Puf

channel image

Puf

Puf

subscribers

Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar.Kees van KorlaarSamen met zijn 3 broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie genaamd Octopus Syndicate (ed. dit is straattaal term in Holland voor Ndrangheta de moderne Italiaanse maffia).
Ze zijn vanaf 1960 tot op de dag van vandaag nog steeds actief.
In opdracht van koningin Beatrix hebben zij kinderen geronseld voor het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen in een publieke omgeving.beatrixDeze kinderen werden geregeld via jeugddetentiecentra (jeugdgevangenissen) in Nederland.
De criminelen benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode.
De detentie centra waren blij met dit verzoek en dachten dat de Koningin een erg sociale vrouw was. Ze verstrekten zonder enige twijfel de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen.
Als de jeugddetentie centra deze informatie wilden controleren of het wel allemaal klopte wat de criminelen hun vertelden werd hun een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix.
Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken.

De criminelen selecteerden iedere keer uit de ontvangen bestanden van drie kinderen, een kind dat wees was en dus geen familie had. Ze vertelde de jeugdgevangenissen dat dit de kinderen waren die ze wilden, de jeugddetentiecentra gaven het kind nieuwe kleding, zodat het er goed gekleed uitzag tijdens het sollicitatiegesprek en het werd vervolgens op de trein naar Zwolle gezet.
In Zwolle werd het kind door de criminelen van het station gehaald en naar een gebouw gebracht dat volledig leek op een echt hotel, maar niet open was als hotel, hoewel er mensen in de lobby waren en het leek of het een hotel was.
Het kind werd aan een tafel gezet en kreeg iets te drinken aangeboden met daarin een drogerend middel. Naast dit hotel was een gebouw waar het tafereel plaatsvond.
In dit gebouw zaten mensen als toeschouwers en op een gegeven moment werd het kind binnen gebracht door de criminelen.
Het kind werd gemarteld, verkracht en uiteindelijk op een beestachtige manier vermoord voor de ogen van de toeschouwers.
In het middelpunt stond Prins Johan Friso (2e zoon van koningin Beatrix).
Er werd mij verteld dat Johan Friso geestelijk flink gestoord was en een ongezonde interesse in jonge kinderen had en dat hij elke dag van zijn leven een psychiater bij zich had.
De naam van deze psychiater is Guus Pareau Dumont.
De criminelen organiseerden de moorpartijen op aanvraag van Koningin Beatrix, zij betaalde voor de moord partijen.
De criminelen vroegen Johan Friso of hij zijn familieleden en vrienden ook mee wou nemen.
De ruimte zat dus vol met hooggeplaatste Nederlanders: Ministers, hoge ambtenaren en allerlei mensen die ze op de foto konden zetten om ze daar later mee te chanteren en zo crimineel voordeel te verkrijgen.

He's talking about secret societies and the plan to enslave humans.
This Video whas removed from youtube...
That's why i reupload it here.
:)

None

Italian Doctor explain the plan behind COVID19
Name Doctor Dott. Roberto Petrella

Please PLEASE start working on your issues. This is why it's so easy for the evils to control us,
because they have harmed us psychologically for hundreds of years through all sorts of
trauma - war, poverty, death, sickness through their poisons, physical and sexual abuse,
all sorts of EMFs, RFs, MFs, etc., AND brainwashing and mind control.

Please start releasing your trauma and raise your vibration.
They can NOT harm us if our vibration is high and we use our power within.

Beautiful speech, where the truth is well spoken.
The secret societies and Royal Family,s who serve the New World Order.
It's time for our Masonic government to fuck off to the hell where they belong to, they are Satanist pedophiles.

Aluminum, yes it is a conspiracy theory.
Well, not here a confirmation of what I always said for 5 years!

This video is removed from Jewtube 25-7-2020

I dunno if this is UK r Austrialia ?

The most IMPORTANT 24 Hours.
Bill and Melinda Gates have the Patent of the Corona virus.
You invented a virus and you invented a antivirus softwareprogram where you need to pay for ,Get it?

Dear gatekeepers of truth and free speech, before removing this video, please read these words:

The world is watching you. We understand the pressure you’re under to censor any information that contradicts the popular narrative. We know the risk that comes with defying the orders of those who pull the strings. We realize even the biggest of tech giants are under the command of powerful forces that wield the ability to destroy your empire with the click of a key. But due to the critical condition of our world, “I was just doing my job” is no longer an acceptable excuse.

This is no time to play politics. Our future is your future. Your family’s future. Your children’s future. Your grandchildren’s future. This is a plea to the human in you. Preventing this information from reaching the people is taking a firm stance on the wrong side of history. A choice you will certainly live to regret as truth exponentially emerges. There is nothing, no billionaire, no politician, no media, no level of censorship that can slow this awakening. It is here. It is happening. Who’s side are you on?

And to the citizens of this magnificent planet...

If anything is clear at this moment, it is the fact that no one is coming to save us. We are the ones we’ve been waiting for. Though great forces have worked long and hard to divide us, our resilience, strength, and intelligence has been gravely underestimated. Now is the time to put all our differences aside. United we stand. Divided we fall.

Be brave. Share this video far and wide!

The Agenda unmasked from NASA.
We are now in the middle of it.

SHOW MORE

Created 4 years, 4 months ago.

37 videos

Category None