moerstaal

moerstaal

moerstaal

subscribers

Willem Engel, 22 juli 2021

Viruswaarheid Extra: over ideologie en de spelers.

https://fb.watch/v/vICWsUej/

De Blauwe Tijger, 22 juli 2021

24 juli staat de World Wide Demo gepland, in tientallen landen tegelijk, en ook in Nederland. Tom neemt voor u de dag door, samen met Wiebe en Hilda van de organisatie. De geweldige gasten worden deels bekend gemaakt; zo spreekt David Icke u speciaal toe vanuit Engeland, en wordt er een enorme drumcircel gehouden.

https://www.facebook.com/events/amsterdam-netherlands/worldwidedemonstration-netherlands-30/274499941088665/

Blauwe Tijger

Epoque Magazine: www.epoque.media
Blauwe Tijger winkel https://www.deblauwetijger.com/winkel/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: [email protected]

BPOC2020, 22 juli 2021

BPOC2020 - Nieuwsflits 22 juli 2021
Onderwerp: onderzoek naar de media in Nederland
Zie ook https://www.bpoc2020.nl

https://www.stopworldcontrol.com/

https://www.youtube.com/watch?v=0yloDQs3tTU

Waritas, 20 juli 2021

De toekomst voorspellen is koffiedik kijken maar met de onmiskenbare puinhoop die ze er in de afgelopen anderhalf jaar van hebben gemaakt staat vast dat deze niet rooskleurig zal zijn. Een aantoonbaar gemaakte pandemie (fraude), een experimenteel 'vaccin' (Neurenberg code) en de geopenbaarde WOB verzoeken (opzet) is een eenvoudig "lever je spullen in en wij richten de wereld wel in voor je volgens communistisch / Animal Farm model" 'Build Back Better' mogelijk een te zachte benadering...

Wereldwijde chaos verwacht komende herfst - Bereid u voor

Br. Bugnolo heeft een boodschap voor niet gevaccineerden.
Bereid je geestelijk en mentaal voor zegt hij. Het gaat vreselijk heftig worden.

https://rumble.com/user/Waritas

BLCKBX, 21 juli 2021

“Overheid offert 520.000 levensjaren!” blijkt uit WOB verzoek EZK van oud CBS directeur...

Oud CBS directeur ad interim Ir. Jan van der Zanden diende in september 2020 een WOB verzoek in bij het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat om inzicht te krijgen in de kosten/baten analyse van de overheid t.a.v. de Lockdown in maart van dat jaar. 8 juni 2021 ontving hij de stukken en de data waren ronduit schokkend want daaruit bleek dat de ambtenaren een Lockdown ontraadden aangezien er per saldo 520.000 gezonde levensjaren (qaly’s) verloren zouden gaan.

Minister Eric Wiebes

Toenmalige minister van EZK Eric Wiebes heeft de documenten gezien - blijkt uit de interne stukken - en heeft dus kennis gehad van de pijnlijke feiten en dan rijst natuurlijk de vraag wat er met deze kennis is gedaan? Heeft Wiebes deze informatie overgebracht aan het kabinet? Wist Mark Rutte ervan? En waarom is de koers niet bijgesteld nadat deze informatie voorhanden was?

Ir. Jan van der Zanden

Ingenieur Jan van der Zanden heeft als ad interim directeur leiding gegeven aan een grote tak binnen het CBS maar ook bij de Kamers van Koophandel was hij actief op directie niveau. De statisticus en cijferman benadert de zaken graag rationeel en denkt daarom voornamelijk in qaly’s. “Dat lijkt misschien kil maar er is niets zo humaan als deze utilitaristische benadering van een kosten/baten afweging. Qaly’s zijn namelijk niet discriminerend, niet subjectief en daarmee de meest egalitaire manier van beleidmaken die voor handen is. En daarom wordt deze rekenmethode ook al sinds de jaren 80 gehanteerd door overheden” legt de bevlogen rekenmeester uit aan programmamaker Flavio Pasquino. “Er wordt in deze crisis vanaf het begin gewerkt volgens het beginsel van de “Rule of Rescue” en dat is heel even te begrijpen maar daarna moet de ratio terugkeren en utilitarisme weer gaan domineren ten einde de juiste keuzes te maken voor de gehele volksgezondheid en niet enkel de Covid-19 patiënten”, aldus Van der Zanden.

Qaly

Een qaly is een afkorting van “Quality-Adjusted Life Year”. Dit wordt gebruikt om de kosten-effectiviteit van bepaalde interventies in te schatten en staat voor een gezond levensjaar.

1 qaly staat dus voor een 100% gezond levensjaar en de normering is in Nederland:

Bij preventie: 20.000 euro / qaly

Bij curatie: 80.000 euro / qaly

Qaly’s zijn dan ook de meest objectieve rekeneenheid om termen als “nevenschade” en “disproportionaliteit” enige waarde, context en inhoud te geven omdat ze anders sentimentele woorden blijven die niets meetbaars uitdrukken waarmee een zinnige afweging kan worden gemaakt qua kosten en baten.

Prof. Dr. Damiaan Denys

In de uitzending tonen we ook een fragment van de EO (NPO) waarin psychiater en filosoof Damiaan Denys de term “sentimenteel individualisme” uitlegt aan oa. SP fractievoorzitter Lillian Marijnissen die dichtbij de Brabantse Corona brandhaard in Uden woont en vanuit emotie de crisis benaderde in dit programma. “Exemplarisch voor Rule of Rescue-gedrag waarbij vrijwel iedereen aan de tafel geen oog leek te hebben voor het grotere geheel”, legt Pasquino uit die een verwijzing maakt naar onderstaande link om de integrale clip te bekijken.

VIDEO: https://youtu.be/Pv__4RzRxJA

Bronnen:

WOB verzoek aanvraag:
https://drive.google.com/drive/folders/17nAOd5mXetuaNqKe9MXLLEQxjjYE1z-s

Paper “Shepley Orr & Jonathan Wolff”:
https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11238-014-9434-3

RIVM Rapport Nevenschade:
https://www.rivm.nl/documenten/rapport-2020-0183

Artikel Parool over WOB verzoek Ir. Jan van der Zanden:
https://we.tl/t-6pZu84d1ZI
https://www.parool.nl/nederland/ministerie-van-economische-zaken-verzette-zich-tegen-intelligente-lockdown~b8f9bffb/

Video “De Vodgasten” over reanimatie klein meisje:
https://youtu.be/a5SVtIfJrYo

Rapport Gupta Group:
https://gupta-strategists.nl/storage/files/200514-Uit-de-wurggreep-van-corona.pdf

Rapport Algemene Rekenmaker 8 april:
https://we.tl/t-28tTZcdcoA

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Viruswaarheid, 20 juli 2021

Viruswaarheid Live: Juridische Zaken met Maria-Louise Genet en Jeroen Pols, 20 juli 2021

https://fb.watch/6SSlEuSGqw/

BLCKBX, Jul 20, 2021

“Youtube beledigt Hoogleraar", vindt collega Professor na verwijderde video…

“Als een befaamde hartchirurg - Professor Jan Grandjean - een genuanceerde mening heeft over corona en de allesomvattende Mind Control, en Youtube verwijdert vervolgens de video, zou ik mij beledigt voelen” stelt Emeritus Hoogleraar Internationale Communicatie & Mensenrechten Professor Cees Hamelink.

Mind Control = Gedachten Controle = Propaganda

Volgens de voormalig Professor aan de Universiteit van Amsterdam doelt de 67 jarige Hartchirurg Jan Grandjean op gedachten controle die uitvoerig staat beschreven in het meester werk “Necessary Illusions” van Noam Chomsky met als underscore “Thought Control in Democratic Societies”. Maar feitelijk gaat het hier over ordinaire propaganda. Het boek is verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/book/9780887845741

De eerste propaganda ooit!

Propaganda gaat al eeuwen terug. De eerste man die dit fenomeen in het leven riep was Paul Gregorius de 15de die in 1622 een heilige gemeenschap oprichtte voor de propaganda van het geloof en 5 jaar later het Collegium Urbaan inrichtte met professionele propagandisten. De paus wist als geen ander dat het enkel zou werken als je daarvoor mensen professioneel opleidt.

Bepaalde dingen vooral niet doen…

Hamelink; “Propaganda werkt alleen als je bepaalde dingen doet en bepaalde dingen heel bewust niet doet. De boodschap moet eenstemmig zijn en mensen als Professor Jan Grandjean moet je dus niet laten praten. Daarom is censuur heel belangrijk in de toolbox. Ook moet de propaganda overal en altijd aanwezig zijn en daarvoor heb je de media nodig. Maar belangrijker nog is dus het weglaten van bepaalde informatie. Veel praten maar weinig zeggen is daarom een beproefde methodiek die we veel hebben gezien bij de persconferenties”, aldus de 80 jarige Professor in ruste die de laatste tijd ook uit de gratie is gevallen bij de mainstrean media, daar waar hij voorheen veel aanvragen kreeg.

De spiraal van het zwijgen

Elisabeth Noelle-Neumann schreef een interessant boek over het summum van propaganda de “Spiral of silence“ (verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/book/9780226589367) waarin ze uitlegt hoe iedereen zwijgt en zelfs de vrijzinnigen en dissidenten uiteindelijk gaan zwijgen uit lijfsbehoud. De Duitse was in haar jongere jaren de adviseuse van dr. Joseph Goebbels en heeft van dichtbij gezien hoe dit mechanisme werkte.

Kort geding

In augustus 2021 gaat BLCKBX samen met Professor Grandjean een kortgeding aanspannen tegen Youtube/Google om de verwijderde video weer terug te krijgen op het kanaal. Niet omdat hij nu nergens meer te zien is, maar om een precedent te scheppen dat censuur niet toegestaan mag worden, zeker nu Youtube een onderdeel vormt van de kritische infrastructuur van onze vaderlandse maar eigenlijk internationale communicatie.

Hier is de verwijderde video nog te zien op onze site: https://www.blckbx.tv/videos/mindcontrol

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Willem Engel, 19 juli 2021

Viruswaarheid Extra: Samenvatting Hoger Beroep tegen Alle Maatregelen met Willem Engel

https://fb.watch/v/1eBGUJMEr/

Jul 19, 2021 • Het nieuwste boek van Sucharit Bhakdi verschijnt in het Nederlands en daarom een feestelijke talkshow over een aantal thema's uit dit boek. Vertaler Martien de Wit, redacteur Cyril Wentzel en huisarts Berber Pieksma schuiven aan om hun licht erop te laten schijnen. Excuses voor de thumbnail, hopelijk komt ie zo door de censuur ...

Corona ontmaskerd
https://www.deblauwetijger.com/product/reiss-en-bhakdi-corona-ontmaskerd-pre-order-nu-en-ontvang-direct-een-gratis-hoofdstuk/
Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: [email protected]

Kaiser TV, 26 juni 2021

Prof. Dr. Karina Reiss en haar man Prof. Dr. Sucharit Bhakdi heeft geweldig nieuws. Enthousiast doen ze verslag van recent gepubliceerde onderzoeksresultaten die, zoals ze zeggen, het cruciale nieuws van het jaar bevatten: “Alle mensen hebben al de zo gewenste kudde-immuniteit. Niet 75% van de mensen, maar ruim 90% - zonder te hoeven vaccineren.”“ Dus wat de vaccinatie eigenlijk zou moeten doen, heeft het menselijk lichaam zich al gevormd?” vraag ik. - "Deze studies hebben dat aangetoond!"

Op deze dag van vreugde, zoals de immunoloog het noemt, praten de twee wetenschappers met mij over het principe van verworven immuniteit, antilichamen, beschermende lymfocyten en het voorgetrainde immuunsysteem.

Bhakdi en Reiss uiten ernstige beschuldigingen tegen het verkeerde spoor van de vaccinatiecampagne, evenals tegen de gedegenereerde instellingen van dit land. Een land waar je je mening mag uiten, maar dan wel rekening moet houden met passende strafmaatregelen. Een land dat ze zullen verlaten als hun laatste redmiddel faalt: het politieke initiatief.
Studies genoemd in gesprek:

Studie 1: Spikes werden geproduceerd in en uitgeworpen uit cellen in contact met de bloedbaan. (https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075)

Studie 2: Circulerende, specifieke SARS-CoV-2 IgG- en IgA-antilichamen werden 1-2 weken na toediening van mRNA-vaccins detecteerbaar. (https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499, https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005)

Studie 3: SARS-CoV-2 wekt robuuste adaptieve immuunresponsen op, ongeacht de ernst van de ziekte. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036)

Studie 4: Spike-specifieke IgG- en IgA-spiegels stijgen een dag na de tweede injectie van mRNA verder (https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499)

https://kaisertv.de/2021/06/26/auf-youtube-geloescht-mein-gespraech-mit-sucharit-bhakdi-und-karina-reiss/

Vertaling: Viruswaarheid

Pierre Capel, 19 juli 2021

In mijn boek ‘’Het Emotionele DNA’’ ga ik dieper in op hoe emoties zoals innerlijke rust, via de hersenen het gebruik van ons DNA geheel anders aansturen dan bij angst en onzekerheid. Het wordt steeds duidelijker dat onze gevoelens verbonden zijn aan keiharde biochemie. Ze zijn niet alleen van invloed op het ontstaan en verloop van ziekten, maar ook bepalend voor de gezondheid en zelfs onze levensduur. Bestel “Het Emotionele DNA” via Bol.com https://bit.ly/3hB4k6M

https://ourworldindata.org/

https://www.youtube.com/user/pcapel100/
http://www.pierrecapel.nl/
https://www.youtube.com/watch?v=KqTLTG4NIRs

Viruswaarheid, 19 juli 2021

0:17:55 Deur open
1:30:48 Pause
1:52:35 Welkom terug

Hoger Beroep tegen Alle Maatregelen - Viruswaarheid vs. de Staat de Nederlanden met Willem Engel en Jeroen Pols 19 juli 2021 - 09:30

https://fb.watch/6R1VSE_ltU/

OPN, 19 juli 2021

Kort geding VW vs. de Staat: Interview Willem Engel & Jeroen Pols

https://fb.watch/v/31PBNwCGA/

Een vrede reeds gewonnen, 18 juli 2021

Ondanks alle discussie in zowel de politiek als de samenleving zelf over coronabeleid en overheidsmaatregelen lijkt men al anderhalf jaar de vragen die er toe doen krampachtig te ontwijken. Men schermt met cijfers en goedkoop sentiment en durft de vingers niet te branden aan de ethische vraagstukken die aan alle besluitvorming vooraf zouden moeten gaan.

Worden deze vragen aan de top überhaupt niet gesteld? Worden deze wellicht buiten het zicht van de democratie gesteld en beantwoord, omdat men op dat niveau een moraal hanteert die het daglicht niet kan verdragen? Of, zoals minister-president Mark Rutte recentelijk nog tentoonstelde na een ingediende motie van Bij1-Kamerlid Sylvana Simons, proberen zij slechts de aansprakelijkheid voor de gevolgen van hun beleid te ontlopen?

Dat het moeilijke vragen zijn, dat moge duidelijk zijn; de ethiek is een wetenschap van grijstinten. Wanneer de samenleving echter niet tot overeenstemming komt over hoe deze beantwoord dienen te worden, laat men het antwoord over aan hen die zich daarboven achten.

Links:
Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations - Resolution 2361 (2021): https://pace.coe.int/en/files/29004/html
Frankrijk verplicht vanaf 1 augustus coronacertificaat in alle openbare ruimtes: https://www.nu.nl/coronavirus/6145183/frankrijk-verplicht-vanaf-1-augustus-coronacertificaat-in-alle-openbare-ruimtes.html
Ook hier verplicht vaccineren? 'Juridisch is het mogelijk': https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5241632/ook-hier-verplicht-vaccineren-juridisch-mogelijk-maar-het
COVID-19 vaccinatie: wat mag wel en wat mag niet?: https://www.knmg.nl/actualiteit-opinie/columns/column/covid-19-vaccinatie-wat-mag-wel-en-wat-mag-niet.htm
Mag u uw werknemers vragen of zij gevaccineerd zijn tegen corona?: https://www.abab.nl/legal/artikelen/mag-u-uw-werknemers-vragen-of-zij-gevaccineerd-zijn-tegen-corona
Ethische en juridische afwegingen COVID-19-vaccinatie: https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2021/02/04/ethische-en-juridische-afwegingen-covid-19-vaccinatie
Rutte vindt motie BIJ1 over coronastrategie 'onbeschaafd': https://www.lc.nl/binnenland/Rutte-vindt-motie-BIJ1-over-coronastrategie-onbeschaafd-26940878.html
IN-SHADOW - A Modern Odyssey - Animated Short Film: https://youtu.be/j800SVeiS5I

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Viruswaarheid, 18 juli 2021

Viruswaarheid Extra: Limburg Update met Willem Engel

https://fb.watch/6PMvvlTep4/

Viruswaarheid, 16 juli 2021

Viruswaarheid Weekoverzicht 16 juli 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols

https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/1209150969581309

BPOC, 16 juli 2021

BPOC2020 - Nieuwsflits 16 juli - Update politieverhoren

Zie ook https://www.bpoc2020.nl/nieuws

Viruswaarheid, 16 juli 2021

Viruswaarheid Persconferentie 16 juli 2021 met Willem Engel en Jeroen Pols

https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/537520894357352

De Blauwe Tijger, 16 juli 2021

Het pasverschenen 'Rapport over de Nederlandse politie' van de BPOC2020 maakt heel wat los: een liegende Grapperhaus, hijgerige ambtenaren die de namen van de 80 agenten maar wat graag willen hebben om hen aan te kunnen pakken en vooral heel veel haat en bedreigingen. Gideon van Meijeren schuift aan tafel aan om mee te praten over de impact van dit rapport en de kansen om de korpscultuur te kunnen verbeteren.

Het rapport van de BPOC2020 over de Nederlandse politie is nu verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/tweede-tussenrapportage-bpoc2020-politieverhoren/

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, 'Pandemie van de Angst' er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media

Of koop Van der Pijls boek: https://www.deblauwetijger.com/product/kees-van-der-pijl-pandemie-van-de-angst/

De vertaling van Bhakdi's laatste boek is bijna klaar. Nog twee weekjes en dan is ie er!
INFO & BESTEL: https://www.deblauwetijger.com/product/reiss-en-bhakdi-corona-ontmaskerd-pre-order-nu-en-ontvang-direct-een-gratis-hoofdstuk/

Het boek van Jannes Koetsier, 'De gezonde patiënt', is hier verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/jannes-koetsier-de-gezonde-patient/

Epoque 12 is net verschenen! Bestel 'm nu: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-magazine-12-wat-nu-wegen-in-vrijheid/
Of abonneer je op Epoque Magazine: www.epoque.media

NEW! Alexander Zwagerman wrote a terrific book 'Why China is winning', on the rise of China and the suicide of teh West. Available in ENGLISH and DUTCH
NL: https://www.deblauwetijger.com/product/alexander-zwagerman-waarom-china-wint/
E: https://www.deblauwetijger.com/product/alexander-zwagerman-why-china-is-winning/

Nieuwe boek Giorgio Agamben, Waar zijn wij? De epidemie als politiek https://www.deblauwetijger.com/product/giorgio-agamben-de-uitvinding-van-een-epidemie/

De klassieker 'Homo Videns' van Giovanni Sartori (1924-2017) is officieel verschenen!
INFO & BESTEL: https://www.deblauwetijger.com/product/giovanni-sartori-homo-videns/

Dat geldt ook voor 'Imperium USA' van Daniele Ganser! - over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:
https://www.deblauwetijger.com/product/daniele-ganser-imperium-usa-een-wereldmacht-zonder-crupules/

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube: https://www.deblauwetijger.com/administratie/klant/registreren?redirectUrl=https%3A%2F%2Fbluetube.studio%2F

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! https://www.deblauwetijger.com/administratie/Doneer

We bieden u een door Rypke en Tom gesigneerde versie van Epoque 11 aan. De opbrengst gaat naar het goede doel, en wel naar een nieuwe laptop voor Rypke, wiens fotografisch genie een infrastrucurele update vereist in de vorm van een snellere bak voor de fotosjop: https://www.deblauwetijger.com/product/gesigneerde-epoque-11-alle-sdgs/

Kijk bij de laatste, opzienbarende uitgaven van De Blauwe Tijger: 'Tussenrapportage BPOC', 'Epoque 11, alle SDG's', en 'Wereldkampioen Covid-19' op: https://www.deblauwetijger.com/winkel/

Epooque 11 los: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-nr-11-alle-sdgs-door-rypke-zeilmaker/

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau: https://www.deblauwetijger.com/product/abonneer-je-op-epoque-plus-schuifcassette-voor-1-jaargang/

Koop hier de bestseller van het moment: de Tussenrapportage van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020: https://www.deblauwetijger.com/product/buitenparlementaire-onderzoekscommissie-2020-tussenrapport/
Of pre-order alvast de tweede tussenrapportage met enkel getuingeverhoren van politieagenten voor de commissie!

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: [email protected]

Viruswaarheid, 15 juli 2021

Viruswaarheid Late Night: NICE & gelaagde leugens met Willem Engel 15 juli 2021

https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/990656195103731

Gideon van Meijeren, 14 juli 2021

Het lijkt meer dan het is: Gideon van Meijeren ontdekt dat Mark Rutte een boek van WEF-baas Klaus Schwab niet heeft gelezen, terwijl hij in een briefje aan Schwab juist heeft geschreven dat hij het een mooi boek vond. Op de achtergrond kan Fleur Agema haar lach niet inhouden.

Elke vraag die ze niet open en eerlijk willen beantwoorden wordt naar het land van de verzweringstheorie verwezen, het probleem is alleen dat het geen theorie is maar de eenvoudig te verifiëren praktijk door simpelweg het betreffende boek te lezen.

Geef er geen geld aan uit, download het en lees het op je tablet of computer.

https://carterheavyindustries.files.wordpress.com/2020/12/covid-19_-the-great-reset-klaus-schwab.pdf

Wybren Van Haga, 14 juli 2021

Wybren Van Haga over de misdadige ongefundamenteerde maatregelen.

https://www.youtube.com/watch?v=yaEsxrW2Tss

Greg Reese, 2021

De pandemie en de 'vaccinatie' campagne zijn een overtreding van alle 10 regels van de Neurenberg Code. Reiner Feullmich en een team internationale advocaten is een zaak aan het voorbereiden tegen de daders.

https://securewhistleblower.com/

Viruswaarheid, 12 juli 2021

Viruswaarheid Live: Juridische Zaken met Jeroen Pols en Maria-Louise Genet.

https://www.facebook.com/106118701122871/videos/168631265204253

De Blauwe Tijger, 5 juli 2021

Interview Presentatie Politierapport

https://bluetube.studio/video/f4b33fdf1/politierapport-verschenen-drugs-en-dreiging-binn

Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie

https://bpoc2020.nl/

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Gladio in Nederland

https://www.bitchute.com/video/bqHril8IQ89A/

SHOW MORE

Created 2 years, 8 months ago.

1222 videos

Category News & Politics

Voor mensen die Nederlands begrijpen.
Over van alles en nog wat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

M'n Engelstalige kanaal speciaal gewijd aan de COVID scam;
https://www.bitchute.com/channel/data_dumper/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bronnen van de uploads
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Blue Tiger Studio
https://www.deblauwetijger.com/
https://bluetube.studio/
https://www.youtube.com/channel/UCuwWXfh9Dk5OD6sdzSOcYiQ/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Café Weltschmerz
https://www.cafeweltschmerz.nl/
https://www.bitchute.com/channel/cafeweltschmerz/
https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Robert Jensen
http://jensen.nl/
https://www.youtube.com/c/Jensen-show/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lange Frans
https://www.langefrans.nl/
https://www.instagram.com/langefrans/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

klagemauer.TV
https://www.kla.tv

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ongehoord Nederland
https://www.ongehoordnederland.nl/
https://www.youtube.com/ongehoordnederlandON

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

VPRO
Argos
https://www.vpro.nl/argos.html
Labyrint
https://www.vpro.nl/programmas/labyrint.html
Tegenlicht
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Peter R. de Vries
https://www.peterrdevries.nl/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

VARA Zembla
https://www.bnnvara.nl/zembla/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Viruswaarheid (Viruswaanzin)
https://viruswaarheid.nl/
https://www.youtube.com/channel/UCtPQTw3iUHIWklTi4-TmKNg

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Peter Vlemmix
https://petervlemmix.com/