TALKRADIO

talkradio

Tällä kertaa toimittaja ei ihan osanut hahmottaa tekstiinsä sitä, mitä oikeasti oli tapahtunut. Uudesta puolueesta oli tarve saada negatiivinen uutinen, vaikka valhein ja siksi syyte. https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/734898-mielenosoitus-tampereella-meni-tappeluksi-nyt-oikeus-selvittaa-mita-oikein-tapahtui
Eli lehti väittää tätä tilannetta tappeluksi, jossa 8 poliisia runttaa ja vääntää suomalaisen voimalla maahan, pyörittää ja vääntää ja kääntää ja satuttaa ihmistä maassa kun toiset poliisit pitävät kiinni häntä samanaikaisesti. https://youtu.be/RJ0gcn_hh6A
https://laitonlehti.net/2019/01/11/ske-iltavideo-poliisi-kiinni-valheesta-oikeudenkaynnissa/

1 Tämän Jeesus puhui ja nosti silmänsä taivasta kohti ja sanoi: "Isä, hetki on tullut, kirkasta Poikasi, että Poikasi kirkastaisi sinut;
2 koska sinä olet antanut hänen valtaansa kaiken lihan, että hän antaisi iankaikkisen elämän kaikille, jotka sinä olet hänelle antanut.
3 Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.
4 Minä olen kirkastanut sinut maan päällä: minä olen täyttänyt sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.
5 Ja nyt, Isä, kirkasta sinä minut tykönäsi sillä kirkkaudella, joka minulla oli sinun tykönäsi, ennenkuin maailma olikaan.
6 Minä olen ilmoittanut sinun nimesi ihmisille, jotka sinä annoit minulle maailmasta. He olivat sinun, ja sinä annoit heidät minulle, ja he ovat ottaneet sinun sanastasi vaarin.
7 Nyt he tietävät, että kaikki, minkä olet minulle antanut, on sinulta.
8 Sillä ne sanat, jotka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille; ja he ovat ottaneet ne vastaan ja tietävät totisesti minun lähteneen sinun tyköäsi ja uskovat, että sinä olet minut lähettänyt.
9 Minä rukoilen heidän edestänsä; en minä maailman edestä rukoile, vaan niiden edestä, jotka sinä olet minulle antanut, koska he ovat sinun-
10 ja kaikki minun omani ovat sinun, ja sinun omasi ovat minun-ja minä olen kirkastettu heissä.
11 Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin.
12 Kun minä olin heidän kanssansa, varjelin minä heidät sinun nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.
13 Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään.
14 Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailma..

Tiesitkö että Japanissa surmattiin yhtä paljon ihmisiä kuin juutalaisia keskitysleireillä? Ehkä valtion koulu ei sitä kertonut Suomessa. Demoside on englantia ja tarkoittaa kansanmurhaa, jossa viattomia ja aseettomia siviilejä on tapettu historiassa valtion toimesta. Uhreja on yli 260 miljoonaa ja jos lasketaan aseelliset uhrit uhreja on yli 350 miljoonaa ihmistä. Lähde infowars. Näistä laskuista ilmeisesti vielä puuttuu aborttien uhrit, joita on noin 42 milj. ihmistä vuodessa. Yksityisviestin voi lähettää: [email protected]
https://twitter.com/uutiset24
https://en.wikipedia.org/wiki/Democide

vanha postaukseni: Juhan 3.1.19 striimin https://youtu.be/FNG3TnmprV0 chatti toi paljon TALKRADIOlle kommentteja, kiitos palautteesta. Striimissä vedottiin järkeen laittomuudella, tunteisiin ihmisten pelkotiloilla. Tein SKE:n kannan kanavalleni 29.12.18 https://youtu.be/XvPh8JMPZBk , koska näin Hamusen videon https://youtu.be/wQN4ITld7io ja arvelin tämän nettiuutiset.fi artikkelin https://bit.ly/2FaQcj7 perusteella, että nettiuutiset ottaa hyvin puolueellisen linjan asiassa, arvasin oikein. Pyrin striimeissäni puolueettomuuteen ja SKE kannan kertomiseen, koska sellaista ei vielä ollut youtubessa. En kuulu kumpaankaan puoleen. Arvelin, että asian molempien kantojen kertominen yhdistäisi isänmaallisia, arvasin väärin. Voidaan tulkita, että on tapahtunut laajempi herääminen MDW suhteen, mikä tapahtui jo kertaalleen Maidanin aikaan toisaalta voidaan tulkita, että yhtä kovaa poliittista taktikointia on molemmilla puolilla. Tulkintani viivyttelystä perustuu tämän videon https://youtu.be/NGYZ-OenVCI kohdassa 0:07 alkaneeseen Pohjoisen puolen jäsenten puheisiin, en väitä että viivyttely olisi laitonta. Kokous on tulkittu laittomaksi, johtaja diktaattoriksi, hallituksesta eronneet jäsenet ainoaksi oikeaksi ääneksi. TALKRADIOlla on erilainen ääni.

SHOW MORE

Created 1 month, 1 week ago.

76 videos

CategoryNews & Politics