kulttuurimarxismi

channel image

kulttuurimarxismi

kulttuurimarxismi

subscribers

Miten kulttuurimarxistit ovat vääristäneet sananvapauden käsitteen ja miksi kulttuurimarxistit vihaavat aitoa sananvapautta? Se selviää tällä videolla.

Miten ja miksi kulttuurimarxistit ovat soluttaneet opettajankoulutuksen ja koululaitoksen? Fiksuimmat videoitani seuranneet osaavat jo päätellä toki vastauksen, joka selviää tässä videossa.

Miksi punavihreät kulttuurimarxistit ovat olevinaan suorastaan pakkomielteisiä sukupuolten välisestä "tasa-arvosta", eri sukupuolten "oikeuksista", ajavat transuilua yms.? Miksi he eivät kuitenkaan oikeasti kannata sukupuolten välistä tasa-arvoa (esim. yhtäläinen asevelvollisuus miehille ja naisille)? Se selviää tällä videolla.

Kulttuurimarxismi on mätäpaise, joka on levinnyt kaikkialle yhteiskuntaamme. Se voidaan kuitenkin tuhota erittäin helposti, yksinkertaisesti tiedostamalla ja nimeämällä se ja sen kaikki muodot ja esiintymistavat ja edistäjät siksi mitä ne ovat: Kulttuurimarxisteja ja kulttuurimarxismia. Katso tämä video, niin asia selviää perusteellisesti.

Miten ja miksi kummassa EU ja erilaiset ylikansalliset elimet, kuten YK, BIS, WTO, yms. ajavat kulttuurimarxistien agendaa ja miten ne on saatu valjastettua siihen tehtävään...vai onko ne peräti luotu siihen tehtävään alunperinkin? Tällä videolla käydään asiaa läpi.

Miksi ilmastonmuutosuskonto on Vihreä Valhe ja miten kulttuurimarxistit liittyvät asiaan? Miksi moista valhetta tuputetaan joka tuutista ja kyseinen uskonto lienee jo länsimaissa valtauskontona? Tässä videolla käydään aihetta läpi ja tuutataan ja kovaa koko kyseisen uskonnon dogmi ja sakramentti siksi hevonpaskaksi mitä se oikeasti on!

Vihreä Uskonto kaikkine dogmeineen, sakramentteineen ja pyhine kirjoituksineen on yksi kulttuurimarxistien voimakkaimmista työkaluista, kuten tässä videossa käymme yksityiskohtaisesti läpi. Vihreä Valhe paljastetaan täydellisesti sinä mitä se on: Kulttuurimarxistista paskaa!

Yleensä väitteet kulttuurimarxismista sivuutetaan - kulttuurimarxistien itsensä toimesta LOL - vain paskaan salaliittoteoriana. Mutta jos teoria vastaa käytännössä kaikkiin kysymyksiin ja sen looginen tulos on nähtävissä joka puolella ympärilläsi, niin onko se edes enää teoriaa vaan todellisuutta ja käytäntöä?

Mitä kulttuurimarxismi on? Mistä se on syntynyt? Mihin se tähtää? Missä se näkyy? Miten sen olemassaolon voi todistaa? Miksi kulttuurimarxismista on syytä olla ERITTÄIN huolissaan? Vastauksia peruskysymyksiin kulttuurimarxismista tiiviissä muodossa rautalankaa vääntäen.

SHOW MORE

Created 1 year, 4 months ago.

10 videos

Category Education

Tämä kanava kertoo, mikä on kulttuurimarxismi ja miten se vaikuttaa yhteiskunnassamme (ja ylipäätään länsimaissa). Kulttuurimarxismi on SUURIN JULKINEN SALAISUUS, josta ei haluta puhua, koska se vastaa liian moneen kysymykseen liian hyvin. Kulttuurimarxismi vastaa erinomaisesti kysymykseen siitä, mistä kummassa kaikki tämä ihme sekoilu ja muu epäloogisuus johtuu...miksi esimerkiksi mukamas naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavat kannattavat islamisaatiota, joka rajusti loukkaa naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia...miksi esimerkiksi ympäristönsuojelua ajavat vihreät vastustavat puhdasta ja turvallista ydinvoimaa, joka mahdollistaisi mm. alhaisemmat CO2 päästöt mitä aurinkoenergia tai tuulivoima...miksi esimerkiksi miesten ja perheen asemaa loukataan mielipuolisella lainsäädännöllä jne. jne. Kulttuurimarxismi selittää myös sen, miksei moista hulluutta ole esimerkiksi itäisessä Euroopassa tai Venäjällä, vaan ainoastaan ns. länsimaissa.

Kun ymmärrät, mitä kulttuurimarxismi on ja mihin ja miksi se tähtää, koet sellaisen valaistumisen, että et ole elämässäsi sitä kokenut ja ymmärrät välittömästi, miksi yhteiskunnassamme tapahtuu sitä mitä tapahtuu! Se, mitä ympärillämme tapahtuu, EI OLE SATTUMAA VAAN SUUNNITELMAA, jota kulttuurimarxistit toteuttavat. Ja se suunnitelma on jo hyvin pitkällä. Kun ymmärrät tämän, silmäsi aukeavat tavalla, jota on mahdotonta edes selittää...

Tämä kanava on useampia kertoja poistettu Youtubesta, koska kulttuurimarxistit eivät halua tulla paljastetuiksi. Kulttuurimarxismi voi onnistua vain, jos sitä ei paljasteta ja nimetä, siksi tieto ja tiedon jakaminen kulttuurimarxismista on pahinta, mitä kulttuurimarxistit tietävät ja kulttuurimarxistit koettavat kaikin tavoin vaientaa tämänkin kanavan. Ole myös varovainen, kulttuurimarxistit ovat itse tehneet disinformaatiota sisältäviä videoita ja kanavia mm. Youtubeen ja ovat mm. manipuloineet wikipedian artikkeleita koskien kulttuurimarxismia, yrittäen tätenkin peitellä itseään ja omia tavoitteitaan ja keinojaan, eli totuutta siitä, mitä kulttuurimarxismi on...tämä kanava kertoo totuuden heistä, muista kanavista ja videoista en voi mennä takuuseen.

Toivottavasti jaat tämän kanavan ja kerrot siitä ystävillesikin, jotta hekin saavat tietää yhteiskuntamme suurimman julkisen salaisuuden.