Petre Nimicitul

Genesis 3:7 “... leaves ...” - Cezar este ilegal, prietene. - “...frunze...” Matei 21:19
Please understand me well, prietene. I’m of old native white stock, in my own land, at the source, invaded as per Caesar fronting for her. I’ve been illegal in a foreign land, mostly in adversity with the law, and yet I’m free. I recently had this thought where a higher groomed local would ask me, “How can you have beef with the invaders if you come under the same auspices as they do?” Therefore, these days I’m that much more thankful for being home... please, remember these words: “Power is not found in knowledge, but in trust”
Legea libertății sexuale se petrece acum în Parlamentul României. Astfel, copiii nostri devin purtați de împotrivire în casele lor... În vest nu mai trebuie consimțământ de la părinte, pleacă băiat la școală și vine fetiță, cu tub și acte în regulă... Nemții sînt minoritari pe pământul lor și Africanul cu Mahomedanul se plânge că neamțul, alb de acum, e rasist, fiind în majoritate în Parlament, etc. Rămâne ca bibanii să-și ardă mamele pe video, pentru a le arăta și colegilor lor din ministerul educației, cum să-și ardă copiii lor. La fel, Mahomedanul să instaleze și la noi case de toleranță pentru fiicele și fiii Cre(ș)tinului, precum în Polonia, Olanda, Germania, unde aceștia sînt furați și traficați de bebeluși între ei. Pedofilia este o formă de dragoste și statul, după cum vezi, are planuri pentru ei; la fel și zoofilia își face loc... Ițik zice că este frate cu Mahomedanul și împreună împarte cu el, după legea lor, fetele de la trei ani în sus ale albului. Tu când auzi de copil dispărut, fie băiat sau fată... eu îți zic, trupurile nu se aruncă, ci se vând când nu mai pot fi folosite pe bucăți și pe organe (industrie de miliarde în trafic). Tu, însă, ține minte cuvintele acestea: „Puterea nu este în cunoștințe, ci în încredere”.

She rules the shadows .... Romania is not Africa and Mahomed is not welcomed here chiorule

Countless millions suffer the same fate under the democratic hand of the printed currency of the kike ... ”... se vor vinde unii pe altii ... shall betray one another...” (Matei 24:10) - The Captain lives Americane and all of your guns do not suffice to get to His neck

Lasă în comments ... caută Criminalul din Umbră pe bitchute ... Pub. circa 2015 ... Să trăiești !

They hate YOU my Lord

Fact checked Americane ... Kaufland e pentru tine bibane
( Deuteronomul 9:10 ) ... finger ... ! ... deget ... ( John 8:6 )

A short musical memo dear gentile ... below is the link mentioned in the video to which I come to understand that I would be shortening you for not leaving it. I am a servant and no amount of shortages will change that, may the Lord find you and consider you, very sincerely. www.paypal.me/aletrifan
(The comments had been discussed at large pe tubul morții and a link for such purposes had been left in the about page section, thank you for understanding)

" ... dung upon the ground ... ! .... gunoiul pe fața pãmântului ...." ( Ieremia 25:33 )
Censured videos in Europe on this channel are posted on the about page address ....
Podcast I mentioned and if you want to get it translated, use the contact to my daughter below
( https://www.youtube.com/watch?v=eNHiogBobFs ) .... ( https://www.facebook.com/alexandra.trifan.9465 )

"...în alte limbi și prin buzele altora,..."... ! ..."....other tongues and other lips...."
( 1 Corinthians 14:21 )
Censured videos in Europe on this channel are posted on the about page address ....

Alb, negru, prietene ... ! ... Binecuvantare sau Blestem .....:))
Censured videos in Europe on this channel are posted on the about page address ....

Cãuta-vei și nu vei gãsi pe cei ce te urãsc pe tine și ca o nimica vor fi cei ce vor sã se lupte cu tine. Isaiah 41:12

Like I said, self mockery is a form of defense .... and that is not a rabbi ( Jude 1:18 ...mockers ... ) ( John 16:2 ... killeth ... )

Proverbs 21:31  The horse is prepared against the day of battle: but safety is of the LORD.

Having trouble signing up your words, artistule ? ... !

Rusia – Ukraina 0 – 0 SRI – CIA -1-1 ... după clasamentul Grigorian și prins la furat după cum știm ... :)) Înainte să intre la ouă Grigore, oare nu intră în pămînt întîi pentru a ajunge la ouăle tale? .... înțelegi de ce-l cazează pe aproape fiii săi? ... !
Deci bibane, 1. După lege ai datorii la robi după cuvînt ... 2. Șefii tăi lucrători cu un pas în față te lucrează pîna în ziua aia ... (pitindu-se să nu descoperi și să ai parte de carne la ospăț.) 3. În lege vei găsi taxele de deranj ... 4. Cezar în legea lui îmi pune opriri tehnice pe orice intră fără ca să-mi ia pulsul, ci trimite puștii de douăzeci de ani la înaintare dezbrăcați, după cum ai înțelege graiul de sine ... astfel mă numește datornic lui după legea lui și în afara măselelor sparte și găsite acum cu plombe de ceară rabinică pe ele ... înșă, lăsînd deoparte ortodoxia și lumînările bibane, facturile cu Cezar rămîn neachitate și tu știi că la ospăț trebuie să ne săturăm; de aceea îți dau eu o amenda de 33 de lei lunar pentru lipsurile tale și să-ți pun alăturat contul meu și al femeii mele ... de unde să-și ia Cezar zecile sale de mii prin bunăvoința angajaților săi. Astfel pot întreba la A.N.A.F și primăria locală cum le merge departamentul de colectare prin bunăvoința bibanului ... Conturile sînt goale și pe numele meu sau al ei și nu este nimic în ele, însă îți dă ție ocazia să-l cinstești pe Cezar după binevoința ta și după cum îți pasă de ea și el..... la fel și jurații lui Abaddon pentru vaccinurile fiului meu.

Mai jos Grigore vei vedea un guru la noi cu învțătura altuia, prin mâna măcelarilor (vezi link mai jos)... astfel se împlinește .... ’strecurat aceia ’... vezi likes, comments, vizionări, slave, mulțumire pentru chioru si la serva și la fileu ... comentariile la calibrul ăsta sînt fabricate pe nisipul mării ... nu este nevoie să-l despic eu, esti cre(ș)tin și trebuie să prinzi graiul chiorului sau vei pieri cu ei. Material pus de ei pentru lepădarea de credință ... milioanele de enoriași și importanța mortului de a fi văzut și auzit la noi ... în paralel cu credit market .... astfel nepăsarea e la ea acasă, ... Guru de mai jos este introdus de cațiva ani cu multă publicitate și materiale traduse cu basme care sună bine legaților ... la fel tavernele, lgbtqpbi, antisemitism ( adica ăstia care cunosc adevărul cel sfănt ) real estate, marketing, sales, proceduri legale, mortgage, refugiați muslimi si africani din Ukraina, filipinezi cu acte si drepturi de minoritar, cum ar fi prima casa ... urmează și cununii pentru ce a mai ramas din românce ... ! (1 Thessalonians 5:20) - https://www.youtube.com/watch?v=w-TdGGZ2yH0

Before Abraham was, I am. - Hristos a Înviat
Eu sînt mai înainte de a fi fost Avraam - Ioan 8;58

The l.o.r.d. of the kikes mocking by proxies ... !

Unde e ? .... nimicitule !

ABC ... Androgin Bestial Cartografic

Egalitee - Fraternitee - Diasporee .... !

High Five to go ... omule !

I had to step out as soon as I watched TV .... when I get tempted I get out or publish a video ... have you noticed what job does not pay in this world ? I'm tired and need rest and regroup, stay safe amice.

Thank you for watching

To ,put in, words ... Beastich Hegel to deliver steroids ...!... Mail in your bullets to hold the line, albule ... !

Enter tainted or share the awareness ...

SHOW MORE

Created 2 years, 11 months ago.

60 videos

Category None

web.telegram.org ... petre nimicitul