#timisoara

La mitingul împotriva carantinei din Timișoara, 29 martie 2021, am propus soluții concrete pentru rezolvarea problemei covid. Importantă este slăbirea grupurilor de interese care susțin isteria covid, care sînt de 2 feluri - politice și financiare. Pentru slăbirea grupurilor de interese politice, cer eliminarea legilor care interzic migrația politică. Această idee am susținut-o într-un articol vechi, încă din 2010: https://mariusmioc.wordpress.com/2010/10/04/interzicerea-migratiei-politice-un-lucru-antidemocratic/
Pentru slăbirea grupurilor de interese financiare, cer eliminarea tuturor sporurilor salariale date sub pretext de covid și încetarea finanțării presei pentru propagandă covid. Sistemul medical nu trebuie să se obișnuiască că creînd isterii artificiale poate obține creșteri de buget, este una din ideile pe care le susțin. Și problema slăbirii grupurilor de interese financiare interesate de isteria covid, ca acțiune esențială pentru rezolvarea problemei, am susținut-o într-un articol mai vechi, din iunie 2020: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/08/o-necesitate-pentru-stoparea-molimei-covid-eliminarea-tuturor-stimulentelor-financiare-pentru-aceasta-boala/
Pagină de informare despre problema coronavirusului: https://wp.me/PjejF-63q

2 months, 3 weeks ago

S-a anunțat carantinarea Timișorii începînd cu 8 martie 2021, ca urmare a ratei de infectare cu covid. Oamenii au ieșit să protesteze în 7 martie.
Pagină de informare despre problema covid-19: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

3 months, 2 weeks ago

Avocatul Gheorghe Vela prezintă, la mitingul pentru libertate din 27 decembrie 2020 de la Timișoara, cazul băiatului său de 17 ani, rămas cu autism și alte tulburări după ce a fost vaccinat la vîrsta de 1 an și cîteva luni. Din cei 7 copii ai domnului Vela 5 au fost vaccinați, iar pe ultimii 2 a refuzat să-i mai vaccineze, dar aceștia sînt sănătoși.
Mitingul s-a desfășurat în contextul începerii vaccinării împotriva covid-19 și a zvonurilor că această vaccinare va deveni obligatorie sau că se vor impune restricții celor nevaccinați.
Pagină de informare despre coronavirus: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

5 months, 3 weeks ago

Cuvîntare pe care am ținut-o în 27 decembrie, la mitingul pentru libertate din centrul Timișorii.
Pagină de informare despre problema coronavirusului: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

5 months, 3 weeks ago

Documentar difuzat la TVR în 1993 despre revoluția din 1989 de la Timișoara.
Alte emisiuni televizate despre revoluție la https://mariusmioc.wordpress.com/emisiuni-tv-despre-revolutie/
Revoluția din Timișoara în înregistrări audio-video (înregistrări făcute chiar în timpul revoluției, nu mai tîrziu): https://mariusmioc.wordpress.com/revolutia-din-timisoara-in-inregistrari-audio-video/
Documente despre revoluția de la Timișoara: https://mariusmioc.wordpress.com/documente-despre-revolutia-din-timisoara/
Mărturii din revoluția de la Timișoara: https://mariusmioc.wordpress.com/marturii-din-revolutia-timisoreana/
Cărți despre revoluția din 1989: https://mariusmioc.wordpress.com/carti-ale-mele-de-vinzare/

6 months, 1 week ago

Filmare de la protestul împotriva restricțiilor covid din Timișoara, 8 noiembrie 2020. Vorbește avocatul Gheorghe Vela.
Pagină de informare despre problema coronavirusului: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

7 months, 1 week ago

Filmare din 17 mai 2020 din Piața Operei din Timișoara, făcută de Sergiu Petrovici, în care vorbesc despre problema coronavirusului. Era cînd starea de urgență s-a înlocuit cu starea de alertă. Transcrierea înregistrării la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/23/17-mai-timisoara-impotriva-starii-de-alerta-politicienii-au-luat-masuri-prostesti-dar-nu-recunosc-ca-au-gresit-ca-si-ar-distruge-cariera-politica-omul-are-miliarde-de-virusi-si-bacterii-sintem-p/
Pagină cu articole de informare despre problema coronavirusului la https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

7 months, 2 weeks ago

Protest împotriva restricțiilor impuse pe motiv covid organizat de cei care lucrează la hoteluri și restaurante. Centrul Timișorii, 16 octombrie 2020.
Pagină de informare despre problema covid: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

8 months, 1 week ago

Protest desfășurat la Timișoara, în 14 septembrie 2020, împotriva obligativității purtării măștilor de către școlari. Pe youtube filmarea a fost cenzurată (poate o modific puțin și încerc să o reîncarc și acolo)
Pagină de informare despre coronavirus: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

9 months, 1 week ago

West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara cu posibilitatea de a prelua / preda masina din aeroportul Traian Vuia. Toate taxele incluse. Fara card de credit. Si fara garantie. Garantie minima. Rezerva fara avans. Servicii de calitate. 98% Clienti multumiti.

1 year, 6 months ago