#vaccineren

Café Weltschmerz, 30 juni 2021

Dinsdag 29 juni was een zwarte in de Nederlandse Geschiedenis, de Gezondheidsraad heeft het advies gegeven om kinderen tussen de 12 en 18 jaar te gaan injecteren met experimentele Gentherapie.

Dit bericht heeft menig telefoon roodgloeiend doen staan, met als resultaat dat er aanstaande zaterdag 3 juli van 15:00 tot 17:00 uur een grote manifestatie zal plaatsvinden op het Malieveld te Den Haag. Er moet een statement gemaakt worden tegen het injecteren van deze doelgroep, maar ook ter bevordering van de bewustwording dat deze leeftijdsgrens steeds verder naar beneden zal worden bijgesteld.

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's?
Klik hierboven dan op Abonneren!

1 month ago

BLCKBX, 17 juni 2021

“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge...

“Dat is de enige echte viruswaarheid is...vaccineren werkt” zei Minister van VWS Hugo de Jonge in de kamer. Hij doet hiermee een stevige claim waarmee hij suggereert dat de terugloop van kwetsbare patiënten in de ziekenhuizen het gevolg zijn van de vaccinatiestrategie. Maar is dat zo?

Programmamaker Flavio Pasquino bespreekt het met ingenieur en statisticus Fritsander Lahr die al sinds het begin van de corona crisis scherp in de wedstrijd zit en de cijfers kritisch volgt en beoordeeld. Regelmatig post hij zijn bevindingen op Twitter en zo kan Pasquino de sympathieke vader van drie prachtige dochters op het spoor.

Fritsander kwam hij oa. tot de constatering dat de ziekenhuisbezetting vorig jaar rond deze periode ook terugliep, en zelfs harder dan nu, en dat zonder vaccinatie. Hoe kan dat dan? En zou er een ander oorzakelijk verband kunnen zijn dat onze minister vergeet mee te wegen? Dat maar ook het principe van de de cirkelredenering en de preventieparadox, bespraken de heren in deze boeiende uitzending.

Bronnen Ir. Fritsander van Lahr:

• Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland 25-5-2021 van het RIVM.
• Website van https://www.stichting-nice.nl 27-5-2021
• Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland rond 20-6-2020 van het RIVM, geannoteerde grafiek met ziekenhuisopnames
• Technische Briefing Tweede Kamer door Jaap van Dissel op 20-5-2020, geannoteerde R-grafiek
• Voorpagina Trouw 27-5-2021

In de uitzending werd gerefereerd aan een eerdere uitzending met Maurice de Hond, die daarin de cijfers van het RIVM ter discussie stelt. Hieronder is die episode te zien.

https://youtu.be/rMw9sJ6e6Gc

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

1 month, 2 weeks ago

#5Gslaaf #LopendeDoden #VacciVermoorden #VacciChippen #Wereldheerschappij #IedereenSlaaf #ValDood #VerzetVerzetVerzet #WijZijnHetVolk #SamenSlopenWeNWO-168: MENSEN TOEKOMSTIG '5G-SLAAF VAN WIEG TOT GRAF' = VACCI-CHIPPEN? AL 7 Mio. LOPENDE DODEN in NEDERLAND! #DeGeleCamera #TheYellowCamera
https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2021/05/samenslopenwenwo-168-mensen-toekomstig.html

2 months, 1 week ago

BLCKBX, 13 april 2021

Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie.

Journalist Daan de Wit schreef een cruciaal boek op een cruciaal moment: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van de corona-vaccins. Miljoenen mensen worstelen momenteel met deze vraag of het verstandig is een vaccin te nemen.

In de studio bespreekt programmamaker Flavio Pasquino met De Wit hoofdstuk 1 uit zijn boek: de 10 aannames die voorafgaan aan de vraag prikken ja of nee. Het volledige boek bevat tien hoofdstukken.
De Wit schreef een heel toegankelijk boek op basis van de best mogelijke openbare bronnen. Met zijn e-boek is het mogelijk een afweging te maken tussen de risico’s op corona en de risico’s op het aanvaarden van het vaccin, niet voor niets een onomkeerbare medische ingreep genoemd.

Kortingscode:

Via https://www.prikkenjaofnee.nl​ is met kortingscode daan30 het e-boek Prikken Ja of nee te koop met 30% korting tijdens de eerste vijf dagen na publicatie van bovenstaande video. Plus 30 procent van de opbrengst van het boek naar aanleiding van de video doneert Daan aan het nieuwe kanaal van Blckbx.

Onderzoeksjournalistiek:

In 2010 publiceerde Daan de Wit zijn boek Dossier Mexicaanse griep. Een gesprek in de studio van Blckbx over de onthutsende gelijkenis tussen de Mexicaanse griep en corona is inmiddels ruim 180.000 maal bekeken.De Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken, waaronder het recent verschenen de Cholesterolmythe en het veel gelezen boek Weet wat je eet.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep​.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step" te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video:

https://www.bitchute.com/video/AtcRIvGfRMhN/
https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; - burgerrechten in een spuitje - de surveillance toename - de testsamenleving - stigmatisering van andersdenkenden - polarisatie - de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep​

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews​

Telegram: https://t.me/blckbxtv​

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews​

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv​

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whattsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren​

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

https://www.youtube.com/c/BLCKBX/
https://www.youtube.com/watch?v=bQVA_-C1DTM

3 months, 3 weeks ago

BPOC2020, Feb 24, 2021

Els van Veen - Huisarts: ik vind het immoreel wat nu gebeurt met het vaccineren!

Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie

https://bpoc2020.nl/
https://www.youtube.com/channel/UCzBTOlq2SlV4TFYV1aaAuow/
https://www.youtube.com/watch?v=j2TzC0ebY8M

5 months ago

Bekijk ook deze video eens over Covid19 doorbraak NOODKREET ARTS: https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w
Daniël Gerritsen vertelt over online huiswerk indoctrinatie op school.

Video van Daniel Gerritsen.
Volg hem ook op zijn eigen kanalen:
https://www.facebook.com/daniel.gerri...
https://twitter.com/Gerritsen_Dan

6 months, 3 weeks ago