GranskningSverige

Nina Tojzner med Judiska Ungdomsförbundet i Sverige legitimerar Socialdemokraterna genom att godkänna deras felaktiga brunsmetningar av SD där Löfven och andra S-ledare gång på gång felaktigt försöker sammankoppla partiet med 30 och 40-talets Tyskland. Detta trots att SD inte existerade förrän på 80-talet och i ett helt annat land.

När det omvända sker går Tojzner dock i taket direkt! SD får absolut inte påvisa fakta om Socialdemokraternas omfattande samarbete med Nazityskland och hon kallar det för "osmakligt" och "låg nivå".

Enligt henne är det klart godkänt om man påstår att SD har nazistiska rötter. Hon verkar dock ha samma minnesbank som en guldfisk då hon glömmer av och förnekar påståendet inom någon minut.

Socialdemokraterna införde speciella symboler för judar i passen, tillät stora tyska militära transporter genom Sverige under 40-talet till Norge, införde ett rasbiologiskt institut som kom ut utgöra en modell för Nazityskland, nominerade Hitler för Nobels fredspris och mycket annat.

Samtalet som Sverige väntat på är här. Granskning Sveriges Johan Andersson ringer till Robert Aschberg. På Flashback startades en tråd om detta redan i mars 2015.
Naturligtvis blir Robert Aschberg, trots en kaxig inledning, pressad av Johans lugna frågor och tvingas till slut fly med svansen mellan benen. Vill du stötta vår medborgarjournalistik, så kan du swisha ett bidrag till: 070 773 02 30.

Trolljägarna ville hitta Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson för att "hänga ut" honom. Istället ringer Johan Andersson tillbaka med sylvassa frågor. Mytomanen Robert Aschberg blir utfrågad om mårdgåtan med Solvallakungen, Bechir Rabani och Aschbergs kopplingar till Stalins massmord via farfar Olof. Han får frågor om hans hyllande av historiens värsta massmördare Mao, samt ledarrollen inom våldextremistiska kommunistnätverket AFA.
Den i början så kaxige Robert Aschberg blir mer och mer nervös ju längre samtalet går. Mer och mer pressad, stakar sig och försöker prata i munnen på Johan. Till slut svarar han i princip likadant på alla frågor.
-Du får svar när vi ses, om du kommer och inför rullande kameror, säger personnummer och visar ditt leg!
Några frågor svarar dock Robert Aschberg på. Vissa svar är sensationellt lögnaktiga, vilket kollas upp direkt upp efter samtalet avslutats. Andra svar är undanglidande i ett tafatt försök att genom kommunistist ordmärkeri undgå ansvar.

På första frågan om 21-åringen, med begåvningshandikapp och svår ADHD, som begick självmord som följd av en uthängning i programmet "Svensk Maffia", en föregångare till Trolljägarna, påstår Robert Aschberg att han inte hade något med den produktionen att göra. Han hade "bara pratat med offrets mamma".
http://www.friatider.se/aschberg-lovar-uthangningar-med-eftertanksamhet
I verkligheten var det Robert Aschbergs mediabolag Strix som producerade programmet, vilket ledde till att TV4 blev fällda för det inslaget. Eftersom det Trolljägarna sysslar med idag alltså är olagligt i Sverige, har man istället lagt programmet på TV3, som inte är registrerade i Sverige.
Därefter påstår han att "det är omtvistat" om 21-åringen begick självmord efter "Svensk Maffia". Feministinspektionen ringer efter detta samtal till 21-åringens fosterpappa och får bekräftat att Robert Aschberg ljuger.

"Solvallakungen" Tore Ferdinand Pettersson blåste Robert Aschberg på svindlande 19 miljoner. Kort därefter hittades han död i skogen. Självmord hävdar en stressad Robert Aschberg. Då läser Johan Andersson upp en artikel där vännerna till Solvallakungen i samband med dödsfallet säger att det är omöjligt att Solvallakungen skulle begå självmord.
Aschberg svarar:
-Du känner ingen av Solvallakungens vänner, det gjorde jag.
Feministinspektionen ringer efter detta samtalet till en av Solvallakungens gamla vänner, som säger att Robert Aschberg inte alls umgicks med någon av Solvallakungens övriga vänner. Lögn, igen från Robert Aschberg.

När Johan sedan frågar om den berömda medborgarjournalisten Bechir Rabanis mystiska död, strax efter den virala videon, där Bechir själv uppfattar att han blir dödshotad av Robert Aschbergs fru Lotta, råkar plötsligt Aschberg försäga sig. Han påstår att han besitter information om hur den unge Bechir Rabani dött. Något som är hemligstämplat eftersom man påstod att dödsfallet var "naturligt".
-Jag känner till hur det där dödsfallet gick till, men det tänker jag av integritetsskäl inte berätta, säger Robert Aschberg.

När Johan frågar om Olof "Den röde bankiren" Aschberg, kommunisten som tvättade och hälade Lenin och Stalins stulna guld och finansierade den ryska revolutionen, som ledde till miljoner vanliga människors utrotande samt startandet av andra världskriget, förnekar han allt.
-Jag har inte ärvt en krona. Kan du ge mig några bevis för att jag ärvt något?
När Johan skall läsa upp bevisen, byter han dock snabbt ämne och fortsätter prata i munnen.

När Johan frågar om hans hyllande av den kommunistiske massmördaren Mao, som mördade ca 60 miljoner människor i Kina, påstår han att han kan svara när vi ses. Något som man kan misstänka aldrig kommer ske.

När Johan frågar om hans kopplingar till AFA och ansvar för alla de terrorattacker de utfört mot t ex Sverigedemokraterna, påstår han Johan hittar på. Robert Aschberg har bolag ihop och är nära vän med våldsamma AFA-aktivisterna Martin Fredriksson & Mattias Wåg i Researchgruppen. Hans slutgiltiga svar blir:
"Ingen är ansvarig för någonting min vän."
Meningen sammanfattar kortfattat konsekvenserna av den socialistiska/kommunistiska samhällsmodellen.
Följ fortsättningen nu när Robert Aschberg påstår att han vill träffa Johan Andersson.

Denna dokumentär innehåller mängder med avslöjanden. Bl a konfronteras Robert Aschberg med att han köpt barnporrfilmer. Något som han råkar erkänna för Johan Andersson.
Det avslöjas även att Robert Aschberg tycker det är ok att ha sex med djur

Dokumentären avslöjar att Robert Aschberg ljugit upprepade gånger. Bl a om vad som stått i ett avskedsbrev, som låg i anslutning till en person som påstås ha begått självmord.
Dokumentären kartlägger hela Robert Aschbergs kontaktnät, som till stora delar består av sexualförbrytare, våldsverkare och mördare. Även frågetecknen kring Solvallakungen, Stieg Larsson och Bechir Rabanis dödsfall tas upp.

Vänner och ovänner till Robert Aschberg intervjuas. Flera personer som intervjuas har blivit lurade av att Robert Aschberg skrivit ut checkar utan täckning på nästan ofattbara 500 miljoner kronor. Något som Aschberg slapp straff för eftersom rättssystemet gick på hans påstående om att checkarna var ett ”spel för galleriet”.

Dokumentären arbete har skrämt Robert Aschberg till att gå under jorden.

Medborgarjournalistiska Feministinspektionen hade just meddelat att man skulle göra den mest genomgående granskande dokumentären av Robert Aschberg någonsin. Bara någon timme senare är hela Youtubekontot Feministinspektionen censurerat och spårlöst utraderat. Demokratin utmanas på bred front. Grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mötesfrihet är kanske snart ett minne blott

Del två i Samhällsnytts reportage där de träffar människor runt om i landet som alla har liknande upplevelse.

Samhällsnytt besökte Lekebergs kommun och deras gruvbad som efter att kommunen införde kommunala bussar till området blivit otryggt och våldsamt.

Se och hör de boendes skakande berättelser.

00:00:00 - Prolog
00:03:38 - Rasbiologi
00:23:06 - Nazisterna
00:43:26 - Judarna
01:08:55 - Tandexperimenten
01:19:34 - Tvångssteriliseringarna

I 100 år har Socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika politiska parti. Lika länge har Socialdemokraterna också lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få känner till Socialdemokraternas historiska grund. Många gånger vet inte ens partiets egna företrädare på vilken historisk grund partiet vilar.

Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia. Inget annat svenskt parti har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och vår befolkning. Inget annat svenskt parti har kontrollerat och censurerat media i den omfattning som Socialdemokraterna har gjort. Inget annat svenskt parti har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa patienter. Inget annat svenskt parti har systematiskt tvångssteriliserat sin egen befolkning. Inget annat svenskt parti har i så hög grad hjälpt Nazityskland samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen.

Det här är historien om Socialdemokraterna, så som den aldrig berättats förut.

Originalvideon togs bort från YouTube efter mindre än 48 timmar. Då hade den cirka 200 000 visningar, vilket är extremt mycket.

Samtiden Dokumentär
Publicerades den 31 juli 2018

Kameler - Sveriges nya arbetskraftsinvandring

I svallvågorna av Juridikfrontens avståndstagande till Lars-Erik Bergström beslut att döma Vera för Hets mot Folkgrupp intervjuar Granskning Sverige domaren i fallet.

Ett foto togs av Vera som vinkade med handen 40-50 cm ovanför sitt eget huvud. Detta med armen utgående från sidan av kroppen och med fingrarna isär. Lars-Erik och hans tre nämndemän var dock eniga i att den "oinvigde" skulle kunna tolka detta som en Hitlerhälsning och dömer därför 90-åriga Vera till böter och att betala en del av rättegångskostnaderna.

Nämndemän var: Susanna Gahnshag, Henrik Ehrin och Torleif Fallsdalen.

Fallet med Svea Hovrätt är B 3076-18

Lyssna på alla 28 i klippet - bilda dig en fullständig uppfattning om vilka som fattar nästan alla beslut i svenska myndigheter idag!

Nu sätter Reportrar Utan Gränser STENHÅRDA GRÄNSER. Hänvisar till kontor i UK under GAG-ORDER. Förklarar att #TommyRobinson inte är journalist. Fabian Fjälling exponerar Jonathan Lundqvist som AKTIVIST!

Johan Andersson ringer och söker Helené Fritzon i samband med att Expressens avslöjande om att ensamkommande lämnat bedrägliga uppgifter till Migrationsverket. Frågan är varför S, MP, V & C vill premiera folk som ljuger? Svaret från pressekreteraren Joanna Abrahamsson blir: - Det är din bild att de ljuger! Sen åker luren på i örat direkt.

FOI beskriver Expos välkända kopplingar till AFA & den våldsbejakande vänsterextremismen i en rapport. Expos Daniel Poohl ges då utrymme av vänsterextrema journalisten Alexander Gagliano, att förneka fakta & ljuga för att rentvå sig. När Johan ringer FOI backar de inte från sina uttalande. Istället skrattar man åt Expo & SR

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6957148

Vänsterextrema Expo, som startades av våldsdyrkande kommunisterna Stieg Larsson & Tobias Hübinette, har länge lyckats dupera etablissemanget att man är fridfulla "antirasister". Men tack vare trovärdiga och opartiska alternativmedier, som t ex Granskning Sverige, har till slut verkligheten kommit i kapp. FOI börjar nu redogöra för de kopplingar som finns mellan Expo och våldsbejakande kommunistisk extremism.

I ett sista desperat försök att slåss med väderkvarnar lyckas man få Sveriges Radio och den vänsterextreme journalisten Alexander Gagliano att låta Expo ljuga och försöka underminera förtroendet för FOI, utan att någon oberoende objektiv källa får tillfälle att säga emot. Expos storhetsperiod är dock förbi.

Maria Hugosson Bygge på FOI bara skrattar och skakar på huvudet åt SR & Expos fake news. När Johan ringer vill varken Daniel Poohl på Expo, Alexander Gagliano på SR eller ansvarig utgivare Olle Zackrisson svara på några frågor. Alltså precis vad man kan förvänta sig av organisationer vars förtroende befinner sig i fritt fall.

Annelie Frank på "Faktagranskaren" skall "hjälpa journalister att slåss mot troll & lögner". När Johan Andersson ringer vill hon inte kännas vid att hon använt begrepp som fake news, trots att det och flera synonymer används upprepade gånger i artikeln på SVT Nyheter. Istället hävdar hon att SVT-journalisten Agneta Gustavsson förvridit vad hon sagt och avslöjar därmed ofrivilligt SVT som spridare av fake news.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/hon-ska-hjalpa-journalister-att-slass-mot-troll-och-logner

Enligt SVT-artikeln är det Annelie Franks hjärtefråga att "genomskåda propaganda, troll, desinformation och rena lögner" Hon tas som expert i en propagandafilm, där Donald Trump medvetet missförstås efter att han refererat till "last nigt in Sweden", när han pratade om ett reportage på Fox News "igår kväll". Svenska medier ville få det till att Trump hittade på saker om Sverige, bara för att det just den "kvällen innan" inte råkade vara någon dödsskjutning, våldtäkt eller handgranatskastning, som annars nästan sker dagligen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/sa-undviker-du-att-dela-falska-nyheter

SVT:s propagandafilm, som sägs ha blivit gjord efter Annelie Franks tips, går ut på att få folk att sluta dela saker, som SVT inte godkänt att man får dela på Facebook. I filmen kommer det upp en bildruta där det står:
"Tänk dig extra noga för om du reagerar starkt KÄNSLOMÄSSIGT"
"ANDAS"

När Johan Andersson frågar om det är sant som skrivits i medierna att "invandringen är lönsam" eller att "Sverige bryter mot internationella konventioner om man minskar på invandringen" börjar hon just andas. Hennes svar blir föga överraskande att hon just skall in "på möte" & "jag tror inte vi kommer längre nu"

Här förklarar Granskning Sverige vad hets mot folkgrupp är. Du kan lagligt utsätta den svenska folkgruppen för en BEVISAD LIVSFARA, hålla kvar våldtäktsmän i landet, hindra utvisningar, finansiera terrorister med svarta pengar, men du får inte säga "fula ord" för då blir det husrannsakan. Du kan alltså inte bara hetsa mot det svenska folket utan du kan i aktiv handling (med eller utan skriva eller sagda ord som är farliga eller kränkande) medverka till att de utsätts för våldtäkter, övergrepp och terrorhandlingar helt utan påföljd. Det finns inte ens en brottsrubricering för brott mot svenska folket.

Emelie är asylaktivist på Åklagarmyndigheten där hon i April 2018 lät våldtäktsmannen Karim Alkubbeh stanna i Sverige resten av livet.

Han släpade ut en kvinna med 2.7 promille i blodet från Burger King och våldtog henne i en park i Göteborg. Nu skall han få svenskt pass och uppbära rätten till svensk levnadsstandard och välfärd resten av livet. Efter lite drygt ett år är han redo för ny tag i Sveriges parker!

Youtube attackerar nu genom Anna Wikland och asylaktivister på kontoret AfS Googlekonto för att stänga ner dem innan valet.

Detta klipp har tagits bort för att det är "hets mot folkgrupp".

Vad gör svenska FN-förbundet? Fabian Fjälling

Gunvor Elisabet Öhrnell med #vistårinteut känner de Afghanska barnen och vet att de är från Iran. Granskning Sverige exponerar de sjuka asylaktivisterna.

Vice chefsåklagare Pia Åsberg - grov våldtäkt - glömde utvisning till Libanon

SHOW MORE

Created 1 year, 6 months ago.

347 videos

CategoryOther

Sverige idag är idag ett land med samordnade statsmakter där skattemedlen används mot det svenska folket istället för dess välbefinnande.