Maria Hubmer, die de situatie in Oostenrijk aan de kaak stelt, lockdown en boetes tot 3.600 € per jaar voor wie zich niet laat vaccineren, men spreekt zelfs over 4 weken gevangenisstraf, en ze vergelijkt het met nazi-Duitsland. Zij vertrouwt erop dat de waarheid aan het licht zal komen, aangezien zij een groot ontwaken ziet in Oostenrijk en in de wereld.)

1 week, 4 days ago

Davey Buijs maakte een flashback video van 2020/2021 met vele bijzondere momenten.
Vele demo's, witte pakken, zwarte pakken, wandelingen, fakkeltochten, banneracties, bijeenkomsten en ons eigen PrikVrijPop festival zonder QR.
Of het nu was in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Middelburg, Goes, Doetinchem, Terschelling, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Leiden, Alkmaar, IJmuiden, Urk of waar dan ook. Davey wist 72! demo's en acties in een video van 5 minuten te plakken.
Wil je meer video's van Davey zien, ook in 2022?
Abonneer je dan meteen even voor zijn YT kanaal: https://youtu.be/kodqBg5d-JM

1 week, 4 days ago

Erik toont ons ook het bewijs, dat er daadwerkelijk sprake is van een onvoorstelbare onderrapportage in dat meldsysteem, waar ook het Nederlandse bijwerkingen-meldsysteem LAREB bij aangesloten is. Ook de wekelijkse sterftecijfers vanuit de Open-Data-Source van het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS) laat inmiddels een structurele stijging van overlijdens in Nederland zien, die niet te verklaren is uit overlijdens ten gevolge van Corona. Het bevestigt veeleer de ernstige gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zorgen deze injecties voor een substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem van de mens. En dit wordt ook door artsen uit hun eigen praktijkervaring onderschreven. Er worden tot meer dan 20 x meer aandoeningen waargenomen bij geïnjecteerden met de experimentele Covid-19 substanties, die direct toe te wijzen zijn aan de substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem. Elke nieuwe injectie wordt het natuurlijke afweersysteem zwakker gemaakt. Erik eindigt zijn betoog vooral met een dringende oproep aan iedereen: “Zeg NEE tegen deze gevaarlijke injecties en NEE tegen het gebruik van een QR-code!”.

De volledige Powerpoint presentatie is te downloaden op de onderstaande link:
https://www.dropbox.com/s/dtrw4brrejw4eof/De%20cijfers%20van%2020%20NOVEMBER%202021%20-%20Wij%20gaan%20dit%20winnen%21.pptx

Het EudraVigilance bijwerkingen-meldsysteem is bereikbaar op onderstaande link:
https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

De “vaccinatie”-graad per land is terug te vinden op onderstaande link:
https://www.laenderdaten.de/gesundheit/corona-impfungen.aspx

2 weeks, 2 days ago

Langetermijnvisie op corona

Waar het demissionaire kabinet het afgelopen jaar de meest onlogische en vooral niet-werkende maatregelen afkondigde in de zogenaamde strijd tegen het coronavirus, werd op geheel systematische en logische wijze toegewerkt naar het einddoel: iedereen aan de QR-code.

Om dat mogelijk te maken, werd het coronatoegangsbewijs geïntroduceerd. Dit coronatoegangsbewijs blijkt het paard van Troje te zijn. Eenmaal ingevoerd, kan het verkrijgen van de QR-code namelijk steeds van andere variabelen afhankelijk worden: zo gaat niet alleen de optie testen er binnenkort af als het aan het demissionaire kabinet ligt (het zogenaamde 2G-systeem), maar wordt ook de booster verplicht voor het verkrijgen van de code.

Weggezet en uitgesloten

Ook wordt het coronatoegangsbewijs op steeds meer plaatsen verplicht. Naast het café, restaurant of de sportschool straks wellicht ook op de werkvloer of in het onderwijs.

Niet meewerken, betekent geen ‘vrijheid’ – of moet ik zeggen: geen ‘privileges’? Het leven wordt ons, de ongeveer 1,6 miljoen ongevaccineerde Nederlanders, steeds meer onmogelijk gemaakt. We worden opgejaagd, weggezet en uitgesloten.

En waarom? Wat is nu het doel van de QR-code?

Dat is overduidelijk niet het beschermen van de volksgezondheid. Na de invoering van het coronatoegangsbewijs schoot het aantal besmettingen namelijk letterlijk door het dak. Daarnaast neemt de werking van de heilig verklaarde vaccins snel af.

2G

Toch volhardt het demissionaire kabinet. Hugo de Jonge wil zelfs zó graag 2G dat hij bereid is negatieve adviezen hieromtrent van gezaghebbende organen achter te houden.

Maar wat is dan wel het doel? Het werkelijke doel van de QR-code is controle, zo blijkt uit officiële documentatie van internationale instanties, zoals de Europese Unie. Er wordt toegewerkt naar een Europese coronapas.

Digital ID

Deze pas is het begin van een digital ID waar naast de vaccinatiestatus ook reisinformatie, andere medische gegevens en bankgegevens aan worden gekoppeld. De overheid krijgt door de invoering van dit digital ID steeds meer inzage in het privéleven van burgers: de QR-code die zogenaamd ter bescherming van onze gezondheid werd ingevoerd, blijkt zo het begin van een surveillance state.

Ben je een brave burger en doe je keurig wat de overheid zegt? Dan behoud je je privileges. Maar oh wee als je dat niet doet, dan mag je niet meer deelnemen aan het openbare leven, mag je niet meer naar je werk, mag je niet meer reizen – en wie weet wat je nog meer onmogelijk wordt gemaakt.

Klinkt eng? Dat is het ook. Als we de officiële documentatie moeten geloven, is 1 februari de peildatum: dan moet de Europese coronapas worden geïntroduceerd. Ook wordt omtrent die datum de langetermijnvisie op corona voor Nederland gepresenteerd: als het aan de overheid ligt, komt de samenleving die we kenden van vóór corona nooit meer terug.

Maar volgens mij willen velen van ons die samenleving juist wel terug, volgens mij willen we geen digital

2 weeks, 3 days ago

It's very clear now... Time is so very short... ⌛ Even shorter if you have taken the serpents poison... 🐍 It's time to Repent... Call on the name of our Lord & Savior Jesus Christ... ✝ Ask Jesus into your hearts today... ❤ Pray & don't be deceived... 🙏 Be filled & led by the Holy Spirit... 😇💪 Run towards Jesus now... 🏃 while you still can... ⌛ 🚨🚫💉🚨

3 weeks ago

Min of meer bewijs dat voor de corona periode er ook al structurele problemen waren in de ziekenhuizen. Nooit iets aan gedaan door overheid.
Word wakker mensen en deel dit bericht!!

3 weeks, 3 days ago

Deze man (DUTCH DIGGER) belt het RIVM. Wat zit er in het vaccin? Luister goed . Opname is van 30-12-2020
@ NOS, RTL-Nieuws De Telegraaf SBS 6 NU.nl Pointer KRO-NCRV Omroep Brabant. Jullie houden toch van nieuws? Zend dit eens uit. Kunnen jullie zelf ook nadien, met een goed gevoel in de spiegel kijken.

Enige jaren geleden heb ik onderzocht wat voor stoffen er in chemtrails zit en wat die stoffen op lange termijn veroorzaken .
Deze stoffen veroorzaken exact het zelfde als wat u in deze video hoort.

3 weeks, 3 days ago

Aangezien YouTube steeds meer ‘een spreekbuis van de overheid’ wordt, en meer gaat censureren is dit kanaal gemaakt.
Veel mensen geloven alleen de krant en wat er door de media gezegd wordt. Echter heel veel wordt er verzwegen, daarom zullen we hier filmpjes en berichten proberen te delen die ook een andere kant laten zien. Veel mensen hebben totaal geen idee wat er allemaal gebeurt in de wereld! Willen zich er ook niet in verdiepen, want ten diepste zijn ze bang (gemaakt).

3 weeks, 3 days ago

traitorFM will take a six-to-nine-month break at the end of the year. Some very old, and perhaps new, clips will be going up on Odysee over Christmas: https://odysee.com/$/invite/@traitorFM:a

Support my work here: https://www.subscribestar.com/btwixt

3 weeks, 3 days ago

Zeer indringend verhaal voor wat ons te wachten staat als we overgaan naar een vaccinpaspoort! Laat je niet misleiden door de media. Ze zijn de spreekbuis van overheden geworden.Onderzoek deze dingen!! Denk aan onze kinderen die hier grote gevolgen van zullen ondervinden mocht dit verhaal uitkomen. Verstop u niet langer achter uw onwetendheid. Sta op en zeg een duidelijk NEE!

3 weeks, 4 days ago

Bron: https://www.blckbx.tv/videos/europarlement

Op 20 oktober organiseerden vier Europese Parlementsleden een persconferentie in Straatsburg waar ze in heel Europa grote zorg over mensenrechten coronamaatregelen schenden. Maar de media zwegen in alle talen, omdat er geen aandacht werd besteed aan de hoopvolle en militante boodschap van deze libertaire politici.

Donato

"De oprukkende Groene Pas met de vrijheidsbeperkingen, maar ook de gewelddadige onderdrukking van afwijkende meningen bevestigt dat de noodsituatie in Europa niet langer de gezondheid bevordert, maar vooral ondemocratisch is", aldus Europarlementariër Francesca Donato.

Naast Donato maken de Roemeen Cristian Terhes, de Kroaat Vilibor Sinčić en de Duitse Christine Anderson van de partij bekend dat het niet meer kan. Terhes verwees zelfs naar de communistische bezetting van Roemenië, die diepe wonden in het land sloeg, maar elke Roemeen deed dat vrijheid niet 'gratuit' is.

"Hoe is het mogelijk dat we in ons land al decennia geen demonstraties meer kennen en in een vrij en ontwikkeld land als Italië en Frankrijk massa's mensen protesteren voor vrijheid"? zei Terhes onder meer.

Ivan Vilibor Sinčić

"Je bent niet alleen en vecht voor je rechten en we zullen met je meevechten", zei de Kroatische Europarlementariër Vilibor Sinčić in de 19 minuten durende video die je absoluut moet zien. Deel dit bericht dus met zoveel mogelijk mensen!

3 weeks, 4 days ago

COMPANIES, CRIME-FIGHTING AGENCIES OR AUTHORITIES, SUCH AS WORKCOVER CAN GAIN ACCESS TO YOUR QR CODE DATA.

NOBODIES PRIVACY IS SAFE IF YOU GOT THE JAB. YOU NO LONGER BELONG TO YOURSELF. YOU'RE OWNED, BOUGHT & SOLD AS COMMODITIES NOW. SHEEPLE
🐑🐑🐑

NOT REALLY SURPRISING, I WOULD HOWEVER BE SHOCKED IF GUILTY PARTIES, ZIONIST JEWS, WERE HELD ACCOUNTABLE FOR PRIVACY BREACHES OF ALL THE SHEEP THAT RITUALISTICALLY USE QR CODE CHECK-INS.
💣💣💣

1 Corinthians 6:19-20
19 Do you not know that your bodies are temples of the Holy Spirit, who is in you, whom you have received from God? You are not your own; 
20 you were bought at a price. Therefore honor God with your bodies.
✝️✝️✝️

https://t.me/wideawaketruthseekers

3 weeks, 4 days ago

Paar jaar geleden viel iedereen over privacy. Men sloeg bijna door als het over privacy ging.
Nu lijkt het totaal onbelangrijk te zijn.
Wij als burgers worden nu gemanipuleerd door deze pandemie.

3 weeks, 6 days ago

Brothers and sisters, please watch this video and share it widely. It is my hope that it may reach those who have not yet opened their eyes to the scale of the challenges we face. We are in a race against time and a battle against sustained, relentless propaganda. But together we can turn the tide.
🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Isaiah 10:1-2 
Woe to those who decree iniquitous decrees, and the writers who keep writing oppression, to turn aside the needy from justice and to rob the poor of my people of their right, that widows may be their spoil, and that they may make the fatherless their prey!
✝️✝️✝️

t.me/wideawaketruthseekers

1 month ago

De maker is mij helaas niet bekend.

1 month ago

Möchten wir wirklich so in die Zukunft gehen?
Offiziell aus dem Mainstream.
Danke -Arte- für das Sichtbarmachen, worum es hier in Wahrheit geht.

1 month ago

#VaccinePassports are a NOT the way to normal life, they are an attractive yet misleading path that will end in a #DigitalPrison where your "#freedom" is set as desired by unknown rulers. We are at a critical point in human history. If we take the wrong turn here, there is no way back and we will be slaves. We will have lost every say about our lives, including our bodies.

Do not let it happen! Unite in peace and resist!

1 month, 1 week ago

You Can No Longer Buy Gasoline In Australia Without Scanning A QR Code So The Gov Knows Exactly What You're Doing At All Times
Just when you thought Australia could not get anymore dystopian, or Chinese, along comes the QR code checking scheme.

Watch as this guy is denied the ability to pay for his gas at a BP station with his credit card unless he first scans the QR code. The owner of the station refuses him the ability to pay unless he tells the government where he is, what he's buying and how much.

Australia passed the mandatory QR code check-ins for businesses, used to aid COVID-19 contact tracing efforts but many question the massive privacy issues that come with such a program.
Mirrored from _ghost

1 month, 2 weeks ago

Around and around we go, when will the madness stop, nobody knows! But protest this weekend again. It's definitely working!!! NOT.

Bitchute: www.bitchute.com/whiteroseireland
Gab: www.gab.com/whiteroseireland
Web: www.whiteroseireland.com

1 month, 2 weeks ago

Do Whatever You Can To Disrupt Their Plans

Please Subscribe and Share, it's free and helps the channel immensely!

Please join our Locals Community: https://insearchoftruth.locals.com
Find me on Gab: https://gab.com/maddengd
Facebook: https://www.facebook.com/InSearchOfTruth2020/
Twitter: https://twitter.com/InSearchOTruth
Gettr: https://gettr.com/user/libtardlogic101
https://www.patreon.com/InSearchOfTruth

Check Out Plexus For Great Health Products For The Whole Family:

https://mysite.plexusworldwide.com/maddengd

Join Celsius Network using my referral code 145722a88e when signing up and earn $50 in BTC with your first transfer of $400 or more! #UnbankYouself

http://celsiusnetwork.app.link/145722a88e

Use my referral link https://crypto.com/app/btxdxb92pv to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD :)

Sign up for Coinbase using my link and we can each get $10 in Bitcoin

https://www/coinbase.com/join/madden_ana?src=ios-link

Join Fold to earn Bitcoin back on debit card purchases:

https://use.foldapp.com/r/T4AEKE7V

Hey! Manging your crypto would be so much easier if you had Maiar. Get a $10 cashback reward in Maiar when you buy eGold with my referral link:

https://get.maiar.com/referral/zdpiq2ub5w

Donations:
paypal.me/maddengd
CashApp: $maddengd
Venmo: @Greg-Madden-6
BTC: 3MZvedUL5w9FJFfZ2ouPAfjQdNNHLFdSrE
ETH: 0x351b56b794c1ebc1225b528ccc429f6a982502fa
ADA: Ae2tdPwUPEYztNF7PmETPB8JByCHTZo5fxmZuStWtnjUpU6dhCRMrNrTfmD
PayID: maddengd.crypto
PayString: maddengd$paystring.crypto.com

1 month, 3 weeks ago

Green Pass, occhio perchè quel QR-code può dire molto di noi ! ..... Fine definitiva e per sempre della Libertà !!

- CONOSCERE PER RESISTERE ! -
- LA VERITA' RENDE LIBERI E CONSAPEVOLI ! -

♥Ricky Il Guerriero di Luce♥

CREATE IL VOSTRO ACCOUNT BITCHUTE ED ISCRIVETEVI AL CANALE PER RIMANERE SEMPRE AGGIORNATI SULLE INFORMAZIONI IMPORTANTI ED I VIDEO CHE VENGONO CENSURATI DALLA RETE - FINTANTO CHE NE AVRO' LA POSSIBILITA' IL MIO IMPEGNO PER IL BENE DI TUTTI E' FARE IN MODO CHE LE INFORMAZIONI ED I VIDEO OCCULTATI SULLA RETE VENGANO RIMESSI IN CIRCOLAZIONE DAL SOTTOSCRITTO TRAMITE QUESTO CANALE DI QUESTA PIATTAFORMA "LIBERA" !

1 month, 3 weeks ago

It would be a REAL SHAME if everyone went around with a pen and put a dot on these covid tyranny QR codes to disrupt their system.

1 month, 3 weeks ago

Skiezo, 18 november 2021

Director of Photography: Lubomir Arsov
Editor: Ali Sevinen

Instagram
https://www.instagram.com/skiezo/

1 month, 3 weeks ago

ANTI QR CODE RAP

2 months ago

What's Going on In Sainsbury's?? Hugo Talks #lockdown

2 months ago

Pierre Capel, 15 november 2021

Wij doen het voor jouw veiligheid!

http://www.pierrecapel.nl/
https://www.youtube.com/user/pcapel100/
https://youtu.be/97KCZJ_Ri1g

2 months, 1 week ago

It is getting real crasy!! Everyday more and more

DEMONS FROM HELL - THEY LIFE ⤵️
https://www.bitchute.com/video/LrD7speIj7Zw/

VACCINE DEATHS ⤵️
https://www.bitchute.com/video/AvkK2yJuaT5h/
HITLER DEPOPULATIE PROGRAM WAS CHILDPLAY⤵️
https://www.bitchute.com/video/ck8xaCa1JZ06/
I PROCENT REPORTED DEATHS ⤵️
https://www.bitchute.com/video/PtUUJL33Yn2z/
PEOPLE DYING EVERYWHERE ⤵️
https://www.bitchute.com/video/FiAUBkNRJxuE/
VACCINE DEATHS & INJURIES ⤵️
https://www.bitchute.com/video/AvkK2yJuaT5h/

2 months, 1 week ago

We zitten er allemaal in. Alle leugens op een rij.

2 months, 1 week ago

De Vodgasten, 30 oktober 2021

De Vodgasten (Guido Weijers & Paul Smit) kijken terug op hun voorspellingen uit december 2020 en werpen een blik op de toekomst.

https://youtu.be/iml1Zk1dMkM

2 months, 3 weeks ago

Some of this video is from a cartoon film and some is what is actually going on in some countries as we speak. I'm all for technology but this is very interesting and intrusive.
http://t.me/SergeantRobertHorton
Follow Like Share
#halfassfactual
Thanks all
#itsoktobeamerican on YouTube

2 months, 3 weeks ago

Café Weltschmerz, 15 oktober 2021

Vanaf nu wekelijks bij Café Weltschmerz: Poppencast.tv. Een satirisch programma dat op geheel eigen wijze de Poppencast in de media en in Den Haag aan de kaak stelt. Erik van der Horst in gesprek met Chris van der Ende, Hendrik Broeze en Koen Verhagen.

Dit is aflevering #1. Absoluut niet geschikt voor deugdige kijkers!

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

3 months, 1 week ago

Leef Bewust Nederland, 30 september 2021

Overheid valt door de mand! Eindeloosheid van de QR maatschappij lijkt duidelijk. Meer en meer verzet vanuit horeca, politie en artiesten. Wat gaat ons dit brengen?

https://fb.watch/8sjxzsHK6S/

3 months, 2 weeks ago

Café Weltschmerz, 4 oktober 2021

Op 25 september werd de Coronapas ingevoerd. Nu, bijna 10 dagen verder, begint de nieuwe realiteit zichtbaar te worden.

Mensen die bewust of onbewust meedoen aan uitsluiting doordat zij de QR code laten scannen en binnen mogen zitten. Droog, warm en comfortabel. Mensen die gaan voor eenheid en verbinding moeten buiten plaats nemen. In de kou en soms ook de regen. Mensen met een QR code mogen naar het theater en de bioskoop. Mensen zonder QR code moeten toezien hoe anderen naar binnen lopen.

Ondernemers die controleerden op de verdeeldheidspas moesten afgelopen week een onmenselijk beleid uitvoeren. Ondernemers die niet willen discrimineren worden keihard aangepakt en hun restaurant wordt onder hoge dwangsommen gesloten.

We stonden 3 oktober op een bijzondere plek. De Dam van Amsterdam. Als jij je ooit hebt afgevraagd hoe het kon dat zo weinig mensen iets deden in 40-45, toen velen, vooral uit Amsterdam werden afgevoerd. NU WEET JE HET.

En ik begrijp het. De situatie is niet 1:1 te vergelijken. Wij, de Joden, werden toen uitgesloten om wie wij waren. Nu worden wij, die niet gevaccineerde uitgesloten om wat wij vinden. Toen was er een buitenlandse bezetter die gewapend het land was binnen gevallen. Nu is het onze eigen overheid. Je mag jezelf de vraag stellen wat erger is.

En nee, ik heb het niet over de vervolgingen en de deportaties. Natuurlijk niet. Dat hoeft ook niet. Ik heb het over de uitsluiting van een deel van de samenleving.

De verhalen van familieleden die de oorlog overleefden zal ik nooit vergeten. Zo vertelde een van mijn tantes die de oorlog overleefde hoe het begon. Zo werd het op 15 september 1941 Joden verboden om cafés, restaurants, parken en bioskopen in te gaan. Haar vader mocht op een bepaald moment niet meer ondernemen. Dat was verboden. En zo zag hij zich genoodzaakt te gaan handelen in voedselbonnen. En hij werd verraden. Door een landgenoot.

75 jaar lang stonden onze ministers, onze Joodse organisaties en het Koningshuis, op de dam, te verkondigen dat het nooit meer mocht gebeuren, dat we het nooit mochten vergeten. Dus, waar zijn MIJN, WAAR ZIJN ONZE Joodse organisaties als ik we ze nodig hebben? Ze geven niet thuis. Integendeel!

Het Nieuw Israëlitisch weekblad, Het Centraal Joods Overleg, Het CIDI, Het Nederlands Auschwitz Comite en het Nationaal Holocaustmuseum geven niet alleen niet thuis, ze vroegen op 19 september jl. een week voor de invoering van deze uitsluitingspas, aan de Tweede Kamer zich uit te spreken tegen iedere vorm van vergelijking met de Holocaust.

Maar het ging helemaal niet over de Holocaust. Het ging over de vergelijking met de UITSLUITING van een deel van onze samenleving! Dus Rob Jette, als er iemand hier excuses aan mag bieden, dan bent u dat wel.

En als we NU niet mogen vergelijken met wat er toen gebeurde, wanneer dan wel?

Afgelopen week zagen we wederom hoe rechters onrecht spraken en meegingen in de sluiting van Waku Waku. Deze ondernemer was bereid om de 1,5 meter aan te houden en had zijn meubilair niet veranderd. Maar die keuze is er niet. Het is meedoen met de QR discriminatie of sluiting.

Als je dan ook nog eens beseft dat er geen termijn is gegeven voor deze maatregel (niemand weet wanneer deze termijn eindigt) dan is dat reden voor grote zorgen. Want er zou toch worden gestuurd op IC capaciteit en niet langer op besmettingen (lees: positieve testen). Er liggen minder dan 200 mensen op de IC, het laagste aantal sinds de start van de Corona. Als je zo’n apartheidspas invoert met 200 mensen op de IC, wanneer gaan je deze maatregel dan loslaten?

En is het jou ook opgevallen hoeveel steun Waku Waku heeft gekregen vanuit de samenleving? Niemand, op een enkeling na, vindt die QR code een goed idee.

En Rutte heeft nog zo gezegd: “Als mensen er klaar mee zijn dan stopt het”. Beste Mark Rutte: Mensen zijn er klaar mee!

Dat is dan ook de reden dat ik iedere horecaondernemer uit wil nodigen om op te staan en deze maatregelen aan te vechten dmv een rechtszaak of een andere meer creatieve manier en zo het systeem onder druk te zetten. Kan je je voorstellen hoeveel impact dat heeft als 10, 20 50, 100 horecaondernemers dat zouden doen!

En… We hoeven niet alles af te laten hangen van de moed van de horecaondernemers. Wat kunnen wij zelf doen??

Wordt je geweigerd in een restaurant zonder QR code? Blijf dan in liefde en geef aan dat je aangifte gaat doen en melding maakt bij het meldpunt discriminatie. Ook kan je een oordeel vragen aan het College voor de Rechten van de Mens. Met de link hieronder kan je een document downloaden met alle adressen, voorbeeldbrieven en verschillende links. Kan je geen aangifte doen? Doe dan in ieder geval een poging.

https://armyoflove.nl/melding_discriminatie/

3 months, 3 weeks ago

Sam in de polder, 30 september 2021

Bent u het ook zo zat dat wanneer u net op het terras zit, u naar de WC moet? Mogen uw vrienden binnen naar de WC maar u om wat voor reden dan ook niet? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bekijk de video.

https://youtu.be/CmBvi_8_GYM

3 months, 3 weeks ago

Karin-Maria Keser, 30 september 2021

Karin's emotionele verslag over het leven voor ongeprikten.

https://www.instagram.com/p/CUdATkfjqtn/

3 months, 3 weeks ago

Mordechaï Krispijn, 30 september 2021

Mordechaï na de uitspraak van de rechter inzake Waku Waku, 30 september

3 months, 3 weeks ago

The politicians don't seem to have the authority to totally mandate the shots on everyone....so...who will be the puppet that is chosen to make it mandatory worldwide?

3 months, 3 weeks ago

René Pluijm, 29 september 2021

Een enigszins direct en wellicht onsamenhangende reactie. In een latere versie zal ik meer nuance ten toon spreiden.

https://fb.watch/8k06LBOBqB/

3 months, 3 weeks ago

LNN, 27 september 2021

Stephanie Live voor LNN bij Waku Waku in Utrecht... De eigenaar weigerde de QR regels op te volgen waarna Burgemeester Sharon Dijksma probeerde de Politie zijn zaak te laten sluiten... Na een oproep van Mordechai Krispijn zijn mensen uit heel Nederland naar die zaak gegaan om er vreedzaam te protesteren tegen dit discriminatiebeleid... #respect! 💪🙏👏👍

https://fb.watch/8iq-pdFuei/

3 months, 4 weeks ago

The Covid Passport System is up and Running in Lithuania -- You Will Do NOTHING Without it.

This is Soon to SPREAD To the Rest of The Planet, Very SOON.

#AndWeKnow

3 months, 4 weeks ago

Ongehoord Nederland, 24 september 2021

Rechtsgeleerde en filosoof Raisa Blommestijn over de Coronapas: "Ik denk dat we ons met elkaar moeten afvragen of we dit QR-code systeem willen. Voor mijzelf is het duidelijk: ik weiger. Ik doe niet mee."

Volg ons op:
Twitter: https://twitter.com/OmroepON
Facebook: https://bit.ly/2RT9hyB
Instagram: https://www.instagram.com/omroep_on/
Telegram: https://t.me/OmroepON
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederland/
Parler: https://parler.com/#/user/OmroepON

Word lid: https://www.ongehoordnederland.nl/word-hier-lid-van-on/
Donaties: https://www.ongehoordnederland.nl/steun-on-met-een-donatie/

4 months ago

LNN Media, 15 september 2021

In gesprek met Amsterdammers op de markt van Reigersbos

https://www.lnnmedia.nl/opinie/wat-vind-amsterdam-van-de-verplichte-qr-code/

Steun LNN! Doneer of wordt lid!
https://www.lnnmedia.nl/doneren/
https://webshop.lnnmedia.nl/?product=lidmaatschap-lnn

Bezoek ook onze webshop voor de coolste LNN T-shirts en Hoody's? https://webshop.lnnmedia.nl/

Heel veel liefs,
Het LNN team

4 months, 1 week ago

Terrifying new info, QR Codes and SARS-COV-2 Injections.

4 months, 2 weeks ago

Greg Reese - ReeseReport.com - _\|/_ INFOWARS.COM _\|/_

Greg Reese reports on Corey Digs extensive research into how the QR Code will be used to mark every human being on Earth

https://www.coreysdigs.com/technology/the-global-landscape-on-vaccine-id-passports-part-4-blockchained/

4 months, 3 weeks ago

Greg Reese reports on Corey Digs extensive
research into how the QR Code will be used
to mark every human being on Earth.

https://www.coreysdigs.com/technology/the-global-landscape-on-vaccine-id-passports-part-4-blockchained/

C 2021 Reece Reports.
For educational/commentary purpose only.
Info Sense is a non-monetized channel.

4 months, 3 weeks ago

https://odysee.com/$/invite/@FearlessNation:7
💰💲💰💲 CLICK TO CLAIM FREE LBC 💰💲💰💲
https://odysee.com/$/invite/@FEARLESS_ONE:8

Help me Help others ▶ https://ko-fi.com/fearlessnation
PAYPAL ▶ https://www.paypal.com/paypalme/fearlessnation
Leave me a tip! ▶ https://www.buymeacoffee.com/fearlessnation
PATREON ▶ https://www.patreon.com/fearlessnation
Twitter ▶ https://twitter.com/fearlesnation
Brighteon ▶ https://www.brighteon.com/channels/fearlessnation
BrandNewTube ▶ https://brandnewtube.com/@FearlessNation
Bitchute ▶ https://www.bitchute.com/channel/fearlessnation/
Bitchute Voluntaryism & Activism Updates ▶ https://www.bitchute.com/channel/fearlessone/
Youtube ▶ https://www.youtube.com/c/FearlessNation
Email ▶ [email protected]

We are all explorers trying to find ourselves...
Some people around you will not understand your journey. They don’t need to; it’s not for them.

MONERO (XMR) ▶ 46mjAq1xncKREnQkAoVssgAvCqYYf7rtKeQuktezMfsyTr2UrsvYG8r2aa3PWEQLqZAdXNE699gGVQDsZVY8v9R3JZoJ9x1
BITCOIN (BTC) ▶ bc1q2dje2dg80gjl4nta6me2g0zveur52fkn2h9lkr
PIRATE CHAIN (ARRR) ▶ zs1jff9pptzy9p3rres7cxg2ncgl25xwqdh69dxwllef88s5uzch36lyslkjke3u098x9gf77q5kx0
ETHEREUM (ETH) ▶ 0x8c75A241EFa7B3e946d6B04aE895b2406c76c19B
LITECOIN (LTC) ▶ ltc1qfrzmm6jd78tsk9z3qa26agg5y8s93cwrje6a59
Dogecoin (DOGE) ▶ DU8PR3St9sUb4SBMkmvaNdFncBGXWHnbh5
Ripple (XRP) ▶ r49Yht9NA7H36i6bpLKse9XWjiHXUDxDHu
HellenicCoin (HNC) ▶ GrEjXnpSmc1ydJU3ok7gyiP9xtkchf1o8K
LBRY CREDITS (LBC) ▶ lbc1q47r57yvkceutkftet39lgfeqjquhpvhk8vswlg

5 months ago

Source: https://twitter.com/ShepardAmbellas/status/1426565322992193540

Remember, please, I put it out there for YOU to decide. I remain ambiguous.

Please like, share, subscribe and click the "🔔" icon for news updates of the strange, UFOs, weird and paranormal.

Opinions, comments & your possible explanation are always welcome. Please be respectful of others' opinions. Thank you.

All my videos are published as "Creative Commons Attribution license (reuse allowed)". Use as you wish without my title or ending screens. Anywhere in the video where my voice is not used. Thank you.

🧡 Buy me a ☕ coffee, it's video producing fuel! https://paypal.me/3amlowdown?locale.x=en_US

3AM Lowdown is on social media:
👉 Twitter: https://twitter.com/3amlowdown
👉 Facebook: https://www.facebook.com/3amlowdown
👉 Tumblr: https://3amlowdown.tumblr.com/
👉 Instagram: https://www.instagram.com/3amlowdown/

We are on:
🎬 YouTube: https://www.youtube.com/c/3AMLowdown
🎬 Truutube: https://truutube.com/channel/1320838444/3amlowdown
🎬 Odysee: https://odysee.com/@3amlowdown

--------------------------------[ LEGAL STUFF ]--------------------------------

3AM Lowdown disclaims any and all liability to any party for any direct, indirect, implied, punitive, special, incidental or other consequential damages arising directly or indirectly from any use of the Video Content, which is provided as is, and without warranties.

3AM LOWDOWN DOES NOT CLAIM ANY RIGHTS OVER ANY OF THE GRAPHICS, IMAGES, VIDEOS, SONGS USED IN THIS VIDEO. ALL RIGHTS RESERVED TO THE RESPECTIVE COPYRIGHT OWNERS.

COPYRIGHT DISCLAIMER: Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for fair use for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, research, commentary, and or parody. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. For more information, please see: https://www.copyright.gov/fls/fl102.html

5 months, 1 week ago

https://t.me/mrn_death/8780

My websites & social media:
https://linktr.ee/defendressofsan
Instagram: defendressofsan3
Instagram, Flote, Telegram, MeWe: defendressofsan
WEEKENDS I POST TO: https://kindlywakethehellup.wordpress.com

Other great websites:
Mark Passio's Website: https://www.whatonearthishappening.com
One Great Work Network: https://onegreatworknetwork.com

Check out More Light! Journal at
👇👇👇👇
WEBSITE:
https://morelightjournal.com/

ODYSEE:
https://odysee.com/@MoreLight!:6?page=1

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/more_light_journal/

6 months, 3 weeks ago

Follow me on Telegram – https://t.me/endtimehour
Subscribe to email at http://www.endtimehour.co.uk/

The passport is here...Can't buy without QR code scanning – now in grocery stores – just as I said it would happen last year and was ridiculed for it...Report an 'extremist’ friend too...We are living in a world that is under the control of the evil one...A UK five year plan of restrictions, it's the new normal...But we know the end of the story, so let's stay strong and keep looking up!

6 months, 3 weeks ago

QR Codes Mandatory to enter Supermarkets or Retailers in NSW #Australia, as a Mandatory QR Code Check In System is being activated/mandated July 12, 2021.
#QRCode #CovidSafe

6 months, 3 weeks ago

Interview with Jovan Hutton Pulitzer about his ability to digitally examine millions of ballots to scientifically prove if ballots are authentic or fake. He says we need to access the physical and digital ballots and within seconds can determine authenticity. His technology and approach have nothing to do with accessing the actual Dominion or other vendor machines.

1 year, 1 month ago

QR code marking by laser marking machine by Prakash Laser. To watch the video, click here https://youtu.be/NqN-juxKe0s

Laser marking machine Prakash delivering on the edge performance, which has never been experienced before. Get a free quote now https://bit.ly/3jPLclA

#QRCode #BarCode #LaserMarkingMachine #LaserMarker #LaserMarkingMachineForSale #LaserCuttingMachine #PrakashLaser

1 year, 3 months ago

In New Zealand all businesses are required to display a QR code on their front door for tracking the cattle as they graze from one paddock to the next. This gives the Farmer Arden good statistics and telemetry of her herd and gives a clue as to which businesses are drawing hooves, and which are OBVIOUSLY flouting the rules. It didn't take long before some of the sheep realized they could share QR codes with all their fakebook contacts who started spamming the tracer app. Shortly afterwards the false positives were so prevalent she had to abandon the project altogether and keep MOOving.

At the QUESTIONING COV1D event hosted at the Lambrettas cafe bar in Nelson, some patrons felt the need to trace themselves before entering. The irony of this being lost on this gentleman and co.
WHO knows? Maybe, just maybe, the QUESTION C0ViD event opened some eyes...

Shout out to MDRANGI for this one - links below
Source: https://www.bitchute.com/video/DRXfHFlALSAG/

Subscribe to M.D.RANGI at the following links
bitchute.com/MDRANGI
youtube.com/MDRANGI

1 year, 4 months ago