Dzsihádfigyelő

Sandra Solomon szaúdi ex-muszlim a keresztényüldözésről: "Mindez 1400 éve kezdődött, amikor Mohamed, az iszlám alapítója azt mondta: soha nem fogok az arab zsidók és keresztények földjén élni, csakis a muszlimokén. Mohamed szerint ahol a muszlimok többségben vannak, ott úgy is kell maradniuk. A keresztények és zsidók dimmik, akiknek fizetniük kell a dzsizját (védelmi adót). Sok muszlim többségű ország követi ezt a tanítást. Manapság láthatjuk, hogy az üldöztetés a muszlim országokban növekszik, mivel mindez a Koránban és a hadíszban gyökerezik."

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11447

A palesztin Issam Amira sejk az al-Aksza mecseten tartott beszédében azt mondta, hogy egy iszlám államnak az lenne a stratégiája, hogy politikusok és erőteljes médiaapparátus segítségével „meggyőznék a hitetleneket az iszlám felvételére”. Amira sejk azt is mondta, hogy az első lépés az lenne, hogy „megpuhítanák” a hitetleneket azáltal, hogy felszólítják őket az iszlám felvételére az interneten, a televízión, a propagandán és a médián keresztül, és amíg meg nem győzik őket, megmutatnák nekik, hogyan kell a gyakorlatba ültetni az iszlámot. A második szakasz az lenne, hogy „tapasztalt politikusokat” és iszlám tudósokat küldenének a hitetlenekkel történő „hosszan tartó vitákra”. Ezután, ha a hitetlenek „csökönyösek” és „értékes trófeának tekinthetők”, akkor a kalifa kimondaná a „kódszót”, ami a következő: „Kérjétek Allah segítségét és harcoljatok ellenük!” – ami után „az iszlám hadseregek elindulnának, rakétákat lőnének ki és vadászgépek szállnának fel”, és ezeken a csökönyös embereken „példát statuálnánk az egész világnak!” A videót 2019. május 19-én töltötték fel az internetre.
http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11433

Egy 2019. május 10-én az internetre feltöltött videóban a palesztin Nidhal Siam „Abu Ibrahim” muzulmán pap látható, amint az al-Aksza mecsetnél tartott beszédében azt mondja, hogy a mostani ramadán alatt az orosz, az amerikai és a brit „ördögök” meg lesznek béklyózva. Azt mondja, hogy az „ördögök” tudják, hogy minden muszlim „egy időzített bomba, amely felrobban, amint a muszlimok kalifája kiadja a dzsihádra felszólító parancsot!” Abu Ibrahim azt is mondja, hogy ezek az országok az egész arab világban mozgósították a hadseregeiket, hogy megakadályozzák az iszlám állam létrehozását, és hogy mindez a mozgósítás nem azért történt, hogy Irán ellen harcoljanak, amely országról azt mondja, hogy „egy pecsétgyűrű Amerika rózsaszín lábujján”, amely „fulladozik a kollaborációban”. A videóban az is elhangzik, hogy a hívők emírje hamarosan megjelenik és kinyilvánítja az al-Aksza felszabadulását.
http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11428

Dr. Mohammad Anwar Sahib Al-Madani új-zélandi vallástudós azt mondta a Wellington-mecsetben, Wellingtonban, hogy azok a nők, akik nem adják meg a férjüknek azt, amihez joguk van, nem fognak belépni a Paradicsomba. Azt is mondta, hogy egy nőnek engedelmeskednie kell férje intimitásra történő felhívásának, még akkor is, ha egy teve tetején ül, vagy ha valamit süt a sütőben, és hogy minden olyan feleséget, aki indokolatlanul megtagadja az intimitást, azt az angyalok reggelig fogják átkozni. Nyomatékosan kijelentette, hogy a férfiak uralkodnak a nők felett, és ez a dolgok rögzített természete. Emellett Al-Madani azt is mondta, hogy a nők nem költhetik el a férjük pénzét – és a saját pénzüket sem, ha lenne nekik –, anélkül, hogy ezt megbeszélték volna férjükkel és engedélyt kaptak volna tőle erre, ugyanis a férj „a ház főnöke”. Al-Madani továbbá kritizálta azokat a nőket, akik „izzadtak” és „büdösek”, mondván: „És azt várod ilyenkor, hogy a férjed jó legyen hozzád?” Al-Madani hozzátette, hogy van egy hadísz, amely azt mondja, hogy „ha a férj tetőtől talpig gennyes és a nő odamegy és lenyalja, akkor a nő még mindig nem adta meg mindazt, amihez a férjének joga van”. A videó 2014. augusztus 22-én került feltöltésre az internetre. Dr. Al-Madani a Masjid At-Taqwa imámja Aucklandban, Új-Zélandban. Ő az új-zélandi Muszlim Tudósok Szövetségének elnöke és az Iszlám Online Egyetem iszlám tanulmányok osztályának vezetője. BA fokozata van iszlám tanulmányokból és a Medinai Iszlám Egyetemen PhD-je korántudományokból.
http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11421

Hamed Abdel-Samad egyiptomi-német tudós azt mondja, hogy az iszlám szélsőségesség és terrorizmus az „iszlám lényegéből” ered – a szövegeiből, hódításainak történetéből, alapítójától és annak ideológiájából –, és hogy a probléma nem csak a visszatérő ISIS-tagokkal van, hanem a „a radikalizálódás több szintű rétegeivel” is, amelyeket a kormányzati és iszlám struktúrák nem képesek kezelni. Abdel-Samad arra figyelmeztetett, hogy több ezer, több tízezer szélsőséges muszlim él köztünk, és felhívást intézett arra, hogy az ISIS harcosokat állítsák nemzetközi büntetőbíróságok elé, majd pedig szigorú büntetéseket szabjanak ki rájuk. Abdel-Samad, aki 2019. február 21-én az osztrák Servus TV-csatorna beszélgetős műsorában vett részt, arról is beszélt, hogy az áldozat-mentalitás, a családon belüli erőszak, a szexualitásról szóló vegyes üzenetek és a kultúrák összecsapása milyen veszélyeket rejtenek a muszlim kisgyerekek világképére. Beszélt a muszlim nők által elszenvedett erőszakról és a szabadság hiányáról, mondván: „Milyen gyakran tette tönkre az emberek életét ez a képzeletbeli isten?!”

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11416

A muszlim rabszolga-kereskedelem történelme a leghosszabb az emberi történelemben. Közel 13 évszázadon keresztül tartott és sokkal több áldozata volt, mint az amerikai rabszolga-kereskedelemnek. A rabszolgák legtöbbjét kasztrálták, ami után nem lehetett gyerekük. A Korán soha nem tiltotta a rabszolgaságot. Épp ellenkezőleg, sok Korán-idézet bátorít a nem muszlimok rabigába döntésére.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/30/az-iszlam-es-a-rabszolgasag/

Paul Joseph Watson a maga humoros, fanyar stílusában darabokra szedi a BBC propagandaműsorát, melyben a burka viselését mentegetik.

A BBC azt mondja, hogy ne mondjunk bizonyos dolgokat a burkát viselő muszlimoknak. Fátylas nőkkel felolvastattak elméleti kérdéseket, majd kioktatták a nézőket, hogy milyen tudatlanok és bigottak is ők.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/06/01/husz-kerdes-a-burkat-nepszerusitokhoz-|-paul-joseph-watson/

Michael Stürzenberger német blogger és politikai aktivista.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11389

Hiszel a szólásszabadságban? Úgy gondolod, hogy az embereket a jellemük, nem pedig a bőrszínük alapján kellene megítélni? Hiszel a vallásszabadságban? Ha hiszel ezekben a dolgokban, akkor valószínűleg nem vagy progresszív (baloldali).

A baloldal többé nem progresszív, hanem regresszív. Ez a regresszív ideológia nem egyénenként ítéli meg az embereket, hanem kollektívan. Ha te egy fekete, nő, muszlim, spanyolajkú vagy bármelyik kisebbség tagja vagy, akkor másképp ítélnek meg, mint a legördögibb dolgot: a fehér keresztény férfit. A regresszív baloldal a kisebbségeket hierarchikus sorrendbe rakja, és versenyezteti őket az „elnyomás olimpián”. Az aranyérmet a leginkább megsértett csoport kapja.

Tehát, ha úgy gondolod, hogy az a helyes, ha emberek elmondhatják, amit gondolnak, anélkül, hogy ezért megbüntetnék őket; hogy az embereket a viselkedésük, nem pedig a bőrszínük alapján kellene megítélni; és hogy az a helyes, ha az emberek úgy élhetnek, ahogy szeretnének, anélkül, hogy a kormány ebbe beleavatkozna, akkor nem sok maradt a baloldalon a számodra.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11385

A muszlim rabszolga-kereskedelem történelme a leghosszabb az emberi történelemben. Közel 13 évszázadon keresztül tartott és sokkal több áldozata volt, mint az amerikai rabszolga-kereskedelemnek. A rabszolgák legtöbbjét kasztrálták, ami után nem lehetett gyerekük. A Korán soha nem tiltotta a rabszolgaságot. Épp ellenkezőleg, sok Korán-idézet bátorít a nem muszlimok rabigába döntésére.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/30/az-iszlam-es-a-rabszolgasag/

Eligazítást tart a melegekről és a szivárványos profilképekről Kovács Miklós Ahmed imám, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Mint fogalmazott: „És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/29/magyar-iszlam-kozosseg-alelnoke:-a-homoszexualisok-allah-legmocskosabb-teremtmenyei/

A 2016. március 6-án a törökországi Ankarában megrendezett kalifátus-konferencián tartott beszédében Ismail Al-Wahwah a Hizb it-Tahrir ausztráliai szárnyának szóvivője felszólította a résztvevőket, hogy „vezessék a dzsihád hadseregét, amely le fogja igázni Európát és Amerikát”. Wahwah figyelmeztette a török tömeget, hogy ne bízzanak Amerikában, Európában és a NATO-ban, akik mind ellenségek és akiknek a „szíve fekete”. A beszédet a Hizb ut-Tahrir és a konferenciát szervező Köklü Değişim magazin posztolta az interneten.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11340

Ahmed al-Hasszani al-Baghdadi nagyajatollah Irak vezető síita imámja, aki rendelkezik  a ’mardzsa’ címmel is. A mardzsa a síita muszlimok által követendő iszlám jogértelmezések közzétételére jogosult. A következő interjú 2015 őszén készült vele.

A videóban az ajatollah először a "védekező dzsihádról" beszél, és azt mondja, hogy minden muszlimnak, aki képes rá, kötelessége harcolnia az "elfoglalt" területek (pl. Izrael, Magyarország, Spanyolország...) "felszabadításáért". Ezután a "támadó dzsihádról" beszél. Az ajatollah szerint amikor csak lehetséges, amikor a muszlimok elég erősek, kötelesek támadni és elfoglalni a nem muszlim területeket.

A muszlim pap többször rászól a szekularizált műsorvezetőre, aki kétségét fejezi ki azt illetően, hogy az iszlám ilyen intoleráns lenne: "Én vagyok a muszlim tudós. Ön csak egy újságíró. Figyeljen rám!"

http://www.dzsihadfigyelo.com/2016/08/28/mit-fognak-tenni-a-muzulmanok-ha-mar-eleg-erosek-lesznek/

EURÁBIA: Iszlamizáció és bevándorlás! Ez árulás a legmagasabb szinteken, „Euro-mediterrán partnerség” vagy „Mediterrán Unió” fedőnévvel.
Az EU elit vállalatai – melyek mindegyikének kapcsolata van nagy elit csoportokkal – folyamatosan a versenyképes olajtól és üzemanyagtól függenek (a gépek, a gyárak, a közlekedés, az infrastruktúra, a repülés, a tengeri közlekedés stb. számára).
Azért, hogy a piaci verseny feltételeinek megfeleljenek, jóban kell lenniük az arabokkal, mivel Oroszország és Kína nem preferált partnerek. Emellett az arabok rengeteget fektettek be az EU-ba, mely nélkül az EU vállalatai nem igazán lennének meg. Mindezért cserébe az arabok kedvező körülményeket kértek az embereiknek – vagyis a muszlimoknak – és Európa iszlamizációjának.
A teljes rejtett tervet olyan kifogások mögé rejtették, mint a stabilitás, fejlődés és integráció, melynek főleg a kulturális aspektusát hangsúlyozták ki. Ez egy okos lépés volt a lakosság szimpátiájának elnyerésében – főleg a baloldalon. Ugyanakkor a számok nem hazudnak. Gyakorlatilag a hivatalos célok egyikét sem érték el vagy nem értek el jelentős előrelépést (mivel hamis kifogások voltak). Úgy tűnik, csak a nagyvállalatok nyertek mindezen, miközben az iszlamizáció gyorsan terjed és megosztja a népességet.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/05/28/eurabia:-a-politikusok-eladtak-europat-az-iszlamnak-olajert-es-hatalomert-│-gertrud-galster/

Patric Condell (1949. november. 23.) brit komikus, író és internetes személyiség. 2007-től kezdődően videó üzenetekben mondja el a véleményét. Videóit pedig közel 80 milliószor néztek meg.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2013/11/08/pat-condell-az-iszlam-szamomra-serto/

2010. május 11-én muszlim tüntetők támadták meg Lars Vilks svéd művészt, miközben előadást tartott a szólásszabadságról az Uppsala Egyetemen. A támadások akkor kezdődtek, amikor egy az iszlám és a homoszexualitás kapcsolatáról szóló filmet vetített le és néhány iszlamista elkezdte követelni a film leállítását, azt állítva, hogy melegpornó. A kérdéses film az iráni művész, Sooreh Hera Allah ho Gaybar című műve volt. Vilks szemüvegét betörték, azonban ő maga nem szenvedett komolyabb sérüléseket, és a biztonsági őrök biztonságban kikísérték. A tüntetők közül néhányat a rendőrség őrizetbe vett. A korábbi halálos fenyegetések ellenére ez volt az első alkalom, hogy erőszakos cselekményt hajtottak végre Vilks ellen.
Néhány nappal később, 2010. május 15-én Vilks dél-svédországi házát gyújtogatók támadták meg. Az ablakait betörték és benzin palackokat dobtak be rajtuk. Volt egy kis tűz, de a ház nem égett porig. Vilks nem volt otthon a támadás idején. Két koszovói-svéd muzulmán testvérpárt letartóztattak, és július 15-én két illetve három év börtönbüntetésre ítélték őket.
2010. november 24-én kiraktak egy az al-Shaabab szomáliai iszlám szervezet által készített videót. A videóban egy svéd nyelvű hang felhívja a svédországi „szomáliai testvéreket”, hogy hagyják el az országot és menjenek Szomáliába az al-Shabaabért harcolni, továbbá egy halálos fenyegetést is tartalmazott Lars Vilkel szemben. 2010. december 11-én egy stockholmi öngyilkos merénylő azt mondta egy a médiának és a svéd biztonsági rendőrségnek szánt üzenetében, hogy „Most a fiaitok és leányaitok ugyanúgy fognak meghalni, mint a mi testvéreink. A cselekedeteink magukért fognak beszélni. Mindezt mindaddig tesszük, amíg nem fejezitek be az iszlám elleni háborút és a prófétával szembeni mocskolódást, és a sertés Vilks esztelen támogatását.”
2010-ben Anwar al-Awlaki közzétett egy al-Kaida halállistát az Inspire magazine-ban, amin szerepelt Lars Vilk is. 2013-ban a listát tovább bővítették Stéphane „Charb” Charbonnierrel is, akinek a Lars Vilks bizottság 2014-ben szabadságdíját adott. Amikor Charbot 11 másik emberrel együtt meggyilkolták a párizsi Charlie Hebdo elleni terrortámadásban, az al-Kaida több karikaturista megölésére is felszólított, ezért Vilks biztonságát fokozták.
A Művészet, blaszfémia és szólásszabadság elnevezésre hallgató rendezvényen, amelyet Vilks szervezett a Krudttønden kávézóban, Koppenhágában, Dániában, 2015. február 14-én egy muzulmán terrorista félautomata lőfegyverével egy embert megölt, három rendőrt pedig megsebesített. A kávézó ablakában legalább 30 golyólyuk volt látható. Helle Merete Brix, az esemény szervezője, azt nyilatkozta, hogy a támadás Vilks ellen irányult. A gyanúsítottat térfigyelő kamerákkal azonosították, majd a következő napon egy tűzharcban a rendőrség megölte. A rendőrség úgy véli, hogy a koppenhágai támadást a Charlie Hebdo szerkesztőségben történt lövöldözés inspirálta. A támadás után Vilks bujdosni kényszerült.
http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11314

Ezra Levant kanadai újságíró ellátogatott az észak-iraki Batnaja városába. Batnajában több mint 1500 éve éltek itt keresztények. Amit tapasztalt megdöbbentő: a teljesen elhagyatott település épületeinek 80%-a romos, a keresztények házai meg vannak jelölve.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11310

Juszuf al-Karadavi szunnita iszlám tudós 2009 január 28-ai és 30-ai beszédéből láthatók részletek, melyet az al-Dszazíra televízióban adtak le.

2009. január 30.
A történelem során Allah mindig is küldött embereket, hogy büntessék meg a zsidókat a romlottságukért. A legutóbbi büntetést Hitler hajtotta végre.
Mindazokkal a dolgokkal, ami tett velük – bár eltúlozták ezt az ügyet –, Hitlernek sikerült helyre tennie őket. Ez isten büntetése volt a zsidók számára. Ha Allah is úgy akarja, legközelebb a hívők (muszlimok) keze által történik mindez.
[...]
209. január 28.
Zárásként még annyit, hogy abban az egyben reménykedem, hogy ahogy életem a végéhez közelít, Allah ad még nekem egy lehetőséget, hogy a dzsihád és az ellenállás földjére lépjek – még ha kerekesszékben is. Le fogom lőni Allah ellenségéit, a zsidókat, ők pedig majd bombát dobnak rám. És így az életemet mártíromsággal pecsételem majd meg. Dicséret Allahnak, a Világok Urának. Allah kegyelme és áldása legyen veletek.

http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11304

http://www.hetek.hu/kulfold/201103/a_halal_sejkje
https://www.memri.org/tv/sheik-yousuf-al-qaradhawi-allah-imposed-hitler-upon-jews-punish-them-allah-willing-next-time-will

Pat Condell tanácsai a nőknek, ha meg akarják védeni a szabadságukat: MOST kell cselekedniük és olyan pártokra szavazniuk, akik kiállnak értük és megállítják az iszlám inváziót.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2017/03/10/pat-condell

Az iraki vallási vezető, Sabah Shibbar sejk egy a dzsihádról szóló tanítássorozatában az iszlám terjedéséről beszélt. Shibbar sejk megerősítette, hogy a legtöbb iszlám országot erőszakkal hódították meg. Azt mondta, hogy a muzulmánoknak nem kellene mentegetőzniük a zsidók és a keresztények előtt azzal, hogy mindezt tagadják, és hogy „Allah igaz vallását a karddal kell terjeszteni, erőszakkal”. Shibbar sejk még azt is hozzátette mindehhez, hogy amikor a muzulmánok meghódítják a hitetlenek országait, akkor lehetőséget kell adniuk a helyieknek, hogy áttérjenek az iszlámra, vagy különben megölik őket. Ha a helyiek a könyv népei közül valók, vagyis zsidókból vagy keresztények, akkor egy harmadik lehetőség is létezik számukra: a dzsizja fejadó megfizetése. A teljes előadássorozat 2015. október 13-án került közzétételre egy YouTube-fiókon.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2016/06/17/muszlim-imam-az-iszlam-a-kard-altal-terjed

Még hány lemészárolt európai kell ahhoz, hogy elismerjük, hogy az iszlám nem a "béke vallása" ?! Csak az fogja csökkenteni a terrort, ha elismerjük annak az ideológiának a létezését amelyből ered, és szembeszállunk vele: ez az iszlám.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2016/03/23/az-igazsag-brusszelrol-az-iszlam-nem-a-beke-vallasa/

SHOW MORE

Created 12 months ago.

321 videos

CategoryNews & Politics

Sok nyugati politikus, „iszlámszakértő” és média személyiség az elmúlt évtizedekben annak a véleményének adott hangot, hogy az iszlám egy békés vallás, és hogy azok, akik a nevében erőszakot követnek el olyan fanatikusok, akik félreértelmezik a tanításait. Ezen állítás, bár széles körben elterjedt, még sincs komoly nyilvános vizsgálatnak alávetve.
A Dzsihádfigyelő oldalon leleplezzük az iszlám valós arcát és azt a baloldali-iszlám szövetséget, mely azon ügyködik, hogy lerombolja a klasszikus nyugati civilizációt és eltörölje a valódi liberalizmust.
Az oldalon található anyagokkal szeretnénk elérni, hogy az iszlám az őt megillető helyre kerüljön, ugyanoda, ahová a többi totalitárius ideológia: a történelem szemétdombjára.

„A muzulmánok azt akarják, hogy teret engedj az iszlámnak, de az iszlám nem enged teret neked.
Az iszlám uralkodni akar, alárendelni, és arra törekszik, hogy a nyugati civilizációt lerombolja.
1945-ben legyőztük a nácizmust, 1989-ben a kommunizmust.
Most az iszlám ideológiát kell legyőzni!
Állítsuk meg az iszlamizációt!
Védjük meg a szabadságunkat!” (Geert Wilders)

E-mail: [email protected]
Weblap: www.dzsihadfigyelo.com