ImplodeX - frihetsextremism

Med en ökande kontroll och styrning av människornas liv in i minsta detalj, kombinerat med en artificiell intelligens av tillsynes obegränsad kapacitet har vi receptet för pannkaka.

Är de på väg att avla bort fritänkande människor för att ta fram den ultimata sossen. Tolerant och klimatsmart, lydig och boooring.. ?

hata, hylla, kommentera och PRENUMERERA.

https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk

Det är nu vi väljer om vi vill leva i ett fritt samhälle eller under förtryck. Kan det vara så att allt för många är så hjärntvättade och distraherade att de inte reagerar när deras friheter tas bort en efter en? De kanske tror att de är fria? Det gäller att massan vaknar nu innan vi går över gränsen till absolut vansinne. Man kan hävda att det redan hänt, man kan också hävda att hopp finns fortfarande även om mycket redan förstörts..

Totalitära tendenser blandat med apati och förnekelse..

Video skapad enligt fair use.

Stöd ImplodeX genom att köpa t-shirts, böcker m.m på https://www.implodex.space

Böcker finns på Amazon.

Tåla och mod gott folk.

Fritidsintressen för EU byråkrater..

ImplodeX
Publicerades den 3 maj 2019
ANALYTICS
REDIGERA VIDEO
Whats a Youtube channel without its own comedy compilation? Here's ImplodeX picks for good fun in the realm of not so PC comics. Have a laugh at the expense of the disenfranchised all you hateful biggots out there..

Man måste väl ha en komedi compilation också. Varsågod, ha så kul, eller spåra ur, bli kränkt os.v.

Hylla, hata, anmäl, prenumerera, gilla..

ImplodeX
Publicerades den 25 apr. 2019
ANALYTICS
REDIGERA VIDEO
Är du du eller är du den du läser eller pratar med?

Du kan om du vill eftersom du fortfarande är ganska fri stödja ImplodeX genom att köpa tishor, muggar, allt det där vanliga plus böcker på www.implodex.space

Hylla, hata och framförallt kommentera och ifrågasätt det ImplodeX gör. Argumentera för din sak och låt ImplodeX veta vad som är fel med sina videos, eller rätt.. Lätt som en plätt..
Ge gärna förslag på ämnen eller tipsa om något du saknar..
Sprid, kopiera, prenumerera o.s.v.

Tåla och mod gott folk..

Frihetsextremistiska prylar: https://www.implodex.space

Vad och vilka är den s.k. omställningsrörelsen? I denna film som är ett collage av klipp får ni se och bedöma själva. Denna film är inte kommenterad av ImplodeX, den talar för sig själv. Frågan ImplodeX ändå ställer är; "Hur långt ska man gå med en obevisad teori/spekulation (klimathotet) när det gäller lagstiftning, aktioner, undervisning, beskattning?"

Klipp använda enl fair use. Tack till pexels.com och unsplash.com

För asgrymma tishor, muggar och böcker se

https://www.implodex.space

Mycket nöje, tåla och mod gott folk!

Det sägs att det är farligt att prata om SWEXIT !

ImplodeX
Publicerades den 12 juni 2019

Vänstern är inte vad den varit, eller är den det? Kanske är det bara en naturlig utveckling av dess ideér vilka med tiden alltid blir perverterade. Historien talar sitt tydliga språk.

Det är ett onödigt slöseri med engagemang om man är emot orättvisor att fortfarande vara vänster. ImplodeX tror att det finns gamla vänsterrävar där ute som är oerhört besvikna.
Människor som vill göra om, göra rätt..

Hata, hylla, dela, kommentera och prenumerera..

ImplodeX håller på att migrera över till Bitchute.com samt bit.tube
Prenumerera även där om du gillar materialet. Ai´n och åsiktsmonopolet är emot fria tankar så förr eller senare måste Youtube överges, men vi kör på tills vi stängs ner..

För frihetliga prylar se: https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk!

Ibland kan det kännas som man har rätten på sin sida men det är ofta fel. Speciellt om man lider av illusoriskt rättvisesyndrom. Staten har allt som oftast rätt, eftersom den har garderat sig mot just galningar som tror sig ha logiken och rättvisan på sin sida. Vi har demokratiskt röstat in våra förtroendevalda som arbetar för att inga utvägar skall finnas för de som är tjatiga och onödigt frågvisa. Vi har turen att leva i ett korruptionsfritt land tack vare att våra folkvalda har nätverk som kan förmedla kontrakt till pålitliga underentreprenörer vilka kan leverera trygga och kostnadseffektiva tjänster och lösningar till oss väljare.

Denna video är ganska lång men kan passa som bakgrundsljud medan du gör något mer vettigt. Intressant är den för de som intresserar sig för hur smidigt det går för de ansvarstagande.
Märk väl att inspelningen startar då flertalet samtal pågått redan..

Hylla, hata, prenumerera om du vill ha mera..

https://www.implodex.space

Kan man vänja sig?

Hophackat och fulklippt av ImplodeX

Enligt fair use och allmänintresse och bla bla bla..

https://www.implodex.space

Eu är till sin natur och struktur ett toppstyre av socialistisk modell. Ett mycket kostsamt projekt för medlemsländerna där man frivilligt avsäger sitt självbestämmande för det större kollektivet Europa. Egentligen är det meningslöst att rösta för dig som inte är socialist eftersom själva EU systemet är socialistiskt, snudd på kommunistiskt. Även om du röstar nationalistiskt, höger, konservativt eller klassikt liberalt så måste ditt val förhålla sig inom det socialistiska ramverket. Du kan givetvis rösta in någon som vill ta sig ur EU, höger som vänster eller däremellan och göra en s.k. exit genom att driva opinion och ställa byråkrater mot väggen. Förändring från socialism inifrån är omöjlig p.g.a dess kärnskelett, endast bromsande av de mest kommunistiska ideérna kan möjligen fungera men det förblir ett socialistiskt globalistiskt elitstyre som fjättrar europas folk och endast gynnar en liten klick byråkrater och lobbyister. Företag som drar nytta av klimatreligionen kan få vissa fördelar, för andra företag innebär det bara kostnader som bidrar till deras konkurser. EU är bara en anhalt på vägen mot drömmen om det globala världsstyret, det är ditåt de jobbar enligt dem själva. Men om du gillar att bli styrd av en elit och hatar självbestämmande, go ahead. Se dessa klipp först, kommenterade i text av ImplodeX. Glöm ej att hylla eller hata i kommentarsfältet och prenumerera om du vill ha mer filmer framöver.
Sprid, kopiera och dela..

Stöd arbetet genom att köpa SWEXIT kläder och annat på https://www.implodex.space

Klipp använda enligt fair use.

I takt med att centraliseringen tänjer på gränserna så behöver även ImplodeX tänja på sina..

Hur förenar man libertarianska värderingar med nationalistiska?
Kan en gammal "fuck authority" individualist förenas i det större nationalistiska kollektivet?

Hylla, hata, dela, kommentera och framförallt prenumerera..

Hjälpa till kan du göra här:
https://www.implodex.space

Du finner även ImplodeX på https://www.bit.tube
och https://www.bitchute.com
Bli prenumerant även där redan nu. Allt tyder på att vi måste byta plattformar förr eller senare pga censuren och förtrycket..
Videos håller på att flyttas över just nu.

En stor uppskattningsapplåd till alla er som kommenterar och spånar tillsammans med mig om allt mellan himmel och jord..

Hav en sköner nationaldag!

Socialdemokraterna med anhang börjar gå in i den där fasen som socialismen alltid går in i till slut - det röda resetknapps stadiet då allt skall suddas bort för att ge plats åt det nya likriktade utopia..

De bekämpar 2019 nazism med metoder från 30 talets nazism.

Spoiler: Det fanns inga nazister på 700 talet.

Är det möjligt att vara så här korkad, eller döljer sig här något mycket mer utstuderat?

Man slänger arkeologiska fynd, nu vill man förbjuda runor, förstöra historien. Är det något som är extremistiskt och farligt så är det dessa totalitära tilltagen som vår egen stat sysslar med, de ständiga angreppen på yttrandefriheten och språket. Vad kommer här näst, när är de nöjda, kommer de sluta, hur långt vill de gå?

Skriv på protestlistan mot runförbud hos:
https://asa-samfundet.se/runkampen/

sprid, kopiera, dela..

https://www.implodex.space

Klipp enligt fair use för upplysning till allmänheten
pexels.com unsplash.com
Bra bok om runor:
"Runor - mästarens handbok av Lars Magnar Enoksen"

Tåla och mod gott folk

Lite blandade glimtar från EU-valvakan. Fulklippt och textkommenterat av ImplodeX.

Klipp enligt fair use för allmänhetens väl och ve och bla bla bla..
Och tack vare unconstrained´s oförtröttliga livesändning.

Hata, hylla, dela och kommentera.

Stöd genom att prenumerera och/eller besök:

https://www.implodex.space för fräsiga frihetliga produkter.

Den globalistiska drömmen om det världsomspännande centralstyrda utopia vilar på FN´s Earth Charter. En sorts budord för s.k. "hållbar utveckling" vilka syftar till att styra och övervaka människorna till max, allt för att nå globalisternas drömläge med en kraftigt avbefolkad planet där överlevarna ska tjänstgöra som slavar. Här läser ImplodeX igenom dessa budord iklädd foliehatten. Denna huvudbonad som några av oss burit under lång tid, hånade, avfärdade..
Mycket talar för att tiden vi lever i nu är “the revenge of the conspiracy theorists” då teori efter teori blir till sanning och mer och mer uppdagas om dessa psykopaters förehavanden.
I dessa tider överträffar verkligheten de mest dystopiska av fantasier ständigt då den totala mentala härdsmältan dagligen rullas ut i dårarnas land och värld.

Jag hoppas att detta ska intressera även om jag förstått att detta är old news för flera av mina skärpta prenumeranter. Det bör locka till djupare analys och vidare forskning. Allt hänger ihop med Agenda 2030 och den s.k. “omställningen” med de globala målen.

Det handlar om allt från indoktrinering av framförallt de unga och lägger grunden för vad som nu mer och mer börjar likna religion till olika sätt att hota och muta sig fram för att nå slutmålet..

Budorden finner du här: http://earthcharter.org/discover/the-...

För fria prylar se: https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk

tack till unsplash.com och pexels.com

Sanningen är underskattad..

Vi tar oss an en av de mest komplexa och tekniskt svåraste rytmerna inom modern folkramsetradition..

Vad får hen lära sig i skolan egentligen? Att upprepa okritiskt innan hen undersökt själv? Är det den källkritiken de får lära sig?
Väldigt mycket handlar om att hata rätt i den här sfären; Manshat, klasshat osv.. Allt i kärlekens goda namn..

Disclaimer:

För det första så är den här rytmen väldigt svårjobbad. Den har stått sig oförändrad i decennier.
För det andra så är det inte en attack mot folk som står upp emot rasism eller sexism, det är en attack mot att hen skriker rasist mot de som inte ÄR rasister eller sexister, det är en attack mot icketänkande och blint hat förtäckt som godhet.
För det tredje så har säkert ImplodeX själv skrikit mot rasister för en 20 år sedan eller så. Även om ImplodeX inte gör det exakt nu så betyder det inte att han nu är rasist. För det fjärde, ImplodeX skiter fullständigt i hur du klär dig eller identifierar dig men låt barnen välja själva och kalla inte dem som är hetero för sexistiska svin. Och för det femte, det var alldeles för lockande att göra något av den här knepiga rytmen för att låta bli, alldeles för roligt helt enkelt.

ImplodeX har en annan version också, mer "true to the original beat" som kanske släpps framöver också. Den är om möjligt ännu mer ryckig..

Hata, hylla, dela, kommentera och prenumerera..

https://www.implodex.space

Tåla och mod gott folk..

Med anledning av regimens attack på de gamla runorna och andra fornnordiska symboler anordnade Nordiska Asa Samfundet en protest på mynttorget i Stockholm den 24 maj 2019.
En protestlista har upprättats och fått många underskrifter som kommer att överlämnas vid tillfälle.

Alla som protesterar mot detta sjuka övergrepp ska känna sig stolta och NAS gör ett mycket viktigt jobb som påverkar mer än vad många inser.

De ständiga attackerna på yttrandefriheten är dåliga tecken i denna tid. Den måste försvaras. Det är den viktigaste kampen - utan den är alla andra kamper förlorade. Ta inte för lätt på detta, om vi inte säger ifrån i tid kan det ha gått för långt.

Vad säger du till dina barn när de växt upp och frågar hur det kunde bli som det blev och vad du gjorde åt saken?

Eftermälet är större än ett ögonblick av bekvämlighet..

Tåla och mod gott folk

Stöd NAS: https://asa-samfundet.se

Stöd ImplodeX genom att prenumerera, hata eller hylla, dela och kommentera..

Frihetliga produkter finner du här: https://www.implodex.space

ImplodeX intro.

www.implodex.space

SHOW MORE

Created 5 months ago.

20 videos

CategoryEntertainment

Freedom oriented, freespeech. Svensk libertariansk frihetsextremistisk kanal.

Vi håller på att migrera över från Youtube så vissa videos är äldre än vad som står här på Bitchute. Det ska väl inte röra till det för mycket ändå får vi hoppas.
Det ser kanske rörigt ut just nu men vi kan åtminstone se fram emot en ny ocensurerad plattform. (Hittills i alla fall).