GjermundSingelaction

I dagens videohilsen får vi høre fra Pfizer sin tidligere visepresident og forskningsleder! Dr Mike Yeadon. Med 42 år som forsker, medisin og vaksineutvikler og rådgiver innen bioteknologi og big pfarma er dette en det er vel verdt å høre på.

Han skjønte raskt at Covid narrativet ikke stemte. Verken informasjonen om viruset eller hva vi skulle gjøre for å være trygge stemte. Han er en som i høyeste grad er for både medisiner og vaksiner. Men advarer sterkt mot det vi nå ser har skjedd og skjer.

Velkommen til en preppevideo med siste nytt fra utvidelse av åker i Kvammelia samt fantastisk informasjon om hvordan du som er vaksinert kan begrense farlige lang tids bevirkninger og vi som ikke er genvaksa kan beskytte vårt immunsystem og gener mot helseskadelig covidvaksine smitte. Det kommer frem i intervju med en av verdens fremstår virus forskere og lege.

Så i dagens videohilsen kommer jeg først og fremst med fantastiske nyheter om hvordan vi kan beskytte vår helse både mot de smitsomme skadevirkninger fra Covid genvaksinen samt mot alvorlig luftveis sykdommer, såkalte "Covid" relaterte virus m.m.

Til slutt deler jeg ett intervju med Norsk mikrobiolog og forsker gjennom 30 år som kommer med hva hun vet fra forskning, egen erfaring samt hva hun tenker om både Covid og de mrna vaksiner vi nå har i Norge.

Kilder til alt i denne videoen og video linker finner du på disse sider:

https://youtu.be/el9E3YtnDS8

https://worlddoctorsalliance.com/

https://www.organicfacts.net/health-benefits/herbs-and-spices/pine-needle-tea.html

https://cathedralcollege.org/kak-zavarit-chaj-iz-sosnovih-igolok-2233

https://www.derimot.no/det-skulle-en-ikke-tro-fra-mediene-men-det-er-faktisk-sterkt-ulike-meninger-om-vaksinene/?fbclid=IwAR2F4UFIozj4ruGbpXina_87jL-jzwVdZUWWqB9ukZj8pq_3GuHJz9aqYdk

https://www.derimot.no/norsk-podkast-mikrobiolog-advarer-mot-mrna-injeksjoner-og-bruk-av-pcr-tester/

https://www.buzzsprout.com/1790541/8630109?fbclid=IwAR0Nm_5cGrA393IbA8rYBgTkHoPyiP6PG92wZXP_9Z-qM4TQGf5_Lp8QIW4

https://www.nrk.no/mat/furunalste-1.11551954

I dagens videohilsen tar jeg dere med til Kvammelia og mine tanker rundt siste utvikling rundt diskriminerende vaksinepass og innbydelse til felles frihets tur til Sverige nå i Juni.

Jeg deler her også en video fra Europeisk parlament der Rockefellers manuskript fra 2010 på Covid eventen avsløres og blottlegges.

Deler også en video med en av verdens fremste vaksineutviklere og provaksere, i front for sesinginfluensa vaksinen gjennom flere år, forsknings leder i Gates GAVI m.m forklarer hva som er langtidskrevende ved Covid genvaksinetypen og ber verden stanse all denne type Cov vaksinering umiddelbart.

Her forklares hvordan slik cellegenvaksine fortrenger ditt naturlige immunsystem som fra naturen er laget til å stoppe alle former for virus og bakterielle angrep. For hver injeksjon vil du sitte igjen med mindre og mindre av ditt generelle imunforsvar. Tilbake står denne vaksinens imunceller som er laget for kun å stoppe Covid relaterte virus som har det spesifikke spike proteinet. En potensiell katastrofe for serlig utsatte grupper i møte med andre virus uten det spesifikke genspiket.

Velkommen til ukens første videohilsen fra en solfylt KvammeLia med pågående prosjekter samt påfølgende videoer med senatshøring i Texas og videokonferanse med lege som slår alarm om kommende sesonginfluensa for covid vaksinerte.

Til slutt får vi en TV sending der facebook ansatte går ut og varsler og lekker dokumenter som avslører covid vaksine død og bivirkninger coverup planer fra Facebook, sosiale media plattformer og big teck!

Velkommen til åkerdyrking i KvammeLia og avslørende forsknings
erkjennelse fra Covid proppaganda apparatet!

Allerede tidlig i Covid året 2020 hadde dem i gang forskning på hvordan dem skulle tilbakevise dem som mener covid ikke er noen pandemi og de som er imot menneskerettighets stridig maske påbud, pcr testing m.m. Som om dem forventet stor medisinsk motstand.

Men det aller mest oppsiktsvekkende er at dem i sin forskning innerømmer at maske og pandemi narrativ motstandere har ortodoks vitenskap og forskning på sin side.

Velkommen til åkerdyrking i KvammeLia og Oppsiktsvekkende forsknings erkjennelse fra Covid proppaganda apparatet!

Allerede tidlig i Covid året 2020 hadde dem i gang forskning på hvordan dem skulle tilbakevise dem som mener covid ikke er noen pandemi og de som er imot menneskerettighets stridig maske påbud.

Men det aller mest oppsiktsvekkende er at dem i sin forskning innerømmer at maske og pandemi narrativ motstandere har ortodoks vitenskap og forskning på sin side.

Ny fase i Covid eventen!

Bli med til alarmerende innside innfo fra Amerikansk agroindustri samt videohilsen fra forberedelser og vår lille åkerdyrking her i Kvammelia. 😀

Lørdag 28 Mars 2020 hadde jeg ett sterkt drømmesyn om hjerteformet skyer som skulle avløses av storm som krasjet firmaer, bedrifter og varefrakten. Noe som skulle avløses av politistat kontroller i hjemmene på om vi var myndighets tro. Dette var mens jeg fortsatt trodde fult ut på pandemi propagandaen i media og at vi deltok i en dugnad full av kjærlighet og hjerter for de sårbare.

Noen uker senere begynte jeg å skjønne at vi ble ført bak lyset i en forhåndsplanlagt pandemi scam.

I August 2020 og på nytt i Februar 2021 delte jeg den globale Covid event planen som ble lekket av en ansatt hos Canadiske myndigheter den sommeren.

Det var en detaljert plan for når land skulle stenge, åpne og når virus skulle mutere, smitte øke å synke samt når covid genvaksinen skulle rulles ut. Men i tillegg hadde den planer for økte matvarepriser, tomme butikkhyller og økt kontroll.

For noen få uker siden sto det i msm avis i vårt land at vi må være forberedt på ca 130% økning i matvarepriser og at økt etterspørsel i USA og Kina vil gi varemangel. Dem forbereder altså en bortforklaring på sin planlagte matmangel.

Med alt dette som bakteppe er det vi nå får varsler om meget intresant og burde gi oss motivasjon til å forberede oss enda mer for trange tider.

Min tale, datra mi med diktopplesning, sharter Sveins tale, doktor Heiko Santelman, sang av Grace, operasanger, dans og div andre appeller og taler!

Bli med på Taler, sang, intervjuv og stemningsglimt fra freedom rally i Oslo 15 Mai 2021. Fra Stortinget, Grunerløkka og Grønland i Oslo. En festreise gjennom Oslo.

I dagens videhilsen ønsker jeg alle velkommen til ny stor verdensomspennende frihets protest Lørdag 15 Mai kl 17.00 utenfor Stortinget!

Deler en rekke videoer med intervjuer fra forrige protest fra andre land. Deler også noen tanker om Nordmens komformitet, fokus på agurkproblemer og hvor alvorlig denne sauementaliten er!

World Wide Frihets Protester! Agurkproblemer! Nordmens Komformitet! Frihetskamp!

I dagens og ukens første videohilsen deler jeg en sterk videohilsen fra en Indisk mann om hva som er den virkelige situasjonen i India nå! I tillegg til min egen hilsen om hva valg du står ovenfor!

Folk dør ikke av Covid i India. Men en experimentell genvaksine på allerede syk befolnning. Smitte og døde steg rett til himmels gå uker etter massecovif injeksjoner samt at myndighetene ødelegger avlingene til bønder, tømmer butikker for matvarer og sulter til døde befolkningen.

I tillegg samler dem sammen hjemløse de senere setter som covid døde og India brukes for å spre ubegrunnet frykt og tvinge verdens befolkning til å godta tyranny og slaveri.

Her kommer ukens første videohilsen med de 10 stadier i folkemord! Av Henna Maria. Videohilsen først der jeg kort forklarer det på Norsk. Må ses!

Denne burde alle se for å virkelig se det psykologiske og mentale spillet og krig som pågår mot det menneskelige og tenkende frie mennesker!

Videoen med Henna Mariaerfra hennes videokanal her:
https://www.bitchute.com/video/q1jmVOMYPzpm/

Glimt fra 1 Mai frihetsfeiring i går på Lørdag i Oslo. Har flere opptak jeg kommer til å dele. Men her er stemningsglimt fra protesten med nydelig sang av kjent Norsk opersanger og hjertevarm tale av Svein Østvik(Sharter Svein). ❤
Brevet fra oss folket til Erna Solberg blir også opplest av Svein. 😀

Minner også om world wide demo om 14 dager på Lørdag den 15 Mai kl 17.00 utenfor Stortinget. Da er jeg også bedt om å holde en av talene. La oss stå opp forfrihet, kjærlighet og nærhet! ❤

I dagens videohilsen ønsker jeg dere velkommen til morgendagens frihet protest Lørdag 1 Mai kl 17.00 utenfor Stortinget. Advokat, sykepleiere, helsejournalist og kjendis Svein Østvik er blandt talerne.

I tillegg deler jeg en video om media løgn og propaganda du blir utsatt for!

Videohilsen fra yaquzzien i KvammeLia og video med Reiner Fulmich som forklarer
Myndighetenes Corona forbrytelser og svindel som nå går til retten over store deler av verden!

Covid Skuespill, Løgner og "Covid gen"Vaksine" syke og døde!

I ukens første videohilsen tar jeg dere med på Gjøvik tur, legebesøk og deler video som avslører noen av de Covid Skuespill og Løgner vi har fått presantert på TV i Norge og utlandet.

Vi får også ett sterkt møte med en ung dame på sykehuset etter "Covid gen"Vaksinen". Hun skulle være flink å ta vaksinen og endte med lammelser på akutten. Nå angrer hun dypt på sin godtroendhet.

Happy times! Sol, hagearbeid og frihet! Stay happy! Stay free! 🥳❤🥳

Ukens første videohilsen med oppfordring om å feire livet. Deler også en video med forskning om hvor skadelig daglig munnbind bruk er samt gjennomgang av pandemi øvelse arrangert i 2017 om pandemi fra 2025 til 2028.

Ble arrangert av de samme som hadde Corona pandemi øvelse i 2019 med ett "tenkt" Corona pandemi utbrudd i Vuhan i Kina. Få mnd senere kom det dem hadde som senario(les script).

I dagens videohilsen deler jeg ofesiell uttalelse med opptak i fra WHO om at dem vil familier og private hjem skal invaderes for å finne mulig Corona smittede og depore dem. Enda ett klart bevis på Covid narrativets fascistiske ideologi.

Jeg deler sist men ikke minst en sterk tale av holocaust overlevende på frihets protest mot Corona fascismen som sammenligner Covid regimet med Hitlers Nazisme og advarer sterkt mot denne nye fascist kommunistiske verdensorden som rulles ut under dekke av Corona hoaxen.

Nyhetsreportasje om Corona fascismens fremmarsj og angrep på møte og troesfrihet. Si nei til fascismen!!!!

Intervju også med Polsk prest som i Canada satte Gestapo politiet på plass og kastet dem på dør når dem forsøkte å bryte av påske Gudstjenesten.

I ukens første videohilsen deler jeg både noen tanker til minne om Hans Kristian Gaarder sin alt for tidlige bortgang forrige uke.

I tillegg deler jeg ett seminar han hadde for 5 mnd tilbake om den Norske dypstaten og dens kriminelle reise.

Seminar om den Norske Dypstaten av Hans Kristian Gaarder fra Oktober 2021. Hvil i fred! 🙏

Den Israelske Helserådgiver og politiker Ilena Rachel Daniel intervjuet på Nederlandsk sending. Hun forteller alarmerende nyheter om segregering og diskriminerende Green pass( vaksine pass) som er rullet ut og hvordan myndighetene har gått med på at egen befolkning skal delta i pfizer experiment og utstillingsvindu for de planer som er for resten av verden.

Britisk sykepleier sier opp jobben og varsler om Covid hoax! Frihetshilsen nå etter påske og glimt fra world wide frihets protester 20 Mars!

Påskebesøk i KvammeLia, Fjelltur til Synfjell og Påskekos!

Påskehilsen, Rettsprosesser og Intervju med Dr Reiner Fuelmich om den andre Nürnberg Trial som nå pågår.

Første del er fakta funnet ut og rapportert av global research center. Siste del er hans tanker om hvorfor dette skjer. Meget informativt om Covid-19.

Dette er den viktigste video jeg noensinne har delt! Her kommer det kolossale avsløringer og jeg ber dere innstendig om å lytte nøye til hele denne videoen. Om du ikke har sett eller hørt noen av mine videoer så må du bare se denne! 🙏🙏🙏

Mektig og Avslørende Intervju med den Jødiske holocaust overlevende, grunnlegger av stor pasient rettigheter organisasjon i USA og med master i historie Vera Sharav!

De samme konsern og grupperinger som finansierte og profiterte på Jødeutryddelsen styrer og tjener nå gigant summer på Covid pandemien. Dette er bare en av de temaer og avsløringer som blir belyst i dette intervjuet.

Vera Sharav er holocaust overlevende fra 2 verdenskrig, med en master i historie og grunnlegger av en stor pasient rettighets organisasjon. Her intervjues hun av Tyske leger og menneskerettighets advokat fra Covid Investigation groop til world Doctors. Dem har nå over 80 000 medisinske experter, leger og helsearbeidere bak seg.

https://worlddoctorsalliance.com/blog/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vera_Sharav

SHOW MORE

Created 7 months, 3 weeks ago.

152 videos

Category None

Stay free! Say no to Corona fascisme!