De_Wielende_Wielen

Janet Ossebaard tells in 13 minutes what is wrong with the Netherlands anno 2021, with the world, in fact.

2007 Channel 4 documentary exposing the manmade global warming lies

Willem Frederik Erné is interviewed by Peter Toonen for Café Weltschmerz about his latest novel, 'Oogst van de angst' (Harvest of Fear). Also, the author's first two novels are discussed, 'De arrogantie van het doorgeefluik' (The Middleman's Arrogance) en 'Van de liefde en de zee' (Of Love and the Sea), as well as the all but finished novel set in 1973, 'Vincenzo da Vinci', which he put on ice to write 'Oogst van de angst' (Harvest of Fear).

Fauci spent almost 200 billion dollars on weaponizing viruses!!

An Italian Physician makes it crystal clear that the so-called vaccine is a genocide weapon.

Patentspecialist bewijst dat de hele zogenaamde pandemie gepland is omdat nog voordat de eerste 'uitbraak' plaatsvond alle patenten voor het virus, de opsporingsmethoden ervan en de remedie ertegen waren verleend, dus voor december 2019. De afbeelding van het uitzicht vanaf de Emmakliniek zo rond 1920 is alleen bedoeld om de censuur te misleiden.

In nog geen 20 minuten uitgelegd wat er hand de hand is rondom 'corona'. Spaans met Nederlandse ondertiteling. Zeer de moeite waard.

De film die overal – ook op dit platform – verwijderd wordt. Beschrijft het verband tussen [email protected]@tie en autisme.

LET OP! Bijgevoegd plaatje dekt niet de lading van de film i.v.m. censuur.

Vote switching during die Beshear-Bevin election for Governor of Kentucky captured by attentive viewer. Besmear gets 560 extra votes, while Bevin's total decreases by 560 votes. That's how it's done!

Physician/researcher Dr.Tess Laurie from Bath delivers a very important videomessage to Boris Johnson

Professor Homburg maakt tijdens de demo in Stuttgart op 9 mei 2020 gehakt van de Duitse regering, Christian Drosten en anderen, en van de corona-aanpak. Hij zegt op het eind dat hij nu pas begrijpt hoe het in 1933 uit de hand heeft kunnen lopen.

Huisarts Katrin Korb uit Oldenburg (BRD) houdt begin mei 2020 een prachtige toespraak, waarin ze afrekent met het coronabeleid van de Duiste regering. Geen lockdowns, geen mondkapjes, geen afstand houden, geen vaccin, dat is haar opvatting.

Del Bigtree en zoon testen allerlei soorten mondkapjes en komen tot de conclusie dat ze gevaarlijk zijn (en we wisten al dat ze niet helpen).

Neurologe Margareta Griesz-Brisson waarschuwt voor de ernstige neurlogische gevolgen van de coronamaatregelen. De zinloosheid van mondkapjes: het virus meet circa 0,08 micrometer, de mazen van een niet-medisch mondkapje 80-500 micrometer...

De indrukwekkende documentaire van Mikki Willis over de plandemie. MUST SEE. Graag delen.

Filmproducent zegt dat wereld bestuurd wordt door satanisten en pedoseksuelen

Tipje van de sluier opgelicht van hoe in Am. de obstructie tot in de hoogste kringen gaat

Professor Peter Gøtzsche publiceerde in 2013 "Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare", waarin hij stelde dat de grootste tien farmaceutische bedrijven van de wereld voldoen aan de criteria die de Amerikaanse overheid stelt aan de definitie van georganiseerde misdaad. Het boek verscheen ook in de VS en Gøtzsche werd niet aangeklaagd.

Voormalig rechter bij het Britse Hooggerechtshof Lord Sumption verwerpt de betutteling door de staat en komt op voor de vrijheden van het individu

"De VS-bases in het buitenland worden gebruik voor de smokkel van geld, goud, drugs en kinderen."

Amerikaanse artsen trekken aan de bel over het foutieve coronabeleid. De hele video staat hier. (Engels) https://files.catbox.moe/9wovxr.mp4

SHOW MORE

Created 1 year, 5 months ago.

21 videos

Category None