#willem

Broers Jan en Willem Engel praten in de studio over het RIEC en het LIEC: de grote ongrondwettige platformen waarmee de overheid haar burgers kan pesten als ze geen crimineel zijn maar wel 'ongewenst gedrag' vertonen. Doel: gewenst gedrag vertonen of kapot maken. Wilt u ook uw dossier opvragen? Stuur ze de volgende brief: Sturen per aangetekende post naar :

Uw afdeling, zie: RIEC.nl/contact

Geachte heer, mevrouw,

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegevens ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies

Op grond van de Wet Politiegegevens verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegeven ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies.

Graag ontvang ik uw reactie binnen de wettelijke termijn van vier weken.

Met vriendelijke groet,

...

1 week ago

Rechtszaak tegen Willem Engel - Jeroen Pols en Willem Engel

3 weeks, 6 days ago

Gisteren is door ruim twintigduizend mensen aangifte gedaan tegen Willem Engel, onder andere wegens opruiing en het verspreiden van medische desinformatie. Het openbaar ministerie gaat nu bepalen of er aanleiding in die aangifte is voor verder onderzoek. Potkaars is te gast bij Engel thuis om daarover te spreken en over de aangifte die Engel op zijn beurt tegen Dikkeboom deed. Opruiing is strafbaar volgens artikel 131 van het wetboek van strafrecht: Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag opruit.

artikel / links: https://potkaars.nl/blog/2021/12/16/willem-engel-vs-norbert-dikkeboom-opruiiing

1 month ago

Mirror from: https://www.youtube.com/watch?v=TpRLMETdobw
Willem Alexander - Wat hij zou moeten zeggen.

2 months ago

Na het ster reclame blok: Willem Wever
Presentatie: Jochem van Gelder
Datum van opname: 16-08-1999
Bron: Pal vhs

3 months ago

Willem Wever
Presentatie: Jochem van Gelder
Datum van opname: 1999
Bron: pal vhs

https://nl.wikipedia.org/wiki/Jochem_van_Gelder

Jochem van Gelder

Joannes Willibrordus Adrianus (Jochem) van Gelder (Tiel, 23 mei 1963) is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur.

Opleiding en televisiecarrière
Van Gelder trad voor het eerst op op het schoolplein van de St. Jozefschool in Beneden-Leeuwen, spelend als André van Duin met het liedje Sambaballensamba. Na de mavo en havo studeerde Van Gelder aan de pabo in Nijmegen.

In 1979 kwam Van Gelder voor het eerst op televisie in het programma Stuif es in met een bandparodieoptreden. Door kijkers van het programma werd hij teruggevraagd voor Stuif-es-uit, waar hij optrad tussen toen populaire artiesten als Luv', Spargo en BZN. In 1980 werd hem nogmaals gevraagd op te komen treden in het programma.

In 1983 won hij, wederom met een bandparodieoptreden, KRO's Zomeravondshow van Henny Huisman, de voorloper van de Playbackshow. Als gevolg hiervan mocht hij drie seizoenen lang gastoptredens verzorgen bij de voorronden van de Playbackshow.

In 1988 deed Van Gelder mee aan de derde aflevering van het door Sandra Reemer gepresenteerde NCRV-programma Showmasters. Omdat hij de winnaar was van de aflevering, mocht hij een aantal screentesten doen.

Van Gelder kwam vervolgens in dienst bij de NCRV. Zijn eerste ervaringen met het presentatievak waren verschillende puzzelprogramma's. In 1989 kreeg hij landelijke bekendheid door de presentatie van de Disney Club. Daarna volgden vele programma's, zoals Willem Wever (1994-1999) en Praatjesmakers (2000-2010). In 2010 vertrok hij bij de NCRV.[1] Vervolgens presenteerde hij van 2012 tot en met 2017 verschillende programma's bij SBS6, zoals Bonje met de buren, Het beste idee van Nederland en Lachen om Home Video's. Sinds 2018 presenteert Van Gelder Later als ik groot ben bij RTL 4. Tevens is hij te zien als televisiepresentator bij Omroep Gelderland. Sinds 2019 is Van Gelder te zien als presentator van De Alarmcentrale bij RTL 5.

5 months, 2 weeks ago

In het zevende deel van de Herdenking op 20 juni 2021 in Den Haag naar aanleiding van de gebeurtenissen een jaar eerder op het Malieveld, is het tijd voor de 'Opper-Wappie'. Bekend en gevreesd door de autoriteiten; Willem Engel.
Deze versie geen onhoorbaar gemaakte passages zoals op YT.

6 months, 3 weeks ago

Tekst van Willem Wilmink die daar de gehele nacht aan had zitten werken. Tegen de ochtend melde hij Herman van Veen super-enthousiast klaar te zijn, deze liet de tekst ophalen door een koerier terwijl hij en zijn mensen een optreden aan het voorbereiden waren in het sportpaleis van Antwerpen in Vlaanderen, Belgie. Na lezing van de tekst besloot men het diezelfde avond uit te voeren en werd in allerijl een arrangement geoefend dat door Eric van der Wurff werd bedacht. Deze video is het resultaat. Nota bene : Herman zingt dus de tekst vanaf papier omdat hij nog geen kans had deze uit het hoofd te leren....

8 months, 2 weeks ago

THE GREAT RESET EXPOSED - WILLEM MIDDELKOOP
GOEDE NEDERLANDS UITLEG
https://weesdeweerstand.nl

9 months, 3 weeks ago

Megapool ad met Willem van Hanegem
Datum van opname: 2001
Bron: Pal vhs

9 months, 3 weeks ago

Megapool ad met Willem van Hanegem
Datum van opname: 14-11-2000
Bron: Pal vhs

10 months ago

Willem de zwijger herdenking 10-07-1984

3 years, 3 months ago

Film van Ome Willem
Datum van uitzending: 15-06-1983
Bron: Philips vcr n1700

3 years, 4 months ago