HostBiz

HostBiz

HostBiz

subscribers

Principesa Margareta pune UE la punct: ”Incetati cu aerele de superioritate si cu amenintarile.”
Custodele Coroanei Române, Principesa Margareta, a susținut un discurs la Institutul Olandez de Relații Internaționale din Haga, unde a vorbit despre intrarea țării în Schengen.
Ea i-a criticat pe olandezi pentru blocarea accesului țării noastre în Schengen și a atras atenția UE că, preocupată excesiv de procesul de integrare a unor state, a neglijat viziunea de ansamblu a construcției și a ajuns să vadă doar jumătatea goală a paharului. „Încetați cu aerele de superioritate” le-a transmis Margareta occidentalilor.
Custodele Coroanei a menționat progresele pe care le-a făcut țara noastră, punctând însă că România nu a fost primită în spațiul Schengen, deși a îndeplinit toate criteriile: „Una după alta, au fost adăugate condiții”.

http://bit.ly/2oM3L2y

Cocosul pervers!
http://bit.ly/2o9lSyJ

In zilele revolutiei, dar si in anii care au urmat, multi dintre oamenii-cheie ai evenimentelor din 1989 au murit, au disparut ori s-au sinucis in conditii ramase neelucidate.
http://bit.ly/31Is6Vg

Somnoroase pasarele
https://bit.ly/2ZNtdlZ

None

Prostituate oferite americanilor de la Deveselu. 2012 Andreea Esca
http://bit.ly/2GRQnjl

Romania TV a difuzat in direct, sambata, un personaj care ii dadea interviu lui Cumpanasu ascunzandu-si fata si distorsionandu-si vocea, pentru a mari gratuit dramatismul situatiei. Acesta sustinea ca stie cine le-a rapit in realitate pe Luiza si Alexandra.

Scandal intre Luis Lazarus si Traian Basescu la Romania TV
http://bit.ly/2YHckHC

Acuzații. De ascultat până la final!

Scene violente în Brăila, unde un recidivist a reuşit să-şi terorizeze vecinii, şi-a distrus locuinţa, apoi i-a ameninţat pe oameni cu o sabie...
http://bit.ly/2yDq8Zb

Conserva cu ton
http://bit.ly/2ZsLHYa

None

Turbulente pe ruta Pristina-Basel.
http://bit.ly/311zwlG

OSHO - Nici o societate nu doreste ca noi sa fim intelepti!
http://bit.ly/30XVLsw

Osho, pe numele său la naștere Chandra Mohan Jain, numit în anii 1960 Acharya Rajneesh, apoi Bhagwan Shree Rajneesh, apoi Osho în ultimii ani ai vieții a fost un filozof, guru și învățător spiritual indian, fondator al curentului spiritual Neo-Sannyas, Rajnish sau Oshoism.

Se mai intampla si invers...

None

30.04.2019
Tornadă uriașă formată în zona localității Drajna, Romania.

Mesajul unui (...) pe YouTube „Am un mesaj pentru România, pentru popor şi pentru Poliţia Română! Îl felicit pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite. Gheorghe Dincă, eu te susţin, te voi susţine şi afară şi înăuntru. Dacă o să mai cad şi eu o dată la pârnaie, o să am grijă de tine. Ai înţeles, omule?! Bine ai făcut!”
Articol: http://bit.ly/310o3CL

Profilul persoanei: https://www.youtube.com/channel/UC_sPTgI-W8agZGdKCHEoE3g

None

SHOW MORE

Created 3 months, 2 weeks ago.

44 videos

CategoryOther