Karsten_Holt_Larsen

Karsten befinder sig her ved gramt slot. Adspredt ved anekdoter fra Gram Slots nyere historie fremsætter Karsten analyser af den seneste politiske situation hvor partiet Nye Borgerlige driver rovdrift på et tiltagende desperat Dansk Folkeparti der som et nødstedt fly i disse måneder flakser nedad i en uafvendelig hvirvel. Karsten ser på mulighederne for DF-ledelsen i at vende udviklingen; hvilke er dystre – da DF-ledelsen persongalleri er det største problem for sig selv. Regeringen har desuden sat hjemmeværnet, politiet og militæret ind i kampen for at få tvangsvaccineret befolkningen med giftige vacciner udviklet af Microsoft – noget som det tiltagende despotiske kongehus også står bag. Og vi kommer også ind på det dansk kongehus tiltagende skumle rolle som bodyguard for regeringen. Og det tiltagende had mod unge der fremmes af regeringen og kongehuset og som også bakkes op af Dansk Folkeparti.

Denne gang studerer Karsten hvorledes alle fordelene ved Coronanedlukningen tilfalder de store globale virksomheder. Mens alle omkostninger tilfalder små virksomheder. Folketingspolitikerne røver og stjæler med arme og ben for at skaffe penge til storbankerne.

Karsten er her tager ned til Føtex i Vejle hvor granvoksne mennesker pruster og stønner mens de kvapper til sig af globalisternes stabelvare. Der må være et enormt smittetryk i den fælles ind og udgang. Samtidig er alt i Vejle der kan interessere unge mennesker eller opbygge folks sociale behov – og dermed styrke immunforsvaret: som hyggelige cafebesøg og andet lukket total ned. Hele situationen forekommer mere og mere latterlig. Og stadig mere latterlig efterhånden som nye tal viser at Coronavirus ikke under nogen omstændigheder er særlig farlige. Hovedformålet med nedlukningen er at knuse og dræbe middelklassen i Danmark, Europa og USA. Globaliseres store butikker må gerne. Små butikker må ikke. Eliten må tage i sommerhus – almindelige mennesker må ikke. Mere og mere latterligt virker det hele.

Fra 1930érne til omkring 1970érne var benhårdt fysisk arbejde rygraden i Dansk Økonomi. Næppe noget andet sted var dette arbejde farligere end i Søby Brunkulslejre. Selv i dag er dette umådelig smukke område et af det farligste områder i Danmark. Udsendelsen drager også perspektiver over hvorledes politikerne forvalter de store værdier som befolkningen i Danmark har skabet over århundreder.

SHOW MORE

Created 1 year, 5 months ago.

4 videos

Category None