#ramonbril

Ramon Bril, 17 oktober 2020

Geweldig nieuws - Er komt een moment dat iedereen het door heeft - Ramon Bril

14 oktober publiceerde een van de grootste epidemiologen van onze eeuw zijn berekeningen van de dodelijkheid van Covid-19. Hij publiceerde bij de WHO zelf. John P A Ioannidis was al sinds het begin van de ‘crisis’ zeer scherp en tegen de lockdowns, maar werd direct genegeerd door de media. Dat terwijl hij zeker tot de grootste epedemiologen aller tijden behoort. Hij wordt ook wel de ‘scourge of sloppy science’ genoemd. Deze publicatie is niet weg te zetten. Het berekent de wereldwijde IFR. Zijn conclusie over de dodelijkheid van het virus is als volgt: de IFR (infection fatality rate) van Covid-19 is 0,23% voor alle leeftijden, en de veel meer zeggende IFR voor onder de 70 is 0,05%. Geen enkele reden dus om nog paniek te zaaien. Zeker niet omdat de IFR nog daalt, omdat we meer weten over het virus, en omdat er bij veel van de studies die hij meenam niet helemaal correct geteld is of men echt aan corona overleed. De laatste zin, die voor een wetenschappelijke publicatie vrij hard is, somt eigenlijk alles op: ‘The inferred infection fatality rates tended to be much lower than estimates made earlier in the pandemic.’

https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's?
Je kunt ons ondersteunen met een donatie via https://cafeweltschmerz.nl/doneer

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's?
Klik hierboven dan op Abonneren!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

John zat ook 2 keer in de Perspectives on the Pandemic serie van Journeyman Pictures waarvan meerdere delen werden gecensureerd door YouTube.

Aflevering 1 (Engels)
https://www.bitchute.com/video/VnaTtRQfJbb4/

Aflevering 4 (Engels)
https://www.bitchute.com/video/gS3cLkoIw7pz/

1 month, 2 weeks ago

Ramon Bril met Willem Engel, 28 augustus 2020

De vernietigende zwendel en hoe dat zit met die PCR test.

Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen zonder dat mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De propagandistische media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.

Café Weltschmertz

https://www.cafeweltschmerz.nl/grootschalig-testen-om-te-zwendelen-willem-engel-en-ramon-bril/
https://www.youtube.com/c/CafeWeltschmerz/

3 months ago

Dick Bijl en Ramon Bril, 30 juli 2020

Antidepressiva is niet alleen een slecht werkende melkkoe van de Pharma, maar ook een gevaarlijke.

Wanneer iemand depressief is, kan hij of zij daarvoor antidepressiva voorgeschreven krijgen. Een mogelijk onwenselijke, maar ook natuurlijke staat van zijn wordt met medicatie verholpen. Bij de meeste mensen verdwijnt depressie op een natuurlijke wijze. En wat blijkt, antidepressiva versnellen dat veelal niet. Sterker nog, de middelen hebben sterke bijwerkingen, die soms zelfs tot zelfmoord leiden. Daarnaast blijkt de depressie eigenlijk niet echt verholpen te worden door deze middelen, maar laat wel vreselijke bijverschijnselen achter. En toch worden ze in de miljoenen voorgeschreven in Nederland.

Café Weltschmerz

https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
https://www.cafeweltschmerz.nl/antidepressiva-de-slecht-werkende-melkkoe-van-de-pharma-dick-bijl-en-ramon-bril/

4 months ago

Ramon Bril met Willem Engel, 25 juli 2020

‘Het is nu tijd om kleur te bekennen’.

Het wordt tijd voor de politici en wetenschappers om kleur te bekennen. Al dat gedraai en spreken met halve woorden kan niet langer. Het is duidelijk dat er voldoende informatie in de wetenschap te vinden is over SARS-2, om conclusies te gaan trekken. Als je geen antwoord wil geven op deze 10 stellingen, wat doe je dan nog op je positie als beleidsmaker?

Stellingen:
1. Het model waarop de lockdown gebaseerd is, heeft ernstige fouten. De R0 berekeningen zijn grove schattingen en kloppen niet. SARS-19 is veel overdragelijker en minder gevaarlijk dan aangenomen. Voor maatschappelijk ingrijpende politieke beslissingen dient gebruik gemaakt te worden van harde cijfers, geen schattingen.
2. Transmissie van SARS-19 gaat voornamelijk via aërosolen, niet via grote druppels. Laat dus de anderhalve meter los
3. Er zijn geen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes nuttig zijn, wel zijn er veel aanwijzingen dat ze schadelijk zijn. We hebben geen mondkapjes nodig, maar goede ventilatie.
4. Vaccinaties brengen gevaren met zich mee. Jarenlange ervaring met de griepprik toont aan dat ze weinig effectief zijn en erg duur. Stop dus met de fixatie op vaccins.
5. De immuniteitstesten onderzoeken enkel een klein deel van het adaptieve immuunsysteem. De resultaten daaruit dienen niet te worden misbruikt voor politieke doeleinden.
6. Sterven mensen aan, of met Corona? Pathalologie toont aan aan dat er geen eenduidig ziektebeeld te herkennen is bij de getelde “coronadoden”, velen daarvan zijn overleden aan onderliggende kwalen. Er is een grote noodzaak voor grootschallig pathologisch onderzoek.
7. Voor het begin van de crisis was maar een klein deel van Nederland besmetbaar. Door een sterk genoeg immuunsysteem werden de meeste mensen niet ziek, ook al kwamen ze in contact met het virus. Binnen zitten, zonder sport en met grote angst, is zeer slecht voor het immuunsysteem.
8. De (rt-)PCR test is onzuiver en bieden geen basis voor maatregelen. Hoe meer er getest wordt, deste meer positieve resultaten worden er gevonden. De PCR test neemt ook andere coronavirussen mee in de metingen. Positieve metingen met zo’n foutieve test mogen geen uitgangspunt zijn voor maatregelen. Deze kunnen hooguit dienen ter bevestiging.
9. Er zijn al snel meerdere effectieve medicijnen gevonden tegen SARS-19, vaccinaties zijn niet de enige oplossing.
10. IFR is 0,3% en als je ongetelde personen meetelt waarschijnlijk 0,003%. Er is geen sprake van een bedreiging van de volksgezondheid.

4 months, 1 week ago

Michaéla Schippers en Ramon Bril, 19 juli 2020

In het geroemde management boek, ‘images of organization’ wordt beschreven dat: “hoe meer instructies een manager aan zijn medewerkers geeft, hoe afhankelijker zij uiteindelijk van deze instructies zullen worden.” Het nieuwe Nederland wordt geschetst in deze krachtige zin. Er wordt gewerkt aan een psychische gevangenis voor de niet kritische massa, die nu leeft alsof in een gesloten inrichting. We zien het liever niet, negeren is makkelijker dan opkomen voor onrecht. Michaéla Schippers legt uit.

Café Weltschmerz

https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
https://www.cafeweltschmerz.nl/een-georchestreerde-wereldwijde-psychische-gevangenis-michaela-schippers-en-ramon-bril/

"If all you've got is a hammer, everything looks like a nail"

De bron van de pandemie bevind zich in Zwitserland
https://www.weforum.org/covid-action-platform

4 months, 2 weeks ago

Karel Beckman en Ramon Bril, 12 juli 2020

De overheid bestempelt haar burgers als wandelende infectiehaarden. Allemaal een groot gevaar voor de gezondheid van een ander. Dit influenza seizoen, welke niet gepaard gaat met meer doden dan elk ander seizoen, zijn de overheden van de meeste landen een oorlog begonnen tegen de vrijheden van haar burgers. Het totalitarisme steekt op, en de makke burgers accepteren dat uit angst voor de dood. Het leven is gaan draaien om de angst om te sterven. Moed en vrijheid zijn echter sterke waarden die het mogelijk maken om een goed en gelukkig bestaan te vieren. Deze worden weggedrukt en dat is een aanval jegens onze vrijheid die afgeketst moet worden.

De maatregelen gaan al lang niet meer om een goedbedoelde actie om ons te beschermen tegen een tijdelijk gevaar. Ze gaan erom of wij als burgers over ons eigen leven beschikken – of dat we meesters hebben die voortaan over ons beschikken.

De Corona regels richten zich niet op zieke personen die een besmettingsgevaar vormen en daarom tijdelijk worden geïsoleerd. Ze worden verplicht opgelegd aan de hele bevolking. Ze definiëren alle burgers, ziek of niet, als wandelende besmettingshaarden – als een gevaar voor hun medemensen – alleen omdat er een virus in het land is.

En niet eens een bijzonder gevaarlijk virus: het aantal doden als gevolg van corona is de helft lager dan het aantal griepdoden in 2018.

Als wij dit nieuwe normaal accepteren, zijn we voor altijd onze vrijheid kwijt. Er zullen altijd virussen zijn, vaccins zullen altijd achter deze werkelijkheid aanlopen. De dwangmaatregelen van de overheid zullen nooit meer uit ons leven verdwijnen.

Daarom moeten we nu nee zeggen tegen de Corona -dwangmaatregelen. Als onze vrijheid ons lief is, als we niet willen dat corona een keerpunt wordt dat onze maatschappij verandert in een dictatuur, moeten we nu ons oude leven weer oppakken.

Neem gerust je eigen voorzorgsmaatregelen als je dat wil, maar zeg nee tegen de coronadwang!

Karel Beckman is freelance journalist, mede-auteur van De Democratie Voorbij (uitgeverij Aspekt, 2011) en auteur van De Staat Voorbij (Aspekt, 2017). Hij maakt zich sterk voor het ideaal van een vrijwillige samenleving, zonder macht of dwang. Zijn website is The Friendly Society.

Café Weltschmerz

https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
https://www.cafeweltschmerz.nl/laat-je-niet-herdefinieren-tot-wandelend-besmettingshaard-karel-beckman-en-ramon-bril/

***

"If all you've got is a hammer, everything looks like a nail"

De bron van de pandemie bevind zich in Zwitserland
https://www.weforum.org/covid-action-platform

4 months, 3 weeks ago

Dick Bijl en Ramon Bril, 4 juli 2020

De mexicaanse griep die in 2009 even langskwam, was een voorproever op corona tijden. Velen van ons dachten dat de overheid wel geleerd zou hebben. Veel te machtige dierenartsen, ingefluisterd door de farmaceutische industrie, hebben noodtoestanden in het leven geroepen die totaal niet nodig waren. De onderzoeken achter het geneesmiddel tamiflu waar nederland zoveel geld in heeft gestopt, bleken volslagen corrupt. De vaccins niet nodig waren zijn op heimelijke wijze getest op de nederlandse bevolking. De kosten zijn groot, en onze overheid niet wijzer. Met corona herhaalt deze gekte zich nog een ordegrootte groter. Dick Bijl neemt ons mee in de duistere praktijken van de farmaceutische industrie. Dick Bijl over Sick Pharma.

Café Weltschmerz

https://www.cafeweltschmerz.nl/
https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw

5 months ago

Frank Ruesink en Ramon Bril, 20 juni 2020

23 December, 2005. Twee dagen na een inenting moest het zoontje van Frank Ruesink naar het ziekenhuis met rillingen en hoge koorts. Zijn ogen doods en niemand wist wat er met hem aan de hand was. Maar dat het met een inenting te maken had, dat was niet mogelijk. Alle experts weigerde er over te denken. Frank kon dit niet laten zitten, en ging zelf op onderzoek, en stelt nu dagelijks de lastige vragen aan onze politici die de vaccinatie waarheid verzwijgen.

https://nos.nl/l/2251232
https://www.rd.nl/zondag
https://frankruesink.nl/klaas-dijkhoff-2/
https://www.vvd.nl/nieuws/klaas-dijkhoff-over-vaccinatie/

5 months, 2 weeks ago

Willem Engel en Ramon Bril, 7 juni 2020

Het begint duidelijk te worden, bij de keuze om ons te wapenen met een lockdown stinkt iets. Willem heeft in een week een team opgezet om zelf op onderzoek te gaan. Helaas moeten burgers het lef gaat tonen om de overheid en haar instanties te controleren. Mensen die bang zijn hun baan te verliezen doen dat wellicht liever niet, maar het zal toch moeten. De situatie is te schandelijk, deze lockdown gaat heel veel levens kosten en beschadigd onze maatschappij.

Café Weltschmertz

https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw/

Meer Willem

Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande!

https://www.bitchute.com/video/Xn36fnlVxS1B/

Viruswaanzin info / updates en dergelijke

https://viruswaanzin.nl
https://www.facebook.com/Viruswaanzin/
https://www.facebook.com/groups/Viruswaanzin/
https://www.youtube.com/channel/UCpyU-g4gdbXEtVbOf6eTQnw/
https://www.youtube.com/c/PeterHeineNL/

5 months, 3 weeks ago