Tai Chi Tao - Pieter Gilles

Dit Tai Chi & Qigong programma met 19 video's leert je een aantal fundamentele basistechnieken. Middels de oefeningen en de bijbehorende instructie zul je gaandeweg meer inzicht verkrijgen in de werking van lichaam en geest en de interactie daartussen.
De instructievideo's zijn een goede aanvulling om de oefeningen beter te kunnen uitvoeren.
Door regelmatige beoefening, met de juiste intentie en aandacht, kunnen de oefeningen veel voor je gaan betekenen om rust en helderheid (in je hoofd), flexibiliteit,
(emotionele) stabiliteit, aarding, ontspanning, kracht, een betere immuniteit etc. te gaan ontwikkelen. Regelmatige beoefening kan derhalve een middel zijn om je gezondheid op verschillende niveaus, te weten, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel, te ontwikkelen. Anders gezegd, jouw welbevinden zal gaan toenemen. En wie wil dat nu niet?

Voor meer informatie kun je naar de website:

www.taichitao-pietergilles.nl
www.taichitao-pietergilles.nl/online.htm

Ziran Qigong is een prachtige methode om bij jezelf te komen, jezelf te her-ont-dekken, de ontspanning weer te leren voelen in je lichaam, het hoofd leeg te maken én het samenspel van geest en lichaam op je emoties te leren begrijpen. Dit creëert een opening naar een meer ontspannen, gezonder en meer "happiness".
Deze (verkorte) vorm is één van de oefenseries uit de Ziran Qigong methode.

Meer informatie over de Opleiding tot Instructeur Tai Chi Tao & Ziran Qigong - Level 2 kun je vinden op de website taichitao-pietergilles.nl.

Meer informatie over de Opleiding tot Instructeur Tai Chi Tao & Ziran Qigong - Level 2 kun je vinden op de website taichitao-pietergilles.nl.

SHOW MORE

Created 8 months, 3 weeks ago.

4 videos

Category Health & Medical

Dit is het BitChute kanaal van Pieter Gilles met Tai Chi Tao en Qigong oefeningen.