TALKRADIO

TALKRADIO

talkradio

subscribers

Onko tämän voitelu-sanan takana eksytys? Tätä pohdin tänään kävellessäni metsässä. Eilen eräs tv7:lta tuttu huusi youtubessa, että parantuminen tulee vain voitelun kautta. Myös tv7:llä varoitettiin koskemasta Jumalan voideltuihin, kun Mauno Mattila oli varoittanut tv7:stä. Eräs youtubettaja puhuu, että hänellä on voitelu käsissään ja muidenkin tulisi saada sama voitelu ja Ruotsissa eräs kadulla julisti tästä tubettajasta että muutkin ihmiset voivat saada yhtä suuren voitelun. Toinen henkilö, Raamattupiiri Facebookissa ryhmän ylläpitäjäkin oli sitä mieltä että vain voitelun kautta tulee parantuminen ja sen tekee Pyhä Henki.

Onko tämä tämän päivän voitelu tai voideltu, joka sanoo tai josta sanotaan "minä olen se" ja josta Jeesus varoittaa Luukas 21 "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään." Tämä parantuminen vain voitelun kautta on täyttä huuhaata.

Jeesuksen nimessä me parannutaan, jos parannutaan ja tämän lisäksi on lääketiede ja Jumalan luomistyössä luoma ihmiskeho joka itse taistelee viruksia ja sairakusia vastaan nimeltään vastustuskyky jne.

Ja kaikki eivät parane. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää julistaa Jeesusta Pelastajana, jotta hekin, jotka eivät parane tässä ajassa voisivat saada terveyden Taivaan valtakunnassa.

Markus 16:17- "Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he...panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." Eli Jeesuksen nimessä parantuminen tapahtuu, jos tapahtuu. Ei sen kautta, että on voitelu, eikä henkilön kautta vaan Jeesuksen Kristuksen kautta.

Matt. 8:17 ...Jes. 53:4-5 "Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautt..

Artikkeli T r umpista http://shorturl.at/eivH4
Joh. 16 :7 Kuitenkin minä(Jeesus) sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois(Taivaaseen). Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja(Pyhä Henki) tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän. 8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion: 9 synnin, koska he eivät usko minuun; 10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe; 11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu(Saatana on tuomittu Helvettiin, Ilm. 12:10)".

SHOW MORE

Created 9 months, 1 week ago.

584 videos

CategoryNews & Politics