Dzsihádfigyelő

Voltak keresztes hadjáratok, de vegyük észre, hogy ezek évszázadokkal ezelőtt befejeződtek, a dzsihádot azonban a mai napig gyakorolják. A dzsihád 1400 éve velünk van. Nem hasonlítható össze a dzsihád és a keresztes-hadjáratok. Főleg az erkölcsi összehasonlítás nem állja meg a helyét. A keresztesek motivációja az volt, hogy felszabadítsák a keresztényeket. A dzsihád célja pedig az volt, hogy leigázzák a káfirokat.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/12/05/kersztes-haboruk-kontra-dzsihad-|-dr-bill-warner/

Az elnevezés az egyik legfontosabb dolog, amit a politikában és a tudományban tehetünk. Ezért beszéljünk a mohamedán szóról.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12095

A Korán tökéletes, szintúgy a szíra és a hadísz. Nem lehet őket megreformálni. A doktrína rendszerszerű, nem lehet csak úgy itt vagy ott kicsipegetni belőle. Nincs olyan irányadó szerv, ami jóváhagyhatná a változásokat, amiket teszünk. És az iszlám nem romlott el, miért kellene megjavítani?

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12088

Szeretnék rámutatni arra, hogy mi történik minden jelentős dzsihád támadást követően a médiában és a társadalmunkban.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12085

Egy saría civilizáció nagyon különbözik a miénktől. A saría a civilizációs dominanciáról szól. Megszabja, hogy milyen kreativitás engedélyezett.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12082

Lehetséges-e másképp értelmezni az iszlám erőszakos, intoleráns szövegeit?

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/11/28/az-iszlamot-nem-lehet-ertelmezni!-|-dr-bill-warner/

A Korán olyan viselkedést ír elő, mely árt a következő generációknak: a belterjesség születési rendellenességeket eredményez; a böjtölés fejlődési rendellenességeket eredményez; a nőket a naptól elfedő ruházat pedig D-vitamin hiányt okoz. Azonban, ha kétségeinket fejezzük ki az iszlám gyakorlatok által okozott egészségügyi károk miatt, akkor iszlamofóbnak fognak nevezni bennünket. Ha a muszlim nők egészsége miatt aggódunk, akkor gyűlöletkeltő rasszisták leszünk. A saría és a politikai korrektség megtiltja, hogy bármilyen hibát találjunk az iszlámban.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/11/22/az-iszlam-egeszsegre-gyakorolt-karos-kovetkezmenyei-|-dr-bill-warner/

Talán hallottak a spanyol aranykorról, az andalúziai paradicsomról. Arról az időről, amikor az iszlám 711-1492-ig Spanyolországban uralkodott. Azt mondják nekünk, hogy ez egy nagyszerű hely volt, ahol zsidók, keresztények és muszlimok mind harmóniában éltek, hogy mindez egy csodálatos multikulturális közösség volt. Ez nem teljesen igaz.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12064

Ugyanannyira erőszakos a Biblia, mint a Korán?

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12054

Dr. Bill Warner gyakorlatias módszerei, melyekkel hatékonyan érvelhetünk az iszlám mentegetőivel szemben.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12049

Nemrég kiposztoltam a Facebookra, hogy 20 kérdésre adok majd választ, és ennek most jött el az ideje.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/11/18/20-kerdes-az-iszlammal-kapcsolatban-|-dr-bill-warner/

Az iszlámnak két szakasza van: ott van a viszonylag békés és barátságos mekkai szakasz, de ott van a medinai szakasz is, ami akkor következik be, amikor erősekké válnak. Amikor még gyengék, akkor örülnek, hogy itt lehetnek, nincsenek követeléseik, de amikor megerősödnek, akkor nagyon rámenőssé válnak, egészen a [őshonos civilizáció] megsemmisítéséig elmenve.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12040

Most arról szeretnék beszélni, hogy mit csodálok az iszlámban. Úgy tűnhet, hogy ez egy furcsa téma, mivel én közismert iszlámkritikus vagyok. De mivel tanulmányoztam, megértettem az erősségeit – és szerintem tanulnunk kell ezekből. Ne becsüld alá az ellenségedet, ha az elég erős, hogy szembeszegüljön veled!

http://www.dzsihadfigyelo.com/2017/10/17/8647/

A művészeti alkotások elleni iszlám támadások nem valamiféle különc események. Egy mintát követnek, aminek az eredete 1400 évre nyúlik vissza, részei egy civilizációs háborúnak, mely Mohameddel kezdődött. A művészeti alkotásokat azért rombolják le, mert Mohamed kinyilatkoztatta, hogy Allah nem szereti a művészetet. Nyugaton a legtöbb művész baloldali, és úgy tekintenek az iszlámra, mint valami csodálatos vallásra, azonban az iszlámnak célja, hogy elpusztítson minden művészeti alkotást, mivel azok a dzsáhilijja, a tudatlanság korához tartoznak, a tudatlanság alkotásai.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12008

Az iszlám és a baloldal kölcsönös vonzódása a hasonlóságukon alapul és a nyugati civilizáció megsemmisítéséhez vezethet.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12002

Nidhal „Abu Ibrahim” Siam palesztin vallási vezető az Al-Aksza mecsetben tartott beszédében, melyet 2019 szeptember 19-én töltöttek fel az internetre, azt mondta, hogy a demokrácia, a vallásszabadság, a szabad véleménynyilvánítás, a tulajdonhoz való jog és a személyes szabadság ellentmondanak az iszlámnak. Továbbá bárkit, aki elhagyja az iszlámot, azt meg kell ölni. Siam kritizálta bizonyos ciszjordániai nőjogi csoportok „rejtett programját”, mondván, hogy az olyan „szégyentelen és gyalázatos” szlogenjeik, mint „Az én testem, az én tulajdonom”, illetve „A test és a becsület két külön dolog!” „elvetemült és kriminális” célja az, hogy megöljék az iszlám nemzetet. Mindezt úgy, hogy hazudnak a muszlim nőknek és elhitetik velük, hogy a nők személyes szabadsága, hogy mit tesznek a testükkel, és hogy mindebbe senki sem szólhat bele. Siam még arról is beszélt, hogy egy iszlám állam meg fogja védeni a muszlim nők erkölcsösségét és tisztaságát és a dávát (iszlám térítés) – melyet az Allahért történő dzsihád eszközével fognak terjeszteni – fogják használni arra, hogy megismertessék a „hitetlen nőkkel” az erkölcsösséget és azt, hogy mindaz, amit az emberek a muszlim nők elnyomásáról mondanak, csupán hazugság, melynek célja a muszlim családok lerombolása.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11996

2019. október 11-én, a pénteki ima során Jounus Kathrada kanadai sejk emlékeztette közönségét, hogy akire szavaznak a közelgő kanadai választásokon, ha úgy döntenek, hogy elmennek szavazni, azt a vállukon ülő két angyal fel fogja jegyezni, és hogy Allah az Ítélet napján számon fogja kérni rajtuk, hogy miért szavaztak a „mocskos nem muszlimokra, akik jóváhagyják a homoszexualitást. Kathrada sejk azt is mondta, hogy az összes jelölt „gonosz és mocskos", mivel támogatják a cionistákat az iszlám ellen és mivel nem a muzulmánok érdekeit tartják szem előtt. Hozzátette, hogy ez összhangban áll a Korán azon kijelentésével, miszerint a zsidók és a keresztények soha nem lesznek elégedettek a muzulmánokkal. A videót a Viktóriai Muszlim Fiatalok szervezet YouTube csatornájára töltötték fel. Jounus Kathrada sejkről további magyar feliratos videó: Kanadai muszlim hitszónok: súlyosabb bűn boldog karácsonyt kívánni, mint embert ölni | MEMRI

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11990

Üdvözlégy Pallywoodban. Pallywoodban a szabad ég alatt serényen készítik a filmeket. A jeleneteket valós időben játsszák meg. Vannak rendezők, sminkesek, „színpadok”, emberek, akik megjátsszák, hogy halottak vagy sérültek, rohammentők, rengeteg operatőr és időnként hatalmas nézőközönség.
Sok operatőr dolgozik Pallywood berkeiben. Újságírók, akik a híreket gyártják az izraeliek kegyetlenségeiről. A modern hadviselésben egy kép felér ezer fegyverrel. Pallywood pontosan erről szól.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/10/18/al-durah---hogyan-manipulaljak-a-muszlimok-a-mediat/

Mohamed nevetség tárgyává tette, lealacsonyította és a férfiak rabszolgájává tette a nőket. A nő azért van, hogy feltétel nélkül engedelmeskedjen a férfinak, és minden időben és helyen rendelkezésére álljon a férfi vágyainak kielégítésére.
A nők pozíciója a Koránban és a szunnában teljesen világos.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/10/17/nok-az-iszlamban:-egy-szinten-az-allatokkal-|-sabatina-james/

Jordánia: egy nő nem hagyhatja el a házat férfi kísérő nélkül. Ha mégis ezt tenné, 'engedetlen lenne' és szégyent hozna családja férfitagjainak 'becsületére', ami miatt rokonai meg is ölhetik ... És gyakran meg is teszik az iszlám által uralt területeken.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11970

Ezra Levant (The Rebel Media) interjúja Mona Walter Svédországban élő szomáliai ex-muszlimmal.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2016/04/16/sved-ex-muszlim-szamuzetese-az-iszlamban-nincs-szabadsag/

Bouchra, egy fiatal, 34 éves marokkói nő több éven át fizikai és pszichológiai erőszakot szenvedett férjétől, és kilenc hónapig rabszolgaként élt néhány négyzetméteres szobájukban, kétéves fiával együtt. Most végre bátorságra lelt, hogy kilépjen ebből.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/10/13/muzulman-no:-ver-a-ferjem,-mert-olaszul-tanulok/

Svédország mindig is olyan hírnévnek örvendett, hogy egy harmonikus és liberális társadalom. Ezt a képet árnyékolja be, hogy a nemi erőszakok száma az elmúlt öt évben az egekbe szökött. Ezzel egy időben Svédország forradalmi demográfiai változáson megy keresztül, mivel az ország több menekültet fogad be iszlám országokból, mint bármelyik másik nyugati nemzet a világon. Ez a fajta bevándorlás kulturális összeütközéseket eredményezett, és Svédország-szerte szigetszerűen elkülönülő társadalmakhoz vezetett.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2017/02/22/stockholm-szindroma/

Kacem El Ghazzali 23 éves. Marokkóban és Líbiában nevelkedett. A középiskolában elindított egy névtelen szekuláris blogot, azonban az ellenfelei lenyomozták, és blaszfémiával, valamint hitehagyással vádolták meg. Marokkóban az iszlám kritizálása ugyanolyan, mintha a királyt kritizálnák, vagyis büntethető. Egy interjú után, melyben kifejtette elképzeléseit, megfenyegették az iskolában. Falujának imámja feljelentette, a családja pedig kitagadta. Ezt követően anonim halálos fenyegetéseket kapott. 2013-ban menedékjogot kapott Svájcban és tanulni akart. Ő képviselte a Nemzetközi Humanista Uniót az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának Tanácsadó Testületében.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/10/12/ex-muszlim:-a-muszlimok-azt-remelik,-hogy-europa-15-even-belul-iszlam-allam-lesz/

SHOW MORE

Created 1 year, 5 months ago.

414 videos

CategoryNews & Politics

Sok nyugati politikus, „iszlámszakértő” és média személyiség az elmúlt évtizedekben annak a véleményének adott hangot, hogy az iszlám egy békés vallás, és hogy azok, akik a nevében erőszakot követnek el olyan fanatikusok, akik félreértelmezik a tanításait. Ezen állítás, bár széles körben elterjedt, még sincs komoly nyilvános vizsgálatnak alávetve.
A Dzsihádfigyelő oldalon leleplezzük az iszlám valós arcát és azt a baloldali-iszlám szövetséget, mely azon ügyködik, hogy lerombolja a klasszikus nyugati civilizációt és eltörölje a valódi liberalizmust.
Az oldalon található anyagokkal szeretnénk elérni, hogy az iszlám az őt megillető helyre kerüljön, ugyanoda, ahová a többi totalitárius ideológia: a történelem szemétdombjára.

„A muzulmánok azt akarják, hogy teret engedj az iszlámnak, de az iszlám nem enged teret neked.
Az iszlám uralkodni akar, alárendelni, és arra törekszik, hogy a nyugati civilizációt lerombolja.
1945-ben legyőztük a nácizmust, 1989-ben a kommunizmust.
Most az iszlám ideológiát kell legyőzni!
Állítsuk meg az iszlamizációt!
Védjük meg a szabadságunkat!” (Geert Wilders)

E-mail: [email protected]
Weblap: www.dzsihadfigyelo.com