#transhumanisme

Smartphone, AI et programmation prédictive.

1 month, 2 weeks ago

Il existe, depuis des années, un grand nombre d'études scientifiques sur les dangers de la 5G. Il est clair que les élites ont quelque chose derrière la tête pour avoir autoriser ce genre de chose. Par exemple, la 5G peut modifié l'ADN. Autre exemple, une étude de l'OMS montre qu'une exposition 30 minutes par jour à un téléphone utilisant la 5G augmente de 40% le risque de cancer.

Voir aussi les articles suivants :

5G = Très Grave Danger ! 11 Exemples à l’appui : https://eveilhomme.com/2019/05/28/5g-tres-grave-danger-11-exemples-a-lappui-pistes-de-protection-et-de-prevention/

5G : Comment se protéger : https://www.choix-de-vie.com/blog/5g-comment-se-proteger-n156

Comment se protéger contre la 5 G ? : https://www.florian-viriot.com/2019/11/30/36-comment-se-proteger-contre-la-5-g/

Déploiement de la 5G : pourquoi et comment s’en protéger ? : https://www.quant-essence.fr/content/106-deploiement-de-la-5g-pourquoi-et-comment-sen-proteger-

Pourquoi il est nécessaire de se protéger de la 5G : https://www.espacemom.com/se-proteger-de-la-5g-pxl-13_47_108.html

Comment se protéger du rayonnement de la 5G ? : https://www.lavoiesacreedelanature.fr/comment-se-proteger-du-rayonnement-de-la-5g/

1 month, 3 weeks ago

Le transhumanisme, la robotique, l'intelligence artificielle, et tout ça...

Pour supporter la chaîne, vous pouvez vous abonnez et liker la video, très important !
PARTIE 1 : https://www.bitchute.com/video/I3tcnNR60X7e/

Dans cette vidéo :
Le festival de musique Burning Man, réalité augmentée, Steve Aoki singularity, Ex-Machina (2014), Ad Vitam (2018), clonage, nanotechnologie, upgrade (2018), Chappie (2015), Transcendance (2014)

------------------ Musique -----------------------------------
Sélectionnée dans les excellentes bibliothèques de :
Lance Campeau - Techno Mix CC-BY
Lance Campeau - Ambiant Mix CC-BY
TeknoAXE - Artic Caves CC-BY
TurboSol - Singularity CC-BY

1 month, 3 weeks ago

Le transhumanisme, la robotique, l'intelligence artificielle, et tout ça...

Pour supporter la chaîne, vous pouvez vous abonnez et liker la video.
PARTIE 2 : https://www.bitchute.com/video/I59HCuGL4SLV/

Regardez la stream : https://www.youtube.com/watch?v=X2ZNVAmcODQ

------------------ Musiques -----------------------------------
Kai Engel - Run CC-BY
TeknoAXE - Aerial CC-BY
Scott Buckley - Echoes CC-BY

1 month, 3 weeks ago

=-==-==-==-==-==-==-==-
Vocale : VO
+==+==+==+==+==+
Type de vision : Radio du Nouveau Monde (Avancé)
+==+==+==+==+==+
Nom de Vision : Le Langage Organique, l'Esprit dans l'Internet et L'Illusion Spirituelle
+==+==+==+==+==+
Vision # : 5
=-==-==-==-==-==-==-==-
Durée : 43m 15s
=-==-==-==-==-==-==-==-==-==-==-=-
+==+==+==+==+==+==+==+==+==+==+==+==+==+=

Résumé : Pour ce 5ième épisode, le langage d'oiseau est abordé et
comment celui-ci est manifesté dans la maturation d'internet.

Être son seul M-Être. Vo explique comment l'Être se régis
face à lui, il va FACEssonné l'environement. Il va s'aggloméré
avec le tout d'une façon atomique, dans tout les sens du terme.

L'intelligence artificielle est abordé, VO parle que la machine
ne pourra équivaloir l'Humain tant qu'il ne peut se synchroniser a
la fréquence organique intermondiale.

Par la suite, le theme du paranormal est introduit, VO explique en
quoi l'Être face au événement paranormaux est en soit un initiation
qui présente l'illusion d'un savoir réfléchit.

Fidèle à son habitude, plusieurs autres sujets pèle mêle.

3 months ago

BLCKBX, 5 mei 2021

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zat al eens aan tafel in de BLCKBX studio vanwege het “Marc van Ranst” dossier in België en aanverwante zaken. Deze keer uit hij zijn visie over de ingezette lijn van het World Economic Forum richting Transhumanisme. Een hybride mensvorm die welvaart en gezondheid zou brengen maar volgens Hoeyberghs een doodlopend spoor is, waarin we iedere menselijke maat verliezen en zullen eindigen in honger en armoede.

Hoeyberghs gelooft sterk in een decentrale, zelfvoorzienende samenleving waarbij mensen weer zelf hun eten gaan produceren. “Gij moet uw eigen graan verbouwen, uw eigen tomaten telen en uit eigen melk maken met koeien uit uw eigen streek. Niet vanuit een ander land of provincie”, betoogt de gepassioneerde denker uit Belgisch Limburg.

“Een pizza zal nooit uit een computer komen vliegen. We moeten weer leren hoe we ingrediënten verbouwen en niet wachten op een chip in onze kop die ons beter maakt. Gelooft gij echt in die waanzin?'“

Jeff Hoeyberghs vloog direct na de uitzending naar Spanje waar hij het grootste deel van het jaar woont. Zijn kliniek huist in Maaseik maar wordt voor het gerund door collega ‘s.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

https://www.blckbx.tv/videos/transhumanisme-vs-menselijke-maat-technologie-is-het-probleem-zegt-bekende-belgische-arts

5 months, 2 weeks ago

https://eindtijdnieuws.com/supersoldaat-spreekt-zich-uit-over-transhumanisme-morgellons-prionen-en-meer-deel-2/

Supersoldaat spreekt zich uit over Transhumanisme, Morgellons, Prionen en meer – Deel 2
Het hele systeem waarin wij leven, wordt beheerd en geregeld. Door deze afleidingen en het ‘Covid’ verhaal, hebben we de grotere aanvallen en bedreigingen niet in de gaten, en de verkrachting van de mensheid door transhumanisme, die geleidelijk en naadloos plaatsvindt.

Super Soldiers Story Part 2, ofwel deze tweede video, is een vervolg op ‘Supersoldaat spreekt zich uit over Transhumanisme, Soortverschuiving en Hongersnood is DNA-falen’

Singularity komt er niet meer aan.
Het is reeds hier!

Wat zijn Morgellons precies?
Morgellons is het fundament voor wat nu wordt gebruikt in alle mensen en alle dieren. Mensen die Morgellons hebben – en iedereen heeft ze, elk mens, elk dier – kunnen niet-genezende zweertjes vertonen. Als je deze wondjes hebt, of enige vorm van fungus, dan is dit mogelijk Morgellons. Het is tevens gerelateerd aan Candida (schimmelinfectie) en de Ziekte van Lyme, en het vermenigvuldigt zich.

Een privé onderzoek heeft aangetoond, dat de buitenste schacht van Morgellons gemaakt is van een zekere soort fiber (vezel). Dit vezelmateriaal wordt in de wereld van nanotechnologie gebruikt als een samenstelling, een verbinding, om er een virale proteïne envelop met DNA en RNA in te verpakken. En het wordt eerder gebruikt in verschillende behandelingen dan dat het uitgeroeid wordt!

Wat is er gebeurd met de meeste mensen?
Velen hebben gelukkig geen open wondjes of zweertjes met deze machine-draden die uit de huid komen. Het is geen ziekte; het werd gecreëerd in een laboratorium. En de gevallen van mensen met dit Morgellons-syndroom, gemaakt in een lab, waarbij de fibers naar buiten komen, nemen toe met 1.000 slachtoffers per dag!

In 2008 begon het Center for Disease Control (CDC) een studie over Morgellons, om haar oorzaken en symptomen te onderzoeken. Ze kwamen tot de ontdekking dat deze fibers pas branden bij 926 graden Celsius, en niet smelten! Bij zo’n hitte verdampen ze eenvoudig! De CDC weet hier dus van af. Bovendien is het een cover-up verhaal voor Covid, waar we zo meteen op ingaan met Michelle.

Medische wereld labelt Morgellons als: Psychopathische Parasitose met waanvoorstellingen
Het Morgellons-syndroom is echter heel reëel en pijnlijk, en begon de kop op te steken met het chemtrail spray-programma boven ons hoofd aan het eind van de jaren ’90. Natuurlijk waren ze ons al aan het modificeren ruim vóór 1990. In het verleden hebben meerdere mensen ons hiervoor proberen te waarschuwen.

Dus waar we hier mee te maken hebben, is een syndroom, in een lab gemaakt, dat wordt gekenmerkt door pijnlijke, openbarstende huidwondjes, niet-genezende zweren, en uit polymeren en meerdere kleuren bestaande fibers, die uit de poriën komen, op ons gesprayd door chemtrails.

Enkele strategieën tegen Morgellons
Clifford Carnicom heeft diverse suggesties aangereikt tegen Morgellons, die onze rode bloedcellen aanvallen en het ijzer in het bloed verslinden. Enkele hiervan zijn:

1 IJzeropname bevorderen of verhogen

2 De lever detoxen, ongiften

De transhumanistische agenda
Het einddoel van Morgellons is in feite het beëindigen van de menselijke soort, van de mensheid! Het zijn echter niet alleen de fibers, maar ook de straling. Michelle werd het afgelopen jaar zeer actief het doelwit met behulp van scalaire en IMF technologie, vanwege het feit dat ze een klokkenluider was geworden en onderzoek deed. En toen zij achter de waarheid over Covid kwam, werd de situatie heel serieus voor haar en haar tweelingzus.

Nanofibers in je huis en hoe ziet het eruit?
Dit spul, de fibers, is rechtstreeks in Michelle’s appartement geplaatst, en het groeit in het hele huis. Met scalaire golven en super kwantum computing en singulariteit zijn ze in staat, om materie te veranderen op manieren, die we niet voor mogelijk houden! Dus het is niet nodig dat iemand hiervoor fysiek je huis binnenkomt. Het zijn high tech transacties met behulp van golven, energie en materie, en de fibers worden gevoed voor een lange periode. Alles wat het nodig heeft, zijn de computergolven om te worden geactiveerd. Dit is ook gerelateerd aan wat ze doen met de deeltjesversnellers in de wereld.

Het is een spinnenwebachtige substantie.
Het heeft verschillende vormen, maar één ervan is een zeer fijn spinnenwebachtige, snel vermenigvuldigende kristalachtige groei, en het groeit uit zichzelf. Het lijkt een beetje op dierenhaar, en wordt elektromagnetisch geactiveerd. Als je het in je hand houdt, zal het rond bewegen of dansen op je hand. Het zal trachten de huid binnen te dringen.

Extreem snelle groei.............................

https://eindtijdnieuws.com/

Translation button into all languages available!

5 months, 3 weeks ago

James Corbett passe en revue une de ses précédentes vidéos sur le transhumanisme et met les choses à jour.
Cette vidéo est de 9 de Coeur : https://www.youtube.com/watch?v=A3UFuswJJEM
Veuillez suivre le lien pour plus d’informations et les liens mentionnés dans la vidéo.

7 months, 3 weeks ago

### RE-UPLOAD VIDEO PUBLIEE EN SEPTEMBRE 2018 ###

L’Intelligence Artificielle que l’on nous vend  comme salvatrice du futur de l’homme n’est qu’un autre piège tendu à l’humanité pour justement ...la faire disparaître ! Merci à Nicholson 1968, le meilleur analyste du Trans-Humanisme que je connaisse sur le web pour ce décryptage.

Lien vidéo source : https://youtu.be/S99zhXvK1yw

Pour avoir accès à tout le catalogue vidéos ITV (+ 500), devenez Membres ITV, c'est gratuit !!

ITV version firewall (inscription gratuite obligatoire): https://www.informationtresvraie.com

Lien chaîne BitChute ITV : https://www.bitchute.com/channel/itv_john_doe

Soutenez la production ITV : https://donorbox.org/soutenez-la-production-itv

12 months ago

Carrie Madej, DO est spécialiste en médecine interne à McDonough, GA, et a plus de 19 ans d'expérience dans le domaine médical.
Un vaccin qui ne ressemblera en rien aux précédents vaccins
- Une enzyme du nom du Luciferase...
- Des brins d'ARN qui seront brevetés dans le vaccin...
- Un vaccin sous forme de patch qu'on pourra acheter en pharmacie
- de la nanotechnologie sous forme d'hydrogel: robots microscopiques... (de la vraie science fiction!!) qui seront connectés à notre smartphone..

Trad: Jeanne Traduction

1 year, 2 months ago

Émission reliée à la revue Éléments, publication Française traitant de la civilisation Européenne. Cette semaine: le transhumanisme et ses implications.

1 year, 8 months ago

En attendant la SINGULARITÉ selon Kurzweil, ces messieurs tellement attachés à leur existence matérielle, prévoient d'user d'un cocktail de thérapies afin d'arriver vivants à ce moment clé vers l'immortalité probable et désirée de leurs corps.

Source: LIFE-EXTENSION: WHAT'S THE LONGEST WE CAN LIVE?
https://www.youtube.com/watch?v=zBuLIAMVw58
TRANSHUMANIA

2 years, 1 month ago

Vrij Denken met Sander van Luit

Demian Zivkovic is ondernemer en transhumanist, en zijn leven en relaties draaien rond de verbetering van de mens op biologisch en technologisch vlak. Zo maakt hij voedingssupplementen, investeert hij in biotechnologie, doet hij onderzoek naar nieuwe medicijnen en organiseert hij evenementen over het transhumanisme.

De bedrijven van Demian:
Sapiens Biolabs: https://www.sapienslabs.io/
Institute of Exponential Sciences: http://www.iescience.org/

Meer info over:
Raymond Kurzweil: https://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil
Technological singularity: https://en.wikipedia.org/wiki/Technological_singularity
Aubrey de Grey: https://en.wikipedia.org/wiki/Aubrey_de_Grey

Volg www.libertycentral.nl voor de beste rechtse podcasts, video's en artikelen van het internet!

Luister alle (oude) afleveringen terug op Archive.org: https://archive.org/details/@sneard85

Like onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/vdsandervanluit/
Luister naar ons op Mixcloud: https://www.mixcloud.com/sander-van-luit
Luister naar ons op Soundcloud: https://soundcloud.com/user-184785017-898094130
Vind ons op iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/vrij-denken-met-sander-van-luit/id1386242486?l=en
Volg ons op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcaf45q5RePH5BmSFb7h3uA
Volg ons op BitChute: https://www.bitchute.com/channel/sandervanluit/
Website: http://vrijdenkenmetsvl.wordpress.com/

2 years, 10 months ago