ImplodeX - frihetsextremism

Utgångsläget är en av de otaliga klimat websidorna. ImplodeX skuttar ner i ett mindre kaninhål.
Vi får oss en överblick av nödläget när ImplodeX killgissar om vad kulten just nu kokar ihop av skattepengarna. Några ser möjligheter till profit medans andra ser öppningen till det socialistiska paradiset där det usla ägandet äntligen skall avskaffas. Tydligen ingår både könsidentitetstrixandet och avskaffandet av kapitalism i klimatutmaningen, inte helt oväntat kanske. Toppboysen gnuggar händerna medans barnen gråter mellan ledarskapsutbildningarna där de alla leder varandra samtidigt mot köttfria måndagar och skolstrejker.
Mot slutet av videon får du ta del av en avslöjande statistik som verkligen visar vad som prioriteras av de insyltade.

Speakerrösten blev ett satans smaskande men palla göra om allt.
Vill du se mer sådant här? Eller något annat?

Hylla, hata, dela, kommentera, prenumerera och rätta mig om jag har fel.

För övrigt anser jag att Fjällrävenryggsäck bör utses till officiell unitarduniform.

Statspsykolog undanbedes, men gärna en shaman eller sagokung tack..

Ska allt sluta i ett kränkt blodbad eller kommer de goda riddarna nå sitt Nirvana utan att kräva allt av alla andra innan laddstolpen exploderar i ett regnbågsfyrverkeri? Är det först när de börjar arrestera sig själva som vi nått maxnivå av denna altreality? Och vad är det de vill, egentligen, innerst inne, bakom bandanas och normkritiska frisyrer?

Alla ljuger vi från och till av olika skäl det är inget att hymla om. Det är pinsamt och skamfyllt att bli påkommen. Det är en mekanism, en spärr som säger dig att detta gör ont, bäst att undvika detta och hålla sig undan även om det i stunden innebär ett obehag. Skadan kan bli stor om man snärjer in sig ordentligt, men till skillnad från makthavare är skadan oftast begränsad till ens närhet..

Hylla, hata, dela, debattera, prenumerera !

Hur god är du egentligen?

Anti-rasist temat fortsätter..

Glöm inte att prenumerera, hylla, hata och dela.

Kommentera gärna alla rasister och anti-rasister. Alla är inkluderade på denna kanal. It´s a verbal battle, may the best words win..

Tåla och mod kamjatej !

Hur står det till med razismen och antirazismen? Är det bara två sidor av samma mynt?

Algoritmisk support i form av gilla, prenumerera osv uppskattas.

Hur står det till med razismen och antirazismen? Är det bara två sidor av samma mynt?

Här är en klippsamling med största fokus på Sveriges situation men även övriga världen.

Algoritmisk support i form av gilla, prenumerera osv uppskattas.

Tåla och mod !

Hjälp genom att prenymererah med mera..

Swedish satirical artist.

How did your interview go honey? Did you get the job?

ALGORITHMIC SUPPORT IS MUCH APPRECIATED !

Find ImplodeX on www.bitchute.com www.minds.com and more..
Shortfilm made by ImplodeX with some night sky pics from www.pexels.com

Tåla och mod

Nya masskjutningar i U.S.A. Hur kan vi relatera detta till vad som händer i vårt eget land, Sverige?

Nya fakta har tillkommit sedan denna video gjordes när det gäller de två masskjutningarna i El Paso och Daytona. Som vanligt ser allt skumt ut. Hur som helst, det som ImplodeX spånar om handlar mer om orsakerna till vad som leder fram till detta hemska mördande generellt sett. Vi kikar lite på övermedicineringen av psykofarmaka och den nya rumsrena tillåtna rasismen mot vita män och pojkar.

ImplodeX tar också en titt på vänsterns kulturella appropriering av popkulturen genom sin infiltrering i serietidningarnas fantastiska superhjältevärld. Thor lämnar över Mjölner till Natalie Portman och james Bond transformeras till Jane Bond. För identitetsvänstern är det absolut tabu att klä ut sig till mexikan med sombrero och en fet taco i handen på maskeradkalaset - men - helt ok att slakta en gammal mytologi och religion. Hyckleri? Ja visst. Vissa religioner och traditioner är mer värda än andra. Att alltid vara konsekvent kan vara svårt för de flesta av oss men hos träskvänstern är det ständigt rättigheter och fördelar åt ena hållet och hat och hot åt det andra trots snack om allas lika värde och jämlikhet.

Stort tack och välkomna, nya och gamla prenumeranter..

Äh, tänkte bara kolla hur pass PK ABF-katalogen är..
Häng med på en genombläddring om ni orkar.

Glöm ej att sprida och dela. Just nu verkar videorna inte nå så långt utöver prenumerantskretsen, vad kan det bero på?

Är CSR mer än bara säkra, trygga, rättvisa arbetsplatser med klimatsmart verksamhet?

Hur skulle man kunna organisera ett samhälle byggt på frihetliga principer?

Det som föreslås här är inget man gör över en natt då de enorma problemen vi sitter med behöver överkommas innan något som bygger på de klassiskt liberala/libertarianska principerna kan byggas.

ImplodeX kastar ut sina tankar om hur ett fritt samhälle kan organiseras här. Det är långt ifrån ett perfekt eller till hundra procent genomtänkt förslag. Nyckeln som ImplodeX ser det är att skala ned staten till ett minimum - ett effektivt minimum - som syftar till att stärka folkets makt både ekonomiskt och kulturellt. Det gäller att strypa tok-kontot för etablissemanget och rensa bort flertalet myndigheter och skadliga/onödiga byråkrattjänster. Ju mer resurser de har, desto mer skada kan de göra, vilket vi dagligen ser effekterna av.

Svensken har under lång tid invaggats i tron att staten behöver vara stor och stark vilket sossarna ständigt understryker.

- “Nu får det vara slut med den här skattesänkarpolitiken” säger de och höjer igen och igen och igen..
..och allt blir bara sämre och sämre och sämre..

Omfördelningspolitiken är oerhört skadlig då omfördelningen går från folk till elit samt skapar passiva medborgare som blir beroende av staten.

De två största skälen till att banta staten är dels det ekonomiska för att ge mer makt till folket och frånta etablissemanget resurser som allt som oftast leder till minskad frihet för vanliga människor.
Det andra skälet är det kulturella. Staten ska inte bygga kultur, det ska folket göra själva, organiskt. Kulturen är själva själen i ett samhälle och bör inte vara politisk, det ska inte krävas att du är lagd åt ett visst politiskt håll för att du ska tilldelas medel eller få förekomma i publika sammanhang. Det är konstlat och falskt och leder till att människor bedrar sitt innersta bara för att få vara med och bli relevanta. Det finns många fler skäl, som skolan vilkens uppgift ej bör vara att uppfostra barn i politisk riktning.

Vi har idag ett vänsterförtryck men pendeln svänger och politisk detaljstyrning skulle vara lika illa om det kom från ett högern.

Socialism i alla former leder till död och förruttnelse..

Detta är del ett av en eventuell serie inom detta ämne.

Kom ihåg att hata, hylla, dela, kommentera, och PRENUMERERA.

https://www.implodex.space - Frihetligt merch och böcker.

ImplodeX finns även på:

Bitchute https://www.bitchute.com/channel/NkqS...

Minds
https://www.minds.com/implodex

Bit.tube
https://bit.tube/ImplodeX

Tåla och mod gott folk!

Med en ökande kontroll och styrning av människornas liv in i minsta detalj, kombinerat med en artificiell intelligens av tillsynes obegränsad kapacitet har vi receptet för pannkaka.

Är de på väg att avla bort fritänkande människor för att ta fram den ultimata sossen. Tolerant och klimatsmart, lydig och boooring.. ?

hata, hylla, kommentera och PRENUMERERA.

https://www.implodex.space

Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/NkqSCIJCHoGX/

Tåla och mod gott folk

Med en ökande kontroll och styrning av människornas liv in i minsta detalj, kombinerat med en artificiell intelligens av tillsynes obegränsad kapacitet har vi receptet för pannkaka.

Är de på väg att avla bort fritänkande människor för att ta fram den ultimata sossen. Tolerant och klimatsmart, lydig och boooring.. ?

hata, hylla, kommentera och PRENUMERERA.

https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk

Det är nu vi väljer om vi vill leva i ett fritt samhälle eller under förtryck. Kan det vara så att allt för många är så hjärntvättade och distraherade att de inte reagerar när deras friheter tas bort en efter en? De kanske tror att de är fria? Det gäller att massan vaknar nu innan vi går över gränsen till absolut vansinne. Man kan hävda att det redan hänt, man kan också hävda att hopp finns fortfarande även om mycket redan förstörts..

Totalitära tendenser blandat med apati och förnekelse..

Video skapad enligt fair use.

Stöd ImplodeX genom att köpa t-shirts, böcker m.m på https://www.implodex.space

Böcker finns på Amazon.

Tåla och mod gott folk.

Fritidsintressen för EU byråkrater..

ImplodeX
Publicerades den 3 maj 2019
ANALYTICS
REDIGERA VIDEO
Whats a Youtube channel without its own comedy compilation? Here's ImplodeX picks for good fun in the realm of not so PC comics. Have a laugh at the expense of the disenfranchised all you hateful biggots out there..

Man måste väl ha en komedi compilation också. Varsågod, ha så kul, eller spåra ur, bli kränkt os.v.

Hylla, hata, anmäl, prenumerera, gilla..

ImplodeX
Publicerades den 25 apr. 2019
ANALYTICS
REDIGERA VIDEO
Är du du eller är du den du läser eller pratar med?

Du kan om du vill eftersom du fortfarande är ganska fri stödja ImplodeX genom att köpa tishor, muggar, allt det där vanliga plus böcker på www.implodex.space

Hylla, hata och framförallt kommentera och ifrågasätt det ImplodeX gör. Argumentera för din sak och låt ImplodeX veta vad som är fel med sina videos, eller rätt.. Lätt som en plätt..
Ge gärna förslag på ämnen eller tipsa om något du saknar..
Sprid, kopiera, prenumerera o.s.v.

Tåla och mod gott folk..

Frihetsextremistiska prylar: https://www.implodex.space

Vad och vilka är den s.k. omställningsrörelsen? I denna film som är ett collage av klipp får ni se och bedöma själva. Denna film är inte kommenterad av ImplodeX, den talar för sig själv. Frågan ImplodeX ändå ställer är; "Hur långt ska man gå med en obevisad teori/spekulation (klimathotet) när det gäller lagstiftning, aktioner, undervisning, beskattning?"

Klipp använda enl fair use. Tack till pexels.com och unsplash.com

För asgrymma tishor, muggar och böcker se

https://www.implodex.space

Mycket nöje, tåla och mod gott folk!

Det sägs att det är farligt att prata om SWEXIT !

ImplodeX
Publicerades den 12 juni 2019

Vänstern är inte vad den varit, eller är den det? Kanske är det bara en naturlig utveckling av dess ideér vilka med tiden alltid blir perverterade. Historien talar sitt tydliga språk.

Det är ett onödigt slöseri med engagemang om man är emot orättvisor att fortfarande vara vänster. ImplodeX tror att det finns gamla vänsterrävar där ute som är oerhört besvikna.
Människor som vill göra om, göra rätt..

Hata, hylla, dela, kommentera och prenumerera..

ImplodeX håller på att migrera över till Bitchute.com samt bit.tube
Prenumerera även där om du gillar materialet. Ai´n och åsiktsmonopolet är emot fria tankar så förr eller senare måste Youtube överges, men vi kör på tills vi stängs ner..

För frihetliga prylar se: https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk!

Ibland kan det kännas som man har rätten på sin sida men det är ofta fel. Speciellt om man lider av illusoriskt rättvisesyndrom. Staten har allt som oftast rätt, eftersom den har garderat sig mot just galningar som tror sig ha logiken och rättvisan på sin sida. Vi har demokratiskt röstat in våra förtroendevalda som arbetar för att inga utvägar skall finnas för de som är tjatiga och onödigt frågvisa. Vi har turen att leva i ett korruptionsfritt land tack vare att våra folkvalda har nätverk som kan förmedla kontrakt till pålitliga underentreprenörer vilka kan leverera trygga och kostnadseffektiva tjänster och lösningar till oss väljare.

Denna video är ganska lång men kan passa som bakgrundsljud medan du gör något mer vettigt. Intressant är den för de som intresserar sig för hur smidigt det går för de ansvarstagande.
Märk väl att inspelningen startar då flertalet samtal pågått redan..

Hylla, hata, prenumerera om du vill ha mera..

https://www.implodex.space

SHOW MORE

Created 9 months ago.

36 videos

CategoryEntertainment

Freedom oriented, freespeech. Svensk libertariansk frihetsextremistisk kanal.

Vi håller på att migrera över från Youtube så vissa videos är äldre än vad som står här på Bitchute. Det ska väl inte röra till det för mycket ändå får vi hoppas.
Det ser kanske rörigt ut just nu men vi kan åtminstone se fram emot en ny ocensurerad plattform. (Hittills i alla fall).