PetriPaavola

Hulahulavanteella kävelyä etu- ja takaperin. Hulahulavnteen kanssa käveleminen on todella rankka kuntoilumuoto, ainakin minulle. Paikallaan pyörittäminen ei ole kovinkaan rasittavaa enää, kun sitä on harjoitellut paljon. Käveleminen hulahulavanteella nostaa sykkeet korkealle ja hiki tulee nopeasti pintaan.

Voinko luottaa tieteelliseen tietoon koskien koronavirusta? Mikä on totuus koronaviruksesta? Mitkä todisteet todistavat koronaviruksen olevan ihmisen manipuloima virus? Puhuuko Raamattu mitään lopunajan lääkemyrkyistä? Videolla etsitään vastauksia edellä esitettyihin kysymyksiin.

Hulahulavanteen kanssa kävelemistä.

Ilmestyskirja kertoo farmakeia lääkemyrkky kauppiaista lopunajassa.

Videodokumentti Wuhanin koronaviruksen alkuperän jäljittäminen tuo esille todisteet kuinka laboratoriossa muunneltu lepakoista eristetty virus on onnistuttu manipuloimaan niin, että se tarttuu herkästi ihmiseen. Näitä kokeita on tehty jo ennen kuin covid-19 koronaviruksesta tuli maailmanlaajuinen pandemia. Videodokumentti tuo esille todisteita siitä, että covid-19 on ihmisen manipuloima virus.

Jerusalemin vanhan kaupungin muurin päällä näkymä Öljymäelle.

Jumalan tulee olla uskovan ensimmäinen rakkaus.

Jeesus on elävän veden lähde.

Raamatullisesta uskoon tulemisesta. Olenko pelastunut? Miten pelastutaan? Mitä Raamattu opettaa pelastumisesta ja uskoon tulemisesta? On tärkeätä ymmärtää, että miten pelastut ja kuinka pelastuminen on Jumalan lahja ja armoa. Kun pelastuksen perustus Herrassa Jeesuksessa on kunnossa, niin silloin kykenee kasvamaan uskossa ja näkemään Jumalan tekoja omassa elämässään.

Jeesuksen täydellisyys meissä. Pyhityselämä, lihan kuolema ja uskossa kasvaminen. Raamatullinen sävyisä nuhtelu. Jeesuksen veri on keskipiste uskossa Herraan Jeesukseen.

Onko covid- 19 virus USA:n laboratorio virus? Yhä useammat todisteet tukevat sitä, että covid- 19 virus on amerikkalainen laboratorio virus. Raamatun Ilmestyskirjassa on profetia siitä kuinka maan mahtavat (uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit) kaupittelevat kaikille kansoille myrkkylääkettä (rokote) lopunaikana ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta.

SHOW MORE

Created 2 months, 1 week ago.

11 videos

CategoryOther