#reinerfuellmich

JUEZ PORTUGUÉS ENFRENTA A POLICÍAS CON ÓRDENES DE AGREDIR A GENTE SIN TAPABOCAS Y LOS PONE EN SU LUGAR.

Video con los policías (2min.) y video con parte de la entrevista (5 min.) al Juez Portugués Rui Fonseca e Castro quien perdió su trabajo después de hacer públicas declaraciones anti-pandemia y por tomar una decisión como Juez en contra del uso de las máscaras.

Si la gente fuera Honesta y valiente como él, el mundo sería diferente.
Perdió su trabajo. PREFIRIÓ DEFENDER LOS DERECHOS HUMANOS, la verdad y la justicia.

Entrevistado por Dr. Reiner Fuellmich y Viviane Fischer. Extracto del video del “Corona Investigative Committee”, Sesión 72. Transmitido el 06-Oct-2021. Traducido y subtitulado por ABRE LOS OJOS.

LINKS A TODAS MIS REDES Y PLATAFORMAS EN:
🟢https://linktr.ee/abrelosojos3

8 hours ago

Dr. Reiner Fuellmich and Viviane Fischer join us for an update on the Grand Jury to discuss the progress on an actual trial and enforcement for judgement of crimes against humanity.

You can stay updated with Dr. Fuellmich's work here:

https://www.fuellmich.com/
https://corona-investigative-committee.com/
https://grand-jury.net/

Dr Reiner Fuellmich's Telegram:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

16 hours ago

Voor ik toekom aan de beschrijving van de video, eerst een mededeling van “huishoudelijke” aard. Gisteren kreeg een zeer interessante video in het vizier.

Ik heb al eerder door laten schemeren dat het voor mij vaak doorbijten is wanneer voortdurend wordt gesproken over “het virus.”
Op basis van eerdere informatie denk ik daar toch iets anders over.

Op 3 juli 2021, bijna tot op de dag een jaar geleden, ben ik dit kanaal begonnen met een video getiteld “De definitieve weerlegging van virologie.” Met de video van vandaag erbij telt het kanaal inmiddels 75 video's, deze 75ste video markeert tevens het einde van dag 4 van deze procedure. We zijn op de helft.

En, met een jaar verstreken lijkt de cirkel rond. De video waar ik hierboven van sprak zou je kunnen zien als een uitgebreide versie van de eerste video op dit kanaal, iets waar ik al lange tijd naar uitkeek. Niet alleen dat. Op 24 mei 2020 publiceerde ik de vertaling van een interview tussen Mark Devlin en schrijversduo Dawn Lester en David Parker, over hun boek “What Really Makes You Ill” (Wat maakt je werkelijk ziek), dat op zijn beurt weer overlapping had met twee video van dr. Andrew Kaufman, waarvan ik de vertalingen publiceerde op 20 mei 2020. Die Nederlands ondertitelde video's vind je ook op dit kanaal. Allen presenteerden een uitermate interessant alternatief voor het heersende medisch narratief rond ziekte, virussen en vaccinatie.

Dus, voor ik verder ga met dag 5 van Reiner Fuellmichs procedure, werk ik de komende week aan het vertalen en ondertitelen van deze 2 ½ uur durende documentaire die zal verbluffen. Dank aan iedereen voor jullie steun!

Aan het slot van opnieuw een lange, vierde zittingsdag wordt verder ingegaan op het type mens dat in staat is deze ongekende mate van ellende over de wereld uit te storten.

Een citaat van Meredith Miller, die eerder een uitermate heldere presentatie gaf:

“Interessant is dat het DSM, het diagnostisch en statistisch handboek voor de psychiatrie, de narcistische persoonlijkheidsstoornis en de asociale persoonlijkheidsstoornis beschrijft als de openlijke verschijningsvormen, de duidelijk zichtbare typen, de criminelen die worden gepakt.

In de wetenschappelijke literatuur worden niet de verborgen typen beschreven,
die uitermate geraffineerd zijn en, zo meen ik, veel gevaarlijker zijn vanwege hoe goed ze verhuld zijn en hoe ver ze, aldus verhuld, kunnen komen in de maatschappij.”

Nogmaals wordt onderstreept dat instemming, van de massa verkregen op basis van psychologische trucjes middels massale manipulatie via gevestigde media, natuurlijk geen daadwerkelijke instemming is. Daar is een ander woord voor. Misleiding.

3 days, 21 hours ago

In de video van deze dag luisteren we naar Ariane Bilheran, een Franse psychologe en auteur van verschillende boeken. Haar specialismen zijn intimidatie, mentale manipulatie en machtspsychologie.

Uit zo veel van wat we in deze procedure konden horen kunnen we toch niet anders dan eruit opmaken dat het denken van dit soort lieden compleet anders is dan dat van degenen met hun volledige scala aan menselijke gevoelens en emoties intact. Of, zoals Ariane het uitdrukt:

“We kunnen veronderstellen dat de aanstichters van deze tragische ontwikkelingen voor het volk zich zo verhouden tot de wereld, een relatie van angst en vervolging,
van narcistische onbuigzaamheid, waar het volk wordt gezien als de vijand,
een wereldbevolking die wordt gezien als te groot en, binnen een eugenetisch perspectief, geëlimineerd dient te worden.”

Voor het besturen van nagenoeg elk gemotoriseerd voertuig moet je eerst een rijbewijs halen, dit om andere verkeersdeelnemers voor schade te behoeden.

Tis maar een suggestie, maar gezien het veelvuldig voorkomen van psychopathische, sociopathische en narcistische kenmerken bij lieden die zich bevinden op hoge posities van macht over velen, zou er niet een rigoureuze testprocedure moeten komen voor dergelijke machtsposities om de rest van de wereldbevolking te beschermen? Want een leider van een land bestuurt niet één voertuig maar miljoenen tot honderden miljoenen levens.

Een dergelijke screening zou moeten voorkomen dat ooit enig iemand met dergelijke trekken terecht komt op een positie van macht.

Wie er oor voor heeft, er wordt veel gesproken over genetische aanpassing. Mijn suggestie zou zijn dat elk genetisch onderzoek zich richt op het vinden van het gen dat verantwoordelijk is voor het veroorzaken van dit soort schadelijke psychiatrische aandoeningen, zodat het uit de menselijke genenpoel wordt uitgefaseerd. Tot die tijd zou ik zeggen: testen, testen, testen!

1 week, 1 day ago

Source: https://www.instagram.com/tv/CfHdebdDl87/
Source: https://odysee.com/@GrandJury:f/day7en:0
Publication date: May 19th, 2022

Prof. dr. Mattias Desmet about mass-formation, mass-hysteria, mass-censorship

Grand Jury Day 7 - Psychology & Propaganda | Closing arguments

A group of intern. attorneys and a judge are conducting a criminal investigation modeled on the grand jury proceedings to present to the public all available evidence of past crimes against humanity related to Covid-19 of the "leaders, organizers, instigators, and accomplices" who assisted in the formulation and execution of a common plan for a pandemic. This investigation is of the people, by the people, and for the people, so YOU can be part of the jury.

By presenting a complete picture of the factual situation, including the geopolitical and historical background, the trial aims to raise awareness of the collapse of the current hijacked system and its institutions.

https://grand-jury.net/

1 week, 3 days ago

GRAND JURY - VEREDICTO FINAL CASO CORONA, evidencias y crímenes de los 6 acusados.
Los veredictos de los Abogados Internacionales después de escuchar a los expertos y testigos.
Video de la parte del Veredicto del Dr. Reiner Fuellmich.

Este modelo de investigación ha puesto toda la evidencia disponible para la gente y le pedimos al jurado legal de los países una acusación contra de 6 representantes, presuntos culpables de los crímenes de la CRISIS PANDEMIA CORONA. Los 6 representantes del crimen de la pandemia son:

1. Professor Christian Drosten de la Charité Universidad de Berlín. Por recomendar un test PCR que no sirve para eso, da positivos falsos. Lo dijo su inventor Kary Mullis a quien mataron en Ago-2019.
2. Dr. Anthony Fauci, Director de la NIAID.
3. Tedros Ghebreyesus, Dir. de la World Health Organization (Organización Mundial para la Salud),
4. Bill Gates de la Fundación Bill & Melinda Gates, GAVI y otras organizaciones.
5. Blackrock.
6. Pfizer.
Entra a Grand-Jury.net para más información y a https://corona-investigative-committee.com
En Español puedes ver algunas partes de algunos videos en mi canal. Son 8 sesiones de 4 a 6 horas c/u con todas las entrevistas de expertos y testigos que son la evidencia del caso.

LINKS A TODAS MIS REDES Y PLATAFORMAS EN:
🟢https://linktr.ee/abrelosojos3

Video del 9 de Junio de 2022, del Grand-Jury.net transmitido en Odysee y Gettr. Traducido y subtitulado por ABRE LOS OJOS.

1 week, 6 days ago

Mijn eerste gedachte bij het horen van de aanstaande lockdown, in maart 2020, was
“dit gaat ongekende psychologische gevolgen hebben.”

Ik ben niet van het opdringen, maar deze video is een “must see.”

Wat mij het meest verbaasde tijdens het vermaledijde corona-era, en wat mijn pessimisme aangaande de toekomst verder met een dikke lijn onderstreepte, was het grote gemak waarmee de massa meeging in het vertelsel en zich braaf door slechts een paar lieden liet opleggen wat te doen, wat niet te doen, hoe zich te gedragen in hun persoonlijk leven. Tot en met hoeveel gasten je in je privésfeer mocht ontvangen. Maatregelen te volgen die, door je gezond verstand te gebruiken en je degelijk te informeren, indruisten tegen wat men van overheidswege propageerde, het zou zijn ter bescherming van zichzelf en de ander. Denk niet na over (het gebrek aan) kwaliteit en de controle op mondmaskers, die er niet was en ook niet kon zijn. Denk niet na over het voortdurend terug inademen van een deel van wat je poogde uit te ademen maar in het masker blijft hangen, naast allerlei microdeeltjes van God weet wat. Denk niet na over dat je daardoor minder zuurstof en meer CO2 inademde, de leven gevende adem die zorgt dat we optimaal kunnen functioneren, zowel fysiek als mentaal. Vertrouw de overheid. Vertrouw de wetenschap.

Plus de duizend andere dingen die ik waarnam in deze periode, maar ik zal hier stoppen voor het op een tirade uitdraait.

De kern van dit alles is gedrag, en de leer van het gedrag is de psychologie. Het was een vroege realisatie, aan het begin van mijn volwassen leven, dat iedereen, zonder uitzondering, overal en altijd gedrag vertoond en dat het misschien wel handig was me daar meer in te verdiepen. Mijn voorliefde voor psychologie was geboren en het werd een tweede natuur het gedrag van mensen en de beïnvloedende omstandigheden te observeren, via media zowel als in het echte leven.

In deze uitermate waardevolle, leerzame, laagdrempelige en heldere video komt Meredith Miller aan het woord. Haar expertise ligt op het psychologisch vlak. Meer precies, ze helpt slachtoffers van misbruikrelaties bij het helingsproces, haar specialisatie is narcistisch misbruik.

Ze zet de kenmerken uiteen van een misbruikrelatie en projecteert deze op de wereldwijde situatie tussen begin 2020 en begin dit jaar, 2022. Ze ziet duidelijke parallellen met Stockholmsyndroom, dat ze in detail uitlegt. Vanuit haar kennis en ervaring geeft ze een uitermate plausibele verklaring hoe het mogelijk was dat nagenoeg de gehele wereldbevolking zich in liet pakken door een vertelsel dat geen werkelijkheid was.

Ik denk dat iedere kijker elementen van hun eigen situatie terug zal herkennen bij het zien van deze video, misschien wel de belangrijkste tot nu toe in deze reeks.

2 weeks, 2 days ago

In this episode Bryce Eddy and Dr. Judy Mikovits speak with special guest Reiner Fuellmich to discuss the Crimes Against Humanity Taskforce and their fight against Scientism, Transhumanism and the Technocracy.

2 weeks, 4 days ago

In this episode of MSOM, Sean Morgan has an exclusive interview with trial lawyer Reiner Fuellmich who has led a model grand jury proceeding with thousands of experts and witnesses. Sean asks Reiner about where legal liability lies and Reiner gives a long list of complicit organizations and industries.

Reiner also gives his perspective on the war in Ukraine. Dr. Fuellmich says which jurisdictions are most likely to be successful once people file proceedings, including the USA and India. If that doesn’t work, it’s time to start our own jurisdictions.

Watch this episode to get insight into who is behind the great reset agenda and what their plan is from one of today’s leading international voices in the resistance against medical tyranny.

https://Grand-Jury.net

2 weeks, 5 days ago

Vertalen is de meest intieme manier van kennis opnemen. Om zuiver weer te geven wat in een andere taal wordt gezegd dien je het gesprokene exact te begrijpen. Alles wat je niet begrijpt moet je uitzoeken tot je het begrijpt. Hoe kun je het anders correct weergeven?

Ik denk dat ik als vertaler in een goede positie verkeer, ook al ben ik maar een simpele boerenlul uit een klein Brabants dorp met een MAVO-diploma, om te oordelen hoe ongelofelijk belangrijk het is dat de informatie uit deze video wordt verspreid, omdat het gaat om, zo heet dat dan, officiële cijfers. Officieel in de zin dat ze afkomstig zijn van een overheid waar de massa nog steeds in gelooft.

Cognitieve dissonantie voorbij kunnen deze toch alleen maar leiden tot een ruw ontwaken? Want die cijfers, hun eigen cijfers, spreken de voortdurend rond getoeterde mantra's “veilig en effectief” en “de enige uitweg uit deze crisis” tegen.

Recent statistisch onderzoek in het VK, januari dit jaar, toont aan dat het aantal gevallen van “corona” bij de gevaccineerden drie tot zes keer hoger was, afhankelijk van leeftijdscategorie, dan bij degenen die zo verstandig waren zich niet te laten prikken (en die karmisch fortuinlijken die niet geprikt konden worden). Met andere woorden, een pandemie van de gevaccineerden, niet van de ongevaccineerden, zoals vele hoernalisten uit de gevestigde media ons wilden doen geloven.

Het aantal doden als gevolg van een inenting lag tussen 2000 en 2019 op 20 per jaar,
gemeten tegen zo'n 70 miljoen inentingen per jaar.
In het jaar dat werd geprikt met de experimentele noviteiten die tegenwoordig voor vaccins doorgaan werden op zo'n 140 miljoen prikken 2.255 doden geteld, afhankelijk van de interpretatie is dat 50 tot 100 keer meer dan bij eerdere vaccins.

Ik benadruk opnieuw dat dit geen duimzuigsels zijn, dit zijn de officiële cijfers.

Werner Bergholz is geen medicus maar heeft een ruime ervaring in productieprocessen en kwaliteitscontrole. Vanuit deze optiek keek hij naar het productieproces en de kwaliteitscontrole bij het massaal produceren van “vaccins.”
Ook keek hij naar het gelekte contract van Pfizer en concludeert dat de opgemerkte tekortkomingen bij ontwikkeling en productie maken dat de vrijwaringsclausule niet van toepassing is en zij aansprakelijk gesteld zouden kunnen worden voor schade.

Toch weer jammer van de perstituees van NOS en consorten, dat zij geen aandacht besteden aan deze officiële cijfers, en opnieuw een duiding dat zij ofwel incompetent zijn als verslaggever, dan wel het met opzet (moeten) negeren. Hoe het ook zij, dan horen ze niet betaald te worden uit belastinggeld.

3 weeks, 1 day ago

Vroeger op school was ik altijd dol op praktijklessen biologie waar de microscoop tevoorschijn kwam. Fascinerend, die kleine, ongeziene wereld die ons lichaam is. Al die systemen die ongemerkt continue draaien op volle toeren, samenwerken met elkaar, we staan er zelden bij stil. Tot het mis gaat. Bijvoorbeeld door injectie met een onbekend en experimenteel goedje.

Op 21 april 2020 was in de Volkskrant te lezen:

“Pathologen vinden het te gevaarlijk om obducties te doen bij coronapatiënten. De mortuariumbediende begrijpt dat, maar “van een lichaam kun je veel leren”, aldus Van der Stelt. Juist bij een ziekte waarover nog zo veel vragen onbeantwoord zijn is dat heel belangrijk. Maar het gebeurt dus niet.”

Toch vreemd. Een nieuwe ziekte, de veel gehoorde uitspraak in die tijd “we weten nog maar heel weinig van het virus,” en juist die methode die zou kunnen zorgen voor het invullen van ontbrekende kennis wordt uit de weg gegaan. Het zou te gevaarlijk zijn.
(Er zijn toch vele laboratoria waar wordt gewerkt met de meest besmettelijke en dodelijke stoffen denkbaar. Blijkbaar zijn er dus middelen en mogelijkheden om dat veilig te doen. Waarom dan niet dergelijke middelen inzetten?)

Vertrouw op de wetenschap...?

Gepensioneerd Duits patholoog Arne Burkhardt vond het ook vreemd. Hij raakte betrokken in onderzoek naar mogelijke schade, aangericht door de injecties met een experimenteel goedje, toen familieleden bij hem aanklopte met de vraag een second opinion te geven. Zij hadden het vermoeden dat de toegekende doodsoorzaak bij een familielid niet juist was.

Het leidde tot het vormen van een gezelschap van meerdere pathologen en andere specialisten en zij deden wat algemeen werd vermeden en voerden meer dan dertig autopsies uit op vermeende slachtoffers van dit vreselijke virus.

De korte conclusie: de injecties lijken in veel gevallen te leiden tot allerlei schade in het lichaam, organen als hart, lever, milt, nieren, het stelsel van bloedvaten, lymfeknopen. Hij begeleidt zijn lezing met afbeeldingen van de microscopie.

Dit blijft het centrale punt en mijn persoonlijke drijfveer te doen wat ik doe:
Als mensen toch een wisten... Eenmaal beschikkend over de juiste informatie, hoeveel landgenoten zouden resoluut elke prik hebben geweigerd?

Ik kan slechts hopen dat de informatie uit deze reeks video's zoveel mogelijk mensen bereikt. Wie hierin wil bijdragen wil ik vragen kort de tijd te nemen om zich te abonneren op mijn kanaal op Bitchute, https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/ Niet ter mijner eer en glorie, ik ben slechts het goed bedoelende doorgeefluik. Maar het zal helpen deze informatie meer en meer in beeld te brengen. En dank aan allen die dit al deden!

3 weeks, 3 days ago

Introduction

00:01:30 - Summary of Day 7 Proceedings - Judge Rui Fonseca E Castro, Portugal
00:05:10 - Closing Arguments - Dr. Reiner Fuellmich ( Attorney at Law, Germany )
00:40:20 - Closing Arguments - Dipali Ojha ( Attorney at Law, India )
00:46:00 - Closing Arguments - Dexter L-J Ryneveldt (Adv.) ( Attorney at Law, South Africa )
01:20:40 - Closing Arguments - Virginie de Araujo Recchia ( Attorney at Law, France )
02:08:55 - Closing Arguments - Michael Swinwood ( Attorney at Law, Canada )
02:35:45 - Closing Arguments - N. Ana Garner ( Attorney at Law, USA )
03:05:00 - Closing Arguments - Leslie Manookian ( Former Investment Banker & President of the Health Freedom Defense Fund, USA )
03:13:50 - Announcement of online poll - Viviane Fischer ( Attorney at Law, Germany )
03:15:05 - Final thoughts - Dr. Reiner Fuellmich ( Attorney at Law, Germany )
03:16:08 - Conclusion

3 weeks, 3 days ago

Controlled Opposition Reiner Fuellmich: DieBasis party in Germany:
UN Charter is an instrument of international law, and UN Member States are bound by it. Fuellmich plans on filing a class-action suit in the United States.
A new Internal Justice System for the United Nations was introduced in 2009, with the goal of having a system that was independent, professionalized, expedient, transparent and decentralized, with a stronger emphasis on resolving disputes through informal means, before resorting to formal litigation.
Mirrored From: Corona Mirror https://odysee.com/@coronamirror:d/reiner-fuellmich-diebasis-great-reset:a

Because the United Nations & WHO have immunity from local jurisdiction and cannot be sued in a national court...

The Organization has set up an internal justice system to resolve staff-management disputes, including those that involve disciplinary action.
1945 UNITED NATIONS International Charter or any agency controlled by them is above International Law. Guess who's rolling out the Plandemic
https://www.un.org/en/sections/what-we-do/uphold-international-law/

3 weeks, 5 days ago

Het is al weer een hele tijd geleden dat we van over de hele wereld berichten ontvingen, begeleid met videomateriaal, van mensen die hun vertrouwen stelden in de overheid en de "weten"schap en braaf hun arm aanboden om zich te laten injecteren met een experimentele stof waarvan niemand eigenlijk wist wat er inzat. Plots bleef er van alles van metaal kleven aan hun arm op de plek waar was gespoten. van eetgerei tot mobieltjes. Zou dat effect het gevolg zijn van ingrediënten van wat werd ingespoten?

Dan zou je denken, want daartoe zijn we eenmaal vanaf de wieg in geconditioneerd, dat onze lieve overheid en andere betrokken organen zorgen voor ons aller veiligheid en streng toezicht houden op het hele proces, van ontwikkeling tot kwaliteitscontrole, en weet wat het product bevat.

Antonietta Gatti (ik zal haar uitgebreide CV achterwege laten, je vindt het via Google) controleerde 42 bestaande vaccins op samenstelling en consistentie in kwaliteit,
gebruikmakend van moderne technieken en elektronenmicroscoop. Toen ze haar ogen richtte op de experimentele noviteiten, onjuist betiteld als vaccins, trof ze daar allerlei zaken aan die er niet thuishoorden.

Naast nanodeeltjes van verschillende metalen, die het gevolg zouden kunnen zijn van bepaalde vervuilingen in het productieproces, trof ze ook samenstellingen aan die zij kwalificeert als nanotechnologie. Iets dat is ontwikkeld en opzettelijk is toegevoegd en waarvan het doel onbekend is.

Ze vraagt zich af waarom de fabrikanten dit niet opmerkten bij hun kwaliteitscontrole, noch de toezichthouders, terwijl deze constructies en vervuilingen toch duidelijk zichtbaar zijn onder de elektronenmicroscoop, zoals ze ons ook laat zien.

Ze speculeert dat deze nanoconstructies in het lichaam kunnen worden beïnvloed en gemanipuleerd van buitenaf middels elektromagnetische velden.

Uit eerder onderzoek dat ze deed naar wiegendood bleek dat schadelijke elementen tijdens de zwangerschap van de moeder waren overgebracht op de ongeboren vrucht en bij autopsie werden aangetroffen, onder andere in diens hersenen. Het is dus zeer wel mogelijk dat met de experimentele goedjes geïnjecteerde zwangere vrouwen wat het dan ook was aan nanotechnologie overbrachten op hun ongeboren kind.

Wat de gevolgen op termijn zijn, daar kunnen we alleen maar naar raden...

4 weeks, 1 day ago

This is the link for the thumbnail cover photo: https://expose-news.com/2022/05/29/monkeypox-coverup-for-aids-caused-by-covid-vaccine/

Reiner Fuellmich links-

CrimesAgainstHumanityTour.com

Here’s a promo video for the event that I posted:
https://www.bitchute.com/video/wEPNJn5fJRsh/

Watch and listen to the testimonies of doctors, lawyers, scientists, historians, etc. on a worldwide scale which completely annihilates the fake narrative on mainstream media. View “The Grand Jury” on Reiner Fuellmich’s Odysee channel.

Here’s a few episodes:

Day 1 (opening statements) : https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 2 (historical background): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 3 (PCR tests): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

Day 4 (injections & psychological warfare):
https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

Day 5 (economical & financial destruction): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4

Irrefutable evidence of crimes against humanity: https://photos.app.goo.gl/WuFuWuRPq3iJWXHGA

Subscribe to my Bitchute channel:
https://www.bitchute.com/WeDoNotConsentWorldwide/

Subscribe to my Rumble channel:
https://rumble.com/user/WeDoNotConsent

Subscribe to my Lbry/Odysee
https://odysee.com/@WeDoNotConsent:f

Join the Telegram chat for thousands more banned videos & photos!
https://t.me/WeDoNotConsentWorldwide1107

Banned videos!
https://photos.app.goo.gl/nDQrmaDCXPT4yi6G9

Tune into my current podcast for poetry the will open anyone’s eyes to the plandemi€ and much more!
https://open.spotify.com/show/0AUytK8KqxSp7SM9rGPYHL

Deplatformed podcast (still in circulation):
https://podm8.com/podcasts/we-do-not-consent-worldwide

Inspiring photo/video album of the freedom keepers worldwide!
https://photos.app.goo.gl/UC7Zi4v7eSkAh1jz9

#FreedomConvoy2022 #TruckersForFreedom
https://photos.app.goo.gl/bYb1gqfP8WXWFuvJ6

This is a widely circulated photo/video album of
many \/a€€ine reactions & deaths:
https://photos.app.goo.gl/kizTHbsGVL6W9vXH7

PCR fraud (NOT a tool of diagnosis but DNA analysis)
Video interviews of the inventor Kary B. Mullis
https://photos.app.goo.gl/kbjz6wKut5UzPq4NA

No masks and NO jabs! (Dangers of masks/jabs)
https://photos.app.goo.gl/Jnv6HeRo5HAW4mJ68

Five Gee (5GDangers.com)
https://photos.app.goo.gl/6BXULvcrDBWstftq6

EMF/RF Protection
https://photos.app.goo.gl/ZGDGFJChAr47C9xA8

Ukraine & Russia (facts over propaganda)
https://photos.app.goo.gl/n88kS9eoNKMAnNcGA

China’s Draconian Measures (lockdown model for the world)
https://photos.app.goo.gl/27ayYGpeD2HRb655A

New World Order
https://photos.app.goo.gl/qBRBBVzrxrWhMebW8

MeWe group “We Do Not Consent Worldwide”! 600+ members (facebook alternative) free speech!
https://mewe.com/join/wedonotconsentworldwide

MeWe group “We Do Not Consent” 575+ members
https://mewe.com/join/wedonotconsent

Fas€istbook profile
https://m.facebook.com/angelia.kay.90/

Bill Gates (of hell)
https://photos.app.goo.gl/eXJCMdo8MqMzjYti8

False flags / crisis actors
https://photos.app.goo.gl/SKcCB8q7pUp7fikK9

Protect the children!
https://photos.app.goo.gl/Y22ThyiyKxTQZZ7T6

Save Our Children!
https://photos.app.goo.gl/n2vkAvfdML7z13Pe7

Hollyweird
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

1918 s€amdemic https://photos.app.goo.gl/82emZ9goX6Wkm4nx6

D£POPULAT!ON
https://photos.app.goo.gl/hvSPecCRXyfEszhc7

€ORRUPT!ON
https://photos.app.goo.gl/vPVCgDX2un19VgME6

Wake the flock up!
https://photos.app.goo.gl/5C6No6RPs5Umeo9g7

Lu€iferase
https://photos.app.goo.gl/Th1uWvHfyhuJ19m97

The Firmament (NasaFraud.com)
https://photos.app.goo.gl/tMA5ZvDqUwfUVNAp7

CGI (computer generated images) cartoonvirus
https://photos.app.goo.gl/J6QCbmh2FdgjpiT69

Common Law / Sovereignty
https://photos.app.goo.gl/a1ZewBYav3uL89BH7

Ascot 2021 (Rules for thee, not for me)
https://photos.app.goo.gl/KKTwm4yqzusY2KTy8

G7 at Cornwall 2021 (CONvid theatre)
https://photos.app.goo.gl/3xYohpCzXCQvDBHZ6

Adrenochrome (stop worshipping celebrities)
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

Tiffany Dover (Where is she?)
https://photos.app.goo.gl/7BPJrrHgJMobUmrR6

Hidden Truths
https://photos.app.goo.gl/dV2u2RyGy4HmZkaTA

Weather Modification
https://photos.app.goo.gl/qAVDAzJgM87A8CKv9

Joe Imbriano video playlist!
https://youtube.com/playlist?list=PLrZXZqyx9ACQH4FrF1PNDcYQOXZkyrAXR

Me) Non gmo pureblood!
https://photos.app.goo.gl/5rLAx1sf5n4NFi4P6

Thank you for supporting my work on Venmo & CashApp!

Venmo: http://www.venmo.com/AngeliaKay
CashApp: $Angelia617

1 month ago

SUING KLAUS SCHWAB

WE THE PEOPLE ARE FINALLY RISING UP. THIS HAS BEEN IN THE PLANNING FOR A YEAR NOW IS IS FINALLY TAKING OFF. NUREMBERG 2.0 HERE WE COME. DON'T GET CAUGHT ON THE WRONG SIDE OF THE LAW IN THIS TIME IN HISTORY. ALL TRAITORS WILL BE DEALT WITH SWIFTLY & JUSTLY.
💣💣💣

⁣TODAYS LATEST NEWS AND OTHER VIDEOS TO WATCH
https://bit.ly/Truthnetwork

OVER 500 MILITARY MEMBERS SUE THE GOVERNMENT FOR VACCINE MANDATES
https://bit.ly/3t8Q3F0

SWIFT PAYMENT SYSTEM MAY BE REPLACED BY CBDC'S IN FIVE YEARS
https://bit.ly/3NMFqiK

OSCE COVERED & SUPPORTED CRIMES AGAINST HUMANITY DURING THE LAST 8 YEARS
 https://bit.ly/3wPmKrO

CAMBRIDGE UNI DESIGNS ROBOT THAT CAN TASTE FOOD AND PREDICT WHAT YOU LIKE
https://bit.ly/3wC27iJ

LARTON SAYS THAT SHE HAS SEEN ABORTED BABIES’ HEARTS “BEATING INDEPENDENTLY” 
https://bit.ly/3FYzSzd
😡😡😡

EPHESIANS 5:11
Take no part in the unfruitful works of darkness, but instead expose them.
✝️✝️✝️

https://t.me/wideawaketruthseekers

1 month ago

Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion
Grand Jury Day 7 - Psychology & Propaganda

A group of international lawyers and a judge are conducting a criminal investigation modelled after the United States Grand Jury proceedings in order to present to the public all available evidence of COVID-19 Crimes Against Humanity to date against "leaders, organizers, instigators and accomplices" who aided, abetted or actively participated in the formulation and execution of a common plan for a pandemic. This investigation is of the people, by the people and for the people, so YOU can be part of the jury.

Through showing a complete picture of what we are facing, including the geopolitical and historical backdrop - the proceeding is meant to create awareness about

the factual collapse of the current, hijacked system and its institutions, and, as a consequence
the necessity for the people themselves retaking their sovereignty, and
the necessity to first stop this plandemic´s measures by refusing to comply, and
the necessity to jump-start their own new system of health care, education, economics and judiciary, so that democracy and the rule of law on the basis of our constitutions will be reestablished.

https://www.grand-jury.net/
https://odysee.com/@GrandJury:f/day7en:0

1 month ago

"Michael Yeadon is een Britse anti-vaccinactivist en gepensioneerd farmacoloog die media-aandacht trok voor het maken van valse of ongegronde beweringen over de COVID-19-pandemie en de veiligheid van COVID-19-vaccins."

Dit is wat je krijgt te zien als resultaat wanneer je de naam van Mike Yeadon invoert in Google, overgenomen van onze alwetende vrienden van Wikipedia.

Het maakt niet uit dat hij gedegen is opgeleid. Het maakt niet uit dat hij tientallen jaren werkzaam was in de farmaceutische industrie en kan bogen op een enorme ervaring. "Maar hij was vice president bij Pfizer...." "Nou en??? Wat weet zo'n man nou...???"

Voor ons maakt het ook niet uit wat wordt geschreven op Wikipedia. Degenen hier, wij die leven in het universum van gezond verstand, weten dat verguizing in de officieel erkende media juist strekt tot aanbeveling. Mike is dus een man die je aan zou moeten horen wanneer je werkelijk bent geïnteresseerd in de waarheid en hoor en wederhoor wilt toepassen, het eerste principe van waarheidsvinding.

Mike is de zoveelste in deze procedure die, vanuit een gedegen achtergrond, tot de conclusie moest komen dat er op alle fronten van de vermeende pandemie is gerommeld om een verborgen agenda voort te stuwen onder het mom van een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid.

Hij was één van de eersten die openlijk kritiek en hun bezorgdheid uitten. Velen zouden hem volgen en allen was hetzelfde lot beschoren. Ze werden genegeerd, belachelijk gemaakt, verguisd in de gevestigde media.

Hoe meer je meekrijgt aan informatie in deze procedure, des te moeilijker wordt het, voor wie dan ook, te ontkennen dat hetgeen zich wereldwijd in de afgelopen ruim 2 jaar heeft afgespeeld, en mogelijk weer gaat hervatten als de herfst zich straks weer aandient, dat dit nooit ging om volksgezondheid.

1 month ago

Disclaimers :
• Discussions at this meeting does not necessarily reflect the views of the Connecting Consciousness organization.
• Connecting Consciousness is not endorsing any products and services presented in this meeting.
• Topics discussed here are not intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis, or treatment. Always seek the advice of your physician or other qualified health care provider with any questions you may have regarding a medical condition.

1 month, 1 week ago

INVESTIGATORS PREPARE CRIMES AGAINST HUMANITY CHARGES FOR COVID-19 DEEP STATE ATTACK
"We're at a critical cross-roads in human development and our future is really being decided right now" ~ Alex Jones, Info Wars.... German Lawyer Reiner Fuellmich joins The Alex Jones Show to break down the globalist panic leading to them overplaying their hand and waking too many people up to control.

LINKS:
https://www.infowars.com
https://fuellmich.com
https://crimesagainsthumanitytour.com
https://banned.video

SOURCE:
https://rumble.com/v165x6t-international-investigators-prepare-crimes-against-humanity-charges-for-cov.html

1 month, 1 week ago

The sound is choppy. The vaccine and 5 g!

1 month, 1 week ago

Introduction

00:00:45 - Summary of Day 6 Proceedings - Judge Rui Fonseca E Castro, Portugal
00:06:48 - Introducing Professor Dr. Mattias Desmet - N. Ana Garner, USA
00:07:13 - Mass Formation & Totalitarianism - Prof. Dr. Mattias Desmet ( Psychologist, Expert in Mass Psychology )
01:21:01 - Short summary of Prof. Mattias Desmet's testimony - Viviane Fischer ( Attorney at Law, Germany )
01:21:57 - Introducing Mark Miller - Dr. Reiner Fuellmich ( Attorney at Law, Germany )
01:23:18 - Media Propaganda - Prof. Mark Crispin Miller ( Professor of Media Studies )
02:51:33 - Introducing Professor Ulrike Kammerer - Judge Rui Fonseca E Castro, Portugal
02:52:03 - PCR-Testing Update - Professor Ulrike Kammerer ( Human Biologist, Immunologist )
03:16:54 - Q&A
04:19:03 - Conclusion

1 month, 2 weeks ago

Tweede expertgetuige van dag 4 is de Duitse moleculair bioloog en specialist in hart en vaatziekten Vanessa Schmidt-Krüger.

Op korte en bondige wijze legt ze uit waarom we niet bang hoeven te zijn voor "het virus." Dit blijkt onder andere duidelijk uit de berekeningen van de overlijdenskans door de wereldbefaamde epidemioloog John Ioannidis. Deze kwam uit op 0,15%, gebaseerd op vrijgegeven cijfers van een groot aantal studies. En aangezien er veel gesjoemeld is met die cijfers komt dat percentage nog lager uit. Bovendien blijkt de leeftijd van vermeend aan corona overledenen te liggen nog boven de gemiddelde levensverwachting...

Ze argumenteert verder dat de injecties overbodig zijn omdat uit 149 gepubliceerde studies naar voren kwam dat we, zelfs baby's, goed zijn beschermd tegen alle menselijke corona-virusvarianten.

Ze legt uit hoe er bedrog plaatsvond bij het uitvoeren van de studie naar de effectiviteit, en in dat kader wil ik graag nog refereren aan een eerdere video op dit kanaal, getiteld "De crisis in de wetenschap." Een absolute aanrader om de mythe te doorbreken dat de wetenschap zuiver en eerlijk is.

Dan geeft ze in detail een uitleg over verschillende typen antilichamen. Juist het antilichaam dat wordt aangemaakt na injectie blijkt van het type te zijn dat niet in staat is door barrières te dringen om virusdeeltjes, die via de lucht in de longen terechtkwamen, te bereiken.

Hoewel wordt gezegd dat is bewezen dat het vaccin het virus kan elimineren, geldt dat slechts voor experimenten in vitro, ofwel een kweekcultuur, waar antilichamen en virus worden gemengd. Maar dit is niet hoe het in vivo, in een levend lichaam, werkt.

Een uitermate boeiende en verhelderende presentatie.

1 month, 2 weeks ago

Another great korero, here with Senator Malcolm Roberts from Australia's One Nation political party. The link to the full 5 hour session is below. It is IMPERATIVE to vote for any party OTHER THAN Left, Right and Green.

https://www.bitchute.com/video/mCdTaNaxuQNq/

1 month, 2 weeks ago

Dag 4 van de procedure staat in het teken van de injecties en psychologische oorlogsvoering
en wordt geopend door de Franse genetica Alexandra Henrion Caude, oprichter van het SimplissimA International Research Center en hoofd onderzoek bij Inserm, het Franse nationale instituut voor onderzoek naar geneeskunde en gezondheid.

Zij wijst er opnieuw op dat de experimentele injecties zich nog steeds in een proeffase bevindt.
Normaal zijn er verschillende fasen in een dergelijke proef, te beginnen met de preklinische fase, waar je moet denken aan computermodellen, kweekculturen en dierproeven.

In fase 2 wordt met name getest op effectiviteit en bijwerkingen bij een groep van 100-300 proefpersonen met een specifieke ziekte. Professor Caude vertelt dat elke eerdere poging tot het maken van een vaccin tegen enig corona-virus in deze fase onsuccesvol bleek en de poging werd gestaakt wegens het veelvuldig voorkomen van ontstekingsziekten. Iedereen die één of meerdere spuitjes kreeg is dus, in de meeste gevallen zonder dit te weten, dus zonder geïnformeerde instemming, dus feitelijk tegen de Code van Neurenberg.

Ook wordt nog maar eens herhaald dat een noodautorisatie voor deze prikken werd afgegeven omdat het o zo erg was en dat er geen enkele alternatieve behandeling was. In dat kader wordt nog gememoreerd aan de getuigenis van Zuid Afrikaans huisarts Shankara Chetty, die groot succes boekte met de niet bestaande alternatieven Hydroxychloroquine en Ivermectine. Op eigen grond kunnen we in dit verband opnieuw refereren aan de Venlose huisarts Rob Elens.

Dan rijst nog de vraag geïnformeerde instemming van de patiënten die met het experimentele goedje werden ingespoten. Werden zij wel goed geïnformeerd? Waren de artsen wel goed op de hoogte? En hoe zit het met de medisch ethische code? Wie is aansprakelijk?

Professor Caude geeft het inleidende overzicht waarna meer op de details in zal worden gegaan door moleculair bioloog dr. Vanessa Schmidt-Kruger en microbioloog professor Sucharit Bhakdi.
Hun getuigenissen kun je binnenkort verwachten op dit kanaal.

1 month, 2 weeks ago

Disclaimer: This video is a reuploaded content and topics discussed may not be up to date.

Mike Adams interviews international human rights attorney Reiner Fuellmich, whose Germany-based team is investigating evidence of crimes against humanity stemming from the worldwide covid-related abuses of human rights.

Reiner Fuellmich interviewed by Mike Adams: Covid crimes against humanity and the coming war crimes

#ReinerFuellmich
#KlausSchwab
#TheGreatReset
#NewWorldOrder
#Agenda2030
#Agenda2025
#WorldEconomicForum
#Genocide
#Depopulation
#QuantumComputer
#StepOutTheMatrix
#BioWeapon
#BigPharma
#CovidMafia
#CovidScam
#CovidFraud

1 month, 3 weeks ago

Mike Adams interviews international human rights attorney Reiner Fuellmich, whose Germany-based team is investigating evidence of crimes against humanity stemming from the worldwide covid-related abuses of human rights.

1 month, 3 weeks ago

De korte opsomming van dag 3 wordt voorafgegaan door een tweetal video's.
In de eerste video horen we meester medicus Bill Gates een opmerkelijke bekentenis doen.
In de tweede horen we het trieste relaas van één van zijn slachtoffers.

1 month, 3 weeks ago

Als het verhaal van de eigenzinnige Zuid Afrikaanse huisarts Shankara Chetty in boekvorm zou zijn geweest, zou het hebben gelezen als een medische detectiveroman.

Door wat een arts hoort te doen, observeren, afwegingen maken, goed nadenken en verantwoorde proeven, kwam hij uiteindelijk tot de conclusie dat het ziektebeeld van corona verkeerd werd geïnterpreteerd, en daarmee verkeerd werd behandeld, wat leidde tot schade en dood op grote schaal. Hij ontdekte dat de ziekte bestond uit twee fasen waarvan de tweede fase een allergische reactie bleek op restafval van het aangepakte virus, wat bij achterwege blijven van een behandeling kan leiden tot ernstige ziekte of dood.

Met het protocol voor behandeling dat hij ontwikkelde had hij een genezingspercentage van 100%. Hij zag persoonlijk ruim 10.000 patiënten.

Dit is een belangrijk feit. Aan een noodautorisatie om een nieuw medicijn met spoed op de markt te brengen, dan heb ik het over de in allerijl ontwikkelde prikken, is het criterium verbonden dat er geen bestaande middelen zijn die een ziekte kunnen stoppen, naast dat er natuurlijk sprake moet zijn van een zeer bedreigende situatie (waar de ondeugdelijke PCR-test voor zorgde, zo zagen we in eerdere video's).

Het komt er dus op neer dat deze arts een behandeling had ontwikkeld waarmee hij 100% van zijn patiënten genas, wat de reden zou ontnemen voor de ontwikkeling van de prikkies. Met andere woorden, deze ene man had hiermee een totale wending kunnen geven aan wat uiteindelijk gebeurde. Want het gaat niet om gezondheid, anders was zijn protocol wereldwijd overgenomen, waren lockdowns met alle schade en ellende van dien overbodig geweest.

Moet je je dan niet gaan afvragen hoe zoiets mogelijk is?
Ik hoop van wel...

Waarschuwing: Doe geen drinkspelletje met het woord “spike-proteïne.”
Je bent overleden aan alcoholvergiftiging lang voor het einde van de video...

1 month, 3 weeks ago

EVEN ATTACKS BY MEANS OF NEGATIVE REVIEWS CANNOT STOP THE TRUTH TO BE EXPOSED
=============================================================================
ENGLISH
Judy Anne Mikovits is a former American research scientist who is known for her discredited medical claims, such as that murine endogenous retroviruses are linked to chronic fatigue syndrome. She has been described as an anti-vaccination activist and a promoter of conspiracy theories, and has been accused of scientific misconduct. She has made false claims about vaccines, COVID-19 and chronic fatigue syndrome, among others.
https://beforeitsnews.com/prophecy/2022/05/new-dr-judy-mikovits-with-reiner-fullmich-2530424.html
---------------------------------------------------------
Tägliche politische und Geoengineering-Nachrichten
Meine Kanäle:
https://www.bitchute.com/channel/chembuster/
https://vimeo.com/chembuster

My personal greetings from Germany go to all patriots in the world:
https://www.bitchute.com/video/WKlTKbH5CWBx/

1 month, 3 weeks ago

EXHIBIT D: MEMBER NATIONS THAT HAVE VOICED SUPPORT FOR THE AMENDMENTS
https://geneva.usmission.gov/2022/01/26/strengthening-who-preparedness-for-and-response-to-health-emergencies/
Albania
Australia
Canada
Colombia
Costa Rica
Dominican Republic
Guatemala
India
Jamaica
Japan
Monaco
Montenegro
Norway
Peru
Republic of Korea
Switzerland
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
United States of America
Uruguay
Member States of the European Union
https://jamesroguski.substack.com/p/wake-up-and-smell-the-burning-of?s=r
https://www.bitchute.com/video/tTf8vRjOgUtu/

1 month, 3 weeks ago

This interview with Viviane Fischer and Reiner Fuellmich was conducted with a fight in mind. A fight that is raging. A political struggle, certainly, but a real struggle nonetheless. In the coming period, this struggle will decide ideological, even anthropological questions that touch the essence of what constitutes humanity: knowledge, reality and truth. Among other things, it is about recovering and protecting our bodily integrity, our right to autonomy, and our free choice over our bodies.

1 month, 4 weeks ago

He’s done incredible work for humanity that hasn’t been fully recognized yet by the masses because they’re still in the dark about the truth. Go see him at one of his speaking engagements! He’s coming to several U.S.🇺🇸 cities this month and in June too. Check out the CrimesAgainstHumanityTour.com for details! Here’s a promo video for the event that I posted:
https://www.bitchute.com/video/wEPNJn5fJRsh/
Watch and listen to the testimonies of doctors, lawyers, scientists, historians, etc. on a worldwide scale which completely annihilates the fake narrative on mainstream media. View “The Grand Jury” on Reiner Fuellmich’s Odysee channel.

Here’s a few episodes:

Day 1 (opening statements) : https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 2 (historical background): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 3 (PCR tests): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

Day 4 (injections & psychological warfare):
https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

Day 5 (economical & financial destruction): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4

Irrefutable evidence of crimes against humanity: https://photos.app.goo.gl/WuFuWuRPq3iJWXHGA

Subscribe to my Bitchute channel:
https://www.bitchute.com/WeDoNotConsentWorldwide/

Subscribe to my Rumble channel:
https://rumble.com/user/WeDoNotConsent

Subscribe to my Lbry/Odysee
https://odysee.com/@WeDoNotConsent:f

Join the Telegram chat for thousands more banned videos & photos!
https://t.me/WeDoNotConsentWorldwide1107

Banned videos!
https://photos.app.goo.gl/nDQrmaDCXPT4yi6G9

Tune into my current podcast for poetry the will open anyone’s eyes to the plandemi€ and much more!
https://open.spotify.com/show/0AUytK8KqxSp7SM9rGPYHL

Deplatformed podcast (still in circulation):
https://podm8.com/podcasts/we-do-not-consent-worldwide

Inspiring photo/video album of the freedom keepers worldwide!
https://photos.app.goo.gl/UC7Zi4v7eSkAh1jz9

#FreedomConvoy2022 #TruckersForFreedom
https://photos.app.goo.gl/bYb1gqfP8WXWFuvJ6

This is a widely circulated photo/video album of
many \/a€€ine reactions & deaths:
https://photos.app.goo.gl/kizTHbsGVL6W9vXH7

PCR fraud (NOT a tool of diagnosis but DNA analysis)
Video interviews of the inventor Kary B. Mullis
https://photos.app.goo.gl/kbjz6wKut5UzPq4NA

No masks and NO jabs! (Dangers of masks/jabs)
https://photos.app.goo.gl/Jnv6HeRo5HAW4mJ68

Five Gee (5GDangers.com)
https://photos.app.goo.gl/6BXULvcrDBWstftq6

EMF/RF Protection
https://photos.app.goo.gl/ZGDGFJChAr47C9xA8

Ukraine & Russia (facts over propaganda)
https://photos.app.goo.gl/n88kS9eoNKMAnNcGA

China’s Draconian Measures (lockdown model for the world)
https://photos.app.goo.gl/27ayYGpeD2HRb655A

New World Order
https://photos.app.goo.gl/qBRBBVzrxrWhMebW8

MeWe group “We Do Not Consent Worldwide”! 600+ members (facebook alternative) free speech!
https://mewe.com/join/wedonotconsentworldwide

MeWe group “We Do Not Consent” 575+ members
https://mewe.com/join/wedonotconsent

Fas€istbook profile
https://m.facebook.com/angelia.kay.90/

Bill Gates (of hell)
https://photos.app.goo.gl/eXJCMdo8MqMzjYti8

False flags / crisis actors
https://photos.app.goo.gl/SKcCB8q7pUp7fikK9

Protect the children!
https://photos.app.goo.gl/Y22ThyiyKxTQZZ7T6

Save Our Children!
https://photos.app.goo.gl/n2vkAvfdML7z13Pe7

Hollyweird
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

1918 s€amdemic https://photos.app.goo.gl/82emZ9goX6Wkm4nx6

D£POPULAT!ON
https://photos.app.goo.gl/hvSPecCRXyfEszhc7

€ORRUPT!ON
https://photos.app.goo.gl/vPVCgDX2un19VgME6

Wake the flock up!
https://photos.app.goo.gl/5C6No6RPs5Umeo9g7

Lu€iferase
https://photos.app.goo.gl/Th1uWvHfyhuJ19m97

The Firmament (NasaFraud.com)
https://photos.app.goo.gl/tMA5ZvDqUwfUVNAp7

CGI (computer generated images) cartoonvirus
https://photos.app.goo.gl/J6QCbmh2FdgjpiT69

Common Law / Sovereignty
https://photos.app.goo.gl/a1ZewBYav3uL89BH7

Ascot 2021 (Rules for thee, not for me)
https://photos.app.goo.gl/KKTwm4yqzusY2KTy8

G7 at Cornwall 2021 (CONvid theatre)
https://photos.app.goo.gl/3xYohpCzXCQvDBHZ6

Adrenochrome (stop worshipping celebrities)
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

Tiffany Dover (Where is she?)
https://photos.app.goo.gl/7BPJrrHgJMobUmrR6

Hidden Truths
https://photos.app.goo.gl/dV2u2RyGy4HmZkaTA

Weather Modification
https://photos.app.goo.gl/qAVDAzJgM87A8CKv9

Joe Imbriano video playlist!
https://youtube.com/playlist?list=PLrZXZqyx9ACQH4FrF1PNDcYQOXZkyrAXR

Me) Non gmo pureblood!
https://photos.app.goo.gl/5rLAx1sf5n4NFi4P6

Thank you for supporting my work on Venmo & CashApp!

Venmo: http://www.venmo.com/AngeliaKay
CashApp: $Angelia617

2 months ago

Er bestaat maar één zekerheid in het leven van de mens, en dat is het einde ervan.

In september 2021 publiceerde ik twee video's waarin de Britse uitvaartondernemer John O'Looney aan het woord kwam. Zoals de openingszin al zegt is het uitvaartcentrum ons aller laatste station. Als er een branche is die zicht heeft op veranderingen in overlijdensaantallen en doodsoorzaken dat is het wel deze.

John O'Looney blijkt een man met een geweten en sprak zich openlijk uit over wat hij als begrafenisondernemer waarnam gedurende het verloop van de “corona-crisis.”

Hier vind je de eerdere, Nederlands ondertitelde video's:
https://www.bitchute.com/video/vge2QMlU2sTX/
https://www.bitchute.com/video/KfvZoyiUn2NB/

Nu treedt John op als getuige in de procedure onder leiding van Reiner Fuellmich.
Zo meldt hij bijvoorbeeld een niet eerder gezien veelvuldig voorkomen van overlijdens als gevolg van trombose, of bloedpropjes in de aderen, met een verontrustend aantal slachtoffers in de ongebruikelijke leeftijdsgroep tussen 20 en 40 jaar. Hij heeft het dan over de periode maart en april 2021, nadat men in het Verenigd Koninkrijk in januari dat jaar is begonnen met het geven van de injecties.

Naast een samenvatting van waarover hij eerder de klok luidde vertelt hij zijn persoonlijke ervaring nadat hij einde 2021 zelf ziek werd. Hoe hij al in de ambulance op weg naar het ziekenhuis onder druk werd gezet om aan de beademing te gaan.

Eenmaal in het ziekenhuis wilde men beginnen hem Remdisivir te geven, het vaak dodelijke middel dat uitgebreid werd besproken door dr. Bryan Ardis in de vorige video, wat hij weigerde.

Toen hij zag hoe anderen, die minder geïnformeerd waren en hun vertrouwen wel in de handen van de artsen legden, het niet overleefden wist hij dat hij moest maken dat hij daar weg kwam. Wat uiteindelijk ook lukte. Na een woordgevecht van drie uur...

De kracht van deze getuigenis ligt in de combinatie van deze twee factoren: zijn waarnemingen als begrafenisondernemer en zijn persoonlijke relaas in het ziekenhuis.

2 months ago

In this episode, we discuss:
- Planning for the pandemic
- Grand Jury: and whether there will be indictments
- French Lawyer Virginie de Araujo-Recchias arrest on 22 March 2022 for counter terrorism and treason
- Christian Dettmar, the German judge who issued the ruling preventing the mandatory masking of children in schools
- Difference is between maritime law and common law
- What individual citizens can do at a local level and how can they fight back.
- The prediction by Scott Ritter, (Former United Nations Weapons Inspector)

2 months ago

Dr. Reiner Fuellmich describes the ultimate goal of the Great Reset - “Keeping us in panic mode for as long as it takes to install this One World Government” achieved through the United Nations, under complete control by the World Economic Forum, a creation of Klaus Schwabs'. Feullmich argues that causing “as much chaos as possible” is part of the method to influence mass obedience.

Segment from FRIDAY ROUNDTABLE Episode 5 on CHD.TV
New Episodes LIVE every Friday 11:30am PT // 2:30pm ET

WATCH THE FULL EPISODE:
⏯️ https://live.childrenshealthdefense.org/shows/chd-friday-roundtable

DONATE TO CHD.TV
➡️ https://childrenshealthdefense.org/about-us/donate/?utm_term=chdtv

2 months ago

...wird von der US-Strafverfolgung als globale Verschwörerin des WEF bezeichnet.

Neben: Angela Merkel, Bill Gates, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Sebastian Kurz, Ursula von der Leyen und Jens Spahn.

2 months ago

Schokkend, verbijsterend, ongelofelijk. Superlatieven schieten te kort bij deze getuigenis,
de meest explosieve in de reeks tot nu, en niet bij gebrek aan competitie.

Sinds het begin van de “vaccinatie”campagne wereldwijd is er in de alternatieve nieuwsvoorziening veel aandacht gegaan naar de vele bijwerkingen van de massaal geïnjecteerde stoffen, die met regelmaat ook dodelijk bleken, en blijken.

Zelf moest ik ook even in mijn geheugen graven. Toen herinnerde ik me dat er even sprake was van het middel Remdesivir als remedie tegen “corona,” na alle gefabriceerde wereldwijde negatieve ophef over Hydroxychloroquine. (Denk in het Nederlandse aan huisarts Rob Elens die al vroeg kwam met een combinatie van Hydroxychloroquine en zink, eventueel aangevuld met Azytromycine, waarmee hij patiënten in een vroeg stadium genas, en hoe hij werd behandeld, hoe toevallig....)

Wat me nog bijstond was mijn verontwaardiging toen ik de prijs van een behandeling hoorde, ik meen rond 3.000 dollar of euro. Dit in tegenstelling tot een behandeling met het patentvrije Hydroxychloroquine, dan ging het om een paar euro. Een motief, misschien? Iemand?

Later bleek dat bij de proef waarvan de resultaten werden gebruikt om Hydroxychloroquine af te schilderen als levensgevaarlijk, het zou ernstige hartproblemen veroorzaken, veelvuldig hogere doses waren toegediend bij proefdieren dan bij normaal gebruik.
Het was dit wat bleek te leiden tot de gemelde hartproblemen. Het prestigieuze medische vakblad The Lancet zag zich gedwongen de aldaar gepubliceerde studie terug te trekken.

Maar het geheugen van mensen is kort.

Omdat er weinig over gesproken werd en er zoveel tegelijkertijd gebeurde heb ik er verder niets meer over vernomen.

Ik was dan ook verrast te horen tijdens het vertalen van dit volgende deel in de reeks over de gewraakte PCR-“test” dat er veel opzienbarends te leren valt over dit middel.

Terwijl het door de hoogste gezondheidsautoriteiten werd goedgekeurd als enige remedie tegen corona en onder de leiding van “dr” Anthony Fauci werd opgenomen in de behandelprotocollen, op basis van twee studies, het zou veilig en effectief zijn (hebben we dat in andere verbanden niet eerder gehoord...?), blijkt bij nader onderzoek dat het middel in veel gevallen levensgevaarlijk is, het kan vaak lijden tot nier, lever en hartfalen.

In die tijd werd in de media voortdurend bericht over een groot aantal mensen dat tijdens behandeling voor corona onverklaarbaar al snel overleed aan... nierfalen...

Aan het woord is dr. Bryan Ardis, arts, holistisch consultant en hoofd van Ardislabs.
Hij windt er geen doekjes om. Probeer niet van je stoel te vallen...

2 months ago

Live stream link
https://odysee.com/@Covidhoax:5/S102a:c?r=CR7GqwHkMg2RXy4aYVm1zj4519DwoB2y

Topic excerpt:
▫️Cagliari Prosecutor's Office Declares: Experimental Covid-19 "vaccination" of minors must be consented by both parents
▫️Proposed changes to the International Health Regulations: tangible threat to the sovereignty of all WHO member states
▫️Breaking ruling to end mandatory masks on public transport? Plaintiff reports.
▫️Media propaganda in the crosshairs of academic analysis

2 months ago

🇩🇪 Zusammenfassung mit Reiner Füllmich - Corona Ausschuss: Sitzung 101 "Konstruktive Interferenz"

#CoronaAusschuss

2 months, 1 week ago

In dit deel vervolgen we de speurtocht langs de feiten betreffende de test die geen test is.

Het woord is aan Sona Pekova, een Tsjechische moleculair bioloog met een ervaring van bijna twintig jaar in het maken van ontwerpen voor diverse vormen van de PCR-testmethode waarvoor uitvinder Kary Mullis in 1993 de Nobelprijs voor Scheikunde kreeg (Heel toevallig overleed hij net voor het begin van de Plandemie...). Iemand die weet waar ze het over heeft.

Ze ontdekte al snel dat deze specifieke PCR-test voor SARS-Cov-2, zoals begin 2020 ontworpen door Christian Drosden, vol fouten en tekortkomingen zat, en meldde dit ook. Aan dovemansoren. Met haar eigen lab ontwikkelde ze een test die wel werkte, maar overheden wilden er niet van weten. Het ging immers niet om volksgezondheid. Er school een ander doel achter de Plandemie, en hiervoor waren enorme aantallen (valse) positieve testuitslagen nodig (direct bestempeld als “gevallen,” iets dat wereldwijd en simultaan plaatsvond...) om de Draconische maatregelen die volgden (ook weer wereldwijd en tegelijkertijd...) te rechtvaardigen.

2 months, 1 week ago

🇩🇪 Zusammenfassung mit Reiner Füllmich: Corona Ausschuss - Sitzung 100

"Endstation: Gerechtigkeit"

#CoronaAusschuss

2 months, 2 weeks ago

❗️URGENT WARNING TO THE WORLD❗️

🆘 🌎 🆘

DRINGENDE WARNUNG AN DIE WELT
AIDS Will Be Their Next Move!

AIDS wird ihr nächster Schritt sein!

Dr. Fuellmich and his team believe based on a range of factors that the next plan of the globalists is to launch a fear campaign concerning AIDS. This has been made possible through the weakened immune systems of those who have been injected. This echoes advice from experts such as Dr. Zelenko.

🇩🇪 Dr. Fuellmich und sein Team glauben aufgrund einer Reihe von Faktoren, dass der nächste Plan der Globalisten darin besteht, eine Angstkampagne bezüglich AIDS zu starten. Möglich wird dies durch das geschwächte Immunsystem derjenigen, die gespritzt worden sind. Dies entspricht den Ratschlägen von Experten wie Dr. Zelenko.

2 months, 2 weeks ago

REINER DOES STATE THAT HE IS NOT A SCIENTIST. HE CAN ONLY GO BY (LIKE US) WHAT HE WAS TOLD. SO IF REINER IS NOT CORRECT ITS BECAUSE HE HAS BEEN LIED TO BY THE SAME PEOPLE WHO MAKE AND DABBLE IN THE VACCINE/SCIENCE WORLD.
https://www.bitchute.com/video/hskSiQtG9YqV/?list=notifications&randomize=false

2 months, 2 weeks ago

English spoken/Dutch subs. See also: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/update-reiner-fuellmich-about-the-next-phase/ Na het interview van 11 april jl met Maria Zeee van Zeeemedia.com kwam Reiner Fuellmich met een belangrijk bericht over de zogenaamde hiv-(aids)uitbraak die op handen is. Hij legt uit wat er te gebeuren staat en wil iedereen informeren over het hoe en waarom. Vandaar dat we ook deze video -net als die van vier dagen daarvoor- hebben vertaald en ondertiteld.

2 months, 2 weeks ago

English spoken/Dutch subs. Na de zesdaagse Grand Jury hoorzittingen geeft Dr. Reiner Fuellmich een update over de huidige stand van zaken en hoe het nu verder gaat naar de volgende fase. Interview van 11 april 2022. Voor alle -ondertitelde- video-samenvattingen en interviews zie hier: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/overzicht-grand-jury-proces-reiner-fuellmich/

2 months, 2 weeks ago

We vervolgen de discussie omtrent alle aspecten van de gewraakte PCR-test, die de basis was voor alle Draconische maatregelen, wereldwijd volgend op de vermeende uitbraak. Want die maatregelen waren gebaseerd op de massa aan positieve uitslagen van deze test wereldwijd.

In dit tweede deel blijkt onomstotelijk dat de bedenker van de PCR-test voor "COVID-19,"
de Duitser Christian Drosden (met enige hulp van onze eigen Marianne Koopmans) moet hebben geweten dat dit monster dat hij op de wereld losliet ondeugdelijk en onbetrouwbaar was. Dit blijkt uit uitspraken die hij deed in 2007 en 2014.

Verder wordt uitgelegd waarom de PCR-methode nooit kan worden gebruikt om besmetting of besmettelijkheid vast te stellen. Ofwel, oneigenlijk gebruik van een ondeugdelijke en onbetrouwbare test vormde de basis voor alle ellende waarin de wereld werd gestort en twee jaar lang gegijzeld werd gehouden.

Ook het volgen van tijdlijnen roept vragen op. Waarom wachtte de Wereldgezondheidsorganisatie op de ondeugdelijke test van Drosden terwijl, naar verluidt, Chinese wetenschappers al een werkbare versie hadden?

2 months, 2 weeks ago

Thankyou to who made this available in Espanol.

2 months, 2 weeks ago

Maria Zeee, April 15, 2022

Urgent warning to the world: AIDS will be their next move!

Dr. Reiner Fuellmich joined us for the second time this week for an urgent warning to the world based on the evidence that he and his team have collected during the Corona Investigative Committee hearings.

He and his team believe based on a range of factors that the next plan of the globalists is to launch a fear campaign concerning AIDS. This has been made possible through the weakened immune systems of those who have been injected. This echoes advice from experts such as Dr. Zelenko.

Dr. Fuellmich wants to remind the world that AIDS is not airborne, and that this will be vaccine-induced AIDS.

You can stay updated with Dr. Fuellmich's work here:

https://www.fuellmich.com/
https://crimesagainsthumanitytour.com/

Dr Reiner Fuellmich's Telegram:
https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

If you would like to support Zeee Media to continue raising awareness and improve production, you can donate via this link:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=48KZT6SYT2R44

Website: https://www.zeeemedia.com
Telegram: https://t.me/zeeemedia

Dr. Zelenko has saved thousands of lives through his Z-Stack protocol, and has recently launched Z-DTox which he advises will help prevent blood clots, and help protect those with a compromised immune system, including those who have been vaccinated.

To order Dr. Zelenko's products today, visit the below link, and use referral code MARIAZEEE for 5% off your order:
https://zstacklife.com/?ref=MARIAZEEE

2 months, 2 weeks ago

DR. REINER FUELLMICH JOINS US FOR AN UPDATE ON THE GRAND JURY, EXPLAINING PHASE 2: AN ACTUAL TRIAL AND ENFORCEMENT FOR JUDGEMENT OF CRIMES AGAINST HUMANITY.

NURENBERG TRIALS 2.0

YOU CAN STAY UPDATED WITH DR. FUELLMICH'S WORK HERE:

https://www.fuellmich.com/

https://crimesagainsthumanitytour.com/

DR REINER FUELLMICH'S TELEGRAM: 👇👇👇

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish
👆👆👆

ROMANS 16:20 
The God of peace will soon crush Satan under your feet. The grace of our Lord Jesus Christ be with you.
✝️✝️✝️

https://t.me/wideawaketruthseekers

2 months, 2 weeks ago

English spoken/NL subs. (ENGLISH BELOW) Avital Livny uit israël maakte een documentaire over slachtoffers van vaccinatieschade en nam allerlei getuigenissen op voor de camera. Door haar doorzettingsvermogen wist ze uiteindelijk veel mensen te overtuigen dat hun verhaal naar buiten gebracht moest worden omdat de media het laten afweten. Een zeer belangrijke presentatie op deze laatste dag van de Grand Jury proceedings, omdat je hier de gevolgen ziet van alles wat hiervoor op de andere dagen is besproken. Kijk eventueel ook naar de documentaire 'The Testimonies Project' (Het Getuigenissen Project) waar ze het over heeft, want deze is inmiddels in 18 talen ondertiteld. Zie eventueel ook: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2022/04/16/grand-jury-dag-6-derde-samenvatting-plus/
ENGLISH: This is the third summary of Grand Jury Day 6, the last day of the Grand Jury proceedings. In this video you are listening to Avital Livny's testimony -from Israël- about the severe side effects from the vaccines. For Avital it was hard to find people who will tell their experiences in front of the camera because of the censorship and the violent behaviour of the people around them. But because of her courageous perseverance, she managed to interview quite a number of witnesses who wanted to tell their stories. Her documentary 'The Testimonies Project she is talking about is to view in 18 languages (subtitled) and you will find it on their website: https://www.vaxtestimonies.org/en/

2 months, 2 weeks ago

Dr. Reiner Fuellmich joined us for the second time this week for an urgent warning to the world based on the evidence that he and his team have collected during the Corona Investigative Committee hearings.

He and his team believe based on a range of factors that the next plan of the globalists is to launch a fear campaign concerning AIDS. This has been made possible through the weakened immune systems of those who have been injected. This echoes advice from experts such as Dr. Zelenko.

Dr. Fuellmich wants to remind the world that AIDS is not airborne, and that this will be vaccine-induced AIDS (VAIDS).

You can stay updated with Dr. Fuellmich's work here:

https://www.fuellmich.com/
https://crimesagainsthumanitytour.com/

Dr Reiner Fuellmich's Telegram:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

2 months, 2 weeks ago

They are trying to kill us, to reduce the population by 80% says Reiner Fuellmich.

Please Subscribe and Share, it's free and helps the channel immensely!

Please join our Locals Community: https://insearchoftruth.locals.com
Find me on Gab: https://gab.com/maddengd
Gettr: https://gettr.com/user/libtardlogic101
CloutHub: https://app.clouthub.com/#/users/u/InSearchOTruth/posts
Minds: https://www.minds.com/insearchotruth/
Odysee referral link: https://odysee.com/$/invite/@InSearchOfTruth:7
Odysee: https://odysee.com/@InSearchOfTruth:7
Parler: https://parler.com/user/InSearchOTruth
BitChute: https://www.bitchute.com/channel/mSnEZaCPc4v8/
Rumble: https://rumble.com/c/MaddenGD
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/insearchotruth
Friendevu: https://friendevu.com/groups/InSearchOfTruth

Check Out Plexus For Great Health Products For The Whole Family:

https://mysite.plexusworldwide.com/maddengd

Indian Pharmacy, please tell them Greg Madden sent you! https://pharmacyonearth.com/

Join Celsius Network using my referral code 145722a88e when signing up and earn $50 in BTC with your first transfer of $400 or more! #UnbankYouself

http://celsiusnetwork.app.link/145722a88e

Use my referral link https://crypto.com/app/btxdxb92pv to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD :)

Sign up for Coinbase using my link and we can each get $10 in Bitcoin

https://www/coinbase.com/join/madden_ana?src=ios-link

Join Fold to earn Bitcoin back on debit card purchases:

https://use.foldapp.com/r/T4AEKE7V

Hey! Managing your crypto would be so much easier if you had Maiar. Get a $10 cashback reward in Maiar when you buy eGold with my referral link:

https://get.maiar.com/referral/zdpiq2ub5w

Donations:
paypal.me/maddengd
CashApp: $maddengd
Venmo: @Greg-Madden-6
BTC: bc1q5nf8a5ltpqdy0dcjqaweyqjqj3dp6sdltugu88
ETH: 0x64EDb248B1b9317123706Ab4AAc90d8356498268
ADA: addr1v8nk5jhq9lztj8kegwzuxj3r0msewy8qe9wtz6r3ky3whystczu6e
DOT: 16J87Hh5tUaRtsy64BPAS7sSDuBsPh9G26v3TCk5ARn1Q21y
XRP: rH8SMpGCxCwoio76HPE12hsNchQt6V8uFD
XRP Tag: 3587675116
PayID: maddengd.crypto
PayString: maddengd$paystring.crypto.com

2 months, 2 weeks ago

It’s important to avoid being distracted with the endless propaganda that will continue. Always remember what the perpetrators of these crimes have done to people including all of the lives that have already been lost. Children & elders are being targeted due to their vulnerability. How many experienced first responders were fired for not taking lethal injections? They were replaced with new grads that have zero experience. This is what mass compliance has cost the world! In China, people are jumping off of their apartment buildings & their pets are being ruthlessly slaughtered. Ukraine army is killing it’s own people! Imagine if everyone was able to identify mainstream media lies & had common sense..

(Just prior to this video, I uploaded the introductory video for Reiner Fuellmich’s “Crimes Against Humanity” tour happening this month & next in the U.S. 🇺🇸)

Irrefutable evidence of crimes against humanity: https://photos.app.goo.gl/WuFuWuRPq3iJWXHGA

Subscribe to my Bitchute channel:
https://www.bitchute.com/WeDoNotConsentWorldwide/

Subscribe to my Rumble channel:
https://rumble.com/user/WeDoNotConsent

Subscribe to my Lbry/Odysee
https://odysee.com/@WeDoNotConsent:f

Join the Telegram chat for thousands more banned videos & photos!
https://t.me/WeDoNotConsentWorldwide1107

Banned videos!
https://photos.app.goo.gl/nDQrmaDCXPT4yi6G9

Tune into my current podcast for poetry the will open anyone’s eyes to the plandemi€ and much more!
https://open.spotify.com/show/0AUytK8KqxSp7SM9rGPYHL

Deplatformed podcast (still in circulation):
https://podm8.com/podcasts/we-do-not-consent-worldwide

Inspiring photo/video album of the freedom keepers worldwide!
https://photos.app.goo.gl/UC7Zi4v7eSkAh1jz9

#FreedomConvoy2022 #TruckersForFreedom
https://photos.app.goo.gl/bYb1gqfP8WXWFuvJ6

This is a widely circulated photo/video album of
many \/a€€ine reactions & deaths:
https://photos.app.goo.gl/kizTHbsGVL6W9vXH7

PCR fraud (NOT a tool of diagnosis but DNA analysis)
Video interviews of the inventor Kary B. Mullis
https://photos.app.goo.gl/kbjz6wKut5UzPq4NA

No masks and NO jabs! (Dangers of masks/jabs)
https://photos.app.goo.gl/Jnv6HeRo5HAW4mJ68

Five Gee (5GDangers.com)
https://photos.app.goo.gl/6BXULvcrDBWstftq6

EMF/RF Protection
https://photos.app.goo.gl/ZGDGFJChAr47C9xA8

Ukraine & Russia (facts over propaganda)
https://photos.app.goo.gl/n88kS9eoNKMAnNcGA

New Woke Order
https://photos.app.goo.gl/qBRBBVzrxrWhMebW8

MeWe group “We Do Not Consent Worldwide”! 600+ members (facebook alternative) free speech!
https://mewe.com/join/wedonotconsentworldwide

MeWe group “We Do Not Consent” 575+ members
https://mewe.com/join/wedonotconsent

Coldcast profile (facebook alternative)
https://coldcast.org/WeDoNotConsent

Fas€istbook profile
https://m.facebook.com/angelia.kay.90/

Fas€istbook banners!
https://photos.app.goo.gl/x995wWYMYMcCtwRb7

Bill Gates (of hell)
https://photos.app.goo.gl/eXJCMdo8MqMzjYti8

False flags / crisis actors
https://photos.app.goo.gl/SKcCB8q7pUp7fikK9

Protect the children!
https://photos.app.goo.gl/Y22ThyiyKxTQZZ7T6

Save Our Children!
https://photos.app.goo.gl/n2vkAvfdML7z13Pe7

Hollyweird
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

1918 s€amdemic https://photos.app.goo.gl/82emZ9goX6Wkm4nx6

D£POPULAT!ON
https://photos.app.goo.gl/hvSPecCRXyfEszhc7

€ORRUPT!ON
https://photos.app.goo.gl/vPVCgDX2un19VgME6

Wake the flock up!
https://photos.app.goo.gl/5C6No6RPs5Umeo9g7

Lu€iferase
https://photos.app.goo.gl/Th1uWvHfyhuJ19m97

Illuminati Card Games (1990s card game)
https://photos.app.goo.gl/RtuShdQMotgG75KT9

The Firmament (NasaFraud.com)
https://photos.app.goo.gl/tMA5ZvDqUwfUVNAp7

CGI (computer generated images) cartoonvirus
https://photos.app.goo.gl/J6QCbmh2FdgjpiT69

Holistic Healing (Natural Remedies)
https://photos.app.goo.gl/jqHyffZyhEDfhst9A

Common Law / Sovereignty
https://photos.app.goo.gl/a1ZewBYav3uL89BH7

Ascot 2021 (Rules for thee, not for me)
https://photos.app.goo.gl/KKTwm4yqzusY2KTy8

G7 at Cornwall 2021 (CONvid theatre)
https://photos.app.goo.gl/3xYohpCzXCQvDBHZ6

Adrenochrome (stop worshipping celebrities)
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

Tiffany Dover (Where is she?)
https://photos.app.goo.gl/7BPJrrHgJMobUmrR6

Hidden Truths
https://photos.app.goo.gl/dV2u2RyGy4HmZkaTA

€ensorship
https://photos.app.goo.gl/f63yRvPqhawe4D6v5

Weather Modification
https://photos.app.goo.gl/qAVDAzJgM87A8CKv9

Joe Imbriano video playlist!
https://youtube.com/playlist?list=PLrZXZqyx9ACQH4FrF1PNDcYQOXZkyrAXR

(Me) Non gmo pureblood!
https://photos.app.goo.gl/5rLAx1sf5n4NFi4P6

Thank you for supporting my work on Venmo & CashApp!

Venmo: http://www.venmo.com/AngeliaKay
CashApp: $Angelia617

2 months, 3 weeks ago

Phase 2: Actual Trial & Enforcement of Judgement
Interview with Maria Zeee

"Dr. Reiner Fuellmich joins us for an update on the Grand Jury, explaining Phase 2: an actual trial and enforcement for judgement of crimes against humanity."

2 months, 3 weeks ago

Maria Zeee, April 11, 2022

Dr. Reiner Fuellmich joins us for an update on the Grand Jury, explaining Phase 2: an actual trial and enforcement for judgement of crimes against humanity.

You can stay updated with Dr. Fuellmich's work here:
https://www.fuellmich.com/
https://crimesagainsthumanitytour.com/

Dr Reiner Fuellmich's Telegram:
https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

If you would like to support Zeee Media to continue raising awareness and improve production, you can donate via this link:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=48KZT6SYT2R44

Website: https://www.zeeemedia.com

Regular Live News Broadcasts on my Instagram:
https://www.instagram.com/realmariazeee/?hl=en

Uncensored on Telegram: https://t.me/zeeemedia

Dr. Zelenko has saved thousands of lives through his Z-Stack protocol, and has recently launched Z-DTox which he advises will help prevent blood clots, and help protect those with a compromised immune system, including those who have been vaccinated.

To order Dr. Zelenko's products today, visit the below link, and use referral code MARIAZEEE for 5% off your order:

https://zstacklife.com/?ref=MARIAZEEE

2 months, 3 weeks ago

We zijn gekomen bij het begin van dag 3
die in het teken staat van de PCR-test. In deel 1 komt opnieuw
de Zwitserse wetenschapper, onderzoekster, internationaal gezondheidsexpert en auteur van twaalf boeken dr. Astrid Stuckelberger aan het woord. Ze werkte jarenlang voor de Wereldgezondheidsorganisatie en leidde wereldwijd trainingen
voor de Internationale Gezondheidsregeling, een internationaal bindende afspraak
waar lidstaten van de WHO, dat zijn bijna alle landen, gebonden zijn zich aan te houden. Tijdens een door de WHO uitgeroepen “zorgwekkende internationale gezondheidscrisis” overstijgen de regels van dit verdrag de nationale wetgeving.
Haar volledige uitleg hierover zie je in de video “Grand Jury -Het COVID-proces (Reiner Fuellmich) - Astrid Stuckelberger, Silvia Behrendt.”

Vandaag laat ze haar licht schijnen op de beruchte PCR-test, die de cruciale basis was
waarop al wat tijdens de “pandemie” volgde werd gebaseerd. De test zorgde met gigantische aantallen vals positieve uitslagen voor de criteria die nodig waren om een "zorgwekkende internationale gezondheidscrisis uit te roepen, met alle gevolgen van dien. Uit bewijs blijkt dat de bedenker van deze specifieke PCR-test voor corona, de Duitse Christian Drosden, wist dat de test niet geschikt was als diagnostisch gereedschap, wist dat de kans op valse positieve uitslagen groot was.

2 months, 3 weeks ago

Reiner Fuellmich
Fuellmich.com
CrimesAgainstHumanityTour.com

A Warrior Calls
www.bit.ly/awclivefeed for live stream access every Monday and Thursday @8pm EST

***The world must go to www.bit.ly/awcevidence and download all pdf's and videos.
All the evidence the world needs to see to understand the COVID19 SARS-CoV-2 LIE will be found.

www.awarriorcalls.com the world must go for truth and the solution!

Christopher James' alternate platforms... where the TRUTH will be found and the Solution moving forward.

Telegram: https://t.me/aWarriorCalls
Live Stream Link: aWarriorCalls.com/LiveStream
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC4xG9TWLBIuWZuGXwVaS20w?
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/awarriorcalls
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/K6tBDPiVYwHO/
Rumble: https://rumble.com/c/c-443257

2 months, 3 weeks ago

MIRRORED FROM:
Fat News: https://www.bitchute.com/channel/fatnews/
https://www.bitchute.com/video/rpkloa1Ue0Ke/

The full 45-minute interview done on March 31, 2022 by Alex Jones of InfoWars is posted here:
https://www.bitchute.com/video/lgUraeIvM4cI/

⚠️MORE UP TO DATE CONTENT HERE:⚠️: https://odysee.com/$/invite/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0
📣NEW!! - OUTREACH WORLDWIDE​ - PARENTS JUST SAY NO TO CHILDREN & TEENS COVID-19 BIOWEAPON - PDF DOC 📣NEW!!
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/c830f5_ebc0ec0e2cc6440891058154886c5f11:a
📣NEW!! - Jab Centre Script & Documentation📣NEW!!
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/Jab-Centre-Script---Documentation:5
📣NEW!! - URGENT PUBLIC NOTICE: Covid-19 vaccines and various civil servants are now under criminal investigation - Case number: 6029679/21 PDF - PRINT/SHARE FAR AND WIDE! 📣NEW!!
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/URGENT-PUBLIC-NOTICE-one-page:2
🏥 Removing Nano Poisoning - REV3 - PDF Document🏥
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/Removing-Nano-poisoning-rev3-2020:3
🏥 How to detox graphene oxide 🏥
https://www.holistichealthonline.info/how-to-detox-graphene-oxide/
📣NEW!! - La Quinta Columna Infrographic Promo Flyer 📣NEW!!
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/la-quinta-columna-infrografic-promo-flyer:7

📣NEW!! - Frontline Workers Testimonials & VAERS Reports - UPDATED 11th AUGUST 2021 - [PDF DOC] PLEASE SHARE FAR AND WIDE!!! 📣
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/Compilation-of-Injuries-Deaths-Jan-Aug-2021:3

📣NEW!! - CURRENT INFO TO SHARE TO FRIENDS AND LOVED ONES ABOUT THE BIO-WEAPON INJECTION [UK] - A4 📣
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/warning-flyer:1

📣NEW!! - Covid "Vaccine" Casualties July 2021 - A4 DOUBLE LEAFLET FOR SHARING!📣
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/covid-vaccine-injuries--jully-2021:e

📣NEW!! - There is no variant... not novel... no pandemic. Dr David Martin with Reiner Fuellmich 📣
https://www.bitchute.com/video/7lfuIhrGdBI1/
Flyers in PDF format, links to the source video:
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/fuellmich-with-qr-code:a
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/fuellmich-with-qr-code-multi:9

Polyethylene glycol as a cause of anaphylaxis [ingredient in COVID injections!] - PDF DOC
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/s13223-016-0172-7:f

Evidence for a Connection between COVID-19 and Exposure to Radiofrequency Radiation from Wireless Telecommunications [PDF DOC]
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/Rubik-Brown-COVID-19-and-RFR-SUBMITTED:f

COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease - PDF DOC
https://odysee.com/@SixthSense-Truth-Search-Labs:0/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503(2):b

https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf

https://en.wikipedia.org/wiki/SM-102

2 months, 3 weeks ago

Reiner Fuellmich Explains
Graphene Makes Humans into Batteries - Our Owners want Immortality? Superpowers? - Population Reduction Agenda - Deleted Genes from our Gene Jab therapy.. and the implications.
Yes, Kill Bill has patented the Human batteries. The deleted genes will create zombies, no empathy, ..... a planet full of politicians...
See full interview, audio not great
https://davidicke.com/2022/04/01/reiner-fuellmich-exposes-massive-military-deaths/
Implications as Technology screams ahead. https://www.vaxxchoice.com/ Do your part, download the info!
Rastapastafarian.com & https://soundcloud.com/mhrocks

2 months, 3 weeks ago

Be sure to attend this important conference coming to several cities in the USA April - June 2022! 🇺🇸
Full day events, live on stage!

Crimes Against Humanity Tour!

“The need for truth and healing has never been as important as it is now!”

• Dr. Reiner Fuellmich
• Dr. Judy Mikovits
• Dr. Richard M. Fleming
• Patrick Wood

Book now at:
CrimesAgainstHumanityTour.com

Lawyer Dr. Reiner Fuellmich Telegram: https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

Odysee: https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Watch and listen to the testimonies of doctors, lawyers, scientists, historians, etc. on a worldwide scale which completely annihilates the fake narrative on mainstream media. View “The Grand Jury” on Reiner Fuellmich’s Odysee channel.

Here’s a few episodes:

Day 1 (opening statements) : https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 2 (historical background): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 3 (PCR tests): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

Day 4 (injections & psychological warfare):
https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

Day 5 (economical & financial destruction): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4

Irrefutable evidence of crimes against humanity: https://photos.app.goo.gl/WuFuWuRPq3iJWXHGA

Subscribe to my Bitchute channel:
https://www.bitchute.com/WeDoNotConsentWorldwide/

Subscribe to my Rumble channel:
https://rumble.com/user/WeDoNotConsent

Subscribe to my Lbry/Odysee
https://odysee.com/@WeDoNotConsent:f

Join the Telegram chat for thousands more banned videos & photos!
https://t.me/WeDoNotConsentWorldwide1107

Banned videos!
https://photos.app.goo.gl/nDQrmaDCXPT4yi6G9

Tune into my current podcast for poetry the will open anyone’s eyes to the plandemi€ and much more!
https://open.spotify.com/show/0AUytK8KqxSp7SM9rGPYHL

Deplatformed podcast (still in circulation):
https://podm8.com/podcasts/we-do-not-consent-worldwide

Inspiring photo/video album of the freedom keepers worldwide!
https://photos.app.goo.gl/UC7Zi4v7eSkAh1jz9

#FreedomConvoy2022 #TruckersForFreedom
https://photos.app.goo.gl/bYb1gqfP8WXWFuvJ6

This is a widely circulated photo/video album of
many \/a€€ine reactions & deaths:
https://photos.app.goo.gl/kizTHbsGVL6W9vXH7

PCR fraud (NOT a tool of diagnosis but DNA analysis)
Video interviews of the inventor Kary B. Mullis
https://photos.app.goo.gl/kbjz6wKut5UzPq4NA

No masks and NO jabs! (Dangers of masks/jabs)
https://photos.app.goo.gl/Jnv6HeRo5HAW4mJ68

Five Gee (5GDangers.com)
https://photos.app.goo.gl/6BXULvcrDBWstftq6

EMF/RF Protection
https://photos.app.goo.gl/ZGDGFJChAr47C9xA8

Ukraine & Russia (facts over propaganda)
https://photos.app.goo.gl/n88kS9eoNKMAnNcGA

New Woke Order
https://photos.app.goo.gl/qBRBBVzrxrWhMebW8

MeWe group “We Do Not Consent Worldwide”! 600+ members (facebook alternative) free speech!
https://mewe.com/join/wedonotconsentworldwide

MeWe group “We Do Not Consent” 575+ members
https://mewe.com/join/wedonotconsent

Fas€istbook profile
https://m.facebook.com/angelia.kay.90/

Bill Gates (of hell)
https://photos.app.goo.gl/eXJCMdo8MqMzjYti8

False flags / crisis actors
https://photos.app.goo.gl/SKcCB8q7pUp7fikK9

Protect the children!
https://photos.app.goo.gl/Y22ThyiyKxTQZZ7T6

Save Our Children!
https://photos.app.goo.gl/n2vkAvfdML7z13Pe7

Hollyweird
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

1918 s€amdemic https://photos.app.goo.gl/82emZ9goX6Wkm4nx6

D£POPULAT!ON
https://photos.app.goo.gl/hvSPecCRXyfEszhc7

€ORRUPT!ON
https://photos.app.goo.gl/vPVCgDX2un19VgME6

Wake the flock up!
https://photos.app.goo.gl/5C6No6RPs5Umeo9g7

Lu€iferase
https://photos.app.goo.gl/Th1uWvHfyhuJ19m97

The Firmament (NasaFraud.com)
https://photos.app.goo.gl/tMA5ZvDqUwfUVNAp7

CGI (computer generated images) cartoonvirus
https://photos.app.goo.gl/J6QCbmh2FdgjpiT69

Common Law / Sovereignty
https://photos.app.goo.gl/a1ZewBYav3uL89BH7

Ascot 2021 (Rules for thee, not for me)
https://photos.app.goo.gl/KKTwm4yqzusY2KTy8

G7 at Cornwall 2021 (CONvid theatre)
https://photos.app.goo.gl/3xYohpCzXCQvDBHZ6

Adrenochrome (stop worshipping celebrities)
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

Tiffany Dover (Where is she?)
https://photos.app.goo.gl/7BPJrrHgJMobUmrR6

Hidden Truths
https://photos.app.goo.gl/dV2u2RyGy4HmZkaTA

Weather Modification
https://photos.app.goo.gl/qAVDAzJgM87A8CKv9

Joe Imbriano video playlist!
https://youtube.com/playlist?list=PLrZXZqyx9ACQH4FrF1PNDcYQOXZkyrAXR

Me) Non gmo pureblood!
https://photos.app.goo.gl/5rLAx1sf5n4NFi4P6

Thank you for supporting my work on Venmo & CashApp!

Venmo: http://www.venmo.com/AngeliaKay
CashApp: $Angelia617

2 months, 3 weeks ago

Reiner Fuellmich Explains why we “need” boosters to stay alive & Graphene Super Soldiers- Modern Warfare & Living Pigs without heads, + Ferrets crawl out of grave.
Implications as Technology screams ahead. https://www.vaxxchoice.com/ Do your part, download the info!
See full interview, audio not great
https://davidicke.com/2022/04/01/reiner-fuellmich-exposes-massive-military-deaths/ +
Rastapastafarian.com & https://soundcloud.com/mhrocks

2 months, 3 weeks ago

(Apr 8, 2022) German lawyers Reiner Fuellmich and Viviane Fischer are joined by Dr. Tenpenny who explains the latest on how and why people are being injured and dying from the COVID injections, and also why it cannot be fully detoxed from the human body.

From 'Session 99' of the Corona Investigative Committee: https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-99-Odysee-final1:b

2 months, 3 weeks ago

Corona Investigative Committee Ariane Bilheran

"The Translation Bridge" has translated the passage of Ariane Bilherans speech into English, lightening the translation passages and this allows it to be distributed more easily

https://rumble.com/vpma0v-the-path-out-of-trauma-enfr-reiner-fuellmich-ariane-bilheran.html?fbclid=IwAR1w0DR0AtHlH8pOOZYNdVHOTzflWbKf-6Z3_nDryRiQaS0qj0kK7r-rNXY

2 months, 4 weeks ago

Excellent discussion of intelligence community involvement in Ukraine, Russia, Europe and the middle east.

2 months, 4 weeks ago

In deze samenvatting vertelt Ilana Rachel Daniel over de situatie in Israël rondom de corona-crisis en de experimentele vaccins en plaatst dit in het licht van de geschiedenis van het volk uit Israël. Een derde en laatste samenvatting van de 6e dag volgt. Zie voor het hele overzicht van alle ondertitelde video's in het Grand Jury rapport: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/overzicht-grand-jury-proces-reiner-fuellmich/

2 months, 4 weeks ago

Voor aanvang van dag 3, waar het thema de PCR-test zal zijn, geeft rechter Rui E Castro nog een kort overzicht van de verklaringen van dag 2, de historische en geopolitieke achtergrond.

2 months, 4 weeks ago

Watch and listen to the testimonies of doctors, lawyers, scientists, historians, etc. on a worldwide scale which completely annihilates the fake narrative on mainstream media. View “The Grand Jury” on Reiner Fuellmich’s Odysee channel titled “Corona Investigative Committee”. Watch that instead of the lies on television.

Here’s a few:

Day 1 (opening statements) : https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 2 (historical background): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f?r=BVka4MPcxyTkEB8jjPBLAkUp4oGg8aej

Day 3 (PCR tests): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

Day 4 (injections & psychological warfare):
https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

Day 5 (economical & financial destruction): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4

Irrefutable evidence of crimes against humanity: https://photos.app.goo.gl/WuFuWuRPq3iJWXHGA

Subscribe to my Bitchute channel:
https://www.bitchute.com/WeDoNotConsentWorldwide/

Subscribe to my Rumble channel:
https://rumble.com/user/WeDoNotConsent

Subscribe to my Lbry/Odysee
https://odysee.com/@WeDoNotConsent:f

Join the Telegram chat for thousands more banned videos & photos!
https://t.me/WeDoNotConsentWorldwide1107

Banned videos!
https://photos.app.goo.gl/nDQrmaDCXPT4yi6G9

Tune into my current podcast for poetry the will open anyone’s eyes to the plandemi€ and much more!
https://open.spotify.com/show/0AUytK8KqxSp7SM9rGPYHL

Deplatformed podcast (still in circulation):
https://podm8.com/podcasts/we-do-not-consent-worldwide

Inspiring photo/video album of the freedom keepers worldwide!
https://photos.app.goo.gl/UC7Zi4v7eSkAh1jz9

#FreedomConvoy2022 #TruckersForFreedom
https://photos.app.goo.gl/bYb1gqfP8WXWFuvJ6

This is a widely circulated photo/video album of
many \/a€€ine reactions & deaths:
https://photos.app.goo.gl/kizTHbsGVL6W9vXH7

PCR fraud (NOT a tool of diagnosis but DNA analysis)
Video interviews of the inventor Kary B. Mullis
https://photos.app.goo.gl/kbjz6wKut5UzPq4NA

No masks and NO jabs! (Dangers of masks/jabs)
https://photos.app.goo.gl/Jnv6HeRo5HAW4mJ68

Five Gee (5GDangers.com)
https://photos.app.goo.gl/6BXULvcrDBWstftq6

EMF/RF Protection
https://photos.app.goo.gl/ZGDGFJChAr47C9xA8

Ukraine & Russia (facts over propaganda)
https://photos.app.goo.gl/n88kS9eoNKMAnNcGA

New Woke Order
https://photos.app.goo.gl/qBRBBVzrxrWhMebW8

MeWe group “We Do Not Consent Worldwide”! 600+ members (facebook alternative) free speech!
https://mewe.com/join/wedonotconsentworldwide

MeWe group “We Do Not Consent” 575+ members
https://mewe.com/join/wedonotconsent

Coldcast profile (facebook alternative)
https://coldcast.org/WeDoNotConsent

Fas€istbook profile
https://m.facebook.com/angelia.kay.90/

Fas€istbook banners!
https://photos.app.goo.gl/x995wWYMYMcCtwRb7

Bill Gates (of hell)
https://photos.app.goo.gl/eXJCMdo8MqMzjYti8

False flags / crisis actors
https://photos.app.goo.gl/SKcCB8q7pUp7fikK9

Protect the children!
https://photos.app.goo.gl/Y22ThyiyKxTQZZ7T6

Save Our Children!
https://photos.app.goo.gl/n2vkAvfdML7z13Pe7

Hollyweird
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

1918 s€amdemic https://photos.app.goo.gl/82emZ9goX6Wkm4nx6

D£POPULAT!ON
https://photos.app.goo.gl/hvSPecCRXyfEszhc7

€ORRUPT!ON
https://photos.app.goo.gl/vPVCgDX2un19VgME6

Wake the flock up!
https://photos.app.goo.gl/5C6No6RPs5Umeo9g7

Lu€iferase
https://photos.app.goo.gl/Th1uWvHfyhuJ19m97

Illuminati Card Games (1990s card game)
https://photos.app.goo.gl/RtuShdQMotgG75KT9

The Firmament (NasaFraud.com)
https://photos.app.goo.gl/tMA5ZvDqUwfUVNAp7

CGI (computer generated images) cartoonvirus
https://photos.app.goo.gl/J6QCbmh2FdgjpiT69

Holistic Healing (Natural Remedies)
https://photos.app.goo.gl/jqHyffZyhEDfhst9A

Common Law / Sovereignty
https://photos.app.goo.gl/a1ZewBYav3uL89BH7

Ascot 2021 (Rules for thee, not for me)
https://photos.app.goo.gl/KKTwm4yqzusY2KTy8

G7 at Cornwall 2021 (CONvid theatre)
https://photos.app.goo.gl/3xYohpCzXCQvDBHZ6

Adrenochrome (stop worshipping celebrities)
https://photos.app.goo.gl/taSj3GpcPaA1uThD9

Tiffany Dover (Where is she?)
https://photos.app.goo.gl/7BPJrrHgJMobUmrR6

Hidden Truths
https://photos.app.goo.gl/dV2u2RyGy4HmZkaTA

€ensorship
https://photos.app.goo.gl/f63yRvPqhawe4D6v5

Weather Modification
https://photos.app.goo.gl/qAVDAzJgM87A8CKv9

Joe Imbriano video playlist!
https://youtube.com/playlist?list=PLrZXZqyx9ACQH4FrF1PNDcYQOXZkyrAXR

(Me) Non gmo pureblood!
https://photos.app.goo.gl/5rLAx1sf5n4NFi4P6

Thank you for supporting my work on Venmo & CashApp!

Venmo: http://www.venmo.com/AngeliaKay
CashApp: $Angelia617

3 months ago

FORMER UNITED NATIONS WEAPONS INSPECTOR FOR THE UNSCOM MISSION IN IRAQ. Scott Ritter (Former United Nations Weapons Inspector for the UNSCOM Mission in Iraq, former Marine Corps Intelligence Officer; USA)
https://www.bitchute.com/video/CWAiOOQGRMpd/

3 months ago

The Need for Truth and Healing Has Never Been as Important as It Is Now!

🗓 April 23rd to June 19th, 2022
Full day events, live on stage!

🔹Dr. Reiner Fuellmich
🔹Dr. Judy Mikovits
🔹Dr. Richard M. Fleming
🔹Patrick Wood

Crimes Against Humanity Tour ~ A cross examination of the global pandemic, the global reset and humanity's path to a Great Awakening.

https://crimesagainsthumanitytour.com/

Lawyer Dr. Reiner Fuellmich, go to the channel here:
t.me/ReinerFuellmichEnglish

3 months ago

AUCH ATTACKEN MIT NEGATIVBEWERTUNGEN KÖNNEN DIE WAHRHEIT NICHT AUFHALTEN
============================================================================
DEUTSCH / GERMAN
StreamPunks neue Welt
Der ehemalige Jugoslawische Außenminister Zivadin Jovanovic zum Bruch des Völkerrechtes im Jugoslawienkrieg

Politischer Aktivist, Aufklärer und Online-Pastor

Mein Odysee Kanal:
https://odysee.com/@StreamPunk:a

Telegram: https://t.me/StreamPunk

Selten aber intensiv im LiveStream:
DLive: https://dlive.tv/Streampunk
---------------------------------------------------------------------------
https://www.rubikon.news/artikel/transnationaler-staatsterrorismus-2
https://www.rubikon.news/artikel/die-globale-machtergreifung
https://www.rubikon.news/artikel/die-impfschaden-werden-sichtbar

Tägliche politische und Geoengineering-Nachrichten
Meine Kanäle:
https://www.bitchute.com/channel/chembuster/
https://vimeo.com/chembuster

Mein Gruß an alle Partioten in der Welt:
https://www.bitchute.com/video/yKRlVzzag2Wv/

3 months ago

www.bit.ly/awclivefeed for live stream access every Monday and Thursday @8pm EST

***The world must go to www.bit.ly/awcevidence and download all pdf's and videos.
All the evidence the world needs to see to understand the COVID19 SARS-CoV-2 LIE will be found.

www.awarriorcalls.com the world must go for truth and the solution!

Christopher James' alternate platforms... where the TRUTH will be found and the Solution moving forward.

Telegram: https://t.me/aWarriorCalls
Live Stream Link: aWarriorCalls.com/LiveStream
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC4xG9TWLBIuWZuGXwVaS20w?
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/awarriorcalls
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/K6tBDPiVYwHO/
Rumble: https://rumble.com/c/c-443257

3 months ago


INVESTIGATIVE JOURNALIST, JOHNNY VEDMORE, TELLS TALKS ABOUT KLAUS SCHWAB AND THE WEF LINEAGE.

SCHWAB FAMILY VALUES LINK HERE
👇👇👇
https://unlimitedhangout.com/2........021/02/investiga

Websites:
👇👇👇
https://johnnyvedmore.com

THE CORONA COMMITTEE WAS FORMED BY FOUR LAWYERS. IT IS CONDUCTING AN EVIDENCE REVIEW OF THE CORONA CRISIS AND ACTIONS.

THE CORONA COMMITTEE LINKS HERE.
👇👇👇

LEARN MORE ABOUT THE COMMITTEE:
👇👇👇
https://corona-ausschuss.de/en/

ANONYMOUS TIPS TO THE CORONA COMMITTEE: 
👇👇👇
https://securewhistleblower.com
👆👆👆

LUKE 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.
✝️✝️✝️

https://t.me/wideawaketruthseekers

3 months, 1 week ago

Ursprünglich veröffentlicht: 03. Januar 2021

Das Originalvideo findest du hier:
https://www.youtube.com/watch?v=-opKoSh7lsk&t=9220s

Den Kanal Oval Media findest du hier:
https://www.youtube.com/channel/UCt4w_Ib8u8KHz4scjs-W2vw

Erfahren Sie mehr über den Ausschuss:
https://corona-ausschuss.de
Telegram: https://t.me/s/Corona_Ausschuss
Anonyme Hinweise an den Corona-Ausschuss: https://securewhistleblower.com

Der Corona Ausschuss wurde von vier Juristen ins Leben gerufen. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch.

Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de
Sie können unsere Arbeit mit einer Spende unterstützen. Spendenbescheinigungen können wir derzeit leider noch nicht ausstellen.

Die Bankverbindung ist:

Rechtsanwaltsanderkonto/Treuhandkonto:
Rechtsanwalt Tobias Weissenborn
Verwendungszweck: “Spende Corona-Ausschuss”
IBAN: DE14 2604 0030 0602 3832 04
BIC: COBADEFFXXX

----------------------------
Die Filmemacher von OVALmedia haben diese live-Übertragungen ohne Budget umgesetzt. Wir produzieren zudem einen Kinofilm zur Coronakrise. Ihr könnt uns unterstützen, z.B. über das Crowdfunding, siehe www.corona.film, oder auf dem direkten Weg:

Bank transfer:
OVALmedia Berlin GmbH
Volksbank Lippstadt
IBAN: DE82416601240017170703

Paypal:
OVALmedia Berlin GmbH
https://www.paypal.me/ovalmediaberlin

Bitcoin (primary address)
bc1q7xfc7ppuw5jwz77sy29txy0efwqnpxw70swgy6

Monero (primary address)
4ATT5z6TgvR6aH9HsPjjLENB6wMaF36aMYwFs2N6sXXWfMZpgz5Vs2GNBrtLAJxVdZEPnvRiF4c56R1k2pfGEvvfFfBztpn

#CoronaAusschuss #OVALmedia #CoronaKrise

3 months, 1 week ago

🇺🇸 "Dr. Reiner Füllmich is the best-known advocate in the fight to prove the true validity of PCR testing and action in the fight against corona virus. In this edition of the TSD interview, he talks about the biggest crimes committed in the entire Corona affair and the process he is leading with independent lawyers from around the world."

🇷🇸 "Dr Reiner Füllmich je najpoznatiji advokat u borbi za dokazivanje prave validnosti PCR testova i mera u borbi protiv korona virusa. U emisiji TSD Intervju govori o najvećim zločinima počinjenim u celoj korona aferi i o procesu koji vodi sa nezavisnim pravnicima iz celog sveta."

3 months, 1 week ago

THIS MAKES SO MUCH SENSE - HOW DO YOU HIDE THE FACT YOU HAVE BLOWN BILLIONS OF DOLLARS THAT DONT BELONG TO YOU. YOU KULL THE POPULATION - YOU DONT HAVE TO GIVE IT BACK.
Credits to Grand Jury channel: https://odysee.com/@GrandJury:f
February 20th, 2022 | Grand Jury Day 5 (English): https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4
GRAND-JURY - COURT OF PUBLIC OPINION: https://www.grand-jury.net/

3 months, 1 week ago

Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion
Dr. Reiner Fuellmich
www.grand-jury.net

www.bit.ly/awclivefeed for live stream access every Monday and Thursday @8pm EST

***The world must go to www.bit.ly/awcevidence and download all pdf's and videos.
All the evidence the world needs to see to understand the COVID19 SARS-CoV-2 LIE will be found.

www.awarriorcalls.com the world must go for truth and the solution!

Christopher James' alternate platforms... where the TRUTH will be found and the Solution moving forward.

Telegram: https://t.me/aWarriorCalls
Live Stream Link: aWarriorCalls.com/LiveStream
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC4xG9TWLBIuWZuGXwVaS20w?
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/awarriorcalls
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/K6tBDPiVYwHO/
Rumble: https://rumble.com/c/c-443257

3 months, 1 week ago