Markus Jansson

Venäjän lipun poltto Venäjän pääkonsulaation edessä Turussa 24.2.2023
-
Спалення російського прапора перед генконсульством Росії в Турку 24 лютого 2023 року

LIDL myymät Crivit lukot eivät ole laadulla pilattuja. Tässä tapauksessa 26€ hintainen Crivit Fingerprint D-Lock sormenjälkilukko, joka muuten on ominaisuuksiltaan varsin hyvä jopa...mutta...jonka saa auki avaamalla tai rikkomalla muovikuoren ja yhdistämällä akun ja lukkokoneiston virtajohdot keskenään. Kohtuuhyvä avain, hyvä sormenjälkilukija ja jämäkkä rakenne ei auta, jos lukon voi ohittaa näin lapsellisesti. Pysykää kaukana. Älkää vain ostako.

(6.9.2021) Yleinen harhakäsitys on, ettei sylinterilukkoja, eli esim. perinteisiä Abloy Classic lukkoja, voi tiirikoida. Tai ei ainakaan ilman erityistyökaluja ("vempele" tms.). Tosiasiassa taitava tiirikoija saa ne auki ilman erityistyökalujakin hetkessä. Suomessa sylinterilukot eri muodoissaan ovat erittäin yleisiä, etenkin vanhoissa taloissa ja varastoissa, sekä niiden antamaan turvallisuuteen luotetaan liikaa.

(2.9.2021) Avataan tiirikoimalla harjoituslukko, perus riippulukko mallia "häkkivarasto" ja kassalippaan lukko. Työkaluna aivan pilkkahintainen tiirikkasetti mallia Kiina. Silti ei puuhaan kauaa mennyt. Jokainen voi tästäkin päätellä, minkämoisilla lukoilla kannattaa omaisuutensa suojata, vaikka toki harva pikkukriminaali viitsii opetella vähäisintäkään lukkojen tiirikointitaitoa.

Pika-avataan lopuksi vielä molemmat riippulukot alle minuutissa ilman turhia pölinöitä.

(27.8.2021) LIDL myy parhaillaan uutta, edullista ja tehokkaan oloista polkupyörän lukkoa. Älkää ostako. Lukko on täysi susi ja vaikka itse avainratkaisu on kohtuullisen hyvä, mikään muu lukossa ei sitten olekaan. Lukon pystyy ohittamaan helpohkosti ja leikkaamaan vanhoilla pihdeilläkin auki noin minuutissa.

(25.7.2021) Kryptonite on tunnettu laadukkaiden polkupyörä yms. lukkojen valmistaja. Kryptonite Messenger Collection lukoissa (tässä esimerkissä Kryptonite Messenger Mini+) on kuitenkin vakava suunnitteluvirhe, joka mahdollistaa lukon helpon murtamisen. Lukosta tarvitsee vain leikata auki pari milliä paksu lukkokuori ja tämän jälkeen lukon saa taivutettua auki.

Käyn videolla tarkemmin läpi, mistä on kysymys ja miten kyseinen ongelma olisi pitänyt estää.

Tein jo aikaisemmin pidemmän ja perusteellisemman videon maskeista ja hengityksensuojaimista, sekä myös hysteerisiä paniikkihäiriöisiä coviootteja kohtaan suunnatun videon "I can't breath with mask!". Tuli kuitenkin mieleeni, että nyt, kun jos jonkinmoista hengityksensuojainta on myynnissä, monet asiasta tietämättömät tulevat helposti kusetetuksi ja elävät liiassa turvallisuuden tunteessa, koska eivät tiedä, mistä hyvän hengityksensuojaimen tunnistaa. Tarrat, sertifikaatit ja muut eivät ole mikään ehdoton tae mistään, etenkään, jos tuote tulee ulkomailta. Käyn seuraavassa videossa hieman läpi jotain huomioita asiasta.

Kaikki tuntenevat erään suomalaisen ydinvoima-asiantuntijan Eurajoelta? Tässä viimeisimpiä kuulumisia häneltä ja varoituksen sana ydinvoiman kiroista!

Lampaat ulisevat, etteivät muka pysty käyttämään maskeja, kun "ei saa happea" tai "tukehtuu". No kokeillaan, onko väitteissä perää, vai onko kyse vain paniikkihäiriöstä ja hysteriasta? Vedetään päälle useampi eri sorttinen hengityksensuojain ja maski ja katsotaan, miten koehenkilöllemme oikein käy!

PS. Tietenkin, jos käytätte yhtä maskia tuntikausia, se kostuu ja hengittäminen sitä kautta vaikeutuu. Maskeja ei ole tarkoitus käyttää tuntikausia putkeen, itse olen huomannut, että noin tunnin ajan voi hyvin käyttää FFP2/FFP3/KN95/N95 hengityksensuojainta ennen kuin se alkaa kostua selvästi. Kirurgiseen suu-nenäsuojukseen ja kangasmaskiin en osaa ottaa kantaa, koska en moisia käytä. Kun suojain kostuu, on syytä ottaa se pois, laittaa oikein päin muovipussiin (ja jättää pussi auki jotta se voi kuivua) ja vaihtaa toiseen suojaimeen. Kun suojain nro1 on kuivutut, sitä voi tietenkin taas käyttää. Kun samaa suojainta on sitten käyttänyt tuntikausia, se kannattaa desinfioida ja kuivattaa - tai vain laittaa syrjään pariksi viikoksi jotta virukset kuolevat - ja imuroida se ulkopinnalta. Näin pölyt saadaan pois sen huokosia tukkimasta ja maskilla on taas yhtä helppo hengittää kuin aluksikin. Näin voi tehdä lukuisia kertoja samalla hengityksensuojaimella ja käyttöikä on siis todella pitkä.

Oli jo aiemmassa videossani puhetta erilaisista maskeista ja niiden käyttötarkoituksista ja toiminnasta esim. kaupassa, joten lienee syytä tehdä video myös siitä, miten kaupasta tai ylipäätään ulkoa päästään ostosten kanssa turvallisesti kotiin ilman, että koko huusholli altistuu koronalle niiden myötä. Suurinosa ihmisistä kun ei tätäkään asiaa tajua, vaan luulee, että he ovat maagisesti turvassa koronavirukselta lätkimällä joskus käsidesiä käsiinsä ja pitämällä joskus hengityksensuojainta naamallaan.

Kun maski/hengityssuojain keskustelu on taas virinnyt, on aivan pakko puuttua tähän hullunmyllyyn. Päätin tehdä asiasta puolen tunnin mittaisen videon, jonka katsottuaan jokaisella pitäisi olla riittävä tieto ymmärtää, miten vähän maskit/hengityksensuojaimet maksavat, miten pahuksen pitkään niitä voi oikeasti käyttää (ja uudelleenkäyttää!), miten niitä puetaan ja riisutaan ja käytetään oikeaoppisesti, mitä eroa niillä on ja mitä muita juttuja pitää ottaa huomioon. Eli siis suurinpiirtein kaikki mahdollinen koko aihepiiristä.

FFP2/FFP3 ja KN95 kanssa on aina oltava erityisen tarkkoja siitä, että ne tiivistää nenän lisäksi myös muualta, tarkoitushan on, että hengitätte sisään tuon härvelin läpi, ettekä omia poskianne tai leukaanne pitkin. Jos ilmaa tulee sisälle jostain muualta kuin suojaimen läpi, se on väärin aseteltu naamallenne. Pienikasvoiselle ihmiselle tämä voi olla haastavaa, minun kokoisella naamalla ei yleensä ole ongelma kuin nenävarren kohdalta. Venttiilisen härvelin osalta pätee yllä olevan lisäksi vielä se, että uloshengitysilman tulisi tulla ulos venttiilistä, eikä suojaimen läpi tai poskianne tai leukaanne tai nenänvarttanne pitkin. Venttiilittömissä härveleissä uloshengitysilman tulee luonnollisesti tulla (ainakin suurimmaksi osaksi) ulos suojaimen läpi.

Jos siis joku kysyy neuvoa tästä aihepiiristä, linkitä tämä video.

Näitä eri tuotteita saa esim. apteekeista kiskurihintaan, mutta edullisesti niitä voi tilata esim. https://www.karkkainen.com

PS. Videollani en maininnut kangasmaskeja sanallakaan. Syy siihen on yksinkertainen: Ne ovat suojaukseltaan kirurgisen suu-nenäsuojuksen tasoa, eli suojaavat lähinnä muita jos sinulla sattuu olemaan koronavirus. Toisin sanoen, ne ovat parempia kuin eivät mitään, mutta miksi tyytyä moisiin, kun voitte hommata kunnon KN95 hengityssuojaimet sen sijaan!

Käyn tällä videolla pikaisesti läpi varustusta, jota minulla on itseni suojaamiseksi koronavirusepidemialta. Osan omasta varustuksestani olen jo toki antanut eteenpäin läheisilleni heidän suojakseen. On tärkeää muistaa, että tämä ei ole mitään välineurheilua tai kilpavarustelua! Tärkeämpää, kuin välineistö tai etenkään sen määrä, on tieto aseptiikasta ja koronaviruksesta, sekä poikkeusoloista. Erityisen tärkeää välineistön osalta on, että sitä osaa käyttää oikea-aikaisesti ja oikealla tavalla, tai siitä ei ole mitään apua, vaan päinvastoin haittaa. Suosittelen jokaista perehtymään esim. käsineiden käyttöön ja riisumiseen, sekä hengityssuojainten käyttöön ja riisumiseen, aseptiseen käsienpesuun ja yleiseen aseptiikan noudattamiseen esimerkiksi Youtube-videoiden kautta.

Siitä, miten itse käytän eri välineitäni, olen antanut yksityiskohtaiset kertomukset ja ohjeet blogikirjoituksessani "Kuinka suojautua koronavirukselta (COVID-19) yhteiskuntana ja yksilönä?" , kohdassa "Miten minä itse suojaudun koronavirukselta?", ks.
http://markusjansson.blogspot.com/2020/03/kuinka-suojautua-koronavirukselta-covid.html

Kannattaa katsoa myös aikaisempi videoni "Lääkinnällinen varautuminen":
https://www.bitchute.com/video/CUVvRlC0wdRW/

PS. Pahoittelen, ääni katosi jonnekin reilun neljän minuutin kohdalla toviksi. Ette menettäneet mitään tärkeää, kerroin vain P3-suodattimen kestosta normaalikäytössä ja aprikoin, että nuo P3-suodattimeni riittävät minulle vaikka monen vuoden kauppareissuihin.

PPS. KORJAUS: Sanoin vahingossa, että 1 mittalusikallinen Virkon-S jauhetta litraan tekee 2% liuoksen...EI TEE, vaan 1% liuoksen (jonka pitäisi kyllä olla senkin riittävää desinfiointiteholtaan). Jos haluaa sen 2% liuoksen, pitää luonnollisesti laittaa 2 mittalusikallista (20g) Virkonia litraan vettä.

Lyhyehkö vuodatus siitä, miten kerta kaikkiaan poliitikot, viranomaiset ja kansaloiset ovat mokanneet koko koronavirusjutun, eivätkä idiootit lampaat vieläkään tajua, mitä on tulossa. No, sitä saa, mitä tilaa. Varoitettu on, mutta kun eivät idiootit välitä niin eivät välitä. Sitä saa, mitä tilaa.

...liittyen tähän Vaasan hovioikeuden päätökseen ja asiaan:
https://markusjansson.blogspot.com/2019/10/helsingin-hovioikeus-palautti.html

Mikä kumma ratkaisuksi siihen, että matut voivat hankkia useita eri identiteettejä ja elellä niiden turvin vaikka eri maissa samaan aikaan?

Livelähetys Reformi -studio kanavalta Youtubesta 20190503

SKE on joutunut jo pitkään järjestelmällisen vaalivainon kohteeksi, jota poliisi on katsonut täysin läpi sormiensa. Ehkä törkein episodi oli tänään, kun poliisi päästi erään SKE naisen pahoinpidelleen miehen kävelemään pois paikalta, vaikka Marco ja kumppanit vaativat kiinniottoa, jotta tämä sika voitaisiin laittaa vastuuseen teostaan. Näin törkeä on Suomen poliisi, eikä tässä toki ole mitään uutta eikä ihmeellistä minulle...lampaat taas eivät tietenkään halua edes ajatella koko asiaa.

Luuletteko, että poliisi sallisi esim. Vasemmistoliiton tai Kokoomuksen vaalitilaisuuksien moisen häirinnän? Luuletteko, että te voisitte vetää keskellä Helsinkiä vaikkapa Vihreiden kansanedustajaehdokasta turpaan heidän vaalitilaisuudessaan ja kävellä rauhassa pois paikalta ilman seurauksia, poliisien ohitse? Kuvitteletteko oikeasti, että vaikkapa SDP:n vaaliteltan edessä voisi olla monikymmenpäinen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tai Odinien lauma möykkäämässä, syljeskelemässä, heittelemässä pulloja ja muutoin häiriköimässä puhujia kohti ilman, että poliisi pamputtaisi koko sakkia ja heittäisi putkaan? No miksi helvetissä SKE:n kohdalla kaikki tämä on kuitenkin sallittua? Tajuatteko yhtään, mitä yhdenvertaisuus ja lain suoja edes tarkoittaa? Välitättekö edes? Minusta on täysin selvää, että koska SKE ja sen tukijat eivät selvästikään enää nauti mitään lain suojaa, ei heillä ole mitään velvollisuutta myöskään itse noudattaa lakia. Itse en ainakaan noudattaisi pätkääkään, jos olisin tuollaisessa tilanteessa ollut.

Voitte katsoa hyökkäyksen täältä
https://twitter.com/XX57085045/status/1117067692396163074

Voitte katsoa Karoliina Topeliuksen kuulumiset hyökkäyksen jäljiltä täältä
https://bit.tube/play?hash=QmcvrRpE5RvTuYV2NxCcapKua6mi4RAFo9Yrs13pApks1j&channel=200852

Lukekaapa Karoliina Topeliuksen kirjoitus myös aiemmista atakeista
https://www.facebook.com/ainoefanda/posts/10156990764038418

Tärkeä tiedoitus siitä, miksi tulevissa vaaleissa kannattaa äänestää Vihreitä.

Tärkeä tiedoitus siitä, miksi tulevissa vaaleissa kannattaa äänestää SDP:tä.

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi nimeni on poistettu Reformin listoilta. Tässä selitys. (20190108)

Käyn läpi tässä puolituntisella videolla, minkälaisia varusteita, välineitä ja lääkkeitä sun muita olisi syytä olla aina kotosalla, sekä miten varautua erilaisiin poikkeusoloihin lääkinnälliseltä puolelta. Lisäksi vinkkejä säilytykseen ja saatavuuteen, sekä käytännön juttuihin. (20180224)

Pitemmittä puheitta voitte lukea myös viime vuotisen vastaavan postaukseni
http://markusjansson.blogspot.com/2017/12/hyvaa-itsenaisyyden-muistopaivaa.html

Ruotsalaiset haluavat selvästikin maansa tuhoutuvan matutukseen ja muuhun kulttuurimarxismiin. Vain 15% ruotsalaisista vastustaa sitä. No, sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu Ruotsi. Onnitteluni valitsemastanne tiestä! (20180910)

SHOW MORE

Created 5 years ago.

84 videos

Category Vlogging

Parhaimmat / suosituimmat videoni koottuna yhteen.

Blogi
https://markusjansson.blogspot.com/

Kotisivut
http://markusjansson.net

Twitter
https://twitter.com/markusmjansson