Viruswaarheid

Deel deze video. Red levens.

Ze waren er trots op dat ze waren ingeënt ... Ze stierven!

KLIK OP DEZE LINK OM DEZE VIDEO IN VELE TALEN TE DOWNLOADEN:
https://formations.emergences.net/C0VlD-lNF0

Maandenlang hameren regeringen er op los met slogans: “Ik draag een masker. Ik red levens." “vaccinatie doe je niet alleen voor jezelf.” “We doen het samen.”

De volgende slogan om uit deze crisis te komen is:

"Deel deze video. Red levens."

Deze video laat een aantal mensen zien die erg trots waren om te worden ingeënt ... Ze kwamen om het leven, soms heel snel (2 uur later), vaak gepaard gaande met verschrikkelijke pijnen. Soms gewoon in hun slaap. Van de honderdduizenden gevaccineerden sterven of lijden er duizenden aan de bijwerkingen van deze injecties, die ons bedrieglijk als vaccins worden aangeboden. Ook inmiddels onze kinderen [1].

Meer dan ooit brengen deze injecties met genetisch gemanipuleerd materiaal een veel groter risico met zich mee dan COVID zelf. Bovendien immuniseren ze niet volledig, ze stellen je niet vrij van het dragen van een masker of andere verplichtingen en uit studies naar klassieke vaccinaties blijkt dat je zes keer besmettelijker bent (en dus gevaarlijker) dan een niet-geïnjecteerde. [2]

Door ermee in te stemmen om te worden ingeënt met deze zogenaamde "anti-COVID-vaccins", wordt niemand beschermd, maar brengt u vooral de mensen om u heen in gevaar!

Nuttige links en bronmateriaal van deze video:
[1] https://www.nytimes.com/2021/05/22/health/cdc-heart-teens-vaccination.html
[2] https://www.pnas.org/content/115/5/1081
[3] De site die hulde brengt aan de slachtoffers: http://covidvaccinevictims.com/VICTIMS/
[4] Een site die verwijst naar alle artikelen en alle precieze informatie van elk slachtoffer, en meer: https://healthimpactnews.com/2021/6000-increase-in-reported-vaccine-deaths-1st-quarter-2021-compared-to-1st-quarter-2020/
[5] Het aantal bijwerkingen en sterfgevallen in de VS: https://vaers.hhs.gov/
[6] Details van de bijwerkingen in de VS: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html
[7] Het aantal bijwerkingen en sterfgevallen in Europa: Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen: http://www.adrreports.eu/nl/search_subst.html#
[8] Het aantal gevallen en sterfgevallen in de hele wereld: https://ourworldindata.org/coronavirus

Deel deze video ... en red levens - Bedankt.

Professor Sucharit Bhakdi interview by Willem Engel about the 4th letter to the EMA

Geert Vanden Bossche PhD, is an internationally recognised vaccine developer having worked as the head of the Vaccine Development Office at the German Centre for Infection Research.

Coordinated Global Alliance for Vaccines and Immunisation's Ebola Vaccine Program and contributed to the implementation of an integrated vaccine work plan in collaboration with Global Health Partners (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation, CDC, UNICEF), regulators (FDA) and vaccine manufacturers to enable timely deployment or stockpiling of Ebola vaccine candidates.

Highlighting the principle of using a prophylactic vaccine in the midst of a pandemic. Likely to create more more viral variants in the process.

Sharing his perspective on mass vaccination in COVID-19.

Intimidatie & aanhouding Willem Engel in Hilversum

The corruption of Science | Interview Willem Engel by Ramon Bril

Covid 19 vaccines. ASK the experts

📌 Dit gesprek is geadopteerd door Jeroen
Schrassen

‘Het is nu tijd om kleur te bekennen’.

Het wordt tijd voor de politici en wetenschappers om kleur te bekennen. Al dat gedraai en spreken met halve woorden kan niet langer. Het is duidelijk dat er voldoende informatie in de wetenschap te vinden is over SARS-COV2, om conclusies te gaan trekken. Als je geen antwoord wil geven op deze 10 stellingen, wat doe je dan nog op je positie als beleidsmaker?

Stellingen:
1. Het model waarop de lockdown gebaseerd is, heeft ernstige fouten. De R0 berekeningen zijn grove schattingen en kloppen niet. SARS-19 is veel overdragelijker en minder gevaarlijk dan aangenomen. Voor maatschappelijk ingrijpende politieke beslissingen dient gebruik gemaakt te worden van harde cijfers, geen schattingen.
2. Transmissie van SARS-19 gaat voornamelijk via aërosolen, niet via grote druppels. Laat dus de anderhalve meter los
3. Er zijn geen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes nuttig zijn, wel zijn er veel aanwijzingen dat ze schadelijk zijn. We hebben geen mondkapjes nodig, maar goede ventilatie.
4. Vaccinaties brengen gevaren met zich mee. Jarenlange ervaring met de griepprik toont aan dat ze weinig effectief zijn en erg duur. Stop dus met de fixatie op vaccins.
5. De immuniteitstesten onderzoeken enkel een klein deel van het adaptieve immuunsysteem. De resultaten daaruit dienen niet te worden misbruikt voor politieke doeleinden.
6. Sterven mensen aan, of met Corona? Pathalologie toont aan aan dat er geen eenduidig ziektebeeld te herkennen is bij de getelde “coronadoden”, velen daarvan zijn overleden aan onderliggende kwalen. Er is een grote noodzaak voor grootschallig pathologisch onderzoek.
7. Voor het begin van de crisis was maar een klein deel van Nederland besmetbaar. Door een sterk genoeg immuunsysteem werden de meeste mensen niet ziek, ook al kwamen ze in contact met het virus. Binnen zitten, zonder sport en met grote angst, is zeer slecht voor het immuunsysteem.
8. De (rt-)PCR test is onzuiver en bieden geen basis voor maatregelen. Hoe meer er getest wordt, deste meer positieve resultaten worden er gevonden. De PCR test neemt ook andere coronavirussen mee in de metingen. Positieve metingen met zo’n foutieve test mogen geen uitgangspunt zijn voor maatregelen. Deze kunnen hooguit dienen ter bevestiging.
9. Er zijn al snel meerdere effectieve medicijnen gevonden tegen SARS-19, vaccinaties zijn niet de enige oplossing.
10. IFR is 0,3% en als je ongetelde personen meetelt waarschijnlijk 0,003%. Er is geen sprake van een bedreiging van de volksgezondheid.

CORONA IN 7 MINUTEN UITGELEGD
Omdat YouTube deze video, die in opdracht van Viruswaanzin is vertaald, al na 2 dagen heeft verwijderd stellen we deze nu via onze website beschikbaar.

Wat ons is verteld, en wat meer dan duizend onafhankelijke internationale wetenschappers ons aangeven dat er echt is gebeurd.

Gemaakt door Stefan Noordhoek
https://www.facebook.com/stefan.noordhoek

Meer info op website: the-iceberg.net

Op 23 juni hebben we de petities aangeboden aan de Tweede Kamer. Samen zijn het de grootste petitie van Nederland met bijna een half miljoen handtekeningen!

overgenomen van: https://potkaars.nl

Mirrored from Willem Engel: https://www.youtube.com/channel/UCpyU...
PLEASE SHARE THIS VIDEO WITH YOUR INTERNATIONAL FRIENDS AROUND THE WORLD.

On the 29th of May Willem Engel (means Angel) held a 1,5hours long interview with the online media platform Weltschmerz.

Within just a few hours the video went viral.

In this short SUBTITLED version of that 1,5 long conversation Willem tells and shows the Dutch audience a simple model that explains why

* The lockdown is a disgrace
* Why many scientist and medical experts do not dare to speak out
* Why the models used by the governments are wrong
* Why the PCR testing should not be used
And much more

PLEASE SHARE THIS VIDEO WITH YOUR INTERNATIONAL FRIENDS AROUND THE WORLD.

YouTube channel Weltschmerz: https://www.youtube.com/channel/UClK9...

SHOW MORE

Created 1 year ago.

14 videos

Category None