JMM

JMM

JMM

subscribers

https://jmm.nu/
Nu säger mainstream media och det medicinindustriella komplexet att apkoppor sprids över världen och att vi är i fara. Det dröjde med andra ord inte längr förrän nästa pandemihysteri dök upp på världsscenen.


https://jmm.nu/

Världshälsoorganisationen arbetar på ett globalt pandemifördrag. Om detta fördrag klubbas igenom så blir det WHO som i fortsättningen dikterar villkoren vid nästa plandemi. Detta kommer att innebära tvångsvaccinering (för att “skydda oss”), reserestriktioner, vaccinpass, lockdowns, karantänläger och allt annat som vi har bevittnat under Covid-19. Det medlemsland som inte kommer att hörsamma WHO:s påbud kommer att straffas med böter eller sanktioner.

https://jmm.nu/

Den 7 maj 2022 var det anti-Natodemonstration på Norra Bantorget Stockholm. Medverkande var bland annat Nej till Nato, Ung vänster, Feministiskt Initiativ och Kristna fredsrörelsen.

Tal hölls och sedan tågade man genom staden mot Norrmalmstorg där avslutande tal hölls.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

Under april 2022 meddelade Livsmedelsverket att de vill införa maxgränser på D-vitamin och Jod (100 respektive 200 mikrogram. Livsmedelsverket menar att man vill "skydda människor för för höga doser".

I Jmm-intervju # 29 intervjuar jag näringsexperten Peter Wilhelmsson. Vi pratar om ämnen såsom:

Varför attackerar Livsmedelsverket D-vitaminen när det är välkänt att vi behöver högre doser än 100 mikrogram?

D-vitaminets viktighet för vår hälsa.

Peters böcker om hälsa.

Aspartam och varför det kan vara skadligt.

Codex Alimentarius – FN och EU:s strävan efter global harmonisering av kosttillskott. Vilket resulterar i att det blir svårare med naturlig hälsa på grund av restriktioner och regler.

Och andra hälsorelaterade saker.

I denna vlogg går jag över fenomenet EU och om vi i Sverige verkligen behöver vara medlemmar i EU. Vem som helst kan se att Sverige i och med medlemskapet har blivit en marionett till Bryssel. Vi har egentligen inga andra val än att lyda när EU utkommer med direktiv och förordningar. Slutmålet är ett Europas Förenta Stater där alla områden i samhället styrs av Bryssel. Vår chans att påverka politiken blir lika med noll eftersom EU inte är en demokrati.

https://jmm.nu/jmm-videos/

Den 30 april 2022 höll #talaomdet en manifestation på observatorielunden vid Odenplan Stockholm. Talaomdet handlar om de vaccinskador och biverkningar som nu poppar upp som svampar ur jorden. De "säkra och effektiva vaccinen" visade sig inte vara så säkra och effektiva trots allt.

På manifestationen pratade vaccinoffer samt diverse olika föreningar såsom World Freedom Alliance, sjuksköterskeupproret och många fler.

https://jmm.nu/jmm-videos/

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

I Jmm-videointervju # 28 intervjuar jag Mattias som är kandidat för Alternativ för Sverige för kommunvalet i Kungsbacka. I intervju rör vi ämnen såsom.

Påskkravaller och återvandring

Är en röst på Afs en bortkastad röst?

EU-medlemskap eller Swexit?

Afs visioner för Kungsbacka.

Alternativ för Sveriges pågående valturne för riksdagsvalet 2022.

Nato – bu eller bä?

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

I Jmm-intervju # 27 intervjuar jag Anders Bäckström som är admin för Facebookgruppen "Uppropet mot Försäkringskassans Rättsosäkra handläggning av sjuka människor". År 2016 började Bäckström engagera sig i ämnet Försäkringskassan efter att ha sett många drabbats av myndighetens nycker.

I intervju tar vi upp ämnen såsom:

Sjukskrivning är inte längre en medicinsk fråga utan en myndighetsfråga. Man har tagit bort läkarnas mandat i sjukfrågan.

År 2014 lovade regeringen Löfven att Försäkringskassan skulle reformeras men resultatet blev det motsatta med en kraftig ökning av utförsäkrade.

Om du som svensk vill ha försörjningsstöd (socialhjälp) måste du sälja allt av värde som du äger (bostad, bil etc). Du får heller inte ha haft pengar på ditt bankkonto de tre senaste månaderna.

En person som fått avslag av försäkringskassan och överklagar till Förvaltningsrätten får själv stå för de juridiska kostnaderna varvid många ger upp. Detta kan jämföras med asylsökande som får betald juridisk hjälp vid sina överklaganden vid avslag. Många advokarbyråer tjänar nu stora pengar med att arbeta med asylsökandes överklaganden.

jmm.nu

I Jmm-intervju # 26 intervjuar jag dokumentärfilmaren Jonas Nilsson från Palaestra Media. Nilsson har nyligen släppt dokumentären 'Makthavarna du aldrig valde' som går in på ämnen såsom den globala finanseliten, World Economic Forum och deras planer på världsherravälde. I intervjuen rör vi även ämnen såsom:

Svenska politiker som stödjer globalisternas planer blir belönade med toppjobb efter deras karriärer.

Globalisterna vill ha bort självständiga stater där EU är ett utmärkt exempel i och med att den svenska suveränitetet bit för bit monteras ned.

Världshälsoorganisationen vill ha global pandemilag och EU hakar på. Detta kan resultera i en hälsodiktatur såsom vi har sett i Australien, Kanada med mera.

Kommer Sverigedemokraterna stödja moderaternas vaccinhysteri om vi får en blågul regering i höst?

Globalisterna styr mainstrem media och använder dessa för att favorisera deras favoritkandidat till statsminister. Var det därför som Annie Lööf blev inbjuden till Bilderbergmöte?

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/


Den 20 mars 2022 går En 18-årig elev på skolan Malmö Latin bärsärk och mördar två av lärarna. Personen grips och har erkännit. Den fråga jag ställer mig är om personen ifråga gick på psykofarmaka (mental medicin). Psykofarmaka är ökänt för sina biverkningar såsom aggression, maniskhet och död.

https://jmm.nu/

I Jmm-intervju #25 intervjuar jag journalisten Ingrid Carlqvist. Carlqvist är lite av en ikon inom kritiken mot den svenska invandringspolitiken. I intervjun pratar vi om:

Invandring och återvandring – går Sverige att räddas.

Carlqvists historia inom mainstream-journalistiken.

Varför röstar svenskarna på sin egen undergång?

Journalistiken i Sverige.

Bok-och media mässan.

Och flera andra saker.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

Den 19 mars 2022 var det demonstration mot grundlagsändringar gällande pandemilagen. Vi träffades på Medborgarplatsen i Stockholm där det hölls tal och sedan tågade vi till Kungsträdgården. Uppslutningen var god.

https://jmm.nu/rapport_demonstration_grundlagsandringar_pandemilagen/

I Jmm-intervju # 24 intervjuar jag Robert Mathiason som är krönikör på Nyheter idag. Mathiason säger att Regeringen Andersson vill ändra på grundlagen för att under en eventuellt kommande pandemi kunna införa stränga restriktioner såsom utegångsförbud och andra inskränkningar i våra fri- och rättigheter.

Det pågår en utredning i nuet om denna grundlagsändring och den kommer presenteras i maj. Sedan kommer man göra en riksdagsomröstning i sommar, en tid då majoriteten av svenskarna ägnar sig mindre åt politik. Debatten runt ämnet är lika med noll.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

I Jmm-intervju # 23 intervjuar jag Per Olhans vars mor gick bort efter tredje vaccinsprutan mot Covid-19. De två första sprutorna gick bra men efter den tredje kände Pers mor att något inte stod rätt till.

Hon började känna sig yr, snurrig, minnet blev sämre samt andra symptom. Sedan gick det snabbt och till slut var hon så dålig att hon blev inlagd på avdelning för dementa. Man tog provet på ryggmärgsvätskan och det framkom att hon hade fått Creutzfeldt-Jakobs sjukdom. 50 dagar efter sista sprutan avled hon.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

Farbror Putin skapar oroligheter längs Ukrainas gränser och svenska Nato-förespråkare bankar nu på stora trumman för att Sverige bör söka Natooption för att sedan skaffa svenskt Nato-medlemskap. I denna video går jag även in på:

Vad innebär ett svenskt Nato-medlemskap?

Sveriges krigande tillsammans med Nato/USA gör Sverige medskyldig till de övergrepp som Nato gör.

Bevittnade vi århundratets falsk flaggattack mot Sverige på 80-talet i och med ubåtskränkningarna?

Och andra saker.

https://jmm.nu/

Som bekant så kraschade valmyndighetens hemsida under valnatten 2018.Myndigheten själv sade att det berodde på överbelastning men nu efteråt vet vi att så inte var fallet. Myndigheten var utsatta för en överbelastningsattack  Och detta faktum medger i en rapport som kom ut ett halvår efter valet. Detta och andra saker tar jag upp i denna video. https://jmm.nu/

I Jmm-intervju # 22 intervjuar jag Ulf Ström från partiet Swexitkoalitionen.
Swexitkoalitionen är en grupp som arbetar för en folkomröstning om Sveriges EU-medlemskap.
I intervjun går vi bland annat in på saker såsom:

Sveriges kommande skuldsättning i och med Coronafonden.

Folkomröstning om Sveriges EU-medlemskap.

Aminehs Kakabavehs motion om folkomröstning i hösten 2021 som ska debatteras i riksdagen i feb/mars 2022.

Demonstration i Stockholm 5 mars 2022.

Maastrichtavtalet 1995 innbär att euron måste implementeras i Sverige. Vilket innebär ytterligare maktförskjutning till Bryssel.

Och några andra saker.

https://jmm.nu/jmm-intervjuer-11/

SHOW MORE

Created 2 years, 10 months ago.

165 videos

Category None