Alcyon Plejádok

Az irányítás, a hatalom és az elnéptelenedés pszichológiai, genetikai és spirituális háborúját éljük, amelyet az elit folytat az árnyékból az Emberiség ellen, és ehhez olyan vakcinát használnak, amely módosítja a DNS-t, mert tudják, hogy a DNS olyan értékes, hogy mély tudást és kapcsolatot kínál nekünk magával az Univerzummal, és bizonyíték van arra, hogy amputálták a tizenkét DNS-szálat, amellyel eredetileg rendelkeztünk, és csak kettő maradt meg, ezért most félnek az emberek millióinak ébredésétől, akik felismerik mindazt, amit tettek velünk.
Ezért rejtették el szándékosan, és ezért nem kerül nyilvánosságra semmi, ami a csillagmezőből származik vagy földönkívüli eredetű, ahogyan a Zéró Pont Szabad Energiára vonatkozóan sem.
A valóságban a Végtelen Szabad Energia az üres tér része, ez egy kimeríthetetlen energia, amely nagy előnyökkel járna számunkra, mégis a káros 5G-vel akarják kiszorítani. A nullponti szabad energiát a nagy zseni, Nikola Tesla fedezte fel, és megöltek néhányat azokból a későbbi tudósokból, akik kifejlesztették azt.
Ezt az energiát ismerték és használták különböző ősi kultúrák, mint például Egyiptomban, Indiában, ahol vannak olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy felsőbbrendű technológiájuk volt, amellyel nagyszerű műveket, templomokat, piramisokat építettek... Arra is használták, hogy az egységes mezőben, kvantum- és fraktáluniverzumokban utazhassanak, ahol a Szférák Zenéje rezeg, és ahol a krononauták vagy csillagutazók a Csillagkapuk segítségével a hipertérben mozognak.
Az Alcyon Pleyades által készített videó

Az Egyesült Államok a kezdetektől fogva és a történelem során mindig is a bátor harcosok népe volt, akik az ismeretlenbe merészkedtek, hogy a lehetőségek földjén a szabadságot keressék. Az első alapító atyák és az első elnökök alapelveket fogalmaztak meg, és alkotmányt hoztak létre a nép számára, amely a Jogok Törvénykönyvében öltött testet.
A szabadság és a boldogságra való törekvés szelleme mindig is kultúrájának egyik alappillére volt, és a minden kultúra iránti nyitottságával együtt mindig is a fejlődés és az amerikai álom megvalósításának példája volt, egészen odáig, hogy a bolygó egyik fő hatalmává vált.
A mai helyzet azonban, amelyben élünk, a transzgenikus vakcinák orvosi zsarnokságával és egy kínai vírus által létrehozott hamis világjárvánnyal, lerombolja ezeket a jogokat. És milyen következményekkel jár, milyen kapcsolatban áll Kína a vírussal és a világ, köztük az Egyesült Államok irányítására irányuló céljaival? Lehet, hogy sikerrel jár?
Itt az ideje a nagy döntéseknek, az amerikaiaknak vissza kell szerezniük saját gondolkodásukat és saját történelmüket. Ez nem a gyűlölet, a rasszizmus és az elnyomás története, nem a kudarc története, hanem az olyan elvek és értékek története, mint a szabadság, az esélyegyenlőség, az élethez és a boldogsághoz való jog. És ezekért harcolni kell.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az Egyesült Államok jelenlegi 46. elnöke az egyik legkevésbé népszerű elnök az amerikai polgárok körében, sötét múltja a pedofíliával, a gyermekekkel és fiatalokkal szembeni helytelen viselkedéssel, bántalmazással és a gyermekeivel kapcsolatos botrányokkal, valamint a törvénytelen tevékenységekkel kapcsolatos korrupciós vádakkal, plágiummal, rasszizmussal, inkompetens közszereplésekkel, a mentális egészségével kapcsolatos pletykákat felelevenítő botrányokkal, és kétségekkel a világ vezető hatalmának kormányzására való képességét illetően.
Ráadásul mindezek, valamint a transzneműek, az LMBTQ, az abortusz és a kommunista Kínához fűződő kapcsolatai, és a kötelező védőoltási kötelezettség, amelyet számos ágazatra rá akar kényszeríteni egy káros génterápiás vakcinával, alacsony támogatottságot eredményeztek az elnöki politikai irányításában.
Ehhez adódik most hozzá a hadsereg, a haditengerészet, a légierő, a gárdisták, a rendőrség, az ügyészek, a püspökök elutasítása is, akik rájöttek, hogy ő csak egy szalmabábu, egy bábu, akit az NWO elit helyezett a helyére, azzal a céllal, hogy folytassa a nép elleni programját, és elpusztítsa azt a néhány amerikai értéket, amely még megmaradt. Amire ő törekszik, az egy megfigyelő és rabszolga állam, ahogyan azt már látjuk.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Nem elég, hogy bezárták a gyerekeket, és ezernyi alaptalan félelemmel büntetik őket, nehezen gyógyítható szociális fóbiákat keltenek bennük, és arra kényszerítik őket, hogy még a csúszdákon és hintákon vagy focizás közben is maszkot viseljenek, most a terv még perverzebbé vált a gyerekek LMBTQ-programmal való indoktrinálásával, valamint a nemi identitással kapcsolatos agymosással, amelyet normálisnak akarnak beállítani.
Ami még rosszabb, hogy oktatásnak álcázzák, ahogyan azt nyíltan beépítik a Disney- és szórakoztató filmekbe, vagy az oktatási tevékenységekbe az egyenlőség előmozdításának álcája alatt, a legfiatalabbakat és legkiszolgáltatottabbakat célzó társadalmi mérnöki erőfeszítések keretében. A legrosszabb ebben a sátáni tervben az, hogy ami mögötte rejtőzik, az a pedofília és a gyermekbántalmazás. És eközben az uralkodó elit disztópikus programja a törvényesség álcája alatt folytatja abszurd intézkedéseit.
És mit mondhatunk a népirtó oltóanyagról, amellyel meg akarják betegíteni és meg akarják ölni a gyerekeket, és amelyet az egészségügyi zsarnokság egyre fiatalabb korban akar bevezetni, tudván, hogy semmi haszna nincs, és hogy a gyerekek nem kapják el a betegséget, és nem szenvednek tőle. És a karantén táborokról az egész államban, ahol a koronavírussal való fertőzöttség gyanúja miatt őrizetbe veszik és elkülönítik a gyerekeket, annak mi a célja? Hány gyermeknek és serdülőnek kell még meghalnia, mielőtt a bíróságok úgy döntenek, hogy felfüggesztik a Covid-19 oltóanyag alkalmazását a kiskorúaknál?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

November 28-án a svájciaknak lehetőségük lesz arra, hogy népszavazást tartsanak arról, hogy támogatják-e a Covid-törvény eltörlését az egészségügyi igazolvánnyal együtt, ami megalapozhatja a szabadságot az egész világon, ezért sürgősen felszólítjuk az Alcyon Plejádok minden svájci követőjét, hogy kampányoljanak országszerte, mivel már csak néhány nap van hátra, hogy a népszavazás a nép javára alakuljon.
Ha a svájci nép legyőzi a zsarnokságot, akkor példát mutatna egész Európának és az egész bolygónak, bizonyítva, hogy az igazi hatalom a szabad és szuverén emberekben rejlik, nem pedig az elit parancsaiban, amely csak arra törekszik, hogy ezernyi ürüggyel zsarnokoskodjon, az őket feltétel nélkül szolgáló hivatalos médiával együtt.
A svájciaknál lehetnek azok a kulcsok, amelyek kinyitják az emberiség sorsának ajtaját a szabadság és a fény diadalának felé.
Az Alcyon Plejádok által megvalósított videó

Klaus Schwab, náci származású, tehetős német mérnök, a hírhedt Rothschild család leszármazottja, a "Világgazdasági Fórum" alapítója, amelyet a "köz- és magánszféra együttműködését" elősegítő szervezetként hirdetnek, de amire törekszik, az a Nagy Globális Újraindítás, amely a technológiai diktatúrán és ellenőrzésen alapul, támogatja az eugenikát, a transzhumanizmust, a nanotechnológia emberi testbe való beépítését, hogy az embereket az állam távolról irányíthassa.
Klaus Schwab úgynevezett "Nagy Újrakezdése" magában foglalja a vízenergiát, plazmaturbinákat, atomenergiát, anyagtudományt, nukleáris fegyvereket, kőolajat és földgázt, szenet, bioüzemanyagot, papírt, élelmiszert, robotikát, mesterséges intelligenciát, pénzügyeket, szabadalmakat, gyógyszereket és még sok mást.
A Világgazdasági Fórum egy teljesen csaló és az emberiség ellensége, amely minden év február elején összeül a svájci Davosban, hogy kidolgozza disztópikus terveit a pszichopaták napirendjéhez, akik most a Covid ürügyét használva felgyorsítják a világ irányítását és az emberiség kiirtását.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

A hamis világjárvány miatti bezártság és lezárások következményeként a gyermekek mentális egészségügyi problémái az utóbbi hónapokban pszichés zavarok "hullámaként" egyre nagyobb méreteket öltöttek. A gyermekpszichiátriai sürgősségi esetek, az étkezési zavarok, a szorongás, a depresszió, az önkárosítás és az öngyilkosság a serdülők és fiatalok körében megduplázódott. A gyermekek elleni erőszak, a rossz bánásmód és a bántalmazás is megnőtt, és a gyermekek és fiatalok képernyőfogyasztása is ugrásszerűen megugrott.
Számos tanulmány és tudományos jelentés világít rá erre a riasztó helyzetre, a számok folyamatosan emelkednek, és ez azért súlyos, mert a hatások hosszú évekig fennállhatnak, ráadásul a gyermekkor medikalizálása, amely a gyermekek kísérleti génterápiával történő oltásának megszállottságával együtt újabb súlyos problémává válik. Miért tagadják a fiatalokra gyakorolt súlyos, visszafordíthatatlan károsodások és az oltások miatti halálesetek számait? Nem csak erről van szó, a gyermekek és a fiatalok szenvednek a maszkviselési kötelezettségtől, amely árt az egészségüknek és az érzelmi és fizikai fejlődésük szempontjából oly fontos kapcsolataiknak.
Mi a helyzet az indoktrinációval, a pszichológiai nyomással és az agymosással, amelyet a legfiatalabbakkal szemben végeznek, akiknek még nincs fejlett kritikai érzékük és ítélőképességük? Mi a cél? Milyen eszméket sulykol az iskolákban egy olyan oktatási rendszer, amelyet az elit napirendje évek óta eltérített?

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Latin-Amerikát a hamis világjárvány és az egész világot megrázó leállások előtt a népi elégedetlenségből fakadó tiltakozási hullám öntötte el, főként a pocsék kormányzati politika, a választási csalások, a rejtett puccsok, a magasabb adók, a gazdasági reformok, a számos kormányzati politikával szembeni bizalmatlanság és elégedetlenség, a politikusok riasztó korrupciója, az egyenlőtlenség, a munkanélküliség, az ingatag munkahelyek bizonytalansága, a bevándorlók és menekültek tömeges áramlása miatt... de mi történt a világjárvány és a ránk kényszerített zsarnoki intézkedések megjelenésével?
Vajon jó ürügy volt-e arra, hogy elhallgattassanak minden ellenvéleményt a társadalmi távolságtartás és a tájékozatlan és magára hagyott lakosságban keltett félelem által?
Emlékeznünk kell országaink múltjára, a diktatúrákra, amelyeket az árnyékban irányítottak, hogy véget vessenek az emberek szabadságának, hogy megakadályozzuk, hogy ez valaha is megismétlődjön, mert a politikusok nem adják fel az emberiség végét célzó tervüket, és jelenleg mérgező vakcinákat és egy nagyon influenzaszerű, nem halálos vírustól való félelmet használnak arra, hogy diktatúrájukat most nem hagyományos módon ránk kényszerítsék, hogy ne csak a testünket, hanem a lelkünket is uralják, miközben választásokkal, politikai konfliktusokkal terelik el a figyelmünket, amelyek végső soron ugyanannak a játéknak a részei az elnyomott emberek ellen. Ezért kell békésen és tömegesen tiltakoznunk az orvosi zsarnokság és a sátáni elitnek eladott kormányok ellen, mert az összeesküvés folytatódik az emberiség ellen.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Fel kell ismernünk, hogy ahogyan létezik egy mély állam, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként a szolgálatába állítja, úgy létezik egy mély egyház is, amely feladatait elárulja, és lemond az Isten előtti kötelezettségeiről, és mindkét fényellenes erő, mint a világot uraló sátánista elit jó és hűséges szolgái, az oltást hirdetik minden elkötelezett hívüknek.
Így I. Ferenc pápa maga is kiállt a veszélyes vakcinák mellett, zöld igazolványt követelve és ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki beoltassa magát, és erkölcsileg legitimnek hirdette, annak ellenére, hogy abortált magzatokból származó sejtvonalakkal állították elő, és azt is mondta, hogy ez "a szeretet cselekedete".
De ki is az a Bergoglio pápa, és milyen szerepet játszik az egyház legfőbb képviselőjeként a Szentszékben? Vajon az összes püspök, bíboros, prelátus egyetért az elképzeléseivel és támogatja őt, vagy most fedezik fel a Vatikán kettős arcát, amely mindig is létezett, pedofíliával, visszaélésekkel, pénzügyi botrányokkal és a globalista tervekkel, hogy felszámolják a katolikus egyházat az NWO elit diktátumának megfelelően?

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Szembesülve a kormányok őrült rohanásával, hogy megpróbálják beoltani a lakosságot ismétlő oltásokkal, amelyek még több fehérjetüskét tartalmaznak, hogy felgyorsítsák a polgárok tömeges halálát, az emberek elkezdtek felébredni és felismerni a Covid átverését, és sok kormány új terveket jelent be az oltatlanok megkülönböztetésére és elkülönítésére a társadalomtól, mert ha ez így folytatódik, akkor nem lesz joguk munkát vállalni, pultnál enni, buszon utazni vagy épületekbe belépni.
Ezért sok orvos, egészségügyi dolgozó, ügyvéd, újságíró, tűzoltó, kormányzó, politikus, munkavállaló megtöri a csendet, és nyíltan kiáll ezek ellen az alkotmányellenes intézkedések ellen, támogatják a polgárokat az egészségügyi igazolványokkal szemben, és felhívnak mindenkit az összefogásra, hogy létrehozzák a polgári ellenállást, amelyre oly nagy szükség van a zsarnokság és a szabadságunkért folytatott küzdelem e pillanataiban, ebben a titkos háborúban, amelyben mindannyian élünk.
Ne feledjük, hogy az elit harmadik világháborújával állunk szemben az emberiség ellen, hogy elpusztítsanak minket, elvegyék a gazdaságunkat, a fizetésünket, az élelmünket, az életünket, és ezért mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy igazi küzdő harcosok legyünk, akik egyesülnek a polgári engedetlenségben, a tiltakozásokban, a tömegtüntetésekben, ahogy azt már most is látjuk sok országban.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Kétségtelen, hogy az úgynevezett világjárványra ürügyként volt szükség a világgazdaság és a társadalmi szerkezet megállításához és összeomlásához, ami számos vállalat végleges bezárását, az ellátási láncok megszakadását, a munkanélküliség növekedését és gazdasági recessziót eredményezett. Ugyanígy kihasználva a közelgő északi telet, a korrupt elit felkészült arra, hogy nagyszabású áramkimaradást idézzen elő, hogy az emberek halálra fagyjanak, ami egybeesik a fagyos téllel, és milliók halnak meg a világ népességének kiirtására előkészített mérgező vakcina következtében.
Kína nagy része szintén áramhiánytól szenved, miközben az ellátási láncban folyamatos problémák vannak, amelyek világszerte késedelmeket és áruhiányt okoznak a szállítmányokban, valamint riasztóan magas gáz-, üzemanyag- és élelmiszerárakat. Mi az oka ennek az üzemanyagválságnak, amely egyre gyakoribb áramkimaradásokat okoz világszerte? És miért emelkednek az áramárak Európa-szerte? Amennyire látjuk, súlyos energia- és villamosenergia-válság fenyeget, és ennek következtében globális élelmiszerválság, amely soha nem látott éhínséghez és szegénységhez vezetne. Ezért kell felkészülnünk és tiltakoznunk mindaz ellen, amit jól megtervezett módon tesznek velünk.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Miután az olasz kormány nemrégiben bejelentette, hogy a köz- és a magánszektorban dolgozók számára egyaránt kötelező védőoltási útlevelet vezet be, és azzal fenyegetőzött, hogy azoktól, akik nem mutatják be, megvonják a fizetésüket, és ezzel az új zsarnoki intézkedéssel szemben, amelyben egyre inkább korlátozni akarják az eddigi jogainkat, és amelynek célja egy megosztott, kétszintű társadalom létrehozása, a polgárok Olaszország-szerte tiltakoznak és tünteknek.
De ki is az a Mario Draghi, Olaszország jelenlegi miniszterelnöke, a Goldman Sachs egykori bankára, aki pénzügyminiszterként egy titkos művelet keretében eladta Olaszországot, és áron alul privatizálta Olaszország legjobb vállalatait, iparát és bankjait?
Vajon most is le akarja rombolni, kihasználva a hamis vírus és a mérgező vakcinák kitalált egészségügyi válságát, hogy felszámolja Olaszország maradékát, és a lakosságot a lehető leghamarabb eltüntesse? Milyen baljós célok lebegnek Draghi szeme előtt, hogy teljesítse azoknak a terveit, akik az árnyékból irányítják a kormányokat?
Mario Draghi azonban korrupciós múltra tekint vissza, és jelenleg számos vádat emelnek ellene, és ezt nem fogja megúszni, amint azt a polgárok felismerték, és egyesülve harcos ellenállást hoztak létre, hogy megmentsék ezt a csodálatos országot, Olaszországot.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

A Covid-oltás bevezetése óta számos ország létesített nagy tömeges oltóközpontokat, amelyek idővel a csökkenő kereslet miatt világszerte bezárnak. Sok vakcinát meg is kellett semmisíteni, mert lejárt a szavatossága, és egyes országok szégyentelenül adományozzák azokat más országoknak.
Ugyanakkor létezik az Ivermectin nevű jól ismert gyógyszer, amely a WHO alapvető gyógyszerei között szerepel, és amelyet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) rendkívül hatékony parazita- és vírusellenes szerként hagyott jóvá. Számos megerősített tudományos tanulmány bizonyítja, hogy ez a gyógyszer teljesen hatékony a Covid megelőzésében és kezelésében, mégis szándékosan eltitkolták, hogy kizárólag a kísérleti génterápiás vakcinát népszerűsítsék, annak ellenére, hogy ez mindenhol kárt okoz, sőt sok tudós, aki az Ivermectin és más hatékony kezelések, mint a hidroxiklorokin, klór-dioxid és mások használatát támogatja, az életével fizetett érte, vagy cenzúrázták és megfenyegették.
Eközben a kormányok felgyorsítják a vakcinák alkalmazását a lakosság kényszerítésével a Zöld Igazolvány révén, mivel a vakcinát csak sürgősségi használatra engedélyezték, amit csak akkor lehet alkalmazni, ha nincs más alternatíva, tehát törvényesen le kellene állítani, de a lakosság kezdi felismerni ezt, és mindenhol egyre több a tiltakozás és a tüntetés az orvosi zsarnokság ellen, hogy visszafordítsák az embertelenséget, amely ki akar minket irtani.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Egy hamis egészségügyi válságra hivatkozva a kormányok világszerte és különösen Franciaországban egy sor, a szabadságjogokat korlátozó és az emberek ellen irányuló intézkedést hoztak, mint például a híres Zöld Igazolvány, amely bizonyos helyekre való bejutáshoz rejtett oltási kötelezettséggel, elbocsátásokkal és a nem beoltottakkal szembeni megkülönböztetéssel jár, amiben látható, hogy a jelenlegi francia elnök szembe ment a szabadság, egyenlőség, testvériség nemzetének alapelveivel.
Az emberek azonban országszerte tüntetéseken és tiltakozásokon egyesültek, és Macron elnök lemondását követelik, aki nem védi az ország népét, hanem totalitárius programját követi, és hogy elfedje szörnyű tetteit és elrejtse a polgárok növekvő áradatát, Macron, aki kapcsolatban áll a Rothschild bankokkal és a Bilderberg klubbal, politikai akciók sorozatát hajtja végre, hogy elterelje a figyelmet a kormánya ellen.
Így a legfrissebb hírek, mint például az Egyesült Államok és Ausztrália közötti tengeralattjáró-válság, a nagykövetek visszavonásával, az afganisztáni terrorista háború, a polinéziai útja, amely több katasztrófát okozott, stb. mind-mind felfedik, hogy mi áll mögötte. Az embereknek azonban elegük van a politikájából, és a lemondását követelik.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Jelenleg a sátánista és technokrata elit azért hogy félelmet keltsen és világméretű éhínséget idézzen elő, töréseket okoz a globális ellátási láncokban, amiket a Kínából érkező konténerek hiánya, az áruk kikötőinek bezárása, valamint a nyersanyag- vagy munkaerőhiány stb. idéznek elő, amely kifogások mind a plandémia miatti bezárásokból erednek, aminek célja az élelmiszerek, valamint a nyersanyagok világméretű csökkentése, ami a világgazdaság számos tényezőjére hatással van, például az autóiparra, a szupermarketekre, és úgy tűnik, hogy a dolgok csak rosszabbodni fognak, ha nem lesz bolygószintű felkelés mindazok ellen a károk ellen, amelyeket az emberiségnek okoznak. Lehet, hogy az ipar tönkretételét akarják, hogy visszatérhessünk a szegénység és a hiány korszakába? Lehet, hogy el akarják érni, hogy szintetikus vagy laboratóriumban előállított húst, kőolajból vagy rovarokból készült ételeket együnk? Mi a helyzet a turizmus és a vendéglátás válságával, különösen most, hogy olyan egészségügyi útlevelet kell kérniük, amely nem igazán igazolja az egészséget, és a vendégek már nem jönnek? A cél az, hogy még nagyobb munkanélküliséget és szegénységet teremtsenek, és mindezt egy hamis világjárvány által vezérelve, amelyben milliók esnek áldozatul egy olyan háborúban, amelynek célja, hogy milliókat oltsanak be.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az úgynevezett zöld útlevél, egészségügyi útlevél vagy Covid-tanúsítvány megnyitja az utat a tömeges megfigyelés, az önkényes ellenőrzés, az igazságtalanságok, a megkülönböztetés és az apartheid előtt, sok más jog és szabadság elvesztése mellett, amelyekkel eddig szabad emberi lényekként rendelkeztünk, és amelyek sok országban terjednek sokak passzivitása miatt, akik nincsenek tisztában azzal, hogy ez mivel jár. Nem az egészségről van szó, hanem arról a tervről, hogy egy kísérleti vakcina vagy génterápia segítségével, amely módosítja a DNS-ünket, megszűnünk embernek lenni, és transzemberekké válunk, a szabadalmat birtokló gyógyszeripari vállalat tulajdonává, és amelyben mindenkinek van egy QR-kódja, hasonlóan bármely megvásárolt vagy eladott termékhez.
Azonban az éberebb emberek, akik felfogták, hogy mi történik, ellenállási hullámot indítottak el több ezer ember tiltakozásával és tüntetésével számos országban, például Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és más országokban a hírhedt Zöld Útlevelek és a vakcinák kötelezővé tétele ellen, amelyek az ügyvédek, jogászok, orvosok, tudósok, írók, szállodások, újságírók, parlamenti képviselők stb. támogatásával, akcióikkal és bírósági kereseteikkel eredményeket érnek el.
Itt az ideje, hogy fokozzuk a tiltakozásokat a zöld igazolványok korlátozása ellen, hogy megvédjük magunkat, és ne szűnjünk meg embernek lenni, miközben véget vetünk a megkülönböztetésnek és a visszaéléseknek, ellenállással és tömeges polgári engedetlenséggel, teljes elszántsággal cselekszünk, amíg ez az őrület meg nem szűnik.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Egy új bolygóháborúban élünk, ahol a kormányok és a politikai pártok csak arra törekszenek, hogy hatalomra jussanak, és aztán ugyanazt a programot folytassák, mint az állítólagos ellenségük, és ezt úgy teszik, hogy politikájukkal megtévesztenek minket, ahol manipulátorok, önimádók, szociopaták és kényszeres hazudozók elhitetik velünk, hogy a kormányok különböző, egymással szemben álló pártokat használnak, azonban mind ugyanazt az eugenikus tervet szolgálják.
A történelem során a politikusok voltak a konfliktusok és háborúk előmozdítói, most pedig a gyógyszeripari cégekkel szövetkezve, a covidot ürügyként használva totális háborút folytatnak az emberiség ellen. Mi a helyzet Brazíliával, ahol az emberek elvesztették a plandémia iránti aggodalmukat, és a választásokat a többihez hasonlóan korrupt, függő ügyekkel rendelkező, ugyanolyan korrupt jelölt javára fordították? Ami pedig Spanyolországot illeti, miért nem vesznek részt tömegesen a védőoltások korlátozásai és ártalmai elleni tiltakozásokban, különben bármelyik pillanatban kötelező védőoltásokat és védettségi igazolványokat kényszerítenek rájuk?
Ez azt mutatja, hogy az alvók szembe találják magukat az öntudatosabb és éberebb százezrekkel, akik sok országban elvesztették bizalmukat a politikusokban, és akik világszerte határozottan tüntetnek és tiltakoznak a fájdalom és halál hamis járványa ellen.
Alcyon Plejádok által készített videó

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

Mindannyian akaratlanul is részesei vagyunk egy folyamatban lévő harmadik világháborúnak, amelyben az ellenség a nép, az elit az emberiség ellen. A sátánista elit egyik fő célja már hosszú évek óta az a hátborzongató gondolat, hogy egy olyan nagy háborút hozzon létre, amely közvetlenül érinti és kiirtja az emberiség nagy részét, ami már láthattuk az első és a második világháborúban. Mindkettőt provokálták hamis zászlókkal, mint a Titanichoz hasonló Lusitania elsüllyesztése, a tévesen spanyolnáthának nevezett influenza, Pearl Harbor bombázása és még sok más. És mi a helyzet a most 20 éve történt 9/11-es merénylettel és a szabadság elvesztésének következményeivel, aminek ürügye a terrorizmus elleni harc? Sok tisztázatlan bizonyíték van arra, hogy ez a kormány saját maga által, a CIA és a Moszad részvételével végrehajtott manőver volt.
Ma, az ál-világjárványválság ürügyén hasonló helyzetben találjuk magunkat, ahol az alkotmányos szabadságjogokat és jogokat világszerte fenyegetik és felülbírálják annak érdekében, hogy megvesztegetés útján egy mérgező génterápiás vakcinát erőltessenek, most már a gyermekekre is. Drákói korlátozások számos országban, védettségi útlevelek, zsarnoki intézkedések, házkutatások és letartóztatások, agresszió, az információk és a polgárok megfigyelése és ellenőrzése, megosztás és megkülönböztetés a beoltottak és a be nem oltottak között…
A rendőrség és más erők azonban lázadnak a kötelező védőoltások ellen, és a polgárok oldalára állnak a véget nem érő tüntetéseken... egy harmadik világháborúban vagyunk, az elit biológiai és genetikai háborújában a lakosság ellen, egy fajnemesítő tervben az emberi lélek megszerzéséért.
Alcyon Plejádok által készített videó

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

Minden, ami az automatákra, robotokra és a mesterséges intelligenciára utal, bár azt gondolhatjuk, hogy ez valami aktuális dolog, meglepő módon már az ókorban is létezett, és a mítoszokban és az évezredes történetekben Görögországból, Kínából és Indiából is vannak nyomai, a mesterséges életformák széles skálája, az élettelen és az eleven keveréke, amely képes döntéseket hozni, amíg el nem éri az AI-t. Ugyanez igaz az olyan mitikus lényekre, amelyek az emberek és állatok hibridjei, mint például a kentaurok, a minotauruszok, vagy a fajok keverékei, mint például a kimérák.
Ma ismét elmerülünk a robotkultúrában, amelyhez mesterséges intelligencia társul, és olyan új technológiákat használunk, mint az arcfelismerés, a biometrikus adatok, az emberek nyomon követése, a személyes adatok gyűjtése, amelyeket észrevétlenül gyűjtünk, és amelyeket megfigyelésre és népességellenőrzésre használnak a hamis világjárvány ürügyén. A cél az egyre veszélyesebbé váló automatizálás új és engedelmes kiborg robotokkal, ha nem találnak megoldást erre az új technológiai életmódra, amelyre kényszeríteni akarnak.
Vajon a mesterséges intelligenciagépek átveszik az uralmat a világ felett, és hamarosan robot-automata gépek ki fognak minket szorítani? Vagy arra fognak szolgálni, hogy rovar drónok segítségével, amelyeket már most is használnak, irányítsák mindazokat, akik nem követik az új globális elméleti oktatást és a kötelező védőoltások irányelveit?
És mi a helyzet a Neuralink nevű céggel, amely mesterséges intelligenciát akar beültetni az emberi agyakba - vajon a cél feljavított szuperkatonák vagy érzelemmentes ember-állat hibrid kiborgok létrehozása, amilyen harcképesek már léteznek, vagy esetleg az emberek genetikai módosítása? És ez nem sci-fi …
Ébernek kell lenni, mivel az uralkodó elit célja egy ideális társadalom megteremtése, az ő elképzelésük szerint, amelynek termelő munkáját egy rabszolgákból álló faj fogja végezni, akiket arra terveztek, hogy alávetik magukat, engedelmeskednek és szolgálják az elit igényeit, egy kaptár elme irányításával. Ez része a transzhumanista programjuknak, amely már folyamatban van a veszélyes mRNS-génterápiák vakcinának álcázott nanocsipjeivel, amelyek lélek, etikai elvek és emberi értékek nélküli lényekké akarnak változtatni minket.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

Az emberiség megsemmisítésére előkészített plandémiás válság egyrészről fenyegető globális gazdasági összeomlást eredményez, amely már most is éhínséggel és fokozott erőszakkal jár, hasonlóan az 1929-es nagy gazdasági világválsághoz, másrészt egy olyan kiberpandémia is készülőben van, amely globális digitális áramszünetet és az internet lekapcsolását okozhatja, azzal az egyértelmű céllal, hogy egy jelentős visszaállítást hajtsanak végre, amely visszavezethet minket a középkorba.
Hasonlóképpen, a kormányok folytatják orvosi zsarnokságukat számos bizonyított és hatékony kezelés ellen, mindezt azért, hogy kényszerítsék és erőltessék vakcináikat, amelyekről köztudott, hogy mérgező nano-grafén részecskéket tartalmaznak, amelyek hatással vannak az egészségre, és bizonyítottan nem védenek és nem hatékonyak a Covid ellen, valamint folytatják rendőrállamukat, a bezárásokat, a zárlatokat, amelyek a mindent eltussoló bírákkal együtt a védtelen lakosság ellen irányulnak.
És ennek a közelgő pénzügyi válságnak és eladósodásnak lesz-e bármilyen kapcsolata a globális hatalom tulajdonosaival, a pénz tulajdonosaival és a bolygó leggazdagabb embereivel, akik birtokolják és ellenőrzik a bolygó vagyonának több mint 75%-át , akik létrehozták a magánbankokat a Federal Reserve kialakításával az Egyesült Államokban? Olyan családok, mint a Rothschildok, Morganok, Rockefellerek, Carnegie-k, Bushok stb., akik a gazdaság és a világ irányításának szálait mozgatják. Továbbá miért gyilkoltak meg kegyetlenül sok amerikai elnököt, akik szembeszálltak az elittel és hatalmukkal, és miért nem derült ki soha, hogy kik voltak a gyilkosságok elkövetői?
Közülük kiemelkedik Kennedy elnök, de Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley, Warren Gamaliel Harding, Franklin Roosevelt és mások is. Ki áll az eltitkolt halálesetek mögött?
Videó: Alcyon Plejádok

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

A folytatódó Covid-bohózat leple alatt, kihasználva a hamis pandémiával okozta félelmet és a tudatlanságot, a minket irányító zsarnokság tovább manipulálja a tömegeket, új szabályo-kat kényszerítenek ránk, tovább nyirbálják a szabadságunkat, és mindenáron, ránk akarják erőltetni a káros oltóanyagokat, utazási korlátozásokkal és szociális távolságtartással, hogy csökkenteni tudják a világ népességét.
A nyomásgyakorlás legújabb eszköze az ember által kiváltott globális felmelegedésről szóló átverés, ez a kérdés része az ENSZ 2030-ig szóló programjának és a Világgazdaság Nagy Újraindításának is, bár ellentmondásban van azzal, amit minden, a hivatalos irányokat követő melegedéspárti hangoztat, miszerint 2020 telén nagyon sokfelé tapasztaltak nulla fok alatti hőmérsékleteket. No és mit szóljunk a korábbi elnök, Al Gore, fatalista és téves jósla-taihoz, vagy a hamis látnoknak bizonyult Károly, angliai herceg jövendöléseihez, vagy az állítólagos környezetvédő, Greta Thunberg szavaihoz, akit, hiszen csak egy fiatal lány, fe-dezetül használtak a klímaváltozás hangsúlyozására és arra, hogy a felnőtteket lehessen hi-báztatni mindezért, vagy ott van a mega-milliárdos David Mayer de Rothschild, akinek szin-tén nem váltak be az előrejelzései, de azért továbbra is iparkodik minket meggyőzni a fel-melegedési hazugság igazáról?
A Zéró Karbon program támogatói valójában a legfejlettebb gazdaságok iparának szé-tzúzására törekszenek, ezt a stratégiát évtizedek óta érlelgetik, a cél a civilizáció lerombolá-sa, eszköze pedig a Nap eltakarása, a víz privatizálása, a Haarp rendszer és a geomérnökség, mivel ezek képesek leginkább kibillenteni egyensúlyából az emberiséget, egyszóval, vissza akarnak kényszeríteni minket a középkorba, miközben soha nem látott mértékű éhínséggel és rabszogasággal akarják a népesség számát csökkenteni.
Video realizado por Alcyon Pléyades

A Covid plandémia bohózata, és annak következménye, az oltás, nem csak mindenféle fizikai betegségeket okoz, hanem haláleseteket és a mentális megbetegedések és agresszív viselkedés fokozódását is, különösen a légitársaságoknál; a repülős utazások kevésbé kívánatosak, mivel egyre gyakoribb a beoltottak agresszív, lázadó és erőszakos viselkedése a járatok törlése miatt. Ugyanez a helyzet a hajóutaknál, ahol annak ellenére, hogy egyre több a követelmény, a teszt, az oltás stb., még mindig sok a fertőzés.
Az oltóanyagipar most a bioterrorizmus, mint üzleti modell és kihalás felé fordul, és most megköveteli az emberektől az ismételt injekciót, tüskefehérje részecskékkel, amelyek betegségeket és halált terjesztenek, de majd azt mondják, hogy covidban haltak meg. Lehet, hogy tüskefehérje részecskéket terjesztenek drónokkal és chemtrailekkel a plandémia állandósítása érdekében, ahogy ezt New York Cityben tették?
Miért zajlik még mindig az elvándorlás a világ számos városában olyan helyek felé, ahol kevesebb a korlátozó intézkedés, vagy ideálisabb a túlélésre?
Kétségkívül szörnyű megtévesztésnek és manipulációnak vagyunk tanúi, amelyben benne van a minket irányító elit, elnökök, politikusok, királyi családok, nagy vezetők stb., azért, hogy továbbra is fenntartsák a hamis világjárvány csalását, és hogy folytatódjanak az oltások, nem haboznak a médiában példaként megjelenni, ami nem más, mint a propagandája és színjátéka egy hamis vakcinának, amelyet a gyanútlan lakosságnak akarnak beadni.

A videót az Alcyon Pléyades készítette

Ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi világ működését, érdemes elképzelni egy sakktáblát és megnézni, hogy az állítólagos világjárvány kezelésében az uralkodó birodalom egyszerű gyalogjaiként hogyan kapunk meghívást az ébredésre és arra, hogy mattot adjunk a globalistáknak, akik annyi kárt okoznak, és bár minden ellenünk szövetkezik, ha nagy családként összefogunk, nagyon jó esélyünk van arra, hogy diadalmaskodjunk, ahogy a kis Dávid megölte a hatalmas Góliátot.
Ezért az egyetlen lehetőségünk az, hogy küzdjünk az ébredésért, máskülönben mind gondolataink, mind cselekedeteink elhomályosulnak, amíg meg nem valósul az Agenda 2030, mivel a még nagyobb hatalom érdekében felhasználják a technológiai alapú Nagy Testvért, amely mesterséges intelligenciával működő digitális megfigyelőként az egész világot ellenőrzi.
Ezért egyre többen, akik tudatában vannak annak, hogy mi történik a kitartóan végzett oltások révén, nem hajlandóak részt venni ebben a kísérletben, és köztük számos ismert sportoló utasítja el az ártalmas vakcinákat, és hasonlóképpen művészek, zenészek, énekesek, előadóművészek, producerek és színészek nyilatkoztak az oltások ellen, mivel sokukat érintettek a káros hatások, mások pedig meghaltak az oltás beadása után annak ellenénre, hogy az esetek nem szerepelnek a hírekben.
Ez az oka annak, hogy napról napra egyre többen fognak össze, hogy feljelentést tegyenek a kormány ellen a bevezetett zsarnoki intézkedések miatt és bírók, parlamenti képviselők, neves orvosok és ügyvédek támogatásával feljelentéseket tesznek a kormányok ellen rendőrállam, zsarnokság és népirtás elősegítése miatt és kereseteket nyújtanak be a nemzetközi bíróságokon.
Mit szóljunk továbbá Anthony Faucival, az amerikai kormány tudományos tanácsadójával kapcsolatban nyilvánosságra kerül botrányokhoz, Bill Gateshez fűződő viszonyához és a színlelt járványhoz? Továbbá mit szóljunk a Covid eredetében játszott szerepéhez és a nagy gyógyszergyáraknak nyújtott finanszírozáshoz vakcinák értékesítése céljából? Vagy azokhoz a hazugságokhoz, amelyekkel megtagadta hatékony orvosi kezelések alkalmazását és ezzel lehetővé tette számtalan védtelen ember halálát?
A videót készítette: Alcyon Plejádok

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

A jelenlegi események alapján az átoltottsági szint emelkedését minden országban leköveti a halálozási görbe, és az új vírusvariánsok az oltások következtében alakulnak ki, továbbá a legutóbbi kutatások szerint a Covid19 ellen beoltottak szuperterjesztőkké válnak, mivel szervezetül elkezdni kiválasztani a tüskefehérjét, amellyel képesek megfertőzni a nem beoltottakat. De nem csupán erről van szó, mivel szintén ismert, hogy az oltóanyagban lévő tüskefehérje nem ártalmatlan, ahogy azt állítják, hanem képes az oltás helyéről elvándorolni és felhalmozódni a szervezet szerveiben és szöveteiben és ezáltal szív- és érrendszeri, valamint kognitív problémákat okozni. Mit szóljunk továbbá a koronavírus-vakcinával kapcsolatos furcsa esetekhez, mint például ahhoz, hogy az oltás helyére odatapad a mágnes, vagy hogy a beoltott személyek bluetooth-vevőkké válnak? Vajon lehetséges, hogy a koronavírus-vakcina 5G-antennává változtatja a szervezetet? És mit szóljunk a maszkokon lévő parazita nanocsövekhez, amelyek a hő és nedvesség hatására aktiválódnak, valamint a további veszélyes szennyeződésekhez? Miért vannak ott?
Vannak bizonyítékok arra, hogy az oltás mágneses fém hidrogél-nanorészecskéket vagy bioszenzorokat tartalmaz, amelyek akár az agyba is bejuthatnak és rögzíthetik az agytevékenységeket, majd továbbíthatják azokat egy számítógépnek vagy a hálózatra, amit a Szilícium-völgyben lévő, a DARPA és a Gates Alapítvány által finanszírozott Profusa vállalat valósít meg, továbbá számos neves orvosi szakember egyetért abban, hogy önreprodukáló biológiai fegyverekről van szó. Vajon lehetséges, hogy a vakcinákkal végrehajtott mostani transzgenikus kísérlet célja az emberiség irányítása és az, hogy az embereket a Smart Grid, azaz az intelligens energiahálózat csomópontjaivá tegyék?
És bár nehéz elfogadni az igazságot, mindez része a világ elnéptelenítési tervének… Vajon ez lehet az oka annak, hogy sok rendőr, katona, tengerészgyalogos és a rendfenntartó erők más tagjai fellázadnak a hamis járvány miatt bevezetett intézkedések ellen és tömegesen elutasítják a veszélyes vakcinákat?
A videót készítette: Alcyon Plejádok

Ajánlott videókat tartalmazó új csatornánk:
https://www.bitchute.com/channel/AlcyonPlejádok-2/

Az igazság utáni korban élünk, olyan társadalomban, ahol a hazugságot a média a meggyőzés fegyvereként használja és emberek millióinak agyát mossák át igazságnak álcázott hamis információkkal. A cél kétségtelenül a félelem pszichológiájának alkalmazása, miközben az embereket maszkviselésre és társas távolságtartásra kötelezik és a hamis járvány ürügyén nyomást gyakorolnak rájuk, hogy mindenki beolttassa magát, és eközben új, engedelmes, szolgálatkész és nem gondolkodó rabszolga-moralitást alakítanak ki, aminek következtében súlyosbodnak a pszichés problémák és minden korábbinál nagyobb mértékben fokozódik a munkanélküliség, a szegénység és az éhínség, továbbá oltási útlevelet vezetnek be, hogy utazhassunk, ami nem más mint egy globális megfigyelési rendszer, amíg létre nem jön a totális rabszolgaság és népirtás.
Az egyedüli igazság az, hogy az emberiség elleni népirtási összeesküvés zajlik az emberi DNS-t módosító kísérleti vakcinákkal, amelyek hatására a szervezet elkezdi termelni a vírus egy részét, a tüskefehérjét, amely érrendszeri károsodásokat okoz, és mindez orvosok és a korrupt gyógyszergyárak felügyelet mellett történik. Ráadásul maga a Pfizer is elismerte, hogy a vakcinák olyan anyagot tartalmaznak, melynek hatására a beoltottak szuperterjesztőkké válnak és megfertőzhetik a nem beoltottakat.
Mit szóljunk továbbá az abszurd jutalmakat, ösztönzőket, megvesztegetést és ajándékokat alkalmazó, világszerte zajló meggyőzési kampányokhoz, amelyek célja a bizonytalanok beoltása?
Rendkívül gyanús, hogy ennyire fontosnak tartják rábeszélni a lakosságot az oltásra. Vajon lehetséges, hogy a háttérben neuromarketinges manipuláció zajlik, miközben millióknak sejtelmük sincs róla, hogy mi zajlik? Úgy tűnik, el akarják titkolni, hogy rendkívül káros és halálos vakcinákról van szó, miközben az emberek besétálnak a csapdába.
Ezért annak érdekében, hogy ellensúlyozzák ezt a borzalmas gonoszságot, egyre több millióan tüntetnek a nagy Covid-színjáték és az egészségügyi terrorizmus ellen és követelik, hogy a mostani hamis járvány felelőseit az emberi jogok megsértéséért és globális népirtási kísérletért állítsák olyan különleges bíróság elé állítását, mint amilyen elé Nürnbergben a nácikat állították.

A videót készítette: Alcyon

Az igazság utáni korban élünk, olyan társadalomban, ahol a hazugságot a média a meggyőzés fegyvereként használja és emberek millióinak agyát mossák át igazságnak álcázott hamis információkkal. A cél kétségtelenül a félelem pszichológiájának alkalmazása, miközben az embereket maszkviselésre és társas távolságtartásra kötelezik és a hamis járvány ürügyén nyomást gyakorolnak rájuk, hogy mindenki beolttassa magát, és eközben új, engedelmes, szolgálatkész és nem gondolkodó rabszolga-moralitást alakítanak ki, aminek következtében súlyosbodnak a pszichés problémák és minden korábbinál nagyobb mértékben fokozódik a munkanélküliség, a szegénység és az éhínség, továbbá oltási útlevelet vezetnek be, hogy utazhassunk, ami nem más mint egy globális megfigyelési rendszer, amíg létre nem jön a totális rabszolgaság és népirtás.
Az egyedüli igazság az, hogy az emberiség elleni népirtási összeesküvés zajlik az emberi DNS-t módosító kísérleti vakcinákkal, amelyek hatására a szervezet elkezdi termelni a vírus egy részét, a tüskefehérjét, amely érrendszeri károsodásokat okoz, és mindez orvosok és a korrupt gyógyszergyárak felügyelet mellett történik. Ráadásul maga a Pfizer is elismerte, hogy a vakcinák olyan anyagot tartalmaznak, melynek hatására a beoltottak szuperterjesztőkké válnak és megfertőzhetik a nem beoltottakat.
Mit szóljunk továbbá az abszurd jutalmakat, ösztönzőket, megvesztegetést és ajándékokat alkalmazó, világszerte zajló meggyőzési kampányokhoz, amelyek célja a bizonytalanok beoltása?
Rendkívül gyanús, hogy ennyire fontosnak tartják rábeszélni a lakosságot az oltásra. Vajon lehetséges, hogy a háttérben neuromarketinges manipuláció zajlik, miközben millióknak sejtelmük sincs róla, hogy mi zajlik? Úgy tűnik, el akarják titkolni, hogy rendkívül káros és halálos vakcinákról van szó, miközben az emberek besétálnak a csapdába.
Ezért annak érdekében, hogy ellensúlyozzák ezt a borzalmas gonoszságot, egyre több millióan tüntetnek a nagy Covid-színjáték és az egészségügyi terrorizmus ellen és követelik, hogy a mostani hamis járvány felelőseit az emberi jogok megsértéséért és globális népirtási kísérletért állítsák olyan különleges bíróság elé állítását, mint amilyen elé Nürnbergben a nácikat állították.

A videót készítette: Alcyon

SHOW MORE

Created 1 year, 6 months ago.

75 videos

Category News & Politics