HostBiz

HostBiz

HostBiz

subscribers

Documentar INFO Wars
Roger Stone

Documentar - Industria farmaceutica
https://wp.me/paYe9B-2F2

Klaus Iohannis si limba romana.
http://bit.ly/2q3Mdzy

Principesa Margareta pune UE la punct: ”Incetati cu aerele de superioritate si cu amenintarile.”
Custodele Coroanei Române, Principesa Margareta, a susținut un discurs la Institutul Olandez de Relații Internaționale din Haga, unde a vorbit despre intrarea țării în Schengen.
Ea i-a criticat pe olandezi pentru blocarea accesului țării noastre în Schengen și a atras atenția UE că, preocupată excesiv de procesul de integrare a unor state, a neglijat viziunea de ansamblu a construcției și a ajuns să vadă doar jumătatea goală a paharului. „Încetați cu aerele de superioritate” le-a transmis Margareta occidentalilor.
Custodele Coroanei a menționat progresele pe care le-a făcut țara noastră, punctând însă că România nu a fost primită în spațiul Schengen, deși a îndeplinit toate criteriile: „Una după alta, au fost adăugate condiții”.

http://bit.ly/2oM3L2y

Cocosul pervers!
http://bit.ly/2o9lSyJ

In zilele revolutiei, dar si in anii care au urmat, multi dintre oamenii-cheie ai evenimentelor din 1989 au murit, au disparut ori s-au sinucis in conditii ramase neelucidate.
http://bit.ly/31Is6Vg

Somnoroase pasarele
https://bit.ly/2ZNtdlZ

None

Prostituate oferite americanilor de la Deveselu. 2012 Andreea Esca
http://bit.ly/2GRQnjl

Romania TV a difuzat in direct, sambata, un personaj care ii dadea interviu lui Cumpanasu ascunzandu-si fata si distorsionandu-si vocea, pentru a mari gratuit dramatismul situatiei. Acesta sustinea ca stie cine le-a rapit in realitate pe Luiza si Alexandra.

Scandal intre Luis Lazarus si Traian Basescu la Romania TV
http://bit.ly/2YHckHC

Acuzații. De ascultat până la final!

Scene violente în Brăila, unde un recidivist a reuşit să-şi terorizeze vecinii, şi-a distrus locuinţa, apoi i-a ameninţat pe oameni cu o sabie...
http://bit.ly/2yDq8Zb

Conserva cu ton
http://bit.ly/2ZsLHYa

None

Turbulente pe ruta Pristina-Basel.
http://bit.ly/311zwlG

OSHO - Nici o societate nu doreste ca noi sa fim intelepti!
http://bit.ly/30XVLsw

Osho, pe numele său la naștere Chandra Mohan Jain, numit în anii 1960 Acharya Rajneesh, apoi Bhagwan Shree Rajneesh, apoi Osho în ultimii ani ai vieții a fost un filozof, guru și învățător spiritual indian, fondator al curentului spiritual Neo-Sannyas, Rajnish sau Oshoism.

Se mai intampla si invers...

SHOW MORE

Created 7 months, 3 weeks ago.

49 videos

CategoryOther