@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

@UdrugaHURA

subscribers

Tema:
Cijepljenje djece - nedoumice roditelja, odgovor stručnjaka i medijska analiza

Gosti:
Ankica Mamić - medijska stručnjakinja
Suzana Peša Vučković - majka i autorica na portalu "Roditelj odlučuje"
dr. Bernard Kaić - voditelj Službe za epidemiologiju HZJZ-a

Urednik i voditelj:
Tanja Maleš

Video preuzet s youtube kanala Hrvatska katolička mreža.

U sklopu projekta "Moje zdravlje moje pravo - zajedno za prava pacijenata u RH" u PODCAST-u CEIP razgovarali su s dr. Gajski o najčešćim problemima i načinima kako te probleme riješiti kada su u pitanju prava pacijenata.
(Video preuzet s youtube kanala Studio CEIP)

Tri revolucionarne studije objavljene 2020. godine, koristeći tri različite metode i uspoređujući cjelokupno zdravlje cijepljene i necijepljene populacije kako bi identificirali i izmjerili stvarne rizike cjepiva, odgovaraju na pitanje "Čine li nas cjepiva zdravijima?".

Poslušajte podcast o pravima pacijenata u sklopu projekta „ Moje zdravlje, moje pravo!“-zajedno za prava pacijenata u RH u kojem je gost bila dr. Rušinović-Sunara.

Gostovanje Denize Marasović, prof.logoped, na radio Pagu.

Capak najavio obavezno cijepljenje protiv HPV-a i vodenih kozica, a istovremeno priznao da su milijuni doza bačeni.

KAD JE "PANDEMIJA" ONDA FARMACEUTSKA INDUSTRIJA ŠTITI SVOJ INTERES, kaže Capak.
A TKO ŠTITI INTERES LJUDI?

Ne zaboravite da su u tijeku ozbiljni "pregovori" o budućim pandemijama
https://www.iusinfo.hr/aktualno/dnevne-novosti/53214

U videu govore prof. dr. sc. Livia Puljak, dr. med, Darko Krnić, dr. med. tadašnji voditelj odjela za farmakovigilanciju u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode te primarijus dr. sc. Bernard Kaić, epidemiolog, voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a.

Pitanja iz publike postavlja dr. sc. Alma Demirović, dr. med., a video je rezultat njenog predanog i dugogodišnjeg rada na temi praćenja sigurnosti primjene cjepiva kojim povodom je i sudjelovala na konferencijama i simpozijima na kojima su pitanja stručnoj javnosti i postavljena.

Jedno od najvažnijih sudskih svjedočenja "kume cjepiva" dr. Kathryn Edwards, u kojem priznaje da klinička ispitivanja cjepiva nisu dizajnirana tako da isključe cjepivo kao uzrok autizma.

"U zmajevom gnijezdu" 😁 tj. Prijavljivanje nuspojava; duel između dr. Alme Demirović (HURA) i dr. Krnića (HALMED).

Predavanje o cjepivima koju farmaceutska industrija želi sakriti od javnosti!
Anita Petek-Dimmer, mag. ped. soc. (1957. – 2010.) Diplomirala je na edukacijsko rehabilitacijskom sveučilištu socijalnu pedagogiju. Anita je živjela u Švicarskoj od 1980. godine. Aktivno se bavila edukacijom o cijepljenju preko 10 godina, a osnovala je AEGIS Švicarska 1996. godine. Od tada je u Švicarskoj, kao i u ostatku njemačkog govornog područja držala govore i prezentacije, u prosjeku 2 prezentacije tjedno. Autorica je knjige “Sve o cijepljenju”, a bila je i urednica časopisa AEGIS IMPULS, najvećeg časopisa o cijepljenju na njemačkom jeziku.

Predavanje o cjepivima koju farmaceutska industrija želi sakriti od javnosti!
Anita Petek-Dimmer, mag. ped. soc. (1957. – 2010.) Diplomirala je na edukacijsko rehabilitacijskom sveučilištu socijalnu pedagogiju. Anita je živjela u Švicarskoj od 1980. godine. Aktivno se bavila edukacijom o cijepljenju preko 10 godina, a osnovala je AEGIS Švicarska 1996. godine. Od tada je u Švicarskoj, kao i u ostatku njemačkog govornog područja držala govore i prezentacije, u prosjeku 2 prezentacije tjedno. Autorica je knjige “Sve o cijepljenju”, a bila je i urednica časopisa AEGIS IMPULS, najvećeg časopisa o cijepljenju na njemačkom jeziku.
Video prenesen sa stranice www.dokumentarac.com.

Vjerujemo u obrazovanje i informiranje javnosti sa širokim rasponom informacija koje su ključne za zdravlje i budućnost društva, te u osnaživanje javnosti činjenicama koje svakom pojedincu omogućuju donošenje informirane odluke .

Kada spoznamo da su nam servirane gomile laži, onda je jasno da su nas upravo pomoću tih laži držali u strahu sve ovo vrijeme.
U strahu i neznanju.

Pogledajte dokumentarac Matador Films Pictures-a "Uninformed Consent" (Neinformirani pristanak) s HR titlom.

Uložite u svoju slobodu!

Stručnjaci koji se ne slažu sa službenim narativom, cenzurirani su i ignorirani su od strane medija i znanstvene zajednice.
U ovom videu znanstvenici i liječnici
upozoravaju na opasnosti cjepiva protiv COVID-a 19, te javno progovaraju o lažnoj pandemiji. (Oracle Films)

Prijevod i obrada: Screen Queen

Dokumentarni film Oracle films-a, "Sigurno i učinkovito: Drugo mišljenje", baca svjetlo na ozljede uzrokovane cjepivom protiv Covid-a 19, ali također daje sveobuhvatan pogled na sustavne propuste koji su te ozljede, čini se, omogućili. U filmu se, između ostalog, govori o točnosti i pouzdanosti farmaceutskih ispitivanja, ulozi MHRA u reguliranju ovih proizvoda, ulozi bihevioralnih znanstvenika SAGE-a i njihovom utjecaju na politiku, te o ulozi medija i velikih tehnoloških kompanija u suzbijanju slobodne i otvorene rasprave o toj temi.

Cijepljenje? Trebamo razgovarati! Predavanje dr. Alme Demirović na tribini u Šibeniku, 05.03.2022. (1.dio)

Dr.sc.Alma Demirović, dr.med.predsjednica HURA-e vs Klaudija Blarežina, dr.med.spec.školske medicine

Djeca se cijepe "kao na traci".
Cijepe se bez uvažavanja njihovih individualnih razlika i eventualnih zdravstvenih problema.

Život priča nevjerojatne priče. Ekskluzivno za vas donosimo priču o hrabroj majci koja upućuje apel liječnicima.
Dragi liječnici, uskladite praksu cijepljenja s liječničkom etikom i važećim propisima. Dragi roditelji, dodatno se educirajte i nastavite raditi sve radnje koje su u interesu zaštite života i zdravlja vašeg djeteta.
Ovako se čuva voljeno svoje!

TV debata o cjepivima čije emitiranje je farmaceutska industrija pokušala stopirati !

KLJUČNI PROPUSTI U PRAĆENJU NUSPOJAVA CJEPIVA – POGLEDAJTE I PROSLIJEDITE

U ovome kratkom videu ponavljamo, vrlo sažeto i konkretno, odgovor na pitanje:
"Kako izgleda praćenje nuspojava cjepiva U PRAKSI?“

U videu govore prof. dr. sc. Livia Puljak, dr. med. Darko Krnić, tadašnji voditelj odjela za farmakovigilanciju u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, te primarijus dr. sc. Bernard Kaić, epidemiolog, voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a.

Profesorica Puljak inače je vrlo priznata, produktivna znanstvenica i aktivna je u popularizaciji znanosti. Sudjeluje u aktivnostima Hrvatskog Cochranea. Sudjelovala je u organizaciji i aktivnostima Festivala znanosti, Noći istraživača i Tjedna mozga. Od 2013. do 2018. godine vodila je projekt prevođenja sažetaka Cochraneovih sustavnih pregleda na hrvatski jezik. Za svoj doprinos razvoju medicine utemeljene na dokazima dobila je 2017. godine nagradu Chris Silagy Prize od Cochranea. Livia Puljak nalazi se među 2% znanstvenika na svijetu s najvećim utjecajem citiranosti u 2020. godini prema znanstvenoj analizi „August 2021 data-update for “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” koju su proveli profesori John P. A. Ioannidis, Kevin W. Boyack i Jeroen Baas sa Sveučilišta Stanford u Kaliforniji (SAD).
U drugom dijelu videa, pitanje iz publike postavlja dr. sc. Alma Demirović, dr. med., a video je rezultat njenog predanog i dugogodišnjeg rada na temi praćenja sigurnosti primjene cjepiva.

Kada jednu takvu izjavu o, parafraziramo, farmaceutskoj industriji kao povremenom zlikovcu, a na štetu zdravlja ljudi, izjavi osoba na poziciji kao što je profesorica Puljak, to dobije jednu sasvim novu dimenziju i težinu. Počinjete li sumnjati, ako dosada niste?
Je li sada jasnije?
Informirajte se i djelujte na vrijeme jer su u pitanju ozbiljne spoznaje za sigurnost vaše djece!

Dr. sc. Alma Demirović je prilikom istraživanja uvoza jednog od cjepiva iz obaveznog programa cijepljenja otkrila niz nepravilnosti koje se odnose na tržište cjepiva. Ne radi se samo o jednome, već nizu cjepiva koja su u masovnoj upotrebi kod cijepljenja djece.

Da je ovakve malverzacije otkrila u bilo kojoj drugoj temi, vjerojatno bi u jednom trenutku bila proglašena herojem ili hrvatskom Erin Brockovich. Ali obzirom da se radi o temi cijepljenja riskirala je da ju se etiketira teoretičarem zavjere ili antivakserom. Jer tako se sustav nosi s ljudima koji progovore o tome.

Međutim, korupcija i monopol na tržištu cjepiva mogu biti pogubni upravo za tvoje dijete.

Je li dosta?!

SHOW MORE

Created 2 years, 3 months ago.

54 videos

Category Education