Generation Identitær

Den sidste tid har Black Lives Matter bevægelsen inspireret til hærværk mod monumenter rundt omkring i Danmark. Aktivister fra Generation Identitær har sammen med andre patrioter renset statuerne for graffiti. Det er vigtigt vi værner om vores kultur og vores historie.

Se mere her:

https://identitaer.dk/2020/patrioter-renser-hans-egede-statue-for-graffiti

https://identitaer.dk/2020/byste-af-knud-rasmussen-renset-efter-haervaerk

Identitære aktivister var i aktion foran Europa-Huset med røg, banner og megafon, for at støtte den græske kamp for at beskytte Europas ydre grænser. Europa kan have en fremtid, men det er op til europæerne. Hvis vi som hidtil overlader vores sikkerhed til en fjendtlig magt, eller som i 2015 vælger at lade migrantstrømmen vandre ind, så har vi ikke kontrol over vores egen skæbne, og det vil med tiden føre til vores undergang. Men vi har et valg – Det er på tide, at vi tager kontrollen over vores lande tilbage og bygger det Fort Europa, som der er behov for.

Identitære aktivister var i aktion foran Europa-Huset med røg, banner og megafon, for at støtte den græske kamp for at beskytte Europas ydre grænser. Europa kan have en fremtid, men det er op til europæerne. Hvis vi som hidtil overlader vores sikkerhed til en fjendtlig magt, eller som i 2015 vælger at lade migrantstrømmen vandre ind, så har vi ikke kontrol over vores egen skæbne, og det vil med tiden føre til vores undergang. Men vi har et valg – Det er på tide, at vi tager kontrollen over vores lande tilbage og bygger det Fort Europa, som der er behov for.

2019 var et travlt år for Generation Identitær. 38 aktioner blev det til i alt i løbet af året, og derudover holdt vi taler, afholdt studiekredse, arrangerede identitær weekend, deltog i det franske sommeruniversitet og meget mere. Alt sammen kun muligt, fordi vi har så mange gode støtter. Herfra skal lyde et kæmpe tak til jer. Vi går forrest fordi I står bag os.

Bliver 2020 året, hvor du ikke længere bare skal være tilskuer? Se her, hvordan du kan blive aktiv: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Musik: Xurious - Blessed Are the Truth Tellers

En flok identitære aktivister indtog Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelses bygning i Glostrup, hvor der med banner og ild blev protesteret mod Erdogan-styrets ekspansion i Europa. Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse er den danske afdeling af Diyanet – det tyrkiske direktorat for religiøse affærer, som står for de Erdogan-styrede moskeer i Danmark. Generation Identitær mener ikke, at et tyrkisk islamisk styre skal have indflydelse i europæiske lande, som det i dag sker igennem de tyrkiske moskeer. Derfor siger vi stop til Erdogans islamisering!

Mere her https://identitaer.dk/2019/erdogan-stop-din-islamisering-af-europa

Bliv Aktiv: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Musik: Vanguard - Regeneration

I anledning af Socialdemokratiets landskonference gennemførte Generation Identitær intet mindre end 3 aktioner i Aalborg, Her kan du se videoen fra to af dem. Læs om dem her:

https://identitaer.dk/2019/ironisk-aktion-i-aalborgs-gader

https://identitaer.dk/2019/bevar-velfaerden-remigration-nu

Se også vores tredje aktion her:

https://identitaer.dk/2019/aktion-i-aalborg-stop-den-store-udskiftning

https://youtu.be/gkTmmx-xZWU

Hvis du bor i Nordjylland kan du nu blive aktiv. Send en ansøgning i dag: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Musik: RetroRebel x dotL0ki - Nightride

Identitære aktivister kickstartede lørdag morgen Generation Identitær Nordjylland med en aktion mod befolkningsudskiftning midt på det kendte vartegn Limfjordsbroen.

Europa er vores
Stop den store udskiftning, stod der på det 40 meter lange banner, som aktivister i dag foldede ud på Limfjordsbroen midt i Aalborg. Med ild i hænderne og hjerterne blev der råbt ”Europa er vores!”. Bag spektaklet på broen er der dyb alvor. Masseindvandringen har ændret demografien overalt i Danmark, fra Gedser til Skagen, og udviklingen fortsætter.

Man forsøger at sælge os en løgn om mangfoldighed, men alt hvad vi får, er en kebab-biks på hver gadehjørne og stigende utryghed, mens vores egen kultur fortrænges af stigende krav om hensyn til de nyankomne og deres efterkommere.

Trods mange forsøg på at nedtone problemet, kan ingen benægte de enorme forandringer, der er sket med befolkningen i vores land. Mennesker der ikke har del i vores historie, kultur og folk, men naturligt nok, har deres interesser andre steder, udgør en stigende andel af befolkningen i Danmark.

Vores krav er enkelt: Udviklingen skal vendes. For første gang siden masseindvandringens begyndelse skal andelen af ikke-vestlige migranter og efterkommere falde, i stedet for altid at stige. Det er vores land, vores Europa, vores fremtid.

Feel-good politikere, venligboere og andre har alt for længe sat deres egen varme mavefornemmelse over deres børn fremtid og velbefindende. Den blinde tro på integrationens løgn og på at det var det rigtige at naivt åbne dørene og føje andres krav, i stedet for at insistere på vores egen ret til kultur, historie og folk, har lullet os ind i en søvnlignende tilstand, mens andre har overtaget vores land.

Vi sover ikke mere. Nu kræver vi det som retmæssigt er vores tilbage. Befolkningsudskiftningen skal stoppes – for vi ønsker at der er et Danmark og et Europa, også om 100 år.

Stop den store udskiftning!
Remigration nu!

Bliv aktiv: http://identitaer.dk

Musik: RetroRebel x dotL0ki - ..

Medlemmer af Generation Identitær, samt venner og støtter, deltog også i år ved mindehøjtideligheden for slaget ved Kahlenberg i Østrig, hvor tyrkerne i 1683 blev slået tilbage. Trods talrige venstreradikale forsøg på at knægte forsamlings- og ytringsfriheden, endte vi med at gennemføre en fin og højtidelig mindebegivenhed– dette år blev det dog, til alles overraskelse, midt i Wien.

Læs hele beretningen her: https://identitaer.dk/2019/mindeoptog-for-slaget-ved-kahlenberg-1683

Musik: Xurious - Apotheosis

Aurelija i samtale med Nima Zamani Aliabadi på Radio24syv.,

En af vores talsmænd, Aurelija, var i Radio24syv for at deltage i programmet Stram Diskurs. Her kan du høre hende fortælle om identitet, om at være aktiv og om hvornår man kan sige at man tilhører et folk.

Du kan også høre hvorfor Nima får et nej, når han spørger om, han kan blive aktiv i Generation Identitær.

English:

Identitarian activists put up a banner that said ”No to Islamic State in Denmark” and a number of ”decapitated heads” on a central square in Copenhagen to protest against any IS-warriors coming back to Denmark. The heads were meant to remind people of the gruesomeness of the Islamic State – in Raqqa cut off heads were impaled on Paradise Square in the middle of the city.

Dansk:

Identitære aktivister satte et banner med teksten ”Islamisk stat i Danmark? Nej Tak!”, og en række ”afhuggede hoveder” op på Kongens Nytorv midt i København. Generation Identitær kræver, at IS-krigere og deres familier bliver, hvor de er, og at de ikke skal have lov til at komme til Danmark.

Vi bør ikke lade disse mennesker tage tilbage til Danmark, hvor mange af dem i forvejen ikke har hjemme. Her vil de udgøre en fortsat sikkerhedsrisiko for danskerne. Islamisk Stat har måske nok mistet deres territorium, men deres kamp fortsætter, og der er ingen grund til at tro, at netop de krigere man tager til Danmark skulle angre og forbedre sig.

Vi satte hoveder op på hegnet, for at minde alle om den grusomhed, hvormed IS opererer. På Paradispladsen i Raqqa huggede de hoveder af deres politiske modstandere og folk, der forbrød sig mod islams love og spiddede dem på hegnet på pladsen. Vi ved, at også IS-krigere med dansk statsborgerskab, har været til stede mens det er sket.
Fælles for det store flertal af disse mennesker, er, at uanset om de har dansk statsborgerskab, så har de en etnokulturel identitet, der hører til udenfor Europa, og de har handlet derefter. Der er ingen god grund til at vi i Danmark eller andre europæiske lande, skal tage imod disse folk, der er fjender af selve vores kultur. Vores samfund bliver næppe tryggere, af at sådanne individer færdes frit blandt vores familier.
Generation Identitær kræver, at politikerne vægter danskernes sikkerhed højere end terroristers. Det kan ikke forsvares på nogen måde, at vi lader disse mennesker tage ophold i Danmark igen. Br..

Hør talen som Aurelija fra Generation Identitær holdt til Mosbjerg Folkefest.

Listen to the speech that Aurelija from Generation Idenity Denmark gave recently. Turn on the subtitles for English.

Se mere på http://identitaer.dk

BLIV AKTIV!

Kom op af sofaen og bliv aktiv i Europas hurtigst voksende patriotiske ungdomsbevægelse.

Danmark og Europa står overfor enorme udfordringer i disse år. GI er en pan-europæisk bevægelse, der igennem aktivisme arbejder for at bevare europæiske folk og deres kulturer. Meld dig til og bliv aktiv, og kom ind i et stærkt patriotisk fællesskab.

Se hvordan du gør her:https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Læs mere om hvad vi står for på vores hjemmeside: https://identitaer.dk/

31. maj hejste identitære aktivister et banner, hvorpå der stod ”Stop den store udskiftning!” på Nørrebro Station, og dermed indtog den ”mangfoldige” bydel. Nørrebro er et af de områder i København, hvor der er flest ikke-vestlige migranter og efterkommere, så netop her er udskiftningen af den danske befolkning særligt fremskreden. Hele vores land kan komme til at se sådan ud, hvis den nuværende udvikling fortsætter.

Læs mere her: https://identitaer.dk/2019/stop-den-store-udskiftning

Læs om befolkningsudskiftning her: https://identitaer.dk/2019/befolkningsudskiftningen-er-en-realitet

Musik: RetroRebel x dotL0ki – Glitched Utopia

https://kvltgang.bandcamp.com/releases

Identitære aktivister var d. 1. juni i aktion i forbindelse med et stort islamisk arrangement på Rådhuspladsen, der fandt sted i anledning af ramadanen. Netop som solen gik ned, og der lød en islamisk bøn smed aktivisterne et stort banner med teksten ”Europa er vores” ud fra en bygning der ligger lige ud til der, hvor folkemængden var forsamlet. Samtidigt holdt en aktivist en tale, som rungede ud over pladsen. Hør talen her.

Mere her: https://identitaer.dk/2019/europa-er-vores

Watch the video of our action at Denmarks largest ramadan event right in the center of Copenhagen on the 1th june 2019.

Generation Identitær var søndag i aktion på togbroen ved Spanien i Århus med et banner, der bar ordene ”Remigration – det er muligt”. Valgkampen er for alvor i gang, og politikerne lover guld og grønne skove, og sælger ud for at kapre stemmer, frem for at give faktiske løsninger på de problemer, som masseindvandringen har medført.

Terror, bandekrig, parallelsamfund, islamisme og grov kriminalitet udført af migranter er nogle af konsekvenserne af de sidste mange års masseindvandring. Politikerne taler ghettoplaner, flere betjente og mere eller mindre permanente grænsekontroller, men dette er udelukkende symptombehandling. De glemmer, at befolkningsudskiftningen er en realitet, og at dette ikke løses ved at rive bygninger ned. Problemet er inden for grænserne, og konsekvenserne bliver kun større.

Befolkningsudskiftningen vil ændre Danmark markant, hvis der ikke handles. Politikerne proklamerer, at der er ikke noget at gøre, at ”sådan er udviklingen”. Dette er ikke sandt.

Der er en løsning:

STOP DEN STORE UDSKIFTNING!

REMIGRATION NU!

Stem for Danmark ved folketingsvalget den 5. juni. Lad os gå den rigtige vej.

Bliv aktiv: http://identitaer.dk

Stem til EU-valget d. 26. maj og vælg en kandidat, som vil forsvare Europas grænser og de europæiske folks identitet. Alt for længe har EU været domineret af de, der vægter grænseløs kapital mere end folk, historie og ikke mindst fremtid. Det er et vigtigt valg – sørg for at du sætter dit kryds det rigtige sted på søndag og lad os trække Europa i den rigtige retning.

Generation Identitær afholdt for nyligt arrangement for vores aktivister. Der blev dyrket sport af forskellig slags, undervist i kommunikation, snakket politik og filosofi til den store guldmedalje og hygget igennem.

Som identitære stræber vi altid efter at blive bedre. Derfor træner vi både krop og sind, så vi er rustede til at bygge en bedre fremtid for Europa.

Hvornår skal du være med? Se hvordan du bliver aktiv her: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Musik: L0ki x RetroRebel - FREERIGHTWINGISM
https://kvltgang.bandcamp.com/

Identitære aktivister satte 5/5/2019 et 120 kvadratmeter stort banner op i midten af København med teksten ”Remigration – Det er muligt!”

De siger vi er magtesløse

Siden masseindvandringens begyndelse har vi hørt det samme mantra gentaget. Der er blevet sagt, at det bare er globaliseringen og at det er uden for vores kontrol. Der er blevet sagt, at det er håbløst at kæmpe imod, og at vi bare må acceptere, at vi nu lever i et multikulturelt samfund.
Dem der har sagt disse ting, har været dem, der ønsker at åbne grænserne for hele verden. Kosmopolitter, der søger at udviske vores unikke lokale identiteter, i håb om at vi alle kan blive globale borgere uden bånd til vores kultur, vores arv og de mange generationer, der er gået før os.
Det har vi ikke tænkt os at lade ske.

Det er muligt

Her i landet har vi, i modsætning til mange andre europæiske lande, haft gode kræfter, der har arbejdet hårdt mod masseindvandringen. I modsætning til hvad kosmopolitterne sagde, så kunne vi rent faktisk gøre noget. Derfor lykkedes det i nogen grad at dæmme op for den uhæmmede indvandring, og vi står i dag en del bedre end vore naboer mod nord og syd, der købte ind i løgnen om at masseindvandring var en af globaliseringens naturlove.
Desværre er det langt fra nok at gøre det sværere for migranter at komme hertil. Selv om man lukkede grænserne hermetisk i morgen, ville befolkningsudskiftningen fortsætte og andelen af migranter og deres efterkommere vokse støt. Det der skal til er at, udviklingen vendes, og at der er flere ikke-vestlige migranter, der forlader landet end der kommer nye til.

Remigration

Løsningen er remigration – En lang række tiltag, som tilsammen skal gøre det muligt at hjemsende de mindst ønskede migranter, så som de kriminelle, der hærger vore gader, og motivere dem, som egentlig ikke ønsker at leve i Europa til at rejse hjem frivilligt. Danmark og Europa er vores hjem, her skal vor egen kultur være den ledende, her skal vore børn og oldebørn bo.
Heldigv..

Identitære aktivister var i dag at finde i Søndermarken i København, hvor der blev delt balloner og sutter ud til de mange forbipasserende familier, samt flyers med en opfordring til at få et barn til. Andelen af danskere i befolkningen er nemlig faldende, men det kan man heldigvis gøre noget ved.

Teksten på flyeren lød:

Det er en almindelig misforståelse, at den faldende fertilitet i Danmark udelukkende skyldes at færre kvinder får børn. En anden og vigtigere årsag er at man får færre børn i familien, hvor rigtigt mange vælger kun at få et enkelt barn. Det kan der være mange grunde til.

Du er måske kommet lidt sent i gang, eller måske synes du det er så let med kun det ene barn. Barn nr. 2 tager lidt mere tid, men mindre end nr. 1 – nu har du erfaringen, og børnene lærer hurtigere af hinanden, og kan endda lege sammen. Det er en gave for børn at vokse op med søskende, hvor de lærer at lege, skændes, dele og tilgive – langt bedre end en Ipad nogensinde ville kunne.

Hvem skal dine børn vokse op med?
I Danmark har vi allerede ramt andelen af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, som man forventede der ville være i 2050. De får flere børn end danskere, og 22% af de børn som fødes i dag, har ikke-vestlig baggrund. I visse områder af Danmark er andelen af nyfødte med ikke-vestlig baggrund over 60%. Begge er tal der kun vil stige, i takt med at flere migranter kommer til landet.

Børn tegner et billede af fremtidens Danmark.
Når befolkningen i høj grad udskiftes med nogle andre, så vil det være de nye tilflytteres normer og kultur der kommer til at dominere.

Hvis vi ønsker et trygt og sikkert Danmark med de europæiske værdier, som vi værdsætter, så kan det kun ske, hvis vores land hovedsageligt befolkes af de, der bærer disse værdier. Hvordan det land vores børn arver kommer til at se ud, er altså op til os.

Så vær med til at forme fremtidens Danmark! Den barnevogn kan sagtens tåle en tur mere, og baby nr.3 er der også lige plads til i bilen – Få et barn til..

Aurelija fortæller om en af Generation Identitærs aktioner fra 2018.

Gør noget for dit land og din fremtid, bliv aktiv i Generation Identitær. Se hvordan på https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Laurits fortæller om en af Generation Identitærs aktioner fra 2018.

Gør noget for dit land og din fremtid, bliv aktiv i Generation Identitær. Se hvordan på https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Christoffer fortæller om en af Generation Identitærs aktioner fra 2018.

Gør noget for dit land og din fremtid, bliv aktiv i Generation Identitær. Se hvordan på https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Et år er overstået, og hvilket år! 2018 har været et travlt år for os i Generation Identitær. 32 aktioner har vi gennemført i løbet af året. Det har været happenings med udklædning, banneraktioner, protester mod nye moskéer og meget andet.

Vi har sat plakater op, delt flyers ud på gader og uddannelsessteder, skrevet læserbreve og kronikker, givet interviews til alle former for medier, sendt breve til politikere og samlet underskrifter ind.

Vores kampagner har været vellykkede. Planerne om en moské i Holbæk blev afblæst, da ejer valgte at sælge den til anden side. Generation Identitær var blandt de første til at gøre opmærksom på FN’s migrationspagt og vi var på gaden længe før det blev et varmt emne blandt partierne på Christiansborg.

2018 var året, hvor vi fik en ny, stærk afdeling i Aarhus. Godt gået, Jylland!

Vi har deltaget i aktioner i alperne mod illegal immigration, mindedes de der kæmpede mod islam i 1683 i Wien, og været lige i hælene på magthaverne hele vejen til Marokko.

Det var også året, hvor den europæiske identitære bevægelse fik fjernet alle sine sider på Facebook i et stort koordineret censur-angreb, men hvor vi ufortrødent og med stor hjælp fra alle dem, der støtter vores sag alligevel kunne fortsætte med at sprede vores aktioner og budskaber.

Vi vil gerne give en stor tak til alle jer, der har støttet os i det forgangne år. Alle jer der har doneret, alle jer der har delt vores indhold, og jer der gør hvad I kan for at støtte os på alle mulige måder. Uden jer kunne vi slet ikke gøre alle de ting.

Vi går forrest, fordi I står bag os!

Vi ses i 2019!

Støt os på MobilePay 39601 eller her https://bit.ly/2JKgAzu
Se hvordan du kan blive aktiv: https://bit.ly/2t8431I
Meld dig til vores nyhedsbrev: https://bit.ly/2LGcDwr

Identitære aktivister fra Frankrig, Tyskland, Østrig og Danmark tog med til Marrakech, hvor en lang række lande tilsluttede sig FN's migrationspagt. Her blev der gennemført flere protester mod pagten. Hør Frederik fortælle om, hvorfor.

Generation Identitær indtog d. 1. december Sct. Clemens Bro i Aarhus for at kræve, at Danmark ikke underskriver FN’s migrationspagt. Med sig havde aktivisterne nødblus og et stort banner med teksten ”Stop FN’s migrationspagt!”
FN’s migrationspagt bliver underskrevet d. 10. december, og indeholder en række stærkt kritisable punkter, som gør, at vi ikke mener Danmark bør skrive under Bl.a. følgende:

- At man skal arbejde for at fremme multikultur
- Der skal gives flere rettigheder til migranter. Herunder nemmere adgang til sociale ydelser i de modtagende lande
- Illegal migration skal gøres til legal migration.
- Indvandringskritiske holdninger skal begrænses og undertrykkes
- Der skal iværksættes ”Uddannelse” af både journalister og befolkning til at være mere positive overfor masseindvandring
- Der skal skabes muligheder for billigere og hurtigere pengeoverførsler til migranternes hjemlande, hvilket vil gøre det endnu mere attraktivt for økonomiske migranter at søge mod Europa

I Danmark bør vi bestemme vores egen indvandringspolitik, fremme dansk kultur og identitet - frem for global udviskning af det lokale. Vi vil ikke bare se på, mens Løkke og resten af regeringen skriver under på et papir, der hviler på en forestilling om at masseindvandring er positivt, nødvendigt og ønskeligt. Vi kan med et pennestrøg forære vores fremtid væk.

Derfor bør Danmark ikke skrive under på migrationspagten!

Vær med til at stoppe pagten. Skriv under her: https://www.skrivunder.net/stop_fns_migrationspagt

Støt os på MobilePay 39601 eller her https://bit.ly/2JKgAzu
Se hvordan du kan blive aktiv: https://bit.ly/2t8431I
Meld dig til vores nyhedsbrev: https://bit.ly/2LGcDwr

SHOW MORE

Created 2 years, 6 months ago.

43 videos

CategoryNews & Politics

Identitær er en patriotisk bevægelse, der arbejder for at bevare dansk og europæisk etnokulturel identitet.

web: http://identitaer.dk
facebook: http://facebook.com/gnirdenmark