What's The Truth?: How Indeed Did The Twin Towers Collapse? (2006)

W911

First published at 21:28 UTC on October 16th, 2017.
    has

Published on YouTube on May 30, 2013 by Chewbacca2000

We should'nt need to ask these questions, we should know the truth. This film highlights the strong possibility that the Twin Towers and Building 7 might have been brought down, not by fire, but by controlled demolition.

(This is the "Final Edition" version of "What's The Truth?: How Indeed Did The Twin Towers Collapse?")
A Dem Bruce Lee Styles Film

---------------------------------

Nederlandse review op Waarheid911.nl
http://www.waarheid911.nl/911documentaires.html#truth

"What's the Truth? How Indeed did the Twin Towers Collapse?" gaat zoals de titel al duidelijk aangeeft over alles wat direct verband houdt met de instorting van de Twin Towers en WTC7. Wat opvalt zijn de vele getuigenissen maar ook eerste indrukken van reporters van grote nieuwszenders, fragmenten die later niet meer zijn uitgezonden. De gebouwen worden bouwtechnisch besproken. Explosieven als thermiet en thermaat (later is deze kennis geëvolueerd tot nano-thermiet) komen aan bod evenals prof. Steven E. Jones , die bij één van de nieuwszenders (tenenkrommend) gelegenheid krijgt zijn hypothese uiteen te zetten, maar hierbij gevangen zit in een hinderlijk keurslijf van wetenschappelijke correctheid. Dus iets belangrijks wil zeggen maar het niet doet door het hinderlijk etaleren van zijn integriteit als wetenschapper in de korte tijd die netwerk NSNBC hem geeft.
Jones, die onder grote druk stond van zijn professionele omgeving, heeft dit gebrek aan media-ervaring later kunnen goedmaken. Anders is de toespraak van Robert M. Bowman , voormalig directeur van Geavanceerde Ruimtevaart Programma's van het Departement van Defensie (VS), tevens oud luchtmacht kolonel. Deze man, goed op de hoogte van actuele luchtmachtprotocollen, veegt de vloer aan met alle officiële verhalen waarbij gevechtsvliegtuigen door NORAD de verkeerde kant zijn opgestuurd.

"What's the Truth?" is vooral een sobere documentaire waarin ook stiltes vallen. Veel feitelijke informatie met schokkend beeldmateriaal van de gebeurtenissen op 11 september 2001.

CategoryNews & Politics
SensitivityNormal - Content that is suitable for ages 13+