veritas16

veritas16

veritas16

subscribers

Σε αυτό το βίντεο απαντώνται μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια COVID σε πολλά από τα οποία μπορεί να μην έχουμε ποτέ απάντηση.

Πηγές και απομαγνητοφώνηση:
https://childrenshealthdefense.org/covid-vaccine-secrets/resources/
https://childrenshealthdefense.org/transcripts/what-we-know-and-may-never-know-about-covid-vaccines/

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μου εδώ:
https://www.buymeacoffee.com/veritas16

Ανέβηκε αρχικά στις 9 Ιουνίου 2021:
https://www.brighteon.com/0351fff0-ef24-4272-b7b5-0486ff4b393d

Ο Byram Bridle είναι αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου Guelph στον Οντάριο του Καναδά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς και στον σχεδιασμό ανοσοθεραπειών για τη θεραπεία καρκίνων και μολυσματικών ασθενειών.

Τον Μάιο του 2020 η ερευνητική του ομάδα ξεκίνησε έρευνα για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της COVID-19, με φορείς τον ιό avulavirus των πτηνών (AAvV-1) και τον αδενοϊό, το οποίο θα εκφράζει την πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 ως αντιγόνο-στόχο.

Τώρα, λαμβάνοντας υπόψιν νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την επικινδυνότητα της πρωτεΐνης ακίδας και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν αυτά τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό, έχει το θάρρος να παραδεχθεί δημόσια ότι "Κάναμε λάθος"!

Μετάφραση - Υποτιτλισμός:
Μαντάτα

Η 11η Σεπτεμβρίου, όπως μας είπαν επανειλημμένα τις ημέρες, εβδομάδες και τους μήνες μετά την επίθεση, ήταν η ημέρα που άλλαξε τα πάντα. Και τώρα ένα νέο γεγονός ήρθε για να βυθίσει και πάλι τον κόσμο στο χάος. Αλλά ενώ η εποχή μετά την 11η Σεπτεμβρίου εισήγαγε τον κόσμο στην έννοια της "εθνικής ασφάλειας", η εποχή του COVID-19 εισάγει τον κόσμο σε μια πολύ πιο αφηρημένη έννοια: τη "βιοασφάλεια". Αυτή είναι η ιστορία του κράτους ασφαλείας του COVID-911.

Αρχικό βίντεο και πηγές:
https://www.corbettreport.com/covid911/
Μετάφραση - Υποτιτλισμός: Κόκκινα Μαντήλια
https://www.redscarves.net/

https://vimeo.com/482701992

Ανέβηκε αρχικά στις 9 Μαΐου του 2021:
https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b/Bhakdi_final:b

Σ' αυτήν την πολύ σημαντική συνέντευξη, ο Δρ Μπακντί εξηγεί με πολύ απλά λόγια πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και για ποιον λόγο τελικά τα γενετικά εμβόλια, είτε είναι mRNA όπως της Pfizer/Biontech και της Moderna είτε DNA όπως της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να προκαλέσουν θρομβώσεις στο αίμα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες και θανάτους. Ο Δρ Μπακντί απευθύνει έκκληση σε όσους δεν εμβολιάστηκαν ακόμα κατά της COVID-19 να μην το πράξουν και σε όσους έλαβαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση, να μη συνεχίσουν με επόμενους εμβολιασμούς.

Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών
Το αρχικό βίντεο (χωρίς υπότιτλους) μπορείτε να το δείτε εδώ: https://rumble.com/vfpgoh-dr.-bhakdi-interview.html

Ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει πώς αγνοήθηκαν και δυσφημίστηκαν πολλά παλιά, γνωστά, δοκιμασμένα φάρμακα που έδειξαν καλή αποτελεσματικότητα έναντι του κορωνοϊού, μόνο και μόνο επειδή ήταν φθηνά και δεν απέφεραν κέρδη στις φαρμακοβιομηχανίες. Το ίδιο συνέβη και με πολλές φυσικές ουσίες, όπως οι βιταμίνες C και D, ο ψευδάργυρος και κάποια αιθέρια έλαια, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, έχουν αντιιικές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και γενικά έχουν πολύ μεγάλη αξία για τη σωστή λειτουργία πολλών συστημάτων του οργανισμού μας.

Αντίθετα, προκρίθηκαν φάρμακα με ελάχιστη έως μηδενική αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της λοίμωξης, τα οποία προωθούν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, φυσικά, η κορωνίδα όλων των "θαυματουργών" λύσεων, οι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που βαφτίστηκαν παραπλανητικά "εμβόλια COVID-19".

Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Θέλουν να κάνουμε ένα εμβόλιο τόσο ασφαλές που πρέπει να σε απειλήσουν για να το κάνεις, για μια ασθένεια τόσο επικίνδυνη που πρέπει να εξεταστείς πολλαπλές φορές για να ξέρεις αν την έχεις (και πάλι δεν είναι σίγουρο).
Το θέμα είναι αν εμείς θα καταλάβουμε ότι κινδυνεύει η ελευθερία της σωματικής μας ακεραιότητας και πως αν δεχτούμε αυτά που προσπαθούν να περάσουν τώρα στο μέλλον δεν θα υπάρχει καμία “ελευθερία” για να υπερασπιστούμε.

Αρχικά μας ζήτησαν να κάνουμε υπομονή για 2-3 εβδομάδες. Πολύ γρήγορα φάνηκε ότι τα υποτιθέμενα "μέτρα αντιμετώπισης του COVID" ήρθαν για να μείνουν, διαμορφώνοντας μια "νέα κανονικότητα", που ξεπερνά και τα πιο δυστοπικά σενάρια.
Ο υποτιτλισμός έγινε από τα Μαντάτα:
https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b/New-Normal:0

Το αρχικό βίντεο, χωρίς υπότιτλους, μπορείτε να το δείτε εδώ:
https://www.bitchute.com/video/LyEbahdfGn3N/

Τώρα αυτά τα λένε μόνο ο "ψεκασμένοι" αλλά πριν γνωρίσουν και οι ίδιοι οι "επιστήμονες" για το τι πρέπει να λένε, ούτε και αυτοί μάλλον δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο θα ήταν αναγκαίο να "αλλάξει" η επιστήμη για να δομηθεί αυτό το αφήγημα. Η δηλώσεις τους είναι τόσο αντιφατικές με το τι υποστηρίζουν τώρα, μόλις λίγους μήνες μετά, που το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος είναι ότι θα επαναλάβουν ότι τους πουν ανεξαρτήτως αν είναι αλήθεια ή όχι.
Αρχικό βίντεο:
https://www.facebook.com/foniellinonthesis/videos/830325507759481/

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγώνα! H Παγκόσμια Συμμαχία για την Ελευθερία, μια διεθνής οργάνωση επιστημόνων διαφόρων κλάδων, στοχεύει στο να ενώσει όλα τα δημοκρατικά κινήματα σ' ένα δίκτυο αντίστασης στη σύγχρονη επέλαση του φασισμού, με πρόσχημα την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η Carrie Madej αναλύει την καινούργια τεχνολογία πίσω από τα εμβόλια του Covid-19 και τις επιπτώσεις που θα έχουν στο μέλλον στην υγεία μας, στην ελευθερία μας και στην ιδιωτικότητά μας.
Μετάφραση και υποτιτλισμός:
Μαντάτα
https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b

Ο Γεώργιος Παύλος είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος "Δίκτυο Ελληνισμού", καθηγητής Φυσικής και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Αν άνθρωποι σαν τον Gates και τον Fauci και οι αντιπρόσωποι του διεθνούς ιατρικού κατεστημένου καταφέρουν αυτό που θέλουν, η ζωή δεν Θα επανέλθει στην κανονικότητα μέχρις ότου όλος ο πλανήτης να έχει εμβολιαστεί κατά του SARS-CoV-2. Αυτό όμως που πολλοί δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι τα εμβόλια που αναπτύσσονται για τον SARS-CoV-2 είναι τελείως διαφορετικά από τα εμβόλια που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Αλλά όσο ριζικά διαφορετικά και αν είναι αυτά τα εμβόλια, αντιπροσωπεύουν μόνο την αρχή μιας πλήρους μετατροπής της τεχνολογίας εμβολίων που πραγματοποιείται επί του παρόντος σε ερευνητικά εργαστήρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι μια μελέτη του μέλλοντος των εμβολίων.

Αρχικό βίντεο, απομαγνητοφώνηση και πηγές:
https://www.corbettreport.com/futurevaccines/

Εάν υπάρχει ένα βίντεο σήμερα που να απαντά στο "ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2020;" είναι το ακόλουθο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, το σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μας αφορά όλους, διότι θα ισοδυναμεί με δουλεία.

Η Κάθριν Όστιν Φιτς περιγράφει περιεκτικά τα σχέδια που κρύβονται πίσω από την τρέχουσα "πανδημία" προκειμένου να μεταβεί ο πλανήτης σε ένα νέο σύστημα τεχνοκρατίας και μετανθρωπισμού. Αναλύει το πώς οι κεντρικοί τραπεζίτες αποσύρουν το παλιό σύστημα του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νοσμίσματος και φέρνουν ένα νέο, όπου η κάθε οικονομική συναλλαγή θα είναι ηλεκτρονική, και πλήρως ελεγχόμενη. Αποκαλύπτει τους βασικούς πυλώνες αυτού του νέου συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των ενέσεων, και το πώς γίνεται συστηματική προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί στον κόσμο το πώς αυτοί οι πυλώνες θα ενωθούν για να φτιάξουν το νέο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα.

Η Κάθριν Όστιν Φιτς είναι αμερικανίδα οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ. Είναι διευθύνουσα σύμβουλος του Solari Report.

Το βίντεο βρίσκονταν και στο youtube στο κανάλι "Θούριος TV" αλλά λογοκρίθηκε άμεσα.
Θούριος TV:
https://www.youtube.com/channel/UCepNo-6B52BgCGNlGhWpgUg

Ο κάτοχος βραβείου Νόμπελ Λυκ Μοντανιέ μιλάει για τα εμβόλια κατά της COVID19. Υποτιτλισμένο απόσπασμα από το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=08CAf...
Αν το youtube το κατεβάσει, μπορείτε να το δείτε εδώ :
https://www.brighteon.com/e07e4774-4554-496b-b404-a81391ed9c01
Ο υποτιτλισμός έγινε από την alli0angeliki:
https://www.youtube.com/watch?v=U3c_1VNvyyo

Αυτό το βίντεο είναι μια συλλογή γιατρών, επιστημόνων και ακτιβιστών που προσφέρουν τις απόψεις τους. Σε καμία περίπτωση οι προβολές οποιουδήποτε μεμονωμένου ατόμου σε αυτό το βίντεο δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις οποιουδήποτε άλλου εκτός από του προσώπου που τις εκφράζει.

Ο υποτιτλισμός έγινε από το κανάλι fake_pandemic στο NewTube:
https://newtube.app/fake_pandemic/WijNwj2

Στις 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ακρόαση σε επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας, σχετικά με θεραπείες εναντίον της νόσου COVID-19, που προκαλείται από τον νέο κορωνοϊό.

Οι γιατροί που κατέθεσαν στην Επιτροπή, μίλησαν για φάρμακα τα οποία ήδη υπάρχουν, χρησιμοποιούνται για άλλες ασθένειες και έχει αποδειχθεί ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στη νόσο COVID-19. Οι γιατροί ζητούν από την Επιτροπή να εξετάσει τα στοιχεία που έχουν συλλέξει και να εγκρίνει την επέκταση της άδειας χρήσης τους για να συνταγογραφούνται στους ασθενείς με κορωνοϊό, στην έναρξη ή ήπια εκδήλωση της νόσου, καθώς και προληπτικά ως μέσο προφύλαξης. Όπως αναφέρουν, η έγκαιρη εξωνοσοκομειακή φροντίδα μπορεί να αποτρέψει την ανάγκη εισαγωγής των ασθενών στο νοσοκομείο, την επιδείνωση των συμπτωμάτων και το ενδεχόμενο θανάτου τους.

Στο απόσπασμα, ο Δρ Πιερ Κόρυ παρουσιάζει την πολύ αποτελεσματική δράση της ιβερμεκτίνης (ivermectin) στη θεραπεία ασθενών με COVID-19.

Ολόκληρη την ακρόαση της Επιτροπής μπορείτε να τη δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=k8RyV3VEDKI

Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Ο Άντζελο Τζιοτζιάνι είναι Ιταλός δικαστής και πολιτικός, σύμβουλος του Εφετείου της Μεσίνα. Το 2010 διορίστηκε από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Άντζελο Αλφάνο ως ένας από τους τρεις προέδρους του Ανεξάρτητου Φορέα Αξιολόγησης, ένα όργανο που αξιολογεί τους ηγέτες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Άντζελο Τζιορτζιάνι συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο "Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας", που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020, και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Τζιορτζιάνι:

* Οι "Αιρετικοί" είναι ένας οργανισμός, με συμμετοχή από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που δημιουργήθηκε με σκοπό την αναζήτηση της αλήθειας σχετικά με την πανδημία COVID-19.
* Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν αφορά την υγειονομική κρίση, αλλά τη δημοκρατία.
* Στην Ιταλία υπήρξαν πολλά διαγνωστικά σφάλματα και θεραπευτικά λάθη, τα οποία προκάλεσαν πολλούς θανάτους.
* Αυτό διαπιστώθηκε σε νεκροψίες που έγιναν από κάποιους "Αιρετικούς" γιατρούς - παρότι υπήρχε εντολή που απαγόρευε τη διενέργεια νεκροψιών στα θύματα του κορωνοϊού.
* Αυτές οι νεκροψίες έδειξαν ότι δεν επρόκειτο για πνευμονία, αλλά για φλεγμονώδη κατάσταση και θρομβοεμβολισμό. Συνεπώς, η επιλογή της διασωλήνωσης για την αντιμετώπιση της νόσου ήταν τελείως λάθος και οδηγούσε τους ασθενείς στον θάνατο. Εξαιτίας των θρομβώσεων, ο οργανισμός δεν μπορούσε να απορροφήσει στο αίμα το οξυγόνο που παρεχόταν μέσω της διασωλήνωσης, με αποτέλεσμα στις νεκροψίες οι πνεύμονες των ασθενών να είναι καμμένοι.
* Οι γιατροί φρόντισαν να ενημερώσουν για τα ευρήματά τους τον πρωθυπουργό, την τεχνική επιστημονική επιτροπή και τον πρόεδρο των περιφερειών. Παρόλα αυτά, η ενημέρωση αυτή αγνοήθηκε και το θεραπευτικό πρωτόκολλο δεν άλλαξε.
* Από τη στιγμή λοιπόν που συνέχισαν να χρησιμοποιούν το λάθος θεραπευτικό πρωτόκολλο, εν γνώσει τους, είναι υπόλογοι για ανθρωποκτονία.
* Προφανώς, χρειάζονταν τους νεκρούς για τη στρατηγική τρομοκρατίας που εφαρμόστηκε στην Ιταλία και σ' όλο τον κόσμο.
* Επίσης, συστηματικά αγνοήθηκαν οι πάμπολλες αναφορές για αποτελεσματικές θεραπείες (όπως η υδροχλωροκίνη, η υδροξυχλωροκίνη, το ορόπλασμα, η θεραπεία με όζον) και αντί αυτών το επίσημο αφήγημα υποστήριζε ότι η μόνη δυνατή αντιμετώπιση είναι το εμβόλιο.
* Παρά τις προειδοποιήσεις, τα ίδια λάθη της Λομβαρδίας επαναλήφθηκαν και στις υπόλοιπες περιοχές της Ιταλίας, αλλά ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθούσαν και όλες οι άλλες χώρες.
* Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη τραγωδία, με σκοπό την προώθηση των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων: την προώθηση των εμβολιασμών και τον περιορισμό των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων.
* Έχουν διαπραχθεί εγκλήματα και θα πρέπει οι υπεύθυνοι να περάσουν από δίκη, ανάλογη της δίκης της Νυρεμβέργης.
* Είναι απαραίτητο να ενωθούν οι άνθρωποι από όλες τις χώρες και τα τοπικά κινήματα που θέλουν να αντιταχθούν σ' αυτό το παγκόσμιο σχέδιο και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, μέσω ενός παγκόσμιου οργάνισμου, αντίστοιχου του Π.Ο.Υ., αλλά αντίθετου σ' αυτόν, ενός Παγκόσμιου Οργανισμού για τη Ζωή.
* Επίσης, η οργάνωση "Αιρετικοί" έχει απευθύνει αίτημα για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για την πανδημία του κορωνοϊού, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και στις ΗΠΑ, αλλά και στη Ρωσία.

Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Πηγές:

HEALTH EXPERT: “STOP COVID VAX EXPERIMENTS”
https://www.bitchute.com/video/256BhchLR0R6/

Dr. James Lyons-Weiler | PA Medical Freedom Press Conference ( 20 okt 2020 )
https://youtu.be/lkGB1-YFn1Q

The Coronavirus Vaccine Uncensored | Robert F. Kennedy Jr. & Del Bigtree
https://youtu.be/HuMbRBTZhCY

MUST WATCH: DR. CARRIE MADEJ, WARNING ABOUT CORONAVIRUS VACCINES
https://www.bitchute.com/video/mKYcM029EGJf/

Dr. Wodarg and Dr. Yeadon request a stop of all corona vaccination studies and call for co-signing the petition
https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/

Leading COVID Vaccine Candidates Plagued by Safety Concerns
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-candidates-safety-concerns/

Αρχικό βίντεο:
https://www.bitchute.com/video/4MzgaKfO4OEN/
Ολόκληρο το βίντεο (16 λεπτά):
https://www.bitchute.com/video/E3ffxTw9R44L/

Η ομιλία του Δρ. Giulio Tarro στο Διεπιστημονικό Συνέδριο "Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας", που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube. Περισσότερα υποτιτλισμένα βίντεο από το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο εδώ : https://www.brighteon.com/channels/mandataapoekso

Ο Δρ Giulio Tarro ασχολείται επί του παρόντος με επιστημονική έρευνα για τον διαχωρισμό και την ταυτοποίηση των αντιγόνων των όγκων στις κυτταρικές μεμβράνες και την πιθανή αξία τους στην ανοσοθεραπεία για τον καρκίνο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Messina. Συνέχισε στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης, απ’ όπου έλαβε το MD του "summa cum laude" (η ψηλότερη διάκριση, μετ΄ επαίνου). Στη συνέχεια εργάστηκε στο Ίδρυμα Ερευνών του Νοσοκομείου Παίδων στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι (ΗΠΑ). Έγινε επίκουρος καθηγητής Ερευνητικής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Napoli, ίδρυσε εργαστήριο ιολογίας στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων, με τη βοήθεια Ερευνητικής Σύμβασης από το Εθνικό Ίδρυμα Καρκίνου (ΗΠΑ) και έγινε καθηγητής για την Ογκολογική ιολογία. Εργάστηκε ως Ανώτερος Επιστήμονας στο Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο του Frederick με τον Δρ Albert Sabin. Έχει εκλεγεί για συμμετοχή σε πολλές ακαδημίες και ενώσεις. Από το 2007 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοτεχνολογιών και Virus Sphere της Παγκόσμιας Ακαδημίας Βιοϊατρικών Τεχνολογιών της UNESCO, και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του Temple University, College of Science and Technology, της Φιλαδέλφεια.

Μετάφραση – υποτιτλισμός – επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Ο Δρ Wolfgang Wodarg είναι Γερμανός γιατρός και Σύμβουλος Πολιτικής Υγείας. Είναι επίτιμο μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Οργάνωσης για τη Διαφάνεια (Transparency International Germany).
Ο Δρ Wodarg είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Flensburg και Πρόεδρος της Rheuma-Liga Schleswig-Holstein (οργανισμός αυτοβοήθειας για άτομα με μυοσκελετικές διαταραχές και τους συγγενείς τους, με 36 τοπικές ομάδες και πάνω από 12.000 μέλη).

Ο Δρ Βόνταργκ συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δρ Βόνταργκ:

Το 2005 (γρίπη των πτηνών), όταν άκουσα ότι θα έχουμε ίσως 30 εκατ. θανάτους από αυτόν τον νέο ιό, αναρωτήθηκα πώς το γνώριζαν αυτό. Γι’ αυτό, ζήτησα από τον επικεφαλής αυτής της καμπάνιας του Π.Ο.Υ. τα στοιχεία, αλλά δεν είχε να μου δώσει τίποτα. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ λίγα τα περιστατικά και δεν υπήρξε ποτέ καμία επιδημία.
Το ίδιο και το 2009, έλεγαν ότι θα πεθάνουν εκατομμύρια. Και άκουγα ξανά, για την γρίπη των χοίρων, την ίδια ιστορία που είχα ακούσει πριν κάποια έτη για τη γρίπη των πουλερικών.
Οι χώρες προετοιμάζονταν για μια μεγάλη πανδημία και δαπανούσαν δεκάδες εκατ. δολάρια, αγοράζοντας εκατομμύρια δόσεις εμβολίου της GlaxoSmithKline.
Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτό, γιατί το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί αρκετά, για να δουν αν έχει σοβαρές παρενέργειες.
Επρόκειτο για ένα εντελώς νέο εμβόλιο, το οποίο συντίθεται κατά το 1/10 από το αντιγόνο του ιού, και κατά τα 9/10 από φαρμακευτικά πρόσθετα που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτή η διέγερση του ανοσοποιητικού μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες παρενέργειες.
Εγώ το γνώριζα αυτό, και το είχα δημοσιεύσει, μα στη Γερμανία κανείς δεν με άκουγε.

Με την Επιτροπή Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου ήμουν πρόεδρος, διερευνήσαμε την υπόθεση και διαπιστώσαμε το μέγεθος της διαφθοράς στον Π.Ο.Υ.
Ο ΠΟΥ εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη χρηματοδότηση των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και οργανισμών όπως το Ίδρυμα Γκέιτς. Το 80% της χρηματοδότησής του προέρχεται από τέτοιες πηγές.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη σύγκρουση συμφερόντων, καθώς αυτοί οι οργανισμοί χορηγούν χρήματα στον Π.Ο.Υ. για κάποιο σκοπό, για τον χειρισμό συγκεκριμένων ζητημάτων, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό το τι κάνει και τι δεν κάνει ο Π.Ο.Υ.
Η φαρμακευτική βιομηχανία επηρεάζει τις κυβερνήσεις να πληρώνουν αδρά για άχρηστα πράγματα. Τρομοκρατούν τον κόσμο και μετά χειραγωγούν τις κυβερνήσεις. Το ίδιο έκαναν και με τη γρίπη των χοίρων, και με τη γρίπη των πτηνών και αποκόμισαν μεγάλα κέρδη.

Οι ιοί προξενούν μια ανοσοποιητική αντίδραση στα σώματα των ατόμων στα οποία εισέρχονται. Υπάρχει η βραχυπρόθεσμη ανοσοποιητική αντίδραση, με την ανοσοσφαιρίνη Α και G, η οποία διαρκεί μερικές εβδομάδες ή μήνες. Και υπάρχει και μακροπρόθεσμη, κυτταρική αντίδραση, που περιλαμβάνει τα Τ-λεμφοκύτταρα, τα κύτταρα μνήμης του οργανισμού.
Σε δοκιμές που έγιναν σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας, ανακάλυψαν πως το 81% των αιμοδοτών της προηγούμενης χρονιάς είχε διασταυρούμενη κυτταρική ανοσία ενάντια στους κορωνοϊούς. Η κυτταρική αυτή ανοσία δεν είναι εστιασμένη σε ένα συγκεκριμένο κορωνοϊό. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε «ανοσία της αγέλης» παντού στον πλανήτη σε ποσοστό 60-80%.
Η ανοσοποιητική μας μνήμη ανανεώνεται κάθε χρόνο, αλλά κάποιοι άνθρωποι μπορεί να την χάσουν. Αν πχ είσαι πολύ ηλικιωμένος και δεν έρχεσαι σε επαφή με παιδιά, δεν λαμβάνεις αυτή την «ανανέωση» και χάνεις αυτό το είδος ανοσίας.

Από τις μελέτες που έχουν γίνει επί των κορωνοϊών, γνωρίζουμε πως το 5 έως 15% του πληθυσμού μολύνεται κάθε χρόνο από κορωνοϊούς. Και αυτό ακριβώς παρατηρούμε και φέτος.
Στο ένα εκατ. τεστ έχουμε 5 έως 15% του πληθυσμού θετικό κατά τη σεζόν της γρίπης. Όταν διενεργείς πολλά τεστ, έχεις περισσότερα θετικά. Ωστόσο, κάθε τεστ έχει ένα ποσοστό ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων.
Αν ένα τεστ βγάζει, πχ, 1% ψευδώς θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει ότι στα 100.000 τεστ θα έχουμε 1.000 άτομα που θα βρεθούν θετικά στον κορωνοϊό, ενώ στην πραγματικότητα είναι υγιείς.
Σε κάθε περίοδο γρίπης πεθαίνει αρκετός κόσμος. Η μέση ηλικία των θυμάτων της γρίπης είναι περίπου τα 80 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως όταν έχει έρθει η ώρα να πεθάνεις, πολύ συχνά είναι η γρίπη που σε παίρνει στην άλλη όχθη.
Ο πανικός οδηγεί περισσότερα άτομα στα νοσοκομεία, κι έτσι δημιουργείται πρόβλημα στα νοσοκομεία, ειδικά στις χώρες με αδύναμο σύστημα υγείας.
Το ερώτημα είναι: αφού ο ιός είναι ο ίδιος, γιατί είχε τόσο διαφορετική εκδήλωση σε διαφορετικές χώρες και περιοχές, γιατί αλλού είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό νεκρών και αλλού είχαμε πολύ λίγους; Τελικά, δεν είναι ο ιός που κάνει τη διαφορά, αλλά το τι συμβαίνει στην κοινωνία.
Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: ΑΟΜ

O δρ. Stefano Montanari σπούδασε Φαρμακολογία με διατριβή στη Μικροχημεία. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια εργαζόταν στην εφαρμοσμένη έρευνα στην ιατρική. Κάτοχος πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, στους τομείς της καρδιακής χειρουργικής, της αγγειακής χειρουργικής και της πνευμονολογίας, και σχεδιαστής συστημάτων και εξοπλισμού ηλεκτροφυσιολογίας, έχει παράσχει επιστημονική συμβουλευτική σε διάφορες εταιρείες, διευθύνοντας, μεταξύ άλλων, ένα έργο για την κατασκευή βιολογικής καρδιακής βαλβίδας. Από το 1979 συνεργάζεται με τη σύζυγό του Antonietta Gatti σε πολλές έρευνες για τα βιοϋλικά.
Από το 2004 είναι επιστημονικός διευθυντής του εργαστηρίου Νανοδιαγνωστική στη Modena, όπου διεξάγεται έρευνα και προσφέρονται διαβουλεύσεις υψηλότατου επιπέδου στη νανοπαθολογία. Λέκτορας σε διάφορα εθνικά και διεθνή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών δημοσιεύσεων.

Ο δρ. Μοντανάρι συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του δρ. Μοντανάρι:

Για την προέλευση και τη φύση του ιού:
• Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πώς προήλθε ο ιός, τα δεδομένα αποκρύπτονται.
• Ωστόσο, έχει χαρακτηριστικά μη φυσικού φαινομένου, όπως οι γρήγορες μεταλλάξεις του.
• Γνωρίζουμε ότι ο κορωνοϊός έχει πατενταριστεί από το 2015, αυτό είναι επίσημο, και η πατέντα υπάρχει κατατεθειμένη σε επίσημο έγγραφο περίπου 100 σελίδων.
• Ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, άρα δεν τον είδε ποτέ πραγματικά κανείς.
• Αυτό που έχουμε δει είναι ένα μέρος του RNA, κι αυτά τα μέρη μεταλλάσσονται. Αυτό είναι όλο κι όλο που έχουμε δει, αλλά ποτέ δεν τον έχουμε δει πραγματικά.
• Ένα άλλο πράγμα που ξέρουμε είναι ότι αυτός ο ιός είναι εξαιρετικά μεταδοτικός. Αλλά «μεταδοτικός» δεν σημαίνει παθογόνος. Σημαίνει μονάχα ότι μεταδίδεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Για τα θύματα της Ιταλίας και τη γενικότερη αντιμετώπιση της ίωσης COVID:
• Η σωρεία νεκρών παρατηρήθηκε μόνο σε περιοχές με εξαιρετικά μολυσμένη ατμόσφαιρα και μεγάλο ποσοστό αιωρούμενων σωματιδίων.
• Στις περιοχές αυτές, επίσης, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια εκτεταμένοι εμβολιασμοί ενάντια στη γρίπη και τον μηνιγγιόκοκκο, εμβόλια τα οποία έχουν βρεθεί επιμολυσμένα με μικρο- και νανο-σωματίδια, ασύμβατα με τον ανθρώπινο οργανισμό.
• Τα σωματίδια αυτά, τόσο της ατμόσφαιρας όσο και των εμβολίων, επιβαρύνουν το αναπνευστικό σύστημα, αλλά και το καρδιαγγειακό, προκαλώντας θρομβώσεις.
• Οι ασθενείς διασωληνώνονταν, τους χορηγούσαν οξυγόνο υπό πίεση, το οποίο δεν μπορούσε να μεταφερθεί στο σώμα μέσω του αίματος, εξαιτίας των θρομβώσεων, με αποτέλεσμα την πρόκληση οξείδωσης και τον θάνατο.
• Η λάθος αντιμετώπιση των ασθενών, όπως και οι ακατάλληλες συνθήκες των νοσοκομείων, που ευνοούν την ανάπτυξη ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, οδήγησαν στον θάνατο αυτούς τους ανθρώπους.
• Αγνοήθηκαν συστηματικά θεραπείες με πολύ καλά αντι-ιικά αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες και με ελάχιστο κόστος, όπως η ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C και όζοντος. Αντί αυτών, προτιμώνται αντι-ιικά φάρμακα, παρά τις παρενέργειές τους, που δεν είναι καθόλου ασήμαντες, παρά το κόστος τους και παρά το γεγονός πως αποδείχθηκαν ανεπιτυχή.
• Διογκώθηκε ο αριθμός κρουσμάτων/θυμάτων του COVID, καταγράφοντας ως θύματα/κρούσματα του κορωνοϊού, σχεδόν όλους τους ασθενείς, ασχέτως της αιτίας εισαγωγής τους στα νοσοκομεία και της αιτίας θανάτου τους.
• Τα νοσοκομεία επιδοτούνται από την κυβέρνηση για κάθε περιστατικό COVID που δηλώνουν, οπότε τους συμφέρει να «φουσκώνουν» τα νούμερα.
• Απόδειξη ότι οι γιατροί και οι υγειονομικές αρχές έχουν επίγνωση του σφάλματός τους είναι ότι αρνούνται να μας δώσουν τα δείγματα από τις νεκροψίες. Διότι φοβούνται το τι μπορούμε να βρούμε μέσα σε αυτά τα δείγματα, σε σχέση με την αιτία του θανάτου.

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας:
• Το διοξείδιο του άνθρακα που συγκεντρώνεται στον μικρό χώρο μεταξύ της μύτης και της μάσκας είναι 12 με 15 φορές πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.
• Αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο γιατί προκαλεί οξέωση, η οποία αποτελεί το βέλτιστο περιβάλλον για τον καρκίνο.
• Πολύ πιο επικίνδυνη η χρήση της μάσκας από τα μικρά παιδιά. Ήδη πολλά παιδιά στην Ιταλία, χάνουν τις αισθήσεις τους, λόγω της μειωμένης ποσότητας οξυγόνου, εξαιτίας της πολύωρης χρήσης μάσκας.

Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Ο Δρ Guido C. Hofmann είναι παθολόγος και γυναικολόγος, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Johannes Gutenberg University Mainz, ειδικός στη γενετική συμβουλευτική, στην επείγουσα θεραπεία και στην ψυχοσωματική παρέμβαση, λέκτορας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Carl Gustav Carus Dresden της Γερμανίας.

Ο Δρ Χόφμαν συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την ατζέντα που προωθείται μέσω των μέτρων:
- Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι, ιστορικά, η μεγαλύτερη καταστροφή που έχω ποτέ δει.
- Ο λόγος πίσω από τη χρήση της μάσκας δεν είναι ιατρικός. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον κορωνοϊό.
- Από πίσω βρίσκεται μια ατζέντα (ένας άλλος σκοπός). Κι αυτή είναι, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία, να στερήσουν από την κοινωνικότητά της.
- Πρόκειται για παγκόσμια ατζέντα που οργανώνεται από τον Π.Ο.Υ.
- Η ατζέντα αυτή περιγράφεται και σε έγγραφο* του Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας, που μιλά για τον σκοπό της απομόνωσης του ενός ανθρώπου από τον άλλο, ξεκινώντας από τα παιδιά.
- Η χρήση της μάσκας προκαλεί προβλήματα υγείας, πονοκεφάλους, κόπωση κ.ά, γιατί στο εσωτερικό της μάσκας η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα είναι μέχρι και 20 φορές περισσότερη.
- Επίσης, τα μέτρα αυτά προκαλούν και ψυχολογικά προβλήματα, λόγω της στέρησης της κοινωνικότητας, του φόβου και του άγχους, που, ειδικά στα παιδιά, μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα.
- Είναι εγκληματικό, και είναι ντροπή για τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς το ότι δεν ερευνούν τα δεδομένα και δεν αντιδρούν σ’ αυτήν την κατάσταση.

Για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και τα εμβόλια:
- Η απομόνωση των ανθρώπων αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Μέσω της εγγύτητας και της επαφής, το ανοσοποιητικό μας εκπαιδεύεται για να αντιμετωπίσει μελλοντικές απειλές.
- Τα εμβόλια που σχεδιάζουν για τον κορωνοϊό είναι γενετικά, πρόκειται για εμβόλια mRNA, τελείως διαφορετικά από τα εμβόλια που γνωρίζουμε έως τώρα. Πρόκειται για ένα γενετικό πείραμα πάνω στους ανθρώπους, κανείς δεν πρέπει να κάνει αυτά τα εμβόλια, και ειδικά τα παιδιά.
- Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού είναι απαραίτητη η βιταμίνη D και όχι τα εμβόλια.

* (Δεν είναι σαφές σε ποιο έγγραφο ακριβώς αναφέρεται ο Δρ Χόφμαν. Ωστόσο, υπάρχει η "Ανάλυση διαχείρισης της κρίσης" του τμήματος ΚΜ4 του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, η οποία διέρρευσε στον Τύπο, προκαλώντας αρκετές "αναταράξεις". Η έκθεση ασκεί δριμεία κριτική στον τρόπο "αντιμετώπισης" της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι είναι μια από τις περιπτώσεις που το "φάρμακο" είναι πιο επικίνδυνο από την ασθένεια, εφόσον η κυβέρνηση δημιούργησε έναν πανικό αδικαιολόγητο, για μια ασθένεια που φέρει συνηθισμένα ποσοστά θνησιμότητας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έκθεση, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος αποδείχθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων.

Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι Γερμανός ανοσολόγος. Είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάιντς, όπου διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής επί 21 έτη, από το 1991 έως το 2012. Την ίδια αυτή περίοδο διετέλεσε αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία.

Ο Bhakdi είναι γνωστός για τη δουλειά του στο συμπληρωματικό σύστημα (complement system), που είναι μέρος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, έργο για το οποίο τού απονεμήθηκε το βραβείο Aronson το 2001, καθώς και πολλά άλλα επιστημονικά βραβεία. Αργότερα εφάρμοσε τα πορίσματά του για να αναπτύξει μια νέα θεωρία σχετικά με τη φύση της αθηροσκλήρωσης.

Το 2020, ο Bhakdi έγινε γνωστός σε ένα ευρύτερο κοινό από την κριτική του για την απόκριση στον νέο κορvωνοϊό. Μαζί με τη σύζυγό του Karina Reiss, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο "Κορωνοϊός - Λάθος Συναγερμός;" που έγινε best seller. Αν και το βιβλίο επικεντρώνεται στην κατάσταση στη Γερμανία, μεταφράστηκε στα Αγγλικά με τίτλο "Corona, False Alarm?".

Ο Δρ Μπαγκντί συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δρ Μπακντί:

* Η μαζική διενέργεια τεστ σε υγιή πληθυσμό δημιουργεί μια ψευδή εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας. Το τεστ αυτό δεν έχει ποτέ επικυρωθεί ως κατάλληλο διαγνωστικό εργαλείο και δίνει πολλά λάθος αποτελέσματα. Όσο περισσότερα τεστ γίνονται, τόσο περισσότερα είναι και τα λάθος αποτελέσματα.

* Η επικινδυνότητα του ιού σε άτομα κάτω των 70 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι ελάχιστη.

*Η ανθρωπότητα συμβιώνει με ιούς και κορωνοϊούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο SARS-COV-2 που προκαλεί την νόσο COVID-19, ανήκει σ’ αυτήν την οικογένεια των κορωνοϊών, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας από την αρχή της ανθρωπότητας, που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα τους αναγνωρίζει και τους αντιμετωπίζει.

*Ο άνθρωπος μειώνει το ίδιο του το προσδόκιμο επιβίωσης με τον τρόπο διαβίωσής του: με τις υπερβολές στο φαγητό, στο πιοτό, στο κάπνισμα και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Και γι' αυτό, η κύρια αιτία θανάτου από τον κορωνοϊό είναι η παχυσαρκία, η καρδιοπάθεια, η πνευμονοπάθεια κ.ο.κ.

*Είναι παράλογο να λέγεται ότι μόνο με το εμβόλιο θα τελειώσει αυτή η επιδημία. Όταν αυτό ειπώθηκε από την κ. Μέρκελ, ένιωσα πολύ τυχερός που είμαι Ταϋλανδός, γιατί αν ήμουν Γερμανός θα ντρεπόμουν.

*Αυτό που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων είναι ένας υγιής οργανισμός και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

*Είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί ένα εμβόλιο ασφαλές για τους υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα.

*Τα εμβόλια στοχεύουν στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό, ωστόσο το σημαντικότερο όπλο του ανοσοποιητικού μας συστήματος δεν είναι τα αντισώματα, αλλά τα Τ λεμφοκύτταρα.

*Τα εμβόλια που ετοιμάζονται εναντίον του κορωνοϊού είναι γενετικά, ένας εντελώς νέος τύπος εμβολίου που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν. Εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού, με αποτέλεσμα σοβαρές παρενέργειες. Ήδη, στα πειράματα της AstraZeneca, περίπου στο 25% των συμμετεχόντων προκλήθηκαν σοβαρές παρενέργειες και για να μπορέσει να συνεχιστεί η δοκιμή αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πρωτόκολλο, ώστε το εμβόλιο να θεωρηθεί “ανεκτό”.

*Ένας υγιής οργανισμός, ακόμα και άνω των 70 ετών, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάθει ζημιά από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό.

Μετάφραση, υποτιτλισμός, επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Απόσπασμα της κατάθεσης του παιδιάτρου Larry Palevsky στην επιτροπή δημόσιας υγείας του Connecticut στις 19/2/2020.
Στην κατάθεσή του εστιάζει στο πως τα συστατικά που έχουν μέσα τα εμβόλια έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν αυτοάνοσες παθήσεις και ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες αγνοούν τα δεδομένα αυτά χωρίς να ενδιαφέρονται για τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούν.

Η Erin Marie Olszewski είναι μια νοσοκόμα που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στις πρώτες γραμμές της πανδημίας του κορονοϊού, έζησε από κοντά δύο ριζικά διαφορετικά περιβάλλοντα. Δύο νοσοκομεία. Το ένα ιδιωτικό και το άλλο δημόσιο. Το ένα στη Φλόριντα και το άλλο στη Νέα Υόρκη.

Και όχι ένα τυχαίο δημόσιο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αλλά το “επίκεντρο του επίκεντρου”, το φημισμένο Elmhurst στο Queens. Αυτές η διαμετρικά αντίθετες εμπειρίες της έχουν ως αποτέλεσμα να της δώσουν την απόλυτη “άποψη για την πανδημία”. Έχει βρεθεί εκεί όπου έχουν υπάρξει οι περισσότεροι θάνατοι που έχουν αποδοθεί στον Covid-19 και εκεί όπου έχουν υπάρξει οι λιγότεροι.

Οι υπότιτλοι έγιναν από τα Μαντάτα:
https://mandataapoekso.blogspot.com

Το βίντεο στο κανάλι του Μαντάτα:
https://www.youtube.com/watch?v=MhPF-OJmEew

Το “Perspectives on the Pandemic” είναι μια σειρά συνεντεύξεων από το κανάλι “Journeyman Pictures” στο youtube.

Journeyman Pictures:
https://www.youtube.com/channel/UCM2YmsRUeIbRkqjgNm0eTGQ

Η απομαγνητοφώνηση τον συνεντεύξεων καθώς και βίντεο που δεν έχουν ανέβει στο youtube μπορούν να βρεθούν εδώ.

https://www.thepressandthepublic.com/latest

SHOW MORE

Created 5 years ago.

41 videos

Category None

Αυτό το κανάλι είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης του εαυτού μου αλλά και όσον το ακολουθούν για τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο μας.
Ανεβάζω βίντεο που υποτιτλίζω ή δημιουργώ, ανεβάζω επίσης βίντεο που έχουν λογοκριθεί σε άλλες πλατφόρμες ή αν κρίνω ότι είναι αξιόλογα και πρέπει να διαδοθούν όσο περισσότερο γίνεται.

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μου εδώ:
https://www.buymeacoffee.com/veritas16