Generation Identitær

D. 20. februar var Generation Identitær i Paris for at deltage i den store demonstration til støtte for vores franske kammerater, der har et muligt forbud hængende over hovedet.

Læs mere om forbuddet her: https://identitaer.dk/2021/det-liberale-demokratis-fallit-gi-forsoeges-forbudt-i-frankrig

Følg os her: https://identitaer.dk/social

Identitære aktivister var torsdag d. 18. februar i aktion på Kongens Nytorv med blod og banner, for at kræve handling inden der igen sker et terrorangreb. Den 11. februar, tre dage før 6-årsdagen for angrebet på Krudttønden, anholdte politiet 14 personer i en terrorsag. Flere af dem er nu sigtet for at have planlagt et angreb og sidder varetægtsfængslet. Politiets Efterretningstjeneste giver kun sparsomme oplysninger, men mindst tre af de fængslede er kommet til Danmark som flygtninge fra Syrien. Ved angrebene i Paris og Nice var gerningsmændene ligeledes kommet til Europa som flygtninge. I andre tilfælde, som fx det seneste angreb i Wien, har der været tale om efterkommere af migranter, der lige så godt kunne have vokset op i et fremmed land, som i de parallelsamfund, hvor de trådte deres barnesko.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2021/hvorfor-vente-til-naeste-angreb-send-islamisterne-hjem

Følg os på sociale medier: https://identitaer.dk/social

Scroll down for English description.

Generation Identitær var lørdag d. 16. i aktion på Rådhuspladsen i København, hvor en lille gruppe islamister de seneste uger, hver lørdag, har stået og delt koraner ud og spillet højlydt islamisk musik og reciteret koranen over et højtaleranlæg fra middag til aften. Denne lørdag fik de ikke lov til at stå der alene, da vi mødte op med banner og megafon for at vise vores modstand mod dette islamiske forsøg på at indtage Københavns mest ikoniske plads. Det hører ikke hjemme, hverken i Danmark eller i Europa. Send islamisterne hjem!

Læs mere her: https://identitaer.dk/2021/aktion-mod-islamister-paa-raadhuspladsen

Bliv aktiv: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

ENGLISH:

Kick them out!

On Saturday the 16th, identitarian actvists interrupted a group of islamists right in the centre of Copenhagen, as they were spreading propaganda for the ”religion of peace”. We cannot in any way accept that islamist groups infest our public spaces. As europeans we must take them back and show resistance against such acts. This behaviour must never be normalised.

Join Generation Identity in your country today.

2020 var præget af corona, alligevel var det et travlt år for os med masser af aktioner og kraftige reaktioner på vores aktivisme fra både migranter og ministre. I alt 34 aktioner er det blevet til, hvilket svarer til lige under 3 om måneden. Det er det travleste år vi har haft, så selv om Danmark har været nedlukket, så har det ikke været tilfældet for os.

Vi siger tak til alle dem, der har støttet os, og vi håber at I vil støtte os fortsat, så vi kan få endnu mere aktivisme i 2021. Vi går foran, fordi I står bag os. Af hjertet tak!

Læs om hvad vi har lavet i 2020 her: https://identitaer.dk/2020/generation-identitaer-aret-der-gik-2020

I hele november måned har vi kørt en kampagne i både Aarhus, Aalborg og København, der er lidt anderledes. Det er nemlig ikke kun masseindvandring, der er et problem i forhold til vores identitet, men også globalistisk tankegang og grænseoverskridende kapitalisme. Dette er fx især tydeligt, når stort set alle store multinationale virksomheder fremmer Black Lives Matter og andre radikale organisationer. Ligesom de uden at blinke flytter produktion til Asien, eller udmanøvrer lokale forretninger, for at skabe en global homogenitet, der betyder, at det bliver sværere og sværere at kende forskel på om du går på gaden i Paris, Tokyo eller København. De samme virksomheder dominerer overalt, og udvisker det lokale.

Hele måneden har vi uddelt materialer og på Black Friday var vi at finde i flere storcentre i København, for at gøre opmærksom på, at der er en anden vej.

Læs mere på vores kampagnesite her:
https://www.dropmaterialismen.dk/

Generation Identitær er andet end nødblus, bannere og løbesedler. Det er også et stærkt patriotisk fællesskab, hvor venskaber knyttes, og vi bruger vores fritid sammen. Det kan være ved at dyrke sport sammen, tage på vandretur eller andet.

At opleve den danske natur sammen, er en god måde at komme i kontakt med det, som har formet os som folk, og derved huske, hvem vi er. Derudover er timer brugt sammen i godt selskab med til at give os mere energi til vores aktivisme.

Bliv aktiv i dag. Bliv en del af et patriotisk fællesskab.

Se hvordan her: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Identitære aktivister gennemførte fredag d. 16. oktober en symbolsk aktion mod migrantvold foran Udlændinge- og Integrationsministeriet i København. Her blev der lagt en kiste og blomster, og aktivisterne bar billeder af europæere, der har mistet livet som resultat af den førte udlændingepolitik, samt skilte med ordene ”Multikultur dræber!”. Som unge skal vi leve med volden, når vi tvinges til at dele skoler, gader og offentlige transportmidler med utilpassede ikke-vestlige. Noget, der af og til har fatale konsekvenser. Ungdommen betaler for de tidligere generationers uansvarlighed. I humanismens navn har I foræret vores land til mennesker, hvoraf mange kun har foragt til overs for os. Det vil vi ikke acceptere i Generation Identitær. Derfor mindede vi i dag politikerne om, at deres ”respekt for konventionerne” og ambitioner om at gøre sig lækre for EU og FN har en pris: Et utrygt samfund og mistede liv.

Læs mere om aktionen her: https://identitaer.dk/2020/multikultu...

English:

MULTICULTURE KILLS

Today activists from Generation Identity Denmark performed a symbolic action against migrant violence and the European migration policies that cause it. A coffin was carried through the streets of Copenhagen and placed in front of the Ministry of Migration. Here activists protested carrying portraits of Europeans who was murdered as a direct result of the current migrations policies. Maria Ladenburger from Germany, Tommie Lindh from Sweden, and Mads Skjoldsøge from Denmark are only a few of the people who have lost their lives since the advent of mass migration in Europe.

Take your country back! Remigration now!

Generation Identitær i Aarhus stod tidligere på året bag en af vores mest omtalte aktioner. De århusianske aktivister lavede et episk bannerdrop mod Bønnekald midt i ghettoen Gellerup, som mødte så stærke reaktioner fra den mere utilpassede del af områdets beboere, at det bragte bønnekald helt til tops i den danske politiske debat. Selv Mette F var nødt til at kommentere på sagen.

Mange tror, at alt er tabt, men vi har vist, at aktivisme nytter. Med vores aktioner har vi igen og igen sat emner på dagsordenen - emner, der er nødvendige at forholde sig til, hvis der også skal være et Danmark om 100 år. Hvis du bor i Aarhus-området og elsker Danmark og Europa, så kan vi kun opfordre dig til at rette blikket mod fremtiden, og blive aktiv hos os. Send en ansøgning via vores hjemmeside i dag. Se hvordan her https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Medierne taler om systemisk racisme, men ignorerer overgreb mod danske unge. Politikerne har svigtet. Medierne har svigtet.

#OurLivesMatter

Lad os sætte en stopper for denne udvikling. Bliv aktiv i dag: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Se og hør Christoffer fortælle om den chikane han og hans nære er udsat for på Nørrebro i dette interview.
Det bør ikke være acceptabelt i et demokratisk samfund, at en lille yderligtgående og i øvrigt marginaliseret subkultur forsøger at chikanere andre mennesker til at undlade at engagere sig politisk.

Torsdag d. 27.02.2020 afholdt Trykkefrihedsselskabet debatarrangementet ”Hvem er Generation Identitær” på Christiansborg, hvor Frederik Rye Skov deltog sammen med Morten Uhrskov Jensen, den tidligere radiovært Nima Zamani og Rasmus Hage Dalland, forfatter til bogen ”Identitær”. Her kan du se og høre Frederiks oplæg fra mødet.

I dag satte identitære aktivister skilte op i Folkeparken i Roskilde med påskriften ”Føler du dig tryg her?”.

Aktionen sker i kølvandet på et groft overfald i parken begået mod en 13-årig dreng, der i samme forbindelse brækkede næsen, blev truet med kniv og fik frarøvet sin iPhone samt dyre bæltetaske. Overfaldsmændene bestod af en gruppe på 7-8 teenagere, hvoraf flere var af anden etnisk herkomst.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2020/skilteaktion-i-roskilde-foler-du-dig-tryg-her

Aktivister fra Generation Identitær iklædte i dag statuen af Margrethe d.1., samt kvindestatuen Guapa burkaer, og satte plakater op i Roskilde. Dette skete i protest mod indvielsen af en moske ejet af den tyrkiske stat, som har forbindelse til den islamistiske bevægelse, Milli Görüs. En indvielse, der foregår med støtte fra både Roskildes borgmester og biskoppen for Roskilde Stift.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2018/aktion-mod-ny-tyrkisk-stats-moske-i-roskilde

Netop som en flashmob fra Amnesty International var i gang med en aktion i midten af København, der krævede, at flere migranter fik ret til sikkerhed i Europa, blev de overrasket af en gruppe aktivister fra Generation Identitær. De identitære aktivister tog opstilling foran Amnesty Internationals happening, hvor de stod i stilhed med billeder af ofre for nogle af de mange islamiske terrorangreb, som har fundet sted i Europa de senere år. Amnesty International taler kun om ret til sikkerhed for migranter, men vi ønsker sikkerhed for de europæiske befolkninger.

Som mange andre NGO’er arbejder også Amnesty International for at flere migranter kan komme til Europa. De ønsker sikkerhed for de tilrejsende fra fjerne egne, men i deres hensynsløse ”godhed” ser de bort fra den usikkerhed som migranterne bringer med sig, hvor de kommer frem.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2019/ret-til-sikkerhed-for-europas-folk

Onsdag aften havde Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter og diverse venligbo-typer indkaldt til demonstration ved Holbæk Rådhus, hvor kommunalbestyrelsen skulle tage beslutning om den videre færd i sagen om den nye stormoské i byen. I den anledning var Erdogan mødt personligt op for at takke sine tilhængere fra moskéen på Smithsvej og de danske støtter.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2020/erdogan-moeder-op-til-pro-moskedemonstration-tak-for-stoetten

Søndag indtog identitære aktivister Brøndby Strand – et sted, hvor danskere er i mindretal. Fra toppen af et betonhøjhus lod vi et 34 meter langt banner falde med påskriften ”Remigration nu!”. Der bør ikke være nogle steder overhovedet i Danmark, hvor danskere ikke udgør flertallet. Hvis ikke vi får vendt den demografiske udvikling, er det desværre noget vi kommer til at se mere af. Derfor kræver vi, at udlændingepolitikken ændres, så vi får mindre indvandring og mere udvandring – eller kort og godt, remigration!

Mere her: https://identitaer.dk/2020/aktion-mod-befolkningsudskiftningen-i-broendby-strand-remigration-nu

English:

On sunday Generation Identity activists descended on the Copenhagen suburb Brøndby Strand where they dropped a 34 meter banner from the rooftop of a high rise. Brøndby Strand has fallen to population replacement and is one of several places in Denmark, where Danes are now a minority. If the current development continues we will see even more areas dominated by a foreign majority.

In Generation Identity we will not accept the replacement of the European population and the destruction of our peoples and heritage. We demand a shift in politics towards remigration in order to preserve our peoples and provide a foundation on which to build a future for Europe.

Remigration now!

En gruppe identitære aktivister tog lørdag ud for at rengøre et af de mange monumenter, der i sin tid blev rejst rundt om Danmark i anledning af Genforeningen i 1920 for snavs og graffiti. Generation Identitær oplever, at der er mange af vores fortidsminder, der får lov til at forfalde eller henstå i glemsel. Når det sker, handler det også i høj grad om, at vi ikke kender vores egen historie. Derfor tog vi ud og brugte en eftermiddag på at gøre monumentet rent, både fordi det virkelig trængte, og fordi det er vigtigt at huske.

Læs mere om aktionen her: https://identitaer.dk/2020/vaern-om-minderne-husk-paa-hvem-vi-er

Bliv aktiv i Generation Identitær: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Lørdag morgen indtog identitære aktivister ghetto-området Gellerup i Aarhus med ildrød røg, og et 90 kvadratmeter banner med budskabet: Stop bønnekald! Flere og flere islamiske organisationer ønsker for tiden at kalde offentligt til bøn i Danmark, og i Gellerup er det allerede sket. Derfor er det vigtigt at markere, at islamiske bønnekald ikke er noget vi ønsker i Danmark, heller ikke i det stærkt islamiserede Gellerup. Dette er Danmark, ikke Mellemøsten.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2020/kaempebanner-i-gellerup-stop-boennekald

Fredag d.21.08.20 protesterede identitære aktivister foran Socialdemokratiets partikontor på Islands Brygge i København imod regeringens plan om at importere 200 nye migranter i form af kvoteflygtninge.

Før valget lovede Socialdemokraterne at føre en stram udlændingepolitik, men det løfte har de på ingen måde indfriet. I stedet åbner de nu porten for endnu flere migranter. Det mener Generation Identitær ikke, at vi skal acceptere i Danmark.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2020/nej-til-kvoteflygtninge

Identitære aktivister gennemførte lørdag 13.06 en aktion på den ikoniske Langebro midt i København. Med røg og banner gjorde de opmærksom på, at ”Remigration – det er muligt!”. Generation Identitær mener, at det er tid til et ægte paradigmeskift indenfor dansk udlændingepolitik. Alt for længe har vi sigtet efter at begrænse masseindvandringen, men dette er langt fra nok. Udviklingen skal vendes. Det er tid til remigration!

Mere her: https://identitaer.dk/2020/remigration-det-er-muligt-aktion-paa-langebro

Musik: KÉDALOS x VRCTIC - UNITED

I Vejle har Dansk Islamisk Trossamfund ansøgt om at kunne kalde offentligt til bøn. Derfor vækkede identitære aktivister mandag morgen vejlenserne med et bønnekald, for at give dem mulighed for at opleve, hvad det egentligt vil sige, hvis trossamfundet skulle opnå at få tilladelse. Der blev desuden holdt en tale foran et af Vejles mest kendte vartegn, hvor aktivisterne var til stede med banner og ild. Vi kan ikke bare være stille, mens det her sker. Der skal ikke være bønnekald i hverken Danmark eller Europa. Her skal vore egne kulturer være de ledende!

Læs mere her: https://identitaer.dk/2020/aktion-i-vejle-stop-boennekald-forsvar-europa

Den sidste tid har Black Lives Matter bevægelsen inspireret til hærværk mod monumenter rundt omkring i Danmark. Aktivister fra Generation Identitær har sammen med andre patrioter renset statuerne for graffiti. Det er vigtigt vi værner om vores kultur og vores historie.

Se mere her:

https://identitaer.dk/2020/patrioter-renser-hans-egede-statue-for-graffiti

https://identitaer.dk/2020/byste-af-knud-rasmussen-renset-efter-haervaerk

Identitære aktivister var i aktion foran Europa-Huset med røg, banner og megafon, for at støtte den græske kamp for at beskytte Europas ydre grænser. Europa kan have en fremtid, men det er op til europæerne. Hvis vi som hidtil overlader vores sikkerhed til en fjendtlig magt, eller som i 2015 vælger at lade migrantstrømmen vandre ind, så har vi ikke kontrol over vores egen skæbne, og det vil med tiden føre til vores undergang. Men vi har et valg – Det er på tide, at vi tager kontrollen over vores lande tilbage og bygger det Fort Europa, som der er behov for.

SHOW MORE

Created 3 years, 1 month ago.

65 videos

Category News & Politics

Identitær er en patriotisk bevægelse, der arbejder for at bevare dansk og europæisk etnokulturel identitet.

web: http://identitaer.dk
facebook: http://facebook.com/gnirdenmark