Alcyon Plejádok

A történelem során voltak olyan családok, amelyeket "elátkozottnak" tekintettek olyan szerencsétlenségek miatt, amelyek nemcsak az egyes tagjaikat sújtották, hanem generációkon keresztül apáról fiúra szálltak. Olyan híres családok, mint a Kennedy család, a családi átok egyik legjobban dokumentált esete, az Onassis család, a Grimaldi család, a Habsburg-ház vagy az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodói, akiket balesetek, betegségek, korai halálok vagy mindenféle szerencsétlenség és szenvedés ért az évek során. A Bourbonok, a Romanovok, a Rothschild-dinasztia és a perzsa sah ugyanilyen jól ismertek.
Más családok, mint a Thyssenek, a Savoyaiak, és különösen fontos I. Viktória angol királynő esete, aki Európa több monarchiájában is vérzékenységet hagyott maga után, korai halált és szenvedést okozva a legtöbb férfi leszármazottnak, mindez arra késztet, hogy elgondolkodjunk azon, hogy kell lennie valamilyen oknak, amiért ez történik, és hogy a szerencsétlenségek és csapások hogyan öröklődhetnek generációról generációra, átkozottnak bélyegezve egy családot.
Akár a bankszektorban, a politikában, a gyógyszeriparban, az autóiparban, a divatban, a filmiparban vagy akár az alkoholértékesítésben, számos olyan terület volt, ahol a világ leghatalmasabb családi mondái meggazdagodtak, hogy aztán katasztrofálisan kiesnek a kegyeikből.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az újonnan megválasztott elnök, Luiz Inácio Lula da Silva, aki csalással, manipulálható elektronikus szavazórendszer segítségével nyerte meg a brazil választásokat, olyan személy, aki korrupció, csalás, kivételezés és más, még folyamatban lévő ügyek miatt börtönben volt, de bár a nép emberének mutatja magát, aki közel áll a munkásokhoz, valójában egy elitista, aki csalással jutott nagy vagyonhoz, és aki soha nem törődött a népével.
Ezen kívűl azzal is vádolják, hogy pedofil, és hogy az LMBTQIA+ közösség jogait támogatja, ami teljesen ellentétes a brazil nép eredeti nevelésével, valamint a család és a gyermekek védelmével, a családi értékek alapjával, amelyekben Brazília mindig is elismert volt.
Számos nyilatkozat és botrány bizonyítja ezeket a tényeket, és a sátánista és pedofil elit LMBT napirendjét alkalmazva a célpontok a gyermekek, hogy megfosszák őket identitásuktól és szolgálatukba állítsák őket. Lula, az elit rejtett hatalmának engedelmes szolgája, Brazília és az emberiség jövőjét, a gyermekeket akarja kiirtani, azáltal, hogy a lehető leghamarabb megöli őket a kötelező védőoltással, és ez sikerül is nekik, hacsak nem lesz globális felkelés.
Brazília népe azonban ébredezik, és polgárok milliói tüntetnek minden városban Lula ellen és Bolsonaro mellett, és más országokba is átterjednek a demokrácia védelmében, valamint a szabadság és a szuverenitás jövőjéért.

Az Alcyon Plejádok által megvalósított videó

Luiz Inácio Lula de Silvát 2022. október 30-án választották meg Brazília elnökévé. Mandátuma 2023. január 1-jén kezdődik. Ő váltja Jair Bolsonaro elnököt, aki az ország történelmének legsikeresebb gazdasági és biztonsági rekordját hagyta hátra, úgy, hogy a szegénység enyhítéséért tett erőfeszítéseket, és azért, hogy a nehéz időkben támogassa népét, figyelmeztetve az oltások káros hatásaira és a bizonyítottan hatékony gyógyszerek, például a klorokin és az invermectin használatára.
Lula azonban kormányprogram nélkül kezdi meg mandátumát, egyetlen céllal, hogy az előző elnök, Bolsonaro összes jó reformját visszvonja. Lulát számos korrupciós ügyben bíróság elé állították és elítélték, amelyek közül néhányat megsemmisítettek olyan formai hibák miatt, amelyeknek semmi közük a kenőpénzek és mindenféle visszaélések valódi hátteréhez, ő egy elítélt bűnöző, aki át akarja engedni az Amazonas szuverenitását az ENSZ-nek, nem adnak bizalmat egy olyan országnak, amely világhatalom, és továbbra is meg akarja őrizni jogait és szuverenitását.
Ráadásul a választási csalás megalapozott kétséget ébresztett, ami több millió felébredt brazíliai embert felállított, akik felfigyeltek rá, és követelték, hogy a fegyveres erők vizsgálják felül a folyamatot, a média hallgatása mellett tömeges tiltakozásokkal elfoglalták az utakat és a városokat. Az elektronikus szavazási rendszerrel kapcsolatos korrupciós vádak megerősítik a brazil választási csalást, és így megkérdőjelezik Lula győzelmét és az elit csalását.
Az Alcyon Plejádok által megvalósított videó

Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau megmutatta igazi arcát annak a több ezer kamionosnak a sztrájkjával, akik békésen megbénították az országot, hogy tiltakozzanak az "oltási kötelezettség" diktatórikus intézkedései ellen. A szükségállapot-törvény alkalmazása a lakosság kritikájának elfojtására, a konfliktus elől ismeretlen helyre való menekülés, a tüntetők bankszámláinak mindenféle jogi eljárás nélküli befagyasztása, stb.
Justin Trudeau Pierre Elliott Trudeau és Margaret Trudeau, egy őrült életmódot folytató házaspár fia. Apját, aki a London School of Economics-on tanult, "veszélyes kommunistának" tartották. Közreműködött a Római Klub létrehozásában. Erős eugenikus eszméket valló intézmény, amely később beépült a davosi Világgazdasági Fórumba, és kapcsolatban áll a Bilderberg Klubbal.... Margaret Trudeau, az anya bipoláris zavarban szenvedett. A promiszkuitása és a drogokkal való kapcsolata ismert tény volt. Egyre nagyobb teret nyer az az elmélet, hogy a jelenlegi miniszterelnök, Justin Trudeau Fidel Castro biológiai fia.
Justin Trudeau pedofíliával és korrupciós ügyekkel, valamint tekintélyelvű törvények bevezetésével, a gyermekek LMBT-indoktrinálásával, az eutanázia támogatásával, az abortuszpolitikával és az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos ügyek azt mutatják, hogy ő az Új Világrend bábja, és a lakosság egyre kevésbé kedveli zsarnoki és diktatórikus uralmát.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az elrejtett kincsek a kalózkalandok, a keresők, az arab sivatagok vagy a karibi szigetek világába visznek el minket képzeletünkkel, sok olyan kincsről van szó, amelyet még nem találtak meg, mint a templomosok kincse, a montseguri katharok, a bölcs Salamon ophiri aranybányái, mások, mint El Dorado, a limai kincs és még sok más.
E kincsek némelyike az őket elrejtő emberekhez vagy a hajókhoz kapcsolódik, amelyeken hajótörést szenvedtek. Mások mitikus kincsek, amelyeket mitológiai lények őriznek, legyenek azok óriások, dzsinnek vagy sárkányok. El is lehet őket varázsolni, mások ajándékot és örömöt hoznak gazdájuknak, és csak tiszta és igaz szívvel érhetők el... és vannak, amik csak szenvedést hoznak, mert lopásba, bűncselekményekbe, ambíciókba keveredtek.
Ez azért van így, mert ők nem a bolygó e felszíni világához tartoznak, hanem annak belsejéhez, az Agharti varázslatos világához és gyönyörű városaihoz, mint Shamballah, Erks, Telos, földalatti városokhoz, amelyeket fejlett lények és más, Atlantiszból, Lemúriából és Hyperboreából menekültek laknak.
A víz alatti kincsek paradicsoma kétségtelenül a Karib-tenger, ahol Amerika felfedezése óta több ezer hajó, gálya, fregatt és elsüllyedt hajó található, de a történelem során, szerte a bolygón sok más kincset is találunk, mint például Alarik kincsét, Priamosz kincsét, amely a mitikus Trója városának felfedezéséhez vezetett, a Homok Iramját, a Son Bhandar barlangok kincsét (India), a Zafír könyvét... és még sok mást, amelyeket még fel kell fedezni.

Az Alcyon Plejádok által megvalósított videó

Ursula von der Leyen az első nő, aki 2019. december 1-jétől az Európai Bizottság elnöke. Tanulmányait a London School of Economics-on végezte, a Fábiánus Társaságban, egy ultraelitista, eugenikai eszméket valló körben, amelynek filozófiája áll az erős pénzügyi hatalmak mögött, amelyek egy olyan egyvilági kormányzathoz akarnak vezetni, amelyben a mikrochipek által irányított, engedelmes emberek a gazdagok és hatalmasok hierarchiájának szolgái lesznek, akik uralni fogják a bolygót. Az ő koncepciójuk az "Új Világrend".
Jelenlegi pozíciója az európai polgárokra kényszerített pozíció: senki sem szavazott rá, és nem szerepelt egyetlen párt választási listáján sem, jelenleg a Covid-19 irányításával kapcsolatos korrupcióval vádolják, támogatja a kötelező védőoltásokat, a zöld útlevelet, a tömeges bezárásokat... ami az európai polgárok alkotmányos jogainak megnyirbálásához vezetett, és támogatja az ártatlan gyermekek szükségtelen és káros oltását.
És azért is, hogy támogatta Ukrajnát az Oroszországgal vívott háborúban, valamint az energiaárak és az infláció mértéktelen emelkedéséért, ami munkahelyek megszűnésével és a közelgő gazdasági recesszióval jár, és elsüllyeszti Európa gazdaságát. A multinacionális gyógyszeripari vállalatokkal folytatott titkos tárgyalásainak kiszivárgása szintén reflektorfénybe helyezte őt, és az uniós ügyészség vizsgálatot indított ellene.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ebben az új dokumentumfilmben kicsit mélyebbre merülünk a drágakövek, különösen a kvarckristályok, ametisztek, achátok, smaragdok, gránátok, rubinok, zafírok, gyémántok és sok más drágakő lenyűgöző világában.
A nagy ékszerek mindig is a hatalom, a királyi családok, a hírességek vagy a nagy vagyonokat szerzettek kezében voltak: az ókori Oroszország Romanov-ékszerei, a Fekete Orlov, a vörös foszforeszkáló Hope-gyémánt, a Koh-i-Noor, amely most a brit koronában van, a Kék Szív a Titanicról...
Ezek hihetetlen kövek, amelyeket évmilliárdokkal ezelőtt kovácsoltak a Föld belsejében, és amelyek, ha egyszer napvilágra kerülnek, az ember belső énjének legjobb vagy legrosszabb oldalát hozzák ki. Sokukat gyilkosságok, rablások után szerezték meg, ami generációról generációra szerencsétlenséget okozott a tulajdonosoknak és családjuknak.
A legtöbb esetben a becsvágy, a kapzsiság, az irigység... és olyan körülmények övezik őket, amelyekben így vagy úgy jelen van a bűnözés, megmaradnak a kristályok emlékezetében, felhalmozva azokat a negatív frekvenciákat, amelyek aztán továbbadódnak leendő tulajdonosaiknak, sok esetben balszerencsét, bajt és szerencsétlenséget hozva családjuknak, a Wittelsbach gyémánt, Elizabeth Taylor gyémántja, a Bálványszem, az Agra, a Fekete Hercegnek nevezett spinell, az elátkozott Heron-Allen ametiszt, XII. Alfonz gyűrűje és még sok más.
Sok szerző úgy véli, hogy a "kövek átkának" ezt a valóságát életre szóló leckeként kell felfogni: a rossz cselekedeteknek következményei vannak.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Giorgia Meloni lesz Olaszország miniszterelnöke, miután megnyerte a parlamenti választásokat, amelyeken a lakosság fáradtsága és kimerültsége miatt az utóbbi évek legalacsonyabb részvételi aránya volt. Melonit a Stern című német lap "Európa legveszélyesebb nőjeként" jellemezte neofasiszta eszméi miatt, amelyekhez mindig is kötődött, mivel csodálója volt Benito Mussolini fasiszta diktátornak, aki 21 éven át elnyomó, erőszakos és rasszista rendszerben tartotta igája alatt az olasz népet.
Meloni pártjának, a Fratelli d'Italiának van a legtöbb olyan képviselője, akit a szervezett bűnözéssel - a calabriai maffiával - való kapcsolat miatt tartóztattak le. A pártokat, amelyekkel koalícióra lép - Matteo Salvini Ligáját és Berlusconi Forza Italiáját - idegengyűlölő profiljuk jellemzi, az utóbbi, Berlusconi pedig mindenféle politikai, igazságügyi, pénzügyi és szexuális botrányba keveredett, és azzal vádolják, hogy egy sátánista szektához tartozik.
A Rockefeller Aspen Intézethez tartozó Meloni egyik célja a fasizmus normalizálása, társadalmi elfogadottsága. Egy olyan ideológia, amelyet a múlt században társadalmi konszenzus alapján "az abszolút gonosz", társadalomellenes, alapjog-ellenes és idegengyűlölő ideológiaként határoztak meg, ahol az állam hatalma az egyén jogai felett áll, és ahol a militarizmus, a nacionalizmus és az imperializmus a fő eszmék. Ráadásul politikai pártjának finanszírozási forrásai ugyanazok a nemzetközi vállalatok, amelyeket beszédében bírál, így megtévesztve követőit, akik öntudatlanul azt hiszik, hogy Meloni változást hoz Olaszországban, holott ennek az ellenkezője igaz.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Ha drágakövekről beszélünk, akkor a bolygó misztériumáról beszélünk. A kristályok, kvarcok, ásványok, drágakövek, mint az ametiszt, achát, smaragd, kvarc, turmalin, gránát, rubin, zafír, gyémánt és még sok más, valamint az arany, ezüst, réz... szépsége, színe és fénye mind az Üreges Földdel kapcsolatos, és az Agharti lények ajándéka.
Drága ékszerek, amelyeket évmilliók során erőfeszítéssel és az elemekkel kovácsoltak. A nagyszerű tulajdonságokkal és rendkívüli rezgésekkel rendelkező ásványokat, amelyek a történelem legfontosabb pillanatait és szereplőit kísérték, a történelem különböző kultúrái és népei védelemre, gyógyításra és orvoslásra, a hosszú élet és a spirituális fejlődés érdekében használták. Számos talizmán van, amelyet a történelem híres emberei használtak.
De sokan vágytak rájuk, akik ellopták vagy tisztességtelenül szerezték meg őket. Az emberek becsvágya, a népek inváziói, háborúi és küzdelmei, egyesek uralma és rabszolgasága mások felett okán, nagy szerencsétlenségek és balszerencse sújtotta azokat, akik ellopták őket, fájdalmak és átkok kísérik őket mind a mai napig, mint a Hope gyémánt, a Sancy, a Koh-i-noor, a Fekete Orlov, a lila Delhi zafír és más drágakövek esetében, amelyekkel tulajdonosaik nemzedékeken át mindenféle tragédiákon és szörnyű halálokon mentek keresztül.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

II. Erzsébet királynő halála és III. Károly új királyként történő kinevezése után végtelen sok családi botrány kerül napvilágra a történelem során, a Windsor családnév német eredetének eltitkolása, a nácikkal, pedofil és sátánista körökkel való kapcsolatuk -a királynő saját nagybátyját, Albert herceget 1889-ben, a gyilkos Hasfelmetsző Jackként azonosítják- és ugyanígy van ma is, kicsapongásokkal, hűtlenségekkel, pedofiliával, bűncselekményekkel…
Mindez teljes bizonytalanságot eredményez a királyi család jelenlegi helyzetében, ez az alacsony szintű általános elfogadottsága miatt is így van -alig 25% a jelenlegi király, III. Károly esetében, aki elveszítette népszerűségét Lady Dianával kötött házassága, hűtlenkedései és botrányai miatt, és amiatt is, hogy mindig fennállt annak gyanúja, hogy köze volt ahhoz a balesethez, ami Diana életébe került,
Testvérének, Andrásnak mostanában kirobbant, kiskorúakkal folytatott szexuális visszaélési botránya és a jelenlegi király régóta fennálló kapcsolatai ismert és elitélt pederasztákkal, mint Peter Ball püspök, vagy „legjobb barátja”, a BBC műsorvezetőjével Jimmy Savile, akit több mint 500 személy megerőszakolásával és/vagy szexuális zaklatásával vádolnak, mind szerepelnek hosszú előzménylistáján,
III. Károly, a "Nagy Újraindítás ", és a Zöld Agenda mozgatórugója, ma a világ legnagyobb vagyonának a tulajdonosa, birtokai és vagyona a monarchia visszaélésszerű történelmi jogaiból erednek, és nyeresége a fegyver- és a szegényített urán kereskedelméből származik. III. Károly annak a jelképe, hogy évezredeken keresztül kevesek hogyan uralták a többséget.

A videót készítette az Alcyon Plejádok

Minden, ami a kozmoszhoz kapcsolódik, nagy jelentőséggel bír a mostani időkben. A Nap energiájának növekedése, a tudósok által eredetileg megjósoltnál nagyobb aktivitással, arra késztet bennünket, hogy elgondolkodjunk a bolygói forgatókönyv újabb változásának valós lehetőségén, ahogyan az a korábbi korszakokban, mint például a hiperboreai, lemúriai, atlantiszi stb. korszakokban történt...
Talán ez az oka annak, hogy 2022-ben egyre több kozmikus űrhajót észlelnek. Az elmúlt évtizedek során a földönkívüli lények a történelem különböző pillanataiban éreztették jelenlétüket, mint például az 1965-ös és 1977-es New York-i áramszünetek, vagy az 1989-es oroszországi, voronyezsi UFO-leszállás, amelyről a világ összes újságja írt. Alkalmanként beavatkoztak, hogy hatástalanítsák a nukleáris rakétákat a silóikban vagy a tényleges tesztek során, mindig az emberek figyelmeztetése és védelme érdekében végzett munkájuk során. A világ különböző országaiban, különösen Angliában található gabonakörökön keresztül is küldenek nekünk üzeneteket. A globális elit Blue Beam projektjéről pedig, amelynek célja egy hamis idegen invázió szimulálása, a következőkre is figyelmeztetnek minket?
A csillagokból érkező, minket segítő és figyelmeztető lények különböző fajai között vannak a plejádiak, az andromédiaiak, az Aldebaranról érkező lények, és ezekről tanúskodik néhány kontaktus, akik egyszerűséggel és őszinteséggel mesélnek találkozásaikról és arról az üzenetről, amelyet ezek a kozmoszból érkező lények küldenek az emberiségnek.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

21 évvel a történelem legsúlyosabb támadása után, amely lerombolta a New York-i ikertornyokat, valamint a 7-es épületet, és amely közel 3000 ember életét követelte, senki sem hisz a hivatalos narratívának: kinek volt haszna? Kinek voltak indítékai és eszközei? Végül minden kérdés ugyanazokra a gyanúsítottakra összpontosul: az amerikai kormányra, titkos ügynökségein keresztül, a CIA-ra, az izraeli Moszad és a brit MI6 közreműködésével.
Ahogyan az ikertornyokat is lerombolták egy hamis zászlós műveletben, hogy megvédjék Bush elnököt attól, hogy tanúskodnia kelljen, és büntetőeljárás alá vonják dollármilliók elsikkasztásáért, ez az Új Világrend létrehozását szolgálta.
A gátlástalan bűnözői elit által az elmúlt években világszerte végrehajtott hamis zászlós műveletek hosszú listája drasztikusan rontotta a nemzetek demokratikus rendszerét és a polgárok alapvető szabadságjogait és jogait. A jelen pillanatban egy hamis világjárvány Covid bolygószintű bevezetése egy lépéssel előrébb van, akárcsak a World Trade Center önmaga elleni támadása.
Azonban számos tanú, szakember és technikai eszköz áll rendelkezésre, elegendő bizonyíték ahhoz, hogy újraindítsák a nyomozást, és bíróság elé állítsák mindazokat, akik büntetlenül maradtak tetteikért.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az emberek nemzedékek óta tudnak az eltűnt kontinensekről és civilizációkról. Nemcsak Atlantisz, hanem más legendás, a tengerek mélyén eltűnt vagy felismerhetetlenné vált sivatagokká vált földek, mint például Hyperborea és Lemúria vagy a Mu kontinens is eltűntek egy még nem feltárt kozmikus okból, de ez ma is megtörténhet velünk.
Az ősi civilizációkról szóló hagyományok, mítoszok és történetek mindenütt jelen vannak, és kiderült, hogy titkos katonai bázisok, mint például az ausztráliai Pine Gap, ezeknek az eltűnt civilizációknak a fizikai maradványaiban találhatók.
A kutatók felfedeztek egy titkos űrprogramot, amely része egy kormányzati összeesküvésnek, amely évek óta titkolja az űrkutatást és a fejlett technológiát, amely lehetővé tette az utazást a Holdra és a Marsra, ahol már léteznek kolóniák, valamint a földönkívüli jelenlétet a Földön és ezekben a titkos bázisokban szerte a világon.
És mi a helyzet a hamis Apollo-11 holdraszállással, miért titkolták el a holdutazás csalását? És mi a helyzet a Föld körüli két hold létezésével, miért hallgatták el az összes létező információt?
Mi a helyzet azokkal a próféciákkal, amelyeket olyan lények hagytak hátra a múltban, mint Melkisédek világkirály vagy Hermész Triszmegisztosz, és amelyek a jelen kor emberiségére vonatkoznak? Ezek mind olyan rejtélyek, amelyeket érdemes feltárni, és amelyekről tanulhatunk.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) eddigi igazgatója és Biden elnök orvosi főtanácsadója 2022 decemberében távozik posztjáról, több mint 50 év után, ahol etikátlan tudományos tevékenységet folytatott, kegyetlen emberkísérleteket végzett, illetve népirtással vádolták az AIDS-csalás miatt.
A Covid-19 világjárvány kezelésével kapcsolatos súlyos vádak, a wuhani laboratóriumnak a vírus funkciónyereségének finanszírozásában való részvétele, a kísérleti gyógyszerek védelme a bizonyítottan hatékony megelőző kezelésekkel szemben, a Kongresszus előtt eskü alatt elkövetett hazugságai miatt sokak szerint a modern történelem egyik legnagyobb bűnözője.
Lehet, hogy ez a lemondás, valamint más politikusok és különböző országok miniszterelnökeinek lemondása egy lehetőség arra, hogy megpróbálják elkerülni az igazságszolgáltatást az okozott károkért, vagy ez egy elterelő manőver, hogy tisztára mossák magukat, és egy másik, az elit által vasököllel kiválasztott személyt ültessenek az emberiség elleni népirtó programjuk folytatására?
Reméljük, hogy az Egyesült Államok a politikai irányítást arra használja fel, hogy alapos vizsgálatot követeljen a történtekkel és Anthony Fauci bűnös irányításával kapcsolatban, hogy bíróság elé állhasson, abban a reményben, hogy az amerikai népnek megmutathatják a megtévesztést, amelynek több mint két éven keresztül ki voltak téve, és amely több százezer ember halálát okozta, és amely az elkövetkező hónapokban megsokszorozódhat.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az Atlantisz témájába való mélyebb elmerülés nem csak a mítoszok és legendák áttekintését jelenti, régészeti leletek vannak szétszórva az egész bolygón, a tavak alatt és az Antarktisz alatt is, bár sokszor el akarják rejteni a bizonyítékokat, hogy tudatlanságban tartsanak minket. Kialakulásuk és különösen eltűnésük olyan eseményekkel függ össze, amelyek bolygó- és kozmikus méretűek. Naprendszerünk a világűrben halad, ahol a tudósok előre nem látott jelenségeket fedeznek fel, ragyogást a bolygókon és a helioszférában, a Van Allen-öv gyengülését... Több esemény együttes hatása azt eredményezheti, hogy egy civilizáció váratlanul véget ér, ahogyan az Atlantisz esetében is történt.
Más jelenségek, mint például a Naphoz közeli óriás űrhajók felfedezése, vagy az ISS-k, ráébresztenek bennünket, hogy a NASA-nak két arca van, egy hivatalos és egy titkos, de nem csak erről van szó, a tudósok felfedezték, hogy a Napunk egy csillagkapu lehet, és hogy létezik egy mágneses alagút, amely összeköti a Napot és a bolygókat.
És mit mondhatunk az időutazásról, a Déjà vu-ről, a rejtélyes, nyomtalan eltűnésekről, vagy a teleportációról, időutazásról?
A tudomány napjainkban új forgatókönyveket kezd feltárni, amelyek segítenek kiegészíteni a valóságunkról alkotott elképzelésünket, nemcsak a múltról, hanem egy másik jelenről és egy lehetséges jövőről is: kapcsolatfelvétel más civilizációkkal, időutazás, párhuzamos univerzumok vagy csillagközi utazás.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

A mágiáról és illuzionizmusról szóló trilógia második részében látni fogjuk, hogy a mágia végigkíséri az életünket, és ugyanolyan most is, mint ezer évvel ezelőtt, és ugyanolyan lesz ezer év múlva is.
Mindannyiunknak szüksége van a mágiára, mindenben ott van körülöttünk, és amikor már nem érezzük, vagy lemondunk róla, megszakítunk egy észrevétlen kapcsolatot mindennel körülöttünk.
Nemcsak a fantasztikus lényekben, amelyek évezredek óta meglepnek és inspirálnak minket, elvarázsolt hercegnőkben, lámpából előbújó dzsinnekben, rejtett kincsekben, beszélő madarakban... hanem azokban a pillanatokban is, amikor hiszünk önmagunkban, a lehetőségeinkben és abban, hogy mindig, minden körülmények között talpra állunk.
Empátia, rugalmasság, egészséges szórakozás, öröm, boldogság, ragaszkodás, kifejezőkészség, szórakozás, szeretet... ezek olyan pozitív állapotok, amelyek megváltoztathatják életkörülményeinket, olyan fényt és varázslatot vonzanak, amelyet elveszettnek hittünk.
A mágia bevonása az oktatásba végtelen lehetőségeket rejt magában, és a minden dolog közötti megfoghatatlan kapcsolatok kiszélesítik képességeinket és fejlődési lehetőségeinket.
A kreativitás, a képzelőerő, a csodálkozás és a lelkesedés az egészséges és boldog élet része, amelyet gyermekként és felnőttként sem szabad elveszítenünk.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Jelenleg egy olyan kritikus pillanatban vagyunk, amikor megismétlődhet ugyanaz, ami az atlantiszi korszak végén történt, annak pusztulásával.
A tudósok figyelemmel kísérik a kozmoszt és annak lehetséges veszélyeit, és felfedezték, hogy ugyanaz az "X-bolygó", Barnard, Nemesis, Tycho, Wormwood vagy az ősi szemiták Baal-csillaga, valóságos, és égi átvonulása egybeesik a Nap sziderikus évének végével, az idővel, amelyben most élünk.
A Voyager és a Pioneer 10 űrszondák adatait felhasználva a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy egy körülbelül 30 fényév átmérőjű, erősen mágnesezett csillagközi felhőhöz közeledünk, amelynek véleményük szerint nem kellene léteznie. Még a túlélési lehetőségeket keresve a kutatók az 1970-es években megtervezték a "Daedalus" projektet, amelynek középpontjában a Barnard csillag állt. Hasonlóképpen, a Vatikán a titkos obszervatóriumokkal szoros figyelemmel kíséri a Földhöz közeledő égitesteket.
És mit jelentenek az olyan műholdak, mint a Hold, amely sok tudós szerint üreges és mesterséges lehet, vagy mások, mint a Fekete Lovag, amelynek eredete földönkívüli eredetűnek tűnik? Mi a helyzet a fejlett technológia "Tükör" projektjével, a multiverzumokkal, dimenziókapukkal vagy csillagkapukkal?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

A mágia boldogságot és megnyugvást hoz nekünk ezekben a nehéz, szorongással és bizonytalansággal teli időkben, amelyekben élünk. Ez teret enged, hogy visszanyerjük a képzelet szépségét, és újra egy kicsit gyermekké váljunk, egyszerűséggel és örömmel.
A történelem során - a klasszikus Görögországban, a Távol-Keleten, Egyiptomban és az ókori Perzsiában - a jóslásokról, metamorfózisokról, beszélő állatokról, két lábon járó szobrokról és betegségeket gyógyító talizmánokról vannak feljegyzések.
A jógik "sziddhi" vagy csodás képességei, mint például egy tárgy távoli megérintése, az elemek elsajátítása... A kötél csodája, amellyel a varázslótanonc felemelkedett és eltűnt, vagy az Ezeregyéjszaka nagyszerű történetei Scheherazade hercegnőről visszavisznek minket az ártatlanság és a csodálkozás korába, amelyet érdemes visszaszerezni. A dzsinnek, a varázslámpák, a repülő szőnyegek, a bátor hercegnők, az égen átrepülő lovak és a hősök világa... a gyermekkori emlékeink része. A csodák és rejtélyek világa, ahol a lehetetlen valósággá vált.
Később, napjainkban olyan illuzionisták, mint Harry Houdini, a nagy bűvész és szabadulóművész, aki ámulatba ejtette a világot, David Copperfield többek között, vagy a csodálatos Cirque du Soleil, akkor és most is megőrizték a mágia szellemét, amelynek köszönhetően megvan a bizonyosságunk, hogy minden megvalósítható, és hogy a mágia mindenben benne van.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

A népek kollektív emlékezetében megmaradt egy nagy özönvíz okozta katasztrófa emléke, amelyet több mint 500 ismert változatban, világszerte összeállítottak, és amely az atlantiszi civilizáció létezésének végét jelentette. A bolygó tengelyének megváltozása és a nagy sivatagok megjelenése ott, ahol egykor tengeri állatok vagy hatalmas trópusi esőerdők voltak, új forgatókönyvet alakított ki a jelenlegi faj számára.
Atlantisz e végének számos rejtélyes maradványa van szétszórva szerte a bolygón, ahogyan az Egyiptomban, Indiában, Kínában, Tibetben, Görögországban letelepedett népek egy része is, és olyan népek, mint a maják, olmékok, toltékok, aztékok, föníciaiak, guancsok, baszkok... e fejlett civilizáció leszármazottai.
És míg az emberiség sorsdöntő pillanatát éli, amikor fennáll a veszélye annak, hogy ugyanaz történik, mint akkoriban, új elméletek és bizonyítékok jelennek meg arról a lehetőségről, hogy szokatlan naptevékenység váltotta ki azokat a pusztító folyamatokat, amelyek véget vetettek annak a civilizációnak. Naprendszeri események, amelyek úgy tűnik, hogy ismét a küszöbön állnak.
Mégis, ha meg tudjuk emelni a frekvenciánkat, fajként egyesülni és pozitív változást tudunk elérni a szörnyű hanyatlásban, amiben élünk, akkor talán extra segítséget is kapunk, és a legnehezebb időkben talán mi is menedéket találunk az Üreges Földön, ahogyan az emberiség azon népei közül néhányan, akik képesek voltak megőrizni integritásukat.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az emberi lények ellenőrzése és viselkedésük megváltoztatása mindig is cél volt az idők kezdete óta. Manapság már pszichotronikus, kinetikus, rádiófrekvenciás és 5G technológiájú fegyverek is léteznek, amelyeket a lakosság ellen használnak, mint például az amerikai diplomáciai alkalmazottakkal történt 2018-ban Havannában.
A vezeték nélküli technológia lassan megöli az embereket, beavatkozik a gondolataikba és károsítja a DNS-üket, és sejtszinten minden ember egyformán érintett, bár egyesek nem érzékelik ezt. Vannak gondolatindukáló fegyverek is: a szintetikus telepátia és az előidézett álmok vagy rémálmok.
A szó szoros értelmében az emberi agyat ezeken a frekvenciákon keresztül befolyásolják, módosítva gondolkodási mintáinkat és viselkedésünket. Ezen túlmenően olyan időjárás-módosító fegyverekkel is rendelkezünk, mint az amerikai HAARP vagy az orosz SURA, amelyek képesek hurrikánokat vagy erős földrengéseket előidézni, mint amilyenek az elmúlt években is voltak.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Atlantisz a mai civilizációnkat messze meghaladó fejlettségi fokot ért el, de eltűnt a Föld színéről, emléke a népek mítoszaiban és legendáiban maradt fenn, amelyek a Nagy Özönvizet okozó katasztrófákra utalnak, hatalmas napviharokra, amelyek megváltoztatták az éghajlatot, és mintegy 9200 évvel ezelőtt az utolsó jégkorszak végét idézték elő.
Elképzelhetetlen pusztító fegyverekkel rendelkeztek, amelyek képesek voltak nagy népességeket kiirtani, és amelyeket az utolsó korszakukban a fény és a sötétség közötti nagy háborúkban használtak. Csak néhány túlélő maradt, akik egy új faj létrehozásának alapját képezték.
Minden megismétlődik. Fajunk véghelyzetben van, és ismét két út nyílik meg előttünk: vagy folytatjuk azt az ostobaságot, hogy Istent akarunk játszani az élettel, a genetikával, a mutációkkal... vagy pedig megemeljük a frekvenciánkat és visszaszerezzük az évezredekkel ezelőtt megváltoztatott DNS-ünk integritását, aktiváljuk az eredeti 12 szálát és visszatérünk, hogy elfoglaljuk eredeti helyünket, megszabadítva minket mindenféle rabszolgaságtól és korlátozástól.
Most vagy soha, a választás rajtunk múlik, vagy folytatjuk a radikális átalakulást, vagy áldozatul esünk egy új napkitörésnek vagy villanásnak, amely eltörli a technológiánkat, és elveszünk a teljes átalakulásban.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az özönvíz emléke az emberek mítoszaiban és legendáiban él szerte a világon.
A közös elem az emberiség nagy részének elpusztulása a múltban, és egy kisebb csoport marad életben egy főszereplővel: Noé, Nene, Atrahasis, Manu... attól függően, hogy melyik kultúra meséli el. Azokban az időkben a technológia nagyon fejlett volt, és néhányan elmenekültek a vimánáknak nevezett hajóikon.
A különböző tengerekben a víz alatt talált, mintegy 12 000 évvel ezelőtti épületmaradványok felbukkanása alátámasztja az Atlantisz civilizáció létezését.
A mitológia és az ősi írások szerint Atlantisz utolsó korszakait hatalmas katasztrófa jellemezte, amelyben hegyekig érő hullámok, hurrikánok és vulkánkitörések rengették meg az egész bolygót. Több kortárs kutató is felveti azt a hipotézist, hogy egy nagy aszteroida vagy üstökös mintegy 13 000 évvel ezelőtt becsapódott és meggyorsította az utolsó jégkorszak végét, és ez döntő változást hozhatott civilizációnk történetében, elpusztítva Atlantiszt és özönvizet okozva.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

2020 eleje óta egy disztópikus világban élünk, ahol minden a hamis pandémiával és az új vírusokkal generált, amelyeket azért gyártanak, hogy a félelemmel, a vakcinákkal, az egyre inkább elidegenedett és beteg társadalommal folytassák, ahol az emberek engednek a robotizációnak és a transzhumanizmusnak.
Azonban egyre több az olyan felébredt ember is, akik összefognak, és létrehoznak egy társadalmi mozgalmat, amely számos országban folyamatban van, egyesületek, szervezetek, szakértői csoportok, amelyek tiltakozásokat és bírósági panaszokat nyújtanak be a szabadságért és az igazságért mindazzal kapcsolatban, amit velünk tettek.
Mert milyen jövőt akarunk, a társadalmi ellenőrzés rideg és robotikus világát, a vakcinák kollektív hipnózisát és az újonnan létrehozott járványokat, betegségeket, amit ma élünk, vagy elkezdünk egy új, valódi értékeken alapuló világot építeni ebből a korrupt rendszerből, ahol a szolidaritás, az önzetlenség vezet minket ahhoz, hogy harmóniában, szabadságban és békében éljünk?

Az Alcyon Plejádok által készített videó

Az ezeréves hagyományok "Agharta" eredetét a bibliai Noéhoz és az atlantiszi civilizáció pusztulásához kapcsolják.
Atlantisz egy magasan fejlett civilizáció volt, nagyszerű technológiával, például űrhajókkal, amelyek korlátlan energiát használtak, amit számos bizonyíték és kutató is alátámaszt. Az utolsó korszakában és a pusztulása előtt azonban a dekadencia időszakát élte, ahol szörnyű háborúk zajlottak a hadseregeivel és kifinomult fegyvereivel, ennek ellenére voltak figyelmeztető üzenetek a lényektől, akik megpróbáltak segíteni az emberiségnek abban az időben, a nagy özönvíz előtt.
Atlantisz, Lemúria és Hyperborea sok túlélője talált menedéket az Üreges Földön, a korábbi civilizációk folytatásában, amely megtanulta a leckét, és azóta békében fejlődik.
Az indiai, görög, egyiptomi, maja mítoszokban, sőt az Ezeregyéjszaka perzsa meséiben is találunk utalásokat a maximális ragyogásról egészen az atlantiszi faj hanyatlásáig és végéig, valamint az emberiség jelenlegi fajának kezdetéig, amely, ha nem teszünk valamit, hogy elkerüljük, úgy tűnik, az önpusztítás ugyanazon lépcsőfokain haladunk.
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Aranyról beszélni annyi, mint gazdagságról és vagyonról beszélni, de annyi is, mint sötét történelmekbe, haragba, kapzsiságba és halálba merülni. Az "aranyláz" 1848 januárjában kezdődött a kaliforniai Sacramentóban, amely még mexikói terület volt. Ebben az évben Mexikó és az Egyesült Államok aláírta a két állam közötti háború lezárását, és az USA megkapta az addig mexikói területeket, mint Új-Mexikó, Texas, Kalifornia, Arizona, Utah, Nevada.
Mindössze hét év alatt több mint 300 000 ember érkezett Kaliforniába. Az amerikai őslakosok elleni erőszak és gyűlölet népirtással végződött: az őslakosok száma mindössze 25 év alatt 150 000-ről 30 000-re csökkent, éhezés, betegségek és támadások miatt.
A világkereskedelem fejlődésével az iparosodott országok keresték a tranzakciók szabványosításának és a "világpiac" létrehozásának módját. Erre válaszul elfogadták az aranyszabályt. A kongresszus 1913-ban hozta létre a Federal Reserve-t, hogy stabilizálja az arany és a valuta értékét, de 1971-ben az aranystandardot feladták. Egyértelmű, hogy az egyes országok különböző aranytartalékai idővel eltűntek. Lehet, hogy az Illuminátusok, a Bilderbergek és a világot uraló 20 nagy család felvette? Fort Knoxban található az USA aranytartaléka, de ma már senki sem tudja pontosan, hogy létezik-e arany, vagy az valójában aranyozott volfrám.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

SHOW MORE

Created 2 years, 6 months ago.

121 videos

Category News & Politics