moerstaal

channel image

moerstaal

moerstaal

subscribers

Ab Gietelink, 26 november 2023

Het land tussen de Middellandse Zee en de Jordaan is de plaats waar drie wereldgodsdiensten hun heilige plaatsen hebben. Het gebied is niet meer dan 200 km lang en 80 km breed en past in de westelijke helft van Nederland. In die regio wonen nu samen circa 7 miljoen Joden en 7 miljoen Arabieren. Het Heilige Land herbergt de overblijfselen van profeten, helden en historische steden. Israël & Palestina zijn gevestigd op de grond waar West en Oost reeds eeuwenlang samenleven, danwel in bittere oorlogen elkaar bestrijden. Brandpunt in de Heilige stad Jeruzalem. Op dit moment zowel de zelfverklaarde hoofdstad van de staat Israël als de hoofdstad van de niet volledig erkende staat Palestina

Website: https://alternatief.tv
Telegram: https://t.me/AlternatiefTV
Donaties: https://alternatief.tv/donaties/

Bestel mijn nieuwe boek TUNNELVISIES. Hoe realiseren we vrede in Oekraine? Uw donaties zijn cruciaal voor de voortgang van dit kanaal. Zie https://www.alternatief.TV. Hartelijk dank.

Stichting Artsen Collectief, 25 november 2023

Wat onze gezondheid betreft, lijken we dit te zijn vergeten. Jij bent baas over jouw lichaam. Jij bent de enige die daar iets over te zeggen heeft. Jij kan bepalen wat je ermee doet. Je lijf, je gedachten en je gezondheid zijn van jou. En van niemand anders. Laat je daarover niks wijsmaken. Niet door zogenaamde experts, niet door ministers en niet door influencers.
Doe de dingen die je gezondheid versterken. Ga als je je ziek voelt naar een arts – voor advies. Want beslissen doe je altijd zelf!

https://artsencollectief.nl/jelichaamisvanjou/

De Nieuwe Wereld, 26 november 2023

Marlies Dekkers, Jelle van Baardewijk en Arno Wellens bespreken het nieuws van de week.

Bronnen en links bij deze uitzending:

Current ratio, het kanaal van Arno Wellens: https://www.youtube.com/@CurrentRatioShow/videos
De Substack van Arno Wellens: https://arnowellens.substack.com/p/het-verraad-van-dilan-en-mark-deze
Bekijk hier ons liveverslag van de verkiezingsuitslagen: https://www.youtube.com/live/Q0NDW_OJXoY

--

Bestel hier kaartjes voor de aankomende Nacht van de Nieuwe Wereld; als u patroon bent op petjeaf.com, krijgt u korting: https://dnw.eventgoose.com/

--

00:00 Introductie
00:59 CBDC, Scheringa, ASML, staatsschuld, centraal bankieren en inflatie
31:23 De winst van Wilders, bestaanszekerheid en het Nederlanderschap
53:02 Russische oligarchen, de ING-bank en criminalisering van contant geld
1:19:52 De val van het kabinet en afronding

Blue Tiger Studio, 26 november 2023

Er is een groot probleem in de moderne westerse democratie: de kneedbare meute is definitief op drift geraakt. Kiezers horen niet meer bij een partij of bij een klasse en hebben geen vaste levensovertuiging of sekse meer.

We zijn vloeibaar geworden en de gevaarlijke profeten die deze vloeibaarheid propageren, hebben de mond vol van de (eveneens vloeibaar geworden) democratische rechtstaat.

Alles wat we hadden om tegenstand tegen Big Money en Big Governement te bieden, vloeit nu als water tussen onze vingers door. Hoe komt dat en krijgen we onze vaste grond weer terug? Wat zijn de kansen om ons weer te kunnen verankeren en opnieuw ons eigen bestaan in eigen hand te krijgen?

Viruswaarheid, 24 november 2023

In dit weekoverzicht bespreken Jeroen en willem onder anderen de verkiezingen.
De peilingen en de media hebben hun enorme invloed bewezen. PVV de grootste en een lange formatie periode waarin het laatste restje soevereiniteit wordt verkwanseld. Klimaat beleid is stuk, misschien wel het echte plan van de miljarden investeringen.
Veel aandacht voor antifa maar relatief weinig voor de EMA, bepaalde verhalen mogen wel op social media, als het maar polariseert lijkt wel.
Internationaal meer Israël, terugkeer van maskers, Polen wordt onderworpen door de EU en Pfizer. De zaken vervolging tegen critici gaan door in alle landen.
Medisch zien we vooral veel plotseling en onverwachts maar ook kinderen die meer dan voorgaande jaren lijden aan longontsteking.
Amnesty en Greenpeace komen in actie tegen de democratie, het volk heeft verkeerd gekozen, dus meer olie op het vuur.
Presentatie op videowaarheid.nl

BLCKBX, 21 november 2023

“Alleen de overheid en de maffia nemen onder bedreiging van geweld mensen hun geld af,” zegt jurist en belastingexpert Toine Manders. Daarom vindt hij het een morele plicht om zo veel mogelijk belasting te ontwijken, legt hij uit tegenover Flavio Pasquino. Kijken dus!

Manders is dan ook een principiële belastingontwijker. In 2014 werd hij gearresteerd door de FIOD, wat leidde tot vrijspraak met 180 uur taakstraf in de plantsoenendienst. Nu is hij terug, nog altijd rotsvast in zijn overtuiging dat het ieders plicht is om de overheidskas zo min mogelijk te spekken.

Als je belasting betaalt, ben je medeverantwoordelijk voor de slechte dingen die een staat daar vaak mee doet, vindt Manders. “Onze overheid heeft niet zo lang geleden bijvoorbeeld lockdowns opgelegd, waardoor ‘niet-essentiële’ bedrijven moesten sluiten. En ongevaccineerden werden buitengesloten,” zegt hij. “De staat kan dit doen, omdat zij de middelen daarvoor heeft. En die middelen pakt zij van ons af middels belastingheffing.”

Hoewel Manders bewondering heeft voor de zogeheten soevereinen, onderscheidt hij zich toch van deze beweging. En dat weet hij kraakhelder uit te leggen.

Manders’ visie is niet alleen bijzonder interessant voor degenen die de overheid al wantrouwen, maar ook voor de meer regime-loyale burgers. “Vrijheid heeft alleen een kans van slagen als voldoende mensen het nieuwe systeem omarmen, als voldoende mensen het idee van vrijheid gaan steunen,” zegt hij. Bekijk en deel dit enerverende gesprek daarom nu!

Zaterdag 25 november is Manders aanwezig bij de blckbx meet-up om te praten over de vraag of belasting al dan niet diefstal is.

Toine Manders:
https://www.linkedin.com/in/toinemanders/

De Nieuwe Wereld, 23 november 2023

Jelle van Baardewijk in gesprek met emeritus hoogleraar Nederlandse geschiedenis Remieg Aerts. Een gesprek over de rol van geschiedenis als wetenschap in onze samenleving en de historische lijnen in de Nederlandse bestuurscultuur.

Bronnen en links bij deze uitzending:

Een gesprek met Remieg Aerts over zijn boek 'Thorbecke wil het.':

• #1065: https://www.youtube.com/watch?v=EGxz_dKMS3A
Bestel het boek hier: https://uitgeverijprometheus.nl/boeken/thorbecke-wil-het-paperback/
Voor het boek 'Land van kleine gebaren', zie: https://www.boomgeschiedenis.nl/product/100-2805_Land-van-kleine-gebaren
Voor het boek 'Denkend aan Nederland', zie: https://uitgeverijprometheus.nl/boeken/denkend-aan-nederland-paperback/
Een gesprek met Martin Bossenbroek over zijn boek 'De Zanzibardriehoek':
• #1330: https://www.youtube.com/watch?v=elxdH6SFp1Q
Lauren Lauret, 'Regentenwerk': https://uitgeverijprometheus.nl/boeken/regentenwerk-paperback/

--

Bestel hier kaartjes voor de aankomende Nacht van de Nieuwe Wereld; als u patroon bent op petjeaf.com, krijgt u korting: https://dnw.eventgoose.com/

--

0:00 Intro
0:16 Over de publieke taak van historici
6:05 Een voorbeeld: Martin Bossenbroek
7:57 Professionalisering, niche-vorming en productiecultuur
15:01 Een korte geschiedenis van de Nederlandse bestuurscultuur
22:24 Regentenwerk: politiek die niet politiek is
30:23 Asiel-, zorg- en woningdossier als stuurloze mammoettankers
37:42 Land van kleine gebaren en koloniale drama's
43:19 De rol van de media sinds de Gouden Eeuw
50:15 De patriottentijd en een populistische traditie
54:51 Is er eigenlijk wel zoiets als Nederland?
1:01:43 Afsluiting

BLCKBX, 23 november 2023

De digitale euro zal náást de gewone euro blijven bestaan, zegt de Europese Centrale Bank. Maar volgens critici is dit een illusie en zal traditioneel geld uiteindelijk verdwijnen. Programmamaker Flavio Pasquino bespreekt met libertair politicus Tom van Lamoen en blockchain-expert Roel Wolfert wat hiertegen het beste verweer is: bitcoin of altcoins?

Bitcoin is de grootste en meest gebruikte cryptomunt ter wereld. Daarnaast bestaan er allerlei andere cryptomunten, zogeheten altcoins. Lamoen is van mening dat een nieuw betaalsysteem uitsluitend gebaseerd moet zijn op bitcoin. “Ik ben ervan overtuigd dat bitcoin de wereldwijde standaard gaat worden,” zegt hij. “Dan krijgen we een mensheid waarin arbeid en creativiteit veel meer waar worden dan eigendom. En dat is het mooiste dat er kan bestaan.”

Wolfert vindt juist dat er meerdere cryptomunten naast elkaar gebruikt zouden moeten worden. “Er moet veel meer naast komen, veel meer diversiteit aan munten. Ik geloof dat dit de échte toekomst is over 75 jaar. Dat zal ik niet meer meemaken, maar ik hoop dat mijn kleinkinderen het wél zullen meemaken.”

Dit boeiende en uiterst belangrijke gesprek is een absolute aanrader voor zowel cryptokenners als voor mensen die juist helemaal niets afweten van cryptomunten. Kijken en delen dus!

Tom van Lamoen is voorman van de Libertaire Partij. Roel Wolfert is associate professor aan de Porto Business School op het gebied van blockchain en FinTech-geld. Deze twee crypto-experts zijn komende zaterdag ook aanwezig bij de blckbx meet-up, waar je met hen in gesprek kunt over de vraag of de oplossing ligt in bitcoin of altcoins:
https://www.blckbx.tv/binnenland/blckbx-meet-up-2

Bestel daarvoor hier je kaarten:
https://blckbxmeetup2.eventgoose.com/

Lees hier meer over Tom van Lamoen:
https://stemlp.nl/kandidaat/tom-van-lamoen/

En lees hier meer over Roel Wolfert:
https://roelwolfert.com/

kla.tv, 18 november 2023

"Het is nu wetenschappelijk bewezen dat vaccinatie alleen maar een negatieve uitwerking kan hebben, en dan ook nog een levensbedreigende." Prof. Dr. Bhakdi neemt geen blad voor de mond en ontmaskert onomstotelijk het "grote bedrog georganiseerd door de hoogste autoriteiten". Hij beschrijft zijn optreden op de 19e AZK als zijn laatste toespraak en roept mensen op: " Sta nu op! Het is jullie beurt! Jullie moeten dit stoppen! Niemand anders kan het doen. ... Ik heb alles gezegd en gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag."

www.kla.tv/27479

BLCKBX, 23 november 2023

In de politieke podcast De Verkenners verkennen Bert Brandsma en Bas Reijnierse in de nieuwe studio samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting en na de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

Donderdag 23 november 2023:
- Een analyse op de verkiezingsuitslag
- Wat is Geert Wilders van plan met Nederland?
- Welke coalitiemogelijkheden liggen er voor de PVV?
- Reacties van VVD, GroenLinks-PvdA, NSC en D66 op de uitslag.

kla.tv, 21 november 2023

De grote Kla.TV onthulling ter gelegenheid van de herdenkingsdag: De opdrachtgevers achter de moord op John F. Kennedy. +++ Kla.TV legt vernietigende connecties bloot die na 60 jaar nog steeds wereldwijd vaststaan en die vandaag de dag nog steeds een serieuze invloed hebben op de wereldgebeurtenissen. Het is daarom belangrijk om de onthulde samenhangen te kennen.

https://www.kla.tv/27495

Viruswaarheid, 19 november 2023

Laura Aboli belicht de transhumanistische agenda in haar toespraak “The Endgame” tijdens de Better Way Conference van de World Council of Health in juni 2023.
Hoewel ze niet ingaat op de technische aspecten van transhumanisme, gelooft ze dat een van de problemen met betrekking wat men er in het algemeen onder verstaat, is dat het zo'n breed scala aan aspecten omvat, van genetische manipulatie, implantaattechnologie, kunstmatige intelligentie, nanotechnologie, tot cybernetische protheses. Laura bespreekt het einddoel van degenen die de touwtjes in handen hebben en benadrukt hoe belangrijk het is om dit te identificeren om als soort de juiste keuzes te maken. Ze benadrukt ook de brede reikwijdte van het veld en de mogelijke implicaties voor de mensheid.

FDF, 23 november 2023

Vlog van Mark: "FDF is verheugd met mega winst PVV👍"

Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal!
Daarnaast wordt het op prijs gesteld om te delen in je eigen netwerk.

Controle verkiezingen, 21 november 2023

In dit twaalfde en laatste controle verkiezingen journaal voor de verkiezingen bespreken Willem en Dennis vooral de organisatiestructuur van Controle Verkiezingen en de aandacht in de mainstream media voor ons initiatief.
Woensdag 22 november 2023 zijn er weer verkiezingen. Na de geslaagde opzet van Controle Verkiezingen bij de Provinciale Statenverkiezingen, hebben wij: "Police For Freedom", "VoorWaarheid", "Samen voor Nederland" en "Ik, de Burger" besloten dit initiatief tot samenwerking voort te zetten voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.
We hebben veel geleerd van de vorige keer. Deze kennis zullen wij gaan gebruiken om een georganiseerde controle op de verkiezingen in Nederland, verder te professionaliseren. We denken dan enerzijds in de technische hoek, het verzamelen van processen-verbaal, info en cijfers en anderzijds in meer structuur in de organisatie.
OPROEP! Wil jij helpen, dan kan je je voor een aantal zaken melden:
1. Waarnemer/controleur: zorg dat je op 22 november bij het sluiten van de stembus in jouw stembureau aanwezig bent om getuige te zijn bij het tellen van de stemmen en de controle van de uitslag. Meld je aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
2. Aanspreekpunt kieskring: per kieskring (district/regio) zullen wij communicatiegroepen gaan inrichten. Voor deze groepen hebben we aanspreekpunten nodig. Heb jij tijd, zin en de kwaliteiten om zo’n voortrekkersrol op je te nemen, meld je dan aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
3. Deskundige verkiezingen: heb jij expertise met betrekking tot verkiezingen in het algemeen en kan en wil jij deze beschikbaar stellen aan dit initiatief, meld je dan aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
4. Vrijwilliger administratie: ook zoeken wij vrijwilligers die vanuit huis hand-en-spandiensten willen verrichten. De taken zullen vooral administratief van aard zijn. Dit zal absoluut geen fulltime baan worden en je tijd kan je altijd zelf indelen. Wil jij je daarvoor aanmelden, doe dat dan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
https://www.youtube.com/@controleverk..
. Volg ons ook via de andere socials en natuurlijk via onze website want ons motto is:
VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER!

Viruswaarheid, 23 november 2023

In deze uitzending van WillDoFreedom leggen Willem Engel en Maria Louise Genet uit op welke manier de handelsvergunningen van Pfizer en Moderna onrechtmatig verleend zijn.

Binnenkort volgt een uitgebreid verslag.

Controle verkiezingen, 20 november 2023

In dit elfde controle verkiezingen journaal bespreken Willem en Dennis de structurele wereldwijde aanslagen op (rechtse) politici en in het bijzonder de tweede aanslag op Thierry Baudet, Maar ook weer de horse race aangestuurd door peilingen.
Woensdag 22 november 2023 zijn er weer verkiezingen. Na de geslaagde opzet van Controle Verkiezingen bij de Provinciale Statenverkiezingen, hebben wij: "Police For Freedom", "VoorWaarheid", "Samen voor Nederland" en "Ik, de Burger" besloten dit initiatief tot samenwerking voort te zetten voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.
We hebben veel geleerd van de vorige keer. Deze kennis zullen wij gaan gebruiken om een georganiseerde controle op de verkiezingen in Nederland, verder te professionaliseren. We denken dan enerzijds in de technische hoek, het verzamelen van processen-verbaal, info en cijfers en anderzijds in meer structuur in de organisatie.
OPROEP! Wil jij helpen, dan kan je je voor een aantal zaken melden:
1. Waarnemer/controleur: zorg dat je op 22 november bij het sluiten van de stembus in jouw stembureau aanwezig bent om getuige te zijn bij het tellen van de stemmen en de controle van de uitslag. Meld je aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
2. Aanspreekpunt kieskring: per kieskring (district/regio) zullen wij communicatiegroepen gaan inrichten. Voor deze groepen hebben we aanspreekpunten nodig. Heb jij tijd, zin en de kwaliteiten om zo’n voortrekkersrol op je te nemen, meld je dan aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
3. Deskundige verkiezingen: heb jij expertise met betrekking tot verkiezingen in het algemeen en kan en wil jij deze beschikbaar stellen aan dit initiatief, meld je dan aan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
4. Vrijwilliger administratie: ook zoeken wij vrijwilligers die vanuit huis hand-en-spandiensten willen verrichten. De taken zullen vooral administratief van aard zijn. Dit zal absoluut geen fulltime baan worden en je tijd kan je altijd zelf indelen. Wil jij je daarvoor aanmelden, doe dat dan via deze pagina:
https://controle-verkiezingen.nl/aanm..
.
Tweewekelijks zullen we jullie op de hoogte houden met een verkiezingen-journaal. Inmiddels doen we dit ook live en interactief op ons YouTube kanaal, abonneer je nu:
https://www.youtube.com/@controleverk..
. Volg ons ook via de andere socials en natuurlijk via onze website want ons motto is:
VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER!
Presentatie op videowaarheid.nl

EU, 21 november 2023

EU-videoconferentie 21-11-2023 - Eindelijk geeft de EMA de slopende en dodelijke bijwerkingen van de COVID-19 vaccins aan het publiek toe.
Gehost en geïnitieerd door Europarlementariër Frank de Graaf (FvD) Forum voor Democratie. Kort na de knieval werd de oorspronkelijke schakel doorgesneden. De krachten achter de Covid-injecties (vaccins), inclusief de overheden en fabrikanten, moeten worden onderzocht en uitgeschakeld. De vele mensen die gewond zijn geraakt en/of familie zijn omgekomen, moeten geholpen worden.

U kunt de EMA-brief hier lezen:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/oct-18-2023-ema-letter-to-marcel-de-graaff-mep:a

Stop World Control, 19 november 2023

Honderden mijoenen bots worden gebruikt op social media om het stemgedrag van het publiek te manipuleren. Onder de vrijheidsbeweging wordt de boodschap verspreid dat stemmen geen zin heeft, om te voorkomen da wakkere mensen zouden stemmen op vrijheidsstrijders. Zodoende wordt de vrijheidsbeweging op strategische wijze buiten de politiek gehouden.

Holland Gold, 21 november 2023

In deze aflevering gaat Paul Buitink in gesprek met Ralf Dekker, premierskandidaat FVD en ex Rabo-topman.

In het begin van het gesprek bespreken Paul en Ralf de tijden van Ralf als topman bij de Rabobank. Tussendoor laat Paul een kunstwerk zien van https://www.martkrijger.com/don-t-sav... dat een symbolische kritiek is op de huidige inrichting van de bancaire sector. Paul vraagt in hoeverre Ralf geloofwaardig is met zijn kritiek op het systeem, terwijl hij daar zelf ook jarenlang onderdeel van uit heeft gemaakt. Ralf legt uit waarom dit volgens hem geen invloed heeft.

Daarna bespreken zij de mogelijkheden voor een nieuw financieel systeem. Ralf geeft aan dat we uit de idiote EU en euro moeten stappen. Paul vraagt aan Ralf hoe hij dit zich voor zich ziet en of we terug moeten keren naar de gulden?

Timestamps:
00:00 Intro
01:18 Financiële crisis 2008
06:40 Hester Bais
15:45 Complexiteit financiële systeem
21:02 Kunstwerk Mart Krijger
21:42 Nieuw financieel systeem
34:39 Terug naar de gulden?

De Nieuwe Wereld, 21 november 2023

Samen met socioloog Willem Koert schreef oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl het boek 'Landverraad, Hoe de neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en de rechtspraak ondermijnden'. Ad Verbrugge gaat hierover met hem in gesprek.

Bronnen en links bij deze uitzending:

Het boek 'Landverraad, Hoe de neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en de rechtspraak ondermijnden' kan hier besteld worden: https://hetpillenprobleem.nl/Landverraad
De site van Dick Bijl en Willem Koert: https://overnu.nl/
'Voorbij de pandemische chaos, Goed op weg?', het vorige boek onder redactie van Dick Bijl: https://hetpillenprobleem.nl/Voorbij-de-Pandemische-Chaos
Een gesprek (één van vele) met Dick Bijl over dit boek: https://www.bitchute.com/video/LZ5Vw2mm2EKw/

--

Volgens woensdag live de verkiezingsuitslag bij DNW: https://www.youtube.com/live/Q0NDW_OJXoY

Bestel hier kaartjes voor de aankomende Nacht van de Nieuwe Wereld; als u patroon bent op petjeaf.com, krijgt u korting: https://dnw.eventgoose.com/

--

00:00 Promotie verkiezingsavond
00:48 Introductie
03:45 Een boos boek
14:22 Coronacrisis
26:00 Gebrek aan expertise in politiek, ambtenarij en journalistiek
38:24 De rechterlijke macht en de avondklok
42:50 Is Dick Bijl geradicaliseerd?
45:24 Hoe verder en stemadvies

Café Weltschmerz, 19 november 2023

Het Openbaar Ministerie (OM) vervolgt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FvD) wegens twee gevallen van 'opruiing tot geweld tegen de overheid'. De aanklacht is gebaseerd op uitspraken tijdens een boerenmanifestatie in juli 2022 en een interview in november 2022.

In gesprek met Erik van der Horst vertelt het Tweede Kamerlid waarom de aanklacht aan alle kanten rammelt. Van Meijeren benadrukt dat de beschuldigingen niet overeenkomen met wat hij daadwerkelijk heeft gezegd. De uitspraken zijn namelijk volledig uit hun context gehaald, en het is nu juist die context die meegewogen had moeten worden door het OM.

De timing van de kwestie is bovendien opmerkelijk te noemen. Iets meer dan twee maanden voordat de landelijke verkiezingen plaatsvinden, komt het OM plotseling met deze vervolging op de proppen, gebasseerd op uitspraken van respectievelijk 14 en 10 maanden oud. Is hier sprake van een politiek proces?

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

Café Weltschmerz, 20 november 2023

De lijsttrekker van Belang van Nederland (BVNL), Wybren van Haga, vertelt in de studio van Café Weltschmerz over zijn visie voor Nederland. In gesprek met Erik van der Horst laat hij weten dat het land gebaat zou zijn bij een zo klein mogelijke overheid. In werkelijkheid is de situatie precies het tegenovergestelde; de overheid is een kolossaal, bemoeizuchtig apparaat met enorme expansiedrift.

Van Haga neemt ons mee in de denk- en zienswijze van zijn partij, BVNL. Daarbij deinst hij er niet voor terug om zijn ongezouten waardeoordeel over 'de tegenstanders' met ons te delen. Kwalificaties als 'incompetent' en 'oerstom' gaan over de tafel.

Desgevraagd geeft Van Haga toe dat campagnevoeren niet tot zijn favoriete werkzaamheden behoort: "Ik vind het verschrikkelijk."

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

DVO, 19 november 2023

De advocaten van de Covid-19 Bodemprocedure leggen uit wat er op de rechtszitting van 22 november 2023 te gebeuren staat en wat de actuele status is van de gedaagde partijen in het proces.

De advocaten van de gedaagde partijen;
De dagvaarding aan het adres van Bill Gates en Albert Bourla (Pfizer);
Andere ontwikkelingen.

Stichting Recht Oprecht website:

https://rechtoprecht.online
https://rechtoprecht.site
https://rechtoprecht.net

Café Weltschmerz, 13 november 2023

Lidewij de Vos is biochemicus en violiste. Ze staat op de zesde plaats van de kandidatenlijst van Forum voor Democratie voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november a.s.

Dit jaar schreef zij, samen met Thierry Baudet, het boek ‘Niemand in de cockpit’, waarin zij de vermeende stikstofproblematiek en de daarbij behorende maatregelen, zoals onteigening van boeren, onder de loep nemen. Tijdens het onderzoek komen zij tot de schokkende conclusie dat er helemaal geen stikstofprobleem is.

In het boek wordt haarfijn uitgelegd en onderbouwd hoe het stikstofnaratief heeft kunnen ontstaan, en hoe het ook nu nog steeds in stand wordt gehouden. Ondanks de vele onweerlegbare bewijzen die aantonen dat er sprake is van een verzonnen probleem, lijkt er echter niets te veranderen. De overheid en betrokken instanties sluiten hun ogen en oren voor alles dat een obstakel zou kunnen vormen op de reeds ingeslagen weg.

---

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

De Andere Krant, 17 november 2023

Elze van Hamelen bespreek met Catrine Austin Fitts de situatie in Nederland. De regering heeft vergevorderde plannen voor een grondige verbouwing van ons land. “Naar analogie van de wederopbouw kunnen we spreken van de wederombouw van Nederland”, zegt minister @hugodejonge

Maar in de verkiezingsstrijd horen we hier niets over. De uitvoering is zo onoverzichtelijk dat van echte inspraak geen sprake is. Duidelijk is wel dat voor #landbouw en #visserij nauwelijks ruimte overblijft. “Het zal voor heel veel #boeren onmogelijk worden hun bedrijf te kunnen voortzetten. Als je dat tot je laat doordringen, is dit een zeer grote bedreiging.” Vorige week verscheen er een artikel in De Andere Krant.

Meer nieuws, opinie en artikelen zijn te lezen via: https://deanderekrant.nl/nieuws

Volg ons ook via:

Instagram: https://www.instagram.com/deanderekrant/
Facebook: https://www.facebook.com/deanderekrant
Twitter: https://twitter.com/AndereKrant

SHOW MORE

Created 5 years, 1 month ago.

3351 videos

Category News & Politics

Voor mensen die Nederlands begrijpen.
Over van alles en nog wat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

M'n Engelstalige kanaal speciaal gewijd aan de COVID scam;
https://www.bitchute.com/channel/data_dumper/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bronnen van de uploads
Onder andere
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Blue Tiger Studio
https://www.deblauwetijger.com/
https://bluetube.studio/
https://www.youtube.com/channel/UCuwWXfh9Dk5OD6sdzSOcYiQ/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Café Weltschmerz
https://www.cafeweltschmerz.nl/
https://www.bitchute.com/channel/cafeweltschmerz/
https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Robert Jensen
http://jensen.nl/
https://www.youtube.com/c/Jensen-show/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lange Frans
https://www.langefrans.nl/
https://www.instagram.com/langefrans/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

klagemauer.TV
https://www.kla.tv

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ongehoord Nederland
https://www.ongehoordnederland.nl/
https://www.youtube.com/ongehoordnederlandON

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

VPRO
Argos
https://www.vpro.nl/argos.html
Labyrint
https://www.vpro.nl/programmas/labyrint.html
Tegenlicht
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Peter R. de Vries
https://www.peterrdevries.nl/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

VARA Zembla
https://www.bnnvara.nl/zembla/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Viruswaarheid (Viruswaanzin)
https://viruswaarheid.nl/
https://www.youtube.com/channel/UCtPQTw3iUHIWklTi4-TmKNg

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Peter Vlemmix
https://petervlemmix.com/