sym.first

sym.first

sym.first

subscribers

Fauchi: Én képviselem a tudományt

Ismerős? AIDS? COVID? Fauchi vezette már az előző nagy kampányt is és tette tönkre sok-sok ember életét, akkor is mint most, a kamu betegseggel és a kamu halálos gyógymóddal a kamu "fertőző" betegség ellen.

Bár úgy tűnhet béke időben vagyunk és a csatát megnyertük, a háború az emberiség ellen tovább zajlik. És ne felejtsük, hogy a hatalom szolgái a zsoldjukért cserében bármit megtesznek. Ha arra utasítják őket, hogy embereket öljenek akkor azt teszik, ha arra utasítják őket, hogy ártatlan emberekre vadásszanak az utcán, akkor ők ezt megteszik. Azok akik részei a rendszernek, midíg veszélyforrást jelentenek. A mi általunk ismert kommunisták új köpönyegbe bújtak, zöld és szivárvány színekben pompáznak.

Eredeti:
Steven Crowder - "Oltások"
Steven Crowder zsenialis klipje, de hogy hol lesz elerheto az eredeti... es hol meddig...

"Mi a Nő?" az a film amely felteszi azt az egyszerű kérdést, Mi is a nő? És felvonultat olyan szégyenteljes "szakértőket" akik ezt a kérdést sem megválaszolni nem tudják, sem pedig nem is akarják. Mert bármiféle értelmes válasz erre az egyszerű kérdésre, teljes mértékben szétzúzná az abberált, pusztító, rossz indulatú tevékenységeik ideológiai alapjait.

A film nézettségi mutatói letaroltak szinte minden más filmet. Ami reménykeltő, hogy a többségünk még mindíg épelméjű és van még remény.
Miután a Twitteren letiltották a film promótálását 2023 június 1., Elom Musk, a twitter CEO-ja szembement az árral és a Twitterben, a Covidos időkben beágyazódott cenzúrával szemben, ami dícséretes, akármilyen multat is cipel maga mögött. Elon Musk feloldotta a filmmel szembeni korlátozásokat, és a Twitter számai szerint, alig egy hét alatt több mint 150 millióan, egészen pontosan 170 millióan nézték meg ezt a filmet (2023 juniusi adat).

Kiemelkedő személyiségeket láthattok a videóban, akik sok-sok embert nyomorítottak meg köszönhetően az emberbarátnak hazudott tevékenységeiknek. Jó példa erre a fickó 8:39-kor, Dr. Marci Bowers. Aki nőnek gondolja magát. Több mint 2000 embert csonkított már meg Frankenstein-t játszva, átszabva embereket. Azzal hiú reménnyel kecsegtetve, hogy nőből férfit, férfiból nőt készít. Ami mellesleg nem lehetséges. Nem létezik olyan műtét sem pedig pirula ami megváltoztatná valakinek a nemét. Hiába vágják le a mellét, vagy éppen a péniszét, ez nem változtat azon, hogy az illető egy nő vagy éppenséggel egy férfi.

A videóban szereplő nő, 14:22, Michelle Focier. Mint elmondta, több Planned Parenthood kórházban is dolgozott. Erről a korházról azt érdemes tudni, hogy a vezető szereplő a meg nem született, időnként a megszületett, gyermekek megölésében. Ezen mondjuk nem csodalkozom, mert aki hajlandó egészséges embereket megcsonkítani, talán az ilyen embertől, a meg nem született gyermekek megölése sem állhat távol.

A gender szót nem fordítottam le, nem hinném, hogy van rá megfelelő szavunk. Mert még csak nem is nemi szerepről van szó. A gender szó azt a hamis ideológiát tükrözi, miszerint egy nő lehet férfi, és forditva. Vagy éppen ha valaki úgy érzi akkor lehet egy dugóhúzo, vagy éppen egy traktor. Kicsit kisarkitva a dolgot, de nem áll messze a szomorú valóságtól, mert vannak gender listák több tucat lehetséges gender-el.

"Gender Affirmation Care"-t "gender megerösítés gondoskodás"-nak fordítottam, ami nagyjából megfelel a jelentésének. De ami mögötte van az igazából nagyon-nagyon távol áll a gondoskodától. Ezt a fajta szó játékot ahogy elnevezték, a báránybőrbe bújt farkashoz tudnám hasonlítani. Valójában ez az u.n. gondoskodás, egészséges testek szétvagdosását, hormonokkal valo kasztrálást, egészséges testek megcsonkítását takarja. Szépen becsomagolt politikailag korrekt névvel, hogy ne legyen annyira visszataszító. Hasonló ahhoz amikor azok akik támogatják a nők jogát ahhoz hogy szabadon megölhessék/megölethessék a saját gyermeküket, "Pro-Choice" - "Választást-Támogató" elnevezéssel illetik magukat, ahelyett hogy a gyermekek megölését támogatók vagy valami hasonló, a valóságot jól kifejező nevet használnának, amely persze erös visszatetszést és undort váltana ki minden jó érzésű emberben.

Eredeti film:
Matt Walsh - What is a Woman? - The Daily Wire

modern gyógyszerészet – méregkeverő banyák; akár így is írhatnánk idézőjelek nélkül, de sem nem MODERN, sem pedig nem GYÓGY az amit csinálnak és még csak "tudományosnak" sem nevezhető csupán áltudományosnak. Biztosan számtalan mesefilmet láttál már amelyikben boszorkányok varázsfőzetet készítettek, mire emlékeztet téged az amikor az un. tudósaink összekutyulnak mindenféle mérget és különböző állati és emberi testrészeket, és ami még rosszabb mint a mesében, ezt nem megitatják veled, hanem a testedbe fecskendezik, szerencsétlenebb esetben, közvetlenül a véráramodba.
Az e-heti oltás receptünk, ahogy a gonosz banya szereti:
"Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre!"
Lásd a "A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete" videót:
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

Eredeti videó – cenzúrázott (youtube cenzúra):
https://www.youtube.com/watch?v=wKNnezELbfs

Igazság Zene / Tudatos Rap az ODD TV-től, STEVE GRANT közreműködésével.

Eredeti videó:
„Right 2 Remain Ignorant"
"Jogod van rá, hogy tudatlan maradj"
https://youtu.be/MyuV4Lapyf0

Karácsonyi zenés COVID klip a Sacebuster-től.

Eredeti videó:
"It's beginning to look a lot like..."
"Kezd egyre inkább úgy kinézni mint egy..."
https://www.bitchute.com/video/sqTd8LtViqI0/

A Spacebuster korábbi videója ezen a csatornán:
"A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete"
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

2021 december 20. sajtótájékoztatón, a WHO igazgatója, Tedros véletlenül elszólta magát, hogy ölésre használják az oltásokat. Az elszólás az volt, hogy az országok hibásan nem az idősek és betegek megölésére használják az emlékeztető oltást, hanem a gyerekek megölésére, ami nem helyes.

Én azt feltételezem hogy a WHO vezér véletlenül kikotyogott valamit amit nem szabadott volna, a valós célok és ő általa tudott és jól ismert célokkal kapcsolatban.

A WHO szóvivője azt a teljesen nyilvánvalóan hamis mesét adta elő, menteni próbálva Tedros elszólását, hogy ez egy nyelvbotlás volt, ami teljesen nevetséges és nyilvánvalóan nem igaz.
Mi is hangzott el pontosan:
“So if it is going to be used, it’s better to focus on those groups who have the risk of severe disease and death, rather than, as we see, some countries are using to give boosters to kill children, which is not right.”
"Szóval ha használjuk, akkor jobb ha azokra a csoportokra koncentrálunk, akiknél fennáll a komoly betegség és a halál kockázata, ahelyett, mint ahogy látjuk, hogy némely ország arra használja az emlékeztető oltást, hogy megöljék a gyerekeket, ami nem helyes."

Tedros teljesen nyilvánvalóan és egyértelműen azt mondta "to kill children" – "megölni a gyerekeket". A WHO szóvivője szerint, ez csak egy nyelvbotlás volt és véletlenül a "children" helyett "kildren"-t kezdett el mondani. Ez a magyarázkodás több sebből is vérzik. Ha bárki meghallgatja, teljesen egyértelműen kimondja a "to kill"-t ami a mgölést jelenti, külön kihangsúlyozva a "kill" szót, nyelvbotlásnak semmi nyoma sincs, és helyesbítés szándékának sincs semmi nyoma. A megölni "kill" szóban az "ll" betű hosszú/kettős mássalhangzó amit így is ejt ki. A "children" gyermekek szóban az "l" betű nem hosszú, nem kettős mássalhangzó, tehát ha esetleg elvétette volna az első betűt akkor sem stimmel egyáltalán a magyarázkodás. Teljesen tisztán és egyértelműen kimondta "to kill" megölni szót, helyesen kettős mássalhangzóval, és utána teljesen külön és mindenféle nyelvbotlás nyoma nélkül kimondta a "childrent" gyermekeket.

Amikor Billi szólta el magát:
"Billi nem tudja tartani a száját: közösségi média + járvány, korábban sosem próbált kombináció"
https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/

Fauci félrevezette a szenátust és annak ellenére, hogy ez egy jó és kézenfekvő okot adott volna Fauci eltávolítására, Trump ezt mégsem tette meg.
Továbbá Trump is csatlakozott az oltás promótáló „prostituált” celebek (Amandha szóhasználatával élve https://www.bitchute.com/video/Gm2mCyb83ps4/) seregéhez... lásd a videó első felét, ahol még a saját követői is lehurrogták, először amikor megkérdezte, hogy egyetértenek-e vele, majd amikor bejelentette, hogy megkapta a 3. emlékeztető oltást is.
Ha esetleg azt gondoltad volna, hogy Trump az emberek oldalán áll, akkor ezek a nyilatkozatok elgondolkodtatják az embert, hogy talán voltak látszat intézkedései, mint pl. a WHO támogatás megszüntetése, azonban lehet hogy valójában ő is csak egy báb akit beültettek oda, és ugyanazt a narratívát követi/követte mint Biden, és az összes áruló politikus aki ebben részt vesz.

A videóban szereplő "gain-of-function" kifejezést az arra irányuló kutatásra használják, ami arra irányul, hogy egy vírus hatékonyabb legyen emberek ellen. Ezek a pszichopaták valójában talán hisznek a vírusok létezésében és reménykednek, hogy egyszer csak összetudnak hozni egy fertőző „vírust” (ami talán az egyik vágyálmuk, és csak a képzeletükben létezik) és ebbe tömérdek pénzt is belepumpálnak. Fauci-t, az NIH vezetőjeként, egy ilyen kutatás támogatása miatt kérték számon a szenátusban, amikor is félrevezette a szenátust.

Egy doktor, Amandha Dawn Vollmer, üzenete, aki nem adta el a lelkét és nem vállalt részt ebben az orvosi zsarnokságban ami jelenleg zajlik a világban a COVID áljárvány ürügyén.

Fauci, ismert, halálos "gyógyszerekkel" kísérletezett HIV teszt pozitív gyerekeken akik közül sokan teljesen egészségesek voltak és tünetmentesek. Azoktol a szülőktől, akik ellenálltak, a gyerekvédelmisek elvették a gyerekeket. Ha a gyermek állt ellen akkor kórházba került, műtéttel csövet vezettek a gyomrába, és ezen keresztül adagolták a halálos mérget. Majd a meghalt gyermekeket tömegsírba tették.
Információk ifjabb Robert Kennedy könyvéből, "Anthony Fauci valódi arca".

Eredeti videó:
"Fauci's Dead Babies and Mass Graves From the Past- Greg Reese"
"Fauci halott csecsemői és tömegsírok a múltból – Greg Reese"
https://www.bitchute.com/video/85WojZWZHDzW/

A fegyveres erőket a lakosok ellen fordították. Vajon bűnözőket jöttek elkapni ezek a lények, akik rendőröknek nevezik magukat? Vajon a rendre vigyáznak akkor amikor bemennek egy istentiszteletre és megfenyegetik a résztvevőket? Bezárják a templomot és lezárják az utakat...
Így vagy úgy, súlyos árat fognak fizetni azok, akik részt vettek/vesznek ebben. Eljön az idő mindenkinek amikor el kell számolnia a tetteivel, amikor beérik a tetteik gyümölcse. Vajon mit fognak ők mondani, ezek a lények, akiknek az volna a feladatuk, hogy ezeket az embereket védjék, és ehelyett ellenük fordultak? Talán azt mondják majd, azzal mentegetőznek, hogy "Parancsra tettem...".
Ha részese vagy ennek a terrornak akkor állj meg most. Azt a bűnt amit már elkövettél, már magaddal fogod cipelni. De nem kell, hogy súlyosbítsd a helyzeted további bűnök elkövetésével. Mentsd meg a lelked amíg megteheted. Ha beleveted magad a pöcegödörbe onnan már nagyon nehéz lesz kivergődnöd! És már vannak olyanok akik a pöcegödör alján vergődnek! Úgyhogy állj meg most, amíg még képes vagy rá és megteheted!

Az egyházat 35 000 $-ra büntették, a papot Hildebrandt-t 10 000 $-ra, a segéd papot Pastor Peter Wall-t 3 000 $-ra. Ezek nagyságrendileg 11 millió, 3 millió és 1 millió forint büntetést jelentenek.

Lásd, Mark Passio: parancskövetők: https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/
Csak mint egy évszázaddal ezelött a spanyolnátha idején:
Lásd, Hamis Járványok 4.0: COVID-19, spanyolnátha újratöltve (1918-1920)
https://www.bitchute.com/video/wkxat2AyEMKm/

Billi a beoltó, Mr. Cheswick remek zenei klipje Billi főszereplésével

A történelem ismétli önmagát, ugyanabba a tócsába lépünk újra és újra. A mai kókler kuruzslóink, áltudományos méregkeverőink, már akkor is itt voltak közöttünk és halomra ölték az embereket, az egészség és a tudomány nevében.
100 évvel ezelőtt ugyanezeket a próbálkozásokat láthattuk, a videóban látható újságcikkek szerint, kötelező maszk viselés, templomok és egyéb közösségi terek kötelező lezárása, gyülekezés megtiltása. A fegyveres erők lakosság ellen fordítása...

1920, az egyik cikk a videóból:
„Visszautasította a maszk viselését; lelőtte a tiszt”
„San Francisco, Október 28. - Miközben temérdek járókelő keresett fedezéket, H. D. Miller, a szolgálatban levő Egészségügyi Tiszt, meglőtte és súlyosan megsebesítette James Wisser-t a patkolókovácsot. Egy városi gyógyszertár előtt, ma a korai órákban, miután Wisser visszautasította az influenza maszk viselését.
A rendőrség szerint, Miller a levegőbe lőtt először, amikor Wisser először viszautasította a maszk viselését. Wisser megközelítette, és az ezt követő összetűzésben meglőtték a karján és a lábán.
Wisser-t a központi vészhelyzeti kórházba szállították, ahol aztán letartóztatás alá helyezték, mivel nem engedelmeskedett Miller parancsának.”

A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

Eredeti videó: https://www.bitchute.com/video/c8XcSWv27e5B/

Biden bizarr kalandjai, az USA elnöke ujra lecsap

Előző összeállítás Biden bizarr viselkedéséről:

„Az USA új elnöke, a képek magukért beszélnek”
https://www.bitchute.com/video/FrG5L40ceTMC/

Ez a sztori akkor történt, amikor még a sajtó nem a kormány szekerét tolta hanem végezte a dolgát, és nyilvánosságra hozták ezeket a súlyos emberiség ellenes bűnöket.

46 millió amerikait oltottak be, ki tudja mivel... a hivatalos számok szerint több százra becsülik az oltás halálos áldozatainak a számát. Mások, akik a hivatalos adatok szerint összesen 4000-en vannak, "csak" lebénultak vagy éppen megúszták kevésbé súlyos következményekkel.
Ezekhez a számokhoz tenném hozzá, hogy a mostani nyílt, online oltás káros mellékhatás lejelentő rendszerben (VAERS), a november 26. adatok szerint a COVID oltás amerikai áldozatainak a száma 927 738-nál jár, ebből 19 532 halállal járt. De igazából azért említem ezeket az adatokat, mert ennek a lejelentő rendszernek a becsült, konzervatív, lejelentési rátája 10% körül van, mások szerint közelebb van az 1%-hoz. Régebben a sertésinfluenza idején még nem voltak ilyen könnyen hozzáférhető rendszerek az esetek lejelentésére, így ha a mostani rendszer hatékonyságát 1-10% körülire becsülik, akkor a 70-es években ez valószínűleg ez alatt lehetett. És ha a mai konzervatív számokat használjuk, akkor ez egy lehetséges 40 000-es illetve több ezer halálos oltásáldozatot jelenthet a valóságban. A hivatalos adatokban szereplő 4000 fő, csupán azoknak a száma, akik odáig jutottak, hogy kártérítési igényt jelentettek be, valószínűnek tartom, hogy sokan nem jutottak el eddig a pontig.

Az egyik áldozat, Roland Gibeault sztorijából részlet:
„Roland Gibeault vagyok, újonc voltam akkoriban Fort Knox-ban, Fort Dix testvér állomásán. 1976 októberében kaptam mag az oltást (sertésinfluenza). Guillian Barre tüneteim lettek, amelyeknek gyengeség lett a következménye a lábaimba, egészen 1980-ig..."

A COVID-19 előjátéka, talán főpróbája...
Hamis tesztek, egészséges emberek beteggé nyilvánítása, gyilkos „gyógyszerek” nem csak a tényleges betegeknek, de a tünetmentes egészséges embereknek is. Definíciók változtatása hogy azok a narratívát szolgálják. Kötelező tesztek.
Minden mai COVID-os taktika csíráját megtalálhatod az AIDS sztorijában.

Hamis teszttel teszt pozitívnak nyilvánítottak teljesen egészséges embereket, és utána terrorizálták őket, hogy halálos mérgeket szedjenek, mint pl. az AZT. Amely aztán végül beteljesítette a diagnózisukat, miszerint meg fognak halni az AIDS miatt.
Tervben volt az AIDS hoax kiterjesztése az egész világra. Az USA-ban volt is olyan állam, ahol törvényt hoztak a szülő/terhes nők kötelező teszteléséről. Vagy éppen a gyermek kötelező teszteléséről. Csak gondolj bele, ha az egészséges gyerekeket elkezdik világszerte AZT-vel és hasonló mérgekkel „kezelni” és nemsokára mindenkit, megelőzési céllal, olyanokat is akiknek még csak pozitív tesztjük sincs. Mint a videóban szereplő gyermek akit úgy kezdtek el begyógyszerezni, hogy még csak le sem tesztelték; megelőzési céllal. 18 hónapon keresztül mérgezte szegény gyermeket Mr. Fauci.
Miféle világméretű „járványt” tudtak volna kreálni. És egyre durvább intézkedéseket és mérgeket bevetni a „járvány” miatt. Minden hasonlóság a ma történő „járvánnyal” csupán a véletlen és a képzelet szüleménye, ...természetesen :).
Ezúton is megköszönöm mindazoknak akik akkoriban kiálltak ez ellen az agyrém ellen és küzdöttek ellene, valószínűleg sokan közülünk nekik köszönhetjük azt hogy ma még életben vagyunk, és mi is felvehetjük a küzdelmet az új próbálkozásuk ellen.

Visszatérve a mára. Ha azt gondolod megállnak az oltásnál, akkor nagyon tévedsz! Jönni fog, illetve már sok helyütt itt van a kötelező rendszeres tesztelés, a kényszer „gyógykezelése” az egészséges de fertőzöttnek mondott embereknek. Ausztráliában már teljes lángon tombol a fasizmus, vagy bárhogy is hívod, kommunizmus, mindegy a színe, ugyanaz a gonosz erő más-más köpönyegben.
Az ausztrál vezető miniszter, Michael Gunner, bejelentette, hogy a koncentrációs táborba (amit persze ők karantén tábornak neveznek) viszik a „fertőzötteket” értsd teszt pozitív a hamis teszttel, és azokat akiket sikerült levadászniuk, azokat akik kapcsolatba kerültek vele/velük. A múltkor arról beszélt az egyik napi tájékoztatón, hogy úgy vadásztak le embereket akik kapcsolatba kerültek egy „fertőzöttel”, hogy a bár kamerafelvételeiből próbálták megtalálni azokat akik az adott bárban jártak. De ezt azért mondta el, hogy kihangsúlyozza mennyire fontos, hogy mindenkit regisztráljanak, hogy ne kelljen nekik azzal bíbelődniük, hogy kamerafelvétel alapján kelljen beazonosítaniuk ezeket az embereket.

Globális háborúban vagyunk, amely nem ma kezdődött, de most vált sokak számára nyilvánvalóvá. Vagy úgy is mondhatnám a háború nem ért véget, és a propaganda tovább dübörög.

2014-es film, a tervezett népirtásról, néhány részlet itt: https://www.bitchute.com/video/0i3tx03L1Dnk/
ODD TV - „Nehéz látónak leni, amikor a többiek a világban vakok”: https://www.bitchute.com/video/zTB2vntYHcWj/

„MIT IS JELENT HIV TESZT POZITIVNAK LENNI?” Vajon van bármi köze bármiféle betegséghez? Vagy csupán pozitív eredményt ad bizonyos százalékban, függetlenül attól hogy beteg vagy-e vagy sem?

Az un. „HIV vírus” sosem volt megfelelően elkülönítve. Csakúgy, mint ahogy a „COVID vírus” is csupán a képzeletében létezik az un. tudósoknak, komputeres modell formájában. Az un. HIV vírus vizsgálat során, a beteg mintáját összekeverik egy másik sejt kultúrával, amelyeket Robert Gallo tenyésztett ki, és ehhez adnak erős kemikáliákat, hogy „akcióra késztessék” ezeket a sejteket. Mint ahogy ez a „fertőző betegségek képzete” (https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/) videóban szerepel. Bizonyos „tudósaink” szerint, a beteg sejtjei + Robert Gallo sejttenyészete + erős kemikáliák egy olyan közeget eredményeznek amely mutatja az adott minta HIV fertőzött mivoltát.
„Ezek a részek nem léteznek a betegben... nem léteznek abban az emberi lényben akitől a mintát kaptad. Ezeket a laborban kreáltad. És megkreálva ezeket a vírus részeket a laborban, az emberek azt mondják... elkülönítették a HIV-et egy emberi lényből. Nem tettek semmi ilyesmit.”
• Dr. David Rasnick, AIDS kutató, kémikus, protease inhibitor fejlesztő

A nem beteg emberek beteggé nyilvánítása sem ma kezdődött a COVID teszttel, ami szerint COVID teszt pozitív halott nem csupán egyenlő COVID halállal, hanem egészséges de COVID teszt pozitív embereket is betegként kezelnek, bezárják őket házi őrizetbe, vagy éppen egy táborba (amelyeket, csökkentendő a tett súlyát, sok helyen karantén hotelnek hívnak). Már az AIDS-es időkben elkezdték ezt a gyakorlatot, az AIDS-es számok feltornázására. Az egyik módszer az volt a számok feltornázására (ahogy ma sem a beteg embereket számolják, hanem a teszt pozitívokat), hogy elkezdték a nem beteg, tünet mentes embereket is számolni (hasonlóan ahhoz ahogy az előző részben is láthattuk, az afrikai számok feltornászására, definíció változtatással, amit aztán Amerikában is bevetettek).
„Így a T sejt szám alapján, abban az évben, Az AIDS esetek száma megduplázódott egyik napról a másikra. És ezzel a meghatározással, 182 000 amerikai, akik nem voltak betegek, AIDS-el diagnosztizálták őket.”

Hasonlóan mint az AIDS játékban, most is ha valaki szív beteg, vagy éppen súlyos rákos beteg, vagy szimplán influenzás és meghal, és produkálnak egy COVID teszt pozitív eredményt, akkor a COVID áldozatok közé kerül. Extrém példaként még akkor is ha éppen egy rendőr ölte meg azáltal hogy lelőtte. Már ezt a taktikát is alaposan begyakorolták az AIDS-es időkben:
„Szóval, hogyha bármelyike ezeknek a betegségeknek előfordul valakiben aki AIDS negatív, akkor a régi nevén hívják. De amikor valaki olyanban fordul elő, aki AIDS pozitív, akkor AIDS-nek hívják. - Mindenfajta betegség elkezdett bevándorolni az AIDS betegség családba.”
Mint az influenza napjainkban, ami gyakorlatilag eltűnt a nyilvántartásokból, mert ezentúl annak az esetében, aki COVID pozitív, ezentúl nem influenzának hívjuk hanem COVID-nak.

2. rész részletei: az AIDS gyógyszeréről, amely egy veszélyes méreg:
„Annak ellenére, hogy az AZT nem képes az AIDS meggyógyítására, és csupán arra képes, hogy lelassítsa az előrehaladását.”. Ismerős valahonnan? Mit is mondanak a COVID „végső megoldására” mint az oltás? Aminek a kedvéért még az oltás definícióját is megváltoztatták (az AIDS definícióját is megváltoztatták Afrikára, lásd a 2. részben, hogy feltornásszák a számokat)?
"Veszélyeztetett Nők" szervezetben 11 nő volt. Közülük hárman nem szedték az AZT-t. Azok akik szedték, 1.5 éven belül mindannyian meghaltak.
Hogyan is vezették be, Fauci közreműködésével a gyorsított engedélyezést, még az AIDS-es időkben, olyan veszélyes és halálos mérgek engedélyezésére gyógyszerként, mint az AZT. Gyorsított eljárás, közvetlen életveszélyt rejtő állapotokra.
„Felismerve azt, hogy az ilyen betegek hajlandók elfogadni a nagyobb kockázatot mint ami normális esetben lenne.”
„És az ideális, minden cég számára, ha van egy kormányod, amely előirja a terméked kötelező használatát.”
Talán ismerős lesz ez a taktika is, a mai sztoriból:
„És valószínűleg, azt fogják mondani AIDS-ben haltak meg, akárhogy is történjen. Így nem lesz senki sem felelősségre vonható.”

A 2. részben elhangzózó ACT-UP, egy az AIDS megszüntetéséért küzdő szervezet, de nem abban az értelemben, hogy azért küzdene hogy kiderüljön a hamis volta. A nevük az „AIDS Coalition to Unleash Power" rövidítése "AIDS koalició az Erő Elszabadítására".
Többször is találkozhattok az FDA-al. Az FDA egy amerikai állami szervezet, "Étel és Gyógyszer Adminisztrációs Hivatal". Ők engedélyezik, náluk kell engedélyeztetni a különböző gyógyszereket és bizonyos orvosi készülékeket, ennek hiányában, az adott gyógyszer, vagy készülék nem forgalmazható Amerikában.

Fontos, hogy szembenézzünk a múlttal. Nézzük meg az előző nagy áljárványt, amelynek az egyik szülője ugyanaz a csaló volt aki a mai áljárvány egyik kulcsembere: Dr. Anthony Fuaci. Vajon kiérdemli/kiérdemelte a tömeggyilkos jelzőt Mr. Fauci?
Nagyon hasonló forgatókönyvet követtek, mint amit most is követnek, azzal a nagy különbséggel, hogy most a modern kommunikációs technológiáknak köszönhetően, és a világot átszövő különböző szervezeteknek hála, ezt sikerült az egész világra kiterjedően végrehajtaniuk (lásd Billi nyilatkozatát, a korábban sosem próbált kombinációról: https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/).
Akkor is volt egy hamis tesztjük, amely fertőzöttnek mutatta a megvizsgált személyek egy részét. A "gyógymód" egy nagyon veszélyes, halálos méreg volt, az AZT. Az AZT, amit kemoterápiás méregként használtak, ami egy olyan veszélyes méreg volt, hogy a túlságosan mérgező volta miatt még a rákos betegek kezeléséből is kitiltottak. Ez az AZT megölte azokat akiket a diagnózis alapján elkezdtek "gyógyítani". Így beteljesítve az u.n. AIDS halálos mivoltát.
Ma ugyanezt a mintát követik, van egy hamis tesztjük, ami a kényük kedvük szerinti arányban pozitív eredményt ad. Ha valaki kórházban kőt ki akkor "gyógyszerekkel" legyengítik és ha sikerült eléggé kiütni akkor lélegeztető gépre kerülhet, amely közel egyet jelent a halálos ítélettel. Plusz extraként bekerült a fegyvertárukba az "oltás"-nak nevezett méregkoktél, amellyel mindenki célponttá vált, nemcsak a teszt pozitívok.
Kísértetiesen emlékeztet egy-egy akaratlanul kulcsszereplővé vált személlyel kapcsolatos történtek is a két áljárvány esetén. Gallo, aki felfedezte a HIV "vírust" és akinek ezt a felfedezését Montagnier az AIDS intézményesítésére használta, kijelentette, hogy a HIV vírus ártalmatlan lehet. Kerry Mullis aki akaratlanul kulcsszereplővé vált a mai történetben mint a PCR teszt megalkotója, szintén kijelentette, még az AIDS-es időkben, hogy a PCR teszt nem alkalmas betegség megállapítására (lásd, a teszt pozitív gyümölcsöket és állatokat: https://www.bitchute.com/video/KZ301f7Zsk6W/). Mullis nem mondhatja el ezt ma, mert egy furcsa véletlen folytán, 2019-ben, nem sokkal azelőtt mielőtt útjára engedték az áljárványt, elhunyt. Kerry Mullis nem csak azt mondta, hogy a PCR teszt alkalmatlan a diagnosztizálásra, hanem az egyik riportban arról is beszélt, hogyan jött rá, hogy az egész AIDS dolog egy nagy átverés (https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/).
Ez a sztori jól mutatja milyen korrupt és aljas szándékú emberekkel van tele az u.n. modern "tudományos és orvosi" közösség és az ezeket felügyelő állami szervezetek, és aki nem áll be a sorba, nem követi a fentről jövő utasításokat/protokollokat, azt kidobják a rendszerből.

A "fertőző" betegségek léte egy illúzió amelyet folyamatos propagandával, agymosással hoztak létre. Az ún. fertőző betegségek létét sosem tudták bizonyítani. A baktérium jelenléte a pusztuló szövetekben nem az okozója a betegségnek, hanem a következménye. A baktériumok elfogyasztják a pusztuló sejtek maradványait. Ezek nem okozói a betegségnek és nem is fertőzőek. Az amit az ún. tudósok vírusnak neveznek, nem más mint a pusztuló sejtek maradványai. Ezek nem betegség okozók és nem is fertőzőek.
OLTÁSOK, Úgy hangzik mint egy út az egészséghez? Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre!

Többször találkozhattok az "In Silico" rövidítéssel/kifejezéssel a videóban, ennek jelentése: komputerben vagy komputeren: komputer szoftverrel vagy szimulációval létrehozott, elkészített. Más szavakkal, nem valóságos, egy képzeletbeli valami.

Korábbi Spacebusters videó ezen a csatornán:
"Vírusölők: SPARWARS A Birodalom Feketéket Támad"
https://www.bitchute.com/video/slsiftueE5ZV/

Az eredeti videó a Spacebusters-től:
"Covid-19 immunitás 19 percben"
"Cov-19 Immunity in 19 Minutes"
https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/

Az oltásokkal nem csak simán "megetetnek" téged meghalt (talán megölt) emberi leány magzatból tenyésztett sejtekkel, hanem egyenesen a véredbe fecskendezik azt. Még csak nem is titkolják, ott van az orrod előtt, ha hajlandó vagy kinyitni a szemed. Az AstraZeneca összetevők listája szerint, a ChAdOx1-S bámulatos nevű összetevőt, "GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE" sejtekben állítják elő. Ami nem más, mint az 1973-ban esetlegesen megölt lány magzat veséjéből tenyésztett sejt kultúra.
Azt gondolhattad, hogy a kannibalizmus durva, akkor ez a kannibalizmus magasra emelve, kannibalizmus 2.0, sok 100 millió emberrel "etetnek" meg egy halott lány magzatból tenyésztett sejt kultúrát.

Hamis "járványok" 1.0: spanyolnátha
Eredeti video:
"1918-as spanyolnátha és az oltásai – amit nem mondtak el neked"
"1918 Spanish Flu and it's Vaccines – What you weren't told about"
https://www.bitchute.com/video/Od50yh38TMd9/

Újabb lépés az őrület felé Izraelben. Benjamin Netanyahu fel akar szerelni mindenkit, a gyerekekkel kezdve egy "érzékelővel" ami riasztást ad, ha túl közel kerülnek valakihez. Első célcsoportnak a nagyrészt védtelen gyermekekeket választották. Ők azok akik a legkisebb ellenállást tudják kifejteni, hasonlóan az idősotthonokban megcélzott és oltással megölt többségében védtelen idősekhez.

24-en haltak meg a 300 ágyas idősek otthonában, az oltások beadása utáni két héten belül.
https://www.bitchute.com/video/CgGdnIJMdbPe/

Billi terve mindenkinek a beazonosításáról, digitális biometrikus azonosítással:
BILL GATES és A NÉPESSÉG KONTROLL HÁLÓZAT – beszélve pl. "a megtalálására, azonosítására és regisztrálására a legveszélyeztetettebb gyerekeknek" digitális azonosítással, strapabíró biometrikus eszközökkel. "Mert a gyerekek több mint 90%-át elérjük legalább egy oltással...".
https://www.bitchute.com/video/O2njOMbNVdWd/

Bjorn korábbi videója ezen a csatornán:
"Te vagy az ellenállás!"
https://www.bitchute.com/video/ed7ThVX4TcYK/

Kapcsolódó videó, Mark Passio: a parncskövetők:
https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/

Eredeti video:
"The Most Dangerous People Are Not The Ones You'd Think | SHTF and prepping"
"Nem azok a legveszélyesebb emberek akiket gondolnál | 'szar kerül a ventilátorba' és a felkészülés"
https://youtu.be/q2AA6oi1NaQ

Parancsokat követsz! Ha önállóan gondolkodnál akkor levennéd azt a szarságot és szabadon lélegeznél!

Mark Passio: a parncskövetők ("Ők azok az emberek akik fenntartják a szolgaság rendszerét."):
https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/

Ebben a videóban is beszélnek az "áttöréses"-nek nevezett esetekről, amikor tömegével teszt pozitivak a beoltottak. Fauchi és a többi okos ember megtalálta rá a megoldást :) Kiadták az új irányelvet, hogy a beoltottakat nem teszteljük. LOL Így eltünnek az "áttöréses" esetek. Ha nincs teszt, nincsenek pozitív tesztek sem! Ki gondolta volna hogy ez működhet :)...
Ezzel két legyet ütöttek egy csapásra, elkerülik a magyarázkodás szükségességét, hogy miért teszt pozitívok a beoltottak, és csökken a teszt pozitívok száma, mivel kevesebb embert tesztelnek és ugye ez alátámasztja az oltások hatékonyságát is.

Kapcsolódó videó:
Bill Gates és az eugenetika: https://www.bitchute.com/video/xoHaWPd6BEut/
Bill Gates terve - beoltani az egész világot: https://www.bitchute.com/video/KLuK5SKeNl6M/

Eredeti video (legalábbis úgy hiszem talán ez lehet a forrás, de nem vagyok teljesen biztos benne, mert sok helyre felkerült):
"They Lied And People Died"
https://freeworldnews.tv/watch?id=60aea0ce22192850db5031f9

Rövidítés(ek) amivel találkoztatok a videóban:

CDC: Centers for Disease Control and Prevention
Szó szerinti fordításban: "Betegség Kontroll és Megelőzési Központ". Ez egy amerikai állami hivatal. Ő az az intézmény aki pl. kiad olyan okos irányelveket, mint hogy a beoltottakat nem kell COVID tesztelni. Megoldásként arra, hogy rengetegen a beoltottak közül teszt pozitívak lettek és így eltüntetve ezt az "anomáliát".
A mi párhuzamba hozható hivatalunk a "Nemzeti Népegészségügyi Központ".

SHOW MORE

Created 3 years, 5 months ago.

133 videos

Category None